__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Comunitatea romaneasca din Grecia | |
|
+8zouzounik Cristina zaraza26 cactus dolion Diaporevomenos Emil Condor CRUCIAT 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zouzounik
Numarul mesajelor : 60 Localizare : ATENA Data de inscriere : 15/02/2011
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 14 Mar 2011, 10:28 | |
| - CRUCIAT a scris:
- zouzounik a scris:
- Diaporevomenos a scris:
- Se intampla ceva ciudat. Cum a aparut Diaporevomenos, a dosparut zuzunik.
Mare mister, o fi avand vre-o legatura una cu alta?
A scapat si Cruciat de tachinarile idioate a le lui zuzunik.
hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! ] .....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea! 1 Printre cei aparuti in ultimul timp pe acest forum, esti si tu...Urit, foarte urit, sa vorbesti asa de oameni pe care nu-i cunosti. 2 Consideri ca nu provoci in momentul in care ti se pare inteligent sa te legi de o greseala simpla de tastare? 3 Cu mine te" asociezi " singur, ca aici postezi, vezi Doamne, in baza acelui "drept" de intra si mizgali un spatiu strain...In orice caz, nu te vad incadrindu-te in nici o comunitate romaneasca din Atena; asta, judecind dupa comportamentul de aici, unde este tot o comunitate. In plus, marturisesc, nu-mi place "compania" ta. 4 Daca ti s-ar cunoaste adevarata identitate, mai mult ca sigur ca ti-ar mai dispare din incrincenare. pana nu demult mi s-a spus sa nu afisez numic aici ce ar putea dezvalui identitatea vreounui user si acum imi spui ca dc mi s-ar cunoste identitatea ............................?????????ceva nu mi se pare corect aici !! | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 14 Mar 2011, 14:11 | |
| - zouzounik a scris:
- CRUCIAT a scris:
- zouzounik a scris:
hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! ] .....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea! 1 Printre cei aparuti in ultimul timp pe acest forum, esti si tu...Urit, foarte urit, sa vorbesti asa de oameni pe care nu-i cunosti. 2 Consideri ca nu provoci in momentul in care ti se pare inteligent sa te legi de o greseala simpla de tastare? 3 Cu mine te" asociezi " singur, ca aici postezi, vezi Doamne, in baza acelui "drept" de intra si mizgali un spatiu strain...In orice caz, nu te vad incadrindu-te in nici o comunitate romaneasca din Atena; asta, judecind dupa comportamentul de aici, unde este tot o comunitate. In plus, marturisesc, nu-mi place "compania" ta. 4 Daca ti s-ar cunoaste adevarata identitate, mai mult ca sigur ca ti-ar mai dispare din incrincenare.
pana nu demult mi s-a spus sa nu afisez numic aici ce ar putea dezvalui identitatea vreounui user si acum imi spui ca dc mi s-ar cunoste identitatea ............................?????????ceva nu mi se pare corect aici !! nu ti-a cerut nimeni nimic, decit sa arati respect. Nimic in plus, nimic in minus. Bineinteles, identitatea fiecaruia trebuie respectata, ceea ce ti s-a spus si se pare ca nu poti pricepe este doar ca " tonul" tau nu place, cel putin pe moment. Asa cum nu place nici modul evident de a nu rapunde ascolo unde nu-ti convine. Cu cele postate de tine pina acum, nu ai adus nici o contributie referitoare la comunitatea romaneasca. Cu asta, a doua oara si definitiv de acum, este ultima data cind iti mai raspund. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 14 Mar 2011, 14:52 | |
| - CRUCIAT a scris:
- zouzounik a scris:
- CRUCIAT a scris:
- zouzounik a scris:
hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! ] .....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea! 1 Printre cei aparuti in ultimul timp pe acest forum, esti si tu...Urit, foarte urit, sa vorbesti asa de oameni pe care nu-i cunosti. 2 Consideri ca nu provoci in momentul in care ti se pare inteligent sa te legi de o greseala simpla de tastare? 3 Cu mine te" asociezi " singur, ca aici postezi, vezi Doamne, in baza acelui "drept" de intra si mizgali un spatiu strain...In orice caz, nu te vad incadrindu-te in nici o comunitate romaneasca din Atena; asta, judecind dupa comportamentul de aici, unde este tot o comunitate. In plus, marturisesc, nu-mi place "compania" ta. 4 Daca ti s-ar cunoaste adevarata identitate, mai mult ca sigur ca ti-ar mai dispare din incrincenare.
pana nu demult mi s-a spus sa nu afisez numic aici ce ar putea dezvalui identitatea vreounui user si acum imi spui ca dc mi s-ar cunoste identitatea ............................?????????ceva nu mi se pare corect aici !! nu ti-a cerut nimeni nimic, decit sa arati respect. Nimic in plus, nimic in minus. Bineinteles, identitatea fiecaruia trebuie respectata, ceea ce ti s-a spus si se pare ca nu poti pricepe este doar ca " tonul" tau nu place, cel putin pe moment. Asa cum nu place nici modul evident de a nu rapunde ascolo unde nu-ti convine. Cu cele postate de tine pina acum, nu ai adus nici o contributie referitoare la comunitatea romaneasca. Cu asta, a doua oara si definitiv de acum, este ultima data cind iti mai raspund. nu era nevoie sa raspunzi nici acum ca doar nu te-am intrebat nimic ..... | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 14 Mar 2011, 23:34 | |
| - zouzounik a scris:
- CRUCIAT a scris:
- ... ...
nu era nevoie sa raspunzi nici acum ca doar nu te-am intrebat nimic ..... Când citezi scrierile unui anume utilizator, aceea arată dorinta de dialog din partea ta, iar utilizatorul citat răspunde din bun simt. Prin urmare afirmatia ta cade, nu-si are temei. Întrebai (ceva mai sus) de ce esti asociat cu utilizatorul CRUCIAT, iar utilizatorul numit ti-a răspuns perfect adevărat: tu singur ai provocat asocierea prin cele 90% din totalul mesajelor tale postate la popasul dânsei. Nu poti nega... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Mar 2011, 00:08 | |
| - Emil Condor a scris:
- zouzounik a scris:
- CRUCIAT a scris:
- ... ...
nu era nevoie sa raspunzi nici acum ca doar nu te-am intrebat nimic ..... Când citezi scrierile unui anume utilizator, aceea arată dorinta de dialog din partea ta, iar utilizatorul citat răspunde din bun simt. Prin urmare afirmatia ta cade, nu-si are temei.
Întrebai (ceva mai sus) de ce esti asociat cu utilizatorul CRUCIAT, iar utilizatorul numit ti-a răspuns perfect adevărat: tu singur ai provocat asocierea prin cele 90% din totalul mesajelor tale postate la popasul dânsei. Nu poti nega... Emile, mai ai rabdare vre-o 20 de zile si scapi de el. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Mar 2011, 00:14 | |
| De el? Îl cunosti?
De fapt, dacă tu consideri că îl cunosti, te rog să nu scrii aceea aici - poate te înseli, asa cum a fost în cazul lui Rhode. Lasă timpul (asa cum sugerezi si tu) să le rezolve pe toate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 21 Mar 2011, 14:02 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Emil Condor a scris:
- zouzounik a scris:
- CRUCIAT a scris:
- ... ...
nu era nevoie sa raspunzi nici acum ca doar nu te-am intrebat nimic ..... Când citezi scrierile unui anume utilizator, aceea arată dorinta de dialog din partea ta, iar utilizatorul citat răspunde din bun simt. Prin urmare afirmatia ta cade, nu-si are temei.
Întrebai (ceva mai sus) de ce esti asociat cu utilizatorul CRUCIAT, iar utilizatorul numit ti-a răspuns perfect adevărat: tu singur ai provocat asocierea prin cele 90% din totalul mesajelor tale postate la popasul dânsei. Nu poti nega... Emile, mai ai rabdare vre-o 20 de zile si scapi de el. ......a inceput numaratoarea inversa ? cate zile mai am la dispozitie pana la "disparitie" ? | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 22 Mar 2011, 00:07 | |
- zouzounik a scris:
- Emile, mai ai rabdare vre-o 20 de zile si scapi de el.
......a inceput numaratoarea inversa ? cate zile mai am la dispozitie pana la "disparitie" ? 15 ZILE Să înteleg că voi chiar vă cunoasteti? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 22 Mar 2011, 02:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- zouzounik a scris:
......a inceput numaratoarea inversa ? cate zile mai am la dispozitie pana la "disparitie" ? 15 ZILE Să înteleg că voi chiar vă cunoasteti? Numai dracu nu ma cunoaste pe mine. In rest toata lumea ma cunoaste. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 22 Mar 2011, 02:05 | |
| Dacă dracul nu te stie, trebuie să fii un om fericit! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 22 Mar 2011, 02:15 | |
| Poate il stie si ala, dar nu-ndrazneste sa-l infrunte, decit cu pseudonim _____________________ Doctor Cross
| |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 22 Mar 2011, 12:01 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Poate il stie si ala, dar nu-ndrazneste sa-l infrunte, decit cu pseudonim
ce subtil transmiti mesaje!!! | |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 22 Mar 2011, 12:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- zouzounik a scris:
......a inceput numaratoarea inversa ? cate zile mai am la dispozitie pana la "disparitie" ? 15 ZILE Să înteleg că voi chiar vă cunoasteti? nu cred ca am avut vreo ocazie!!!!! slabe sanse dar .........................lumea e mica totusi! | |
| | | Diaporevomenos
| | | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Dum 17 Apr 2011, 21:05 | |
| Astazi in Vyronas am participat la festivitatea de inchidere a cursului cofinantat de Grecia si Finlanda si care s-a referit la GRECIA - SCOALA INTERNATIOANALA A CULTURII sI COMUNICARII. Un program european deci, pentru a ajuta migrantii sa se integreze in societatea de adoptie. Pe linga cursuri intensive de limba greaca, au fost folosite ore de teatru si dans, pentru a comunica si artistic. Azi ar fi trebuit ca Vyronas sa serbeze si pe Byron, de la care are si numele, mare filelinas. Ploaia a strict al doilea eveniment, care ar fi trebuit sa se desfasoare in aer liber. S-a amanat. Festivitatea de incheiere a cursurilor a fost insa intr-o sala inchisa, asa ca nimic nu a impiedicat oameni din Etiopia, Mozambic, Egipt, Romania, Albania,etc...si bineinteles din Grecia, a se simta bine , sa faca in comun planuri de viitor. Voiam sa va pun citeva poze, _____________________ Doctor Cross
Ultima editare efectuata de catre CRUCIAT in Dum 24 Iul 2011, 09:54, editata de 1 ori | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 18 Apr 2011, 10:15 | |
| Finlanda are un mare respect pentru civilizatie si cultura. Studiile superioare in Finlanda sunt finantate de Ministerul Educatiei din Finlanda si prin urmare sunt gratuite, atat pentru cetatenii finlandezi, cat si pentru cetatenii din cadrul Uniunii Europene.
Bucataria finlandeza este apreciata de localnici cat si de turisti pentru prospetimea ingredientelor si mai ales pentru combinatiile indraznete. Ceea ce apare cel mai des in meniuri sunt pestele, ciupercile si fructele de padure. Printre cele mai populare feluri de mancare se numara : placinta Karelian, Mykyrokka (o supa cu sange si faina de secara, cartofi, ceapa, carne grasa si maruntaie), Kalakukko (peste copt intr-un invelis din aluat de paine, din grau sau secara, in care se mai pune carne de porc foarte grasa si sunca), herring marinat, peste afumat, sunca afumata, Poronkaristys (friptura de ren condimentata cu sare si piper), Lihapullat (chiftele finlandeze), Mammi (un desert pascal).
Cat despre bauturi, cele mai intalnite sunt Glogi (un vin traditional), Koskenkorva (o bautura foarte tare, asemanatoare cu vodka) sau Sahti (berea traditionala finlandeza).
Voi ati beneficiat de ceva bun la curs? (Numai la mancare mi-e gandul)
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 18 Apr 2011, 10:17 | |
| Poronkaristys, are sonoritate greceasca, nu-i asa? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 18 Apr 2011, 17:02 | |
| Mai Cruciat zuzunic nu era pe acolo? Ca si el e in Grecia. De la o vreme nu mai apare deloc pe aici. Ce a patit si-a inghitit limba. Se tot dadea mare pe aici si se lega de tine. De ce oare a disparut?
Enigma. | |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 18 Apr 2011, 23:28 | |
- Mai Cruciat zuzunic nu era pe acolo?
Ca si el e in Grecia. De la o vreme nu mai apare deloc pe aici. Ce a patit si-a inghitit limba. Se tot dadea mare pe aici si se lega de tine. De ce oare a disparut?
Enigma. si-o fi trimis doar mesageri... _____________________ Doctor Cross
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 18 Apr 2011, 23:30 | |
| - dolion a scris:
- Finlanda are un mare respect pentru civilizatie si cultura. Studiile superioare in Finlanda sunt finantate de Ministerul Educatiei din Finlanda si prin urmare sunt gratuite, atat pentru cetatenii finlandezi, cat si pentru cetatenii din cadrul Uniunii Europene.
Bucataria finlandeza este apreciata de localnici cat si de turisti pentru prospetimea ingredientelor si mai ales pentru combinatiile indraznete. Ceea ce apare cel mai des in meniuri sunt pestele, ciupercile si fructele de padure. Printre cele mai populare feluri de mancare se numara : placinta Karelian, Mykyrokka (o supa cu sange si faina de secara, cartofi, ceapa, carne grasa si maruntaie), Kalakukko (peste copt intr-un invelis din aluat de paine, din grau sau secara, in care se mai pune carne de porc foarte grasa si sunca), herring marinat, peste afumat, sunca afumata, Poronkaristys (friptura de ren condimentata cu sare si piper), Lihapullat (chiftele finlandeze), Mammi (un desert pascal).
Cat despre bauturi, cele mai intalnite sunt Glogi (un vin traditional), Koskenkorva (o bautura foarte tare, asemanatoare cu vodka) sau Sahti (berea traditionala finlandeza).
Voi ati beneficiat de ceva bun la curs? (Numai la mancare mi-e gandul)
ba da, am si foto, azi am fosat superprinsa in treburi, miine va pun poza...se vede si o parte din bufet _____________________ Doctor Cross
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 19 Apr 2011, 06:43 | |
| se pare ca au avut haleala faina dupa cum aratau chestiile alea; si mai era si calda... Nu pricep de ce nu le-or dat si de beut - nu sucuri ... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 27 Apr 2011, 21:21 | |
- Mai Cruciat zuzunic nu era pe acolo?
Ca si el e in Grecia. De la o vreme nu mai apare deloc pe aici. Ce a patit si-a inghitit limba. Se tot dadea mare pe aici si se lega de tine. De ce oare a disparut?
Enigma. O vai mi-ati simtit lipsa? ma flatati!!! | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Joi 28 Apr 2011, 00:13 | |
| - cactus a scris:
- se pare ca au avut haleala faina dupa cum aratau chestiile alea; si mai era si calda... Nu pricep de ce nu le-or dat si de beut - nu sucuri ...
In Greica nu se da de bautura ca se imbata lumea repede. | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Joi 28 Apr 2011, 11:32 | |
- cactus a scris:
- se pare ca au avut haleala faina dupa cum aratau chestiile alea; si mai era si calda... Nu pricep de ce nu le-or dat si de beut - nu sucuri ...
In Greica nu se da de bautura ca se imbata lumea repede.
Daca-s fraieri; sa vina la IO sa le dau lectzii cum sa NU se imbete... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia | |
| |
| | | | Comunitatea romaneasca din Grecia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |