LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
drumetie istorie comment-143 politica 1918 romana 1 brasov efremovivanantonovici muzica_traditionala CPSF Fantasy padure nicuvar sibiu humanitas google problema Popasul reclame taieri curiozitati mediu internet Limba 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 4 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 4 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 4 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 4 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+17
Ion
CRUCIAT
VOTAN
abbilbal
unicu
TRISTAN
Iisus
cactus
nicuvar
Emil Condor
lutra vulgaris
Cristina
ostrovna
dolion
yzzy
delta
aurora
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

Una... Alta... în politică - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptySam 25 Sept 2010, 09:29

Iisus a scris:
Mă întreb dacă un președinte cu un limbaj de genul "găozar", "țigancă împuțită" ș.a.m.d. ce muncește 16 ore pe zi pe la Cireșica și Golden Blitz, ce plenește un copil peste față, nu este de condamnat...
Iar eu ma-ntreb: daca unul e necivilizat, trebuie sa fie si celalalt? Daca Basescu a dat -nu o data- cu bita in balta, asta e o scuza pentru a-i lua exemplul negativ si a-l incuraja/promova, necondamnindu-le public, pe amindoua?
Vrem sa traim intr-o lume mai buna, dar nu facem nimic pentru asta, ba mai rau, facem diferente intre gestul unuia si altuia, condamnind persoanele mai degraba decit gesturile in sine. Daca eu consider ca prietenul meu greseste precum greseste dusmanul meu, le-o spun amindorura la fel de sincer si direct, si asta deoarece eu judec gestul si nu persoana Wink . Pur si simplu smile .
Iisus a scris:
Urăsc curvăsăria intelectuală indiferent de cine-o practică. Nu săriți, n-am coloratură politică, nu cred în maimuțoi și nici în momâi erecte în adulația acefalilor văduviți de înțelegere. Trăiască gena Homer Simpson în adn-ul fraierilor! Lumea are nevoie și de carne de tun și mase de manevră.
Esti liber sa urasti orice si pe oricine, dar a da lectii despre curvasarie intelectuala, condamind doar c..va, este nu numai un sofism hilar, ci si o dovada de impotenta analitica, datorata proprii uri oarbe.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Iisus

Iisus

Numarul mesajelor : 355
Data de inscriere : 11/12/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptySam 25 Sept 2010, 12:17

Cristina a scris:
Iar eu ma-ntreb: daca unul e necivilizat, trebuie sa fie si celalalt? Daca Basescu a dat -nu o data- cu bita in balta, asta e o scuza pentru a-i lua exemplul negativ si a-l incuraja/promova, necondamnindu-le public, pe amindoua?
Din postura unui președinte de stat, model al succesului politic, aceste fapte sunt inacceptabile. Ce pretenții să am de la un manelist sau oricare altă persoană să se comporte civilizat într-o țară în care președintele își jignește și învrăjbește cetățenii? Spune-mi tu...

Cristina a scris:
Vrem sa traim intr-o lume mai buna, dar nu facem nimic pentru asta, ba mai rau, facem diferente intre gestul unuia si altuia, condamnind persoanele mai degraba decit gesturile in sine.
O persoană se definește prin gesturile sale! Iar când acestea sunt de condamnat persoane ce le face cum e? Neprihănită?

Cristina a scris:
Daca eu consider ca prietenul meu greseste precum greseste dusmanul meu, le-o spun amindorura la fel de sincer si direct, si asta deoarece eu judec gestul si nu persoana Wink . Pur si simplu smile .
Doar cu două, trei fraze mai sus ai spus:
Cristina a scris:
ba mai rau, facem diferente intre gestul unuia si altuia,
iar acum asta:
Cristina a scris:
eu judec gestul
De unde orice ființă rațională ar deduce că tu judeci gesturile fără a face vreo diferență între ele, de unde rezultă că gesturile au pentru tine o valoare înnăscută din moment ce le poți judecat fără a-ți forma un etalon prin compararea lor. Ce alte însușiri înnăscute mai ai? Băsescianismul?

Cristina a scris:
Esti liber sa urasti orice si pe oricine, dar a da lectii despre curvasarie intelectuala, condamind doar c..va
Condamn în primul rând curvăsăria ce-n România poartă numele de clasă politică, iar apoi pe diverși transexuali pseudointelectuali ce-și fac veacul pe acolo (cu scuzele de rigoare pentru astfel de persoane). Iar din tagma acestora s-a ridicat erect unul erijat în rol de conducător pentru o întreagă țară. Hilar e că sunt atâția acefali creduli ce votează în speranța că vechii comuniști deveniți anticomuniști peste noapte vor face ceva pentru ei.

Cristina a scris:
este nu numai un sofism hilar, ci si o dovada de impotenta analitica, datorata proprii uri oarbe.
Ar fi trebuit să-mi pun și eu un citat din băsescu la semnătură pentru a mă simți, în ochii tăi desigur, satisfăcut? Cam scabros mod de orgasm intelectual, nu crezi?

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptySam 25 Sept 2010, 17:51

Iisus a scris:

Din postura unui președinte de stat, model al succesului politic, aceste fapte sunt inacceptabile. Ce pretenții să am de la un manelist sau oricare altă persoană să se comporte civilizat într-o țară în care președintele își jignește și învrăjbește cetățenii? Spune-mi tu...
De acord cu tine ref.peresedintele, insa eu am condamnat gestul unuia ce pretinde respect pentru uniforma, si nu a unui manelist oarecare. Nu am condamnat numai persoana, ci in primul rind gestul. Nu am condamnat persoana gestului, ci gestul persoanei respective.
Iisus a scris:

O persoană se definește prin gesturile sale! Iar când acestea sunt de condamnat persoane ce le face cum e? Neprihănită?
De acord cu tine ca persoana se defineste prin gesturile sale, tocmai de aceea eu condamn in primul rind gestul si doar apoi, persoana Wink .
Iisus a scris:
De unde orice ființă rațională ar deduce că tu judeci gesturile fără a face vreo diferență între ele, de unde rezultă că gesturile au pentru tine o valoare înnăscută din moment ce le poți judecat fără a-ți forma un etalon prin compararea lor. Ce alte însușiri înnăscute mai ai? Băsescianismul?
Nu orice fiinta rationala, ci tu si cei ca tine pot deduce asa ceva. Avind in vedere enormitatile pe care le afisezi aici, imi pare sincer rau pentru "ratiunea" ta, sorry ...
Iisus a scris:
Hilar e că sunt atâția acefali creduli ce votează în speranța că vechii comuniști deveniți anticomuniști peste noapte vor face ceva pentru ei.
Daca la mine te referi, afla ca pe cine votez eu si cit de "credula" sunt, reprezinta strict problema mea smile .
Iisus a scris:
Ar fi trebuit să-mi pun și eu un citat din băsescu la semnătură pentru a mă simți, în ochii tăi desigur, satisfăcut?
Laughing Laughing Deci asta este de fapt durerea ta?! Laughing so funny! Si a altora, pe pariu! Laughing
Intimplator (sau nu) cam 90% din ceea ce afirma acest Basescu (ce se putea numi si Popescu, by-the-way Wink ) se potriveste cu ceea ce afirm si gindesc eu, ca atare e normal sa-l citez sau sa-l pun la semnatura, daca asa vor muschii mei, sic Laughing ...
Iisus a scris:
Cam scabros mod de orgasm intelectual, nu crezi?
Cam obsedat, nu crezi Wink ?!
ps: ar trebui sa ai mai mult grija propriului tau orgasm intelectual si sa te preocupe mai putin ce fel de orgasme au altii. mwah!

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Iisus

Iisus

Numarul mesajelor : 355
Data de inscriere : 11/12/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptySam 25 Sept 2010, 18:26

Bine că m-ai lămurit că-mi făceam zadarnice speranțe atunci când mă gândeam că am cu cine discuta.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptySam 25 Sept 2010, 19:03

Imi pare bine ca ti-am luat o grija in plus de pe cap Very Happy !

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 29 Sept 2010, 09:02

Păpuşarii din spatele mitingului de la Cotroceni , un excelent articol, care dezvaluie motivele reale ale "amaritilor" de la miting !

Deplasarea „spontană" la Palatul Cotroceni a poliţiştilor protestatari, din data de 24 septembrie, a fost pregătită cu cel puţin două zile înainte, potrivit declaraţiilor unor participanţi. Pentru a-şi radicaliza acţiunile, sindicaliştii ar fi apelat la sprijinul unor organizaţii de revoluţionari.
Dorin Maior, Puiu Fesan, Vasile Pestreanu, Nicolae Costache George Costin şi alţi lideri ai unor asociaţii de revoluţionari s-au întâlnit miercurea trecută la sediul Federalei Revoluţionarilor, condusă de Bebe Ivanovici, pentru a pune la cale acţiuni radicale în timpul protestelor sindicaliştilor. Întâlnirea a fost stabilită exact în ziua în care erau organizate protestele sindicatelor din cadrul CNSRL Frăţia, organizaţie apropiată de PSD. În acea zi s-a testat reacţia forţelor de ordine de către un grup de revoluţionari, care au forţat pătrunderea în sediul Guvernului. Imediat după incident, s-ar fi ajuns la concluzia că ar trebui pregătite şi câteva grupuri pentru a declanşa violenţe în faţa Palatului Cotroceni, violenţe ce urmau a fi amplificate de persoane din lumea interlopă din Sectorul 5 al Capitalei.

Ar fi existat şi surse de finanţare pentru astfel de acţiunii. Acest test violent urma a fi făcut vineri, 24 septembrie, la mitingul poliţiştilor. Organizatorii acestor „acţiuni radicale" ar fi ştiut încă din data de 22 septembrie că mitingul poliţiştilor de pe 24 septembrie din faţa sediului Guvernului se va continua cu un marş la Palatul Cotroceni, unde urmau să intre în acţiune grupurile de revoluţionari şi cei ai lumii interlope, imediat după ce forţele de ordine ar fi încercat să-i împiedice pe protestatari să arunce cu obiecte în curtea Palatului. Aceste violenţe ar fi legitimat demararea demersurilor pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Vineri, la Palatul Cotroceni, „Băsescu nu a pus armata sa pe noi, aşa că acţiunea s-a mutat pe 7 octombrie", spun sursele noastre.

Confirmarea implicării revoluţionarilor

George Costin ne-a confirmat întâlnirea de miercuri 22 septembrie de la „Federala" lui Bebe Ivanovici: „Maior şi Fesan - pe Bebe nu l-am văzut, au fost susţinătorii ideii de a-i sprijini pe sindicalişti cu acţiuni radicale pentru demiterea lui Traian Băsescu, contra unor posturi ce urmau a fi negociate cu Ion Iliescu. Eu le-am cerut să nu amestece interesele revoluţionarilor în jocurile politice". Bebe Ivanovici, şeful Federalei Revoluţionarilor din România, fost lider PSD migrat la PRM, a confirmat doar faptul că mai multe filiale de revoluţionari din ţară au fost chemate la Bucureşti, la mitingul de vineri, 24 septembrie. „M-au sunat preşedinţi de filiale din ţară şi mi-au spus că au fost convocaţi să vină în Bucureşti la mitingul de vineri, dar eu m-am opus. M-au sunat şi cei din Constanţa, şi cei din Craiova şi Galaţi, dar eu le-am spus că nu ne amestecăm cu sindicatele. Ştiu că la mitingul de vineri au fost cei ai lui Emil Cutean (Asociaţia „Club 22", fost parlamentar PSD condamnat la 4,5 ani închisoare pentru deturnarea fondurilor destinate revoluţionarilor) şi ai lui Marin Muşa (Asociaţia Alianţa Poporului)". Ivanovici susţine că nu ştie cine a făcut „convocarea la Bucureşti", deoarece el este internat în spital de aproape trei săptămâni.

Revoluţionarul Pluto: „Dacă încep să tragă, trag şi eu"

Nelu Florea (zis Pluto), fost poliţist, membru al asociaţiei de revoluţionari „Club 22", susţine că s-a dus la mitingul de vineri din proprie iniţiativă. „A fost ca o încălzire pentru mitingul de pe 7 octombrie, când îl vom da jos pe Băsescu. Eu sunt alături de poliţişti până mor. Suntem mai mulţi revoluţionari care am fost la miting şi la marş. Numai eu am numărat vreo 20. Suntem susţinuţi şi de Ponta, şi de Crin. Pe 7 (octombrie) nu plecăm acasă până nu-l dăm jos pe Băsescu. Să sperăm că fără violenţă. Dacă încep să tragă, trag şi eu. Vineri a fost aşa, un început, am testat terenul", ne-a declarat revoluţionarul Nelu Florea, zis Pluto. El crede că „fără Băsescu o să ne fie mai bine. Iliescu ne-a dat indemnizaţia de revoluţionar, nu Băsescu. Acum, Băsescu şi Boc vor să ne ia pensia sau s-o impoziteze, de asta au venit mai mulţi revoluţionari la mitingul de vineri şi o să venim mai mulţi la cel de pe 7 octombrie", ne-a povestit fostul poliţist. Ieri, Pluto era puţin dezamăgit de mitingul BNS „E prea liniştit!".

„Noi am făcut apel la solidaritate"

Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, ne-a declarat „Noi am făcut un apel la solidaritate. Personal , nu am sunat la nici o asociaţie de revoluţionari. Este posibil însă să o fi făcut liderii judeţeni de la sindicatele la care suntem noi afiliaţi, şi care s-au ocupat cu deplasarea cu autocarele."

5 poliţişti, anchetaţi pentru că au fost la protest cu pistoale

Poliţiştii-protestatari care se manifestau agresiv au fost filmaţi şi fotografiaţi de agenţii infiltraţi ai serviciilor secrete. Obiectivele agenţilor au fost orientate în special spre tocurile pistoalelor protestatarilor pentru a şti din ce zone pot apărea probleme dacă mitingul-marş ar fi degenerat în violenţe. Aşa ar fi fost descoperite pistoale la cel puţin cinci poliţişti, care au fost identificaţi şi care vor fi anchetaţi penal de Parchetul Sectorului 1.

"Maior şi Fesan au fost susţinătorii ideii de a-i sprijini pe sindicalişti cu acţiuni radicale pentru demiterea lui Traian Basescu, contra unor posturi ce urmau a fi negociate cu Ion Iliescu." George Costin, şeful Asociaţiei Metrou Bucureşti

"M-au sunat preşedinţi de filiale din ţară şi mi-au spus că au fost convocaţi să vină în Bucureşti la mitingul de vineri." Bebe Ivanovici, şeful Federelaei Revoluţionarilor

"A fost ca o încălzire pentru mitingul de pe 7 octombrie, când îl vom da jos pe Băsescu." Nelu Florea, zis Pluto, fost poliţist

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/papusarii-din-spatele-mitingului-de-la-cotroceni-201007.html

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 29 Sept 2010, 09:24

Cristina a scris:
Păpuşarii din spatele mitingului de la Cotroceni , un excelent articol, care dezvaluie motivele reale ale "amaritilor" de la miting !
Ce aiureli si abureli!
In ultimul timp probaseii sunt mult mai penibili decat erau pana nu demult antibaseii lui Gadea.

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 29 Sept 2010, 10:40

Mihaela a scris:
Cristina a scris:
Ce aiureli si abureli!
In ultimul timp probaseii sunt mult mai penibili decat erau pana nu demult antibaseii lui Gadea.
Romania Libera poate fi acuzata de orice, numai de pro-baseism nu.
Dar avind in vedere ca ai devenit peste noapte anti-basescu, ma astept, de-acum inainte -de la tine- doar la astfel de mostre de gindire "apreciativa" mwah! .

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 29 Sept 2010, 10:52

Cristina a scris:

Dar avind in vedere ca ai devenit peste noapte anti-basescu, ma astept, de-acum inainte -de la tine- doar la astfel de mostre de gindire "apreciativa" mwah! .
Nu Cristina! Eu nu sunt anti-basescu. Pur si simplu privesc de pe margine ca sa spun asa. Adica nu sunt inregimentata politic, nu sunt activist de partid ci sunt un om care are pareri proprii. Nu trebuie sa merg cu aprecierile la adresa unui politician pana in panzele albe. Daca eu consider ca greseste pot sa spun asta, nu ma opreste nimeni. thumb_yello mwah!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 29 Sept 2010, 14:12

Mihaela a scris:
Cristina a scris:

Nu Cristina! Eu nu sunt anti-basescu. Pur si simplu privesc de pe margine ca sa spun asa. Adica nu sunt inregimentata politic, nu sunt activist de partid ci sunt un om care are pareri proprii. Nu trebuie sa merg cu aprecierile la adresa unui politician pana in panzele albe.
Esti tendentioasa si foarte abila in a induce ideea ca eu "trebuie" sa il laud pe Base "pina in pinzele albe", ca eu as fi vreo activista de partid si ca nu as avea pareri proprii, ca si tine, ceea ce este regretabil si o dovada in plus ca aprecierile tale sunt speculative, pur subiective, fara fundament.
Mai ales ca si eu as fi putut sa te acuz ca ai fi devenit -peste noapte- vreun tonomat platit al opozitiei (deh, sa astupi gaura din buzunarul afectat direct de Base Laughing ), sau ca ai fi inregimentata politic/om de partid al pesedelei/peneleilor, sau ca ai fi i-logica!
Mihaela a scris:
Daca eu consider ca greseste pot sa spun asta, nu ma opreste nimeni. thumb_yello mwah!
Iar daca eu consider ca nu greseste, pot sa spun asta, Mihaela, fara a fi etichetata in toate felurile sau acuzata de i-logica si fundamentalism politic?! Wink Imi dai voie?! mwah!

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 29 Sept 2010, 15:03

Da Cristina, iti dau voie Laughing Laughing. Glumesc Very Happy.

N-am cum sa devin tonomat al opozitiei. Eu urasc psd-ul de mult timp si il consider o caracatita si un cancer care a cuprins, cel putin zona unde locuiesc eu.
Asta nu inseamna ca daca base isi pune poalele in cap eu trebuie sa-l aplaud.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyMier 29 Sept 2010, 17:48

De acord cu tine, Mihaela smile . Si de acord inclusiv cu mine sa-l aplaud atunci si doar atunci cind consider eu ca are dreptate, daca-mi dai voie Very Happy !

Sus In jos
TRISTAN

TRISTAN

Numarul mesajelor : 125
Data de inscriere : 03/01/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 30 Sept 2010, 10:03

Cristina a scris:

Deplasarea „spontană" la Palatul Cotroceni a poliţiştilor protestatari............

wow stars party dance Una... Alta... în politică - Pagina 4 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 4 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 4 876722

Ar trebui sa comentam?
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 30 Sept 2010, 18:28

Ar trebui sa te (mai) bag in seama, stimabile clown ?!
ps: 21 de vizitatori?! affraid nu mai are (in)atractivul pe cine injura si s-a mutat aici, de plictiseala ? Una... Alta... în politică - Pagina 4 154834 e prea multa unanimitate anti (=uniformitate de pareri si circumvolutiuni Laughing ) pe-acolo, cumva ?! Una... Alta... în politică - Pagina 4 876722
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyJoi 30 Sept 2010, 18:52

Cristina a scris:
Ar trebui sa te (mai) bag in seama, stimabile clown ?!
ps: 21 de vizitatori?! affraid nu mai are (in)atractivul pe cine injura si s-a mutat aici, de plictiseala ? Una... Alta... în politică - Pagina 4 154834 e prea multa unanimitate anti (=uniformitate de pareri si circumvolutiuni Laughing ) pe-acolo, cumva ?! Una... Alta... în politică - Pagina 4 876722

De ce trebuie sa vorbim aici despre alte forumuri? TRISTAN este membru al acestui forum si a avut ceva de spus. Ciudat. Cu asemenea opinii si acest forum va scapa de vizitatori. Exclamation
Si de ce ar trebui tu sa bagi in seama pe cineva? Daca nu-ti place, ingora.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyVin 01 Oct 2010, 00:40

TRISTAN a scris:
Cristina a scris:

Deplasarea „spontană" la Palatul Cotroceni a poliţiştilor protestatari............

wow stars party dance Una... Alta... în politică - Pagina 4 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 4 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 4 876722

Ar trebui sa comentam?
Întreb (pe mine însumi): oare toti au fost politisti? Sau... „mineri”?

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Vin 01 Oct 2010, 01:00, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyVin 01 Oct 2010, 00:47

nicuvar a scris:
Cu asemenea opinii si acest forum va scapa de vizitatori. Exclamation
Este dorintă sau profetie? so funny!

Opiniile sunt multe si diferite, asta (diferenta) e de fapt, sarea si piperul unui forum de discutii.

De ce esti atât de tragic, Nicu?

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyVin 01 Oct 2010, 09:05

Lasa-l, Emil, sa-si exprime si el frus..., pardon, opinia smile cum ca doar unii trebuie sa aibe ceva de spus oh da! dar eu sa tac so funny! !

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyVin 01 Oct 2010, 10:04

Aici BBC Vîntu: Băsescu trebuie să devină amintire

Realitatea TV schimbă armele. Acest lucru se întâmplă în plin război civil, mai mult sau mai puţin mediatic, în care trăim - conform spuselor lui Teodor Baconschi la televiziunea publică, unde şeful diplomaţiei române a fost invitat să-şi explice adeziunea la partidul-stat.

Nu vă speriaţi, postul anti-Băsescu nu întoarce armele, aşa cum face doar în momentele decisive. Ci numai le schimbă. Se repoziţionează, graţie unui proiect propus de noul director, Stelian Tănase. Proiectul i s-a părut OK şi a fost aprobat de Sorin Ovidiu Vîntu, mogulul, precizează jumătatea cu barbă a binomului "Tănase - Dinescu", obligându-se să nu intervină niciodată, telefonic sau în alt fel, în politica editorială.

Pentru a nu ne abate de la analizarea proiectului, nu vom zăbovi asupra unei afirmaţii ce pare să admită implicit că până acum s-a mai intervenit telefonic, nici nu îl vom compara pe SOV cu alt patron care jură că nu se bagă, regulă instituită de Gigi Becali la orice numire a unui antrenor la Steaua.

Proiectul, aşadar. "Regulile BBC se vor aplica în post punct cu punct. BBC se menţine ca fiind structura media cu cea mai mare autoritate. Sunt reguli jurnalistice foarte dure pentru România, pentru presa de aici, dar încercăm din punct de vedere al meseriei să aplicăm aceste reguli", mărturiseşte Tănase.

Să fiu bine înţeles, comentariul pe care îl parcurgeţi nu doreşte să ştirbească nici cu o iotă din prestigiul intelectualului Stelian Tănase. Îl stimez, l-am citit cu plăcere, îi aştept de fiecare dată documentarele la televizor (din păcate, nu şi emisiunea cu Mircea Dinescu, pe care, totuşi, o consider cea mai reuşită transmisiune la care nu se uită nimeni). Temerea e, şi aici văd rostul dezvoltării unei aparent banale ştiri de media, că n-o să se schimbe nimic esenţial la televiziunea ce dă zi şi noapte exemple de părtinire.

În general, la noi se va face jurnalism ca la BBC doar dacă vom fi monarhie şi se va reîncarna pe aceste meleaguri John Reith, care să câştige lupta cu politicienii dornici să influenţeze postul şi să dea poporului programe educative, informative şi de divertisment. În particular, undele Realităţii vor deveni obiective, sub actualul patronat, în fiecare zi de 32 a lunii, nu mai devreme de ora 25.00.

Vă imaginaţi că, la "Realitatea BBC", oamenii lui Vîntu nu vor mai fi sincer indignaţi că bucureştenii nu se alătură sindicaliştilor, pentru a-i da jos pe "ăla mic şi ăla chior, care-şi bat joc de popor"? Nu se vor mai răsti, ca ieri, la cei făcuţi responsabili de căderea autobuzului de pe dig la Tulcea, ci vor trage o analiză rece, pertinentă şi exhaustivă, contextualizând fenomenul ca la manual? Nu-l vor mai cenzura cu cruzime pe bietul patron, care a fost nevoit să-şi vadă interviul acordat propriului său post publicat în altă parte? Nu vor consemna apropierea expirării termenului în care preşedintele României (SOV: "în trei luni de zile, Traian Băsescu trebuie să devină amintire în istoria politică a României, o amintire tristă, dar o amintire") îşi va lua valea, în huiduielile întregului popor? Nu-şi vor mai apăra fierbinte patronul ca în zilele în care acesta se afla temporar la răcoare?

"Rebranduirea" Realităţii tv e un proiect ambiţios, dar are şansa de a fi realizabil în măsura în care şi fabricile sovietice încercau să facă biciclete, dar le ieşeau doar mitraliere. Laughing

Şi asta nu are de-a face cu iscusinţa managerială a lui Stelian Tănase, ci cu actul jurnalistic, depreciat grav în aceste vremuri pe care nu ezit să le calific de restrişte pentru presă: nu doar Realitatea ar trebui să consemneze greaua pierdere a investigaţiilor, anchetelor şi reportajelor relevante şi cinstite!

P.S. Facem cuvenita precizare, pentru telespectatorii care ar putea identifica o anume lipsă în acest articol: bine-bine, şi Antena 3? Răspuns: şi Antena 3! oh da!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-aici-bbc-vintu-basescu-trebuie-sa-devina-amintire-907602.html

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyVin 01 Oct 2010, 12:55

Cristina a scris:
Lasa-l, Emil, sa-si exprime si el frus..., pardon, opinia smile cum ca doar unii trebuie sa aibe ceva de spus oh da! dar eu sa tac so funny! !

N-am spus sa taci. Dimpotriva. Doar sa nu mai aduci in discutie alte forumuri. Ce legatura are ce se intampla pe alte forumuri cu forumul nostru? Dar, ca de obicei, te prefaci ca nu intelegi.

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyVin 01 Oct 2010, 13:54

Alti 2 militari romani au murit in Afganistan. Ce cautam acolo?

TRISTAN

TRISTAN

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyVin 01 Oct 2010, 16:11

@Cristina
Ma intrebam asa...nu ar fi mai bine sa postezi doar link-urile catre articolele alea basesciano-pdl-iste? Estetica oricarui forum are de suferit la astfel de copy-paste!
Vad ca vizitezi Atractivul...e bine! Eu nu l-am mai vizitat de o juma' de an. clown aplauze
Enjoi!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyVin 01 Oct 2010, 19:06

nicuvar a scris:
Cristina a scris:
N-am spus sa taci. Dimpotriva. Doar sa nu mai aduci in discutie alte forumuri. Ce legatura are ce se intampla pe alte forumuri cu forumul nostru? Dar, ca de obicei, te prefaci ca nu intelegi.
bine, bine...cum spui tu mwah!

TRISTAN a scris:
@Cristina
Ma intrebam asa...
Asaaaa, intr-o doara, este?! oh da!
TRISTAN a scris:
nu ar fi mai bine sa postezi doar link-urile catre articolele alea basesciano-pdl-iste?
Nu Very Happy .
TRISTAN a scris:
Estetica oricarui forum are de suferit la astfel de copy-paste!
Daca te dor ochii, sa stii ca exista -intotdeauna- optiunea intoarcerii privirii acolo unde consideri ca este mai... atractiv pentru tine Very Happy .
TRISTAN a scris:
Vad ca vizitezi Atractivul...
Vezi prost clown .
E clar, nu doar ca te dor ochii, ci ca te si ... doare so funny! .
TRISTAN a scris:
Eu nu l-am mai vizitat de o juma' de an.
Exact ce spuneam Cool
TRISTAN a scris:
Enjoi!
Whatever!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptySam 02 Oct 2010, 00:30

Pace vouă, tuturor! mwah!

TRISTAN

TRISTAN

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 EmptyDum 03 Oct 2010, 23:59

Si tieeeeeee Emiiiil! smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 4 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Romania in politica lumii
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum