LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
padure 1918 internet sibiu Limba politica problema humanitas muzica_traditionala mediu Popasul comment-143 taieri curiozitati efremovivanantonovici brasov 23 drumetie reclame google romana Fantasy CPSF 1 nicuvar istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 I_vote_lcapComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 I_voting_barComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 I_vote_lcapComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 I_voting_barComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comunitatea romaneasca din Grecia

In jos 
+8
zouzounik
Cristina
zaraza26
cactus
dolion
Diaporevomenos
Emil Condor
CRUCIAT
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 15 Feb 2011, 07:07

Numarul mesajelor : 60
Localizare : ATENA
Data de inscriere : 15/02/2011

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 15 Feb 2011, 15:21

.................
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 15 Feb 2011, 16:12

zouzounik a scris:
.................

sper ca nu de emotie nu ai putut scrie comentariile tale la cele scrise de mine, ci doar ca , la repezeala, nu ai gasit alt exemplu la fel de reusit din diaspora romaneasca de aici. Very Happy
Curaj! ai de unde alege.

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 15 Feb 2011, 21:47

CRUCIAT a scris:
...Un romanas ajutat de el, la jumatatea virstei sale, a trecut ieri pe linga el si sotia sa ( care nu are legaturi cu noi decit prin sot) si nu a socotit ca trebuie sa zica "buna ziua" celor in casa carora a mincat si dormit!!!...

În ţara asta, a tuturor posibilităţilor, s-a ajuns ca şi copiii să iasă din casă şi să nu spună nimic părinţilor, sau să intre în casă ca şi animalele în grajd. De unde s-a luat acest obicei nu ştiu. Dar cu ceva vreme în urmă românii salutau pe cei pe lâgă care treceau chiar dacă nu-i cunoşteau.

zouzounik

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 15 Feb 2011, 22:58

CRUCIAT a scris:
zouzounik a scris:
.................

sper ca nu de emotie nu ai putut scrie comentariile tale la cele scrise de mine, ci doar ca , la repezeala, nu ai gasit alt exemplu la fel de reusit din diaspora romaneasca de aici. Very Happy
Curaj! ai de unde alege.
.........de ce as avea emotii?...............nici knd vb cu D-zeu nu am emotii ,daramite knd las comm pe un blog!!!Very Happy
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 15 Feb 2011, 23:04

zouzounik a scris:
CRUCIAT a scris:
zouzounik a scris:
.................

Curaj! ai de unde alege.
.........de ce as avea emotii?...............nici knd vb cu D-zeu nu am emotii ,daramite knd las comm pe un blog!!!Very Happy

OK atunci, asteptam comenturile-completarile tale. Very Happy
PS Vorbesti des cu Dumnezeu? Question

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 15 Feb 2011, 23:14

astept provocari............ :în gardă:
dupa cum obs.....asta dc ai obs ......abiam m-am inscris in forum si trebuie sa intru intai in subiect si dupa aia pot sa dau si eu replici .....esti deacord?

Ultima editare efectuata de catre zouzounik in Mar 15 Feb 2011, 23:19, editata de 1 ori
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMar 15 Feb 2011, 23:18

zouzounik a scris:

inseamna ca ai gresit adresa: eu doar raspund asa...la provocari " provocatoare" Very Happy
Forumul are multe alte postari.."provocatoare", care ma atrag si pe mine.
Citire si participare placuta. bye

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 00:24

zouzounik a scris:
astept provocari... :în gardă:
Păi, de ce să le astepti când poti să le initiezi chiar tu?
Apoi, fii sigur(ă) că vor veni altele si altele, si altele... smile

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mier 16 Feb 2011, 02:08, editata de 1 ori
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 00:40

zouzounik a scris:
dupa cum obs.....asta dc ai obs ......abiam m-am inscris in forum si trebuie sa intru intai in subiect si dupa aia pot sa dau si eu replici .....esti deacord?

acum vad completarea facuta dupa postarea mea: OK, intra in subiect, conjuga si verbul...succes inca o data! Very Happy
multumesc pentru atentia acordata, oricum, cred ca ai facut o alegere "potrivita" : si eu sint noua pe forum. Suspect , ai mai putine postari de citit. Very Happy

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 07:50

zouzounik a scris:
abiam m-am inscris in forum
Bine-ai venit! Very Happy
zouzounik a scris:
Ai grija ce-ti doresti Laughing ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 09:24

Cristina a scris:
zouzounik a scris:

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 Popa in veci pomenirea ta... Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 Schnellweg

Am sa ma rog pentru linishtea sufletului tau Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 A176

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 10:27

Laughing
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 Provocation-birds-cat-window-demotivational-poster-1260545537

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zouzounik

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 11:08

cactus a scris:
Cristina a scris:
zouzounik a scris:

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 Popa in veci pomenirea ta... Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 Schnellweg

Am sa ma rog pentru linishtea sufletului tau Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 A176
obs ca aici majoritatea au probleme cu sufletul..................sper sa nu ma molipsesc si eu .ptiu,ptiu!!!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 12:33

zouzounik a scris:

zouzounik a scris:
cactus a scris:
Cristina a scris:
zouzounik a scris:

obs ca aici majoritatea au probleme cu sufletul..................sper sa nu ma molipsesc si eu .ptiu,ptiu!!!

1. Vrei provocari? S-a facut!

2. Eu si Cruciat tratam suflete. Sau cel putin ne place sa facem asta. Asa ca nu-i nimic daca te molipsesti...
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 12:38

Provocarea 1.

Hmm, de unde sa te apuc? N-ai numai 4 comentarii. Ar fi bine sa intri pe la anumite topice si sa raspunzi acolo unor intrebari deja puse.

Uite aici ai fost salutata de mai-marele nostru. Te provoc sa dai o replica, un raspuns, in sapte cuvinte! love Acolo la topicul ala, evident.

http://luminalumii.forumz.ro/t20p583-hello-bine-v-am-gasit
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 12:51

Provocarea 2. N-o sa mai postez aici despre provocari decat daca-si da acordul Cruciat, pe teritoriul caruia ne aflam. Spune-mi, zozonik, daca te descurci pe forum. Eventual voi posta provocari la cele doua topicuri pe care le-am amintit aici.

Spune-ne anotimpul tau preferat, cu argumente: fie in cuvinte, fie in imagini, fie in muzica. smile

http://luminalumii.forumz.ro/t130p99-anotimpul-favorit#106089
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 13:37

de acord! Very Happy -Io, sa vedem..provocatorul ce zice! oh da!

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 21:55

zaraza26 a scris:
Provocarea 2. N-o sa mai postez aici despre provocari decat daca-si da acordul Cruciat, pe teritoriul caruia ne aflam. Spune-mi, zozonik, daca te descurci pe forum. Eventual voi posta provocari la cele doua topicuri pe care le-am amintit aici.

Spune-ne anotimpul tau preferat, cu argumente: fie in cuvinte, fie in imagini, fie in muzica. smile

In primul rand .....se scrie "zouzounik"............iar in al-II-lea rand chestia asta cu anotimpul preferan mi se pare cam neinteresant...........stii tu ...chestii de copii de primara sau gimnaziu.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 22:33

zouzounik a scris:
zaraza26 a scris:

In primul rand .....se scrie "zouzounik"............iar in al-II-lea rand chestia asta cu anotimpul preferan mi se pare cam neinteresant...........stii tu ...chestii de copii de primara sau gimnaziu.

Da, stiu ca am scris gresit, dar nu mai aveam timp sa ma uit la nume. Imi pare rau...

Pai, no, nu stiu ce sa zic... chestii de copii, na! Ca nu-s ca sotul meu, persoana serioasa si respectabila, care nu bantuie pe internet ca mine... Razz
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyMier 16 Feb 2011, 23:48

zouzounik a scris:
aici majoritatea au probleme cu sufletul..................sper sa nu ma molipsesc si eu .ptiu,ptiu!!!
Adicăăă?

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 17 Feb 2011, 06:47

zouzounik a scris:
zaraza26 a scris:

1. Zouzounik draga, nu te formaliza, nimeni nu este rau-voitor pe aici.
2. Poti justifica parerea ta precum ca a avea un anotimp preferat, sau a discuta despre asta, are legatura cu primara sau gimnaziul??? lol!

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 17 Feb 2011, 06:49

Emil Condor a scris:
zouzounik a scris:
aici majoritatea au probleme cu sufletul..................sper sa nu ma molipsesc si eu .ptiu,ptiu!!!
Adicăăă?
+1

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 17 Feb 2011, 07:44

zouzounik a scris:
...se scrie "zouzounik"....
Între pseudonimul tău si Ta Zouzounia există o legătură?
Te-ai inspirat de aici:
http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=1777 , poate?

Întrebările astea sunt doar o încercare de a ne cunoaste cât de cât.
Dacă te deranjează întrebările, doar spune-mi si mă voi opri aici. smile

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 EmptyJoi 17 Feb 2011, 09:45

zouzounik a scris:
cactus a scris:
Cristina a scris:
zouzounik a scris:

obs ca aici majoritatea au probleme cu sufletul..................

De ce ? Very Happy Tu nu ai (avut) niciodata? affraid

zouzounik a scris:
sper sa nu ma molipsesc si eu .ptiu,ptiu!!!

"modest/a", nevoie mare oh da!

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Comunitatea romaneasca din Grecia
Sus 
Pagina 2 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu
» GRECIA
» Hydra, Grecia
» Muzica din...Grecia
» Alegeri in Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum