__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 19 Oct 2014, 19:22 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
- De ce Ponta a trebuit sa dea HG #223 pentru a extinde nedescoperirea rezervistilor?
nu s-a demonstrat nici plagiatul si nici spionul... Repet întrebarea pusă de Ion: De ce Ponta a trebuit sa dea HG #223?Care e logica, dacă nu să se apere în cazul în care cineva o să divulge „secretul”? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 19 Oct 2014, 19:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- Ion a scris:
- De ce Ponta a trebuit sa dea HG #223 pentru a extinde nedescoperirea rezervistilor?
nu s-a demonstrat nici plagiatul si nici spionul... Repet întrebarea pusă de Ion: De ce Ponta a trebuit sa dea HG #223? Care e logica, dacă nu să se apere în cazul în care cineva o să divulge „secretul”? nu ma pricep la HG ,dar am vazut ce turbat e basescu si udrea lui incorsetata pana in gat de cand i a zburat cocosul! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 19 Oct 2014, 19:47 | |
| - Ion a scris:
Problema nu este ca a fost, ci ca nu recunoaste. De ce? Asta e o curiozitate, care poate sa nasca suspiciuni.
pai nu i secret de stat???sau cum ? si de ce sa recunoasca sa le faca hatarul lui basescun si udrei??sa faca ca si turbatu de turcescu,vai si amar ! pe noi romanii adevarati chiar ne ne intereseaza vorba lui Cristoiu daca ar fi adevarat nici nu ar sta pe ganduri sa nu l voteze | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 19 Oct 2014, 19:54 | |
| | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 19 Oct 2014, 20:13 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
Problema nu este ca a fost, ci ca nu recunoaste. De ce? Asta e o curiozitate, care poate sa nasca suspiciuni.
pai nu i secret de stat???sau cum ? si de ce sa recunoasca sa le faca hatarul lui basescun si udrei??sa faca ca si turbatu de turcescu,vai si amar !
pe noi romanii adevarati chiar ne ne intereseaza vorba lui Cristoiu daca ar fi adevarat nici nu ar sta pe ganduri sa nu l voteze pai nu i secret de stat???
Pai nu a fost pana in momentul in care si-a tras singur, in 2013, HG#223, prin care s-a extins secretizrea si la ofiterii rezervisti. Asa cum ar fi cazul lui, daca a fost. O problema ar fi in privinta secretizarii ofiterilor acoperiti rezervisti: incompatibilitatea cu functia de magistrat pe care o avea la acea data Ponta. Motiv pentru care s-a recurs, cu complicitatea politica a lui Melescanu, la HG #223. Ar mai ramane si misiunea pe care a avut-o. Nu cumva sa fi spionat impotriva unei tari din NATO, suspiciune spulberata intentionat de Basescu, facandu-l pe Ponta "fripturist'', atunci cand s-a referit la misiunea lui Ponta?!... Moment in care Basescu a inceput sa-l lase pe Ponta si sa-l apese pe Melescanu. Asta ar fi un motiv serios pentru care ar trebui abandonata chestiunea pe o perioada de 30 de ani, cel putin, cum propune Melescanu. Motiv pentru care ma opresc si eu tot aici. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 19 Oct 2014, 20:26 | |
| - Ion a scris:
- ostrovna a scris:
- Ion a scris:
pai nu i secret de stat???sau cum ? si de ce sa recunoasca sa le faca hatarul lui basescun si udrei??sa faca ca si turbatu de turcescu,vai si amar !
pe noi romanii adevarati chiar ne ne intereseaza vorba lui Cristoiu daca ar fi adevarat nici nu ar sta pe ganduri sa nu l voteze pai nu i secret de stat???
Pai nu a fost pana in momentul in care si-a tras singur, in 2013, HG#223, prin care s-a extins secretizrea si la ofiterii rezervisti. Asa cum ar fi cazul lui, daca a fost.
O problema ar fi in privinta secretizarii ofiterilor acoperiti rezervisti: incompatibilitatea cu functia de magistrat pe care o avea la acea data Ponta. Motiv pentru care s-a recurs, cu complicitatea politica a lui Melescanu, la HG #223.
Ar mai ramane si misiunea pe care a avut-o. Nu cumva sa fi spionat impotriva unei tari din NATO, suspiciune spulberata intentionat de Basescu, facandu-l pe Ponta "fripturist'', atunci cand s-a referit la misiunea lui Ponta?!... Moment in care Basescu a inceput sa-l lase pe Ponta si sa-l apese pe Melescanu. Asta ar fi un motiv serios pentru care ar trebui abandonata chestiunea pe o perioada de 30 de ani, cel putin, cum propune Melescanu.
Motiv pentru care ma opresc si eu tot aici.
pe noi votantii nu ne intereseaza daca a fost sau nu,oricum basescu i a facut o mare favoare ca tot ce vine din gurita lui favorizeaza pe cel pe care il ataca deci pe Ponta,asta e adevarul ! | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 19 Oct 2014, 23:09 | |
| - Ion a scris:
Motiv pentru care ma opresc si eu tot aici.
Bine faci, Ion. |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 20 Oct 2014, 00:13 | |
| Multumesc pentru sfat, Mihaela! Uneori tinerii au mai multa dreptate decat noi, cei mai in varsta. Ei vad lucrurile prin prisma tineretii lor. Perioada prin care am trecut si noi. Si de care ne aducem mai aminte, cand si cand....
In rest, nu pot decat sa zic, repetand mereu: Da, Doamne, romanului mintea de pe urma!
| |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 20 Oct 2014, 00:25 | |
| - Ion a scris:
- Multumesc pentru sfat, Mihaela!
Uneori tinerii au mai multa dreptate decat noi, cei mai in varsta. Ei vad lucrurile prin prisma tineretii lor. Perioada prin care am trecut si noi. Si de care ne aducem mai aminte, cand si cand....
In rest, nu pot decat sa zic, repetand mereu: Da, Doamne, romanului mintea de pe urma!
Pai daca exista vreun tanar aici, eu te rog sa vorbesti cu el. |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 20 Oct 2014, 02:03 | |
| Fata de mine, asa cred eu, toti sunteti mai tineri. Iar, tu, Mihaela, dupa cate am retinut eu, esti chiar tanara. | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 20 Oct 2014, 15:22 | |
| De cand Ponta si-a dat seama ca are sanse maxime sa ajunga presedinte, a inceput sa bata in retragere cu suspendarea lui Basescu. Nu cred ca e intamplatoare aceasta atitudine, cred eu. S-ar putea sa aiba parte si el de proverbul vanturat de el, usor modificat de mine, la adresa lui Basescu: Cine seamana "suspendare" culege "suspendare"!
Suspendare care va fi mult mai usor de aplicat si de obtinut... 30% din electorat e mult mai usor de adunat, nu?
Ma intreb, insa, de ce Ponta nu reactioneaza dur, ca la Referendum, cand AEP anunta 18.3 mil de alegatori?!... Raspund tot eu: Se gandeste la o suspendare si el, nu? 30% din 18.3 mil. e ceva mai mult decat 30% din 15.5 mil, cat sustinea el cu Sova, cu Gadea si Antena 3. Daca s-a micsorat procentul , de la 50% la 30%, special pentru Basescu, dar nu a avut noroc s-o foloseasca, incearca sa nu micsoreze numarul de alegatori. Atunci ar fi prea usor sa fie suspendat presedintele, care va fi chiar Ponta.
Asadar: legea cu referendumul nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se gaseste!
Scriu asta aici, pentru ca sunt sigur ca Ponta va avea parte de acelasi tratament ca si Basescu. Abia invatasem si noi ca schimbarea se face prin alegeri, cand a castigat Constantinescu...
De acum inainte, vom avea parte numai de lupte crancene. Asta prevad eu, daca va iesi Ponta. Daca va iesi altul, insa, vor fi si mai grele luptele....
Vai si amar!, vorba Getei. | |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 20 Oct 2014, 17:13 | |
| - Ion a scris:
- Fata de mine, asa cred eu, toti sunteti mai tineri.
Iar, tu, Mihaela, dupa cate am retinut eu, esti chiar tanara. Pai care ar fi o limita pana la care sa te numesti tanar, Ion? Tanar pana in 55 ? Tanar pana in 60? Sau tanar pan'la moarte? Aici pe forum toti suntem tineri. |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 20 Oct 2014, 17:16 | |
| - Ion a scris:
- De cand Ponta si-a dat seama ca are sanse maxime sa ajunga presedinte.......
Nu va iesi Ponta! Cu toate sansele lui maxime sau nemaxime. Eu as avea curaj sa pun chiar un pariu. |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 20 Oct 2014, 17:57 | |
| - Mihaela a scris:
- Ion a scris:
- Fata de mine, asa cred eu, toti sunteti mai tineri.
Iar, tu, Mihaela, dupa cate am retinut eu, esti chiar tanara. Pai care ar fi o limita pana la care sa te numesti tanar, Ion? Tanar pana in 55 ? Tanar pana in 60? Sau tanar pan'la moarte? Aici pe forum toti suntem tineri. E un proverb englezesc, pe care sper sa nu-l gresesc: " Tineretea-i cum arati, batranetea-i cum te/o simti."
Din acest punct de vedere, numarul anilor nu ne da un raspuns precis. Sau cum zice poetul: "Vesnic tanar si ferice!"
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 20 Oct 2014, 18:07 | |
| - Mihaela a scris:
- Ion a scris:
- De cand Ponta si-a dat seama ca are sanse maxime sa ajunga presedinte.......
Nu va iesi Ponta! Cu toate sansele lui maxime sau nemaxime. Eu as avea curaj sa pun chiar un pariu. Pentru binele poporului, as zice si eu sa nu ajunga. Poporul, insa, vede '' binele lui'' altfel decat il vad eu sau tu sau altii ca noi. Acum, vom intra intr-un impas ' 'democratic'' mai mare decat cel din '89, daca Ponta va ajunge Presedinte. Pentru ca el si ai lui au creat ideea de a schimbare prin ' 'suspendare''. Daca el va ajunge presedinte, suspendarea lui e deja pe masa. Pe motivele pe care se discuta acum: plagiatul si ofiter acoperit. Cei care il vor suspenda vor fi ai lui.Pentru ca nu le va putea satisface cerintele lor de gratiere sau si de amnisitiere. Vom trai si vom vedea. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 21 Oct 2014, 00:14 | |
| La Bruxelles se vorbeste deja despre alegerile locale si parlamentare din 2016 si PPE are o tinta clara pentru Romania, spune europarlamentarul PMP Cristian Preda. "Cred că, indiferent de rezultatul scrutinului prezidențial, formațiunile afiliate la PPE – PNL, PDL, UDMR, PMP, PNȚCD – trebuie să aibă un proiect comun pentru 2016. Probabil că UDMR nu va accepta vreo fuziune cu un partid non-etnic, dar celelalte pot avea în vedere comasări și alianțe politice", a declarat acesta intr-un interviu in Romania Libera. ------- http://luminalumii.forumz.ro/viewtopic.forum?t=1680 | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |