Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mier 20 Ian 2010, 18:31
Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mier 20 Ian 2010, 18:32
Un stranut iese din gura cu o viteza de peste 965 km/h.
De aceea luam gripa unul de la altul!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mier 20 Ian 2010, 18:37
Plamanul drept primeste mai mult aer decat cel stang.
De aceea se recomanda sa dormim pe partea stanga; in timpul somnului, respiratia este diminuata si trebuie sa lasam liber plamanul cel mai mare.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mier 20 Ian 2010, 18:38
Millie, cainele de la Casa Alba castiga de peste 4 ori mai mult decat presedintele Bush in 1991. Si pe buna dreptate!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mier 20 Ian 2010, 23:37
Porcul. Porcul a intrat in lumea civilizata pentru a fi domesticit cu zece mii de ani in urma. Omul il creste timp de 6 luni ,pana la un an . Se spune despre porc ca este cel mai inteligent dintre animale. Probabil , de aceea omul , animal superior, il si ucide, dupa ce-l creste. Pentru ca omul ar mai putea astepta 5 ani si el, porcul, ar muri de batranete. Se vede treaba ca, cu cat esti-un animal- mai inteligent, cu atat traiesti mai putin,lucru contrazis de unele animale superioare. O parte dintre acestea din urma, intr-un anumit sens vorbind, sunt trecute in randul porcilor la cererea lor sau a altora, prin folosirea expresiilor : 1.Ce esti ,ba, porc!2. Ba, porcule! 3. Mananci ca un porc. 4. L-a facut ca pe o albie de porci etc…., netinand cont, din ignoranta, probabil, de inteligenta acelui animal cu a carui carne ne hranim si pe care noi il numim porc.
Se spune ca, in ciuda faptului ca porcul este printre cele mai vechi animale care au fost domesticite, nu-i trebuie decat trei luni pentru a deveni din nou salbatic.Readaptarea la viata salbatica prin cresterea coltilor si redesteptatrea instinctelor este foarte rapida. De! Nevoia te invata sa devii, sa revii repede la ceea ce ai fost.
Omul, animal superior, desi « domesticit », cu mult inaintea porcului, se pare ca (scuze!) ar avea nevoie, pentru a se readapta la viata salbatica, chiar de mai putin. Ce ziceti? Am dreptate sau nu? Cel putin ,in anumite situatii, omul devine animalul cel mai feroce de pe pamant.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mier 20 Ian 2010, 23:56
Credeţi că porcul se creşte doar pentru carne? Greşit. Potrivit Daily Mail, există o mulţime de alte lucruri care se pot face dintr-un porc, dar, cu siguranţă, la multe dintre ele nu s-au gândit nici cei mai experimentaţi măcelari. Citiţi mai jos în ce domenii şi la ce se pot folosi porcii.
1. Testarea armelor chimice: ţesutul porcin este asemănător celui uman. 2. Îngheţată: gelatina, obţinută prin fierberea picioarelor de porc şi a urechilor (din care se face şi celebra piftie tradiţională), reglează cristalizarea zahărului şi încetineşte topirea. 3. Îngrăşământ: făcut din păr de porc. 4. Unt fără grăsime: gelatina e folosită în compoziţie. 5. Bere: gelatina este un bun agent de filtrare. 6. Balsam de rufe: obţinut din acizi din grăsimi. 7. Pensule: făcute din părul porcului. 8. Suc de fructe: gelatina absoarbe impurităţile şi face sucul limpede. 9. Şampon: acizii din grăsimi îi oferă aspectul strălucitor. 10. Lumânări: acizii din grăsimea porcului sunt folosiţi pentru a întări ceara. 11. Pâine: proteinele din părul de porc sunt folosite pentru a înmuia aluatul. 12. Gloanţe: gelatina obţinută din fierberea oaselor e folosită pentru a pune praful de puşcă în glonţ. 13. Medicamente: gelatina e folosită în compoziţia acestora. 14. Detergent de rufe: acizii întăresc compoziţia particulelor. 15. Vopsele: acizii din grăsimi dau mai mult luciu. 16. Tamburine: făcute din vezica porcului. 17. Vin: gelatina absoarbe impurităţile şi lasă vinul limpede. 18. Hârtie: gelatina din oase face hârtia dură şi reduce umiditatea. 19. Heparina: medicament folosit pentru a evita coagularea sângelui. 20. Săpun: acizii din oase întăresc săpunul şi oferă culoare. 21. Dopuri: gelatina din oase le face să fie tari. 22. Insulina: extrasă din pancreas, care are componenţă chimică asemănătoare omului. 23. Iaurt: calciul din oase e folosit la fabricarea anumitor lactate. 24. Țigări: hemoglobina din sânge e folosită în filtrele ţigărilor. 25. Filmul fotografic: gelatina din oase face filmul să fie mai solid. 26. Mâncarea de câine: hemoglobina din sânge e folosită pentru a colora hrana. 27. Terapie fotodinamică: hemoglobina din sânge e folosită în medicamente pentru a trata afecţiuni ale retinei. 28. Creme hidratante: au în compoziţie acizii din oase. 29. Gustare pentru câine: râtul fiert e o delicatesă. 30. Creioane: acizii din oase sunt folosiţi pentru a le întări. 31. Pantofi: e folosit lipiciul făcut din oase fierte. 32. Frânele de tren: praful de oase e folosit la fabricarea lor. 33. Pastă de dinţi: glicerina din grăsime e folosită pentru a da un model pastei. 34. Lipici industrial: folosit în industria lemnului şi obţinut din colagen. 35. Mască de faţă: colagenul reduce ridurile. 36. Energii alternative: din excremente se poate obţine curent. 37. Energizante: colagenul este o sursă de proteine. 38. Brânză topită: gelatina este folosită pentru a o întări. 39. Frişcă: gelatina îi oferă forma. 40. Dulciuri: gelatina e folosită pentru a da formă “micilor plăceri”.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mier 20 Ian 2010, 23:59
Intr-o zi de luni, un ardelean merge cu porcul in targ sa-l vanda. La un moment dat se apropie de el un domn asa mai bine imbracat, la costum, cravata... si-i spune omului nostru: -De vanzare porcu'? -De vanzare! -Da'...ce porc fain! -Da, e fain! -Dar ce-i dati sa manance? -Pai...resturi...ce ramane de la noi, dam la porc. -In cazul asta, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia Consumatorului. Cum puteti sa-i dati porcului sa manance resturi? Daca se imbolnavesc consumatorii? Un milion de lei amenda!
A doua saptamana, iar vine ardeleanul cu porcul in targ. De el se apropie un alt om bine imbracat, care-l intreaba: -De vanzare porcu'? Ardeleanul, mai nervos putin: -De vanzare... -Da'...ce porc fain! -Da,e fain... -Nici nu miroase a porc! -Da... -Dar ce-i dati sa manance? -Pai... pizza, cartofi prajiti, cola... ce mancam noi ii dam si la porc. -Da? In acest caz, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia Copilului. Stiti cati copii din lume mor de foame?! Si dv. ii dati porcului pizza si cola? Un milion de lei amenda!
A treia saptamana, iar vine omul nostru in targ cu porcul. Si acum vine la el un domn bine imbracat, la costum si cravata: -De vanzare porcu'? Ardeleanul, si mai nervos: -De vanzare.. -Da', ce porc fain! -Da, fain.. -Da'... ce-i dati sa manance? -Nu stiu. -Cum, nu stiti ce mananca porcul dv.?? -Nu stiu dom'le! Eu in fiecare dimineata ii pun zece lei in troaca si el isi cumpara ce vrea!!!!!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Vin 22 Ian 2010, 18:40
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 23 Ian 2010, 19:29
Va mai aduceti aminte?
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 23 Ian 2010, 19:39
Prea onorate doamne, Distins auditor! Subiectul odei mele e-atat de-ngrozitor E vorba de bacterii si de tuberculoza Precum vedeti, Un subiect anume facut pentru poeti O, nu va fie teama... si dracul este negru Cand sta sa-l zugraveasca un iconar integru, Bacilul despre care as vrea sa va vorbesc Se afla-aici in sala... stiu bine ca m-asculta, Dar nu vrea sa-si tradeze prezenta lui oculta. Intrarea n-a platit-o fiindca-i mititel, Dar unde-i lume multa acolo e si el! il intalnesti oriunde: In berarii, pe strada, la cinematograf; Ii place sa se joace cu alti bacili in praf; Se duce la plimbare cu trenul, cu tramvaiul, Si peste tot se tine de bietul om ca scaiul, In fabrica, la scoala sau pe trotuar hai-hui, Dar peste tot isi vede de-afacerile lui! La primarii el este „consilier de drept“ Si, tare-n atmosfera comunelor urbane, E cel mai mare dusman al speciei umane... Cum toata lumea stie, microbul se propaga Prin aer, prin contactul cu un bolnav in casa, Prin lapte si prin carne de vaca ofticoasa, Dar mai ales sarutul, cand cade pe-un teren Prielnic, raspandeste agentul patogen. Deci n-ar fi rau, fiindca prudenta e de aur, Sa va feriti din calea acestui mic balaur Si orice om cuminte sa cugete mai des Ca n-are nici o graba si nici un interes Sa moara de ftizie... Ca poate sa-si aleaga o alta maladie Sau poate sa-si dea singur in cap c-o caramida, In caz cand existenta ii pare insipida; Dar daca-i place viata si soarele, atunci E bine sa respecte aceste vechi porunci, Mai sigura, mai prompta si mai putin stupida... Pe care medicina de-un veac i le prescrie Si dumnealui se face mereu ca nu le stie: Sa nu stai toata ziua varat cu nasu-n scripte, Iar laptele si carnea sa fie bine fripte. In orice alimente si-n orice bautura Sa puneti acid fenic nu mult: o picatura... Si cel putin o data la doua saptamani Tot omul sa se spele pe fata si pe maini... La posta sau la gara (si-n orice loc murdar) E obligat tot omul sa scuipe-n buzunar, Ca pe podea nu-i voie decat in caz de boala... Iar cand te duci la teatru sau intri in vreo scoala Si aerul de-acolo iti pare echivoc, E mai recomandabil sa nu respiri de loc... Acei ce au bronsita sau tuse magareasca, De semenii lor teferi grozav sa se fereasca! Sa nu-si mai piarda noaptea cu lucruri nepermise, Sa tina toata iarna ferestrele deschise Rareste-o cu tutunul, mai lasa bautura!... Iar daca, din pacate, vrei sa-ti apropii gura De epiderma unei persoane din elita, Oricat ar fi persoana accea de grabita, La locul ce urmeaza sa fie sarutat Sa dai intai c-o carpa muiata-n sublimat. Ori, ca sa fiti mai siguri de viata, eu va zic: Nu sarutati nici mana, nici gura, nici... nimic!
Fragment din "Bacilul lui Koch" a lui Topirceanu.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 23 Ian 2010, 19:51
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 23 Ian 2010, 20:02
Astia sunt sportivi adevarati, nu vedetele alea smiorcaite de la nationala de fotbal a Romaniei! Bryan Habana. Multipotent. 100 m in 10,4 secunde. Se joaca si cu mingea, face placaje si i-ar sufla in ceafa chiar si lui Asafa Powell.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 23 Ian 2010, 20:19
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 23 Ian 2010, 20:22
Africa de Sud vs. Noua Zeelanda. Sportivi, nu fufe.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 23 Ian 2010, 20:32
O melodie interesanta!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 23 Ian 2010, 20:42
Videoclipul mi-a placut.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Dum 24 Ian 2010, 13:19
7 chestii nebunesti, facute in somn!
Într-o noapte, poliţia din Londra a primit o sesizare privind o posibilă tentativă de sinucidere. O tânără s-a cocoţat pe o macara de 40 de metri de unde părea că va cădea în orice moment. În timp ce "gură cască" făceau pariuri sau încurajau sinucigaşul, un pompier a urcat pe macara unde, surprize, fata de doar 15 ani...dormea! Exact, dormea atât de adânc încât a escaladat o macara! În cele din urmă "adormita" cu multe antecedente de somnambulism a ajuns cu bine în patul din care a plecat.
În Australia, o femeie de vârstă mijlocie avea nişte obiceiuri cel puţin stranii. Se trezea în toiul nopţii, pleca de acasă şi regula necunoscuţi. Fapt care dovedeşte încă o dată că femeile au metode foarte ciudate de a-şi alege partenerii. După multe luni în care soţul acesteia găsea în casă prezervative folosite şi chiar surprinzându-şi o dată soţia în acţiune, cel mai credul soţ din lume a juns la concluzia că (virgulă) căsnicia lor are nevoie de ajutorul medicilor. Deşi sceptici, medicii au demarat un set de analize şi cercetări amănunţite în urma cărora au ajuns la concluzia că femeia chiar suferă de o boala reală, pe care au botezat-o.... Sex în somn.
Într-o noapte gerosă din 2003 în Denver, o asistentă medicală îşi ia somniferul şi merge la somn. De aici lucrurile o iau razna. Se ridică din pat, în timp ce dormea, bea o jumătate de sticlă de vin şi îmbrăcată doar în cămaşa de noapte se urcă la volan şi pleacă. Pentru că regulile de circulaţie sunt diferite atunci când eşti beat şi dormi, asistenta îşi parchează violent maşina într-o intersecţie pe care o lua drept toaletă şi coboară pentru a-şi rezolva problemele. Nefiind la curent de starea în care se afla asistenta-pacientă, doi poliţişti foarte treji au încercat să o aresteze. Misiunea lor nu a fost însă floare la ureche pentru că somnambula i-a atacat pe oamenii legii. Procurorii au aucuzat-o doar de condus iresponsabil deşi chiar şi această acuzaţie pare nefondată din moment ce femeia a fost inconştientă în tot acest timp.
După ce When Anna Ryan s-a îngrăşat în mod inexplicabil cu peste 10 kilograme a vizitat un medic. După ce medicul s-a asigurat că femeia nu înlocuieşte apa din reţetele pe care le primea cu şuncă, i-a venit ideea să facă un studiu asupra somnului acesteia. Ryan a fost şocată să afle că mânâncă în somn. Din păcate, în cazul său nu era vorba despre ciugulitul pe care îl practicăm mulţi dintre noi în toiul nopţii. Ryan a fost surprinsă devorând o cutie întreagă cu ciocolată. "Boala" a fost denumită (foarte original de altfel) Mâncat în somn si s-a dovedit a fi mai comună în rândul femeilor decât a bărbaţilor. Din fericire, pentru cei care se trezesc mâncând la 3 noaptea, s-au inventat şi medicamente.
În 2007 un adolescent german s-a aruncat pe geam de la etajul patru . Când curioşii au ajuns la locul faptei au constatat că copilul dormea. Nu era inconştient ci dormea liniştit deşi avea o mână şi un picior rupte. Comedianul Mike Birbiglia a avut o experienţă similară după ce a visat că este urmărit de o rachetă. Pentru că vroaia ca reputaţia sa de luptător să nu-i fie ştirbită, după saltul efectuat pe fereastră, a luat-o la fugă prin parcare...în somn. Conştientizând până la urmă ce i se întâmplă şi-a continuat joggingul până la un spital unde a fost cusut cu 30 de copci. Inspirat de păţania sa, Birbiglia a creat un one-man show intitulat "Sleepwalk With Me."
Dion McGregor îşi dorea să fie un producător în industria muzicală. Partea tristă este că tot ceea ce a reuşit să scrie a fost o piesă pe care a înregistrat-o anterior Barbra Streisand. Partea mişto este însă că geniul muzical, obişnuia să vorbească în somn. Nu bâlbe cum facem toţi adesea în somn ci spunea fraze întregi pe un ton de conversaţie. Ar fi interesant de auzit aşa ceva, nu? Din fericire, colegul său de cameră l-a înregistrat în nenumărate rânduri şi monologurile se pot asculta pe pagina sa de MySpace.
Kenneth Parks nu este un anonim, povestea omului care a comis o crima brutală şi apoi a susţinut că dormea este cunoscută în toată lumea. "Scuza" lui pare foarte ciudată şi devine chiar ridicolă în momentul în care afli că acesta a condus 20 de km, dormind, până la casa victimei. Cu toate acestea, atunci când experţii au fost aduşi, au fost de acord cu el. Omul nu a fost doar achitat, dar recent a şi candidat pentru a fi ales în conducera unei şcoli locale. Dar Parks nu e nici pe departe singurul care comite o crimă iar apoi se apără sumnând: "Da eu am facut-o dar dormeam" iar apoi se dovedeşte că are dreptate. De fapt, este o tradiţie cu o vechime de 150 de ani. În 1870 a fost condamnat dar mai apoi achitat de către juraţi un om care a scos un pistol în incinta unui hotel, a strigat "HOO-WEE!!!" de cateva ori după care a împuşcat mortal un angajat. Cel mai straniu caz însă, este şi unul dintre primele. În 1846, Albert Tirrell, aproape a decapitat o prostituată din Boston, a dat foc bordelului şi apoi a fugit în New Orleans......în somn. Deşi e o poveste greu de crezut, tipul trebuie să fi fost unul foarte convingător petru că juraţii care au ascultat-o, l-au achitat pe somnambul.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Dum 24 Ian 2010, 13:28
Acesta este un test al unui psiholog american. Nu este un banc. Ganditi-va in liniste si formulati raspunsul cu calm. Doar dupa aceea cititi raspunsul!
Asadar: Aceasta este povestea unei fete. In timpul inmormintarii mamei sale, a vazut un barbat necunoscut. Ea a fost atit de impresionata de el si a fost atit de sigura ca este barbatul visurilor ei, incit s-a indragostit pe loc. Totusi, dupa inmormintare, barbatul a disparut si ea nu l-a mai vazut niciodata. Citeva zile mai tirziu, ea si-a ucis propria sora. De ce?
Va rog NU cititi mai departe, pina nu v-ati gindit intens la raspuns si nu ati gasit propria solutie.
Raspuns:
Ea a sperat sa-l reintilneasca la inmormintare pe barbatul visurilor ei. Daca ati raspuns corect la intrebare, atunci ginditi ca un psihopat. Acesta a fost un test al unui psiholog american, care l-a utilizat pentru a determina daca cineva are mentalitatea unui ucigas. Au fost testati multi ucigasi in serie, care au raspuns toti corect la intrebare.
Daca nu ati raspuns corect - puteti fi bucurosi. Daca insa careva dintre prietenii dumneavoastra a raspuns corect, va sugeram sa pastrati distanta!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Dum 24 Ian 2010, 13:39
Va invit la o cafea, servita intr-o cana originala, trebuie sa recunoasteti!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Dum 24 Ian 2010, 13:43
Senzatiile tari si adrenalina, nu te lasa sa mori!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Lun 25 Ian 2010, 12:12
dolion a scris:
Va mai aduceti aminte?
L-am urmarit cu interes si placere, si eu, si sotul! Pe atunci fetita era mica, in patutul ei de o schioapa, si dadeam tv incet sa poata dormi.