Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mar 18 Aug 2009, 17:09
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mar 18 Aug 2009, 17:30
Cristina a scris:
Eu ca femeie/mama/sotie, sunt pentru familie, fara prea multe mistere cind vine vorba despre responsabilitati si principii clare.
zaraza26 a scris:
Nu la mister in privinta responsabilitatilor si principiilor m-am referit,
ok . Eu consider ca misterul femeii -in general- exista prin insasi natura ei, ea nu e deloc pierduta tocmai pentru ca nu e fabricata, dincontra este cit se poate de naturala.
zaraza26 a scris:
si nici Dolion.
Ba, din -contra, majoritatea reprosurilor sale se refera la responsabilitati :
dolion a scris:
Ideea mea este ca omenirea a pierdut mult prin emanciparea femeii: - cresterea si educatia copiilor au de suferit; - ambientul caminului lasa de dorit; - gingasia, naturaletea si misterul femeii au disparut; - circulatia rutiera e haos; - acolo unde femeile sunt sefe e dezastru (din nefericire si eu am "sefa"); - etc., etc.
zaraza26 a scris:
Inainte discutiile dintre barbati si femei se departau uneori de la subiect, acesta fiind considerat tabu. Si atunci barbatul schimba subiectul, iar femeia se exprima... misterios.
Poti da un exemplu relevant ?
zaraza26 a scris:
In zilele noastre discutam cam orice, iar misterul trebuie invitat, cautat, indus...
Subiectul familiei nu mi se pare a fi chiar "orice", daca te referi la emanciparea femeii, adica la discutia dintre mine si Dolion. Daca nu, poate-mi dai un exemplu, relevant pentru lipsa misterului femeii, datorat exclusiv emanciparii ei.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mar 18 Aug 2009, 17:44
De fapt, stii ceva, Zaraza draga, chiar nu (mai) conteaza...E clar ca eu nu sunt din lumea asta, a voastra, in care emanciparea femeii e un dezastru planetar. Chiar nu mai are rost si nici nu mai doresc sa continui pe-aceasta tema.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mar 18 Aug 2009, 21:50
Imi cer scuze ca am declansat acest, asa zis, conflict, dar o diferenta de idei,opinii eu nu il numesc conflict,si nu ii vad partea rea. E foarte bine ca oamenii au pareri diferite,atata timp cat pot sta calmi si pot discuta aducand argumente trainice si nu ajung sa isi dea in cap; mi se pare un lucru bun,reusesti sa vezi cu alti ochi realitatea. Iar la medierea conflictelor.....nu prea este o idee buna sa te bagi decat daca ai foarte multa experienta si stii ce faci pentru ca altfel risti sa-ti prinzi urechile si sa devii un participant la conflict - ceva de genul "numai din cauza ta am ajuns aici , daca nu te bagai tu, totul era perfect". Be extra carefull..... Bunicul meu, care a fost un om extrem de intelept, m-a invatat, ca pentru a avea relatii mai bune cu ceilalti, trebuie sa fiu un bun ascultator, ca din acest motiv ne-a dat Dumnezeu, 2 urechi si o singura gura. M-a invatat sa-i incurajez pe ceilalti sa vorbeasca despre ei insisi. Dac-am gresit, inca odata, iertare!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mar 18 Aug 2009, 21:56
IERTAREA SI IMPACAREA CU SINE Din invataturile Parintelui Arsenie Boca
Iertarea si impacarea cu cei din jur, ne place sau nu, nu are rost, nici inteles si nici vre-un rezultat, daca nu incepe prin a ne ierta pe noi , si a ne impaca cu noi insine, daca nu ne oferim sansa de a ne darui intelegere, cu rabdare si intelepciune. Sa incetam si a ne vaicarii, si a ne cauta scuze, sa ne lepadam de cosmetizarea pacatelor facute cu stiinta sau din nestiinta, caci, tot atat de grele sunt ele pe aripile sufletului ce liber vrea si usurat sa cugete, sa zboare… sa ne lasam asadar mangaiati de intelepciune, sa luam aminte, sa invatam din ce zic inteleptii si, sa punem in practica. Trezirea spirituala a fiecaruia dintre noi fi-va picatura care va umple oceanul trezirii spirituale ale Romaniei, salvarea si renasterea, prin intoarcere la credinta, prin unitate si pastrarea identitatii si a demnitatii, cu dragoste si daruire. Maica Theresa ne-a invatat ca : ” Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici, cu o dragoste mare. Fericite sunt acelea. “ Sa incepem prin a ne recunoaste pacatele noastre, a ne ierta si impaca cu noi, si abia atunci vom putea sa ii iertam si pe ceilalti si sa ne impacam cu ei, caci, ” Daca judeci oamenii, nu vei mai avea timp sa-i iubesti. ” ( Mother Theresa )
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mar 18 Aug 2009, 21:59
Raluca Moianu:
- Am o fetita foarte frumoasa, Mara Ilinca, de care ma bucur in fiecare zi a vietii mele. Are sase luni si suntem o familie foarte multumita. Ne este bine si suntem sanatosi. Locuiesc intr-un apartament cu trei camere, iar cand vreau sa plec un week-end din Bucuresti si n-o pot lua pe Mara cu mine, ma mai ajuta mama si bona. Sotul meu este stomatolog, iar in timpul liber comentator pentru canalul Eurosport, la snooker. Imi place deseori sa ma retrag in coltul meu preferat din casa, in bucatarie, unde ma asez si citesc. In vacanta, printre picaturi, am fost putin in Bucovina, cu copilul, dar am plecat la timp, pentru ca mai era putin si ne luau apele. De ziua mea, sotul ma intreaba in fiecare an ce-mi doresc. Eu nu vreau nici haine, nici bijuterii, nici blanuri, ci sa vad un loc nou. Anul acesta am fost pentru cateva zile la Florenta, in Italia. Data: 5 aug 2005
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mar 18 Aug 2009, 22:15
Impaca-te cu corpul tau
Corpul ne reprezinta in totalitate – fara el nu am exista – si, in acelasi timp, este un obiect pe care il putem observa, evalua si asupra caruia putem actiona. Relatia cu el este cu atat mai complicata cu cat, in ziua de azi, nu mai suntem fortati sa ne resemnam cu corpul pe care il avem.
„Mama m-a dat la un curs de modelling pe cand aveam zece ani. Mi-a placut experienta. Am vrut sa merg mai departe si sa fiu ca fetele frumoase de pe copertele revistelor. Primul meu prieten mi-a spus ca arat ca un manechin. Mi s-a parut suprema confirmare a faptului ca trebuie sa merg mai departe pe drumul acesta. O singura problema a aparut in tot acest viitor luminos: nu mai puteam manca. Stiam ca trebuie sa fiu slaba si orice mi se punea in farfurie imi provoca sila. Da, stiu, am devenit anorexica. La psiholog, nu m-a intrebat nimeni de ce nu mananc, ci, culmea, ce rezultate am la scoala! Eram premianta. Va vine sa credeti ca majoritatea fetelor anorexice sunt premiante? Ele cred ca trebuie sa fie perfecte in toate, nu doar fizic. "
Ce suntem, ce vrem sa fim
„Nu imi place de mine, de felul cum arat dimineata, cum merg, cum am nasul si urechile...“ De aici, riscul de nemultumire, de dispret, de dezgust de sine. Senzatii care sapa prapastia intre ceea ce suntem si ceea ce am dori sa fim. Din clipa aceea, a fi in acord cu trupul nostru inseamna sa dam dovada fata de el, deci fata de noi insine, de indulgenta si de exigenta in acelasi timp. Indulgenta pentru a-l accepta asa cum este, exigenta pentru a modifica, in limitele posibilului, ceea ce ne displace.
Discursul asupra „frumusetii interioare“ care rezolva totul si care se vede dincolo de felul cum arati fizic... nu prea mai convinge pe nimeni. Se stie ca suferinta unui corp pe care privirea celuilalt il face sa se rusineze si neincetatele autocritici legate de sani, fese, brate sau urechi prea mari se transforma in dezastre emotionale. Sa mergi fara teama catre ceilalti impune sa fii suficient de increzator in sine. Si trebuie sa poti iubi imaginea din oglinda – altfel, stima de sine se chirceste ca o stridie stropita cu lamaie...
Iubeste-te pe tine insuti
Dar si a face toate eforturile in sensul transformarii corpului nu duce decat la amanarea unei confruntari adevarate cu tine insuti. Pentru maestrul spiritual indian Swami Prajnanpad, intelepciunea sta intr-o „acceptare vesela a realitatii“. Acesta le spunea discipolilor: „Ceea ce sunteti, asta sunteti! Acceptati-va cu toata fiinta voastra si nu doar cu intelectul“.
Nu mai este vorba aici de o renuntare la lupta, ci de acceptarea imperfectiunilor noastre si de constiinta unicitatii noastre pretioase. Acceptarea corpului inseamna recunoasterea in el a unei mosteniri familiale, a unei povesti si a unui drum special. Toate acestea sunt unice. Sa ne impacam cu el inseamna sa ne afirmam autonomia si sa ne regasim unitatea.
Adaptare: Adriana Mocca
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Mier 19 Aug 2009, 10:52
dolion a scris:
Amenda data la intamplare ?
Un utilizator roman de DC++ ales la intamplare a fost obligat sa plateasca 2.950 euro daune civile catre industria muzicala pentru ca a pus pe internet muzica protejata de drepturi de autor, arata un comunicat al Asociatiei Industriei Muzicale din Romania. Asociatia a considerat ca a fost lezata prin activitatea utilizatorului, apreciind daunele la 2.950 euro, acestea reprezentand contravaloarea a 295 de produse piratate! ... ne spune Hotnews!
Nu voi comenta acest subiect insa voi prelua cateva comentarii care sunt elocvente si sublinieaza parerea cititorilor romani!
1. "Daca convingem suficient de multi oameni sa ne voteze, putem chiar sa'i azvarlim de la putere in puscarie pe toti infractorii astia care "ne conduc" si ne cer bani pe rahatul lor care nici macar muzica nu se poate numi."
2. "hmz..nu comentez tarasenia cu dreptul la proprietate intelectuala si restul..s-a tot dezbatut subiectul de un car de vreme ca sa ma mai bag si eu in seama. ceea ce mi se pare ciudat e urmatoarea chestie: "Ca urmare a unei plangeri inaintate de UPFR (Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania) la data de 17.12.2007 impotriva unui utilizator de DC++ ales la intamplare" Opaaa...ales la intamplare....deci ce avem aici...i-am prins cu maneaua pe share la dc++, cum i-au indentificat si ce dovezi legale au nu mai conteaza insa dam unul in judecata... Nu ii dam pe toti in judecata, nu ii ignoram pe toti, gasim unul si il dam in judecata. Sunt curios cum l-au ales..au dat cu banul, l-au ales pe cel cu fata de prost? Poate au mers impreuna la cazino si l-au dat in judecata pe ala de a castigat toti banii la ruleta. Din cate imi aduc aminte nu exista nici o procedura legala in romania care sa specifice ca sunt dati in judecata doar o parte din acuzatii de diverse infractiuni...adica ion vasile si gheorghe marin si cristian sunt violatori...il alegem pe ion ca are numele mai mic si il dam in judecata...restul la urmatoarea extragere hai sa facem o afacere mica la casa de pariuri...pe cine mai da in judecata asociatia lu' peste data viitoare dintre toti utilizatorii de dc++"
3. "Chiar e legala toata porcaria asta? Selectie aleatorie? Si cu restul care pirateaza ce faci? Suntem in evul mediu, sa spanzuram oameni la colt de strada pentru a da exemplu? Daca vreti downloaduri, intrati pe torrents. Sunt servere externe, unde ticalosii astia nu au jurisdictie. Libertatea software-ului trebuie sa continue. Producatorii nu au decat sa se adapteze, nu sa vanda porcarii la sute de euro. Si dau exemplu Windows Vista. Cum sa dai o suta si ceva de euro pe programul asta si dupa aia sa iti blestemi zilele cu el? Altfel il injuri dupa ce l-ai luat gratuit. "
Mai multe comentarii de la Hotnews!
Asta de la punctul 2 e exemplu clasic de persoana care se vrea desteapta, dar da cu bata in balta cu argumente luate din emisiunile lui Mircea Badea. Asta vrea sa se faca o lista cu toti cei care incalca legea, dupa care sa ii amendam pe toti. E bine si asa! Pana ii gasesc pe toti (de unde stiu ca-s toti?) mai dureaza zece ani. Si apar altii, si tot asa. Primii mor...etc.
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Joi 20 Aug 2009, 21:44
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 08:29
Mai multi cineasti au decis sa faca o lista cu "lectiile" date de filmele americane, cele imprimate definitiv in mintea spectatorilor. Despre ce este vorba? Sa vedem:
1 Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabila pentru oricine, fie el somer sau director. 2.Cel putin unul din doi gemeni identici este diabolic. 3.Daca trebuie sa dezamorsezi o bomba nu ai de ce sa-ti faci griji, intotdeauna vei alege corect firul care trebuie taiat. 4.Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a patrunde in sistemul de comunicatii al oricarei civilizatii extraterestre invadatoare. 5.Nu conteaza daca intr-o lupta martiala numarul adversarilor este foarte mare: inamicii tai vor astepta rabdatori sa te atace unul cate unul, dansand in jurul tau intr-o maniera amenintatoare, pana cand ii faci knock-out pe cei dinainte. 6.Cand stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se afla in dormitorul tau se vede perfect, numai ca intr-o usoara penumbra. 7.Daca esti blonda si draguta, este foarte probabil sa ajungi expert mondial in fisiune nucleara la varsta de 22 de ani. 8.Politistii cinstiti si muncitori sunt in mod traditional impuscati cu trei zile inainte de pensionare. 9.Decat sa risipeasca gloantele, megalomaniacii prefera sa-si ucida adversarii pe care-i prind folosind masinarii complicate, care cuprind rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mancatori de oameni, ce le ofera prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada. 10.Toate paturile au cearsafuri speciale, probabil in forma de L, care ajung pana la subratul femeii care doarme, dar depasesc numai cu putin coapsele barbatului de langa ea. 11.Toate pungile cu cumparaturi contin cel putin o paine-bagheta. 12.Este foarte usor pentru oricine sa piloteze un avion, pana la aterizare, urmand instructiunile cuiva din turnul de control. 13.O data pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundari submarine. 14.Cel mai probabil vei supravietui unei batalii, dar numai daca nu faci greseala sa arati inainte cuiva fotografia iubitei care te asteapta acasa. 15.Daca vrei se te dai drept ofiter german sau rus, nu-i nevoie sa stii limbi straine, este suficient un accent potrivit. 16.Turnul Eiffel se vede pe orice fereastra din Paris. 17.Un barbat nu va arata nici un semn de durere in cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul cand o femeie incearca sa-i curete zgarieturile. 18.Daca undeva se vede un panou de sticla, mai devreme sau mai tarziu cineva va trece prin el. 19.Daca locuiesc intr-o casa bantuita, femeile vor iesi - dar numai in cele mai transparente desuuri - sa vada ce este cu sunetele ciudate pe care le aud. 20.Un computer pe care trebuie sa deschizi un fisier text nu va avea cursor, dar va spune intotdeauna: "Introdu parola". 21.Cand conduci pe un drum perfect drept este intotdeauna necesar sa rotesti voiniceste de volan in stanga si in dreapta la fiecare cateva momente. 22.Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari si rosii, pentru a sti exact cat mai este pana la explozie. 23.Un detectiv poate rezolva un caz numai dupa ce a fost suspendat. 24.Daca te hotarasti sa dansezi pe strada, toti cei pe care ii vei intalni vor cunoaste perfect pasii. 25.In timpul tuturor investigatiilor politiei, detectivii viziteaza obligatoriu, cel putin o data, un club de stiptease. 26.Toate numerele de telefon din America incep cu 555. 27.Majoritatea cainilor sunt nemuritori. 28.Daca esti urmarit prin oras, poti sa te ascunzi intr-o parada de ziua Sfantului Patrick indiferent de anotimpul in care se petrece actiunea. 29.Sistemul de ventilatie al unei cladiri este locul perfect in care sa te ascunzi. Nimeni, nici o data, nu se va gandi sa caute in locul in care poti sa te deplasezi dintr-o parte a cladirii in cealalta fara nici o greutate. 30. Cand platesti un taxi, nu te uita la portofel. Apuca o bancnota la intamplare si sigur va fi suma exacta ce trebuie achitata. 31.Orice rasa extraterestra poate sa lase insarcinata o pamanteanca. 32. Bucatariile nu sunt echipate cu intrerupatoare. Cand folosesti o bucatarie noaptea, trebuie sa lasi frigiderul deschis pentru a avea lumina in incapere. 33. Un singur bat de chibrit aprins, este suficient pentru a ilumina o camera de marimea unui stadion. 34. Toti oamenii din vechime, indiferent de epoca, au dinti perfecti. 35. Cu toate ca in secolul XX este posibil sa tragi cu o arma intr-un obiect aflat in afara razei vizuale, oamenii secolului XXIII vor pierde aceasta abilitate. 36. Nu este necesar sa saluti atunci cand incepi sau termini o convorbire telefonica. 37. Cand sunt singuri, toti strainii prefera sa vorbeasca in engleza unul cu celalalt. 38. Orice incuietoare poate fi deschisa cu o carte de credit sau o agrafa in cateva secunde. Exceptie fac cazurile cand dincolo de usa este un copil amenintat de un incediu. 39. Toate buletinele de stiri contin materiale care te afecteaza direct si sunt difuzate in momentul in care tu deschizi televizorul. 40. Departamentele de politie dau ofiterilor teste de personalitate pentru a fi sigure ca ii vor face parteneri pe cei care se potrivesc mai putin. 41. In toate scenele in care apar copii, acestia trebie sa mearga urgent la culcare, nu inainte de a se spala pe dinti, iar daca e dimineata, nu trebuie sa-si uite punga cu mancare pentru scoala. 42. Masinile americane nu au oglinda retrovizoare centrala, deoarece soferul urmarit e nevoit sa intoarca mereu capul. 43. Tot in timpul urmaririlor, se pot schimba treptele de viteza la infinit, masina deplasandu-se tot mai repede. 44. Masinile nu pot fi oprite langa casa, ele trebuie lasate in asa fel incat bagajele sa fie carate pe o distanta cat mai mare. 45. Aparatele de zbor nu se pot deplasa in linie dreapta, ele trebuie sa faca un numar bine stabilit de schimbari de directie.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 08:39
Despre “UN” si “O”
Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana
Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in viata este de natura MASCULINA?
Voi sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie.
Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana. Va dati mari ca aveti O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator.
Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O sex. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm, iar daca o dati in bara va alegeti cu O frustrare, sau O migrena. Voi puteti avea O carte de credit dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont.
Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O intrerupere de curent. Voi pentru a ne inrobi doriti O casatorie dar exista si eliberarea care este UN divort.
Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu v-a avut deloc la suflet (mai, si asta tot UN suflet este!)…
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 08:47
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.
-Ce vrei sa-mi zici Thomas? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu. Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe. -Sa vedem Thomas:3×4? -12 - si 6×6? -36, domnule director. -Capitala Japoniei? -Tokio! Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala! La sfarsitul testului,domnul director este multumit, dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta. Profa incepe: -Thomas, vaca are 4 si eu am 2 ce este? -Picioarele, doamna. -Corect, ce gasim in pantalonii tai si nu gasim in ai mei? Directorul se mira de intrebare… -Buzunare,doamna. -Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde: -In Africa, doamna! raspunde copilul fara sa ezite. -Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde: -Oja pt unghii, doamna. -Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor? -Genunchi, doamna! -Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude. -Patul, doamna! -Care parte a corpului meu este des cea mai umeda? -Limba, doamna! -Ce cuvant care incepe cu litera C….. inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii il privesc cu placere? -Cerul! spune Thomas. Directorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test…..
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 08:50
Cum ar acoperi apocalipsa massmedia din Romania: - Antena 3: In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins. - OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta. - Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum. - ProTV: Un copil a ars de viu si n-a mai apucat sa vada apocalipsa! - CanCan: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei. - Cotidianul: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul! - B1tv: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii! - Cosmopolitan: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica! - Sfaturi in bucatarie: Pregateste-ti singur coliva! - Aventuri la pescuit: Daca apare pestisorul auriu, trimite-l la noi. - Catavencu: Apocalipsa noastra e mai inteligenta decat a lor.
Si… ca sa incheiem intr-o nota de “filfizonie”, tineti cont de vorbele de mai jos
“Don’t worry about the world coming to an end today. It’s already tomorrow in Australia.” Charles Schulz
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 08:53
Iata spotul de promovare a turului Blazed & Confused a lui Snoop Dogg, parodie a spotului Heineken – Walk in Fridge.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 09:05
DACA REUSESTI SA CITESTI PRIMELE CUVINTE, CREIERUL VA DESCIFRA CELELALTE.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 10:34
dolion a scris:
Bunicul meu, care a fost un om extrem de intelept, m-a invatat, ca pentru a avea relatii mai bune cu ceilalti, trebuie sa fiu un bun ascultator, ca din acest motiv ne-a dat Dumnezeu, 2 urechi si o singura gura. M-a invatat sa-i incurajez pe ceilalti sa vorbeasca despre ei insisi. Dac-am gresit, inca odata, iertare!
2ioane, nu ai greşit cu nimic, doar ai zmintit. Aici nu trebuie să fim buni ascultători, ci buni cititori, nu comentatori, că deaia avem doi ochi....
PS. Nu-i frumos să scoţi limba.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 10:49
Ioaneeee, vezi că ţi-am umplut mesageria! Mai dă cu ochii şi pe sus, în caseta tehnică.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 18:13
O.K., am vizitat-o si am citit-o; ti-am si raspuns. Multumesc!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 19:04
Blondele au dat ieri de greu. La Bucureşti, toată lumea s-a isterizat că matroana turismului românesc s-a săturat să mai stea cuminte. Blonda avocată prinsă în off-side purtând în suflet şi simţiri o mare dragoste pentru preşedintele cel mult iubit, vajnic marinar al ţării şi întâi matelot al submarinului România este trasă ba în piept ba în chip de presa cea nemiloasă, care a divulgat înregistrările incriminatoare. Practic, un nou episod din ciclul „Doi chei se trag de păr” se va filma la Palatul Parlamentului, o nouă ecranizare a Jurassicului românesc în care frumoasa moare răpită de dragostea nemuritoare pentru bestia King – Beşescu. Iar ea va fi răpită de acest Traian Vuia al Ministerului Transporturilor, omul care a construit şosele suspendate şi autostrăzi pentru avioane: Ludovic cel Cumplit.
Departe, peste mări şi ţări, în frumoasa Portugalia, ţara de care numai un primar galben se mai îndrăgostise până atunci, o altă blondă, şi ea tot de la drept, dar de stânga, îşi plângea cu amar soarta. Rupându-şi florile din păr şi amintirile din suflet, angelica social democrată primea loviturile negreşti, prin care era scoasă în şuturi din regatul unit al miticilor cu Transilvania. Cu aceeaşi figură angelică, uşor bronzată de soarele portughez şi briza unei ape fără buruieni, meduze şi alge marine, mocana noastră devenită un veritabil sex-simbol al politicii autohtone se întreba cine putea să îi facă o asemenea ruşine. Rămasă pe drumuri, fără carnet de membru de partid şi jelind la tronul Regatului roşu, blonda de la drept – stâng va rămâne de-a pururi în memoria celor care o mai au. Pe ea. Pe memorie.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 19:06
După ce săptămâna asta (mai exact în ziua de marţi, 11 august) chiar şi poliţiştii români – inclusiv la Alba Iulia – au ieşit în stradă să-şi ceară şi să-şi apere drepturile, este evident pentru oricine (chiar şi pentru primarul Mircea Hava) că suntem în criză până în gât. Dacă poliţiştii au cerut o clonă a Elenei Udrea să le conducă ministerul, pentru că favorita preşedintelui Băsescu ştie să atragă bani de la bugetul de stat, toţi pot să ceară o clonă miraculoasă. Deocamdată nu vorbim de perdele, însă doar pentru pixuri şi brichete promoţionale ministra blondă a Turismului a cheltuit 120.000 euro… Dar să oferim câteva soluţii pentru primăriile din judeţul Alba pentru salvarea bugetelor de la faliment: Primăria Alba Iulia – ar putea angaja oameni serioşi, fără rude, fiice, neveste. Reamintim că în 2008, „specialiştii” primăriei au pierdut un contract de 2.000.000 euro pe axa prioritară 7 Asistenţă tehnică - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU. Cu toate astea, departamentul programe se laudă în dreapta şi-n stânga ce tari îs ei şi mai şi vor să devină omul (b)anului 2008. Aşadar, nu e chiar totul aşa roz sau portocaliu – după cum se laudă în dreapta şi în stânga marele redactor de proiecte Nicuşor Moldovan de la onor Primăria Albei! Aşa nu se poate tovarăşi! Sebeş – bugetul vechiului burg săsesc ar putea fi reabilitat dacă Mugurel Sârbu ar desfiinţa postul de manager al oraşului. Pe postul ăsta a fost angajat pe bani mulţi Radu Todoran, adus tocmai (cum spune subliniind presa), tocmai de la Alba Iulia. De parcă Sebeşul n-ar avea specialişti şi manageri competenţi! Abrudul – Raţiu poate salva localitatea sa numai cu mătănii către zeii banului public – Ion Dumitrel, Videanu, Blaga, Boc şi restul. Deşi tindem să credem că Abrudul va rămâne în continuare de căruţă. Cugir – fabrica de maşini de spălat s-ar putea re-reprofila pe Kalaşnikoave şi alte „maşini” cu bătaie lungă. Zlatna – din nou Zlatna. Vechea localitate Ampelum ar mai putea fi salvată doar printr-o măsură radicală: după 3 mandate falimentare (şi un al patrulea mandat în curs de desfăşurare) alungarea primarului risipitor Silviu Ponoran cu toate afacerile lui. Câmpeniul – e oraş condus de primar liberal, aşa că primăria nu poate aştepta mari fonduri de la liderii judeţului. O soluţie ar fi, aşadar, în continuare, culesul de fructe de pădure şi tradiţionalul tăiat de copaci – până nu termină Cornel Olar toate pădurile.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 19:07
August 14, 2009
În ultima vreme, mai multe discuţii sunt purtate la centrul judeţului Alba, dar mai ales pe la colţurile acestui centru, iar de multe chiar pe tangente, în teritoriu. Unii edili au început să simtă o răceală pe şira spinării, sentiment ce vine dinspre Alegerile Prezidenţiale din noiembrie 2009 şi pe care mega-Partidul Prezidenţial se pregăteşte să-l piardă cu brio. Unii reprezentanţi de comune, sate şi oraşe portocalii nu se mai simt bine în partidul patronat regeşte la Alba Iulia de Mircea Hava.
La Sebeş – primarul Mugurel Sârbu a anunţat că va renunţa la conducerea burgului săsesc. Fost primar al Sebeşului, devenit deputat şi apoi prefect PSD, Sârbu a fost alungat în miez de noapte de fostul preşedinte PSD Alba, av. Ioan Rus. Sârbu era în acel moment deputat PSD, a părăsit partidul, dar şi-a păstrat funcţia. Astăzi, însă, Mugurel şi-a dat seama că are mâinile legate în administraţia locală – din cauza afacerilor personale… De dragul business-ului personal, Mugurel e decis să părăsească funcţia pe care a dobândit-o ca şi candidat PD-L.
La Zlatna – aici locuieşte edilul-problemă a PD-L Alba; cu mare drag Dumitrel ar vrea să-şi ieie mâinile de pe Silviu Ponoran zis „Panait” în condicuţele Securităţii. De când a fost „transferat” de la PNL Alba, Silviu Ponoran a adus numai belele Partidului Prezidenţial. Vechii democraţi sunt sătui de fiţele de vedetă pe care Ponoran le arată în sediul PD-L Alba când vine la Alba Iulia. Cei care îi mai ţin spatele în PD-L Alba nu pot ignora faptul că Ponoran nu aduce ca zestre electorală PD-L-ului nici măcar 1.000 de voturi. Oraşul Zlatna e la pământ, economia e varză, iar oamenii sunt şomeri peste 90%. Dacă Hava va renunţa să-l mai susţină, Ponoran va fi pus pe făraş. La Meteş – este un alt primar care nu mai are mulţi fani la şefia PD-L Alba. Mulţi lideri refuză să-l mai întâlnească, decum să-l mai susţină. Deşi tânăr şi ambiţios, Traian Ursaleş (fostul consilier judeţean) nu mai are susţinători nici la el în comună. Se pare însă că un partid roşu, cu trandafiri, ar fi gata-gata să-l primească pe Ursaleş cu braţele deschise.
La Cugir – viceprimarul PD-L-ului, Marin Morariu a fost şi el înlocuit, după doar 5 luni de procese. Titularul postului de vice-primar, Rodica Florea, şi-a recâştigat dreptul de a-l seconda pe Adrian Teban la conducerea urbei. Vă reamintim că în aprilie, PSD şi PD-L Cugir au dat o lovitură de stat în Consiliul Local, punând un reprezentant propriu, pe Marin Morariu.
La Alba Iulia – încă rămâne în PD-L Alba, ca lider incontestabil, autoritar, cu mână grea, de fier, micul dictator loco, simpaticul şi cotroversatul dumneavostră primar, Mircea Hava. Cât timp?, vom vedea… (Edil Boc)
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 19:08
August 13, 2009
După ce marţi, 11 august, chiar şi poliţiştii români au ieşit în stradă să-şi ceară şi să-şi apere drepturile, este evident pentru oricine (chiar şi pentru primarul Mircea Hava) că suntem în criză până în gât. Ceea ce la Alba Iulia părea o palidă consecinţă a marii crize din America, iată, a devenit o gravă recesiune, fără precedent. Judeţul cel mai portocaliu din România a devenit judeţul cel mai şomerizat. Alba a trecut graţios peste pragul de şomaj de 10% şi ne batem pentru locul I cu celebrul judeţ Vaslui, polul foamei şi sărăciei din ţara asta.
În fine, poliţiştii au cerut o clonă a Elenei Udrea să le conducă ministerul, pentru că favorita preşedintelui Băsescu ştie să atragă bani de la bugetul de stat. Posedând nişte graţii speciale, Udrea a ştiut să bage în Ministerul Turismului zeci de milioane de euro, în timp ce Sănătatea, Învăţământul sau alte domenii „de interes naţional” nu ştiu ce să mai taie din cheltuieli. Numai pentru pixuri şi brichete promoţionale ministra blondă a Turismului a cheltuit 120.000 de euro… Sosirea Udrelelor la fiecare minister ar rezolva problemele doar la Centru. Dar cum rămânem în judeţul cel mai portocalizat din ţară? Tot clonele Elenei Udrea ar fi salvarea pentru primăriile din Alba Iulia, Zlatna, Aiud, Abrud, Câmpeni, Sebeş, Ocna Mureş, Cugir. Atunci să-i vedem pe Hava, Ponoran, Josan, Raţiu, Andreş, Mugurel Sârbu şi ceilalţi primari cum renunţă cu totul la pupeze, consiliere şi asistente, aşa, doar de dragul aducătoarei de bani publici, Superwoman Udrea. La Alba Iulia, primarul Mircea Hava poate că va renunţa la consilierele alea care-i cară dosarele, dar la Zlatna e greu de crezut că Ponoran va renunţa la angajaţi/ angajate. Că sincer să fim, nu am vrea ca domnul Ponoran să ajungă la divorţ din cauza planturoasei Udrea.
Cât despre prefectură, ştim câţiva care semnează fluturaşi pe degeaba. La Fane în ogradă, liniştit şi fără probleme ar putea ajunge o clonă mică a Elenei Udrea. Mai ales că Fane e mare admirator al frumosului – mai ales al sexului frumos. Fără scăpare e CJA-ul lui Dumitrel. Aici atâţia şi-au băgat rude, verişoare şi neveste, că nici măcar cu un casting nu pot fi selecţionate fericitele câştigătoare care nu vor pleca din CJA. (Ileana Udrea CoSâniZiana)
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 19:11
Nici Crin Antonescu, nici Geoană, nici extremistul urlător Vadim Tudor, nici saturaţia poporului nu par să-l determine pe Traian Băsescu să renunţe la scaunul de la Cotroceni sau la intenţia de a mai candida la un mandat prezidenţial. Ne aducem aminte că şi celebrii 322 de parlamentari care au iniţiat procedura de suspendare a preşedintelui Băsescu, până la urmă, au eşuat în alungarea preşedintelui jucător. Dar iată însă că un arădean cu imaginaţie vrea să ne scape de Traian. La Ziua Fermei Horticole de la Arăneag, un producător local, vechi urmaş de-al lui Traian şi Decebal, pe numele său Kovacs Arpad, i-a oferit preşedintelui Băsescu „un ceai care taie foamea”, astfel ca să-şi mai potolească pohta cea pohtit-o de a conduce şi Preşedinţia şi Guvernul României.
Ca o compensaţie, cum au nevoie toţi preşedinţii virili şi potenţi, Traian a primit şi o miere de albine ce conţine aloe vera, cu efect de viagra. De la Mitterand, în Franţa, la Bill Clinton, în SUA, ştim că preşedinţii au nevoie de stimulente pentru a-şi arăta potenţa în faţa unor stagiare sau alte biete femeiuşte lipsite de apărare. Dacă ne aducem aminte de faptele de vitejie ale lui Ştefan cel Mare, om mic la sfat, mare la stat, până la urmă toate stagiarele, secretarele, toate fiinţele cu fustă curtate cedează în faţa omului politic, mare la şpriţ, mic la şliţ, şi ajunge de râsul lumii, aidoma Monicăi Lewinski, Elena Lupescu sau, mai nou, Elena Udrea.
Un alt om politic român, mic şi la stat şi la sfat şi la sat, a recunoscut că nu are de gând să-l supere pe şeful său suprem, Traian B. Ne referim aici la Emil Boc, originar din satul Răchiţele, Cluj, care a negat că ar vrea să candideze la funcţia de preşedinte al României. „Vreau să lămuresc foarte clar şi să spun foarte precis. Nu am avut niciodată intenţia de a candida, nu doresc să candidez la funcţia de preşedinte al României, nu am discutat nici măcar ca ipoteză vreodată în PD-L despre o alternativă a altui candidat la funcţia de preşedinte al României. Candidatul PDL la funcţia de preşedinte al României este preşedintele în exerciţiu”, a spus Boc pe unde radio la postul public.
Traian Băsescu anunţase anterior Bocului că se gândeşte serios să nu mai candideze pentru un nou mandat prezidenţial. Spunea Traian că are lucruri mai importante de făcut decât să candideze. Poate o vrea s-o salveze ca un veritabil cavaler pe Nuţi Udrea din ghearele presei-balaur. (Elena Lui Trăia)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 19:15
Fie cine-o fi, numai pesedist să nu fie!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (I) Sam 22 Aug 2009, 19:16
De acord cu tine; de dorit ar fi sa fie priceput!