__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 27 Iul 2010, 07:43 | |
| ighen, mey, ighen ... cum spuneti voi ! | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 27 Iul 2010, 19:37 | |
| | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Iul 2010, 07:45 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Iul 2010, 14:12 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Iul 2010, 17:36 | |
| - ostrovna a scris:
Asta are ochii lui base unul la slanina si altul la faina . basescita, bat-o vina ... Tu si cind dormi, il visezi, nu-i asa?! - ostrovna a scris:
- Tara arde si el face carte de hrana vai si amar cu udrea cu toooot:((
vai, vai , vai... si of, of, oooof ... ps: smiorc! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Iul 2010, 17:43 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 29 Iul 2010, 08:55 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 30 Iul 2010, 12:50 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 30 Iul 2010, 17:21 | |
| - ostrovna a scris:
Vezi ca mi-am scuipat de teri ori in sin Vezi sa nu te obisnuiesti asa, Getutzo ... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 30 Iul 2010, 20:29 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 31 Iul 2010, 07:12 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Aug 2010, 10:37 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Aug 2010, 10:59 | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Aug 2010, 12:27 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Aug 2010, 16:50 | |
| | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Aug 2010, 18:52 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 10 Aug 2010, 08:09 | |
| "De ce finanţează statul Biserica?"ASUR a început campania "Nu-ţi lăsa banii în plata domnului!". Pe străzile din jurul Palatului Parlamentului, Asociaţia a închiriat panouri publicitare pe care a lipit afişe cu mesajul "18.500 biserici 4.700 şcoli generale 431 spitale amin". De la unul dintre colţurile Casei Poporului se poate vedea, peste panoul cu mesajul, crucea bisericii de pe Dealul Patriarhiei. "La ultimul recensământ, doar 0,1% dintre români s-au declarat fără religie. Ei (n.r. oficialii bisericilor) spun că acesta este un argument în sprijinul finanţării de către stat. Dar dacă ai atât de mulţi aderenţi, înseamnă că ai şi bani, astfel încât poate fi tot atât de bine un argument pentru încetarea finanţării de către stat", spune vicepreşedintele ASUR, Toma Pătraşcu. El nu este de acord cu susţinerea bugetară a cultelor, deoarece sumele provin din salariile românilor. "De ce să mi se ia din salariu şi să se arunce cu bani pe Biserici?", se întreabă Pătraşcu. În scrisoarea deschisă, asociaţia arată că, în ultimii 15 ani, s-a inaugurat o biserică la fiecare două zile, în timp ce numărul unităţilor de învăţământ a scăzut cu 21.000 (patru şcoli desfiinţate în fiecare zi). http://www.evz.ro/detalii/stiri/de-ce-sa-finanteze-statul-biserica-pentru-secularizarile-lui-cuza-si-opera-sociala-902150.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 11 Aug 2010, 09:39 | |
| Biserica Ortodoxa Romana, mai presus de Codul FiscalBanii care ajung anual in conturile Bisericii Ortodoxe Romane nu sunt impozitati. Majoritatea banilor provin din donatii ale credinciosilor, dar sunt si venituri care provin din "afacerile" parohiilor: fabrici cu cherestea, cabinete stomatologice sau pensiuni, anunta Realitatea.net. Veniturile din nunti, botezuri si inmormantari nu sunt deloc de neglijat. In 2009 au avut loc 113.466 de botezuri (56.667 - urban, 55.319 - rural), 69.575 de cununii (38.691 - urban, 30.884 - rural) si 141.416 inmormantari (53.387 - urban, 88.029 - rural). In medie, botezul costa 100 de lei, iar nuntile si inmormantarile 150 de lei. Sumele percepute de biserica variaza in functie de zona geografica si toate incasarile raman in conturile bisericii respective. Nici impozitul pe teren nu se plateste, daca acesta apartine unui cult religios recunoscut prin lege si al unei unitati locale a acestuia. Certificatele de urbanism si autorizatiile pentru constructia noilor lacasuri de cult sunt obtinute in mod gratuit.
BOR nu plateste nici accize pentru orice produs energetic utilizat drept combustibil pentru incalzire. Patriarhia Romana detine 2% din fondul forestier al Romaniei. Unitatile de cult detin 140.000 de hectare de paduri. Dupa 1989, BOR a recapatat prin retrocedare sute de mii de hectare de teren agricol si paduri, imobile si alte bunuri si cum a capatat de la stat, in folosinta gratuita sau in proprietate, nenumarate terenuri si imobile, plus un monopol pe comercializarea anumitor articole.Patriarhia Romana detine monopolul pe piata lumanarilor. Banii depusi in cutia milei sunt folositi in afaceri menite sa crasca veniturile. Patriarhia Romana detine 36 de licente de transmisie, dintre care 34 terestre si doua pe satelit, exact ca si Realitatea TV. Aceeasi statistica mai arata faptul ca Patriarhia detine cu doua licente mai mult decat Pro Tv. http://stiri.rol.ro/biserica-ortodoxa-romana-mai-presus-de-codul-fiscal-640529.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 11 Aug 2010, 16:26 | |
| Basescu despre constructia de biserici: Trebuie sa se termine cu fanariotismele Presedintele Basescu s-a aratat astazi nemultumit de includerea in bugetul de stat a fondurilor pentru constructia de biserici in diferite colegii electorale. "Un lucru cu care am fost extrem de nemultumit in buget este repartizarea de bani pe obiective de interese pentru fiecare parlamentar. Sa terminam cu aceste fanariotisme, ca tara nu are bani pentru construirea de biserici", a spus seful statului la Radio Romania Actualitati. Presedintele a aratat ca stie ca acesti parlamentari nu duc acesti bani acasa, dar nu este timpul pentru constructia de biserici. "Avem alte prioritati, construirea de diguri pentru inundatii, baraje", a adaugat Basescu. http://stiri.rol.ro/basescu-despre-constructia-de-biserici-trebuie-sa-se-termine-cu-fanariotismele-640841.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 16 Aug 2010, 09:49 | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 19 Aug 2010, 05:38 | |
| una, alta, un alt fel de vestiSenatorul Corneliu Vadim Tudor, liderul partidului Romania Mare a incetat astazi din viata, la varsta de 61 de ani. Membrii partidului Romania Mare si sustinatori din toata tara sunt socati la auzul stirii ca tribunul romanilor a decedat in urma unui accident de masina, pe Autostrada Soarelui. Tribunul se grabea cu autoturismul personal, un Porsche Carrera de 500 de cai putere spre litoral, unde urma sa tina un discurs. Acul vitezometrului s-a oprit in dreptul cifrei de 243 km/h. Vadim incerca sa depaseasca un TIR incarcat cu porci, insa, facand gestul sau obisnuit prin care incerca sa-l determine pe sofer sa se dea la o parte, a tras de volan dreapta si a intrat sub rotile TIR-ului. Cadavrul a fost recunoscut dupa dantura, pe care politistii au gasit-o la 300 de metri de locul accidentului, intr-un morman de balegar. La volanul TIR-ului se afla Csaba Istvan-Szillagy, cetatean maghiar. Acesta a refuzat sa dea vreo declaratie, sustinand ca este complet nevinovat si s-a pus la dispozitia organelor de ancheta. SRI suspecteaza un atentatSRI a remis deja CSAT un raport prin care face o analiza preliminara a implicarii Budapestei in atentat, evidentiind faptul ca Csaba Istvan-Szillagy este membru al serviciilor secrete maghiare. Bolcas ranjeste ca o hienaNumarul doi in partid a declarat deja ca accepta moartea tribunului ca pe ceva firesc, natural, conform legilor naturii si isi va depune candidatura pentru sefia partidului la congresul extraordinar din februarie. De asemenea, sustine ca nu il cunoaste pe soferul TIR-ului, chiar daca a fost la botezul copiilor acestuia in urma cu sase luni. Totusi, este putin probabil ca sefia lui Bolcas sa dureze mult, acesta fiind bolnav de SIDA. Basescu nu zice nimic.Desi reporterul nostru Francois-Mugurel Janitoru s-a deplasat la Cotroceni pentru a lua o declaratie de la presedinte, acesta nu a fost primit in interior, garzile palatului spunandu-i ca e un tigan imputit. Totusi, din palat se auze un hohot cretin de ras si "A murit vaca!". Cadavrul tribunului a fost depus intr-un borcan de muraturi de 10 litri la sediul PRM din Bucuresti. Doritorii il pot vedea pana sambata, cand va avea loc inmormantarea, alaturi de sotii Ceausescu. ______________________________________________________________________________________________________ Potrivit unui comunicat oficial al presedintiei, Traian Basescu si-a exprimat astazi dezamagirea, cu ocazia intalnirii cu prim-ministrul israelian Yaser Arafat, fata de diferendele etnice si culturale dintre romani si maghiari, care in opinia dumnealui sunt plictisitoare si foarte, foarte ineficiente. "Mi-as fi dorit ca si locuitorii tarii mele, careia ii sunt presedinte sa se urasca cu maghiarii asa cum israelienii se urasc cu palestinienii. Sa se bata pe transilvania ca si cum ar fi fost Fasia Gaza. Am descoperit cu tristete insa ca nu mai exista pic de patriotism in tara asta si nimeni nu-si mai iubeste patria ca pe vremuri. Nu e pic de drama sau mister. Nu tu refugiati, nu tu atentate capcana. Niste lenesi. Şi se mai plang ca lucreaza 16 ore pe saptamana. Asta merita!" Potrivit presedintelui, poate ca tulburarile ar fi mai reusite daca si opozitia s-a implica mai mult in loc sa-l critice aiurea pe seful statului. "Ma uit la acesti domni si mi-e sila. Paote doar domnul Vadim mai face ceva, in rest numai tradatori si lenesi. Si eu am avut salariu mic ca femeie de serviciu pe vasul Speranta. Si ce daca? Asta nu m-a impiedicat sa particip la razboaie ideologice pentru bucati de pamant!" In incheiere, Traian Basescu a declarat ca in lunile viitoare se asteapta la mai multa activitate pe frontul conflictual altfel va recurge la masuri radicale. "Sper ca beneficiind de sprijinul partenerilor nostri israelieni, pe care nu ii laud doar pentru ca sunt evrei cu multi bani ci pentru ca merita, vom recrea conflictul din Orientul Mijlociu si ne vom lasa si noi in sfarsit urma pe harta. Pana atunci nu putem decat sa speram ca in Ungaria oamenii sunt mai harnici!" ________________________________________________________________________________________________________ Musamalizare de proportii la Ministerul Apararii Nationale, dupa ce un elicopter israelian de lupta s-a prabusit in masivul Bucegi, cazand direct peste Sfinx, monument al naturii venerat de o mare parte a populatiei Romaniei. Pana in prezent, niciun reporter nu a fost lasat sa investigheze la fata locului, si asta pentru ca oficialii din MApN incearca din greu sa refaca chipul distrus al Omului din Bucegi, cum mai este numit Sfinxul, cu ajutorul betonului si a unor fotografii document. Desi cadavrele soldatilor israelieni au fost recuperate, iar zona a inceput sa fie curatata de resturi, accesul presei in zona este inca impiedicat, sub pretextul protejarii unor informatii militare. De fapt, inaltii oficiali romani incearca sa ascunda adevarul: monumentul megalitic, construit de o civilizatie inca necunoscuta, nu mai exista. In locul acestuia ramane un ciot de piatra care nici nu mai seamana cu originalul. Desi pe Google Earth se poate vedea clar locul dezastrului, ministrul Apararii Marius Oprea a insistat in timpul unei discutii telefonice cu reporterii agentiei de presa ca evenimentul nu s-ar fi produs si ca este vorba de o intoxicare a agenturilor de spionaj rusesti. Un angajat al cabanei Babele rupe tacerea Intervievat de reporterii nostri, domnul Ionel Avadanei, bucatar la cabana Babele, sustine ca el a fost primul care a sunat la 112, dupa ce a vazut cu ochii lui prabusirea elicopterului israelian. " Militarii romani si israelieni au sosit in zona la 10 minute dupa ce a sunat, izoland cabana si evacuand tot personalul si toti turistii din zona. In prezent, telecabina care urca din Busteni spre Babele este folosita de militari, care transporta materiale de constructie pentru repararea Sfinxului. Accesul in telecabina este interzis civililor", a precizat Ionel Avadanei. ________________________________________________________________________________________________________ _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 19 Aug 2010, 08:31 | |
| Maimuţoii şi partidele Dacă vă uitaţi pe Discovery la documentarele cu viaţa socială a maimuţelor, veţi vedea că, atunci când un nou şef se instalează la un grup de bipede, ceilalţi maimuţoi trebuie să plece capul spăşiţi, să nu-l privească pe şef în ochi, iar dacă acesta este chiar nervos, ritualul de supunere presupune şi ceva gesturi care includ organele sale genitale, ca să mă exprim elegant pentru a nu oripila persoanele sensibile. Ei bine, cam aşa pricep eu aducerea la ordine a lui Mircea Geoană de către Victor Ponta. Noul lider avea nevoie de autoritate şi şi-a găsit victima, pe care o dă drept exemplu. Altfel, conflictul de fond între Ponta şi Geoană are o miză serioasă. Linia Ponta spune că PSD va da jos Guvernul în această toamnă, dar nu va intra la guvernare decât după alegeri anticipate sau la termen şi doar cu un premier PSD. Geoană spune că această inflexibilitate este de rău augur, că un partid responsabil trebuie să se declare gata să preia puterea şi să facă ce trebuie imediat, dacă are aşa soluţii bune pentru ţară, cum pretinde PSD că are. Pe fond, cred că Geoană are dreptate, nu îţi poţi propune să dai jos un guvern fără a spune ce vrei să faci în loc. Iar linia Ponta, susţinută de conducerea partidului prin procedee de tip zoo, se va dovedi nerealistă imediat ce PSD şi-ar atinge scopul: dărâmarea Guvernului Boc. Presa şi opinia publică vor dori imediat răspunsuri despre ce se va întâmpla în viitorul imediat, iar preşedintele PSD nu va putea spune: noi am decis la partid că nu ne băgăm până după alegeri. Sau va putea spune aşa ceva, dar va face o figură de doi lei. Un alt motiv de conflict, relaţia cu FMI, îl găseşte din nou pe Ponta în eroare. Nu e normal ca şeful celui mai mare partid de opoziţie să refuze măcar o întâlnire cu delegaţia FMI, e o băţoşenie inutilă. Poţi să critici FMI şi acordul cu România, dar măcar un dialog trebuie păstrat şi Geoană a făcut bine ţinând un canal de comunicare deschis, ba nici măcar nu a făcut mare caz de asta. Altfel, un viitor guvern PSD va avea nevoie de FMI, ce spune Ponta acum va deveni irelevant când se vor vedea cu bugetul în braţe. Aşa cum nu va fi nici pentru PDL, unde Traian Băsescu a spus că, dacă ar fi fost el preşedinte, criticii lui Emil Boc zburau din partid. A fost o intervenţie şi aiuritoare, şi contraproductivă. Aiuritoare, pentru că venea după multe zvonuri cum că Băsescu pregăteşte aripa „intelectualilor" pentru a-i înlocui pe mogulii pedelişti Blaga-Berceanu-Videanu. Ar fi fost bine să fie aşa, dar nu e cazul - din păcate, zvonacii se înşală. Traian Băsescu nu pare a fi depăşit niciodată ideea că intelectualii şi liderii civici sunt buni de fluturat în campanii electorale, dar, de fapt, politica reală se face cu personaje de alura celor trei. Intervenţia preşedintelui Băsescu este şi contraproductivă, pentru că s-a dorit a fi un ajutor pentru Emil Boc, dar are efectul contrar. E drept că a reuşit să-i beştelească pe cei câţiva lideri de opinie care oricum nu au mare sprijin în baza partidului, deci nu ei ameninţă la modul serios şefia lui Emil Boc. Acum, preşedintele formal al PDL este în situaţia că a trebuit să-i ia apărarea şeful cel mare faţă de copiii răi care îl trăgeau de codiţe. Poziţia lui Emil Boc în PDL devine şi mai ridicolă şi va avea de-a face cu vlăjganii serioşi care doresc să scape de el. Tocmai aceştia fac miştouri ieftine acum - „personaje care nu au condus în viaţa lor decât musafirii până la lift", spune Radu Berceanu despre cei criticaţi de Băsescu. Doar ideea că se pune în discuţie excluderea unui Cristian Preda sau Sever Voinescu din partid şi că un Radu Berceanu îşi râde în barbă arată ce s-a ales de PDL. Parcă era vorba despre crearea unui partid de masă, care să scape de figuri compromise şi să atragă oameni noi în politică. Radu Berceanu nu ar putea atrage în politică un om nou nici măcar dacă îşi roagă musafirii când îi conduce la lift. http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/maimutoii-si-partidele-196788.html | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 20 Aug 2010, 03:54 | |
| - Cristina a scris:
- Sarbatoarea Sfintei Marii
Ce bine de mine că nu recunosc o asa sărbătoare! De fapt, eu nu sunt legat de absolut nicio sărbătoare. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 24 Sept 2010, 19:11 | |
| Polististii care protesteaza la Palatul Cotroceni sunt departe de a fi blajini. "Iesi afara, jigodie ordinara", - au scandat oamenii in uniforma si au aruncat in curtea palatului sticle, caschete si lumanari. http://www.tv-net.ro/Stiri-Politsitii-la-poarta-Cotrocenilor-La-puscarie-Du-te-Basescu-dupa-Ceausescu+10701Apoi, mitingul celor ce ar trebui sa vegheze la respectarea legii, a fost -culmea!- ilegal, fara autorizatia Primariei Capitalei. Pe linga limbajul de mahala manlista, comportamentul neadecvat al celor ce pretind respect fata de uniforma lor, aruncind cu cascheta de pamint, sunt clar de condamnat public! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Iisus
Numarul mesajelor : 355 Data de inscriere : 11/12/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 24 Sept 2010, 22:16 | |
| Mă întreb dacă un președinte cu un limbaj de genul "găozar", "țigancă împuțită" ș.a.m.d. ce muncește 16 ore pe zi pe la Cireșica și Golden Blitz, ce plenește un copil peste față, nu este de condamnat...
Urăsc curvăsăria intelectuală indiferent de cine-o practică. Nu săriți, n-am coloratură politică, nu cred în maimuțoi și nici în momâi erecte în adulația acefalilor văduviți de înțelegere. Trăiască gena Homer Simpson în adn-ul fraierilor! Lumea are nevoie și de carne de tun și mase de manevră. _____________________ Demonstrators were photographed bearing banners saying 'Slay those who insult Islam', 'Butcher those who mock Islam', and, apparently without irony, 'Behead those who say Islam is a violent religion'.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |