__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 17 Aug 2014, 19:24 | |
| - ostrovna a scris:
- cat despre Ponta nici mie nu mi-a placut ce a facut cu barcuta si cu popii,vai si amar nu sunt de de acord cu ce face si nici ce face guvernul in loc sa ne fi scapat de basescu si hotii lui,acum lupta se da intre romani si dreapta lui basescu nascuta din hoti tradatori precum antonescu...
Dragnea din ce parte vine, nu e trădător? Ori Tăriceanu si altii... - Citat :
- ...romanii sunt scarbiti de ce se intimpla si vor vota cu ponta sa vedeti ca daca lucrurile continua asa ,vai si amar
Deci cu Ponta vor vota doat din scârbă prea multă? Pe asta se mizează? Sper ca românii să fie mai inteligenti decât atât si să aleagă cel mai bun pentru natiune dintre cei ce sunt disponibili! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 17 Aug 2014, 19:41 | |
| Dragnea a fost pesedist toata viata lui nu ca udrea care a trecut pe la toate partidele,antonescu a dat: Traian Băsescu și PDL-ul, împreună cu intrusul lor, Klaus Werner Iohannis, au reușit un plan fantastic, au reușit să distrugă și cea mai mică idee de mișcare liberală, au spurcat prin această manevră corcită tot ceea ce însemna PNL și mișcarea liberală în România, iar toate astea îi fac pe foștii PNL-iști care au suferit în temnițele comuniste, să se răscolească în mormânt, tulburându-le până și liniștea veșnică ! | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 17 Aug 2014, 20:36 | |
| - Emil Condor a scris:
- Băsescu nu face jurnalism!
Ai dreptate, Emil. Basescu e tata multora dintre jurnalistii care-l ling in cur cat pot de mult pentru o coaja de paine. Si nu e singurul. Ca el mai sunt multi, multi, multi.... | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 17 Aug 2014, 20:38 | |
| - Emil Condor a scris:
- Spune-mi, dragă Geta, cine merge la biserici si mănăstiri sub lumina reflectoarelor, special pentru... alegerile care urmează?
Eu stiu că atunci când simti nevoia lui Dumnezeu o faci în liniste, retras, tu si Dumnezeu, nu toată sleahta de jurnalisti pupători pe urmele tale. Spune-mi draga Emil, cine facea bai intense de multime pana nu demult ? | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 17 Aug 2014, 20:42 | |
| - ostrovna a scris:
- cat despre Ponta nici mie nu mi-a placut ce a facut cu barcuta ...
Si, daca umbla descult, prin mocirla si apa pana la genunchi se rezolva ceva instantaneu ? E mai bine sa umblii cu toace de 10-12 cm prin colbul tarii precum Elena Udrea ? Eu zic ca va canalizati energiile in directia gresita. Eu vreau sa vad initiativele si rezultatul acestora din partea guvernantilor si apoi sa-i laud sau sa-i critic, dupa caz. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 17 Aug 2014, 21:40 | |
| Franz ai dreptate dar na ai vazut ca basescu a zic ca trebuia sa se udepana la chiloti daca e prim ministru ,apoi udrea a aruncat ciocolata pe geamul jeepului in noroi ca acei copii sa o manince cat i a umilt scarbavnica :(n au mila de nimeni !
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 18 Aug 2014, 04:55 | |
| - Franz Schneider a scris:
- ostrovna a scris:
- cat despre Ponta nici mie nu mi-a placut ce a facut cu barcuta ...
Si, daca umbla descult, prin mocirla si apa pana la genunchi se rezolva ceva instantaneu ? E mai bine sa umblii cu toace de 10-12 cm prin colbul tarii precum Elena Udrea ? Eu zic ca va canalizati energiile in directia gresita. Eu vreau sa vad initiativele si rezultatul acestora din partea guvernantilor si apoi sa-i laud sau sa-i critic, dupa caz. ...se rezolva ceva instantaneu ? Nu se rezolva nimic cu tinuta in fata dezlantuirii naturii. Dar, cand mergi la munca, nu te imbraci ca pentru lunca...... Si nici invers. Este o regula simpla, pe care am invatat-o chiar de la taranii nostri, oameni simpli, dar cu judecata sanatoasa. Mocirla sufleteasca in care ne zbatem de mult, mult timp, nu poate fi , insa, ascunsa oricum ne-am imbraca.... | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 18 Aug 2014, 05:26 | |
- Emil Condor a scris:
- Băsescu nu face jurnalism!
Ai dreptate, Emil. Basescu e tata multora dintre jurnalistii care-l ling in cur cat pot de mult pentru o coaja de paine. Si nu e singurul. Ca el mai sunt multi, multi, multi.... Si când se schimbă Seful, pupătorii de dorsală rămân pentru următorul. Depinde cât de mult acceptă Seful să fie lins, eu fiind unul din cei ce nu acceptă absolut deloc. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 18 Aug 2014, 05:31 | |
- Emil Condor a scris:
- Spune-mi, dragă Geta, cine merge la biserici si mănăstiri sub lumina reflectoarelor, special pentru... alegerile care urmează?
Eu stiu că atunci când simti nevoia lui Dumnezeu o faci în liniste, retras, tu si Dumnezeu, nu toată sleahta de jurnalisti pupători pe urmele tale. Spune-mi draga Emil, cine facea bai intense de multime pana nu demult ? Toti politicienii aflati în campanie electorală o fac, iar asta oriunde în lume. Problema e că nu se potriveste deloc, cel putin eu nu pot accepta să intre politica în problemele spirituale ale multimii. Dumnezeu nu face politică, asa că hai să lăsăm pe cei cu Dumnezeu, doar Lui. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 18 Aug 2014, 08:00 | |
| - Ion a scris:
- Mocirla sufleteasca in care ne zbatem de mult, mult timp, nu poate fi , insa, ascunsa oricum ne-am imbraca....
Corecta observatia ta, Ioane. Si mocirla basesciana face parte integranta din aceasta observatie, si cea udreasca, si cea bocceasca, ce mai, cam toata sleahta politica romaneasca. Mi-ar place sa vad asta si in Parlamentul Romaniei : https://www.facebook.com/photo.php?v=10152409018729234&set=vb.591924233&type=2&theater | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 18 Aug 2014, 12:16 | |
| - Emil Condor a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Emil Condor a scris:
Eu stiu că atunci când simti nevoia lui Dumnezeu o faci în liniste, retras, tu si Dumnezeu, nu toată sleahta de jurnalisti pupători pe urmele tale. Spune-mi draga Emil, cine facea bai intense de multime pana nu demult ? Toti politicienii aflati în campanie electorală o fac, iar asta oriunde în lume. Problema e că nu se potriveste deloc, cel putin eu nu pot accepta să intre politica în problemele spirituale ale multimii. Dumnezeu nu face politică, asa că hai să lăsăm pe cei cu Dumnezeu, doar Lui. Emil acum pe bune basescu s-a imbarligat cu clanurile tiganesti in campanie a lasat-o pe sotia lui sa i se puna la gat de catre mafiotul bercea aur,cu labele jegoase manjite de hotii si crime ,caruia kovesi i-a inchis 100 de dosare penale,apropo lui de ce naiba nu i-a confiscat averea si castelele tiganesti,daca nu era antena 3 nu aflam nimic de oamenii lui basescu si frate su. Despre popi si ei sunt manjiti cu tot felul basescu a avut grija sa i atraga de partea lui. Ponta a fost cu familia lui decenta si nu am vazut strangeri de maini ,pupaturi sau sa arunce cu sticle cu alcool in multime,pe deasupra Daciana e fiica de preot deci nu e de codmanat si e obisnuita sa mearga la biserica nu ca eba. Pe basescu l-am vazut o data intr o manastire si era ca nuca in perete ca lui nu este frica de Dumnezeu iar cum a iesit a fost intampinat cu palinca si a inceput sa hahaie,vai de capul lui | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 18 Aug 2014, 14:25 | |
| Franz, vezi ca ti-am raspuns pe topicul Ion, in legatura cu "Topaze".... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 18 Aug 2014, 15:00 | |
| Europarlamentarul PDLMonica Macovei, care si-a anuntat candidatura ca independent la prezidentiale, sustine ca modelul ei politic este Nelson Mandela, cu care, de altfel, are si multe in comun. “M-am gandit ca, in multe feluri, eu seman cu Nelson Mandela, care nu si-a sacrificat principiile niciodata, care si-a scos poporul dintr-o stare dezastruoasa, pentru care nimic nu a fost imposibil si care a facut foarte multi ani de inchisoare, s-a sacrificat, si-a sacrificat interesele personale pentru tara. Si ma identific cu toate aceste lucruri”, Doamne fereste ! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 24 Aug 2014, 14:01 | |
| PE BANII ROMANILOR AU CHEFUIT CU TUPEU
Traian Băsescu a chefuit până în zori la vila de la Neptun de G.S. • 24 Aug 2014 • 10:11 Comenteaza
Traian Băsescu a chefuit până în zori la vila de la Neptun. Şi-a invitat foştii colegi de la Academia Navală, ca în fiecare an doar ca acum a fost ultima adunare de acest fel pe care Traian Băsescu o mai face intr-o vila de protocol. Evident ca dupa incheierea acestui mandat Basescu nu va mai avea acces într-un astfel de loc si, probabil, Basescu se va intalni cu prietenii sai la un restaurant cum s-a intamplat si in 2012, in perioada cat era suspendat. La petrecerea aniversară s-au strâns aproape 100 de oaspeţi, foşti colegi ai lui Traian Băsescu de la Institutul de Marină Civilă. Preşedintele a avut grijă ca invitaţilor să nu le lipsească nimic. Aniversarea a început încă de la lăsarea serii. Foştii colegi ai preşedintelui au venit îmbrăcaţi la patru ace, cei mai mulţi, la braţ cu soţiile. Reşedinţa de vară a preşedintelui a răsunat de muzică şi voie bună până spre miezul nopţii. Pentru că, anul viitor, Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte, întrunirea se va face într-un restaurant din Constanţa. Este acelaşi restaurant în care absolvenţii Academiei Navale s-au întâlnit şi acum doi ani, când Traian Băsescu era suspendat din funcţie. | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 24 Aug 2014, 14:41 | |
| Acum trebuie sa se hotarasca astia din presa. Am citit ieri, pe alt topic, cum ca acei colegi ai lui Basescu sunt in top 300, in lista celor mai bogati. Aici, se scrie ca PE BANII ROMANILOR AU CHEFUIT CU TUPEU. Una din doua: ori sunt saraci lipiti pamantului, si atunci au cheltuit banii romanilor, ori sunt bogati intr-adevar si atunci nu au avut nevoie de banii nimanui?
Poate au vrut sa se refere la faptul ca nu trebuia sa se desfasoare actiunea acolo, la vila Neptun. Poate fi un motiv. Dar, in consumatie, eu stiu ca se plateste si sala. Asa ca, nici in felul acesta nu se poate critica chiar asa de mult. Pentru ca au adus ceva bani, necesari la intretinerea cladirii, spre ex.
Ca nu oricine poate merge acolo, asta e alta poveste. Acum, lucrurile sunt clare: Basescu si cand nu face nimic, tot rau este. I-am vazut ca mor de grija, cand nu scoate o vorba cateva zile sau saptamani. E painea presei. Bravo lor! Stiu sa traiasca bine pe spinarea audientei...A prostimii, care ii plateste. Pentru ca, de altceva, nu poate fi vorba....
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 24 Aug 2014, 15:55 | |
| Ioane prea multa opulenta afiseaza basescu si nu o data a facut asta ,de ce nu sa dus la bbirt cum ii place lui??ca sa mai supere prostimea cum zici tu romanilor | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 24 Aug 2014, 16:36 | |
| Instituţiile europene verifică sentinţa din dosarul "Telepatia" de G.S. • 24 Aug 2014 • 15:14 Comenteaza
Ombudsmanul European (Avocatul poporului la nivel european) solicita Curtii Europene de Justitie sa stabileasca daca hotarea CAB din dosarul "Telepatia" este legala si daca se justifica extinderea sechestrului asupra unor terti care nu au avut calitate in proces. Judecatoarea CAB Camelia Bogdan nu a admis ca Curtea de Justitie a Uniunii Europene de la Luxemburg sa verifice daca s-a aplicat corect procedura confiscarii bunurilor socotite a fi "produs al infractiunii". Ştire în curs de actualizare. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 24 Aug 2014, 18:49 | |
| Pana cand judecatorii care au gresit sentinte nu vor plati din averile lor contravaloarea sumelor dispuse de CEDO, nu vom avea NICIODATA JUSTITIE ADEVARATA, (independenta de lumea politica si interlopa)! Personal nu cred ca se va ajunge vreodata in Romania mafiota la asa ceva! Tot noi, "prostimea" platitoare de impozite si taxe, platim pt. toti nemernicii!
Oare de de judecatoarea Camelia Bogdan nu este de acord , oare are ceva de ascuns , daca a judecat cinstit , ar trebui sa fie de acord sa fie verificata de orice for international ! Se teme ca se va dovedi ca este o CONDAMNARE POLITICA , LA ORDIN ? | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 24 Aug 2014, 23:56 | |
| Sinteza zilei: Secretul furtului alegerilor, devoalat de S.T. • 24 Aug 2014 • 22:56 Comenteaza
Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", secretul furtului alegerilor. Un document cu privire la secţiile de votare din străinătate arată cum au fost create mai multe secţii, special pentru alegerile din 2009.
Mulţi dintre noi am suspectat de-a lungul timpului că Traian Băsescu, cel puţin în 2009, NU a câştigat alegerile. Nu a fost doar o suspiciune, ci au fost date clare. Pe teritoriul României, Traian Băsescu a pierdut alegerile.
Dar, adunând voturile venite din străinătate, Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale.
Prim vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a spus, duminică, într-o conferinţă de presă, că PSD şi aliaţii săi pregătesc temeinic furtul alegerilor prezidenţiale.
Acesta îi solicită premierului Victor Ponta să anunţe că nu susţine proiectul de lege prin care se urmăreşte trecerea STS din subordinea CSAT în subordinea Guvernului şi susţine că acest proiect ar fi un pas al PSD în direcţia "furtului" alegerilor prezidenţiale.
"PSD şi aliaţii săi pregătesc temeinic furtul alegerilor prezidenţiale. Au fost mai mulţi paşi făcuţi în această direcţie. Primul, făcut în urmă cu mai multe luni de zile, încercarea de preluare a STS în subordinea Guvernului. (…) Cer să fie adoptată o poziţie clară, limpede a premierului în sensul că a renunţat la această manevră. Nu fac procese de intenţie nimănui, citesc declaraţiile şi văd ceea ce a adoptat Camera Deputaţilor. Îi cer premierului să vină să spună că renunţă la acest proiect şi majoritatea să-l respingă", a spus Predoiu.
Dacă PSD pregăteşte furtul alegerilor prezidenţiale, folosind trecerea STS din subordinea CSAT în subordinea Guvernului, Traian Băsescu ce a făcut în 2009?
Predoiu spune că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale poate schimba rezultatul alegerilor prezidenţiale.
"Dacă poate face asta în favoarea lui Victor Ponta, în 2014, la alegerile câştigate de Băsescu în 2009 a putut?" s-a întrebat Mihai Gâdea. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 25 Aug 2014, 00:06 | |
| DIN CICLUL ,,SUS PATRIA ,JOS MAFIA " !!!!!!!! DEZVĂLUIRI: Adevărul despre Klaus Iohannis care ne ÎNGROZEȘTE Cine este KLAUS IOHANNIS - NECUNOSCUTELE din averea BUGETARULUI... stareanatiunii.com
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 25 Aug 2014, 01:12 | |
| Azi Banciu zicea ca monica Macovei are un clip neinsprat, din care ar rzulta ca Voiculescu si altii ar fi intrat in puscarie datorita ei.
Ei bine, si eu cred ca nu are dreptate. Iar astia, cand zic ca e dosar politic, e un pic adevarat. Pe guvernarea Ponta in puscarie e Voiculescu. Asta cu Basescu, e o intelegere intre Ponta si Basescu. Ponta zice ca face asa pe prostu( Basescu a zis ca pentru Ponta e usor), si lumea sa creada ca Basescu i-a bagat la parnaie, nu Ponta. Cand de fapt ministru Justitiei e varu lui Ponta acum.
Si, uite asa, Ponta va iesi victorios, scapand de oamenii incomozi. Antena 3 ia cea mai mare teapa, nu de la Basescu, ci de la Ponta. Asa cred eu. Poate sa ma insel.... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 25 Aug 2014, 11:48 | |
| - Ion a scris:
- Azi Banciu zicea ca monica Macovei are un clip neinsprat, din care ar rzulta ca Voiculescu si altii ar fi intrat in puscarie datorita ei.
Ei bine, si eu cred ca nu are dreptate. Iar astia, cand zic ca e dosar politic, e un pic adevarat. Pe guvernarea Ponta in puscarie e Voiculescu. Asta cu Basescu, e o intelegere intre Ponta si Basescu. Ponta zice ca face asa pe prostu( Basescu a zis ca pentru Ponta e usor), si lumea sa creada ca Basescu i-a bagat la parnaie, nu Ponta. Cand de fapt ministru Justitiei e varu lui Ponta acum.
Si, uite asa, Ponta va iesi victorios, scapand de oamenii incomozi. Antena 3 ia cea mai mare teapa, nu de la Basescu, ci de la Ponta. Asa cred eu. Poate sa ma insel.... Te inseli Ioane ca DNA e a lui basescu si judecatorii au fost numiti tot de el asa ca lasa l tu pe Ponta ca stie el ce face ,toata lumea stie ca judecatorii au fost numiti si nu trasi aleatoriu ,ca basescu a zis ca Mateut e prost(avocatul lui Voiculescu) si ca judecatorii el i a numit si ia si laudat SUNT DESTEPTI,Ioane procesul a fost galopant ,nimeni nu s a asteptat la un asemenea verdict ACUM BASESCU POATE SA MOARA LINISTIT)e o vorba) ,VAI SI AMAR | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 25 Aug 2014, 14:20 | |
| procesul a fost galopant Proces galopant, care a durat 7 ani??!!!....
Asta cu numirea judecatorilor si procurorilor este o chestiune falsa. Profesorii sunt titularizati prin Ordin al Ministrului. Apoi "isi fac treaba''( ce expresie urata!), independent de Ministru, in orice comisie de examen ar fi numiti, independent de Ministru. Sunt sensibili, ca orice om la pile si la bani. Asta depinde de constiinta fiecaruia.
Raman totusi la convingerea ca Ponta, daca ar fi vrut sa faca ceva pentru Voiculescu, ar fi facut. De aia si sunt astia de la Antena 3 ofticati pe el. S-ar putea sa faca pe prostii amandoi. Si Justitia ''sa-si faca treaba''. Na, ca m-am molisit si eu! In loc sa-mi vad de treaba. Asa merge. Este expresia normala... | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 25 Aug 2014, 15:11 | |
| A propos de viteza. Acum se voteaza cu o viteza incredibila legea cu pensionarii si mamele care au luat pensii mai mari... din greseala functionarilor. Niciodata o greseala nu se repara cu alta greseala.
Cine greseste plateste? Nu, la noi nu. Plateste tot prostul de roman. Platesc ceilalti care nu au beneficiat de mariri ''gresite''. Pentru ca nu da Ponta din buzunarul lui. Gaura in buget e astupata din banii celorlalti. Iar lumea cealalta tace si il voteaza tot pe el ca face bine la unii si rau la altii.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 25 Aug 2014, 15:45 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
- ...ministru Justitiei e varu lui Ponta.
... ... Antena 3 ia cea mai mare teapa, nu de la Basescu, ci de la Ponta. Asa cred eu. Poate sa ma insel.... Te inseli Ioane ca DNA e a lui basescu si judecatorii au fost numiti tot de el asa ca lasa l tu pe Ponta ca stie el ce face ,toata lumea stie ca judecatorii au fost numiti si nu trasi aleatoriu ,ca basescu a zis ca Mateut e prost(avocatul lui Voiculescu) si ca judecatorii el i a numit si ia si laudat SUNT DESTEPTI,Ioane procesul a fost galopant ,nimeni nu s a asteptat la un asemenea verdict ACUM BASESCU POATE SA MOARA LINISTIT)e o vorba) ,VAI SI AMAR Normal! Oooo! Atât de normal ca toti ce nu agrează cu punctul de vedere antenist să se însele!!! Justitia nu e o loterie! Judecătorii sunt numiti si asa este în multe tări democratice, asa trebuie să fie. Cei mai capabili să decidă si cazurile cele mai importante. Asa cum spune si Ion: numesti galopant un proces ce a tărăgănat aproape 7 ani??? Mai mult decât al lui JFK! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |