LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
istorie CPSF drumetie padure 23 1 sibiu google efremovivanantonovici problema mediu brasov Fantasy romana curiozitati 1918 nicuvar humanitas internet comment-143 politica Popasul muzica_traditionala reclame Limba taieri
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 I_vote_lcapComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 I_voting_barComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 I_vote_lcapComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 I_voting_barComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comunitatea romaneasca din Grecia

In jos 
+8
zouzounik
Cristina
zaraza26
cactus
dolion
Diaporevomenos
Emil Condor
CRUCIAT
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
zouzounik

Numarul mesajelor : 60
Localizare : ATENA
Data de inscriere : 15/02/2011

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 14 Mar 2011, 10:28

CRUCIAT a scris:
zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:
Se intampla ceva ciudat. Cum a aparut Diaporevomenos, a dosparut zuzunik.
Mare mister, o fi avand vre-o legatura una cu alta?

A scapat si Cruciat de tachinarile idioate a le lui zuzunik.

hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 876722 ]
.....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea!

1 Printre cei aparuti in ultimul timp pe acest forum, esti si tu...Urit, foarte urit, sa vorbesti asa de oameni pe care nu-i cunosti.nu se poate
2 Consideri ca nu provoci in momentul in care ti se pare inteligent sa te legi de o greseala simpla de tastare? confused
3 Cu mine te" asociezi " singur, ca aici postezi, vezi Doamne, in baza acelui "drept" de intra si mizgali un spatiu strain...In orice caz, nu te vad incadrindu-te in nici o comunitate romaneasca din Atena; asta, judecind dupa comportamentul de aici, unde este tot o comunitate. In plus, marturisesc, nu-mi place "compania" ta. ban
4 Daca ti s-ar cunoaste adevarata identitate, mai mult ca sigur ca ti-ar mai dispare din incrincenare. closed

pana nu demult mi s-a spus sa nu afisez numic aici ce ar putea dezvalui identitatea vreounui user si acum imi spui ca dc mi s-ar cunoste identitatea ............................?????????ceva nu mi se pare corect aici !!
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 14 Mar 2011, 14:11

zouzounik a scris:
CRUCIAT a scris:
zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:

hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 876722 ]
.....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea!

1 Printre cei aparuti in ultimul timp pe acest forum, esti si tu...Urit, foarte urit, sa vorbesti asa de oameni pe care nu-i cunosti.nu se poate
2 Consideri ca nu provoci in momentul in care ti se pare inteligent sa te legi de o greseala simpla de tastare? confused
3 Cu mine te" asociezi " singur, ca aici postezi, vezi Doamne, in baza acelui "drept" de intra si mizgali un spatiu strain...In orice caz, nu te vad incadrindu-te in nici o comunitate romaneasca din Atena; asta, judecind dupa comportamentul de aici, unde este tot o comunitate. In plus, marturisesc, nu-mi place "compania" ta. ban
4 Daca ti s-ar cunoaste adevarata identitate, mai mult ca sigur ca ti-ar mai dispare din incrincenare. closed

pana nu demult mi s-a spus sa nu afisez numic aici ce ar putea dezvalui identitatea vreounui user si acum imi spui ca dc mi s-ar cunoste identitatea ............................?????????ceva nu mi se pare corect aici !!

nu ti-a cerut nimeni nimic, decit sa arati respect. Nimic in plus, nimic in minus. Bineinteles, identitatea fiecaruia trebuie respectata, ceea ce ti s-a spus si se pare ca nu poti pricepe este doar ca " tonul" tau nu place, cel putin pe moment. Asa cum nu place nici modul evident de a nu rapunde ascolo unde nu-ti convine. Cu cele postate de tine pina acum, nu ai adus nici o contributie referitoare la comunitatea romaneasca. Cu asta, a doua oara si definitiv de acum, este ultima data cind iti mai raspund.

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 14 Mar 2011, 14:52

CRUCIAT a scris:
zouzounik a scris:
CRUCIAT a scris:
zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:

nu ti-a cerut nimeni nimic, decit sa arati respect. Nimic in plus, nimic in minus. Bineinteles, identitatea fiecaruia trebuie respectata, ceea ce ti s-a spus si se pare ca nu poti pricepe este doar ca " tonul" tau nu place, cel putin pe moment. Asa cum nu place nici modul evident de a nu rapunde ascolo unde nu-ti convine. Cu cele postate de tine pina acum, nu ai adus nici o contributie referitoare la comunitatea romaneasca. Cu asta, a doua oara si definitiv de acum, este ultima data cind iti mai raspund.

nu era nevoie sa raspunzi nici acum ca doar nu te-am intrebat nimic .....
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 14 Mar 2011, 23:34

zouzounik a scris:
CRUCIAT a scris:
... ...
Când citezi scrierile unui anume utilizator, aceea arată dorinta de dialog din partea ta, iar utilizatorul citat răspunde din bun simt. Prin urmare afirmatia ta cade, nu-si are temei.

Întrebai (ceva mai sus) de ce esti asociat cu utilizatorul CRUCIAT, iar utilizatorul numit ti-a răspuns perfect adevărat: tu singur ai provocat asocierea prin cele 90% din totalul mesajelor tale postate la popasul dânsei. Nu poti nega... smile

Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 15 Mar 2011, 00:08

Emil Condor a scris:
zouzounik a scris:
CRUCIAT a scris:
... ...
Când citezi scrierile unui anume utilizator, aceea arată dorinta de dialog din partea ta, iar utilizatorul citat răspunde din bun simt. Prin urmare afirmatia ta cade, nu-si are temei.

Întrebai (ceva mai sus) de ce esti asociat cu utilizatorul CRUCIAT, iar utilizatorul numit ti-a răspuns perfect adevărat: tu singur ai provocat asocierea prin cele 90% din totalul mesajelor tale postate la popasul dânsei. Nu poti nega... smile

Emile, mai ai rabdare vre-o 20 de zile si scapi de el.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 15 Mar 2011, 00:14

De el? Îl cunosti?

De fapt, dacă tu consideri că îl cunosti, te rog să nu scrii aceea aici - poate te înseli, asa cum a fost în cazul lui Rhode.
Lasă timpul (asa cum sugerezi si tu) să le rezolve pe toate.

zouzounik

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 21 Mar 2011, 14:02

Diaporevomenos a scris:
Emil Condor a scris:
zouzounik a scris:
CRUCIAT a scris:
... ...

......a inceput numaratoarea inversa ? cate zile mai am la dispozitie pana la "disparitie" ?
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 21 Mar 2011, 14:14

zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:
Emil Condor a scris:
zouzounik a scris:
CRUCIAT a scris:
... ...

......a inceput numaratoarea inversa ? cate zile mai am la dispozitie pana la "disparitie" ?

15 ZILE

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 3242464
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 22 Mar 2011, 00:07

Diaporevomenos a scris:
zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:
15 ZILE
Să înteleg că voi chiar vă cunoasteti? smile

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 22 Mar 2011, 02:02

Emil Condor a scris:
Diaporevomenos a scris:
zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:
15 ZILE

Numai dracu nu ma cunoaste pe mine. In rest toata lumea ma cunoaste.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 22 Mar 2011, 02:05

Dacă dracul nu te stie, trebuie să fii un om fericit! Very Happy

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 22 Mar 2011, 02:15

Poate il stie si ala, dar nu-ndrazneste sa-l infrunte, decit cu pseudonim Very Happy

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 22 Mar 2011, 12:01

CRUCIAT a scris:
Poate il stie si ala, dar nu-ndrazneste sa-l infrunte, decit cu pseudonim Very Happy

ce subtil transmiti mesaje!!!
Sus In jos
zouzounik

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 22 Mar 2011, 12:02

Emil Condor a scris:
Diaporevomenos a scris:
zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:
15 ZILE

nu cred ca am avut vreo ocazie!!!!!
slabe sanse dar .........................lumea e mica totusi!
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 22 Mar 2011, 16:53

zouzounik a scris:
Emil Condor a scris:
Diaporevomenos a scris:
zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:
15 ZILE

nu cred ca am avut vreo ocazie!!!!!
slabe sanse dar .........................lumea e mica totusi!

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 Korydallos23
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyDum 17 Apr 2011, 21:05

Astazi in Vyronas am participat la festivitatea de inchidere a cursului cofinantat de Grecia si Finlanda si care s-a referit la GRECIA - SCOALA INTERNATIOANALA A CULTURII sI COMUNICARII.
Un program european deci, pentru a ajuta migrantii sa se integreze in societatea de adoptie. Pe linga cursuri intensive de limba greaca, au fost folosite ore de teatru si dans, pentru a comunica si artistic.
Azi ar fi trebuit ca Vyronas sa serbeze si pe Byron, de la care are si numele, mare filelinas. Ploaia a strict al doilea eveniment, care ar fi trebuit sa se desfasoare in aer liber. S-a amanat.
Festivitatea de incheiere a cursurilor a fost insa intr-o sala inchisa, asa ca nimic nu a impiedicat oameni din Etiopia, Mozambic, Egipt, Romania, Albania,etc...si bineinteles din Grecia, a se simta bine , sa faca in comun planuri de viitor.
Voiam sa va pun citeva poze,
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 Imgp4013

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 Imgp4023

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 Imgp4085

Ultima editare efectuata de catre CRUCIAT in Dum 24 Iul 2011, 09:54, editata de 1 ori
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 18 Apr 2011, 10:15

Finlanda are un mare respect pentru civilizatie si cultura. Studiile superioare in Finlanda sunt finantate de Ministerul Educatiei din Finlanda si prin urmare sunt gratuite, atat pentru cetatenii finlandezi, cat si pentru cetatenii din cadrul Uniunii Europene.

Bucataria finlandeza este apreciata de localnici cat si de turisti pentru prospetimea ingredientelor si mai ales pentru combinatiile indraznete. Ceea ce apare cel mai des in meniuri sunt pestele, ciupercile si fructele de padure. Printre cele mai populare feluri de mancare se numara : placinta Karelian, Mykyrokka (o supa cu sange si faina de secara, cartofi, ceapa, carne grasa si maruntaie), Kalakukko (peste copt intr-un invelis din aluat de paine, din grau sau secara, in care se mai pune carne de porc foarte grasa si sunca), herring marinat, peste afumat, sunca afumata, Poronkaristys (friptura de ren condimentata cu sare si piper), Lihapullat (chiftele finlandeze), Mammi (un desert pascal).

Cat despre bauturi, cele mai intalnite sunt Glogi (un vin traditional), Koskenkorva (o bautura foarte tare, asemanatoare cu vodka) sau Sahti (berea traditionala finlandeza).

Voi ati beneficiat de ceva bun la curs? (Numai la mancare mi-e gandul)

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 18 Apr 2011, 10:17

Poronkaristys, are sonoritate greceasca, nu-i asa?

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 18 Apr 2011, 17:02

Mai Cruciat zuzunic nu era pe acolo?
Ca si el e in Grecia. De la o vreme nu mai apare deloc pe aici. Ce a patit si-a inghitit limba.
Se tot dadea mare pe aici si se lega de tine. De ce oare a disparut?

Enigma.
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 18 Apr 2011, 23:28

Diaporevomenos a scris:
Ca si el e in Grecia. De la o vreme nu mai apare deloc pe aici. Ce a patit si-a inghitit limba.

Enigma.
si-o fi trimis doar mesageri... oh da!

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyLun 18 Apr 2011, 23:30

dolion a scris:
Finlanda are un mare respect pentru civilizatie si cultura. Studiile superioare in Finlanda sunt finantate de Ministerul Educatiei din Finlanda si prin urmare sunt gratuite, atat pentru cetatenii finlandezi, cat si pentru cetatenii din cadrul Uniunii Europene.

Bucataria finlandeza este apreciata de localnici cat si de turisti pentru prospetimea ingredientelor si mai ales pentru combinatiile indraznete. Ceea ce apare cel mai des in meniuri sunt pestele, ciupercile si fructele de padure. Printre cele mai populare feluri de mancare se numara : placinta Karelian, Mykyrokka (o supa cu sange si faina de secara, cartofi, ceapa, carne grasa si maruntaie), Kalakukko (peste copt intr-un invelis din aluat de paine, din grau sau secara, in care se mai pune carne de porc foarte grasa si sunca), herring marinat, peste afumat, sunca afumata, Poronkaristys (friptura de ren condimentata cu sare si piper), Lihapullat (chiftele finlandeze), Mammi (un desert pascal).

Cat despre bauturi, cele mai intalnite sunt Glogi (un vin traditional), Koskenkorva (o bautura foarte tare, asemanatoare cu vodka) sau Sahti (berea traditionala finlandeza).

Voi ati beneficiat de ceva bun la curs? (Numai la mancare mi-e gandul)

ba da, am si foto, azi am fosat superprinsa in treburi, miine va pun poza...se vede si o parte din bufet Very Happy

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMar 19 Apr 2011, 06:43

se pare ca au avut haleala faina dupa cum aratau chestiile alea; si mai era si calda... Nu pricep de ce nu le-or dat si de beut - nu sucuri ...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
zouzounik

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyMier 27 Apr 2011, 21:21

Diaporevomenos a scris:

Enigma.

O vai mi-ati simtit lipsa?
ma flatati!!!
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 28 Apr 2011, 00:13

cactus a scris:
se pare ca au avut haleala faina dupa cum aratau chestiile alea; si mai era si calda... Nu pricep de ce nu le-or dat si de beut - nu sucuri ...

In Greica nu se da de bautura ca se imbata lumea repede.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 EmptyJoi 28 Apr 2011, 11:32

Diaporevomenos a scris:
cactus a scris:

In Greica nu se da de bautura ca se imbata lumea repede.

Daca-s fraieri; sa vina la IO sa le dau lectzii cum sa NU se imbete...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Comunitatea romaneasca din Grecia
Sus 
Pagina 6 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu
» GRECIA
» Hydra, Grecia
» Muzica din...Grecia
» Alegeri in Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum