| Comunitatea romaneasca din Grecia | |
|
+8zouzounik Cristina zaraza26 cactus dolion Diaporevomenos Emil Condor CRUCIAT 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Feb 2011, 07:07 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zouzounik
Numarul mesajelor : 60 Localizare : ATENA Data de inscriere : 15/02/2011
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Feb 2011, 15:21 | |
| | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Feb 2011, 16:12 | |
| - zouzounik a scris:
- .................
sper ca nu de emotie nu ai putut scrie comentariile tale la cele scrise de mine, ci doar ca , la repezeala, nu ai gasit alt exemplu la fel de reusit din diaspora romaneasca de aici. Curaj! ai de unde alege. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Feb 2011, 21:47 | |
| - CRUCIAT a scris:
- ...Un romanas ajutat de el, la jumatatea virstei sale, a trecut ieri pe linga el si sotia sa ( care nu are legaturi cu noi decit prin sot) si nu a socotit ca trebuie sa zica "buna ziua" celor in casa carora a mincat si dormit!!!...
În ţara asta, a tuturor posibilităţilor, s-a ajuns ca şi copiii să iasă din casă şi să nu spună nimic părinţilor, sau să intre în casă ca şi animalele în grajd. De unde s-a luat acest obicei nu ştiu. Dar cu ceva vreme în urmă românii salutau pe cei pe lâgă care treceau chiar dacă nu-i cunoşteau. | |
|
| |
zouzounik
| |
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Feb 2011, 23:04 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Feb 2011, 23:14 | |
| astept provocari............ dupa cum obs.....asta dc ai obs ......abiam m-am inscris in forum si trebuie sa intru intai in subiect si dupa aia pot sa dau si eu replici .....esti deacord?
Ultima editare efectuata de catre zouzounik in Mar 15 Feb 2011, 23:19, editata de 1 ori | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mar 15 Feb 2011, 23:18 | |
| - zouzounik a scris:
- astept provocari............
inseamna ca ai gresit adresa: eu doar raspund asa...la provocari " provocatoare" Forumul are multe alte postari.."provocatoare", care ma atrag si pe mine. Citire si participare placuta. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 00:24 | |
| - zouzounik a scris:
- astept provocari...
Păi, de ce să le astepti când poti să le initiezi chiar tu? Apoi, fii sigur( ă) că vor veni altele si altele, si altele... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mier 16 Feb 2011, 02:08, editata de 1 ori | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 00:40 | |
| - zouzounik a scris:
dupa cum obs.....asta dc ai obs ......abiam m-am inscris in forum si trebuie sa intru intai in subiect si dupa aia pot sa dau si eu replici .....esti deacord? acum vad completarea facuta dupa postarea mea: OK, intra in subiect, conjuga si verbul...succes inca o data! multumesc pentru atentia acordata, oricum, cred ca ai facut o alegere "potrivita" : si eu sint noua pe forum. , ai mai putine postari de citit. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 07:50 | |
| - zouzounik a scris:
- abiam m-am inscris in forum
Bine-ai venit! - zouzounik a scris:
Ai grija ce-ti doresti ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 09:24 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 10:27 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 11:08 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 12:33 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 12:38 | |
| Provocarea 1. Hmm, de unde sa te apuc? N-ai numai 4 comentarii. Ar fi bine sa intri pe la anumite topice si sa raspunzi acolo unor intrebari deja puse. Uite aici ai fost salutata de mai-marele nostru. Te provoc sa dai o replica, un raspuns, in sapte cuvinte! Acolo la topicul ala, evident. http://luminalumii.forumz.ro/t20p583-hello-bine-v-am-gasit | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 12:51 | |
| Provocarea 2. N-o sa mai postez aici despre provocari decat daca-si da acordul Cruciat, pe teritoriul caruia ne aflam. Spune-mi, zozonik, daca te descurci pe forum. Eventual voi posta provocari la cele doua topicuri pe care le-am amintit aici. Spune-ne anotimpul tau preferat, cu argumente: fie in cuvinte, fie in imagini, fie in muzica. http://luminalumii.forumz.ro/t130p99-anotimpul-favorit#106089 | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 13:37 | |
| de acord! -Io, sa vedem..provocatorul ce zice! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zouzounik
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 21:55 | |
| - zaraza26 a scris:
- Provocarea 2. N-o sa mai postez aici despre provocari decat daca-si da acordul Cruciat, pe teritoriul caruia ne aflam. Spune-mi, zozonik, daca te descurci pe forum. Eventual voi posta provocari la cele doua topicuri pe care le-am amintit aici.
Spune-ne anotimpul tau preferat, cu argumente: fie in cuvinte, fie in imagini, fie in muzica.
http://luminalumii.forumz.ro/t130p99-anotimpul-favorit#106089 In primul rand .....se scrie "zouzounik"............iar in al-II-lea rand chestia asta cu anotimpul preferan mi se pare cam neinteresant...........stii tu ...chestii de copii de primara sau gimnaziu. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 22:33 | |
| - zouzounik a scris:
- zaraza26 a scris:
- Provocarea 2. N-o sa mai postez aici despre provocari decat daca-si da acordul Cruciat, pe teritoriul caruia ne aflam. Spune-mi, zozonik, daca te descurci pe forum. Eventual voi posta provocari la cele doua topicuri pe care le-am amintit aici.
Spune-ne anotimpul tau preferat, cu argumente: fie in cuvinte, fie in imagini, fie in muzica.
http://luminalumii.forumz.ro/t130p99-anotimpul-favorit#106089 In primul rand .....se scrie "zouzounik"............iar in al-II-lea rand chestia asta cu anotimpul preferan mi se pare cam neinteresant...........stii tu ...chestii de copii de primara sau gimnaziu.
Da, stiu ca am scris gresit, dar nu mai aveam timp sa ma uit la nume. Imi pare rau... Pai, no, nu stiu ce sa zic... chestii de copii, na! Ca nu-s ca sotul meu, persoana serioasa si respectabila, care nu bantuie pe internet ca mine... | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Mier 16 Feb 2011, 23:48 | |
| - zouzounik a scris:
- aici majoritatea au probleme cu sufletul..................sper sa nu ma molipsesc si eu .ptiu,ptiu!!!
Adicăăă? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Joi 17 Feb 2011, 06:47 | |
| - zouzounik a scris:
- zaraza26 a scris:
http://luminalumii.forumz.ro/t130p99-anotimpul-favorit#106089 In primul rand .....se scrie "zouzounik"............iar in al-II-lea rand chestia asta cu anotimpul preferan mi se pare cam neinteresant...........stii tu ...chestii de copii de primara sau gimnaziu. 1. Zouzounik draga, nu te formaliza, nimeni nu este rau-voitor pe aici. 2. Poti justifica parerea ta precum ca a avea un anotimp preferat, sau a discuta despre asta, are legatura cu primara sau gimnaziul??? _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Joi 17 Feb 2011, 06:49 | |
| - Emil Condor a scris:
- zouzounik a scris:
- aici majoritatea au probleme cu sufletul..................sper sa nu ma molipsesc si eu .ptiu,ptiu!!!
Adicăăă? +1 _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Joi 17 Feb 2011, 07:44 | |
| - zouzounik a scris:
- ...se scrie "zouzounik"....
Între pseudonimul tău si Ta Zouzounia există o legătură? Te-ai inspirat de aici: http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=1777 , poate? Întrebările astea sunt doar o încercare de a ne cunoaste cât de cât. Dacă te deranjează întrebările, doar spune-mi si mă voi opri aici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia Joi 17 Feb 2011, 09:45 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia | |
| |
|
| |
| Comunitatea romaneasca din Grecia | |
|