__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Mai 2014, 15:32 | |
| Eu sunt fericita ca Antonescu si-a dat arama pe fata acum,cand ma gandesc ca l-am votat cu doua maini si ce dezamagita sunt acum,vai si amar ,daca stanga v a castiga e si din cauza lui si a sucirii pnlului!! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Mai 2014, 19:51 | |
| N-aş fi crezut vreodată că liberalii îşi vor da mâna cu pedeleii! Antonescu, sub aceeaşi umbrelă cu Monica Macovei, unul dintre cele mai toxice personaje din politica românească! Chinezii au o vorbă: "Să te ferească Dumnezeu să trăieşti vremuri interesante!" _____________________ Free your mind!
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Mai 2014, 20:17 | |
| Calugare, in perioada urmatoare vei asista la multe anomalii politice in Romania. | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Mai 2014, 20:41 | |
| Diplomatia este "arta compromisurilor", a zis nu stiu ce diplomat.
Parafrazandu-l, eu as zice ca:
Politica este compromisul insusi!
Sau, cum zicea Caragiale, mai pe sleau:
"Pupat in Piata Independentei!" | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Mai 2014, 20:57 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Calugare, in perioada urmatoare vei asista la multe anomalii politice in Romania.
Uneori mă gândesc că anormal sunt eu... Poate aşa trebuie să fie lumea şi io mi-s defazat cu pi/2: adică atunci când toţi merg înainte, mă găsesc eu să fac la dreapta! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Mai 2014, 21:09 | |
| - Anahoret a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Calugare, in perioada urmatoare vei asista la multe anomalii politice in Romania.
Uneori mă gândesc că anormal sunt eu... Poate aşa trebuie să fie lumea şi io mi-s defazat cu pi/2: adică atunci când toţi merg înainte, mă găsesc eu să fac la dreapta ! "defazat cu pi/2....eu sa fac la dreapta"... Asta inseamna ca o vei lua " in sens invers.... trigonometric"?
Dar dupa acele ceasornicului? Adica in sensul scurgerii timpului...In acest sens nu te pui impotriva curentului/timpului, nu? | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 28 Mai 2014, 21:46 | |
| Dragos si eu sunt dezolata si scarbita de ce a facut Antonescu,imagineaza-ti Renatte Weber pupandu-se cu Anastase,vai si amar,nu pot sa cred ce or ascunde aceste marsavii doar basescu stie ,poate il are la mana cu ceva,poate a facut ceva | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 29 Mai 2014, 18:48 | |
| - Ion a scris:
- "defazat cu pi/2....eu sa fac la dreapta"...
Asta inseamna ca o vei lua "in sens invers.... trigonometric"?
Dar dupa acele ceasornicului? Adica in sensul scurgerii timpului... In acest sens nu te pui impotriva curentului/timpului, nu? Din păcate (sau nici nu mai ştiu cum să zic acum), din '90 încoace am făcut numai la dreapta. Convingerea mea era că n-aş fi împotriva timpului, ci că aş fi doar antitrigonometric. Se pare, iarăşi din păcate (pentru mine), că sunt şi împotriva timpului. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 29 Mai 2014, 18:53 | |
| - ostrovna a scris:
- Dragos si eu sunt dezolata si scarbita de ce a facut Antonescu,imagineaza-ti Renatte Weber pupandu-se cu Anastase,vai si amar,nu pot sa cred ce or ascunde aceste marsavii doar basescu stie ,poate il are la mana cu ceva,poate a facut ceva
Getuţa, noi am mai discutat şi între patru ochi şi-mi ştii convingerile (mă rog, alea care-au fost). Ca atare, ai şi dimensiunea scârbei care m-a cuprins. Asta e: omu-nvaţă şi la bătrâneţe! Ciolanul este irezistibil şi nu are culoare politică... doar gust. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 29 Mai 2014, 19:08 | |
| Cu toata credinta ta, Calugare, oricat ai vrea, nu te poti opune "scurgerii timpului". A fi "anti-trigonometric" nu e deloc un lucru rau. E pur si simplu celalalt sens, stabilit doar prin conventie. Oricine il poate schimba, cu conditia ca, pe tot parcursul rationamentului, sa-l respecte. Lucru care, la noi, asa se pare, nu se respecta.
De aceea suntem asa de dezorientati. Astia au reusit sa gaseasca o alta forma a expresiei: "Dezbina si stapaneste!"
Dezorienteaza-i si stapaneste-i/zapaceste-i! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 29 Mai 2014, 21:11 | |
| - Anahoret a scris:
- ostrovna a scris:
- Dragos si eu sunt dezolata si scarbita de ce a facut Antonescu,imagineaza-ti Renatte Weber pupandu-se cu Anastase,vai si amar,nu pot sa cred ce or ascunde aceste marsavii doar basescu stie ,poate il are la mana cu ceva,poate a facut ceva
Getuţa, noi am mai discutat şi între patru ochi şi-mi ştii convingerile (mă rog, alea care-au fost). Ca atare, ai şi dimensiunea scârbei care m-a cuprins. Asta e: omu-nvaţă şi la bătrâneţe! Ciolanul este irezistibil şi nu are culoare politică... doar gust. Dragul meu Dragos nici prietenia nu are culoare politica ,asa cum e a mea cu tine si Zaraza ,va iubesc Poate ne mai vedem si anul acesta ,va astept in orasul meu ,va puuuup | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 29 Mai 2014, 21:12 | |
| Stiti ce cred eu sincer ,Antonescu e bolnav de o boala incurabila alfel nu-mi explic decimarea peneleului sau fuziunea cu basistii,apoi mai cred ca Diaconu va fi presedinte daca isi va depune candidatura !! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 30 Mai 2014, 07:13 | |
| - ostrovna a scris:
- Stiti ce cred eu sincer ,Antonescu e bolnav...
Informatia asta v-am scris-o aici, la Popas, mult timp în urmă si unii erau în stare să mă sfâsie: cum pot eu să mă iau de „ sfântul Crin”?!!! Acum, respectivii sustin un candidat mult mai rău decât Antonescu, dar ei se află în aceeasi situatie: nu văd! - Citat :
- ...apoi mai cred ca Diaconu va fi presedinte daca isi va depune candidatura !!
Poporul si-a găsit alt clown... În încheiere: ce credeti dacă Isărescu ar ajunge să fie convins de cine trebuie pentru a candida la prezidentiale? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 30 Mai 2014, 14:40 | |
| Emil ar fi suuuper,Isarescu dar nu cred | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 30 Mai 2014, 19:00 | |
| Isărescu a mai fost 5 minute prim-ministru şi, din postura asta, a candidat la preşedinţie. Până şi el începuse să promită măriri electorale, care s-ar putea face "cu atenţie" (îmi amintesc citatul de parcă l-ar fi scos ieri) asta după ce, cu două-trei săptămâni înainte de a intra în campanie, tuna şi fulgera împotriva promisiunilor iresponsabile. Cred că vă mai aduceţi aminte. Deci... "nimic nou pe frontul de..." est. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 31 Mai 2014, 00:20 | |
| Adevărul e că, personal nu prea am urmărit activitatea ministrului de finante din care cauză nici nu prea am ce zice despre el. Voi îl stiti mai bine. Sincer să fiu, eu as avea curajul să merg pe mâna unui neamt... chiar si din Sibiu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 31 Mai 2014, 00:23 | |
| Emil tara asta acum e sub ape,ura,dezbinare nu stiu cine ne mai poate ajuta | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 31 Mai 2014, 00:25 | |
| Da, am văzut că sunt ploi serioase acolo.
Ura crează dezbinare, deci acolo e problema.
Dumnezeu să ajute poporul român!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 31 Mai 2014, 13:09 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 31 Mai 2014, 13:14 | |
| Pe perete ‘ntr-o cutie , sus in deal, la Cotroceni, Cucu plange si suspina, ajuns gluga de coceni. Nu mai da ora exacta, morfolind doar scarnavii Trist prevede viitorul, drept chirias de colivii.
Acum tace ca fecalu’, cand se odihneste-n iarba, Dupa ce electoratul i-a trantit o flegma-n barba, Iar partidu-i nici de-o schioapa, pastorit de parasuta, A luat vot cat de-o poseta, Louis Vuitton de matracuca.
Ieri dadea ora exacta si striga razboinic cucu, Astazi neamul mioritic il indeamna la sepuku. Cei doar sase dintr-o suta ce votat-au cocalara Sunt model alde Fileata care-si promoveaza cioara.
Du-te cucule, ne lasa, in surghiun ales de satra, Du-te si cu regii Cioaba puneti-o de una lata! De te tii inca de tronu-ti drept girant l-asa o fufa Ne vei parasi in lanturi intr-o limuzina duba.
sursa: Marcus-blog | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 02 Iun 2014, 17:30 | |
| Despre trădare și dispreț. Cu Geoană și Ponta, prostănacul și mitomanul
Se ia declarația „Trădătorii (și traseiștii) sunt disprețuiți în Europa cum sunt disprețuiți și în România“. Autor: Victor Ponta. Despre PNL. Repetată săptămâna asta de mii și miliarde de ori, ca să se-nțeleagă și în fundul sălii că Crin Antonescu a trădat cauza și gata, e câh.
Se ia apoi mărturisirea aceluiași Victor Ponta: „În 2009 am votat în primul tur cu Antonescu, nu cu Geoană. Îl consideram pe Antonescu schimbarea de care era nevoie“
Se adaugă amănuntul că la alegerile din 2009, celebrele alegeri decise oarecum în vila lui Vântu, Victor Ponta era purtătorul de cuvânt al candidatului Geoană. Adversarul lui Antonescu. Președintele PSD. „Să fii membru în staff-ul unui candidat și să votezi cu altul“ – zău dacă această frază n-ar putea fi inclusă în DEX în dreptul cuvântului „trădare“.
Declarația lui Ponta de la început se poate reconstrui acum în forma: „Cei ce votează cu adversarul șefului, deci trădătorii, sunt disprețuiți în Europa cum sunt disprețuiți și în România“. Păi nu? Rar s-a pomenit trădare mai dihai decât să înfigi ștampila în spatele candidatului pentru care lucrezi.
După alegerile din 2009, relația dintre Geoană și Ponta, prostănacul și mitomanul, a fost mai agitată decât neuronul lui Vadim.
În februarie 2010, la scurt timp după trădare, Ponta devine președintele PSD, în locul lui Geoană. În septembrie 2010, PSD-iștii îi interzic lui Mircică să mai vorbească în numele partidului. Curând, acesta dă cu ghioaga pe internet: „Domnul Ponta, care era în acel moment purtătorul de cuvânt al campaniei mele, mi-a spus: dacă întreabă dacă ați fost acasă la Vântu, mințiți și spuneți că ați fost acasă, la nevastă… Am preferat să spun adevărul“
Dură asta, i-a dat-o unde-i este baschetbalistului mai greu… După câteva luni, vine răspunsul mitomanului: prostănacul este suspendat pentru șase luni din partid. I-au închis gura cam un an, timp în care lui Geoană îi vine o idee: să candideze la prezidențialele din 2014! O idee originală. Și realizabilă, desigur. Cu această idee în cap, în octombrie 2011 pleacă în America, unde se dă liderul opoziției din România, ceea ce-l enervează iar pe Ponta, care declară în ușa partidului: „E important, din punctul de vedere al USL-ului, să dăm mesaje clare – Antonescu va fi candidatul USL-ului în 2014“. „Nu Mircea Geoană?“, insistă reporterii. Ponta dă un mesaj clar: „Haideți să nu glumim!“. Întrebat dacă Geoană mai este în PSD, mitomanul confirmă: „Da, e membru PSD, nu se pune problema…“
Asta era, așadar, în octombrie 2011. Peste o lună, pac!, deodată s-a pus problema: Geoană a fost exclus din PSD. La ieșire, prostănacul s-a descărcat vreo zece minute în fața microfoanelor. „Acest partid, atâta vreme cât este condus din umbră de Iliescu și Năstase, nu are vreo șansă de reformare. Au pus în fruntea partidului o marionetă (…) La o vârstă atât de fragedă cu apucături tiranice și o lipsă teribilă de caracter“ Marioneta fără caracter era, desigur, Victor Ponta.
A mai băgat ceva cu „execuție planificată“ și „stalinism“, apoi a plecat la dragostea lui, în casa lor de la RAAPPS. Curând și-a făcut o fundație, sau o platformă apolitică, ceva cu „România“. Și s-a așternut liniștea.
După un an, însă, surpriză: Geoană se alege iarăși senator al PSD. Poziție din care începe să-l mitralieze constant pe Antonescu: „Acest Ťprieten cu somnulť nu poate fi candidatul USL la președinție!“ (am citat din memorie). Marioneta fără caracter nu zice nimic. Până acum câteva luni, când, deși aliatul și prietenul Antonescu era fiert și susținea că este exclus ca Geoană să primească vreo funcție de la Ponta, acesta pune piciorul în prag și-l unge pe Geoană nu știu ce înalt reprezentant al primului ministru pe probleme de economie și strategie. Antonescu se trezește în ofsaid. Curat murdar, coane parșivel!
Între timp, USL a murit, Antonescu a ajuns trădător și traseist. Joi pe la prânz, la o șuetă cu colegii de partid, Victor-Viorel s-a trezit vorbind despre votul din 2009, când a pus ștampila pe Antonescu, nu pe șeful Geoană. Iar Geoană, când l-au luat reporterii ca din oală și i-au povestit ce-a spus Ponta cu un sfert de oră înainte, s-a înnegrit brusc și a graseiat cu fălcile ușor încleștate: „Îi las pe membrii noştri de partid, pe votanţii noştri, pe simpatizanţi să judece o astfel de atitudine a domnului Ponta“
Au trecut trei zile și n-am observat ca Ponta să fi fost deranjat cu vreo întrebare despre mărturisirea de joi.
În ce-l privește pe Geoană, acesta se află într-o dilemă teribilă: în cazul în care marioneta fără caracter va fi candidatul PSD la prezidențiale, el ce face? Infirmă sau confirmă zicala că „Răzbunarea e arma prostănacului“?
Gabriel Drogeanu _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 02 Iun 2014, 18:58 | |
| Nici nu s-a "răcit" Antonescu şi hoitarii deja-i mănâncă coliva! _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 03 Iun 2014, 00:43 | |
| | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 03 Iun 2014, 23:19 | |
| Domnule Rares Bogdan, Kisssinger, neamt la origine, a facut carieira politica pe care o stiti. Romania, Romanii nu sunt pregatiti pentru a avea un neamt catolic Presedinte... Nici dvs., D-le Rares Bogdan, nici invitatul dvs... Va dau nota proasta la acesgt capitol... Transformati lipsa de talent oratoric, in avantaj astfel: Tace si le face! Nu stiti sa folositi ce are omul , ci stiti sa-l distrugeti pentru ce nu are. Nu veti reusi nciodata! A bon entendeur, salut! All the best! De peste Ocean, Ion Asta i-am scris lui Rares Bogdan, pe adresa: jocurideputere@realitatea.net, azi. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |