__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Una... Alta... în politică Lun 17 Mai 2010, 19:25 | |
| E criza? Unii vor muri de foame sau de frig? Multi, dar putini, cativa, cheltuie in continuare!
Cele mai scumpe maşini se vând bine în continuare in Romania. Toate cele 26 de automobile Ferrari alocate pentru anul acesta pentru România, în valoare totală de 6,5 milioane de euro, s-au vândut! Şi mai sunt doritori.
Maşinile aparţin românilor care nici măcar nu au simţit criza. Oameni cu bani, mulţi bani, cărora le place să se răsfeţe cu o maşină care costă echivalentul mai multor apartamente dintr-un bloc obişnuit din Bucureşti. Anul trecut, dealerul de maşini de lux a reuşit să vândă în România 25 de autoturisme. Deşi anul acesta, pe timp de criză, s-ar putea crede că puţini mai sunt cei care mai fac investiţii costisitoare, nu este deloc aşa. Până în luna aprilie 26 de români şi-au achiziţionat un Ferrari. Iar cerere încă mai există. Dealerul a cerut suplimentare cu cel puţin încă cinci maşini.
Valoarea celor 26 de autoturisme de fiţe scoase la vânzare anul acesta se ridică la 6,5 milioane de euro, adică 250.000 de euro bucata. Un calcul simplu arată că un român care are în garaj un Ferrari şi-ar fi putut cumpăra, cu aceaşi bani, 50 de Logan-uri.
Deşi în ceea ce priveşte calitatea vieţii şi nivelul de trai din ţara noastră ne situăm mai mereu pe ultimele locuri în clasamente, l a capitolul achiziţii de lux suntem fruntaşi.
Dealerul din România este în topul primilor 10 distribuitori Ferrari din lume. Importatorul deţine în România cel mai mare Ferrari Store din estul Europei şi al doilea ca suprafaţă de pe continent. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 17 Mai 2010, 19:53 | |
| - aurora a scris:
- E criza? Unii vor muri de foame sau de frig? Multi, dar putini, cativa, cheltuie in continuare!
Păi, sunt banii lor, deci au dreptul să-i cheltuie cum vor. Ar fi culmea să îi dea celor care nu au vrut, nu vor şi nici nu ar vrea vreodată să muncească... | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 17 Mai 2010, 23:11 | |
| Bişniţa cu ţigări... poţi descoperi mici "comori" la preţuri derizorii, cum ar fi Camel fără filtru adus din Suedia, la 5-6 lei pachetul. Dar viaţa bişniţarilor nu-i nici ea tocmai uşoară. Zilele trecute, grupurile celor de la Piaţa Obor au fost cuprinse de o uşoară rumoare care s-a transformat treptat în panică. "Civiliştii! Vin civiliştii!", s-a auzit o voce. Unii au luat-o la fugă, alţii şi-au îndesat cartuşele pe sub tricouri şi în fuste şi au rămas liniştiţi la tarabele lor, prefăcându-se că vând, de fapt, ceapă verde, ţelină, usturoi. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 18 Mai 2010, 17:29 | |
| - aurora a scris:
- Bişniţa cu ţigări... poţi descoperi mici "comori" la preţuri derizorii,
cum ar fi Camel fără filtru adus din Suedia, la 5-6 lei pachetul.... Dar viaţa bişniţarilor nu-i nici ea tocmai uşoară. .. Bişniţa cu ţigări e în floare peste tot şi cu asentimentul tuturor: poliţişti, garda financiară, etc. Le plângi cumva de milă? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 18 Mai 2010, 18:25 | |
| A spus cineva că ţigările ar trebui să aibă preţul ţigărilor la negru, pentru a stârpi specula; mai jos de preţul ăsta nu se poate coborî şi ar dispare ţigănimea cu ele de pe piaţă. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | delta
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 18 Mai 2010, 19:07 | |
| - dolion a scris:
- A spus cineva că ţigările ar trebui să aibă preţul ţigărilor la negru
Verfică nivelul taxelor/accizelor la ţigări. Statul nu-i prost să-şi taie din venituri. | |
| | | delta
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 18 Mai 2010, 19:09 | |
| - aurora a scris:
- Bişniţa cu ţigări... poţi descoperi mici "comori" la preţuri derizorii, cum ar fi Camel fără filtru adus din Suedia, la 5-6 lei pachetul.
Dar viaţa bişniţarilor nu-i nici ea tocmai uşoară. Zilele trecute, grupurile celor de la Piaţa Obor au fost cuprinse de o uşoară rumoare care s-a transformat treptat în panică. "Civiliştii! Vin civiliştii!", s-a auzit o voce. Unii au luat-o la fugă, alţii şi-au îndesat cartuşele pe sub tricouri şi în fuste şi au rămas liniştiţi la tarabele lor, prefăcându-se că vând, de fapt, ceapă verde, ţelină, usturoi. În locul lor n-aş declara că vând usturoi, deoarece pleziristul este îngrijorat şi de contrabanda cu ăla... | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 18 Mai 2010, 19:57 | |
| - delta a scris:
- aurora a scris:
- Bişniţa cu ţigări... poţi descoperi mici "comori" la preţuri derizorii, cum ar fi Camel fără filtru adus din Suedia, la 5-6 lei pachetul.
Dar viaţa bişniţarilor nu-i nici ea tocmai uşoară. Zilele trecute, grupurile celor de la Piaţa Obor au fost cuprinse de o uşoară rumoare care s-a transformat treptat în panică. "Civiliştii! Vin civiliştii!", s-a auzit o voce. Unii au luat-o la fugă, alţii şi-au îndesat cartuşele pe sub tricouri şi în fuste şi au rămas liniştiţi la tarabele lor, prefăcându-se că vând, de fapt, ceapă verde, ţelină, usturoi. În locul lor n-aş declara că vând usturoi, deoarece pleziristul este îngrijorat şi de contrabanda cu ăla... Io am auzit ca in curind usturoiul se va interzice deoarece e drog:( | |
| | | delta
| | | | ostrovna
| | | | delta
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 18 Mai 2010, 21:11 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 18 Mai 2010, 21:27 | |
| | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 19 Mai 2010, 07:46 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 24 Mai 2010, 16:39 | |
| Teo Trandafir, proaspătă deputată pupinbăsistă "Presupun că orice om s-ar descurca dacă ar câştiga numai 600 de lei. Şi dacă ai doi lei în buzunar, tot îţi iei o pâine, o pui în congelator şi mănânci în fiecare zi câte o firimitura, dar nu mori de foame”... declaraţia lui Teo publicată în ziarul "Ring", ziar care se distribuie gratuit pensionarilor. Teo a angajat-o pe producătoarea emisiunilor sale de la PRO Tv, şi pe domnul cu care locuieşte la cabinetul său parlamentar. (angajări plătite din banii de la buget, da.) _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 24 Mai 2010, 16:45 | |
| - aurora a scris:
- Teo Trandafir, proaspătă deputată pupinbăsistă
"Presupun că orice om s-ar descurca dacă ar câştiga numai 600 de lei. " Sigurrr! Chair mai mult de cât atât! Din 600 RON / lună poţi să şi pui deoparte vreo 60.000. RON, cum a făcut şi Ioana Băsescu... - aurora a scris:
- Teo a angajat-o pe producătoarea emisiunilor sale de la PRO Tv, şi pe domnul cu care locuieşte la cabinetul său parlamentar. (angajări plătite din banii de la buget, da.)
Păi, doar nu aveai impresia că are relaţii intime cu vreunul tras prin inel? P.S. Aş fi folosit o expresie mai plastică, însă mişună pe aici men... ăăă... meni siriuăs uimen... | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 10:56 | |
| Cum câştigă un profesor universitar la stat peste 36.000 de lei lunar Nu mai puţin de 100 de profesori de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) au salarii lunare care depăşesc 100 de milioane de lei vechi, la care se adaugă încă 258 cu salarii între 50 şi 100 de milioane. De pildă, rectorul Constantin Oprean câştigă lunar 33.353 de lei, în timp ce consilierul său, profesorul Emanoil Muscalu, câştigă chiar mai mult - peste 36.000 de lei pe lună, scrie Monitorul de Sibiu. Top 10 salarii de lux la ULBS 1. Muscalu Emanoil 36.921 lei/luna 2. Oprean Constantin 33.353 lei/luna 3. Bacaci Alexandru 31.167 lei/luna 4. Danciu Ioan 30.752 lei/luna 5. Novetschi Iulian 29.679 lei/luna 6. Les Ioan 28.264 lei/luna 7. Crisan Silviu 26.426 lei/luna 8. Dumitrescu Luigi Nicolae 25.355 lei/luna 9. Comaniciu Carmen 25.133 lei/luna 10. Popescu Dan 24.134 lei/luna http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cum-castiga-un-profesor-universitar-la-stat-peste-36-000-de-lei-lunar-187511.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 11:31 | |
| - Cristina a scris:
- Cum câştigă un profesor universitar la stat peste 36.000 de lei lunar
Nu mai puţin de 100 de profesori de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (ULBS) au salarii lunare care depăşesc 100 de milioane de lei vechi, la care se adaugă încă 258 cu salarii între 50 şi 100 de milioane. Da' și scot pe bandă rulantă studenți care mai de care... Îi știu pe ăia de la protecția mediului. Varzăăă! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 13:21 | |
| Asta e cireasa de pe tortu' educatiei din Romania. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 13:49 | |
| - Cristina a scris:
- Asta e cireasa de pe tortu' educatiei din Romania.
Stai că încă nu i-au puricat pe ăia de la Oradea! Acolo să vezi nepotism și clientelism! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 14:15 | |
| Imi inchipui ca asa e in multe alte locuri, din pacate... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 15:10 | |
| - Cristina a scris:
- Imi inchipui ca asa e in multe alte locuri, din pacate...
Partea bună este că atât copii, cât și nepoții, dar și alte rude ale demnitarilor sunt extrem de competenți/competente... | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 18:09 | |
| Care demnitari? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 18:13 | |
| - Cristina a scris:
- Care demnitari?
Ăi' de la putere... | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Mai 2010, 19:17 | |
| Articolul este extrem de slabut, fara absolut nici o documentare. E vorba de salar, e vorba de venituri? Nu prezinta nici un document. In schim la comentarii, care uneori sunt credibile, gasesc: - Citat :
Scris de Profesor Universitar
Sunt profesor universitar, am 30 ani vechime in invatamantul superior, muncesc din greu. Nu dau meditatii. Public in strainatate, particip la proiecte in afara Romaniei si, mai ales, in afara Europei, unde tin si ore la diverse universitati. Salariul de la statul roman care imi ramane dupa plata taxelor este cam de 2100 lei/luna. Am studiat 17 ani in scoli, plus doua doctorate. Va rog sa ma injurati, probabil castig prea mult, si va invit amical sa faceti munca aceasta in locul meu...
- Citat :
- Adica salariu sau venit? 18:27 | 25 Mai
Din articol nu se intelege daca este vorba de salriu sau de venit. Pentru ca stiti cu totii ca exista multe posibilitati de a-ti rotunji venitul
De curiozitate am cautat articolul original, din ziarul local al Sibiului. Mizeria "portocalie" a ziarului "Romania Libera" se vede... articolul este mult mai amplu, si cu totul alta tenta are, plus ca la comentarii, sunt cateva care pot explica anume cum se ajunge la venituri asa de mari... plata cu ora, doctoranzi, diverse proiecte, deci nu este vorba de salariul de incadrare. Articolul complet este aici http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/salarii_de_miliarde_la_ulbs_86240.htmlComentariile sunt mult mai bune, mai explicite, decat articolul, care mi se pare nedocumentat. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |