LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
reclame curiozitati efremovivanantonovici google internet 1 muzica_traditionala nicuvar 1918 drumetie humanitas Fantasy brasov 23 Popasul Limba istorie taieri politica romana padure mediu comment-143 CPSF problema sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 I_vote_lcapComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 I_voting_barComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 I_vote_lcapComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 I_voting_barComunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comunitatea romaneasca din Grecia

In jos 
+8
zouzounik
Cristina
zaraza26
cactus
dolion
Diaporevomenos
Emil Condor
CRUCIAT
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 28 Apr 2011, 14:52

cactus a scris:
Diaporevomenos a scris:
cactus a scris:
se pare ca au avut haleala faina dupa cum aratau chestiile alea; si mai era si calda... Nu pricep de ce nu le-or dat si de beut - nu sucuri ...

In Greica nu se da de bautura ca se imbata lumea repede.

Daca-s fraieri; sa vina la IO sa le dau lectzii cum sa NU se imbete...

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 11

Am pus pe un alt topic aceasta reclama faimoasa din Timișoara. Nu știu dacă ai văzut-o.
Cînd am văzut ce vrea sa reprezinte mi-am adus aminte ca la noi aici in Grecia, exista o expresie care se folosește in cazurile cînd cineva, este o lichea ticăloasa si un nenorocit, i se zice:

"Πούστης από κούνια"

Si sa știi, ca tare mult se potrivește la unii oameni in lumea asta. Am avut nefericirea sa cunosc personal unul, aici in Atena.,
Doamne ce nenorocit e !!! A venit aici in Grecia de tînăr si a trăit numai in scîrbosenii de genul asta. A creat in jurul lui numai probleme si-a făcut numai dușmani, iar din cei ce il accepta încă, nu si-au data seama inca ce lichea este.
A înșelat, a furat, a mințit pe toată lumea, sa lăudat si încă se mai lauda, ca are, ca face, ca e cineva si el este un cîrpa-in-cur si il așteaptă si doi ani de închisoare.
Vorba grecului :
Capra rîioasa, e tot ea cu coada in sus.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 30 Apr 2011, 20:09

Salutăm un cruciat! hug2

Ce face Doctor Cross?
Pe unde mai umblă?
Cum se mai laudă?

CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 30 Apr 2011, 20:12

Salut, salut!! citesc ce ati scris...sint in urma, da' recuperez Very Happy

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 30 Apr 2011, 20:15

CRUCIAT a scris:
...sint in urma...
Recunosti? Laughing
Dar cred în afirmatia făcută mai departe...
Citat :
...recuperez...
thumb_yello mwah! floare

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 30 Apr 2011, 20:19

Sigur, sigur... Very Happy
dar nu-s singura care am absentat, asa ca vina e mai mica...

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 30 Apr 2011, 20:26

Vina unui doctor ce-si paraseste pacientii... e foarte mare!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 30 Apr 2011, 20:28

Încălcarea jurământului!!! Grav!
În asta sunt cu tine, Dolion!

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 30 Apr 2011, 20:28

mi-a tinut locul un felcer "stie tot" .. Very Happy
PS nu ma refeream la tine, Dolioane, tu mi-ai lipsit! Very Happy

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyJoi 05 Mai 2011, 02:25

Numai Dolion ti-a lipsit? Eu vad ca mai sunt si niste "atenieni " care au impresia ca numai putem fara ei.
Eu chair nu mai puteam sa ma ... fara sa vad mutra lor.

Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 Copilulescrocului2jpg

Am pus linia acesta cu stelute, ca sa departez mizeria asta de poza de semnatura mea.
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyVin 06 Mai 2011, 07:30

Comunitate sintem, Dia, ne place sau nu ne place.
Pentru mine, chiar si aceste "participari" denota interes din partea celor ce posteaza. Fiecare cum intelege sa-si faca prieteni.

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyVin 06 Mai 2011, 09:11

Diaporevomenos a scris:
Am avut nefericirea sa cunosc personal unul, aici in Atena.,
Doamne ce nenorocit e !!! A venit aici in Grecia de tînăr si a trăit numai in scîrbosenii de genul asta. A creat in jurul lui numai probleme si-a făcut numai dușmani, iar din cei ce il accepta încă, nu si-au data seama inca ce lichea este.
A înșelat, a furat, a mințit pe toată lumea, sa lăudat si încă se mai lauda, ca are, ca face, ca e cineva si el este un cîrpa-in-cur si il așteaptă si doi ani de închisoare.
Vorba grecului :

Asta e cartea de vizita a unei comunitati de romani din Grecia, cumva? nu se poate(2)
Tu esti perfectiunea-ntruchipata, cumva Very Happy , de vorbesti asa urit si birfesti atit de veninos in lipsa cuiva ce nici macar nu se poate apara? nu se poate
ps: si se mai spune ca barbatii birfesc mai putin ca femeile so funny! ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyVin 06 Mai 2011, 10:22

Doctore, esti cam scump la vorba, intri si fugi! Probleme? Sper ca nu, un doctor trebuie sa fie disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana; in restul timpului poti sa faci ce vrei! Very Happy

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyVin 06 Mai 2011, 11:27

dolion a scris:
Doctore, esti cam scump la vorba, intri si fugi! Probleme? Sper ca nu, un doctor trebuie sa fie disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana; in restul timpului poti sa faci ce vrei! Very Happy

fuga o fi...rusinoasa, dar e sanatoasa!! mwah!
Treburi!!

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyVin 06 Mai 2011, 18:29

Cristina a scris:
Diaporevomenos a scris:
Am avut nefericirea sa cunosc personal unul, aici in Atena.,
Vorba grecului :

Asta e cartea de vizita a unei comunitati de romani din Grecia, cumva? Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 604101
Tu esti perfectiunea-ntruchipata, cumva Very Happy , de vorbesti asa urit si birfesti atit de veninos in lipsa cuiva ce nici macar nu se poate apara? Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 524931
ps: si se mai spune ca barbatii birfesc mai putin ca femeile Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 856898 ...

Vorbesti de parca ai fi cristina ailalta de pe tacla.

Probabil ca e blestemul numelui asta, sa fie atata de nedrepti cu toata lumea.
Numai vezi ca cristina ailalta ori pe unde a activat a fost huiduita.
Vezi sa nu patesti si tu asa ceva pe aici.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyVin 06 Mai 2011, 23:58

Mai usor cu blestemele probabile ca se pot proba(biliza) de/pe chiar initiatorii lor Wink . Iar grija ta pentru mine e chiar induiosatoare cheer up mwah!

In rest, ce ti se pare tie ca ar fi daca nu ar exista de parca n-ar fi, este irelevant, crede-ma ... mwah! . Dar daca tu crezi ca faci bine ce faci, fii "barbat(a)" si da-i-nainte cu birfa muiereasca ... clown

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 07 Mai 2011, 04:09

Cristina a scris:
Mai usor cu blestemele probabile ca se pot proba(biliza) de/pe chiar initiatorii lor Wink . Iar grija ta pentru mine e chiar induiosatoare cheer up mwah!

In rest, ce ti se pare tie ca ar fi daca nu ar exista de parca n-ar fi, este irelevant, crede-ma ... mwah! . Dar daca tu crezi ca faci bine ce faci, fii "barbat(a)" si da-i-nainte cu birfa muiereasca ... clown

de ce crezi ca e birfa si ca cel in cauza nu e prezent aici si nu il citeste pe Dia??? si stii sigur despre ce este vorba?
Dia nu te-a blestemat deloc, ca nu e in firea lui: nu uita ca nu e vorbitor de limba romana decit aici pe forum, asa ca citeste de doua ori intotdeauna ceea ce scrie el. A spus doar ca reactia ta ii aduce aminte de o prietena a celui in cauza si care are acelasi nume cu tine. Pentru ca si cealalta Cristina a fost nedreapta cu Dia( a fost adica de partea celui ce a inselat, lucru dovedit in fata legii), asa cum si tu aici i te-ai adresat in acelasi stil, de aceea v-a comparat. Asta era tot iar referitor la cartea de vizita a comunitatii, daca esti in strainatate, trebuie sa fii de acord ca cei ce incalca legea ( juridica, dar si cea a omeniei) ies in fata , localnicii pe ei ii vad si caracterizeaza restul, prin generalizarea unor cazuri restrinse. Asa zisa discretie a noastra nu face decit sa le dea curaj si acesti paria sa profite de anonimat si de tacerea noastra ( vinovata?), ba chiar profita, cauta mereu victime noi si pe cei "terminati" ii jignesc.
Pe de alta parte, daca esti in Romania, nu ai cum stii cid de mult rau fac aceste specimene restului de romani de aici, dar si de acasa: familiile celor inselati de " ai nostri" bineinteles ca nu mai suporta nimic romanesc si au grija sa afle cit mai multi de cele intimplate, se pune o "eticheta" pe tot ce suna romanesc; din pacate, daca incerci sa te pui in locul lor, intelegi ca nici macar nu-i poti condamna pe cei ce reactioneaza astfel.
Am intervenit pentru ca discutia asta se desfasoara pe topic deschis de mine si ma simt raspunzatoare de cele scrise aici.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 07 Mai 2011, 05:48

CRUCIAT a scris:
...cel in cauza nu e prezent aici si nu il citeste pe Dia?
Se pare că îl citeste... oriunde! smile

Citat :
...ma simt raspunzatoare de cele scrise aici...
Pe de o parte, asta arată că îti pasă... Multumim mult! hug
Pe de altă parte nu trebuie să te simti responsabilă pentru tot ce se întâmplă în jurul tău.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 07 Mai 2011, 06:02

Cristina a scris:
Diaporevomenos a scris:
Am avut nefericirea sa cunosc...

...vorbesti asa urit si birfesti atit de veninos in lipsa cuiva ce nici macar nu se poate apara?
E o poveste lungă si dureroasă, Cristina. Dia a suferit si încă suferă destul... făcând bine altora.
Respectivul a avut ocazia să se apere în fata Judecătorului si a pierdut.

Dia, tie îti indic pentru binele tău să uiti de episodul acela trist din trecut ca atunci când nu ar fi existat.
Stiu că e greu dar nu si imposibil. hug
Tribunalul a arătat vinovatul cu deplină claritate si a dat sanctiunea ce a considerat că e potrivită.
Tu esti un om fain, iar ce vreau eu este să nu te schimbe experienta neplăcută ce ai avut-o cu un concetătean de-al meu.

Pace tuturor! pace

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 07 Mai 2011, 08:15

Iar se invarte caruselul cu invective? Cand va intelege toata lumea ca aici vrem sa fim prieteni, nu dusmani, sau rivali, ca nu avem nimic de mostenit, daca suntem mai cu mot decat restul?
Intru pe forum cu atata nerabdare si bucurie si cand dau de "savanti de renume mondial", imi vine sa arunc calculatorul pe geam!
Sa mori pentru o idee in care crezi poate fi ceva onorabil, insa cu o conditie: respectiva idee sa nu fie o chestie absolut stupida, pe care aproape nimeni nu o impartaseste. De-a lungul istoriei, cativa oamenii au tinut insa neaparat sa demonstreze ca intreaga lume se insala, iar ei au dreptate. Din pacate, au aflat adevarul cu pretul propriei vieti.

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptySam 07 Mai 2011, 09:28

In Atena, compania artistica elena "Alexandria", a organizat la Teatrul "Politeia" premiera versiunii in limba elena a piesei "Nationalitatea mea: Culoarea vantului", apartinand reputatului dramaturg de recunoastere internationala Matei Visniec, actualmente membru al diasporei romanesti din Franta.
Este un program de 10 spectacole gratuite, in limba greaca, bineinteles !
Scriitorul nostru este indragit si apreciat in lumea culturala elena si singurul regret pe care as putea sa-l am, este ca , lucrarea fiind scrisa in franceza, nu a s-a apelat la noi pentru traducere.
E vorba, bineinteles, de ceea ce traieste si simte un emigrant.

Cristina

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyDum 08 Mai 2011, 18:15

Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
Diaporevomenos a scris:
...vorbesti asa urit si birfesti atit de veninos in lipsa cuiva ce nici macar nu se poate apara?
E o poveste lungă si dureroasă, Cristina. Dia a suferit si încă suferă destul... făcând bine altora.
De acord cu tine si imi pare rau pentru toti nefericitii din lumea asta, mai ales pentru cei ce aleg sa o expuna public. Si avind in vedere ca si-a expus-o pe un forum public, deci inclusiv unora ca mine, consider ca am dreptul sa-mi spun opinia, nimic mai mult. Aaaa, faptul ca deranjeaza opinia mea si ca nu laud orice si pe oricine si ca nu subscriu la orice ineptie, este altceva, de acord?! Wink

Si eu as putea sa le dau peste nas celor ce ma confunda cu diverse personaje dubioase de pe alte forumuri doar ca sa aibe motiv de cearta, numai ca eu nu-mi pierd vremea cu nimicuri Very Happy si nici toata ziua pe forumuri Wink , am lucruri muuult mai bune de facut, crede-ma mwah! .

Emil Condor a scris:
Pace tuturor! pace

amin
ps: inclusiv celor ce pornesc "razboaie" pentru ca nu suporta altceva decit lugu-lugu clown

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyDum 08 Mai 2011, 19:14

Cristina a scris:
Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
Diaporevomenos a scris:
De acord cu tine si imi pare rau pentru toti nefericitii din lumea asta, mai ales pentru cei ce aleg sa o expuna public. Si avind in vedere ca si-a expus-o pe un forum public, deci inclusiv unora ca mine, consider ca am dreptul sa-mi spun opinia, nimic mai mult. Aaaa, faptul ca deranjeaza opinia mea si ca nu laud orice si pe oricine si ca nu subscriu la orice ineptie, este altceva, de acord?! Wink

Si eu as putea sa le dau peste nas celor ce ma confunda cu diverse personaje dubioase de pe alte forumuri doar ca sa aibe motiv de cearta, numai ca eu nu-mi pierd vremea cu nimicuri Very Happy si nici toata ziua pe forumuri Wink , am lucruri muuult mai bune de facut, crede-ma mwah! .

Emil Condor a scris:
Pace tuturor! pace

amin
ps: inclusiv celor ce pornesc "razboaie" pentru ca nu suporta altceva decit lugu-lugu clown

Draga Cristina, nici macar nu ti-a cerut cineva sa iti para rau.." de toti nefericitii din lumea asta": daca tu iti exprimi in felul asta acordul cu cei care inseala, e problema ta,e parerea ta, nu a altcuiva si nu am citit nicaieri ca ti s-a cerut sa lauzi sau sa subscrii. Expunerea in public, se pare ca nu ai inteles, este facuta pentru ca cel in cauza inseala pe altii acum, la fel de netulburat, pentru ca "nu e de bon-ton" sa spui lucrurilor pe nume. Nimeni nu ti-a cautat cearta, ti s-a spus doar raspicat ca esti gresita in judecarea lui Dia si de aici, incolo, esti libera sa iti petreci timpul cum vrei. Dispretul tau pentru cei ce scriu aici te indreptateste sa faci lucruri mult mai bune decit sa participi la discutii . Desi o sa ne lipseasca stilul tau incisiv, sper din inima sa "have a good time". smile

Numarul mesajelor : 60
Localizare : ATENA
Data de inscriere : 15/02/2011

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyDum 08 Mai 2011, 19:42

oooooooooooooooo se pare ca mai sunt si altii care nu au acelasi stil de gandire cu al majoritatii de pe acest forum.....!!!!!!!deci nu sunt sg!!!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyDum 08 Mai 2011, 19:45

Adică ce vrei să spui, zouzounik?
Că tu ai fi de partea celor ce înseală? scratch

zouzounik

Numarul mesajelor : 60
Localizare : ATENA
Data de inscriere : 15/02/2011

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 EmptyDum 08 Mai 2011, 19:49

Emil Condor a scris:
Adică ce vrei să spui, zouzounik?
Că tu ai fi de partea celor ce înseală? scratch
...pai cu ce "inseala" cristina?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comunitatea romaneasca din Grecia   Comunitatea romaneasca din Grecia - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Comunitatea romaneasca din Grecia
Sus 
Pagina 7 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu
» GRECIA
» Hydra, Grecia
» Muzica din...Grecia
» Alegeri in Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum