__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| POPASUL DOLION (III) | |
|
+14Karima Ciprian alex andrei mac40 abbilbal lutra vulgaris ostrovna Emil Condor CRUCIAT Ion zaraza26 Cristina delta dolion 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 02 Dec 2012, 23:30 | |
| Delta, stii de ce te potriveai tu in peisajul taclalelor? din cauza superficialitatii cu care crezi ca-i catadicsesti pe altii. Cand de fapt te catadicsesti pe tine cu asa ceva. O caracteristica atroce si familiara lor. Ce pacat ca te-au rejectat. Lasa ca intr-o zi iti vor face invitatie speciala si iti vor pune covorul rosu. _____________________ | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Lun 03 Dec 2012, 00:31 | |
| - Mihaela a scris:
- dolion a scris:
- ...
Armaghedonul a inceput
Cayce avea propria teorie despre sfarsitul lumii. Astfel el spunea ca “Batalia Armaghedonului” incepe inca din 1999, numai ca nu se va manifesta ca un razboi pe Pamant, asa cum isi inchipuie foarte multi. De fapt, va fi o lupta spirituala intre “fortele superioare ale lumii” si “fortele inferioare ale intunericului”, inclestare ce va dura 1.000 de ani. Scopul acestei batalii este acela de a impiedica sufletele din taramurile inferioare ale vietii de apoi sa se reincarneze si sa ajunga pe pamant. In acest rastimp, doar sufletele “luminate” se vor putea reincarna. ”Lumea va cunoaste 1.000 de ani de pace si iluminare, la capatul carora se va instaura Raiul pe Pamant, in care chiar si sufletele inferioare vor putea accede, reincarnarea fiindu-le in sfarsit permisa si lor”, a spus Cayce. Din punctul de vedere al profetului, batalia Armaghedonului va fi mai greu de observat pentru oameni, cel putin in stadiul initial........... Mi se pare foarte interesant. De fapt lupta este spirituala. Mie nu mi se pare deloc interesant. Ba chiar e o jignire la adresa noastră a creștinilor. Noi care avem Biblia cartea Lui Dumnezeu cel adevărat, sa ne luam noi după orice șarlatan, care a citit câteva pagini din Biblie si a mai pus si el niște imaginații de ale lui si a format o secta americana. De asta trebuie citita Biblia, ca sa știm ce scrie in ea si sa nu ne ducă nimeni cu preșu zicând ca e covorul fermecat. Biblia explica cu lux de amănunte sfârșitul lumii. Dar oamenii preferea sa audă povesti de adormit copii. In fine nu sunt eu pe faza buna, ca as fi scris detailat ce si cum e cu sfârșitul lumii, cu versete din Biblie referitoare la subiect, asa cum obișnuiesc eu când pot si am chef. Nu pune-ți botul la nimic. Nu vine niciun sfârșit de lume. Când o fi sa fie, lasă ca va anunț eu al timp. | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Lun 03 Dec 2012, 12:22 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Mihaela a scris:
- dolion a scris:
- ...
Armaghedonul a inceput
Cayce avea propria teorie despre sfarsitul lumii. Astfel el spunea ca “Batalia Armaghedonului” incepe inca din 1999, numai ca nu se va manifesta ca un razboi pe Pamant, asa cum isi inchipuie foarte multi. De fapt, va fi o lupta spirituala intre “fortele superioare ale lumii” si “fortele inferioare ale intunericului”, inclestare ce va dura 1.000 de ani. Scopul acestei batalii este acela de a impiedica sufletele din taramurile inferioare ale vietii de apoi sa se reincarneze si sa ajunga pe pamant. In acest rastimp, doar sufletele “luminate” se vor putea reincarna. ”Lumea va cunoaste 1.000 de ani de pace si iluminare, la capatul carora se va instaura Raiul pe Pamant, in care chiar si sufletele inferioare vor putea accede, reincarnarea fiindu-le in sfarsit permisa si lor”, a spus Cayce. Din punctul de vedere al profetului, batalia Armaghedonului va fi mai greu de observat pentru oameni, cel putin in stadiul initial........... Mi se pare foarte interesant. De fapt lupta este spirituala. Mie nu mi se pare deloc interesant. Ba chiar e o jignire la adresa noastră a creștinilor. Noi care avem Biblia cartea Lui Dumnezeu cel adevărat, sa ne luam noi după orice șarlatan, care a citit câteva pagini din Biblie si a mai pus si el niște imaginații de ale lui si a format o secta americana.
De asta trebuie citita Biblia, ca sa știm ce scrie in ea si sa nu ne ducă nimeni cu preșu zicând ca e covorul fermecat.
Biblia explica cu lux de amănunte sfârșitul lumii. Dar oamenii preferea sa audă povesti de adormit copii. In fine nu sunt eu pe faza buna, ca as fi scris detailat ce si cum e cu sfârșitul lumii, cu versete din Biblie referitoare la subiect, asa cum obișnuiesc eu când pot si am chef. Nu pune-ți botul la nimic. Nu vine niciun sfârșit de lume. Când o fi sa fie, lasă ca va anunț eu al timp. Dia, nimeni nu stie nici cum va fi sfarsitul lumii si nici cand va fi. Eu am citit ca asta decide Dumnezeu in functie de cati oameni se mantuiesc. In momentul in care s-a completat atunci va fi, cu alte cuvinte nici macar Dumnezeu nu stie precis. Adica planul lui implica o data aproximativa. In privinta lui Edgar Cayce, eu am citit despre el si mi s-a parut destul de interesant. Stiu ca exista mai multe cai spirituale, oamenii sunt liberi sa aleaga ceea ce cred ei ca li se potriveste insa se spune ca religia in care te-ai nascut este cea mai facila cale de urmat si cu siguranta ti se potriveste. Nu te contrazic pe tine. Eu sunt crestin-ortodoxa, asa m-am nascut, cunosc aceasta religie mai bine decat altele si consider ca este cat se poate de buna. Daca oamenii ar urma invataturile crestine ar deveni mai buni, mai iertatori, mai toleranti. Nu vad nimic rau in asta. Dar eu vreau sa cunoc mai mult. Am o dorinta de a cunoaste si alte cai spirituale fara sa dezic sau sa neg vreo una. |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Mar 04 Dec 2012, 01:32 | |
| - lutra vulgaris a scris:
- Delta, stii de ce te potriveai tu in peisajul taclalelor? din cauza superficialitatii cu care crezi ca-i catadicsesti pe altii. Cand de fapt te catadicsesti pe tine...
Foarte corect ceea ce spui aici, Irina. Mă refer în mod special la ceea ce-l caracterizează pe userul mentionat, adică superficialitate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| | | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Mar 04 Dec 2012, 12:49 | |
| - Emil Condor a scris:
- lutra vulgaris a scris:
- Delta, stii de ce te potriveai tu in peisajul taclalelor? din cauza superficialitatii cu care crezi ca-i catadicsesti pe altii. Cand de fapt te catadicsesti pe tine...
Foarte corect ceea ce spui aici, Irina. Mă refer în mod special la ceea ce-l caracterizează pe userul mentionat, adică superficialitate. Trebuie sa facem diferenta intre ceea ce este si ceea ce pare. |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Mar 04 Dec 2012, 13:54 | |
| Tiganiada Scurta istorie a tiganilor!
Cronologie:
1000 - Tiganii ajung în Imperiul Bizantin. 1300 - Intrarea tiganilor în Europa. 1400 - Sunt mentionati în Bulgaria "în numar mare". 1417 - Regele Sigismund al Ungariei emite un ordin de libera trecere pentru nomazii tigani. 1422 - Roma primeste primii tigani. 1427 - Ajung la portile Parisului. 1445 - Domnitorul Vlad Tepes aduce în Tara Româneasca 12.000 de oameni - despre care se spunea ca "arata ca niste egipteni". 1449 - Sunt goniti din Frankfurt pe Main. 1471 - Stefan cel Mare aduce în Moldova 17.000 de tigani. În Elvetia se dau primele legi antitiganesti. 1476 si 1487 - Regele Matthias al Slovaciei le ofera, prin decret, libera trecere. 1482 – Brandenburg-ul emite primele legi împotriva lor. 1492 - Apar legi antitiganesti în Spania. 1496 - Parlamentele din Landau si Freiburg îi declara pe rromi tradatori ai crestinitatii, spioni turci si aducatori de ciuma. 1498- Patru tigani îl însotesc pe Cristofor Columb în cea de-a treia calatorieîn America. 1504 - Ludovic al Xll-lea îi goneste din Franta. 1525 - În Olanda, "egiptenii" sunt somati sa paraseasca tara în doua zile. 1530 - În Anglia este introdusa prima lege de izgonire a tiganilor. 1541 - Tiganii din Praga sunt acuzati de incendierea orasului. 1568 - Papa Pius al V-lea ordona expulzarea tiganilor de pe domeniile Bisericii Romano-Catolice. 1600 - Legislatia spaniola permite populatiei sa se constituie în grupari armate care sa-i vâneze pe tigani. 1650 - Au loc ultimele executii ale tiganilor în Anglia.Pedeapsa este înlocuita cu deportarea în America. 1685 - Portugalia deporteaza tiganii în Brazilia. 1717 - În Spania sunt desemnate 41 de localitati în care este permisa asezarea tiganilor. 1733 - Împarateasa Anna a Rusiei le cere tiganilor sa devina sedentari. 1749 - În Spania se constituie tribunale ad hoc pentru împartirea tiganilor în "rai" si "buni". 1753 - Stefan Valy, un student ungur, descopera originea Punjabi a limbii romani. 1761- Maria Tereza da primele legi privind sedentarizarea tiganilor. 1782 - Jozef al ll-lea al Ungariei accepta scolarizarea tiganilor si participarea lor la serviciul religios. 1803 - Napoleon interzice dreptul de rezidenta al tiganilor în Franta. 1816 - John Hoyland scrie prima lucrare importanta în favoarea tiganilor din Anglia, dar este începuta si deportarea lor în Australia. 1834 - Domnitorul Alexandru Ghica elibereaza toti tiganii din Tara Româneasca. 1844 si 1847 - Bisericile Moldovei si Valahiei îsi elibereaza robii. 1856 - Sclavia este abolita în Principatele Române. Anul marcheaza începutul unei mari migratii spre vest. 1864 - Domnitorul Alexandru Ioan Cuza recunoaste libertatea totala a tiganilor din Principatele Unite. 1870 - Cancelarul Otto von Bismarck da o circulara prin care interzice intrarea tiganilor în Germania. 1885 - Statele Unite ale Americii îi forteaza pe tigani sa se întoarca în Europa. 1904 - Parlamentul Prusiei reglementeaza deplasarea si modul de viata ale tiganilor. 1909 - Are loc, în Ungaria, conferinta pentru politica fata de tigani. 1912 - Guvernul francez introduce obligativitatea "carnetului antropo-metric" pentru toti tiganii. 1925 - Se înfiinteaza Asociatia scriitorilor sovietici tigani. 1938 - Între 12 si 18 iunie sute de tigani din Germania si Austria sunt prinsi, batuti si închisi. 1939 - Se formeaza, în Grecia, Asociatia Culturala Panelenica a tiganilor greci. 1952 - Ia nastere Biserica evanghelica a tiganilor din Franta si Marea Britanie. 1958 - Cehoslovacia interzice prin lege nomadismul. 1959 - În Elvetia, Zohri Muller fondeaza organizatia ProTzigania Svizzera. 1967 - Ia fiinta Asociatia tiganilor din Finlanda. 1971 - Delegati din 14 tari participa la primul Congres Mondial al Tiganilor, desfasurat în Anglia. 1972 - Uniunea Internationala a Rromilor devine membra a Consiliului Europei. 1979 - Uniunea Internationala a Rromilor devine membra cu statut consultativ în cadrul UNESCO. 1985 - Phralilpe (Fratia), prima organizatie a tiganilor, aprobata oficial de un guvern, se constituie în România. 1986 - Uniunea Internationala a Rromilor devine membra a UNICEF. 1997 - Ceferino Jimenez Malla este primul tigan canonizat din istoria Bisericii catolice.
Deja s-a tiganit toata lumea! Daca Guta si Salam au emisiuni la Tv, iar prostimea se uita la ei, inseamna ca nu ne mai facem bine niciodata!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | lutra vulgaris
| | | | apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Mar 04 Dec 2012, 18:56 | |
| - Mihaela a scris:
- Biblia explica cu lux de amănunte sfârșitul lumii.
o fi din cauză că o aveau până-n gard cu astronomia prin secolul VII... _____________________ | |
| | | apocalyptica
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 09 Dec 2012, 09:08 | |
| deci ți l-ai făcut: 1. degeaba 2. la impuls de moment
_____________________ | |
| | | dolion
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 09 Dec 2012, 09:22 | |
| Cum se poate posta un mesaj... in partea de jos a paginii nu exista acel loc pentru a scrie! (sau sunt eu tolomac?) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | apocalyptica
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 09 Dec 2012, 09:24 | |
| - dolion a scris:
- sunt eu tolomac?
semnul "?" e în plus _____________________ | |
| | | dolion
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 09 Dec 2012, 09:25 | |
| Banuiam eu! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | apocalyptica
| | | | dolion
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 09 Dec 2012, 10:02 | |
| Dupa ce activezi pe un singur forum, e un soc sa treci pe altul... e ca atunci cand schimbi masina, sau nevasta! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | apocalyptica
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 09 Dec 2012, 11:06 | |
| - dolion a scris:
- Dupa ce activezi pe un singur forum, e un soc sa treci pe altul... e ca atunci cand schimbi masina, sau nevasta!
păi, dacă pleșuvu' află de aventura ta, pune un ban spre mulțumirea aurorei p.s. sfat gratis (dar nu gratuit): vezi că fetele de acolo nu-s menopauziste (ca alea de aici sau cele de pe taclalele grecoteiului procesoman), așa că s-ar putea să ai parte de comentarii, inclusiv unele de la care să intri în panică... _____________________ | |
| | | dolion
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 09 Dec 2012, 11:33 | |
| Nu-mi strica sa vad cum e atmosfera pe alte forum-uri! Si asa am auzit (citit) multe chestii... ma voi convinge singur. Iar daca nu-mi prieste, anulez "intelegerea"! Oricum, sa activez pe 2-3 forumuri, imi ocupa prea mult timp... nu fac fata! Dar, cum spuneam, o experienta in plus nu-i de lepadat! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Vin 14 Dec 2012, 08:32 | |
| Daca vorbesti despre dragoste, bunătate, lumină, respect şi altele asemenea, imediat te întreabă cineva daca esti pocait si asta pentru ca pocaitii vorbesc despre dragoste, bunătate şi celelalte. Adică, astăzi, dacă auzi pe cineva vorbind, fără a fi forţat de cineva sau de ceva, despre aceste valori, nici pe departe nu te gîndeşti că ar fi un creştin ortodox. N-a spus Iisus că "oamenii vă vor recunoaşte ca fiind discipoli ai mei după modul în care vă veţi iubi unii pe alţii şi după cum vă veţi comporta în lumea în care trăiţi"? Nu pot să precizez exact unde puteţi găsi versetele care exprimă aceste lucruri, dar sunt sigur că ele există pe undeva în Noul Testament. Cu toate acestea, Biserica şi reprezentanţii ei fac prea puţine pentru a contracara astfel de mentalităţi, pentru a impune cu adevărat modele de viaţă autentice, pentru a crea cadrul necesar de exprimare a sufletelor curate şi sensibile faţă de influenţele înalte ale Spiritului. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | apocalyptica
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Vin 14 Dec 2012, 18:40 | |
| - dolion a scris:
- Daca vorbesti despre dragoste, bunătate, lumină, respect şi altele asemenea, imediat te întreabă cineva daca esti pocait si asta pentru ca pocaitii vorbesc despre dragoste, bunătate şi celelalte.
pocăiții sunt ăia din secta penticostală sau amatoarele de băut urina lui bivolaru? _____________________ | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Vin 14 Dec 2012, 23:13 | |
| - apocalyptica a scris:
- dolion a scris:
- Daca vorbesti despre dragoste, bunătate, lumină, respect şi altele asemenea, imediat te întreabă cineva daca esti pocait si asta pentru ca pocaitii vorbesc despre dragoste, bunătate şi celelalte.
pocăiții sunt ăia din secta penticostală sau amatoarele de băut urina lui bivolaru? Nu! Cele amintite de tine (plus alte câteva mii) sunt religii sau secte. Pocăinta e o stare de spirit. Pocăit poate fi oricine indiferent de religie. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | apocalyptica
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Sam 15 Dec 2012, 16:57 | |
| - Emil Condor a scris:
- apocalyptica a scris:
- dolion a scris:
pocăiții sunt ăia din secta penticostală sau amatoarele de băut urina lui bivolaru? Nu! Cele amintite de tine (plus alte câteva mii) sunt religii sau secte. Pocăinta e o stare de spirit. Pocăit poate fi oricine indiferent de religie. aha, deci se referea la tembelii ăia care se văicăresc de la naștere până la moarte pe considerentul cretin că ar fi vinovați încă de pe vremea când a coborât maimuța din copac și a ...-o pe eva până i-a dat afară adminul pe motiv că au consumat fructe nefermentate... în orice caz sunt haioși asemenea căzuți în cap, când îi vezi că se tânguiesc aiurea cât e viața de lungă bașca mai sunt și bășicați de faptul că oamenii normali îi iau peste picioare _____________________ | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Sam 15 Dec 2012, 19:05 | |
| - apocalyptica a scris:
- Emil Condor a scris:
- apocalyptica a scris:
- dolion a scris:
pocăiții sunt ăia din secta penticostală sau amatoarele de băut urina lui bivolaru? Nu! Cele amintite de tine (plus alte câteva mii) sunt religii sau secte. Pocăinta e o stare de spirit. Pocăit poate fi oricine indiferent de religie. aha, deci se referea la tembelii ăia care se văicăresc de la naștere până la moarte pe considerentul cretin că ar fi vinovați încă de pe vremea când a coborât maimuța din copac și a ...-o pe eva până i-a dat afară adminul pe motiv că au consumat fructe nefermentate... Nu! Nu sunt ăia! - Citat :
- în orice caz sunt haioși asemenea căzuți în cap, când îi vezi că se tânguiesc aiurea cât e viața de lungă
bașca mai sunt și bășicați de faptul că oamenii normali îi iau peste picioare Oameni normali? Ce înseamnă „normal” la tine poate fi (si este ades) anormal la altii si invers. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 16 Dec 2012, 09:06 | |
| " Dubai-ezii" astia traiesc cu capul in nori... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) Dum 16 Dec 2012, 17:16 | |
| - dolion a scris:
- "Dubai-ezii" astia traiesc cu capul in nori...
Si cei de la etajele superioare admiră împrejurimile? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Vizitator Vizitator
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL DOLION (III) | |
| |
| | | | POPASUL DOLION (III) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |