LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
padure muzica_traditionala 23 nicuvar Limba politica istorie Fantasy curiozitati drumetie CPSF 1 taieri reclame Popasul google sibiu efremovivanantonovici mediu humanitas 1918 comment-143 problema romana internet brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 I_vote_lcapComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 I_voting_barComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 I_vote_lcapComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 I_voting_barComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comunitatea romaneasca din Grecia

In jos 
+8
zouzounik
Cristina
zaraza26
cactus
dolion
Diaporevomenos
Emil Condor
CRUCIAT
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
zouzounik

Numarul mesajelor : 60
Localizare : ATENA
Data de inscriere : 15/02/2011

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 03 Mar 2011, 08:54

Sus In jos
zouzounik

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyJoi 03 Mar 2011, 08:55

cactus a scris:
Emil Condor a scris:
zouzounik a scris:
....ce e in contradictie cu parerile voastre e "VIRUSAT"
Asta e o afirmatie total aiurea - am în Panda, raportul virusului ce l-am găsit pe acel Site.
Niciodată nu sterg ceva ce exprimă o părere sau alta - ar fi bine să stii asta.
Totodată nu mă caracterizează parsivenia sau minciuna - si asta e bine să stii. OK?
Mă bucur că ne întelegem! Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 302761

Deci - revin... cu ce si cum stabilisti tu virusii ??? ca io am oarece probleme si cred ca-s destul de mari si antivirusul meu tace (AVG-Free Edition 2011) si zice ca-s clean; NORMAL ca-s clean daca de doua zile n-am "citit" presa Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 44085

incearca norton 2011
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyVin 04 Mar 2011, 00:49

cactus a scris:
...AVG-Free Edition...
Acela este... antivirus?! scratch
Eu nu mi-as lăsa calculatorul pe mâna unui asa „paznic”.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyVin 04 Mar 2011, 00:50

Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyVin 04 Mar 2011, 17:19

Emil Condor a scris:
Da, am verificat Site-ul respectiv: este infect.
Prin urmare linkul postat de Zouzounik se sterge imediat.

Si computerul meu merge ca dracu, asta e motivul? O fi nenorocitul ala care mi-a perturbat buna funcționarea?
Sus In jos
zouzounik

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyVin 04 Mar 2011, 23:21

Emil Condor a scris:
cactus a scris:
...AVG-Free Edition...

deci norton-ul e mai bun?
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyVin 04 Mar 2011, 23:47

Norton-ul consuma multe resurse si incetineste viteza.

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptySam 05 Mar 2011, 10:00

Invitat de comunitatile romanesti din Argos si Atena, renumitul actor, scriitor, profesor universitar si fost Secretar de Stat in Ministerul Culturii ( fara a fi membru al vreunui partid) ne-a vizitat si s-a intilnit cu cei ce au vrut sa-l (re)vada si altfel decit in aceste ipostaze. Pentru citeva ore ,ieri, un grup destul de rastrins de romani din Atena a "petrecut" in prezenta domniei sale.
Sa ne traiasca multi ani creatori si cu sanatate!
URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00680r.jpg/]Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 Dsc00680r[/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptySam 05 Mar 2011, 23:36

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 46890558

Uploaded with [URL=http://imageshack

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptySam 05 Mar 2011, 23:40

Uite-l si pe Albulescu!
Câti ani mai are Mircea, acum?

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptySam 05 Mar 2011, 23:43

nascut 1934.. secret se tine bine, e modest si mai are vocea aceea minunat de barbateasca.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptySam 05 Mar 2011, 23:46

zouzounik a scris:
Emil Condor a scris:
cactus a scris:
...AVG-Free Edition...

deci norton-ul e mai bun?
Dolion a spus ceva despre Norton si anii trecuti era valabil: încetinea functionarea calculatorului.
Totusi, anul trecut au început să-l facă mai putin greoi, si este unul dintre cele bune.
Nu e cel mai, dar e ok.

Primii doi ani am folosit la calculatorul meu, acest Norton, apoi circa 6 ani am folosit Panda, după care am revenit un an la Norton si un an la Kaspersky.
Sunt bune mai toate dar Panda rămâne #1. Cel putin pentru mine...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptySam 05 Mar 2011, 23:47

CRUCIAT a scris:
nascut 1934..
Multumesc!

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyDum 06 Mar 2011, 15:57

Un cunoscut de-al meu, avea neplăceri cu vecinul lui.Tot intra in curtea lui si ii făcea gălăgie, se lua de săracul om fără rost. Asa cum obișnuiesc eu sa zic, aiurea in tramvai. ( de menționat ca expresia îmi aparține.)

Se tot gîndea omul nostru ca sa facă sa scape de imbecilul ala de vecin rău.
Pana într-o zi cînd o ruda i-a adus un cîine buldog. Faptul ca a apărut cainele in curte si fără sa întreprindă vre-o activitate, vecinul rău nu a mai data pe acolo.

Morala: Cînd ești murdar, o tai la drum !
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyLun 07 Mar 2011, 12:22

ENIGMA

Cine e cunoscutul?
Cine e vecinul rau?
Cine e buldogul?

) murof ep icia ntus iert itot (

Castigatorul va primi o excursie de Paste, in insula Pastelui, la Pastele Cailor.

Multumesc anticipat pentru participare.

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 Semnatuirainchis1
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyLun 07 Mar 2011, 15:18

INVITATIE

Comunitatea romana Sf.Stefan cel Mare sarbatoreste Ziua de 1 si 8 Martie printr-un program organizat de elevii Cursului de Limba, Cultura si Civilizatie romana si membrii ansamblului folcloric de copii “Traditii” in frunte cu doamna profesoara Laura Budeanu si doamna Dina Izbisciuc.Acestia vor recita poezii,vor canta si vor dansa,vor crea o atmosfera de primavara !
Invitat special…SURPRIZA!
Aceasta va avea loc duminica, 06-03-2011, ora 12.00, la sediul Ambasadei Romaniei la Atena, strada Emmanouil Benaki 7- Paleo Psihiko.

Eu, din pacate, am lipsit si invitat a fost Mircea Albulescu. Avem insa poze, care nu sint chiar cele mai bune.

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 12924154

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 97455807

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 38132583

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMar 08 Mar 2011, 01:03

Diaporevomenos a scris:
ENIGMA
Castigatorul va primi o excursie de Paste, in insula Pastelui, la Pastele Cailor.
Ai uitat de celălalt paste: pastele unuia dintre părinti! so funny!

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMar 08 Mar 2011, 01:45

Emil Condor a scris:
Diaporevomenos a scris:
ENIGMA

Si eu care am crezut ca ai ghicit cine sunt personajele.

In fine, pana la Paste mai e timp de gandire. Sper sa nu fie pana la pastele cailor. so funny!
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMar 08 Mar 2011, 17:54

Emil Condor a scris:
Diaporevomenos a scris:
ENIGMA
De fapt doar a unuia dintre părinţi. Acelaşi pe care-l sărbătorim azi! :keep normal:

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyMier 09 Mar 2011, 01:35

yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
Diaporevomenos a scris:
ENIGMA
De fapt doar a unuia dintre părinţi. Acelaşi pe care-l sărbătorim azi! :keep normal:
Aoleu!
Azi ai fost numai cu bâta după mine! Laughing
Mi-ai umplut capul de cucuie... Laughing

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyDum 13 Mar 2011, 13:51

Se intampla ceva ciudat. Cum a aparut Diaporevomenos, a dosparut zuzunik.
Mare mister, o fi avand vre-o legatura una cu alta?

A scapat si Cruciat de tachinarile idioate a le lui zuzunik.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyDum 13 Mar 2011, 15:30

CRUCIAT a scris:
INVITATIE

Comunitatea romana Sf.Stefan cel Mare sarbatoreste Ziua de 1 si 8 Martie printr-un program organizat de elevii Cursului de Limba, Cultura si Civilizatie romana si membrii ansamblului folcloric de copii “Traditii” in frunte cu doamna profesoara Laura Budeanu si doamna Dina Izbisciuc.Acestia vor recita poezii,vor canta si vor dansa,vor crea o atmosfera de primavara !
Ce frumos! Inseamna ca e destul de bine organizata comunitatea romana din Grecia! thumb_yello
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyDum 13 Mar 2011, 23:17

Da, mihaela, incep sa se adune. Tot e bine ca si in cele din urma se aduna unul linga altul. Doar asa vor putea trece cu bine criza asta nenorocita.

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyLun 14 Mar 2011, 06:59

Diaporevomenos a scris:

hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 876722 ]
.....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea!
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 EmptyLun 14 Mar 2011, 10:19

zouzounik a scris:
Diaporevomenos a scris:

hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 876722 ]
.....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea!

1 Printre cei aparuti in ultimul timp pe acest forum, esti si tu...Urit, foarte urit, sa vorbesti asa de oameni pe care nu-i cunosti.nu se poate
2 Consideri ca nu provoci in momentul in care ti se pare inteligent sa te legi de o greseala simpla de tastare? confused
3 Cu mine te" asociezi " singur, ca aici postezi, vezi Doamne, in baza acelui "drept" de intra si mizgali un spatiu strain...In orice caz, nu te vad incadrindu-te in nici o comunitate romaneasca din Atena; asta, judecind dupa comportamentul de aici, unde este tot o comunitate. In plus, marturisesc, nu-mi place "compania" ta. ban
4 Daca ti s-ar cunoaste adevarata identitate, mai mult ca sigur ca ti-ar mai dispare din incrincenare. closed

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Comunitatea romaneasca din Grecia
Sus 
Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu
» GRECIA
» Hydra, Grecia
» Muzica din...Grecia
» Alegeri in Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum