| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+8zaraza26 dolion Anahoret Franz Schneider apocalyptica Ion ostrovna Emil Condor 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Politica se face cu... caricaturi Vin 14 Dec 2012, 04:19 | |
| Am ajuns să nu-mi mai placă a discuta despre politică, oricum ea îsi urmează cursul stabilit, undeva, prin alte părti nu în mijlocul poporului. Personal mai am ceva pentru tara noastră: ruga spre cer si nimic altceva.
Gândesc că pe viitor vom avea un Moderator la sub-forumul POLITICĂ, iar eu voi pleca pe alte meleaguri. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 14 Dec 2012, 12:21 | |
| Eu raman la parerea mea ca basistii nu a furat nimeni ca udrea si alti hoti!!!!!!!!! | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 14 Dec 2012, 14:31 | |
| E loc si pentru mai mult, Geta, de ce nu? Lupta pentru cine fura mai mult, fara condamnare, ramane deschisa. Asadar: "Hai la lupta cea(mai) mare!!..." Hot cu hot sa ne vorbim....
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 14 Dec 2012, 15:18 | |
| D a,da dar intii sa plateasca hotii!!! | |
|
| |
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 14 Dec 2012, 18:27 | |
| - ostrovna a scris:
- Acum cind vocea poporului a vrut usl asta e !!!!!
60 si ceva % din 40 si ceva % înseamnă vreo 25 % din electorat... _____________________ | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 14 Dec 2012, 18:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- Gândesc că pe viitor vom avea un Moderator la sub-forumul POLITICĂ, iar eu voi pleca pe alte meleaguri.
e mai simplu să banezi toți userii... măcar atunci vei avea liniștea după care ești ahtiat _____________________ | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 14 Dec 2012, 20:40 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 14 Dec 2012, 23:19 | |
| - apocalyptica a scris:
- Emil Condor a scris:
- Gândesc că pe viitor vom avea un Moderator la sub-forumul POLITICĂ, iar eu voi pleca pe alte meleaguri.
e mai simplu să banezi toți userii... măcar atunci vei avea liniștea după care ești ahtiat Ahtiat? Chiar după absolut nimic. Si banarea o începem cu cine? Vii voluntar? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 15 Dec 2012, 14:55 | |
| UDREA: parinte, am atat de multe pacate ca daca vrei sa le auzi trebuie sa dai lumea afara si sa ai rabdare 3 zile sa le asculti, deci cand incepem sa ma anunti: | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 15 Dec 2012, 16:49 | |
| - ostrovna a scris:
- UDREA: parinte, am atat de multe pacate ca daca vrei sa le auzi trebuie sa dai lumea afara si sa ai rabdare 3 zile sa le asculti, deci cand incepem sa ma anunti:
slăbuț... și mai ales (foarte) tras de păr cât o fi de cornută coruptă respectiva săritoare nocturnă a gardului de la cotroceni _____________________ | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 16 Dec 2012, 01:18 | |
| - Emil Condor a scris:
- Am ajuns să nu-mi mai placă a discuta despre politică,
oricum ea îsi urmează cursul stabilit, undeva, prin alte părti nu în mijlocul poporului. Personal mai am ceva pentru tara noastră: ruga spre cer si nimic altceva.
Gândesc că pe viitor vom avea un Moderator la sub-forumul POLITICĂ, iar eu voi pleca pe alte meleaguri. Pe ce meleaguri vei pleca? Pe celelalte topicuri? |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 16 Dec 2012, 17:26 | |
| Exact la aceea mă refeream, Mihaela! Mă voi plimba cu voi prin alte popasuri mai atrăgătoare. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 16 Dec 2012, 21:36 | |
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:12 | |
| Brrrrr! Să-mi iau schiurile sau... vinul fiert? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:18 | |
| - Emil Condor a scris:
- Brrrrr!
Să-mi iau schiurile sau... vinul fiert? Si una si alta Ambele sunt bune de incalzire. Dar conteaza ordinea |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:22 | |
| Asa-i! Dacă nu respectăm ordinea se întâmplă ce mi s-a întâmplat în 1975, în Săcele: pe toată pârtia (la marginea ei) era un singur copac - exact cel pe care l-am pupat eu, involuntar bineînteles. Nu a fost una dintre cele mai plăcute experiente... Pe cuvânt! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:31 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asa-i! Dacă nu respectăm ordinea se întâmplă ce mi s-a întâmplat în 1975, în Săcele:
pe toată pârtia (la marginea ei) era un singur copac - exact cel pe care l-am pupat eu, involuntar bineînteles. Nu a fost una dintre cele mai plăcute experiente... Pe cuvânt! Foarte naspa. Mi se par extrem de periculoase accidentele de la ski. Cand am fost la Predeal, pe Clabucet, instructorul care m-a invatat atunci sa schiez mi-a povestit niste intamplari care m-au speriat atat de tare ca imi venea sa fug de pe partie cat ma tineau picioarele, sa arunc si schiuri si tot Dar am ramas totusi. Si mai ai curaj sa pui schiurile in picioare? Sau copacul ala n-a dat chiar asa de tare? |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:33 | |
| M-a trântit destul de dur: niciodată nu am mai pus schiuri pe picioare. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:35 | |
| - Emil Condor a scris:
- M-a trântit destul de dur:
niciodată nu am mai pus schiuri pe picioare. I see, deci de aia iti venise acum asa un dor. La mine tot orasul e o mare partie, totul e acoperit cu zapada multa. Mai bine stam asa sub nameti si bem vin fiert. |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:38 | |
| Adevărul este că orasul acoperit de zăpadă arată tare frumos. Si e plăcut să te plimbi, nu să sofezi pe acea vreme. Iar vinul fiert nu se poate refuza... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:42 | |
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:45 | |
| Eh, pentru un vin fiert consumat cu tine pe cele sapte coline, mai că urc iar pe schiuri. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:48 | |
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:51 | |
| Mi-e teamă să nu fiu declarat erou... posthumus! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 17 Dec 2012, 01:58 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|