| Comunitatea romaneasca din Grecia | |
|
+8zouzounik Cristina zaraza26 cactus dolion Diaporevomenos Emil Condor CRUCIAT 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zouzounik
Numarul mesajelor : 60 Localizare : ATENA Data de inscriere : 15/02/2011
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Joi 03 Mar 2011, 08:54 | |
| | |
|
| |
zouzounik
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 04 Mar 2011, 00:49 | |
| - cactus a scris:
- ...AVG-Free Edition...
Acela este... antivirus?! Eu nu mi-as lăsa calculatorul pe mâna unui asa „paznic”. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 04 Mar 2011, 00:50 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 04 Mar 2011, 17:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, am verificat Site-ul respectiv: este infect.
Prin urmare linkul postat de Zouzounik se sterge imediat.
Si computerul meu merge ca dracu, asta e motivul? O fi nenorocitul ala care mi-a perturbat buna funcționarea? | |
|
| |
zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 04 Mar 2011, 23:21 | |
| - Emil Condor a scris:
- cactus a scris:
- ...AVG-Free Edition...
Acela este... antivirus?! Eu nu mi-as lăsa calculatorul pe mâna unui asa „paznic”.
deci norton-ul e mai bun? | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Vin 04 Mar 2011, 23:47 | |
| Norton-ul consuma multe resurse si incetineste viteza. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 05 Mar 2011, 10:00 | |
| Invitat de comunitatile romanesti din Argos si Atena, renumitul actor, scriitor, profesor universitar si fost Secretar de Stat in Ministerul Culturii ( fara a fi membru al vreunui partid) ne-a vizitat si s-a intilnit cu cei ce au vrut sa-l (re)vada si altfel decit in aceste ipostaze. Pentru citeva ore ,ieri, un grup destul de rastrins de romani din Atena a "petrecut" in prezenta domniei sale. Sa ne traiasca multi ani creatori si cu sanatate! URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00680r.jpg/] [/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 05 Mar 2011, 23:36 | |
| Uploaded with [URL=http://imageshack _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 05 Mar 2011, 23:40 | |
| Uite-l si pe Albulescu! Câti ani mai are Mircea, acum?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 05 Mar 2011, 23:43 | |
| nascut 1934.. se tine bine, e modest si mai are vocea aceea minunat de barbateasca. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 05 Mar 2011, 23:46 | |
| - zouzounik a scris:
- Emil Condor a scris:
- cactus a scris:
- ...AVG-Free Edition...
Acela este... antivirus?! Eu nu mi-as lăsa calculatorul pe mâna unui asa „paznic”. deci norton-ul e mai bun? Dolion a spus ceva despre Norton si anii trecuti era valabil: încetinea functionarea calculatorului. Totusi, anul trecut au început să-l facă mai putin greoi, si este unul dintre cele bune. Nu e cel mai, dar e ok. Primii doi ani am folosit la calculatorul meu, acest Norton, apoi circa 6 ani am folosit Panda, după care am revenit un an la Norton si un an la Kaspersky. Sunt bune mai toate dar Panda rămâne #1. Cel putin pentru mine... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Sam 05 Mar 2011, 23:47 | |
| - CRUCIAT a scris:
- nascut 1934..
Multumesc! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Dum 06 Mar 2011, 15:57 | |
| Un cunoscut de-al meu, avea neplăceri cu vecinul lui.Tot intra in curtea lui si ii făcea gălăgie, se lua de săracul om fără rost. Asa cum obișnuiesc eu sa zic, aiurea in tramvai. ( de menționat ca expresia îmi aparține.)
Se tot gîndea omul nostru ca sa facă sa scape de imbecilul ala de vecin rău. Pana într-o zi cînd o ruda i-a adus un cîine buldog. Faptul ca a apărut cainele in curte si fără sa întreprindă vre-o activitate, vecinul rău nu a mai data pe acolo.
Morala: Cînd ești murdar, o tai la drum !
| |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 07 Mar 2011, 12:22 | |
| ENIGMACine e cunoscutul? Cine e vecinul rau? Cine e buldogul? ) murof ep icia ntus iert itot ( Castigatorul va primi o excursie de Paste, in insula Pastelui, la Pastele Cailor. Multumesc anticipat pentru participare. | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 07 Mar 2011, 15:18 | |
| INVITATIE Comunitatea romana Sf.Stefan cel Mare sarbatoreste Ziua de 1 si 8 Martie printr-un program organizat de elevii Cursului de Limba, Cultura si Civilizatie romana si membrii ansamblului folcloric de copii “Traditii” in frunte cu doamna profesoara Laura Budeanu si doamna Dina Izbisciuc.Acestia vor recita poezii,vor canta si vor dansa,vor crea o atmosfera de primavara ! Invitat special…SURPRIZA! Aceasta va avea loc duminica, 06-03-2011, ora 12.00, la sediul Ambasadei Romaniei la Atena, strada Emmanouil Benaki 7- Paleo Psihiko. Eu, din pacate, am lipsit si invitat a fost Mircea Albulescu. Avem insa poze, care nu sint chiar cele mai bune. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 08 Mar 2011, 01:03 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- ENIGMA
Castigatorul va primi o excursie de Paste, in insula Pastelui, la Pastele Cailor. Ai uitat de celălalt paste: pastele unuia dintre părinti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 08 Mar 2011, 01:45 | |
| - Emil Condor a scris:
- Diaporevomenos a scris:
- ENIGMA
Castigatorul va primi o excursie de Paste, in insula Pastelui, la Pastele Cailor. Ai uitat de celălalt paste: pastele unuia dintre părinti! Si eu care am crezut ca ai ghicit cine sunt personajele. In fine, pana la Paste mai e timp de gandire. Sper sa nu fie pana la pastele cailor. | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 09 Mar 2011, 01:35 | |
| - yzzy a scris:
- Emil Condor a scris:
- ENIGMA
Castigatorul va primi o excursie de Paste, in insula Pastelui, la Pastele Cailor. Ai uitat de celălalt paste: pastele unuia dintre părinti! De fapt doar a unuia dintre părinţi. Acelaşi pe care-l sărbătorim azi! Aoleu! Azi ai fost numai cu bâta după mine! Mi-ai umplut capul de cucuie... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Dum 13 Mar 2011, 13:51 | |
| Se intampla ceva ciudat. Cum a aparut Diaporevomenos, a dosparut zuzunik. Mare mister, o fi avand vre-o legatura una cu alta?
A scapat si Cruciat de tachinarile idioate a le lui zuzunik. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Dum 13 Mar 2011, 15:30 | |
| - CRUCIAT a scris:
- INVITATIE
Comunitatea romana Sf.Stefan cel Mare sarbatoreste Ziua de 1 si 8 Martie printr-un program organizat de elevii Cursului de Limba, Cultura si Civilizatie romana si membrii ansamblului folcloric de copii “Traditii” in frunte cu doamna profesoara Laura Budeanu si doamna Dina Izbisciuc.Acestia vor recita poezii,vor canta si vor dansa,vor crea o atmosfera de primavara !
Ce frumos! Inseamna ca e destul de bine organizata comunitatea romana din Grecia! |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Dum 13 Mar 2011, 23:17 | |
| Da, mihaela, incep sa se adune. Tot e bine ca si in cele din urma se aduna unul linga altul. Doar asa vor putea trece cu bine criza asta nenorocita. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 14 Mar 2011, 06:59 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Se intampla ceva ciudat. Cum a aparut Diaporevomenos, a dosparut zuzunik.
Mare mister, o fi avand vre-o legatura una cu alta?
A scapat si Cruciat de tachinarile idioate a le lui zuzunik. hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! ] .....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea! | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Lun 14 Mar 2011, 10:19 | |
| - zouzounik a scris:
- Se intampla ceva ciudat. Cum a aparut Diaporevomenos, a dosparut zuzunik.
Mare mister, o fi avand vre-o legatura una cu alta?
A scapat si Cruciat de tachinarile idioate a le lui zuzunik.
hahahhahaha....................nu am "dosparut" ,ci am stat putin pe margine si am privit ce useri cu idei mai apar pe aici,prin urmare se numesc i.........!!! ] .....si nu inteleg de ce ma tot asociati cu cruciat ...? ca eu am vb cu toata lumea! 1 Printre cei aparuti in ultimul timp pe acest forum, esti si tu...Urit, foarte urit, sa vorbesti asa de oameni pe care nu-i cunosti. 2 Consideri ca nu provoci in momentul in care ti se pare inteligent sa te legi de o greseala simpla de tastare? 3 Cu mine te" asociezi " singur, ca aici postezi, vezi Doamne, in baza acelui "drept" de intra si mizgali un spatiu strain...In orice caz, nu te vad incadrindu-te in nici o comunitate romaneasca din Atena; asta, judecind dupa comportamentul de aici, unde este tot o comunitate. In plus, marturisesc, nu-mi place "compania" ta. 4 Daca ti s-ar cunoaste adevarata identitate, mai mult ca sigur ca ti-ar mai dispare din incrincenare. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia | |
| |
|
| |
| Comunitatea romaneasca din Grecia | |
|