LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica efremovivanantonovici humanitas brasov 23 muzica_traditionala Fantasy reclame internet curiozitati comment-143 google romana problema CPSF sibiu istorie mediu padure Limba 1918 Popasul nicuvar 1 drumetie taieri
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 15 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 15 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 15 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 15 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 15 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 15 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+17
Ion
CRUCIAT
VOTAN
abbilbal
unicu
TRISTAN
Iisus
cactus
nicuvar
Emil Condor
lutra vulgaris
Cristina
ostrovna
dolion
yzzy
delta
aurora
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Una... Alta... în politică - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyLun 16 Ian 2012, 23:47

Doina a scris:
La Timisoara au fost 2.500 in Piata Operei aseara. Au protestat civilizat, nu au fost incidente, chair daca au fost prezenti si cativa din galeria lui Poli Timisoara. Autorizatia pentru proteste este valabila pana in 22 ianuarie inclusiv.
E bine că la voi au autorizatie, nu ca la Bucuresti - aici nici nu a existat cineva care să solicite una.

Da, am citit aseară că violente nu au fost decât la Bucuresti si un pic de îmbrânceală în orasul lui Dolion, dar nimic major.
Doina a scris:
Stelistii, logic, ar trebui sa fie inscrisi in PNG-ul lui Becali. nu? oh da!
De la Steaua a fost galeria de Sud, ultrasii ce sunt în război cu Becali.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyLun 16 Ian 2012, 23:51

ostrovna a scris:
Grecii râd de protestele noastre...
Probabil au de ce râde. smile

Personal stiti ce cred despre aceste proteste?
Toate sunt ok, omul dacă vrea să-si exprime nemultumirea, trebuie să fie liber să o facă ÎN MOD CIVILIZAT.

În afară de faptul că huliganismul e mereu de condamnat,
aceste proteste sunt un pic târziu pentru România, cam 22 de ani mai târziu decât trebuia. smile
Mdeh!

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 17 Ian 2012, 03:22

Mda. Când bătrânii se joacă pe calculator mai dau şi peste probleme. Cum eu am mâncărimi la deşte găsesc mai rapid aceste probleme. Dacă sunteţi curioşi mi-am dat şi IO cu părerea pe Blog personal despre aceste manifestaţii. Esrte bine să spunem că oamenii s-au săturat de minciuni şi baliverne. Ce s-a ales de promisiunile lui Băsescu făcute atunci când a vcenit la putere şi a spus "să trăiţi bine"? Nimic altceva decât ce s-a ales şi de "luminiţa" lui Ciorbea. Numai că acum s-a găsit ţapul ispăşitor pentru revolte: "galeriile". Ultraşii echipelor de fotbal. Hai să fim serioşi. La Iliescu erau minerii, acum ultraşii. Dece nu recunoaştem în ei pe vechii uslaşi, actualii mascaţi pe care nu-i cunoaşte nimeni dar acţionează la comandă.
Citiţi vă rog şi materialul meu de pe blog sau facebook user abbilbal.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 17 Ian 2012, 10:30

nu eu ţi-am furat benzina din rezervor,
nu eu ţi-am petrecut concediile în austria,
elveţia sau maldive şi te-am lăsat
să mă vezi la televizor.
nu eu îţi trimit pliante cu reduceri pentru care n-ai bani
şi nu eu te-am angajat pentru 600 de lei pe lună
şi 10 ore pe zi.

m-am speriat când în jur de împrejurul meu
roboţi de stat şi jurnalişti roiau
să-mi vadă faţa.
pentru prima oară în viaţă voiau
să mă privească-n ochi şi m-am speriat.

dacă am aruncat cu borduri şi pavaj
a fost pentru că am vrut să-ţi arăt din ce şi-au făcut case.
am aprins focuri şi am încercat să ridic baricade
aşa cum am fost învăţat că se face,
nu pentru că aş fi vrut eu un loc în istorie,
puţin îmi pasă de ea,
am vrut doar să te oblig
să te gândeşti o clipă şi la eroii mei.

ştiam că mă vei desfiinţa pentru că vreau schimbare,
nu înlocuire de cadre,
pentru că nu strig
"jos dictatura, noi îl vrem pe vlad ţepeş!",
dar "ne temem de huligani".

n-am votat şi n-o să-mi votez vreodată stăpânii,
trăiesc în exil acasă, tăcut pentru încă 22 de ani,
în garsoniera mea prost încălzită,
şi n-am spus niciodată că reprezint pe cineva!

nu sunt huligan, sunt ilegalist,
l-am citit pe foucault
şi cred că singura formă potrivită de revoltă
e cea din franţa, mai, 1968:
"Ne me libère pas, je m'en charge!"

măcar pentru asta,
stimabile domn,
acordă-mi atenţia!
o să-ţi poţi
justifica mai uşor
elitismul, rasismul, dispreţul,
şi o să te simţi, printre oameni, ca acasă.

SURSA: realitatea.net

Mai mult: Citește manifestul poetic al protestelor - Ştiri interne | Libertatea.ro
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 17 Ian 2012, 13:54

"Sutele de manifestanţi din piaţa Universităţii au tot îndemnat la solidaritate în ultimele zile. Haideţi cu noi, ca pe 22 a fost la ordinea zilei, deşi mulţi dintre ei nici nu ştiau la care 22 se referă. Dar să vedem de ce nu ieşim în stradă, noi ăştia care suntem acuzaţi că privim pasivi:

- pentru că astăzi am mâncat de 3 ori
- pentru că ieri am avut bani să-mi cumpăr bilete la teatru
- pentru că săptămâna trecută am văzut 2 filme la cinema
- pentru că scriu acest post de pe un laptop
- pentru că la supermarketuri e plin de mâncare
- pentru că am cu ce să cumpăr din când în când flori
- pentru că e mereu curent electric, cu mici excepţii
- pentru că pe BestJobs sunt 12.200 de locuri de muncă disponibile
- pentru că ştiu mulţi oameni care doar muncind, fără alte şmecherii, îşi permit maşini de lux
- pentru că avem posibilitatea reală de a munci în străinătate
- pentru că Valea Prahovei e blocată în fiecare weekend
- pentru că peste 7 luni oricum sunt alegeri
- pentru că părinţii şi bunicii noştri îşi primesc salariile şi pensiile la timp
- pentru că n-o ducem bine, dar nici în faliment nu suntem"

de aici: http://www.hoinaru.ro/2012/01/16/de-ce-nu-iesim-in-strada
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMar 17 Ian 2012, 19:11

- "Auzi tu, ce vrea absurdul, să-i aducă berea SMURD-ul"

- "Nu vă fie frică, Boc o are mică"

- "Ne-a făcut ghete Cizmarul, ni le poartă Marinarul"

- "Când bea Traian de necaz, chiar şi Crin pare mai treaz" Una... Alta... în politică - Pagina 15 876722
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 01:19

Si-a scos fiul in palme dintre protestatari: "Ce ti-au dat ma, bani?!"

Aproximativ o suta de persoane au protestat, marti dupa-amiaza, la Drobeta Turnu Severin, in fata Prefecturii Mehedinti, doua femei scotandu-si in palme fiul si, respectiv, sotul din mijlocul protestatarilor.

Un tanar a apucat sa participe doar cateva zeci de minute la protest, cand mama sa a intrat in mijlocul protestatarilor si l-a lovit in repetate randuri cu palmele pe fiul sau, scotandu-l din multime, intrebandu-l in mod repetat: "Ce ti-au dat ma, bani?!". In cele din urma, tanarul a parasit multimea si a plecat impreuna cu femeia.

Cateva minute mai tarziu, o alta femeie, impreuna cu fiul sau minor, a venit sa-si ia sotul din randul protestatarilor, lovindu-l cu palmele si intrebandu-l de ce nu sta acasa. Intrebat de reporteri de ce il loveste, femeia a refuzat sa raspunda, barbatul fiind cel care a declarat ca i se promisesera alimente daca va participa la proteste. "De trei zile stau aici. Au zis ca imi dau si mie alimente", a spus barbatul, fara sa raspunda insa cine ii promisese alimentele.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/si-a-scos-fiul-in-palme-dintre-protestatari-ce-ti-au-dat-ma-bani.html

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 01:25

Nu mai cred nimic din toate promisiunile astea. Nu am de unde să ştiu dacă sunt adevărate sau doar instigare.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 10:17

Emil Condor a scris:

Aproximativ o suta de persoane au protestat, marti dupa-amiaza, la Drobeta Turnu Severin, in fata Prefecturii Mehedinti, doua femei scotandu-si in palme fiul si, respectiv, sotul din mijlocul protestatarilor.

Un tanar a apucat sa participe doar cateva zeci de minute la protest, cand mama sa a intrat in mijlocul protestatarilor si l-a lovit in repetate randuri cu palmele pe fiul sau, scotandu-l din multime, intrebandu-l in mod repetat: "Ce ti-au dat ma, bani?!". In cele din urma, tanarul a parasit multimea si a plecat impreuna cu femeia.

Cateva minute mai tarziu, o alta femeie, impreuna cu fiul sau minor, a venit sa-si ia sotul din randul protestatarilor, lovindu-l cu palmele si intrebandu-l de ce nu sta acasa. Intrebat de reporteri de ce il loveste, femeia a refuzat sa raspunda, barbatul fiind cel care a declarat ca i se promisesera alimente daca va participa la proteste. "De trei zile stau aici. Au zis ca imi dau si mie alimente", a spus barbatul, fara sa raspunda insa cine ii promisese alimentele.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/si-a-scos-fiul-in-palme-dintre-protestatari-ce-ti-au-dat-ma-bani.html

Am vazut si eu dar sunt cazuri izolate asa ca mor de ris so funny!

Penibile acele femei Una... Alta... în politică - Pagina 15 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 15 876722
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 10:37

Scrisoare deschisă către preşedintele Traian Băsescu
C.T.Popescu

Domnule Băsescu, te-am privit şi voi continua să te privesc cu statornică scârbă. Însă, dincolo de scârba mea, un concurs de împrejurări care conţine prostia unora, ticăloşia altora şi indiferenţa celor mai mulţi a făcut să devii preşedinte al ţării mele. Nu m-am aşteptat nicio clipă ca, ajuns în această demnitate, să poţi deveni altceva decât eşti, dar am vrut să sper că măcar vei încerca să pari. Mă felicit că nu am investit prea mult în această speranţă. Ex nihilo nihil. Dispreţul pe care ţi-l port e lesne de argumentat: reprezinţi suma a tot ce are mai detestabil poporul român. Fără a avea măcar una din însuşirile admirabile ale acestui popor.
Nu m-am aşteptat nicio clipă ca, ajuns în această demnitate, să poţi deveni altceva decât eşti, dar am vrut să sper că măcar vei încerca să pari. Mă felicit că nu am investit prea mult în această speranţă.
Ex nihilo nihil. Dispreţul pe care ţi-l port e lesne de argumentat: reprezinţi suma a tot ce are mai detestabil poporul român. Fără a avea măcar una din însuşirile admirabile ale acestui popor.
Vreme de şase ani am trăit o neîncetată stupoare, colorată când şi când cu indignări sterile ori revărsări gastrice provocate de conduita ta.
Vreme de şase ani, mulţi dintre noi am încetat să fim doar cetăţeni ai acestei ţări şi am devenit victime ale tulburărilor tale de personalitate, ale crizelor tale de nervi, ale sevrajelor tale, ale revărsărilor tale de ură, ale ticăloşiei tale, ale incompetenţei tale.
Nu ştiu dacă în istoria modernă există şef de stat care să fi insultat atât de mulţi dintre propriii cetăţeni, cu atâta nesimţită uşurinţă. Observi că nu folosesc pluralul politeţii. Pentru că tu însuţi, în dialogul cu ceilalţi, ai răul obicei de a nu-l folosi. Şi voi refuza să îl folosesc doar formal, demonstrativ, numai pentru a vădi că sunt mai bine crescut decât tine.
Vremea convenţiilor şi demonstraţiilor de tipul acesta a trecut. Am privit cu îngrijorare, în aceşti şase ani, obsesia ta maladivă pentru puterea absolută. Au fost concetăţeni de ai mei care au crezut că poate ţi se cuvine, că poate, atunci când o vei avea, vei face din ea instrumentul schimbării în bine al ţării.
Se înşelau. Ai folosit puterea doar pentru a revărsa urâţenia dinlăuntru-ţi asupra noastră, a tuturor. Iar ţara e astăzi mai schimonosită ca niciodată. Sărăcită, desfigurată, doar un contur înlăuntrul căruia cei mai mulţi sunt prinşi ca într-o capcană, prizonieri ai unui rău destin. Precum în cel mai întunecat fanariotism, ai folosit demnităţile publice ori resursele statului pentru a-ţi căftăni apropiaţii, pe cei care ţi se închinau cu ipocrită smerenie, într-un detestabil qui pro quo. Astfel au ajuns cele mai multe demnităţi ale statului să fie ocupate de incompetenţi, imbecili şi neamuri proaste, personaje lipsite de orice merit, dar cu prea-plin de obedienţă faţă de tine, despotul. Şi când ţara e rânduită după legea aceasta, nu e de mirare că astăzi am ajuns la această mizerie, promiscuitate şi decădere a instituţiilor.
Ţi-ai făcut din minciună un crez politic. Şi unii găsesc asta scuzabil. Peste cei care au îndrăznit să spună altfel decât crezi tu că se cuvine spus ai revărsat diluvii de ură. Ai inventat categorii generice peste care să îţi reverşi ura şi insultele primitive. 322, moguli, tonomate, reprezentau categorii încăpătoare în care mizeria ta să poată fi eficient distribuită. Toţi cei care nu acceptau fanariotul qui pro quo erau detestabili, maculabili, expulzabili. Rar mi-a fost dat să văd atât risipă de resurse (ale statului, ale instituţiilor publice ori ale unor dubioase instituţii private) menită unui singur scop: împroşcatul cu mizerie.
Au fost şase ani urâţi. Iar rezultatul lor e reaua stare de azi a ţării. Prea mult şi prea des am vorbit despre toate cele care au fost pentru a le mai repeta acum. Altul e motivul pentru care scriu astăzi.
Afirmi, domnule Băsescu, fără să roşeşti, cu o nesimţire prietenă cu iresponsabilitate, că ţara mea e o ţară de mâna a doua. Iar când îndrăzneşti să spui aşa ceva vremea pamfletelor şi a indignărilor din laringe a trecut. O ţară care cere bani cu împrumut, o ţară care nu poate plăti pensiile este o ţară de mâna a doua - spui tu cu o nesimţire care sfidează orice stupoare. Nu ţara a cerut bani cu împrumut, domnule Băsescu, ci tu. Împotriva tuturor acelor voci care se opuneau acestui demers. Nu suntem toţi amnezici şi încă ne amintim cum predicai nevoia acelui credit de la FMI, deşi nu puţini erau cei care strigau că e o cale greşită. Şi i-ai potopit cu insulte. Aşa cum ştii să faci. Ai susţinut acel credit nu pentru că ţara avea nevoie de el, ci pentru că tu, deprins cu logica licuricească, ai încercat să cumperi bunăvoinţa unor stăpâni pe care noi nu-i vedem. Şi ai fost gata să plăteşti acea bunăvoinţă cu sărăcirea, umilirea şi nenorocirea noastră a tuturor. Iar dacă ţara nu poate plăti pensiile este pentru că tu ai adus-o aici. Nu mogulii, nu tonomatele, nu noi. Noi doar trudim, îndurăm şi plătim biruri.
Nici nu ar trebui să mai spun lucrurile acestea. Sunt deja ştiute. Şi nu ar trebui să accept logica rudimentară după care funcţionezi, aceea care măsoară demnitatea, înălţimea ori măreţia după grosimea pungii. Doar judecând cu maţul poţi ajunge să spui despre ţara mea că este o ţară de mâna a doua. Iar dacă punga ţării nu e azi îndeajuns de plină pentru gustul tău, asta nu se întâmplă pentru că eu şi cei asemeni mie nu trudim îndeajuns pentru a o umple, ci pentru că tu şi cei din jurul tău sunteţi prea hămesiţi, prea nesimţiţi şi prea necinstiţi pentru a şti să o chivernisiţi.
Dar ţara asta încă are bani să îşi plătească preşedintele şi imbecilii deveniţi miniştri, are bani să îşi plătească nulităţile devenite europarlamentari, are bani să te trimită la reuniuni internaţionale unde să ne umileşti pe toţi respirând dispreţul cu care eşti tratat de ceilalţi, are bani pentru a plăti pentru capriciile neroade ale favoritei tale, are bani pentru a îngrăşa guşile lăudătorilor şi numeroşilor tăi servitori. Are încă bani din care să plătească sinecuri pentru cei care ştiu să îşi manifeste îneajuns de zgomotos şi fără ruşine obedienţa faţă de tine.Are bani să îmbogăţească afacerişti suspecţi, dar cunoscători ai conturilor de partid. Să ierţi, atunci, biata ţara dacă nu mai are îndeajuns pentru a plăti şi pensiile acelea.
În aceeaşi zi când eu scriam: Pentru că eu nu accept că România e o ţară de mâna a doua în UE. Nici că eu aş fi un cetăţean de măna a doua. Dar admit că avem politicieni de mâna a şaişpea. Mai pe seară, preşedintele României spunea că ţara mea este o ţară de mâna a doua. Iar asta nu mai poate fi îngăduit. Pentru aşa ceva nu mai este de ajuns să ne revoltăm pamfletar, să respirăm vocalele indignării la televizor ori să risipim cerneala stupefacţiei în gazete.
Atunci când mizeria ta nu mai încape în hârdăul categoriilor generice şi nu se mai revarsă doar asupra tonomatelor, parlamentarilor, mogulilor, ci asupra ţării înseşi, atunci e vremea să fii trimis definitiv acolo unde îţi e locul. Atunci când, nu are rost să ne mai ascundem după cuvinte, îţi îndemni cetăţenii să îşi părăsească ţara, tu trebuie să pleci, nu ei. E timpul!
Asta e tot ce am avut să îţi spun, domnule Băsescu. Aşa cum ţi-am promis, îţi sunt pe mai departe dator cu întreg dispreţul. Şi îţi promit că mă voi achita de această obligaţie. Dar vreau că de acum să te dispreţuiesc ca pe un ticălos oarecare şi nu ca pe preşedintele ţării mele. Du-te!
Rândurile care urmează nu îţi mai sunt adresate, deşi te privesc. Vreau să sper că prieteni şi neprieteni din blogosferă mi se vor alătura. Pentru că este o limită care nu trebuie trecută. Şi aşa, prea multă vreme, prea multe am îngăduit. Şi mai vreau să sper că, mai ales, politicieni, cu şi fără blog, vor prelua revolta mea şi îi vor da cuvenită îndreptare. Acelor politicieni le cer, neîntârziat, iniţierea procedurii de suspendare a lui Traian Băsescu. Dincolo de meschinăria calculului politic de conjunctură, dincolo de laşitatea cu care ne-au obişnuit, dincolo de indolenţa pe care le-am tolerat-o. Sau puteţi cu toţii tăcea, prudent, vascularizaţi de precauţia pe care o putem numi şi laşitate. Şi atunci am să-i cer scuze lui Traian Băsescu. Şi am să admit că trăiesc într-o ţară de mâna a doua.

Nu vă sfiiți, trimiteți-l mai departe. Poate doar așa se trezesc cei mulți!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 12:37

LIBERTATEA – Presedintele nu si da demisia urgent? Uite ce trebuie sa faceti. Simplu 17.01.2012 | 22.28
LIBERTATEA – Presedintele nu si da demisia urgent? Uite ce trebuie sa faceti. Simplu 17.01.2012 | 22.28 18.01.2012 | 07.08
1. Poporul nu mai plateste nici o taxa si impozit (pe casa/cladire/masina/poluare/rovinieta/etc) pana cand Presedintele si Guvernul isi da demisia.
2. Poporul opreste lucrul si intra in GREVA GENERALA in toata TARA pana cand Presedintele si Guvernul isi da demisia.
3. Poporul iese in strada sa protesteze in fiecare zi din ce in ce mai multi oameni din fiecare urbe comuna sat cartiere in fata Primariei, Prefecturii, Parlamentului, Guvernului, sediile partidelor care sunt la guvernare - pana cand Presedintele si Guvernul isi da demisia din functie.
4. Poporul sa protesteze zilnic in mai multe locuri deodata pentru a depasi numeric si a dispersa si obosi fizic si psihic Jiandarmeria si Militia – pana cand Presedintele si Guvernul isi da demisia.
Din cauza oboselii si fricii de Judecata Poporului ce va urma, Jiandarmeria si Militia vor refuza sa iasa din unitati si se vor alatura Poporului.

GREVA GENERALA PE TERMEN NELIMITAT PANA DEMISIONEAZA presedintele si guvernul.
Alegeri anticipate. Formarea unui guvern din oameni inteligenti profesionisti fara oameni politici.

GREVA GENERALA GREVA GENERALA GREVA GENERALA

Mai mult: Cele mai tari imagini ale ultimelor 5 zile | FOTO - Ştiri interne | Libertatea.ro
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 14:50

N-am rezistat. N-am putut sa citesc pana la sfarsit "Scrisoarea deschisa..."a lui CTP.
Aceasta scrisoare confirma, imi confirma, o data mai mult, ceea ce spuneam intr-un comentariu:
parca am fi construiti din ura.
Domnul CTP, ca sa il imit cu saraca mea latina, prin aceasta scrisoare, demonstreaza din plin
acest lucru:
Quod erat demonstrandum!

Da!
Uram cat traim, dar traim doar cat iubim!
Si ce putin iubim!

Ma intreb cat de mult traieste acest jurnalist?

Ura genereaza ura...

Iubirea este iubire si atat.

Nu cred ca merita mai multa osteneala de atat.
Pentru ca nu vreau sa cad in aceeasi greseala ca Domnia Sa.

Nu aceasta este solutia.
Daca am gresit sa alegem un Presedinte asa de rau, ar trebui sa stim sa ne asumam greselile, sa invatam din ele, si sa nu mai gresim in continuare.

Felul in care ne invata CTP nu este cel mai bun.
Acesta este si motivul pentru care nu reusim.
Unul dintre motive.
Formatorii nostri de opinie nu stiu sa ne arate calea cea mai buna.
Iata un tanar, in Gazeta de Sud de Oltenia, Vlad Mixich, ne propune,
un alt fel de revolutie.
Accesati-o pe site-ul: www.gds.ro, la rubrica opinii de azi.

O zi plina d iubire!
Ion

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 16:50

Si tie la fel om bun,Ioane iti doresc numai bine mwah!
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 22:09

Dialoguri fără pretentii

- Cu ce ai putea cuceri lumea toată?
- Niciodată nu vei putea cuceri o-ntreagă lume. Dar dacă insişti, îţi voi răspunde astfel: jumătate îţi va sta la picioare dacă îi vei zâmbi, cealaltă – dacă-i vei trage o palmă la momentul potrivit.

*
- Unde se grăbesc oamenii?
- Spre punctul în care vor ajunge ei înşişi să-şi pună această întrebare.

*
- Există vreo asemănare între buni şi răi?
- Aceea că atât unii cât şi ceilalţi vor să facă schimb de locuri. Dar nu pentru multă vreme.

*
- Reţeta fericirii?
- Experienţa a demonstrat că oamenii sunt mai dispuşi să testeze reţete proprii, căutând acelaşi rezultat, după metode diferite. Din câte ştiu, patentul n-a fost încă acordat.

*
- Există cale de mijloc?
- Da. Odată ce-ai apucat pe ea, cu jumătatea din tine care mai trăieşte îţi vezi cealaltă jumătate murind.

*
- Iubirea...Vorbeşte-mi de ea!
- Viaţa e mult prea scurtă pentru a ne irosi în povestiri de iubire. N-ar fi mai bine să iubim?

*
- E-adevărat că între femei şi bărbaţi există multiple deosebiri?
- Pentru astfel de informaţii te trimit la statistici. Eu nu cunosc decât Femeia şi Bărbatul. Şi nu există-n lume alte două elemente mai deosebite, care să formeze împreună un tot atât de sublim.

*
- De ce ne amintim totdeauna cu drag de copilărie?
- Pentru că lumea privită prin ochi de copil este una ideală – nici un seism n-are puterea s-o zdruncine, nici o mocirlă darul s-o mânjească. În schimb, cea mai firavă rază de soare, o poate transforma într-un ocean de lumină.
*
- Adeseori încurcăm cărările. Cine-ar putea să ne călăuzească pe drumul bun?
- E simplu: întreabă-ţi sufletul!
- Şi dacă, totuşi, mă duce pe unul greşit?
- Atunci înseamnă că e greşit doar după mintea ta. Sufletul nu dă greş niciodată, acolo Dumnezeu a strecurat esenţa divină. Restul s-ar putea obţine şi-n laborator.

*
- Dacă un prieten te dezamăgeşte, cum ai putea să-l pedepseşti?
- Dacă un prieten te-a dezamăgit, poţi fi sigur că şi-a primit deja pedeapsa. Şi-a aplicat-o singur în chiar clipa în care ţi-a dat lovitura. Tu ai auzit numai tunetul, dar fulgerul îl trăznise pe el dinainte.

*
- Până unde poţi merge cu încrederea în oameni?
- Nu-ţi rămâne decât să afli singur. Încearcă! Oricum, merită mai mult decât dacă i-ai cataloga dintru început.

*
- Ce crezi despre teoria care afirmă că Pământul e rotund?
- Până ce nu voi avea o alta viabilă, nu-mi rămâne decât să cred asta. Şi-apoi, ce importanţă ar avea pentru mine, dacă aflarea adevărului nu mi-ar putea schimba în vreun fel viaţa?

*
- Există totuşi adevăruri incontestabile.
- Cine spune asta?
- Înţelepţii.
- Şi cine a hotărât că ei sunt înţelepţi?
- Ceilalţi...
- ... mai puţin înţelepţi decât ei. Şi-atunci cine-ai vrea să-i contrazică?

*
- Cum e mai bine, să te înalţi pe munţi de steril, sau să te afunzi scotocind după filonul de aur?
- Este alegerea ta. Dar ai grijă ce înţelegi prin „înălţare”! A! Şi nu confunda aurul cu tinicheaua!

*
- La urma urmei, ce este viaţa?
- Imaginează-ţi un drum pe care mergi într-un singur sens şi doar o singură dată. Ai grijă ca urma pe care-o laşi să nu rănească paşii nimănui care-ar veni după tine! Cu cât blândeţea cu care calci va fi mai mare, cu-atât semnele trecerii tale se vor şterge mai greu. Şi nu uita că nimic nu rămâne după noi, decât ceea ce am dăruit!

Publicat de Florentina Loredana Dalian
,Autor de proză, poezie, dramaturgie, haiku, tanka
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyMier 18 Ian 2012, 22:41

Care sunt problemele omenirii? Omenirea are o singură problemă majoră – lipsa iubirii. Restul sunt consecinţe. (A unsprezecea poruncă- De Florentina loredana Dalian)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 00:35

ostrovna a scris:
Scrisoare deschisă către preşedintele Traian Băsescu
C.T.Popescu

<< Pentru că vremurile sunt prielnice, văd că prin Internet a început să circule din nou o aşa-zisă scrisoare deschisă a lui CT Popescu către Traian Băsescu.

Nu "puneţi botul" la chestia asta, deoarece este o făcătură a site-ului (chipurile de ştiri) Amos News. http://www.amosnews.ro/
CT Popescu a scris la vremea respectivă, în ziarul "Gândul", că textul nu-i aparţine.

Dezminţirea pe care CTP a dat-o la vremea respectivă este aici: http://www.gandul.info/news/un-fals-ordinar-pe-site-ul-amos-news-7228057

Încercaţi să gândiţi cu mintea voastră, nu faceţi jocurile altora! >>

Acest mesaj l-am primit de la un prieten drag pe care îl respect mult si îl împărtăsesc (mesajul) cu voi.

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Joi 19 Ian 2012, 00:45, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 00:44

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

Eu am convingerea că nu sunt deloc izolate.

Citat :
Penibile acele femei Una... Alta... în politică - Pagina 15 876722
Mie mi se par mult mai penibili cei ce acceptă să protesteze fără să stie pentru ce, decât că în final ar putea primi o pungă cu alimente sau niste măruntis! :thumbs down:
Tot penibili mi se par si cei ce plătesc o multime de prostănaci pentru o demonstratie străină lor.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 00:57

Ion a scris:
N-am rezistat. N-am putut sa citesc pana la sfarsit "Scrisoarea deschisa..."a lui CTP.
Foarte bine ai făcut, Ion! thumb_yello

Nici nu este scrisă de el (vezi mesajul meu de mai sus). :thumbs down:

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 11:16

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

Eu am convingerea că nu sunt deloc izolate.

Citat :
Penibile acele femei Una... Alta... în politică - Pagina 15 876722
Mie mi se par mult mai penibili cei ce acceptă să protesteze fără să stie pentru ce, decât că în final ar putea primi o pungă cu alimente sau niste măruntis! :thumbs down:
Tot penibili mi se par si cei ce plătesc o multime de prostănaci pentru o demonstratie străină lor.

Emile ti se par prostanaci,actorii,studentii,profesorii???
Eu nu as zice asta pentru citeva cazuri izolate Sad
Nu exista padure fara uscaturi,dar l-ai vazut pe pinalti cum impartea pungi cu ulei ,zahar si altele,i-a plimbat pe saracii oameni pe la manastiri si au cistigat pedeleul acolo.
:thumbs down:
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 11:28

Dragă Traian Băsescu

Îţi scriu din Grădina Zoologică a oraşului Bucureşti, cartierul Floreasca. Îţi scriu pentru că vreau să ştii opinia mea, a celui care acum un timp ţi-a acordat de bunăvoie votul.

Trebuie să ştii că nu mai eşti ascultat de popor, nu mai eşti dorit şi nici crezut, poporul nu te mai urmează. Pierzând credibilitatea, ai pierdut războiul şi nu o singură luptă. Acum nu mai ai nimic de reparat.

Eu te-am votat, Traian Băsescu, nu pentru că aveam încredere în tine, ci pentru că nu aveam alternativă. De aceea împart vina opţiunii mele cu celelalte partide, aşa-zisa opoziţie - la fel de hămesită ca tine, Traian Băsescu. Dacă mai ştii cu cine ai concurat ultima oară, în turul doi, atunci înseamnă că ştii motivul pentru care ai ajuns preşedinte. Cât despre opoziţie… (dacă te liniștește treaba asta) nu e cu nimic mai brează, nu este în stare să îşi găsească nici măcar un lider. Vin în faţa noastră cu paiaţe (ca și tine) şi ni le prezintă regeşte, uitând că banii pe care îi cheltuiesc (și ei și tu) îi au de la noi, de la viermii îngrădiţi în această Grădină Zoologică numită România, de la impozitele care ne iau jumătate din pâinea de pe masă.

Traian Băsescu, sunt sigur că ai citit lozinca din Piaţa Universităţii: Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi! Niciodată cuvinte mai grele, mai pragmatice, pe care tu nu le simţi. Eşti bătrân, în ulltimii ani ai făcut avere să ajungă şi pentru copiii nepoţilor tăi, pleacă! Nu te mai vrem, ne este ruşine cu tine în fruntea României.

Ne-ai întors într-o epocă apusă, epoca în care din nou ne plătim călăii să ne fugărească, să ne batjocorească, să ne bată profesionist în numele democraţiei, acum nu mai suntem agenturi, nu mai suntem golani, suntem ciumpalaci şi viermi.

E războiul tău contra poporului tău, ai făcut legi prin care ne interzici să vorbim, trebuie doar să muncim pe nimic, pe masă avem conserve, mămăligă şi apă, ne condamni la moarte bătrânii şi copiii invocând criza mondială în timp ce tu şi acoliţii tăi huzuresc prin staţiuni montane, prin străinătate, noi facem calcule pentru pâinea de mâine, iar tu inventezi impozite noi.

Ne-ai îngrădit, Traian Băsescu, România a redevenit Grădină Zoologică cu garduri înalte şi electrificate, cum era înainte de 1989, suntem iar înconjuraţi de paznici pe care îi plătim să ne păzească, să ne bată, să ne ucidă.

Pleacă, Traian Băsescu. Ia-ţi guvernul, ia-ţi blonda şi plecaţi acum, cât timp viermii sunt prinşi între gardurile Grădinii Zoologice, mai târziu nu se ştie… Nu se ştie ce va fi când viermii vor redeveni pui de lei, iar gardurile nu vor mai avea legi.

Pleacă, Traian Băsescu!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 12:45

"Băsescule, suntem 300.000 la Universitate! Ne-a numărat Roberta Anastase" PROTESTE ŞI BANCURI

17 Ianuarie 2012, Ora 12:30, 17 comentarii
Share on Facebook
Retweet
(P) Nu este un bluf! Bonus de 1.000 euro la POKER bet-at-home.com!

După a patra zi de proteste în Bucureşti şi în ţară, mulţi dintre români fac haz de necaz şi bancurile curg pe reţelele de socializare. Libertatea.ro a publicat duminică un top 3 al celor mai tari glume despre mitingurile din Bucureşti dar ele se înmulţesc de la o oră la alta. Astăzi a venit rândul altor bancuri să intre în topul nostru.

Zeci de bancuri circulă în aceste zile pe Internet şi multe dintre ele se bucură de un succes extraordinar. Libertatea ţi le arată pe cele mai tari dintre ele:

"Băsescule, noi de fapt suntem 300.000 în Piaţa Universităţii! Ne-a numărat Roberta Anastase"

"ATENŢIE! În această seară şi-au anuntat prezenta în Piata Universităţii ultraşii echipei Concordia Chiajna, consideraţi ca fiind cei mai răi ultraşi din România. Au hotărât să vină amandoi..."

"Televiziunile sunt aşa de concentrate pe miting, încât mai mulţi artişti semi-uitaţi care doreau să se sinucidă pentru glorie zilele astea au decis să amâne până după anticipate" (Lucian Mândruţă)

La protestele din această seară, jandarmii nu vor mai apela la tunurile de apă, ei vor aduce boxe mari şi vor băga colinde cu Hruşca ca să îndepărteze protestatarii...

Cu ocazia protestelor a avut în sfârşit ocazia şi galeria Dinamo să iasă la Universitate!

Poliţia a amplasat în Piaţa Universităţii indicatoare "Atenţie! Cad pietre"

Telefonul sună la Primăria Capitalei. "Alo, Oprescule? Sunt Videanu. Am auzit că vă trebuie la Universitate nişte borduri"

Intră AICI pentru a citi şi alte bancuri despre proteste!

Mai mult: Ce bancuri tari au făcut românii! "Băsescule, noi de fapt suntem 300.000 de mii în Piaţa Universităţii! Ne-a numărat Roberta Anastase" - Stiri externe | Libertatea.ro
Sus In jos
Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 19:42

Emil Condor a scris:

Aceleasi diversiuni au fost si in '89, la Timisoara. Nu pricep de ce nu ne-am imbogatit atunci, ca am fost acolo aproape non-stop. Evil or Very Mad

Cred ca a fost de ajuns cat ne-au mintit!
Iesi afara, javra ordinara!
Mii de romani protesteaza la Londra, Viena, Berlin ... ieri, acum sau maine. Pe ei cine ii plateste ca sa protesteze? Oare ...

PS. Geta, te rog sa nu mai glumesti pe aceasta tema, pentru ca nu e de glumit. Deloc.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 20:30

Doina a scris:
Emil Condor a scris:

Aceleasi diversiuni au fost si in '89, la Timisoara. Nu pricep de ce nu ne-am imbogatit atunci, ca am fost acolo aproape non-stop. Evil or Very Mad

Cred ca a fost de ajuns cat ne-au mintit!
Mii de romani protesteaza la Londra, Viena, Berlin ... ieri, acum sau maine. Pe ei cine ii plateste ca sa protesteze? Oare ...

PS. Geta, te rog sa nu mai glumesti pe aceasta tema, pentru ca nu e de glumit. Deloc.

Doina promit ca nu mai glumesc,acum sunt plina de emotie ca in 89,nu pot merge inca in piata din cauza operatiei nu ma lasa ai mei dar sotul meu e acolo.
Nu ne-am imbogatit nici noi ca am fost acolo ca voi non stop,poate din cauza bunului simt nu am cerut nimic .
Doamne ocroteste-i pe romani!!!

Ma bucur mult de ce se intimpla acum la Bucuresti si in alte oarse ale tarii si ma dezgusta lasitatea si am ramas perplexa azi de basescu si ce a spus.
A mai avut si nesimtirea sa bea sampanie Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyJoi 19 Ian 2012, 23:27

ostrovna a scris:
Doina a scris:
Geta, te rog sa nu mai glumesti pe aceasta tema, pentru ca nu e de glumit. Deloc.
...promit ca nu mai glumesc,...
Cine stie să glumească în momente din astea arată ce suflet fain are. hug
Să fii binecuvântată, Geta! sunny

Referitor la protestele ce sunt acum:
sper ca totul să se termine cu bine pentru poporul nostru. rugă

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 EmptyVin 20 Ian 2012, 02:10

Doina a scris:
Emil Condor a scris:
...plătesc o multime de prostănaci pentru o demonstratie străină lor.
Mii de romani protesteaza la Londra, Viena, Berlin ... ieri, acum sau maine. Pe ei cine ii plateste ca sa protesteze?
Nu trebuie să-i plătească cineva, tot asa cum nu a trebuit să-i plătească pe toti cei din România pentru a iesi la manifestarea de protest. Când am zis „prostănaci” m-am referit strict la cei ce au iesit cu plată. Că altfel, am văzut manifestanti din aproape toate categoriile sociale, nu-i asa? Asa trebuie să fie: decizia nefortată a fiecărui individ de a face sau a nu face ceva în viată. Când îl cumperi pe cineva, nu e tocmai de apreciat nici cel cumpărat si nici cumpărătorul. Gresesc? Cred că nu. Sunt convins că nu esti unul dintre cei ce apreciază modul cum Iuda L-a vândut pe Isus pentru un pumn de galbeni.

Repet: despre cei ce au iesit la „paradă” din proprie credintă (convingere), nu am nimic rău de spus, dimpotrivă.

Citat :
Asta e o expresie pe care nu o pot aprecia sub nicio formă, spusă oricui dar mai ales unui Presedinte ales de popor.
Pentru asa ceva, vinovatii ar trebui arestati si condamnati cât se poate de aspru.
Si nu mă refer numaidecât la întemnitarea lor, dar să primească o amendă usturătoare ce să facă pe altii a gândi de două ori înainte de a pronunta ceva jignitor.

S-auzim numai de bine!

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 15 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 15 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Romania in politica lumii
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: