__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 23:10 | |
| - nicuvar a scris:
- Daca Sarkozy este cel mai tolomac, cel mai rasist, cel mai ticalos, cel mai dezapreciat lider, atunci Basescu cum e? Daca Sarkozy ii da cu flit, daca nici cel mai ticalos nu il baga in seama pe Basescu, ce sa mai spunem despre "cel mai iubit presedinte dintre romani"? Pe Basescu nu-l baga nimeni in seama in Europa ...
Aici văd diferit problema: Sarkozy dezapreciază România si implicit tot ce apartine ei. La fel cu restul Europei... - Citat :
- Emil, ungurii l-au spanzurat pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc. Spune ceva, daca iti mai pasa de Romania.
Este o problemă în care autoritătile române trebuie să se uite, nu un emigrant din Canada!!! Din pozitia ta nu ai cum să stii cât ii pasă unui român din exil de tara sa, România. Decât dacă emigrezi... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mier 16 Mar 2011, 23:31, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 23:17 | |
| - nicuvar a scris:
- Emil Condor a scris:
- Citat :
- Si eu imi pun postarile unde doresc.
Decizia ta! Eu nu urmăresc măruntisurile astea. Scuze, era o gluma. Nimic altceva. Si inca ceva. Daca ai citit tot, de ce te-ai ratoit numai la Mihaela, daca spui ca iti sunt dragi toti. Pentru că Mihaela a folosit cuvintele „cât si cum” ceea ce devia de la „stiri”. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 23:29 | |
| - Mihaela a scris:
- nicuvar a scris:
- [
Si inca ceva. Daca ai citit tot, de ce te-ai ratoit numai la Mihaela, daca spui ca iti sunt dragi toti. pentru ca asa e Emil: impartial Ironiile astea ar trebui să le faci în alte părti nu pe forumul unde de mai bine de un an intri doar să mai tragi câte o muscătură. Ce nu-ti convine mereu? Faptul că există un Popas unde românii de pretutindeni se pot întâlni si vorbi civilizat? Nu-mi spune iar că iubesti pe unii de aici, pentru că în afară de tine însuti nu iubesti pe nimeni - asta o demonstrează chiar atitudinea ta. Iar Nicu, orice ar fi, sare de partea ta mereu - îl credeam mai întelept... Cer scuze celorlalti utilizatori dar trebuia să-i spun lui Mihaela aceste lucruri. O cere neîncetat... Despre impartialitatea mea nu am nevoie de părerea ei PUNCT _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 16 Mar 2011, 23:51 | |
| - nicuvar a scris:
- Bine ca a venit Victor Orban sa ne spuna ce si cum trebuie sa facem.
Dar pe cei de aici nu-i intereseaza asemenea maruntisuri. La Politica, vorbesc. Dacă te interesează atât de mult, de ce nu scrii mai mult despre acea problemă? Poate pe altii nu-i interesează ca pe tine. Sunt obligati să o facă? La Politică vii doar când e sansa unor muscături, exact ca Mihaela? Vreau să cred că nu... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 06:16 | |
| - Emil Condor a scris:
- nicuvar a scris:
- Emil, ungurii l-au spanzurat pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc. Spune ceva, daca iti mai pasa de Romania.
Este o problemă în care autoritătile române trebuie să se uite, nu un emigrant din Canada!!! Asa cum spuneam: „ Csibi Barna, tânărul care marţi a spânzurat în centrul oraşului Miercurea Ciuc o păpuşă care-l întruchipa pe Avram Iancu, este cercetat pentru instigare la discriminare”. ( Adevărul) _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 09:59 | |
| - Emil Condor a scris:
Iar Nicu, orice ar fi, sare de partea ta mereu - îl credeam mai întelept...
[/b] Ooooo, serios? Si pe mine ma uimeste intelepciunea cu care sari tu mereu in apararea Cristinei. Nicu nu e admin aici, el ca si mine poate avea dispute cu userii cu care nu-i de acord pe anumite idei. Tu insa o iei personal. |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 10:56 | |
| - nicuvar a scris:
ungurii l-au spanzurat pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc. Spune ceva, daca iti mai pasa de Romania. Fals: nu ungurii s-au pretat la mizeria respectiva, ci 1 (=unul!) extremist maghiar. ps: dar manipularea e-n floare, cunosc metodele antenei securiste si a sustinatorilor ei care au impresia ca daca scriu cu litere de 1 metru, mai pacalesc pe cineva _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 11:01 | |
| Vadimizarea lui Ponta si Antonescu Crin Antonescu si Victor Ponta au pus mana pe arma lui Vadim Tudor - delirul nationalist si xenofob - ca sa deschida, atacandu-l pe Victor Orban, un nou front de razboi impotriva lui Traian Basescu si sa stinga rapid ecourile unui nou esec rasunator - Revolutia "Sclavilor" . La prima vedere, planul razboiului anti-maghiar pare stupid. Planul chiar este stupid, dar are si alte calitati ascunse: este foarte vechi, expirat si intoarce Romania la diversiunile nationalist-securiste din negura anilor 90. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8398122-vadimizarea-lui-ponta-antonescu.htm _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 11:25 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 11:43 | |
| De ce oare, mie, de aici din strainatate, mi se pare ca aproape tot ce a sustinut Vadim s-a dovedit, in timp, exact? bineinteles forma conteaza mult si aici Vadim sufera de exagerari nepermise. Continutul insa cred ca este mult mai important si cred ca prea mult se joaca unii cu notiunile de a fi patriot-delir nationalist si xenofob, numai si numai pentru ca asa "da bine" celor ce fac jocurile in lumea asta mare... Ungurii, in general si permanent, fara praf in ochi si fara a spune ca toti, au dus o politica de revendicari a unor drepturi; unele li se cuvin, altele, nu si stim asta si o stiu si ei. Daca ar fi fost in America, sau in alta tara din Europa, sigur nu ar fi avut atitea drepturi. Eu nu sint impotriva ca cei de alta nationalitate sa aiba drepturi,dimpotriva, dar nu vad de ce ar trebui sa aiba mai multe decit noi, majoritatea locuitorilor. Apoi, daca li s-ar face ce au facut bulgarii turcilor lor acum niste ani..mama, ce galagie ar fi! dar, voi ati mai auzit de revendicari ale acestora in Bulgaria?? In fine, mi-am spus doar parerea, sper sa nu trezesc valuri.. _____________________ Doctor Cross
| |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 11:55 | |
| Angela, avem dreptul la libera exprimare, nu trebuie sa-ti fie teama de valuri. De fapt n-am vazut ca ti-ar fi.
Mie mi se pare atat de penibil acest hornews!! Deci nu faptul ca ungurii isi bat joc de noi era ideea ci vezi Doamne opozitia se foloseste de acest lucru ca sa-l loveasca iaaar pe Basescu!! Mai mult decat penibil!! |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 12:08 | |
| Si totusi, in peisaj n-a aparut deloc Vadim Tudor. Cum de l-au tinut ascuns tocmai pe mancatorul de unguri in ziua marii rafuieli cu dictatorul ungurilor? De frica asocierii cu un extremist notoriu? Chiar daca Vadim Tudor a lipsit azi de pe micile ecrane, vadimismul a navalit in spatiul public prin Ponta si Antonescu si prin cativa jurnalisti isterici. Liderii USL si-au vadimizat si limbajul, colorat cu insulte si injuraturi grosolante decupate parca din Romania Mare. Dar poate ca liderul PRM lipseste fiind deja ocupat cu organizarea trupelor regulate de pensionari si saraci cu duhul, in fruntea carora se vor aseza noii vadmisti, daca tot nu se baga nimeni la revolutia impotriva dictaturii Basescu. Daca tot n-au reusit sa convinga sclavii Romaniei se se arunce in capul lui Basescu la fel cum a plonjat Sobaru de la balcon in directia lui Boc, macar sa-i sperie la sfarsitul zilei cu invazia hoardelor maghiare, condusi de Hitler de la Budapesta. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8398122-vadimizarea-lui-ponta-antonescu.htm : _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 12:36 | |
| - Cristina a scris:
- nicuvar a scris:
ungurii l-au spanzurat pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc. Spune ceva, daca iti mai pasa de Romania. Fals: nu ungurii s-au pretat la mizeria respectiva, ci 1 (=unul!) extremist maghiar. ps: dar manipularea e-n floare, cunosc metodele antenei securiste si a sustinatorilor ei care au impresia ca daca scriu cu litere de 1 metru, mai pacalesc pe cineva Foarte interesant poate habar n ai cit sunt de nationalisti,daca vreun roman facea asa ceva il baga basescu la zdup,hai ca asta i grosolana rau. basescu vrea sa vinda ardealul la cheie asta e,problema e ca sunt familii mixte din fericire ! | |
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 17 Mar 2011, 12:38 | |
| Din nefericire hotnewsul pacaleste pe unii care nu pot avea pareri proprii. |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 18 Mar 2011, 03:54 | |
| - CRUCIAT a scris:
- De ce oare, mie, de aici din strainatate, mi se pare ca aproape tot ce a sustinut Vadim s-a dovedit, in timp, exact?
Pentru că s-a întâmplat exact cum spui! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 18 Mar 2011, 08:05 | |
| “Sindromul steagului” este o patologie a comunicarii, mentionata in studiile antropologului american Gregory Bateson, caracterizata de disparitia granitelor dintre un obiect real si simbolul acestuia. Practic, orice metafora devine reala si orice soldat e gata sa-si dea viata pentru a cuceri steagul de pe reduta, desi valoarea practica a acesteia nu justifica sacrificiul suprem. "Sindromul steagului” este o maladie prezenta de cativa ani la extremistii secui din Romania, dar patologia comunicarii astfel declansata ne poate afecta pe toti.Cum vine 15 martie, sarbatoare nationala in Ungaria, apar declaratiile de opereta ale unor politicieni de la Budapesta si bancurile proaste ale extremistilor din secuime. De ani de zile si unii si altii bat saua autonomiei, doar ca in acest caz iapa nu exista. Aparitia pe scena politicii budapestane a nationalist-extremistilor din Jobbik, ca si intentia guvernului Orban de a schimba Constitutia au alimentat in acest an mai abitir ca de obicei o himera periculoasa pentru romani si defavorabila maghiarilor: autonomia teritoriala in Harghita si Covasna. DAR: In Romania, Harghita si Covasna sunt mai degraba judete sarace, PIB-ul si salariul mediu fiind sub media nationala. In plus, cele doua judete primesc de la bugetul de stat la fel de mult pe cat le sunt contributiile, fiind din acest punct de vedere cele mai echilibrate regiuni din Romania. O autonomie teritoriala este sustenabila si justificabila economic mai curand in Timis sau Brasov, un astfel de statut in zona secuimii aducand la pachet saracirea populatiei din zona. http://www.contributors.ro/administratie/sindromul-steagului-cat-de-aproape-sunt-secuii-de-autonomia-teritoriala/_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 19 Mar 2011, 08:15 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 24 Mar 2011, 23:36 | |
| The Economist: Incapatanarea lui Severin, tipica pentru politica romaneasca
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 24 Mar 2011, 23:55 | |
| - Emil Condor a scris:
- The Economist:
Incapatanarea lui Severin, tipica pentru politica romaneasca
Subscriu dar e si nesimtit grotesc Vai de capu lui de excroc:( | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 25 Mar 2011, 00:01 | |
| De acord cu tine, Geta: trebuie să fii tare nesimtit să nu-ti anunti demisia când vezi câtă scârbă provoacă prezenta ta în mijlocul unui grup (si nu numai). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 25 Mar 2011, 10:31 | |
| Si mai ales ca, presedintele parlamentului european, i-a sugerat ca ar fi cazul sa-si dea demisia! El, nu si nu! Cred ca a intrat in cheltuieli pana pste cap, de a apelat la castiguri necinstite si nu renunta la post. Asa patesc toti parvenitii "democratiei romanesti", se arunca la cheltuieli, ca "rata la muci" (sa-mi fie scuzata expresia!) si apoi intra in colaps financiar. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 25 Mar 2011, 12:31 | |
| - dolion a scris:
- Si mai ales ca, presedintele parlamentului european, i-a sugerat ca ar fi cazul sa-si dea demisia! El, nu si nu! Cred ca a intrat in cheltuieli pana pste cap, de a apelat la castiguri necinstite si nu renunta la post. Asa patesc toti parvenitii "democratiei romanesti", se arunca la cheltuieli, ca "rata la muci" (sa-mi fie scuzata expresia!) si apoi intra in colaps financiar.
Exact,niste ordinari,nu inteleg atitudinea lui de fapt are si o mutra de imbecil niciodata nu mi-a inspirat incredere mi se pare mai scirbos si mincinos decit roberta care a furat pe fata si a vazut o tara intreaga ,bine nimeni nu o atinge nici cu o floare chiar de nu se face primavara,io cred ca-s imbirligati rau de tot | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 27 Mar 2011, 19:48 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 27 Mar 2011, 19:50 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 27 Mar 2011, 20:52 | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|