LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri sibiu romana nicuvar padure Limba 1918 1 curiozitati CPSF istorie reclame problema 23 humanitas Fantasy drumetie google mediu internet Popasul efremovivanantonovici politica brasov comment-143 muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 16 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 16 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 16 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 16 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 16 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 16 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+17
Ion
CRUCIAT
VOTAN
abbilbal
unicu
TRISTAN
Iisus
cactus
nicuvar
Emil Condor
lutra vulgaris
Cristina
ostrovna
dolion
yzzy
delta
aurora
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Una... Alta... în politică - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyVin 20 Ian 2012, 02:40

ostrovna a scris:
Emile ti se par prostanaci,actorii,studentii,profesorii???
Eu nu as zice asta pentru citeva cazuri izolate Sad
Nu exista padure fara uscaturi...
Vezi răspunsul dat lui Nicu, unde specific: prostănaci cei ce se lasă cumpărati, acele „cazuri izolate”, acele „uscături” cum bine spui si tu.

Când ai folosit cuvântul „uscături” te-ai referit la toti?
Ei, tot asa si eu m-am referit doar la „iudele” prezente acolo fără să stie de ce. :thumbs down:

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyVin 20 Ian 2012, 06:58

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyVin 20 Ian 2012, 11:45

Emil Condor a scris:
Doina a scris:
Emil Condor a scris:
...plătesc o multime de prostănaci pentru o demonstratie străină lor.
Mii de romani protesteaza la Londra, Viena, Berlin ... ieri, acum sau maine. Pe ei cine ii plateste ca sa protesteze?
Nu trebuie să-i plătească cineva, tot asa cum nu a trebuit să-i plătească pe toti cei din România pentru a iesi la manifestarea de protest. Când am zis „prostănaci” m-am referit strict la cei ce au iesit cu plată. Că altfel, am văzut manifestanti din aproape toate categoriile sociale, nu-i asa? Asa trebuie să fie: decizia nefortată a fiecărui individ de a face sau a nu face ceva în viată. Când îl cumperi pe cineva, nu e tocmai de apreciat nici cel cumpărat si nici cumpărătorul. Gresesc? Cred că nu. Sunt convins că nu esti unul dintre cei ce apreciază modul cum Iuda L-a vândut pe Isus pentru un pumn de galbeni.

Repet: despre cei ce au iesit la „paradă” din proprie credintă (convingere), nu am nimic rău de spus, dimpotrivă.

Citat :
Iesi afara, javra ordinara!
Asta e o expresie pe care nu o pot aprecia sub nicio formă, spusă oricui dar mai ales unui Presedinte ales de popor.
Pentru asa ceva, vinovatii ar trebui arestati si condamnati cât se poate de aspru.
Si nu mă refer numaidecât la întemnitarea lor, dar să primească o amendă usturătoare ce să facă pe altii a gândi de două ori înainte de a pronunta ceva jignitor.

S-auzim numai de bine!

în engleză „Get out, you miserable dog"=JAVRA ORDINARA

Aceste injurii le-au spus politistii la mitingul lor.
Emil nu ti se pare ca cine seamana vint culege "ghici ghitoarea mea"....?
Comportamentul lui e labil si nu are curajul dialogului darmite al raspunderii,ti se pare normal ca oameni pasnici sa fie batuti de jandarmi sa li se dea cu lacrimogene cind sunt acolo si copii ,pensionari ,mie nu.
Adica il forteaza pe Arafat sa-si dea demisia prin expresia "ghici ghicitoarea mea"CINE va pleca???
Mi se pare incredibil ca se comporta asa, iar ieri a baut sampanie iar lumea tipa in strada
:thumbs down:

De aceea lumea nu-l mai respecta si striga iesi afara J.O.!!!!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 00:05

Salutare!

Geta, dacă ai fi fost Presedintele României în acest moment, ce ai fi făcut?
Sunt curios să aflu opinia ta, si nu numai.

Eu stii ce as fi făcut?
Simplu: as fi calculat din numărul votantilor de la ultimele alegeri, procentajul manifestantilor de astăzi si as fi concluzionat că nu e cazul să mă deranjez pentru 2% (max. 3%) când majorotatea încă mă sustine.
În concluzie: reactia lui Băsescu la cele două procente de împotrivitori este exact ce era de prevăzut - doar asteaptă alegerile următoare în care poporul o să decidă iar.
Niciodată nimeni nu o să multumească pe fiecare individ în parte, chiar dacă l-am alege pe Sfântul Petre. Asta e realitatea!

De fapt, câte luni mai sunt până la alegeri? Nu prea multe, nu-i asa?
Deci, ceea ce e cel mai bun lucru de făcut acum: răbdare, o să vină imediat si ziua deciziilor pentru un nou Presedinte. smile

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 00:11

ostrovna a scris:
în engleză „Get out, you miserable dog"=JAVRA ORDINARA
Nu!

Dog = Câine
Bitch = Javră (cătea)

Este foarte jignitor!

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 01:44

Am inteles rationamentul tau, Emil.
Dar nu e valabil decat teoretic. Si practic pana la un punct.
De la care incepand si un singur om poate sa rastoarne un guvern, sau
un presedinte.
Vezi cazul ziaristului care l-a facut pe Nixon sa demisioneze.

Si o minoritate, cat de restransa ar fi ea, poate sa determine schimbari majore.

In ceea ce priveste expresia jignitoare "javra ordinara", sunt de acord cu tine ca e foarte
urat sa fie folosita la adresa unui Presedinte.

Nu pot insa sa nu-mi aduc aminte, in acelasi timp, expresia "tiganca imputita".
Asta este, nu numai mai urata, dar si foarte grava. Cu atat mai mult ca vine din partea
unui Presedinte.

Sa fie clar:
Nu sunt de acord cu niciun fel de violenta.
Inclusiv cu cea verbala. Cuvintele, uneori, sunt mai ucigatoare decat o arma.

Am mai zis odata ceva despre importanta pe care trebuie s-o acorde politicienii
fiecarui cetatean.
Era vorba de un atentat, aici in America, la viata unui politician.
Cand a fost omorat si un cetatean de rand, din intamplare, sau nu.

Atentia dasta de presa fata de cel care a murit si fata de politician a fost disproportionata.
Cu atat mai mult ca cetateanul a murit si politicianul a scapat ranit.

E bine sa se ia in consideratie si o manifestatie a unei minoritati.
Cat a r fi de minoritate...

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 04:04

Da, Ion, sunt si exceptii, asta nu înseamnă că la fiecare protest în lume demisionează un Presedinte!

Indiferent din ce partid face parte, un Presedinte mereu are rivali ce tânjesc la postul său, prin urmare protestele vor fi acolo, asta neînsemnând că orice actiune de acest fel trebuie băgată în seamă, iar Presedintele să dea socoteală.
Să dea socoteală cui si ce?

De-a lungul celor două mandate ale lui Băsescu, opozitia a făcut tot posibilul să bage bete în roate oricărei hotărâri guvernamentale - ne-am obisnuit cu protestele lor fără efect.

PS. Eu sunt convins că nimic nu se va întâmpla după si ca rezultat al acestor manifestatii de protest. Si mi se pare normal... smile

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 04:25

Am tras un pic pe tvr actualitati si am vazut ce a facut directorul de cabinet al prefectului din Mures:
A scris pe Facebook, cum ca:
"Arbeit macht frei."

Pentru mine nici nu e adevarat.
Eu muncesc de cand am inceput sa merg.
Iar, acum, la aproape 71 de ani, stau inchis cateva ore pe zi, cu
badge-ul in piept.
Si nu sunt inca liber.

Problema e ca au sarit aia pe el, care raspund de holocaust in tara.
Si, uite asa, FB, mai da pe unu afara. Si ramane fara job.
Adicatelea, nu mai e liber, ca nu mai are de munca, chipurile...

Si pe aici, a patit-o unu la fel. L-au dat afara din toate echipele.
Era sportiv si a zis si el ce avea pe suflet, pe FB.

Eu m-am deconectat de la retea. Dar, ce credeti ca ma lasa in pace?
De fiecare data, cand deschid computerul, imi apare pagina sa ma conectez.

Asa ceva, n-am mai vazut.
O fi vrand sa afle ce am in gand, si sa ma lase si pe mine....liber de munca?

Cert este ca ar cam fi timpul...

Si sa ma opresc, dar si sa-mi bag mintile in cap...
Si sa nu mai spun orice imi trece prin gand, si pe oriunde....

Vad ca vorba "gura bate...", e inca adevarata.

Auzi: libertatea cuvantului la ce te duce....
La pierderea job-ului. Adica tot la o libertate, nu?...

Mai, mai, sa fie!....

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 11:14

Emil Condor a scris:
Da, Ion, sunt si exceptii, asta nu înseamnă că la fiecare protest în lume demisionează un Presedinte!

Indiferent din ce partid face parte, un Presedinte mereu are rivali ce tânjesc la postul său, prin urmare protestele vor fi acolo, asta neînsemnând că orice actiune de acest fel trebuie băgată în seamă, iar Presedintele să dea socoteală.
Să dea socoteală cui si ce?

De-a lungul celor două mandate ale lui Băsescu, opozitia a făcut tot posibilul să bage bete în roate oricărei hotărâri guvernamentale - ne-am obisnuit cu protestele lor fără efect.

PS. Eu sunt convins că nimic nu se va întâmpla după si ca rezultat al acestor manifestatii de protest. Si mi se pare normal... smile

Sa dea socoteala unde e flota si alte furaciuni,vilele lui fratesu ale ficasii si de ce a lasat o pe udrea sa faca ce vrea muschii ei,de aceea nu-l mai vrea tara...si nu se lasa lumea ...
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 13:20

Din pacate n-au fost "hotarari guvernamentale", au fost decizii presedintiale. Nicio lege nu a trecut normal prin parlament, ci doar prin asumarea raspunderii. Si este tot o incalcare a Constitutiei, pentru ca este vorba de multe legi organice, care au nevoie de doua treimi in parlament, ca sa treaca. Asa, prin asumare, a fost sufiienta majoritatea simpla, cea artificiala, dintre PD-L, UDMR, UNPR si minoritati. PD-L stim cum e, UDMR a fost cu fiecare guvernare, deci nu se poate pune baza pe ei, UNPR continua sa fie un "partid" care exista ilegal in parlament, nu au fost alesi de popor sub aceasta titulatura, sunt doar o adunatura de frustrati din alte partide serioase, care s-au dus dupa un ciolan, iar minoritatile habar n-au pe ce lume traiesc. Asta-i majoritatea care conduce acum in Romania. Si vedem si noi cum se prezinta situatia.
Mult mai multa lume este nemultumita, dar nu toata lumea poate sa mearga zilnic sa protesteze. Pensionarii ce mai au si ei timp, dar nu stiu cat vor rezista, studentii, dupa ce isi termina cursurile si alti protestatari care mai vin dupa ce isi termina serviciul. Mai sunt cativa dobitoci care habar n-au ce cauta acolo, poate primesc ceva daca se duc (asa cred ei) si mai sunt instigatorii si ultrasii (de care bucuros m-as lipsi), care vor sa dea impresia ca manifestatia este violenta si care sa-i permita Elenei Udrea sa iasa cu pieptul in fata si sa minta cum ca opozitia ar instiga la violenta.
La acest sfarsit de saptamana, azi si maine, vor fi mai multi decat in cursul saptamanii, nu numai in Bucuresti, ci in toata tara. Si atunci poate se gandesc guvernantii ca ar fi bine sa reflecteze.
Cat despre Basescu, sunt convins ca nu va demisiona, pentru ca nu are pic de bun-simt in el si, din pacate, nu vom scapa de el pana in 2014, la sfarsit, cand vor avea loc alegerile prezidentiale. Asta daca nu va iesi pe cale naturala din sistem, cum le doreste el pensionarilor de acum.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 13:30

"UNPR continua sa fie un "partid" care exista ilegal in parlament"

Exact.

Cat despre Basescu, sunt convins ca nu va demisiona, pentru ca nu are pic de bun-simt in el si, din pacate, nu vom scapa de el pana in 2014, la sfarsit, cand vor avea loc alegerile prezidentiale. Asta daca nu va iesi pe cale naturala din sistem, cum le doreste el pensionarilor de acum.

Dupa cum e de darimat poate da Domnul Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:01

nicuvar a scris:
Din pacate n-au fost "hotarari guvernamentale", au fost decizii presedintiale.
Presedintele e Capul Guvernului, nu?
Deci hotărârile sunt corect numite, guvernamentale. Asa înteleg eu... smile

E interesant un lucru: când se face ceva bun pentru natiune, meritul este al Parlamentului, dar când se face ceva care stârneste nemultumiri, vina este a Presedintelui!!!
E corect să fie asa?
Spuneti voi, poate eu înteleg gresit. smile

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:12

nicuvar a scris:
Mult mai multa lume este nemultumita...
Si eu sunt nemultumit, Nicu - mi-ar fi plăcut să fiu printre rudele si prietenii de acolo, nu în exil, dar nu se poate să ai tot ce vrei în viată.

Citat :
Cat despre Basescu, sunt convins ca nu va demisiona, pentru ca nu are pic de bun-simt...
Nu stiu cât bun-simt are sau nu, dar cred că nu asta e problema, mi se pare mai mult o problemă de logică, iar logica dictează să lupti până la capăt. Gresesc?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:12

Emil Condor a scris:
nicuvar a scris:
Din pacate n-au fost "hotarari guvernamentale", au fost decizii presedintiale.
Presedintele e Capul Guvernului, nu?
Deci hotărârile sunt corect numite, guvernamentale. Asa înteleg eu... smile

E interesant un lucru: când se face ceva bun pentru natiune, meritul este al Parlamentului, dar când se face ceva care stârneste nemultumiri, vina este a Presedintelui!!!
E corect să fie asa?
Spuneti voi, poate eu înteleg gresit. smile

Ai inteles gresit,boc e un obedient,vai de capul lui,presedintele a anuntat taierea salariilor si pensiilor,are toate institutiile la mina lui,inclusiv jandarmeria,justia etc...
se comporta ca un dictator iar boc parca-i bobu...
Deci poate tu nu stii ca basescu refuza sa fie presedinte doar jucator si e si premier.
Frumos a fost din partea lui sa se ia de Raed Arafat in direct la tvr?
"Ghici ghicitoarea mea" cine v a pleca asa i-a spus dar nu primul ministru trebuie sa demita pe cineva la guvern???
Ma rog...poate nu esti bine informat ce nebunie e in tara...
Adevarul e ca basescu pt. tot ce a facut v-a plati scump..si degeaba vrea sa fuga ca smurdul nu o sa-l preia iti spun sigur.
Adica stai sa ne intelegem el da ordine de la cotroceni si apoi se face tot ce comanda el si asta e adevarul.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:28

Sunt informat destul, dar nu de către aceleasi surse.
Si chiar dacă ar fi aceleasi, culegem informatiile din respectivele surse, total diferit.

Dacă Presedintele nostru (Nicu o să vină să spună că nu e al nostru, stiu! Laughing ) era dictator, protestele alea nu mai aveau loc, iar când a fost numit „javră”, multi înfundau puscăriile. El a fost ales de popor, nu a luat „tronul” cu forta, iar Parlamentul a fost ales (nu de el) ci tot de către popor. Logic?

Stiu Geta, la fiecare întrebare de „Gresesc” unii îmi vor spune că da, si asta doar din cauză că vedem viata diferit. Eu pun acel „Gresesc” în finalul afirmatiilor mele, mai mult din politete, ca să arăt că nu tin cu hotărâre la opinia mea pe care as vrea s-o impun altora. Nu, nu e cazul, dar în sinea mea stiu că nu gresesc chiar în măsura în care ar fi unii tentati să spună. mwah!

Noi să fim sănătosi.

PS. De fel nu-mi place să discut politică, dar uneori o fac, precum în ultimele zile, totusi mă satur repede de asta.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:31

Emil Condor a scris:
Sunt informat destul, dar nu de către aceleasi surse.
Si chiar dacă ar fi aceleasi, culegem informatiile din respectivele surse, total diferit.

Dacă Presedintele nostru (Nicu o să vină să spună că nu e al nostru, stiu! Laughing ) era dictator, protestele alea nu mai aveau loc, iar când a fost numit „javră”, multi înfundau puscăriile. El a fost ales de popor, nu a luat „tronul” cu forta, iar Parlamentul a fost ales (nu de el) ci tot de către popor. Logic?

Stiu Geta, la fiecare întrebare de „Gresesc” unii îmi vor spune că da, si asta doar din cauză că vedem viata diferit. Eu pun acel „Gresesc” în finalul afirmatiilor mele, mai mult din politete, ca să arăt că nu tin cu hotărâre la opinia mea pe care as vrea s-o impun altora. Nu, nu e cazul, dar în sinea mea stiu că nu gresesc chiar în măsura în care ar fi unii tentati să spună. mwah!

Noi să fim sănătosi.

PS. De fel nu-mi place să discut politică, dar uneori o fac, precum în ultimele zile, totusi mă satur repede de asta.

De fel nu-mi place să discut politică, dar uneori o fac, precum în ultimele zile, totusi mă satur repede de asta.

Mai bine,a luat tronul cu minciuna basescu si cu voturle din afara Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:39

Emil pe Iliescu nu l-a facut nimeni "javra ordinara" desi si pe el il ura multa lume,iti imaginezi cite e de urit basescu si la propriu si la figurat Sad
Din pacate si sora mea l-a votat si toate cunostintele mele Sad

A promis ca stopeaza coruptia,furaciunile minciuna,n-a facut nimic ba dimpotriva a incurajat-o,s-a inconjurat de prosti vezi Igas ca sa nu zic de ebba,becali,diaconescu si nesimtitul de oprea care practic si-a facut un partid ilegal.
Nu zic de ungurii care-s cei mai bogati demnitari dupa videanu,berceanu udrea si cocos.
Ce specatacol cu elicoptere vamesi saltati din vestul tarii si????
Ce s-a intimplat?

Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Sam 21 Ian 2012, 19:46, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:45

Voturile de afară - o parte infimă a voturilor totale! Nu uita! mwah!
Iar „voturile de afară” au fost ale românilor, nu ale turcilor!!! smile

Oricum, după un an vom avea alt Presedinte si crezi că atunci vor fi toti fericiti?

Bineînteles că nu l-au numit pe Iliescu asa, pentru că „minerii” ar fi avut grijă de asta. Laughing
Pe Iliescu l-au numit în multe feluri după ce poporul s-a trezit, dar respectivul nu mai era Presedinte.
Chiar afirmatia ta arată că Băsescu nu e dictator - în vremea lui există mai multă liberatate a cuvântului. Tu ai spus-o!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:50

Oricum eu vreau sa li se confiste averile ilicite,uite acum arata cum boagiu are o viloaca ,cica ei pedelistii nu s hoti.

Na sa vedem cum o mai fi,dar au iesit romani in multe tari din europa.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:51

Pentru azi îmi ajunge!
Mai merg si pe alte topicuri...
Discutiile politice, sportive si religioase nu se vor termina niciodată decât dacă noi dorim asta. Iar eu doresc exact asta, chiar acum.

V-am pupat! mwah!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 19:52

Emil Condor a scris:
Pentru azi îmi ajunge!
Mai merg si pe alte topicuri...
Discutiile politice, sportive si religioase nu se vor termina niciodată decât dacă noi dorim asta. Iar eu doresc exact asta, chiar acum.

V-am pupat! mwah!

Pup si eu mwah! mwah! hug sunny
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 20:07

Rugă pentru Elena şi Traian!
C.P.Trachee

Doamne,
ai, rogu-Te-n grijă loviţii de streche,
să simtă-n rafale iubire şi dor,
să ştie în veci sinistra pereche
cum e să te-ntorci deplin la popor...

mai dă-le-n putere sărutul post-mortem,
ca semn al logodnei defuncte,
şi poartă-i, ca miri, din blestem în blestem,
în straie, doar albe, dar strâmte...

dă-le-o rezervă, frumos mobilată,
cu flote şi pajişti nestinse de vreme,
să simtă turbatul încă o dată
plăcerea supremei elene...

videnii, bercenii în draci să-i jelească,
roberta să numere-n spume,
şi, iarăşi, penala rânjind să greşească
ocara sub care se-aflară în lume ...

şi dă-le la pensii mai mult decât pot
să ducă, pe-acolo, prin smoală, ei doi,
să nu le lipsească deloc de sub bot
rahatul mâncat pe-aici, printre noi...

asistă-i cu doctori, profesori, docenţi,
când clocotul smoalei îi poartă dansând,
şi pune-o echipă de boci repetenţi,
în foc să ţină cazanul, turbând...

dă-le de treabă, tot Iadul de poţi,
să bage şi-acolo reforme, în draci,
alături să aibă onţani mateloţi
purtaţi, geometric, în falnici araci...

escortă să aibă pe fiece os,
din igaşi formată-n tainic pluton,
elenei să-i laşi traianul de ros,
iar javrei să-i faci femurul breton...

o lumânare, de vrei, să aibă la cap,
e greu să găseşti printre-atâţia samsari,
o şansă- o mai au de la cei ce nu-ncap
în straie de ducă, bieţi pensionari...
amin...
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptySam 21 Ian 2012, 23:49

Nu va mai obositi. Am certitudinea ca cei care protesteaza sunt platiti. Simtiti nevoia sa filmez cand suntem platiti? Am fost si eu o zi la protest, am vrut sa vad daca aia care m-au invitat ma si platesc ca sa scandez. Mizer ma. Nici protestul nu mai e ce ar trebui sa fie("scrieti si voi ceva impotriva usl-ului, oricum scopul este ca asta sa fie dat jos"). Ies oamenii in strada pt 30 de lei amarati. Eu ii pot intelege. Unii din ei nu mai au loc nicaieri pe la nici o filmare, pe la nici o intrunire. Inainte batranii puteau sta in numar mare printre cei care aplaudau la emisiuni, la anumite filmari, asa faceau si ei un ban. Azi procentul celor care au voie sa mearga la filmari si au peste 55 ani este din ce in ce mai mic. Daca chiar ti-e mila si ii iei, risti sa pierzi contractul cu firma de productie pt. ca nu te-ai conformat cu necesarul de figuratie trimis de ei care la 10 persoane doar 1 poate avea peste 55 de ani. Trist! Au si ei nevoie sa-si plateasca cumva intretinerea. Nu neg ca sunt printre ei care nu sunt platiti, dar cand au auzit ca eu sau altii am luat banii s-au cam suparat. In fond ei au venit din convingere. Eu nu mai cred in nimic. Abia astept sa vina Usl-ul la putere ca sa am ce injura eu peste 4 ani, pt. ca ei acum platesc oamenii si in Universitate si legal la propriul miting, din banii furati de ei acum cativa ani inainte de Basescu. Imi e mie jena de jena lor. Ce mi-e tanda(Basescu) ce mi-e manda(usl-istii). O adunatura de ***** imputite. M-am eliberat si eu.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyDum 22 Ian 2012, 02:49

lutra vulgaris a scris:
Nu va mai obositi. Am certitudinea ca cei care protesteaza sunt platiti.
Ies oamenii in strada pt 30 de lei amarati.
Toti au certitudinea asta, doar că USL si simpatizantii USL-isti nu recunosc. Atât! smile

Unii au fost mai „norocosi” primind 50 de lei amărâti. smile

Citat :
Abia astept sa vina Usl-ul la putere ca sa am ce injura eu peste 4 ani, pt. ca ei acum platesc oamenii si in Universitate si legal la propriul miting, din banii furati de ei acum cativa ani inainte de Basescu. Imi e mie jena de jena lor. Ce mi-e tanda(Basescu) ce mi-e manda(usl-istii). O adunatura de ***** imputite. M-am eliberat si eu.
Fiecare simte nevoia aceea uneori... smile

Unii au dat semne de trezire: nu mai vor să audă de niciun partid politic.
E un semn bun pentru natiune.
Indiferent cine vine la putere, poporul o să-si trăiască frustrarea mai departe, care eventual se va accentua odată cu trecerea timpului.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 EmptyDum 22 Ian 2012, 08:56

Revin la problema ce ma framanta inca de pe vremea comunistilor... nu poate exista o societate fara politica? Sunt ministere pentru fiecare domeniu de activitate, ele hotarasc regulamentele de functionare, noi ne supunem acelor regulamente! Ce mare filozofie?
Sunt organe de ordine, exista justitie, toate conduse de ministere...
In problema alegerilor celor ce vor conduce aceste ministere, iarasi e simplu: pe criterii profesionale... cel ce considera ca e indreptatit sa ocupe un post, isi depune candidatura undeva pe un avizier in centrul oraselor, vor fi alesi, cu totii vor merge in fata unei adunari generale a reprezentantilor fiecarui municipiu resedinta de judet si este investit cel ce merita.
Forma de guvernamant nu poate fi decat monarhie, deoarece nu face politica, asa ca toate sunt bune si frumoase!
Asta, asa, pe scurt... fara sa detaliez... sunt solutii pentru fiecare caz in parte!

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 16 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 16 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Romania in politica lumii
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: