__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 14 Mar 2011, 11:33 | |
| - Cristina a scris:
- Atitudinea publică faţă de Voiculescu spune totul despre decăderea iremediabilă a societăţii româneşti. Voiculescu nu e o băbuţă oarecare, vreo mătuşică inofensivă care-a păcătuit cândva cu ofiţerul de Securitate. Între altele, Voiculescu are o importantă funcţie publică. Dacă tăcem, înseamnă că acceptăm să fim la cheremul unui individ pe care mulţi îl credem capabil de orice mârşăvie. În al doilea rând, Felix are contracte de milioane cu statul. Cum să nu mă intereseze aşa ceva?! Cine e indiferent sau mimează indiferenţa, ori e decerebrat, ori are ceva de ascuns, ori e ticălos. Şi, din păcate, am avut - în locul reacţiilor scârbite - pe ecranele televizoarelor, încă din prima zi a deciziei Înaltei Curţi, o revărsare de simpatie. O nouă dovadă că felicşii, ridzii, păsaţii şi năstaşii n-ar fi posibili dacă n-ar fi apăraţi de gărzile pretoriene prezente la datorie douăzeci şi patru de ore din douăzeci şi patru. "Cazul Felix" nu reprezintă doar radiografia unui destin corupt. El e şi un test pe care societatea românească îl are de trecut. Nu-mi fac iluzii: nu-l va trece, aşa cum nu-l mai trece, în clipa de faţă, absolut niciun partid politic din cele înscrise în confruntarea acerbă pentru ciolan. Tot ce ne rămâne e satisfacţia searbădă că, din când în când, câte un ticălos e pocnit peste bot. Pentru că aşa e în România: până şi veştile bune sunt jalnice.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-felix-definitiv-si-irevocabil-923916.html Auzi da crezi ca pe mine ma intereseaza ce-o facut voiculescu acum 30 de ani sau ma intereseaza ce se intimpla in tara noastra,io nu te inteleg de ce nu zici nimic de hotia din parlament care e evidenta,de fata lui basescu agramata si buzata parca-i o vidanja cu buzele alea siliconate si habar n-are sa vorbeasca in parlamentul european,de cit se fura si acum cu cocos sotul doamnei cu posetele,de basescu ca i-ar ne-o facut de rahat in fata lui szarckozi astea nu le vezi nu??? pese Doamne de sa ajunga Vadim la putere,auzi sio luat parlamentul liber de ziua Ungariei asta-i culmea nesimtirii ,mai un pic, Cind l-am vazut ieri si pe umflatul ala la alegeri adormit pe fularul portocaliu a fost culmea grotescului bleacs!!! ps de fapt portocalii n-au ce face fara unguri asta e | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 14 Mar 2011, 11:36 | |
| | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 14 Mar 2011, 17:42 | |
| - Mihaela a scris:
- Ai impanzit forumul cu stirea asta.
stiu ca te deranjeaza ... iti trece ... spune sincer, te oftici ca nu ti-o pun si pe forumul tau, nu-i asa ?! - Mihaela a scris:
- E in vreo 4 sau 5 locuri.
...inseamna (si ma bucur ) ca le-ai citit -totusi- pe toate ... - Mihaela a scris:
- Sa n-o pui si la muzica, te rog!!
acolo o pui doar tu _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Lun 14 Mar 2011, 17:53, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 14 Mar 2011, 17:44 | |
| - ostrovna a scris:
Auzi da crezi ca pe mine ma intereseaza ce-o facut voiculescu ...
Auzi da' crezi ca pe mine ma intereseaza -in mod special- ce te intereseaza pe tine, mai ales in politica?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 14 Mar 2011, 20:55 | |
| - Cristina a scris:
spune sincer, te oftici ca nu ti-o pun si pe forumul tau, nu-i asa ?!
He he, stii si tu ca doar aici poti sa ti-o pui cat si cum vrei tu. P.S. Nu, n-am citit, de altfel stii si tu foarte bine ca ceea ce e mult si fara rost si copy-paste pe deasupra, nu citeste nimeni. |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 14 Mar 2011, 21:05 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 14 Mar 2011, 22:43 | |
| - ostrovna a scris:
- ...basescu ca i-ar ne-o facut de rahat in fata lui szarckozi...
No, aici am altceva de zis, total diferit de ce spui tu - nu despre Băsescu ci despre cel mai tolomac Presedinte de tară din lume, de cel mai racist, de cel mai ticălos, de cel mai dezapreciat lider, si acela e Nicolas Sarkozy. Despre Băsescu las pe altii să vorbească... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 14 Mar 2011, 22:45 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 15 Mar 2011, 04:40 | |
| - Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
He he, stii si tu ca doar aici poti sa ti-o pui cat si cum vrei tu. Whatever ... Habar n-ai tu ce stiu eu ... Dar ma bucur ca am aflat -in sfirsit- motivul pentru care iti place atit de mult aici, in loc sa stai la tine pe forum . - Mihaela a scris:
- P.S. Nu, n-am citit, de altfel stii si tu foarte bine ca ceea ce e mult si fara rost si copy-paste pe deasupra, nu citeste nimeni.
Siiiigur ca da ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 15 Mar 2011, 06:38 | |
| Stau unde am chef! |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 15 Mar 2011, 06:54 | |
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 15 Mar 2011, 12:34 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 15 Mar 2011, 19:02 | |
| Avram Iancu a fost "spanzurat" la Miercurea CiucUn spectacol deplorabil a fost oferit de unul din liderii Garzii Secuiesti la Miercurea Ciuc. Csibi Barna a organizat un "tribunal", un "proces" si o executie pentru un manechin ce ar fi trebuit sa il reprezinte pe Avram Iancu. Csibi Barna a postat imaginile revoltatoare pe blogul sau personal. In imagini, "Avram Iancu" este judecat de un "tribunal" pentru crime impotriva umanitatii si genocid, iar condamnarea sa la moarte este executata prin spanzurare. "Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletul lui, dar asa vor pati toti cei care gresesc impotriva maghiarilor si a secuilor" e replica de final a lui Csibi Barna. Culmea, autoritatile locale ii acordasera lui Barna o aprobare pentru demonstratia sa, dar asta doar pentru ca acesta ceruse dreptul de a afisa mai multe pancarte. Clipul a adunat deja sute de comentarii pe internet, gestul lui Barna fiind aspru criticat. Nu si de autoritati, Csibi Barna nefiind amendat pentru reprezentatia data. http://www.crimetime.ro/eveniment/avram-iancu-spanzurat-la-miercurea-ciuc.html _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 15 Mar 2011, 19:22 | |
| De ce se fac alegeri in Romania?
Pentru ca UDMR-ul sa isi aleaga cu ce partide merge la guvernare.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 15 Mar 2011, 22:46 | |
| - nicuvar a scris:
- Cred ca Mihaela se refera la discutia asta: ...
Stiu la care discutie - am trecut peste ea în totalitate. Multumesc! - Citat :
- Emil, intelegi ce vrei.
Nu! Înteleg ce este scris. - Citat :
- Si eu imi pun postarile unde doresc.
Decizia ta! Eu nu urmăresc măruntisurile astea. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 15 Mar 2011, 22:53 | |
| - Mihaela a scris:
- Emil Condor a scris:
- Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
He he, stii si tu ca doar aici poti sa ti-o pui cat si cum vrei tu. Adicăăă? Cum adica, adicaaa? Mai citeste-o si pe prietena ta Cristina nu doar pe mine (desi eu ma bucur ca ma citesti ). Cum adică... ce? Toti îmi sunt prieteni la Popas, nu doar Cristina. Tu, nu? Îi citesc pe toti! Multumesc pentru sfat! Stiu cine provoacă si cine răspunde provocărilor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 06:58 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Mier 16 Mar 2011, 07:04, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 07:00 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 09:32 | |
| Isterizarea asta se datoreaza faptului ca ti-am acordat un pic de atentie?? Doar pt ca ti-am spus ca faci spam cu o stire? Binepa! |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 09:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- Citat :
- Si eu imi pun postarile unde doresc.
Decizia ta! Eu nu urmăresc măruntisurile astea. Scuze, era o gluma. Nimic altceva. Si inca ceva. Daca ai citit tot, de ce te-ai ratoit numai la Mihaela, daca spui ca iti sunt dragi toti. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 11:11 | |
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 17:56 | |
| - Mihaela a scris:
- nicuvar a scris:
- [
Si inca ceva. Daca ai citit tot, de ce te-ai ratoit numai la Mihaela, daca spui ca iti sunt dragi toti. pentru ca asa e Emil: impartial Cam asa-i. Din pacate, doar tu ai reactionat la mizeria aia facuta de unguri cu spanzurarea lui Avram Iancu. Bine ca a venit Victor Orban sa ne spuna ce si cum trebuie sa facem. Dar pe cei de aici nu-i intereseaza asemenea maruntisuri. La Politica, vorbesc. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 18:12 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- ...basescu ca i-ar ne-o facut de rahat in fata lui szarckozi...
No, aici am altceva de zis, total diferit de ce spui tu - nu despre Băsescu ci despre cel mai tolomac Presedinte de tară din lume, de cel mai racist, de cel mai ticălos, de cel mai dezapreciat lider, si acela e Nicolas Sarkozy. Despre Băsescu las pe altii să vorbească... Pai aici am si eu ceva de zis. Daca Sarkozy este cel mai tolomac, cel mai rasist, cel mai ticalos, cel mai dezapreciat lider, atunci Basescu cum e? Daca Sarkozy ii da cu flit, daca nici cel mai ticalos nu il baga in seama pe Basescu, ce sa mai spunem despre "cel mai iubit presedinte dintre romani"? Pe Basescu nu-l baga nimeni in seama in Europa ... in afara de Victor Orban. Daca o ajuns ungurul dracului sa vina sa ne dea ordin aici, in Romania, sa il spanzure pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc ... Dar despre asta nu vorbiti nimic, portocaliilor, atunci cred ca cel mai de dispretuit lider din Europa este Basesci. Pe care nu il baga in seama nici macar cel mai dezapreciat, tolomac. ticalos si rasist lider din lume. Emil, ungurii l-au spanzurat pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc. Spune ceva, daca iti mai pasa de Romania. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 20:46 | |
| Groaznic intolerabil grobian si abjecti ((( | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|