LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu brasov drumetie 1 curiozitati mediu reclame comment-143 nicuvar Popasul 1918 istorie romana padure muzica_traditionala humanitas CPSF problema politica google 23 Fantasy taieri efremovivanantonovici Limba internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 9 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 9 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 9 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 9 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+17
Ion
CRUCIAT
VOTAN
abbilbal
unicu
TRISTAN
Iisus
cactus
nicuvar
Emil Condor
lutra vulgaris
Cristina
ostrovna
dolion
yzzy
delta
aurora
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Una... Alta... în politică - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 14 Mar 2011, 11:33

Cristina a scris:
Atitudinea publică faţă de Voiculescu spune totul despre decăderea iremediabilă a societăţii româneşti. Voiculescu nu e o băbuţă oarecare, vreo mătuşică inofensivă care-a păcătuit cândva cu ofiţerul de Securitate. Între altele, Voiculescu are o importantă funcţie publică. Dacă tăcem, înseamnă că acceptăm să fim la cheremul unui individ pe care mulţi îl credem capabil de orice mârşăvie. În al doilea rând, Felix are contracte de milioane cu statul. Cum să nu mă intereseze aşa ceva?! Cine e indiferent sau mimează indiferenţa, ori e decerebrat, ori are ceva de ascuns, ori e ticălos. Şi, din păcate, am avut - în locul reacţiilor scârbite - pe ecranele televizoarelor, încă din prima zi a deciziei Înaltei Curţi, o revărsare de simpatie. O nouă dovadă că felicşii, ridzii, păsaţii şi năstaşii n-ar fi posibili dacă n-ar fi apăraţi de gărzile pretoriene prezente la datorie douăzeci şi patru de ore din douăzeci şi patru. "Cazul Felix" nu reprezintă doar radiografia unui destin corupt. El e şi un test pe care societatea românească îl are de trecut. Nu-mi fac iluzii: nu-l va trece, aşa cum nu-l mai trece, în clipa de faţă, absolut niciun partid politic din cele înscrise în confruntarea acerbă pentru ciolan. Tot ce ne rămâne e satisfacţia searbădă că, din când în când, câte un ticălos e pocnit peste bot. Pentru că aşa e în România: până şi veştile bune sunt jalnice.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-felix-definitiv-si-irevocabil-923916.html

Auzi da crezi ca pe mine ma intereseaza ce-o facut voiculescu acum 30 de ani sau ma intereseaza ce se intimpla in tara noastra,io nu te inteleg de ce nu zici nimic de hotia din parlament care e evidenta,de fata lui basescu agramata si buzata parca-i o vidanja cu buzele alea siliconate si habar n-are sa vorbeasca in parlamentul european,de cit se fura si acum cu cocos sotul doamnei cu posetele,de basescu ca i-ar ne-o facut de rahat in fata lui szarckozi astea nu le vezi nu???

pese Doamne de sa ajunga Vadim la putere,auzi sio luat parlamentul liber de ziua Ungariei asta-i culmea nesimtirii ,mai un pic,
Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722

Cind l-am vazut ieri si pe umflatul ala la alegeri adormit pe fularul portocaliu a fost culmea grotescului so funny! so funny! so funny!

bleacs!!!

ps de fapt portocalii n-au ce face fara unguri asta e Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 14 Mar 2011, 11:36

Mihaela a scris:
Ai impanzit forumul cu stirea asta. E in vreo 4 sau 5 locuri. Sa n-o pui si la muzica, te rog!! Rolling Eyes
thumb_yello Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 so funny!
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 14 Mar 2011, 17:42

Mihaela a scris:
Ai impanzit forumul cu stirea asta.
stiu ca te deranjeaza Wink ... iti trece Very Happy ...
spune sincer, te oftici ca nu ti-o pun si pe forumul tau, nu-i asa Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 ?!
Mihaela a scris:
E in vreo 4 sau 5 locuri.
...inseamna (si ma bucur Very Happy ) ca le-ai citit -totusi- pe toate Wink ...
Mihaela a scris:
Sa n-o pui si la muzica, te rog!! Rolling Eyes
acolo o pui doar tu mwah! Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha

Ultima editare efectuata de catre Cristina in Lun 14 Mar 2011, 17:53, editata de 1 ori
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 14 Mar 2011, 17:44

ostrovna a scris:

Auzi da crezi ca pe mine ma intereseaza ce-o facut voiculescu ...
Auzi da' crezi ca pe mine ma intereseaza -in mod special- ce te intereseaza pe tine, mai ales in politica?! Una... Alta... în politică - Pagina 9 154834

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 14 Mar 2011, 20:55

Cristina a scris:

spune sincer, te oftici ca nu ti-o pun si pe forumul tau, nu-i asa Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 ?!
He he, stii si tu ca doar aici poti sa ti-o pui cat si cum vrei tu. mwah! Very Happy

P.S. Nu, n-am citit, de altfel stii si tu foarte bine ca ceea ce e mult si fara rost si copy-paste pe deasupra, nu citeste nimeni.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 14 Mar 2011, 21:05

Mihaela a scris:
Cristina a scris:

He he, stii si tu ca doar aici poti sa ti-o pui cat si cum vrei tu. mwah! Very Happy

P.S. Nu, n-am citit, de altfel stii si tu foarte bine ca ceea ce e mult si fara rost si copy-paste pe deasupra, nu citeste nimeni.

so funny! so funny! so funny! Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 14 Mar 2011, 22:43

ostrovna a scris:
...basescu ca i-ar ne-o facut de rahat in fata lui szarckozi...
No, aici am altceva de zis, total diferit de ce spui tu - nu despre Băsescu ci despre cel mai tolomac Presedinte de tară din lume, de cel mai racist, de cel mai ticălos, de cel mai dezapreciat lider, si acela e Nicolas Sarkozy.
Despre Băsescu las pe altii să vorbească... smile

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyLun 14 Mar 2011, 22:45

Mihaela a scris:
Cristina a scris:

Adicăăă?

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 04:40

Mihaela a scris:
Cristina a scris:

Whatever ... mwah!
Habar n-ai tu ce stiu eu Wink ... Dar ma bucur ca am aflat -in sfirsit- motivul pentru care iti place atit de mult aici, in loc sa stai la tine pe forum oh da! .
Mihaela a scris:

Siiiigur ca da Una... Alta... în politică - Pagina 9 154834 ...

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 06:38

Stau unde am chef! Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 06:54

Emil Condor a scris:
Mihaela a scris:
Cristina a scris:

Adicăăă?
Cum adica, adicaaa? Mai citeste-o si pe prietena ta Cristina nu doar pe mine (desi eu ma bucur ca ma citesti Very Happy).
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 12:34

Cred ca Mihaela se refera la discutia asta:

Cristina a scris:
Mihaela a scris:
Ai impanzit forumul cu stirea asta.
stiu ca te deranjeaza Wink ... iti trece Very Happy ...
Mihaela a scris:
E in vreo 4 sau 5 locuri.
...inseamna (si ma bucur Very Happy ) ca le-ai citit -totusi- pe toate Wink ...
Mihaela a scris:
Sa n-o pui si la muzica, te rog!! Rolling Eyes
acolo o pui doar tu mwah! Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722

Emil, intelegi ce vrei.
Si eu imi pun postarile unde doresc. Laughing

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 19:02

Avram Iancu a fost "spanzurat" la Miercurea Ciuc

Un spectacol deplorabil a fost oferit de unul din liderii Garzii Secuiesti la Miercurea Ciuc. Csibi Barna a organizat un "tribunal", un "proces" si o executie pentru un manechin ce ar fi trebuit sa il reprezinte pe Avram Iancu.
Csibi Barna a postat imaginile revoltatoare pe blogul sau personal. In imagini, "Avram Iancu" este judecat de un "tribunal" pentru crime impotriva umanitatii si genocid, iar condamnarea sa la moarte este executata prin spanzurare.

"Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletul lui, dar asa vor pati toti cei care gresesc impotriva maghiarilor si a secuilor" e replica de final a lui Csibi Barna.

Culmea, autoritatile locale ii acordasera lui Barna o aprobare pentru demonstratia sa, dar asta doar pentru ca acesta ceruse dreptul de a afisa mai multe pancarte.

Clipul a adunat deja sute de comentarii pe internet, gestul lui Barna fiind aspru criticat. Nu si de autoritati, Csibi Barna nefiind amendat pentru reprezentatia data.

http://www.crimetime.ro/eveniment/avram-iancu-spanzurat-la-miercurea-ciuc.html

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 19:22

De ce se fac alegeri in Romania?

Pentru ca UDMR-ul sa isi aleaga cu ce partide merge la guvernare.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 20:03

nicuvar a scris:
Avram Iancu a fost "spanzurat" la Miercurea Ciuc
Cat de odios!! Oare astia sunt dezaxati de tot?
Ei, autoritatile n-au timp pentru apararea demnitatii nationale, ei sunt prea ocupati cu luptele pt putere si alegerile interne din partid. Sad Sad Twisted Evil
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 22:46

nicuvar a scris:
Cred ca Mihaela se refera la discutia asta: ...
Stiu la care discutie - am trecut peste ea în totalitate. Multumesc!
Citat :
Emil, intelegi ce vrei.
Nu! Înteleg ce este scris.
Citat :
Decizia ta! Eu nu urmăresc măruntisurile astea.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMar 15 Mar 2011, 22:53

Mihaela a scris:
Emil Condor a scris:
Mihaela a scris:
Cristina a scris:

Adicăăă?
Cum adica, adicaaa? Mai citeste-o si pe prietena ta Cristina nu doar pe mine (desi eu ma bucur ca ma citesti Very Happy).
Cum adică... ce? Laughing

Toti îmi sunt prieteni la Popas, nu doar Cristina. Tu, nu?

Îi citesc pe toti! Multumesc pentru sfat!
Stiu cine provoacă si cine răspunde provocărilor.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 16 Mar 2011, 06:58

Mihaela a scris:
Mai citeste-o si pe prietena ta Cristina .....
Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722
Te superi tare daca-ti spun ca pari a avea un complex de inferioritate si ca suferi de invidie stupida?! Laughing Atunci nu-ti spun...
so funny!

Ultima editare efectuata de catre Cristina in Mier 16 Mar 2011, 07:04, editata de 1 ori
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 16 Mar 2011, 07:00

Mihaela a scris:
Stau unde am chef! Very Happy

Laughing se vede! Una... Alta... în politică - Pagina 9 876722 oh da! aplauze

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 16 Mar 2011, 09:32

Isterizarea asta se datoreaza faptului ca ti-am acordat un pic de atentie?? Doar pt ca ti-am spus ca faci spam cu o stire? nu se poate(2) nu se poate(2) Binepa!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 16 Mar 2011, 09:43

Emil Condor a scris:

Citat :
Decizia ta! Eu nu urmăresc măruntisurile astea.

Scuze, era o gluma. Nimic altceva.
Si inca ceva. Daca ai citit tot, de ce te-ai ratoit numai la Mihaela, daca spui ca iti sunt dragi toti. scratch

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 16 Mar 2011, 11:11

nicuvar a scris:
[
Si inca ceva. Daca ai citit tot, de ce te-ai ratoit numai la Mihaela, daca spui ca iti sunt dragi toti. scratch
pentru ca asa e Emil: impartial Rolling Eyes nu se poate
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 16 Mar 2011, 17:56

Mihaela a scris:
nicuvar a scris:
[
pentru ca asa e Emil: impartial Rolling Eyes nu se poate

Cam asa-i. Din pacate, doar tu ai reactionat la mizeria aia facuta de unguri cu spanzurarea lui Avram Iancu. Bine ca a venit Victor Orban sa ne spuna ce si cum trebuie sa facem.
Dar pe cei de aici nu-i intereseaza asemenea maruntisuri. La Politica, vorbesc.

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 16 Mar 2011, 18:12

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
...basescu ca i-ar ne-o facut de rahat in fata lui szarckozi...
No, aici am altceva de zis, total diferit de ce spui tu - nu despre Băsescu ci despre cel mai tolomac Presedinte de tară din lume, de cel mai racist, de cel mai ticălos, de cel mai dezapreciat lider, si acela e Nicolas Sarkozy.
Despre Băsescu las pe altii să vorbească... smile

Pai aici am si eu ceva de zis. Daca Sarkozy este cel mai tolomac, cel mai rasist, cel mai ticalos, cel mai dezapreciat lider, atunci Basescu cum e? Daca Sarkozy ii da cu flit, daca nici cel mai ticalos nu il baga in seama pe Basescu, ce sa mai spunem despre "cel mai iubit presedinte dintre romani"? Pe Basescu nu-l baga nimeni in seama in Europa ... in afara de Victor Orban. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Daca o ajuns ungurul dracului sa vina sa ne dea ordin aici, in Romania, sa il spanzure pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc ... Dar despre asta nu vorbiti nimic, portocaliilor, atunci cred ca cel mai de dispretuit lider din Europa este Basesci. Pe care nu il baga in seama nici macar cel mai dezapreciat, tolomac. ticalos si rasist lider din lume.

Emil, ungurii l-au spanzurat pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc. Spune ceva, daca iti mai pasa de Romania.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 EmptyMier 16 Mar 2011, 20:46

Groaznic intolerabil grobian si abjecti Sad(((
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 9 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Romania in politica lumii
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: