__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 02 Dec 2010, 16:53 | |
| Cum spui tu, Getuta . E opinia ta si ti-o respect . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| | | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 02 Dec 2010, 20:42 | |
| nu-i frumos dar tot spun:sa-i ia naiba pe toti "escu"!!!!Ar trebui sa schimbam o data registru,dar nu stiu zau cum!!? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 02 Dec 2010, 22:50 | |
| Nu se spune ca cei cu ...escu, sunt romani adevarati?! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 06:51 | |
| Nu numele conteaza, ci omul si faptele lui. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 10:10 | |
| - dolion a scris:
- Nu se spune ca cei cu ...escu, sunt romani adevarati?!
De ce Dolion nu ar fi nume de român adevărat? | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 10:43 | |
| M-am referit la altceva,ca de 20 de ani nici un escu din fruntea tarii nu a facut mai nimic pentru opinca ci doar ptr vladica!!!!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 10:51 | |
| De douăzeci de ani încoace cei din fruntea ţării nu aveau ce face pentru opincă. Rolul lor a fost şi este cu totul altul. Pentru opincă trebuiau să facă cei pe care i-a votat opinca, dar toţi au uitat de opincă de cum s-a terminat numărarea voturilor. Dar nu uită să strige la opincă pentru a strânge cât mai tare de brăcinar să vadă cât mai repede luminiţa. | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 11:09 | |
| Da,lumanarea de la cap!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 11:14 | |
| Nu mai citez pe nimeni. Spun doar ca eu personal cunosc pdl-isti care au pus mana pe obiective economice. Persoane reale care exista si care au nume. Fratii paunescu au devalizat o banca numita BankCoop (sau ceva de genu') si acuma sunt moguli care sustin puterea, pdl-ul si pe basescu. Nimeni nu uraste poporul roman mai mult ca basescu, acesta vanzand absolut tot ce a mai ramas din tara asta. In anii '90 (cand era Iliescu) eu mi-am inceput o afacere si pentru ca faceam productie (avand cateva sute de angajati) am beneficiat de o facilitate foarte importanta: scutirea de la plata impozitului pe profit pentru o perioada de 5 ani!!! Am putut sa pun bazele si sa fac investitiile de care aveam nevoie. Cine mai poate azi sa inceapa o afacere? Fara bani furati de la stat ci prin munca cinstita asa cum am facut eu si multi altii ca mine!! M-am saturat pana peste cap de cei care vorbesc intr-un mod mai mult decat superficial, se informeaza din ziarele in care scriu oameni care habar n-au ce-i cu ei, n-au trait niciodata in viata reala ci au stat spectatori. Sau se uita in gura unui Turcescu - platit cu o avere - ca sa minta cu nerusinare. Doar daca te plateste cineva poti sa lauzi regimul actual - sau- sa fii undeva pe luna si sa privesti incoace de undeva, dintr-un loc unde e cald si bine. |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 15:55 | |
| Dar prin anii '90 nu Iliescu a fost cel care a dat facilitatea respectivă, ci aceia votaţi de opincă şi care azi sunt înjuraţi pentru că erau FSN. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 17:12 | |
| - VOTAN a scris:
- nu-i frumos dar tot spun:sa-i ia naiba pe toti "escu"!!!!Ar trebui sa schimbam o data registru,dar nu stiu zau cum!!?
Iti zic io asa cum trebuia sa fie voturile nefurate era excelent ,dar ciuruiala si ciordeala au fost aranjate pe banii nostrii ,scuza-mi vocabularul dar n-am alti termeni | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 17:13 | |
| - Cristina a scris:
- Nu numele conteaza, ci omul si faptele lui.
Faptele sa vad si omul e cam invizibil mai mult mahmur sau doarme | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 18:17 | |
| - ostrovna a scris:
Iti zic io asa cum trebuia sa fie voturile nefurate era excelent ,dar ciuruiala si ciordeala au fost aranjate pe banii nostrii ,scuza-mi vocabularul dar n-am alti termeni Dar nu trebuie sa te scuzi. Ai folosit un limbaj prezidential: Un fleac, ne-a ciuruit. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 18:31 | |
| - abbilbal a scris:
- Dar prin anii '90 nu Iliescu a fost cel care a dat facilitatea respectivă, ci aceia votaţi de opincă şi care azi sunt înjuraţi pentru că erau FSN.
Nu Iliescu, normal. Insa inceputul a fost cat de cat ok. Continuarea insa..... |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 22:20 | |
| - Citat :
- Nimeni nu uraste poporul roman mai mult ca basescu, acesta vanzand absolut tot ce a mai ramas din tara asta.
Corect | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 03 Dec 2010, 22:21 | |
| - Citat :
- Am putut sa pun bazele si sa fac investitiile de care aveam nevoie. Cine mai poate azi sa inceapa o afacere? Fara bani furati de la stat ci prin munca cinstita asa cum am facut eu si multi altii ca mine!!
Stiu io sau mai bine zis familia mea ne-am confruntat cu aceeasi problema doar ca au fost doar patru angajati | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 05 Dec 2010, 13:19 | |
| Europarlamentarul PDL Monica Macovei a sustinut ca prezumptia de nevinovatie se aplica doar in instante, nu si in cadrul partidelor, astfel incat nu este nevoie ca acestea sa astepte condamnari definitive pentru a da afara oameni care au probleme de integritate. „Un partid nu trebuie sa astepte o solutie definitiva in justitie, care la noi, din pacate, vine peste cati ani. Trebuie sa-si faca curatenie inainte. Prezumtia de nevinovatie, care se tot invoca de politicieni, nu se aplica in cazul apartenentei la un partid(...) A fi dat afara din magistratura sau dintr-un partid politic nu are nicio legatura cu prezumptia de nevinovatie, ci are legatura cu niste criterii de integritate, deci nu trebuie sa asteptam o condamnare definitiva ca sa dam pe cineva afara dintr-un partid, ca doar nu-i trimitem la inchisoare, ci ii impiedicam numai sa detina functii importante", a spus Macovei, la o conferinta internationala pe tema integritatii in partidele politice, organizata de Institutul pentru Studii Politice.
Valeriu Stoica: „Sistemul coruptiei a fost cladit de Iliescu, om sarac si cinstit.
Si ca urmare, acest fenomen (al coruptiei - n.r) se manifesta. Problema este ca nu cred ca PDL este cazul tipic de discutat in aceasta privinta", a spus Valeriu Stoica, intr-o declaratie de presa. Intrebat care ar fi cazul tipic, Stoica a facut trimitere la Ion Iliescu. „Eu cred ca de 20 de ani, in Romania, sistemul coruptiei a fost cladit de Ion Iliescu, un om sarac si cinstit, dar care, in timpul in care a condus Romania, a lasat sa se dezvolte aceasta caracatita a coruptiei”, a apreciat Stoica. Potrivit liderului PDL, fenomenul coruptiei „este legat de fenomenul puterii, partidele politice sunt cele care gestioneaza puterea in orice tara si, ca urmare, in legatura cu partidele politice exista mai mult sau mai putin legitim o suspiciune de coruptie”. „Cred ca lucrul cel mai important care afecteaza integritatea partidelor politice, nu numai din Romania, ci in orice tara, este legat de modul de finantare al partidelor politice. Daca nu exista un sistem transparent de finantare a partidelor politice, atunci se creeaza o legatura intre oamenii politici, grupurile de interese, legatura care nu este una morala cu riscul ca aceasta legatura sa imbrace forma coruptiei este foarte mare”, a spus Stoica. El a apreciat ca ar trebui reglementat foarte clar modul de finantare a partidelor politice și adoptate „reguli stricte in interiorul fiecarui partid politic in legatura cu modul in care sunt gestionate resursele partidului, mai ales modul in care sunt obtinute aceste resurse”. Valeriu Stoica a mai aratat ca, in ultimii 20 de ani, s-au facut lucruri foarte importante, ca exista o finantare a partidelor politice care este foarte buna dar, „din pacate, nu intotdeauna exista siguranta ca resursele pe care le declara partidele politice sunt intotdeauna cele reale”.
Sursa: Evenimentul Zilei - (Raluca Dan) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 05 Dec 2010, 21:12 | |
| pai la noi de la o vrema e aceeasi Marie cu alta palarie! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 06 Dec 2010, 07:20 | |
| - dolion a scris:
- Europarlamentarul PDL Monica Macovei a sustinut ca prezumptia de nevinovatie se aplica doar in instante, nu si in cadrul partidelor, astfel incat nu este nevoie ca acestea sa astepte condamnari definitive pentru a da afara oameni care au probleme de integritate.
„Un partid nu trebuie sa astepte o solutie definitiva in justitie, care la noi, din pacate, vine peste cati ani. Trebuie sa-si faca curatenie inainte. Prezumtia de nevinovatie, care se tot invoca de politicieni, nu se aplica in cazul apartenentei la un partid(...) A fi dat afara din magistratura sau dintr-un partid politic nu are nicio legatura cu prezumptia de nevinovatie, ci are legatura cu niste criterii de integritate, deci nu trebuie sa asteptam o condamnare definitiva ca sa dam pe cineva afara dintr-un partid, ca doar nu-i trimitem la inchisoare, ci ii impiedicam numai sa detina functii importante", a spus Macovei, la o conferinta internationala pe tema integritatii in partidele politice, organizata de Institutul pentru Studii Politice.
Valeriu Stoica: „Sistemul coruptiei a fost cladit de Iliescu, om sarac si cinstit.
Si ca urmare, acest fenomen (al coruptiei - n.r) se manifesta. Problema este ca nu cred ca PDL este cazul tipic de discutat in aceasta privinta", a spus Valeriu Stoica, intr-o declaratie de presa. Intrebat care ar fi cazul tipic, Stoica a facut trimitere la Ion Iliescu. „Eu cred ca de 20 de ani, in Romania, sistemul coruptiei a fost cladit de Ion Iliescu, un om sarac si cinstit, dar care, in timpul in care a condus Romania, a lasat sa se dezvolte aceasta caracatita a coruptiei”, a apreciat Stoica. Potrivit liderului PDL, fenomenul coruptiei „este legat de fenomenul puterii, partidele politice sunt cele care gestioneaza puterea in orice tara si, ca urmare, in legatura cu partidele politice exista mai mult sau mai putin legitim o suspiciune de coruptie”. „Cred ca lucrul cel mai important care afecteaza integritatea partidelor politice, nu numai din Romania, ci in orice tara, este legat de modul de finantare al partidelor politice. Daca nu exista un sistem transparent de finantare a partidelor politice, atunci se creeaza o legatura intre oamenii politici, grupurile de interese, legatura care nu este una morala cu riscul ca aceasta legatura sa imbrace forma coruptiei este foarte mare”, a spus Stoica. El a apreciat ca ar trebui reglementat foarte clar modul de finantare a partidelor politice și adoptate „reguli stricte in interiorul fiecarui partid politic in legatura cu modul in care sunt gestionate resursele partidului, mai ales modul in care sunt obtinute aceste resurse”. Valeriu Stoica a mai aratat ca, in ultimii 20 de ani, s-au facut lucruri foarte importante, ca exista o finantare a partidelor politice care este foarte buna dar, „din pacate, nu intotdeauna exista siguranta ca resursele pe care le declara partidele politice sunt intotdeauna cele reale”.
Sursa: Evenimentul Zilei - (Raluca Dan) Multi vad, putini inteleg... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 06 Dec 2010, 14:25 | |
| - VOTAN a scris:
- pai la noi de la o vrema e aceeasi Marie cu alta palarie!
Corect | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 06 Dec 2010, 22:11 | |
| Parlamentarism la fără frecvenţăNu mai este o excepţie, ci chiar o modă: opoziţia face parlamentarism la fără frecvenţă. Că vine preşedintele, că se dezbate nu ştiu ce lege, că se asumă o alta, că se discută strategii. Opoziţia găseşte motiv să nu fie prezentă. Cică aşa se face politică de opoziţie. Întrebarea este în ce măsură astfel această opoziţie poate să mai aducă vreo contribuţie la activitatea Legislativului, măcar şi prin consultare? Căci se ştie că şi de la consultări a chiulit pe aceleaşi considerente. Şi aşa, un guvern şi o coaliţie cât se poate de poticnită face politică fără ca măcar să aibă o opoziţie măcar de formă. Poate să voteze şi să asume, fără să simtă nici cel mai mic deranj. Opoziţia e într-o perpetuă vacanţă. Dar plătită cât se poate de gras: căci salariul de parlamentar se plăteşte. Cum altfel, dacă nu la zi? Aşa că nu este clar ce îi preocupă pe domnii care „fac opoziţie“ doar la TV şi nu acolo unde ar trebui. Cu siguranţă nu politica adevărată pentru ţară. Nu contează subiectele care se vor discuta în parlament. Au motiv să nu meargă: nu-l înghit pe preşedinte, pe Anastase, pe Boc, pe alţii ca ei şi astea sunt suficiente motive ca să nu fie acolo. Dacă opoziţia face politică doar după simpatii şi empatii, e de rău. De fapt nu avem opoziţie. Mai degrabă o grămadă de politruci care latră că vor sus şi tare, dar nu fac nimic. Şi aşa, a ajuns coaliţia să facă şi să tacă. A, nu e cazul să ne bucurăm, căci nu e vorba, nici aici de adevărată politică, ci de jocuri şi interese. Cam asta se vede. http://bernardnoghiu.wordpress.com/ _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 10 Dec 2010, 10:45 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 10 Dec 2010, 20:01 | |
| _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 10 Dec 2010, 20:15 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |