__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Comunitatea romaneasca din Grecia | |
|
+8zouzounik Cristina zaraza26 cactus dolion Diaporevomenos Emil Condor CRUCIAT 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zouzounik
Numarul mesajelor : 60 Localizare : ATENA Data de inscriere : 15/02/2011
| | | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Joi 17 Feb 2011, 23:29 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 18 Feb 2011, 20:43 | |
| Asa e,cu tine in frunte Emile,ferice de cei ce te au in preajma.Parca s-au mai temperat unele probleme,ce bine,ca imi era groaza de ele! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 18 Feb 2011, 22:01 | |
| Cred ca a sosit momentul sa va mai vorbesc de romanasii nostri de aici... De bine, bineinteles! Va voi vorbi de doi tineri: o fata si un baiat, care, probabil, nici nu stiu unul de existenta celuilalt. Dar care au comportamente foarte asemanatoare.. Va voi vorbi mai intii si mai pe larg de Andrei-un pic nepoliticos- dar am motive bineintemeiate. Numele de Andrei are pentru mine o semnificatie deosebita: - pe mama mea o cheama Andriana -tara noastra este prima tara crestinata de apostolul Andrei, si mai este cunoscuta drept"tara lui Andrei".. -in prezent lucrez la o carte legata de acea perioada din istoria tarii mele, scrisa de Ion Vicol, numita Noaptea Sfintului Andrei..cu mare rasunet in lumea eclesiastica , mai ales acum cind la Bucuresti incepe construirea Catedralei " Mantuirea Neamului " cu hramul Sfantul Apostol Andrei ... Deci, Andrei este unul dintre copiii veniti in Grecia trecind si el granita pe jos, fiind citiva ani buni ilegal, lucrand la negru in constructii.A strins din dinti, a deschis ochii si urechile, a invatat limba ( care este grea, chiar foarte grea, incoparabil cu engleza, germana sau italiana), a strins bani si, cu prima ocazie, a devenit legal. S-a insurat, tot cu o romanca, si a deschis o firma de schele.. Criza si-a spus cuvintul si cind a avut primele semne ca in constructii , cel putin pe moment, treburile nu mai merg bine, si-a luat permis de condus taxi si a inceput sa faca ..a doua meseie.. Este tinar, cred ca abia daca a implinit 30, sau ceva acolo..prefera sa faca skuba diving, iubeste, ca orice tinar, motocicletele si masinile ( are si o antica..), face turism si prietenii folositoare... Mi-e drag si ii doresc tot binele de pe Pamant. Gabi este o fata venita si ea ilegal, devenita intre timp legala si care este intr-o permanenta lupta cu viata. Avind nevoie la munca, a invatat singura computer-ul ca user, invata permanent limba, merge chiar la scoala, se preocupa de dans, teatru, muzica... O vad zilnic aproape si ma uit cu drag la ea, pe ascuns o sustin chiar, dar fiti siguri ca merita ajutorul, e o perluta inca neslefuita. Pe asta seara ajunge, dar sa stiti ca o sa va mai povestesc de romani "adevarati", unii renumiti, altii nu, dar egali in admiratia pe care o am fata de ei. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 18 Feb 2011, 22:43 | |
| | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 19 Feb 2011, 07:44 | |
| - CRUCIAT a scris:
Va voi vorbi de doi tineri: o fata si un baiat, care, probabil, nici nu stiu unul de existenta celuilalt. Dar care au comportamente foarte asemanatoare.. . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| | | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 21 Feb 2011, 23:39 | |
| - abbilbal a scris:
- zouzounik a scris:
- Emil Condor a scris:
- zouzounik a scris:
- ...se scrie "zouzounik"....
Între pseudonimul tău si Ta Zouzounia există o legătură? Te-ai inspirat de aici: http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=1777 , poate?
Întrebările astea sunt doar o încercare de a ne cunoaste cât de cât. Dacă te deranjează întrebările, doar spune-mi si mă voi opri aici. nu este nici o legatura.......................si .........nu ma deranjeaza intrebarile deloc ,dar ma coplesiti cu atentia voastra!!!!....... Emil nu te-a copleşit cu nimic, dar prin atitudinea ta incisivă faţă de Cruciat i-ai stârnit curiozitatea. atitudinea mea fata de vorbele lui cruciat si nu fata de un simplu user sub pseudonimul "cruciat" e simpla intamplare sa fie vb ei/lui | |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 23 Feb 2011, 23:20 | |
| poate imi recomandati si mie o comunitate romaneasca la care sa ma alatur si cum pot lua legatura cu ea!!! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 23 Feb 2011, 23:32 | |
| Poti contacta vicepresedinta comitetului Comunitatii Romanesti Stefan cel Mare din Atena. Dacă doresti numele dânsei sau o adresă, pot să-ti trimit linkul unde s-o găsesti _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zouzounik
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 25 Feb 2011, 02:05 | |
| Să găsesc un pic de timp si o voi face cu mare plăcere, zouzounik. Si CRUCIAT, cred că poate da anumite informatii atunci când revine la Popas, adică azi (Vineri) sau mâine. Totusi, tu, care locuiesti în Atena, nu stii comunitatea aceea a românilor? Interesant! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 25 Feb 2011, 09:39 | |
| - Emil Condor a scris:
- Să găsesc un pic de timp si o voi face cu mare plăcere, zouzounik.
Si CRUCIAT, cred că poate da anumite informatii atunci când revine la Popas, adică azi (Vineri) sau mâine.
Totusi, tu, care locuiesti în Atena, nu stii comunitatea aceea a românilor? Interesant! de ce ar trebui sa o cunosc? multi romani ,care traiesc in Atena ,nu au la cunostiinta de existenta acestor comunitati.Si eu de curand am aflat ca exista asa ceva in Atena dar vreau sa aud mai multe pareri si sa o aleg pe cea potrivita mie,ca din cate am inteles .....sunt mai multe ,nu doar una . | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 25 Feb 2011, 23:38 | |
| De ce ar trebui? Păi, doar asa, ca român ce esti... Am crezut că românii sunt ca aici: merg la manifestările lor artistice, la cluburile lor, bisericile lor... Adevărat că nu toti o fac, mereu sunt si din ceilalti ce evită socializarea. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 25 Feb 2011, 23:55 | |
| - zouzounik a scris:
- abbilbal a scris:
- zouzounik a scris:
- Emil Condor a scris:
- zouzounik a scris:
- ...se scrie "zouzounik"....
Între pseudonimul tău si Ta Zouzounia există o legătură? Te-ai inspirat de aici: http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=1777 , poate?
Întrebările astea sunt doar o încercare de a ne cunoaste cât de cât. Dacă te deranjează întrebările, doar spune-mi si mă voi opri aici. nu este nici o legatura.......................si .........nu ma deranjeaza intrebarile deloc ,dar ma coplesiti cu atentia voastra!!!!....... Emil nu te-a copleşit cu nimic, dar prin atitudinea ta incisivă faţă de Cruciat i-ai stârnit curiozitatea. atitudinea mea fata de vorbele lui cruciat si nu fata de un simplu user sub pseudonimul "cruciat" e simpla intamplare sa fie vb ei/lui Ai intrat cu stingul in "popasul" meu, persiflind. Incisiv esti fara motiv, nu stiam de existenta ta si nici acum nu am idee cine esti, (dar nici nu ma mai interesezi) atunci cind am postat aici si ai dat buzna. Eu am un pseudonim, dar am afisat si numele, nu ma ascund cind afirm ceva. Ta zouzounia ( ginganiile) nu fac parte din preferintele mele. Folosesc spray impotriva lor, chiar si cind sint...mai mici, in trup, sau caracter. Tonul folosit de tine este lipsit de politete, cel putin fata de mine, asa ca te rog sa nu mai ma coplesesti cu atentia, nu mi-e necesara. Pentru informatiile benevole primite, in general, (daca nu te-a informat nimeni de acasa) se spune multumesc si ce faci mai apoi, este treaba ta.Informatii suplimentare daca ceri, ceri pe alt ton, cel putin cind vorbesti cu mine. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 26 Feb 2011, 07:01 | |
| - CRUCIAT a scris:
- zouzounik a scris:
- abbilbal a scris:
- zouzounik a scris:
- Emil Condor a scris:
Întrebările astea sunt doar o încercare de a ne cunoaste cât de cât. Dacă te deranjează întrebările, doar spune-mi si mă voi opri aici. nu este nici o legatura.......................si .........nu ma deranjeaza intrebarile deloc ,dar ma coplesiti cu atentia voastra!!!!....... Emil nu te-a copleşit cu nimic, dar prin atitudinea ta incisivă faţă de Cruciat i-ai stârnit curiozitatea. atitudinea mea fata de vorbele lui cruciat si nu fata de un simplu user sub pseudonimul "cruciat" e simpla intamplare sa fie vb ei/lui Ai intrat cu stingul in "popasul" meu, persiflind. Incisiv esti fara motiv, nu stiam de existenta ta si nici acum nu am idee cine esti, (dar nici nu ma mai interesezi) atunci cind am postat aici si ai dat buzna. Eu am un pseudonim, dar am afisat si numele, nu ma ascund cind afirm ceva. Ta zouzounia ( ginganiile) nu fac parte din preferintele mele. Folosesc spray impotriva lor, chiar si cind sint...mai mici, in trup, sau caracter. Tonul folosit de tine este lipsit de politete, cel putin fata de mine, asa ca te rog sa nu mai ma coplesesti cu atentia, nu mi-e necesara. Pentru informatiile benevole primite, in general, (daca nu te-a informat nimeni de acasa) se spune multumesc si ce faci mai apoi, este treaba ta.Informatii suplimentare daca ceri, ceri pe alt ton, cel putin cind vorbesti cu mine. ...............obs ca nu ai pic de originalitate in ideii ,si nu-mi amintesc sa-ti fi cerut ceva tie personal,asa ca ai sarit degeaba in sus.......... Mai obs ca TU vezi numai latura negativa a lucrurilor,ceea ce iti afecteaza viata in totalitate.Pt cultura ta generala sa stii ca fiecare luncru in parte are si latura lui pozitiva."Ta zouzounia" ,din punctul meu de vedere bineinteles,sunt niste fiinte mici ,gingase si firave pe care trebuie sa le ocrotim, ca mai exista oamenii ca tine care ii omoara ...........ca de........ "fiecare padure are uscaciunile ei". Si ca sa mai explic inca o data ...................cand las un comm pe forum ,il las in functie de ce se scrie ,si nu in functie de user,deci iar te "umflii in pene".Eu doar am dat rasp la vb ,care intamplator sunt ale tale .Nu iti da o importanta mai mult decat ai ,nu -ti insusi o atentie care nu ti se acorda tie!! ! | |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 26 Feb 2011, 08:03 | |
| Replicile pe care le dai , ti-a trebuit o noapte de "gindire" sau de consultanta pentru a le asterne; oricit le-ai pritoci ceea ce este evident , este evident: vrei sa platesti ceva "polite", tu stii ale cui si, pentru ca se strica linistea forumului, de acum vei fi pe ignor pentru mine. PS Eu nu am pretentia sa fiu originala, nu am de ce sa ma umflu in pene , dar nici tu nu suferi de originalitate. O zi buna ! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 26 Feb 2011, 08:10 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Replicile pe care le dai , ti-a trebuit o noapte de "gindire" sau de consultanta pentru a le asterne; oricit le-ai pritoci ceea ce este evident , este evident: vrei sa platesti ceva "polite", tu stii ale cui si, pentru ca se strica linistea forumului, de acum vei fi pe ignor pentru mine.
PS Eu nu am pretentia sa fiu originala, nu am de ce sa ma umflu in pene , dar nici tu nu suferi de originalitate. O zi buna ! de ce "sari asa in sus" ? chiar nu-mi pasa ca ma pui pe ignor.Ce te deranjeaza asa de mult raps mele? E parerea mea ,e dreptul meu de a avea o parere proprie si am si libertatea asta ! si nu vad de ce se strica linistea forumului? pana acum tu te-ai nelinistit si nu stiu de ce ? | |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 26 Feb 2011, 08:16 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Replicile pe care le dai , ti-a trebuit o noapte de "gindire" !
eu noaptea mai si dorm si rasp tau l-am vazut acum dim si inspiratia mi-a venit ....................nu mai zic unde ca sa nu te "simti "iar nu mai stiu eu cum.......ca repede te mai "simti" tu . | |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 26 Feb 2011, 12:36 | |
| Paula Aura Bocăneţ este noul vicepreşedinte al Comunităţii române „Sfântul Ştefan cel Mare” din Atena. Paula e într-o fugă mereu, iar noua funcţie de conducere din cadrul Comunităţii nu face decât să o oblige să se organizeze mai bine, astfel încât să poată face faţă obligaţiilor casnice, dar şi îndatoririlor pe care le are ca vicepreşedinte. La 28 de ani se pare că nu este prea greu.- Cine e Paula Bocăneţ? - Sunt din Vrancea şi am venit în Grecia în 2004. Soţul meu a venit aici din 2000. Ne cunoşteam mai demult şi, la un moment dat, ne-am reîntâlnit, atunci când el a venit în ţară...Ne-am căsătorit şi aşa am ajuns în Grecia. Eu studiam la Bucureşti Hidrotehnica, dar nu am reuşit să termin facultatea, pentru că am venit “acasă”. Imediat cum am ajuns mi-am găsit de muncă, am curăţat scări, am lucrat ca ajutor de menaj... - Cum a fost trecerea asta bruscă de pe băncile facultăţii...direct la îndeletniciri casnice?- Mi s-a părut firesc să fie aşa. Ştiam unde vin şi ce pot face aici. Am decis să-mi fac o familie şi m-am bucurat foarte mult atunci când am rămas însărcinată. Aşa am ajuns şi la Comunitate, copilaşul meu, în vârstă de 3 ani şi jumătate, este înscris la cursurile de limba română. Tocmai pentru că acum am puţin mai mult timp liber am decis să candidez şi pentru postul de vicepreşedinte. Vreau să mă ocup de Comunitate, o fac pentru copilul meu şi, implicit, cred că şi ceilalţi copilaşi vor beneficia de faptul că am la dispoziţie timpul util. M-am simţit foarte onorată de faptul că am fost aleasă în noua conducere şi mi-am propus să fac tot ce pot pentru ca toţi cei care vin la Comunitate să simtă cât mai bine. Alături de colegii mei din Consiliu cred că vom reuşi să facem multe lucuri bune. Ioana Diaconu http://www.asiiromani.com/stiri-diaspora/grecia/7909-sunt-onorat-c-am-fost-aleas.html _____________________ Doctor Cross
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 26 Feb 2011, 13:46 | |
| COMUNITATEA "GRECO-ROMANA PRIETENIA" vă invită să sărbătoriţi tăierea "PITEI", duminică 27 feb. a.c., orele 18.00, la ERGATIKO KENTRO SPARTI. Inf. la 6945423822 INTRARE LIBERA!
Va fi pita buna? Iar pe langa pita, oare ce-or mai taia? Cine merge, sa-mi spuna, sau sa-mi faca pofta si mie! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 26 Feb 2011, 21:01 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zouzounik
| | | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Dum 27 Feb 2011, 01:54 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 28 Feb 2011, 08:30 | |
| mersi CRUCIAT pt informatie. Am fost la inaugurarea noului lor sediu si a fost o petrecere pe cinste .Foarte frumos a fost! chiar imi pare bine ca am putut fi alaturi de ei in seara aceea! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia | |
| |
| | | | Comunitatea romaneasca din Grecia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |