LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri istorie comment-143 problema humanitas politica 1918 reclame muzica_traditionala 1 Popasul mediu brasov efremovivanantonovici 23 google Limba nicuvar Fantasy curiozitati padure CPSF romana drumetie internet sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 25 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 25 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 25 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 25 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 25 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 25 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+17
Ion
CRUCIAT
VOTAN
abbilbal
unicu
TRISTAN
Iisus
cactus
nicuvar
Emil Condor
lutra vulgaris
Cristina
ostrovna
dolion
yzzy
delta
aurora
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Una... Alta... în politică - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMar 03 Iun 2014, 23:39

Anahoret a scris:
Nici nu s-a "răcit" Antonescu şi hoitarii deja-i mănâncă coliva!  Laughing 
Când era cu USL, îl atacam pentru ceea ce era.
Acum l-am lăsat în pace si dacă ar fi să aleg între Ponta si Antonescu, bineînteles că l-as alege pe al doilea.  smile 
Oricum, niciunul dintre cei doi nu are capabilităti de a conduce o tară.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMar 03 Iun 2014, 23:46

ostrovna a scris:
Crin Antonescu...
Curva politică nr.1 a României
Văd că te răzgândesti foarte rapid în algerile pe care le faci...
Să fie asta, o calitate, oare?  mwah! 

Citat :
Antonescu... ...eu l-am votat cu doua maini, vai si amar...
Adevărat zici: „vai si amar!” pentru că ai votat cu mâinile si când se face un lucru atât de important se votează cu altceva.  Laughing

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMar 03 Iun 2014, 23:47

Ion a scris:
... i-am scris lui Rares Bogdan...
Ai primit răspuns?

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMar 03 Iun 2014, 23:53

Niciodata n-am primit un raspuns personal de la nicio televiziune din Tara.
Numai Turcescu a spus ca el citeste toate mesajele pe care le primeste.
Rares Bogdan nici nu poate sa raspunda in acest moment, pentru ca e in emisiune.
Dar asta nu e o scuza. Ar putea avea un raspuns automat, cu promisiunea ca va raspunde
intr-un timp cat se poate de scurt. La noi nu exista asa ceva. Inca....

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMier 04 Iun 2014, 00:00

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Crin Antonescu...

Citat :
Adevărat zici: „vai si amar!” pentru că ai votat cu mâinile si când se face un lucru atât de important se votează cu altceva.  Laughing

Emil de unde sa stiu ca minte si tradeaza in halul asta antonescu??mai rau ca basescu,am avut incredere in el ,vai ,vai vai si uite ca si minciuna e vorba dar o sa si franga gatul pana la urma Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMier 04 Iun 2014, 00:02

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Crin Antonescu...

Citat :

Emil de unde sa stiu ca minte si tradeaza in halul asta antonescu??mai rau ca basescu,am avut incredere in el ,vai ,vai vai si uite ca si minciuna e vorba dar o sa si franga gatul pana la urma Sad
Iar Ponta pe care îl sustii în prezent, este cel mai temut dusman al minciunii, nu-i asa?  so funny!

Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMier 04 Iun 2014, 01:28

UN PARADOX I
Opinii - Ion C., NY
(citeste alte articole de acelasi autor ť)

53 vizualizari
Marți, 03 Iunie 2014 - 19:34
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:  

Stimata Redactie,

Am scris, cu 7 ani in urma, articolul ce vi-l retrimit mai jos. Observ ca, ceea ce se petrece acum, in Tara, parca se repeta.... Daca si dvs. vi se pare la fel, va rog sa-l publicati...

De peste Ocean, Ion C.

Dupa o iarna destul de blanda, aici, in Long Island, la fereastra casei, unde locuiesc de aproape 7 ani, a inflorit, ca in fiecare an, iar ciresul. Anul acesta are asa de multe flori, incat m-a facut sa visez ca o sa aiba mult mai multe cirese decat anul trecut. Cel putin de doua ori mai multe. Anul trecut n-a facut niciuna. Acum au inceput sa cante si pasarelele. Ciripo, ciripo…Politica?.... Ť Dar am promis sa nu mai vorbim azi despre politica…. ť. Asa isi incepea D-l Profesor(Cezar Avramescu-nota redactiei), , dar in alt cadru natural, si mult mai frumos decat incerc eu acum, cu o primavara in urma, articolele Sale, cu care ne delecta in fiecare saptamana. Si apoi o dadea pe politica. Ť Nu sunt un fan al lui Basescu, dar…. ť. Intotdeauna exista un dar-conjunctie. Langa acesta, exista insa un alt dar-substantiv. Pe care-l avea numai Domnul Profesor, atunci cand scria cu blandete si ironie ascutita, dar fina, despre cei pe care nici Domnia Sa, dar nici noi nu prea-i iubeam. Provocandu-ne astfel la discutii pe noi, cei care-l citeam si-l comentam. Unii cu mult respct. Altii, mai cu asprime, ii adreseau chiar cuvinte mai dure, pe care eu nu cred ca le merita. Acum regretam pe Cel care, prin plecarea Sa, a creat un mare gol atat in spatiile Gazetei, cat si in sufletul nostru. Eu am apreciat intotdeauna toate comentariile care se faceau pe marginea celor scrise de D-l Profesor. Si am incercat sa inteleg ce ii determina pe acei comentatori sa posteze cu atata regularitate comentarii la acele editoriale. Unul dintre motive ar fi nevoia de comunicare. Nevoia de a intelege mai mult si mai bine ce se intampla in Tara, cu toata departarea de aceasta, a unora, carora D-l Prof. se adresa cu atata intelegere si bunatate in suflet. Am adaugat langa numele meu, dupa virgula, initialele statului New York, NY, numai pentru a marca aceasta departare strict geografica. Pentru ca sunt mult mai mandru ca sunt nascut in Capitala Prazului, decat ca, acum, locuiesc la o azvarlitura de bat de Capitala Lumii, si unde prazul este una dintre legumele cele mai scumpe. Revin. Nici eu nu sunt un fan al lui Basescu. Dar el a inceput Ť jocul de-a fuziunea ťdintre PD si PNL, care nu s-a mai facut. Unii zic pentru ca au doctrine diferite. Pentru ca au sisteme diferite de a minti si de a fura, ar zice, nu fara rautate, altii. Apoi, pentru ca nu s-au mai inteles sa joace impreuna, a aparut Ť Jocul de-a anticipatele ť. Care au fost amanate mereu. Unii zic pentru ca nu putini dintre alesi nu voiau sa-si piarda ciolanul. Indiferent de marimea si grasimea acestuia. Ca marime cat mai lung. Ce? DOUA mandate numai? Cum propuneam eu, mai deunazi. Si cat mai gras ciolanul. Ca sa aiba si copiii si nepotii risipitori. Au urmat scandalurile cu biletelele colorate, alimentate din plin de presa. Timp in care, cealalta parte, stand de o parte, a pregatit prima parte a altui joc, numita mot(iunea) de cenzura, care a trecut usor de parlament. Ť Jocul de-a suspendarea ť, care a urmat, prin care cei 322, uniti pentru a divide ca sa stapaneasca, apoi, mai usor, au decis suspendarea celui mai bun jucator din echipa adversa, care era si Presedinte, si fost capitan. Pe timp de 30 de zile. Si nu doua etape. Ca, aici, nu suntem la fotbal. Dupa care este chemat un arbitru, in persoana Alegatorului, pentru a decide daca suspendatul isi va relua locul in fruntea Tarii sau nu. In cazul ca va reveni, unii propun ca cele doua capete : unu Cap-itanu si altu Tare-ceanu, sa se inteleaga. Sa-si omoare, mai intai, cum sunt sfatuiti de D-na Cornea, Ť balaurul Ť din ei. Daca nu, jocul va continua ,pana cand vor veni ceilalalti, considerati de unii, a fi mult mai rai. Intre timp, cel care plateste, in loc sa fie rasplatit, este arbitru-ale(r)gator. Eu sunt un cititor ca si Dvs. Si intreb :Eu cu cine votez? Pentru ca din presa aflu numai ca unii sunt mai rai decat altii. Si atunci sunt obligat, cum zicea D-l Avramescu, din doua lucruri rele sa-l aleg pe cel mai putin rau. Mult mai usor mi-ar fi sa ma decid, daca as sti ce lucruri bune au facut si unii si altii. Atunci as putea alege, mai usor, pe aceia care imi inspira mai multa incredere. Pe cei care vor face ceea ce promit. Sa nu fie si ei precum ciresul meu. Care, de cand il stiu eu, decat infloreste si nu rodeste. Citind, bunaoara , am aflat totusi, dintr-un cotidian bucurestean, ca sunt si lucruri bune. Dar nu la noi. Se zice ca Varunina de peste Balta ar fi promis ca va face o propunere prin care cei care au furat Ť pana acum ť sa fie iertati. Nefiind prea clar pana cand se intinde Ť pana acum ť, cei in cauza, fiind si prea ocupati sa mai stranga cate ceva,in acest rastimp, l-au facut pe Varunina sa se laude si sa strige , in limba materna, cat il tinea gura, ca sa auda si cei de dincoace de Balta : Ť Pi mini n-are shini sa ma suspiende , mai Badie! Vorba she : Ghini fashi, ghini gasesti. ( pentru traducere folositi un DLMM.) Pana pe 19 mai, mai sunt cateva zile. Unde ne sunt inteleptii, care sa se adune la sfat si sa ne spuna ce avem de facut, pe 19 Mai?! Cu calm si cu iubire. Cu duhul blandetii, fara ura. In timp ce scriam aceste randuri, pe cealalata sticla ,se anunta un timp frumos pentru Duminica viitoare. Ma gandesc, fiind singura mea zi libera din saptamana, sa fac o plimbare prin parcul ramas din padurea, care a fost la inceput, prin care trec niste sosele de asfalt cenusiu, foarte circulate. Copaceii din parc alcatuiesc veritabile perdele de protectie pentru absorbirea zgomotului si a gazelor nocive. Bietii copacei! Cate agresiuni , facute de mana omului, asupra lor, asupra naturii, pot suporta! Dar, si omul suporta mult(e). Nu numai ce-si face el, cu mana lui. Ci si ceea ce ii fac, direct sau indirect, cu Ť mintea(!) alesii de meserie ť. Care alesi, in loc sa serveasca Tara si pe Alegator, mai intai, se servesc pe ei insisi. Zice o vorba : Ť Sa nu-i dea Dumnezeu omului cat poate sa duca ť. Cat poate sa suporte. Asa cum m-ati suportat si Dvs. pe mine, in incercarea mea, nu stiu cat de reusita a fost, de a rezolva un paradox : Cum sa umpli un gol cu nimic. Cu nimicuri!?

Currently 5.00/512345
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMier 04 Iun 2014, 18:37

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Acum l-am lăsat în pace si dacă ar fi să aleg între Ponta si Antonescu, bineînteles că l-as alege pe al doilea.  smile 
Ce interesant! Omul este bun sau rău, în funcţie de gaşca în care se află la un moment dat. Dacă este cu "cine trebuie", poa' să dea şi-n cap, nu-i problemă! E bun!  oh da! 

Părerea mea este că doar Carol I a ştiut să conducă o ţară. Ceilalţi... fanarioţi. Teşchereaua şi clanul.

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyMier 04 Iun 2014, 19:59

D-na Dragotescu,Vorbeste despre un "troc" intre PSD si PPDD.
Asta am inteles, dar nu vad unde sau care sunt "porcii"?
Emisiunea lui Dragos Patraru se intituleaza "Starea Natiei".
Eu i-as propune s-o intituleze:
"S-a tampit Natiunea!"

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 00:41

Emil,cine rade la urma stii tu si faza cu apele limpezi sunt adanci,nu? mai vedem la toamna ,oricum tu esti fericit si linistit in tara care in care familia ta e superba,te imbratisez smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 00:42

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Ce interesant! Omul este bun sau rău, în funcţie de gaşca în care se află la un moment dat. Dacă este cu "cine trebuie", poa' să dea şi-n cap, nu-i problemă! E bun!  oh da! 
Nu, nu sunt cu „gasca”, dar nicicum nu voi fi cu PSD, chiar dacă acolo ar candida fratele meu de sânge.
Pentru mine, politica lor este falsitate si nimic altceva.
Vezi tu, Anahoret, chiar dacă sunt oameni de caracter într-un partid, după ce sunt alesi, ei nu vor fi asa cum îsi doresc, ci cum li se trasează. De aceea stau departe de PSD, nimic bun nu poate veni de la ei.
Sincer îti spun că as vota cu Geoană dacă ar candida pentru oricare alt partid sau ca independent.
Crede-mă nebun, dar as face-o!

Citat :
Părerea mea este că doar Carol I a ştiut să conducă o ţară. Ceilalţi... fanarioţi. Teşchereaua şi clanul.
Oare ar fi timpul să mai încercăm un neamt? Eu zic: de ce nu?

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Joi 05 Iun 2014, 00:47, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 00:45

ostrovna a scris:
Emil,cine rade la urma...
Asa se spunea si când era vorba de Antonescu, dar văd că nu mai e valabil.

Nu stiu dacă o să avem prea multi râzând... la urmă!  smile Eventual mai multi emigranti...

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 01:05

Nu mai sunt emigranti ,acum incep sa se sinucida hotii pedelisti ,lasii vezi Ilie Vonica ,din pacate sub obladuirea lui Iohanis de la Sibiu ,Dumnezeu sa i ierte pe toti neavenitii:(
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 01:32

Ce, Johannis e dădaca tuturor sibienilor?  Laughing

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Joi 05 Iun 2014, 01:40, editata de 1 ori
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 01:39

Geta, da-mi voie sa cred un pic si ce spune Emil Hurezeanu despre Vonica.
Numai cuvinte bune am auzit in emisiunea de la DG 24, de azi. Asocierea cu Johannis, pe care o faci tu, Geta, nu cred ca e corecta, pana la dovedirea contrariului.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 02:16

A,mai vedem de ce s-a sinucus,cum au furat medicamentele de la cei care au cancer si diabet,Vonica e din orasul meu si a facut multe marsavii si aici,ma rog Ioane sa mai vedem oricum o asemenea avere ca si proasta de Grapini pe care o cunosc personal nu ai avut cum sa strangi in 25 de ani de cand l-au omarat pe ceasescu :(95 mil euro e ceva ....
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 05:19

Azi, la Jocuri de Putere cu Rares Bogdan a revenit Viorel Catarama.
Iata ce i-am scris:

D-le RB,
Ultima fraza a d-lui Viorel Catarama a fost:

"Clasa Poltica de acum trebuie rasa!"

De acord!
Eu va spun si cum:
- Doua mandate maximum.
-Legea partidelor- fara traseisti.
--Legea subventionarii campaniilor electorale: 1 leu pe an de fiecare alegator.

Doamne, ajuta!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 16:54

Ce (a)simetrie ciudata, in istoria acestei tari ...

In 1899 un grup de oameni, recunoscuti ca valoare intelectuala si morala, paraseau socialistii din PSDMR pentru a se alatura lui Bratianu, in Partidul National Liberal.
Aceasta a fost TRADAREA GENEROSILOR si le sunt recunoscator.

Dupa 115 ani, un grup zapaceste un intreg partid de talia Partidului National Liberal, facandu-l sa-si insele electoratul, sa-si insele proprii militanti si chiar oameni onesti din conducerea partidului, pentru a face cadou partidul, printr-un congres mistificat cu delegati alesi pe spranceana, celui mai detestat om din istoria recenta a tarii, mintind in continuare cetatenii cu privire la o falsa dezavuare a lui Basescu de catre "camarazii" lui de ispravi.
Aceâsta va fi TRADAREA BASISTILOR AVENTURIERI.
Aventurieri pentru ca ceea ce fac ei nu are nici o logica, alta decat a acoperirii unor interese personale, de grup, adica tot personale.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 18:22

Aceasta a fost TRADAREA GENEROSILOR si le sunt recunoscator.

Ce (a)simetrie ciudata, in istoria acestei tari ...

Aceâsta va fi TRADAREA BASISTILOR AVENTURIERI.
Aventurieri pentru ca ceea ce fac ei nu are nici o logica, alta decat a acoperirii unor interese personale, de grup, adica tot personale.

Eu nu vad unde e simetria? Sau sunt eu orb?

Pentru "Tradarea Generosilor" zice, cine zice, eu nu stiu, ca le-ar fi "recunoscator".

Pentru simetrie, nu-i asa, ar trebui sa le fie "recunoscator", acea persoana, si celor din "Tradarea Basistilor Aventurieri", nu?

Eu zic ca singurul lucru comun ar fi numai cuvantul "tradare"....
In rest, daca e tradare, atunci ar trebui s-o stim cu totii, vorba lui Nenea Iancu, saracu!

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 18:47

Emil Condor a scris:
Nu, nu sunt cu „gasca”, dar nicicum nu voi fi cu PSD, chiar dacă acolo ar candida fratele meu de sânge.
Pentru mine, politica lor este falsitate si nimic altceva.
Vezi tu, Anahoret, chiar dacă sunt oameni de caracter într-un partid, după ce sunt alesi, ei nu vor fi asa cum îsi doresc, ci cum li se trasează. De aceea stau departe de PSD, nimic bun nu poate veni de la ei.
Sincer îti spun că as vota cu Geoană dacă ar candida pentru oricare alt partid sau ca independent.
Crede-mă nebun, dar as face-o!

Citat :
Oare ar fi timpul să mai încercăm un neamt? Eu zic: de ce nu?

Geoană?! Pe politică externă, poate. Preşedinte... ar fi mai marionetă decât a fost Boc. Nu că Ponta ar fi altceva.

Cu PSD-ul sunt de acord cu ce spui tu, la care aş adăuga şi PDL-ul. Doar s-au aliat în 2009! Numai că PSD-ul a învăţat ceva şi le-a tras-o PNL-iştilor aşa cum şi-au luat-o ei. Twisted Evil

Să încercăm un neamţ... da, dar nici nemţii nu mai sunt ce-au fost. Tare-mi este că s-au "românizat" şi ei. Este ca la şcoală: nu poţi să stai într-o clasă unde bântuie gripa şi să nu ajungi să strănuţi şi tu.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 05 Iun 2014, 19:16

Anahoret a scris:

Să încercăm un neamţ... da, dar nici nemţii nu mai sunt ce-au fost. Tare-mi este că s-au "românizat" şi ei. Este ca la şcoală: nu poţi să stai într-o clasă unde bântuie gripa şi să nu ajungi să strănuţi şi tu.

corect mai ales ca si-a insusit si el vreo sase case prin Sibiu si a mai facut si alte matrapazlacuri ,mie mi se pare ciudat cam ca apele limpezi care sunt adanci sau cainele care nu latra Sad
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyDum 08 Iun 2014, 23:06

Eu nu stiu de ce Geta mai esti suparata pe Antonescu ca a tradat.
Am inteles de aici ca il vrei pe Ponta. Acum s-a aliat si cu Dan diaconescu, are o majoritate relativ stabila in Parlament, il va sustine si la Prezidentiale, stanga va avea si Palatul Cotroceni prin Ponta.
Dreapta este faramitata, nu va mai avea nicio sansa, Basescu pleaca peste cateva luni....

Nu ne mai ramane decat sa cantam Internationala si IMNUL Chinezesc, daca nu si cel rusesc....

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyDum 08 Iun 2014, 23:26

Ahahah Ioane,basescu nu se lasa asa usor fii sigur,Antonescu a profitat de noi si l-am ales in usl ca apoi sa para mai rau ca basescu,tu chiar crezi ca basescu si sleahta lui au fost de dreapta???,eu sunt sigura ca nu ,normal ca el turnator la securitatea comunista ca si macovei iar burtosii portocalii au furat pana le au sarit capacele ca pe vremea comunismului din fabrici si uzine.In Romania era un singur partid istoric PNL pe care antonescu l-a dat gata dar sa vedem in favoarea cui.Sa se cante orice imn dar sa incepem si noi sa supravietuim ,eu vreau monarhie sincer !

Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Dum 08 Iun 2014, 23:34, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyDum 08 Iun 2014, 23:27

Ion a scris:
Nu ne mai ramane decat sa cantam Internationala si IMNUL Chinezesc, daca nu si cel rusesc....
 Una... Alta... în politică - Pagina 25 154834 

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 EmptyJoi 12 Iun 2014, 15:05

Tot "pesurse" am aflat detalii despre convorbirea telefonica care a avut loc ieri intre Basescu si Vasile Blaga:

- Salut, Vasile! Ce faci, mai?
- Bine sefu' ...
- Băăă, nu te-am intrebat daca-ai avut orgasm. Ce dracu' faci cu proiectul nostru ... cu Dreapta?
- Sefu' e-n linie dreapta ...
- Vasile, te-ai prostit! Cum e mă in linie dreapta daca-ti pleaca 14 liberali la Tariceanu?
- Pai, sefu', nu-s ai mei, ce sa fac eu? Ma ocup continuu ...
- Cand esti treaz, Vasile. Nu am vorbit ca tu si cu Frunzaverde finalizati asta, in iunie? Sorin a mai facut ceva dar tu ... numai fite ...
-Sefu' promit ca ...
- Numai promite nimic! Spune-i lui Stanisoara sa se duca la Tariceanu, sa acoperim tot. Ai inteles?
- Da sefu'! 'Traiti!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 25 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 25 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Romania in politica lumii
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: