LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
drumetie CPSF internet nicuvar romana politica istorie 1918 reclame Popasul brasov comment-143 google mediu efremovivanantonovici Limba Fantasy taieri humanitas muzica_traditionala 23 padure problema curiozitati sibiu 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 14 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 14 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 14 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 14 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 14 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 14 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+17
Ion
CRUCIAT
VOTAN
abbilbal
unicu
TRISTAN
Iisus
cactus
nicuvar
Emil Condor
lutra vulgaris
Cristina
ostrovna
dolion
yzzy
delta
aurora
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Una... Alta... în politică - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptySam 14 Ian 2012, 19:44

Doina a scris:
ostrovna a scris:

Da acum numai avem mineri si nici armata Sad

Dar ce mai avem? De doi bani speranta?

Nici macar,sa vedem ce o mai fi mwah! mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 15:04

A treia zi de proteste,foarte bine aplauze aplauze
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 18:27

Protest cu aruncare de pietre?
Mi se pare inconstient să faci asa ceva.
Cel care întinde mâna după o piatră trebuie să gândească la câteva lucruri: poate răni un om nevinovat care îsi face munca pentru care e plătit si totodată trebuie să fie constient că aruncând pietre nu are nicio sansă, decât să o ia pe cocoasă, să fie arestat... nimic nu realizează prin aruncarea pietrelor.
Ei ce cred că jandarmii se vor uita la ei cum încearcă să-i rănească?

Poate cineva care urmăreste protestele la televiziune, să-mi spună dacă printre manifestanti sunt si oameni ce arată cât de cât decent, adică nu doar ultrasii dinamovisti, stelisti, rapidisti, care au doar două clase si zero educatie de-acasă?
Eu nu văd decât eventual imagini la stirile de pe Internet...

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 18:53

Emil Condor a scris:
Cel care întinde mâna după o piatră trebuie să gândească la câteva lucruri: poate răni un om nevinovat care îsi face munca pentru care e plătit si totodată trebuie să fie constient că aruncând pietre nu are nicio sansă, decât să o ia pe cocoasă, să fie arestat... nimic nu realizează prin aruncarea pietrelor.
Ei ce cred că jandarmii se vor uita la ei cum încearcă să-i rănească?

Poate cineva care urmăreste protestele la televiziune, să-mi spună dacă printre manifestanti sunt si oameni ce arată cât de cât decent, adică nu doar ultrasii dinamovisti, stelisti, rapidisti, care au doar două clase si zero educatie de-acasă?
Eu nu văd decât eventual imagini la stirile de pe Internet...

Da sunt Emile,medici ,profesori,studenti,parinti cu copii si multi pensionari , am uitat a aparut si Iri dar beizadeaua a fost huiduit si au trebuit sa-l scoata ASA CA PUTEREA E CAM PE MUCHIE,adica cine seamana "ghici ghicitoarea mea" sper sa plateasca.
Acum pleaca si sotul meu cu toti vecinii mei in piata operei,ies si studentii care sunt in camine vad din casa mea eu fiind inca in recuperare nu ma lasa ai mei sa plec.
Acum simt pe cuvintul meu acelasi sentiment ca in 89,sunt foarte emotionata .
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 18:55

Da exista si idioti infiltrati printre protestari,poate chiar jandarmi in civil care au vrut sa destabilizeze Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 18:56

ostrovna a scris:
Da exista si idioti infiltrati printre protestari,poate chiar jandarmi in civil care au vrut sa destabilizeze Sad
Posibil!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 19:01

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Posibil!

Stii ce ma mira ca nimeni nu striga Ponta sau Antonescu? so funny!

E ceva la mijloc sa vedem smile mwah!

Emile sunt si gravide si foarte multe femei,sunt sigura ca se v a intimpla ceva dar cred ca opozitia nu are nici o sansa,auzi sunt 4 generatii in piete!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 19:13

Să dea Domnul ca totul să se termine cu bine pentru poporul nostru năpăstuit destul în trecut. rugă

Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 19:20

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Posibil!

Stii ce ma mira ca nimeni nu striga Ponta sau Antonescu? so funny!

E ceva la mijloc sa vedem smile mwah!

Emile sunt si gravide si foarte multe femei,sunt sigura ca se v a intimpla ceva dar cred ca opozitia nu are nici o sansa,auzi sunt 4 generatii in piete!

Ar fi culmea sa strige Ponta sau Antonescu.
Toata lumea striga "Jos Basescu".
Ieri, daca jandarmii nu interveneau, nu ar fi aruncat nimeni cu pietre. Asa, i-au intaratat pe ultrasii cretini de la Steaua si de la Dinamo. Pana atunci, batranii si femeile gravide care protestau pasnic, nu au facut nimic grav, doar au protestat pe trotuar.
Dar n-ai ce sa-i faci, astia sunt golanii de Bucuresti. In Timisoara protesteaza acum 2500 de oameni si nu sunt incidente.
Acum iar sunt probleme in Bucuresti.
Oricum, este mult mai pasnic decat in Grecia. thumb_yello

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyDum 15 Ian 2012, 19:30

Da culmea au aruncat iar cu pietre si e groaznic Sad

Da au reusit sa strice o demonstratie frumoasa,un careman a luat foc vai noua,sper sa-i izoleze pe huliganii cu pietre si sa lase oamenii in pace !!!

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 03:59

Ev, Zilei:
PSD Dâmboviţa, acuzat de organizarea protestelor.
Senatorul Ţuţuianu, un simplu cetăţean la miting

Autor: Marius Vulpe

Senatorul PSD spune că s-a dus la miting doar ca cetăţean şi că, dacă îi chema el, veneau 5.000 de oameni. PDL Dâmboviţa susţine însă că PNL şi PSD se ocupă de trei zile numai de haos şi violenţă.

În județul Dâmbovița, organizația PDL locală pune manifestațiile de protest în spinarea PSD. „În ultimele trei zile, liderii PNL şi PSD din plan local duc o campanie intensă de instigare la haos şi violenţă. Aceşti oameni politici iresponsabili mobilizează membrii şi simpatizanţii, îndeosebi din sudul judeţului, pentru a se deplasa spre Bucureşti. Acţiunile din teritoriu sunt orchestrate de preşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu şi consilierul municipal social–democrat, Teodor Vasiliu”, acuză pedeliștii dîmbovițeni, prin intermediul unui comunicat. Țuțuianu respinge scenariul PDL. „Nu e niciun pic de adevăr. Am fost prezent la proteste doar vineri, în calitate de cetățean, nu de politician. Atunci când mă voi implica eu o să-l fac la o scară de 3-5.000 de oameni.”

Cei ce au organizat ILEGAL demonstratiile trebuie să plătească.
Sper ca Justitia să-si facă treaba.
La fel si ultrasii dinamovisti si stelisti trebuie aruncati după gratii.
Huliganii, ce-or fi ei, politicieni, suporteri sau simpli cetăteni, trebuie izolati de restul societătii.
Nicicând, sub nicio formă nu voi fi sustinător al violentei! :thumbs down:

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 04:13

astia de la putere se agita degeaba fiindca, avand majoritate parlamentara, cainii latra dar caravana trece linistita iar un alt 89 nu se va repeta; nici armata, nici militia nu va fi vreodata de partea protestatarilor si fara astia, degeaba se agita...
Eventual daca se intampla vreo minune - ceea ce nu cred ca ar fi posibil in spatiul mioritic

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 04:44

Spicuiri (tot) din Evenimentul Zilei:

- PNL Iaşi a scos în faţă ultraşii de la Poli Iaşi în mitingul anti-Băsescu.
- La Timişoara, tot galeria va fi folosită la proteste.
- La Bucuresti au folosit ultrasii stelisti si dinamovisti.

Ce vrea să spună aceea?
Tinerii cetăteni ai tării ce au o mai slabă educatie sunt manipulati extrem de usor de opozitie, nu-i asa?

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 05:01

Emil Condor a scris:

Ce vrea să spună aceea?
Tinerii cetăteni ai tării ce au o mai slabă educatie sunt manipulati extrem de usor de opozitie, nu-i asa?

Lasand la o parte EZ despre care am o parere personala nu grozav de favorabila, ce alte surse pot proba ca opozitia a scos galeriile in strada ? Dar daca le-a scos puterea ca sa compromita demonstratiile ? Ai putea face o legatura intre afirmatiile lui Becali referitoare la demonstranti si faptul ca galeria de la Steaua a iesit in strada... http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/11021

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 05:23

Eu am gândit la acest lucru înainte de a citi un rând din presa românească.
Simteam că opozitia e acolo... Tu nu?

Dovezi sunt pozele cu unele personaje mentionate, aflate la mitinguri.

PS. Hai să-ti spun un secret: este prima dată când citesc cu adevărat Evenimentul Zilei.
Nu-i nimic anormal să fie de partea cuiva, la fel ca mai toate celelalte, incluzând televiziunile.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 05:38

cactus a scris:
...alte surse pot proba ca opozitia a scos galeriile in strada ? Dar daca le-a scos puterea ca sa compromita demonstratiile ?
Cei de la putere nu organizează demonstratii împotriva lor - e logică simplă.
Toate manifestările astea huliganice nu au avut nimic de a face cu demisia lui Arafat.

Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 10:04

La Timisoara au fost 2.500 in Piata Operei aseara. Au protestat civilizat, nu au fost incidente, chair daca au fost prezenti si cativa din galeria lui Poli Timisoara. Autorizatia pentru proteste este valabila pana in 22 ianuarie inclusiv.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 10:33

Doina a fost si sotul meu impreuna cu vecinii sunny aplauze
Dupa cum stii eu sunt inca in convalescenta dar am simtit o emotie ca in 89!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 10:36

Unde-i Băselu’ de-altădat’…?

Ieşiţi în stradă pentru a-şi demonstra solidaritatea cu doctorul Raed Arafat, românii au avut dintr-o dată şi deloc pe neaşteptate dimensiunea aversiunii împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a actualei guvernări. De la „Arafat, român bărbat!”, demonstranţii au trecut la „Jos Băsescu!”.

Suntem deja în a treia zi de protest şi o întrebare se ridică: unde este preşedintele Traian Băsescu? Unde este „atoateştiutorul”, „atoatefăcătorul” şi „atoatehăhăitorul” preşedinte jucător? Unde-i Băselu’ de-altădat’…? Unde se ascunde? E lesne de înţeles că a plecat din Bucureşti de îndată ce a înţeles că are de-a face cu prima mare demonstraţie îndreptată împotriva sa. Nu împotriva guvernului, nu împotriva lui Emil Boc, nu împotriva PDL, nu împotriva altcuiva; pentru că nu există guvern, nu există Emil Boc şi nu există PDL. Există doar o grupare portocalie care trebuia să poarte un nume şi atunci i s-a spus după caz guvern, Boc, PDL. Toate acestea nu există însă în realitate. Există doar Traian Băsescu - identificat acum cu personajul împotriva căruia se îndreaptă acum adversitatea românilor. Ceea ce spun sondajele a coborât deja în stradă: „Jos Băsescu!”.

Este lesne de înţeles că propaganda portocalie va încerca să spună că „golanii” şi „anarhiştii” sunt cei care au demonstrat împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi că poporul încă-l vrea pe preşedintele jucător. Asta ar mai fi mers însă în prima seară de proteste. Dar aseară s-a văzut destul de clar cum stau lucrurile. Cei care au devastat centrul Capitalei nu sunt deloc totuna cu protestatarii care strigă „Jos Băsescu!” şi o lume întreagă a văzut asta. Jandarmii i-au alergat pe incendiatorii devastatori ai Bucureştiului, în timp ce protestatarii împotriva preşedintelui Traian Băsescu au rămas liniştiţi pe trotuare, în Piaţa Universităţii, scandându-şi lozincile.

Dacă atât de vorbăreţul preşedinte Traian Băsescu ar fi ieşit public în prima seară şi ar fi spus că derbedeii sunt cei care protestează împotriva domniei-sale, poate că ar mai fi putut fi crezut de către cineva. Acum însă, când s-a făcut disocierea clară între protestatarii paşnici şi scandalagii, preşedintele Traian Băsescu nu mai poate şi cred că nici nu va mai încerca să iasă în public şi să arate cu degetul către scandalagii! Şi asta dintr-un motiv foarte simplu. Pentru că dacă preşedintele Traian Băsescu va arăta cu degetul către incendiatorii centrului Capitalei, aşa cum ar fi normal, abia atunci le va da legitimitate şi-i va disocia şi domnia-sa, oficial, de golani, pe cei care strigă pe bună dreptate „Jos Băsescu”!

Este knockout Traian Băsescu? Poate că nu. Dar cu siguranţă este la pământ.

Urmează runda a treia.

http://comunicarepecare.blogspot.com/
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 10:43

Emil Condor a scris:

Ce vrea să spună aceea?
Doar miticii de bucuresti au facut ce au facut,violente dar jandarmii erau informati ca sunt acolo si nu i-au impiedicat ba mai mult s-au dispersat si sunt convinsa ca printre ei erau si civili(jandarmi)ca sa compromita demonstratia,dar nu se v-a opri aici rugă
Sper la fel ca romanii umiliti sa scapam de acest guvern corupt si hot!!!!
Da oare unde e presedintele si-a luat fata desteapta si face o tura cu elicopterul???
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 10:53

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 14:47

A patra zi de proteste,bravo bucurestenilor,normal celor care protesteaza pasnic,au venit pensionari,bugetari si dupa ora 19 se anunta galeriile,ceea ce ma ingrijoreaza.
Galeria steaua e membra unpr ,toata Sad
Sus In jos
Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 18:34

ostrovna a scris:

Si atunci de ce "protesteaza" cu pietre si cu coktail-uri Molotov? Asa-i ca e dubios?
PS. Steaua sau Dinamo? Astia zic ca sunt de la Dinamo. Stelistii, logic, ar trebui sa fie inscrisi in PNG-ul lui Becali. nu? oh da!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 18:54

Doina a scris:
ostrovna a scris:

Si atunci de ce "protesteaza" cu pietre si cu coktail-uri Molotov? Asa-i ca e dubios?
PS. Steaua sau Dinamo? Astia zic ca sunt de la Dinamo. Stelistii, logic, ar trebui sa fie inscrisi in PNG-ul lui Becali. nu? oh da!

Vad ca acum ii controleaza,sunt filtre,apoi cred ca da ai drepate de la dinamo,nu mai stiu ca is tare agitata,na pleaca acum si sotul meu cu vecinii mwah! mwah! hug

E foarte dubios Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 EmptyLun 16 Ian 2012, 20:18

ultimele stiri, conform cotidianului independent Times New Roman:

"Grecii râd de protestele noastre: „Ce-a fost mă parada aia gay la voi?”"

"Poliţia a amplasat în Piaţa Universităţii indicatoare “Atenţie! Cad pietre”"

"Intelectualii lui Băsescu, chemaţi să restabilească ordinea în Piaţa Universităţii"

"Videanu: Vom înlocui toate bordurile cu unele din cauciuc pentru a preveni violenţele de stradă"

smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 14 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 14 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Romania in politica lumii
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: