LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici padure taieri Limba problema google politica 23 humanitas romana CPSF internet drumetie 1 1918 istorie sibiu nicuvar brasov Fantasy curiozitati mediu muzica_traditionala Popasul comment-143 reclame
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"

In jos 
+6
Emil Condor
abbilbal
rolia
aurora
Anahoret
ostrovna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 05 Apr 2009, 21:02

Va multumesc de povata. Ma voi gandi la asta, dar inca-i prea devreme. Mai am de scris pana sa termin ceea ce mi-am propus, apoi mai vine o "pieptanare" a textelor si abia dupa, am sa le trimit unor edituri.
De va fi sa fie, promit sa va anunt.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 05 Apr 2009, 21:05

Să ştii că la pieptănare n-o să cadă prea mult păr. Mie mi se pare un scris curat... angel
Dar mai bine întreabă şi tu nişte profi de română. Eu doar îmi dau cu părerea, nu sunt de specialitate.

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyLun 06 Apr 2009, 18:58

Anahoret a scris:
Să ştii că la pieptănare n-o să cadă prea mult păr. Mie mi se pare un scris curat... angel
Dar mai bine întreabă şi tu nişte profi de română. Eu doar îmi dau cu părerea, nu sunt de specialitate.

Da, niste Profesori de romana... Sau la o revista literara sa fie indrumata catre cineva potrivit.

O alta ocazie ar fi un sponsor. Nu trebuie foarte multi bani, dar la inceput n-o sa iasa, poate, nimic. Si ar fi indicata o editura care sa se ocupe si de distribuirea cartii in librarii. Acestea sunt mai ocupate, mai greu de prins... Sau chiar undeva legat de etnografie...
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyLun 06 Apr 2009, 21:29

Anahoret, Zaraza, Question ce sa-mi spuna un prof' de romana? Am trecut de mult de faza aceasta. In liceu, de fapt mai devreme prin clasa a VI a am inceput sa scriu incurajata fiind de profesoara mea de romana. Apoi in anii de liceu profesorii nu mi-au gasit alte hibe inafara de mici greseli de ortografie pe care din nefericire le fac si astazi si nu neaparat din necunoastere cat din graba iar alte ori de zapacita ce sunt. Ma ajuta mult mai mult si de fapt ma intereseaza parerile celor care citesc, de aceea am postat si pe alte siteuri, pe unul dintre ele cumva de profil, unde se fac comentarii strict asupra textelor si unde am intalnit oameni rodati intr-ale scrisului. Ma ajuta foarte mult, acolo unde mie-mi scapa cate ceva cititorul poate sesiza mult mai usor.
Adevarul este ca dupa ce trece un pic de timp imi recitesc textele si de fiecare data gasesc cate ceva de eliminat ori adaugat.
Oricum va multumesc din suflet de sugestii... stiu in mare, cam care ar fi traseul pentru a reusi sa public, insa nu cred ca sunt pregatita pentru asta. Cel putin deocamdata.
Acum incerc sa postez pe aici si aiurea in spatiul virtual. Din punctul meu de vedere daca-mi gasesc cititori este o.k. si daca cineva gaseste ceva bun in ceea ce scriu, ma consider rasplatita. hug
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyLun 06 Apr 2009, 23:11

Şi pentru noi este OK că te putem citi! Embarassed
Eu mă gândeam că ar fi bine să publici fiindcă aşa ceea ce ai scris, rămâne. Chiar dacă rămâne în rafturile bibliotecilor şi la Depozitul Legal de la Biblioteca Naţională. În schimb, pe virtual, este ca şi cum ai scrie pe nisip.

Dar alegerea-ţi aparţine. Tu ştii ce este mai bine pentru tine. Din partea mea, îţi urez să ai succes. thumb_yello

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMier 08 Apr 2009, 10:29

rolia a scris:
Anahoret, Zaraza, Question ce sa-mi spuna un prof' de romana? Am trecut de mult de faza aceasta. In liceu, de fapt mai devreme prin clasa a VI a am inceput sa scriu incurajata fiind de profesoara mea de romana. Apoi in anii de liceu profesorii nu mi-au gasit alte hibe inafara de mici greseli de ortografie pe care din nefericire le fac si astazi si nu neaparat din necunoastere cat din graba iar alte ori de zapacita ce sunt. Ma ajuta mult mai mult si de fapt ma intereseaza parerile celor care citesc, de aceea am postat si pe alte siteuri, pe unul dintre ele cumva de profil, unde se fac comentarii strict asupra textelor si unde am intalnit oameni rodati intr-ale scrisului. Ma ajuta foarte mult, acolo unde mie-mi scapa cate ceva cititorul poate sesiza mult mai usor.
Adevarul este ca dupa ce trece un pic de timp imi recitesc textele si de fiecare data gasesc cate ceva de eliminat ori adaugat.
Oricum va multumesc din suflet de sugestii... stiu in mare, cam care ar fi traseul pentru a reusi sa public, insa nu cred ca sunt pregatita pentru asta. Cel putin deocamdata.
Acum incerc sa postez pe aici si aiurea in spatiul virtual. Din punctul meu de vedere daca-mi gasesc cititori este o.k. si daca cineva gaseste ceva bun in ceea ce scriu, ma consider rasplatita. hug

E foarte important sa putem pastra o imagine a unor vremi... In povestirile tale e exact cum a fost... si vorba, si portul, si traditiile, si superstitiile! Scrie cat poti de mult si pastreaza-le, chiar numai pe hartie acasa...
bravo bravo bravo
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyJoi 09 Apr 2009, 05:29

zaraza26 a scris:
Scrie cat poti de mult si pastreaza-le, chiar numai pe hartie acasa...
bravo bravo bravo
Pot fi imprimate pe un CD sau două si păstrate în modul acesta, dar scrierile pe hârtie sunt cele mai sigure, nu se deteriorează precum discurile.

Rolia, în ziua când vei avea ceva gata de tipar, vei întâlni multi escroci ce vor încerca să te încânte cu câteva mii de dolari pentru ca să-ti vinzi drepturile de autor. Să nu te păcălesti precum altii! Si mie mi s-a oferit asa ceva dar am refuzat categoric. E preferabil ca propriile scrieri să fie publicate de ai nostri după ce nu mai suntem pe aici decât să le pierdem în favoarea unor ticălosi.
S-auzim numai de bine!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptySam 11 Apr 2009, 16:38

Ce mă pot relaxa scrierile tale, nu cred că-ti imaginezi, Rolia!
Eu le iau drept binecuvântări ceresti. Mă ung la inimă si-mi înveselesc sufletul. sunny

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptySam 11 Apr 2009, 20:53

Emil Condor a scris:
Ce mă pot relaxa scrierile tale, nu cred că-ti imaginezi, Rolia!
Eu le iau drept binecuvântări ceresti. Mă ung la inimă si-mi înveselesc sufletul. sunny

Emil, multumesc mult!
Cuvintele tale ma cam descumpanesc un pic, nici tu nu-ti poti imagina... este dincolo de cuvinte, cred ca nu prea stiu sa fac fata laudelor. sunny
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptySam 11 Apr 2009, 20:54

O să te obisnuiesti. Very Happy

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMier 27 Mai 2009, 14:01

rolia a scris:
Din neguri uitate (2)

Lia foarte fain,da cea mai tare faza o fo aia hai mama acasa ca mi-e dor si poate si ei de noi: hug
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 14:43

rolia a scris:
Din neguri (de timp) uitate. Chemarea

- Mama ... mama, te caută cineva la telefon!
- ...
... te rog să mă ierţi lele Ioană!

Api Ilincuta stii ca-mi place si mai ales graiul:)

Lia ,felicitari si vreau sa aud ca ai fost acolo de Craciun,sunt obiceiuri minunate daca se mai pastreaza:)

Astept continuarea:)
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 18:47

" Api Ilincuta stii ca-mi place si mai ales graiul:)
Lia ,felicitari si vreau sa aud ca ai fost acolo de Craciun,sunt obiceiuri minunate daca se mai pastreaza:) "

Geta, poate am sa merg la sora mea de Sarbatori. Din pacate obiceiurile s-au cam pierdut.

Huh, si tu confunzi autoare cu eroina?! Nu-s eu Ilincuta!!! E doar o poveste, nu ca nu ar putea fi reala... dar asta-i doar fictiune, nu fila de jurnal.

hug mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 18:55

Asa cum spune Geta, graiul specific nord-vestului României, încântă foarte mult pe cititor. thumb_yello

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 19:18

Emil Condor a scris:
Asa cum spune Geta, graiul specific nord-vestului României, încântă foarte mult pe cititor. thumb_yello

Emil,

multumesc. De fapt graiul vechi cred ca incanta indiferent din ce zona a tarii ar fi. Mie una, mi se pare ca este mai bogat, mai incarcat. Nu stiu cumva parca are o alta forta de transmitere.

Adevarata savoare este cand auzi graiul, de transpus fonetic este destul de greu. Din pacate eu mi-am pierdut accentul de morosanca si am si uitat multe cuvinte.

hug mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 19:21

rolia a scris:
E doar o poveste, nu ca nu ar putea fi reala... dar asta-i doar fictiune, nu fila de jurnal.
hug mwah!
Din ficţiune fac parte personajele şi întâmplările prin care le faci să treacă. Dar, în spatele lor, se află ceea ce ai trăit cu adevărat. Iar asta, la tine, se simte din plin; mă refer la acel parfum al copilăriei. Să nu-mi spui că n-ai petrecut nici măcar o vacanţă la ţară! Very Happy

ostrovna

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 19:26

rolia a scris:
" Api Ilincuta stii ca-mi place si mai ales graiul:)
Lia ,felicitari si vreau sa aud ca ai fost acolo de Craciun,sunt obiceiuri minunate daca se mai pastreaza:) "

Geta, poate am sa merg la sora mea de Sarbatori. Din pacate obiceiurile s-au cam pierdut.

Huh, si tu confunzi autoare cu eroina?! Nu-s eu Ilincuta!!! E doar o poveste, nu ca nu ar putea fi reala... dar asta-i doar fictiune, nu fila de jurnal.

hug mwah!

Api stiam,dar m-am jucat si eu ca doar vin Sarbatorile si parca cineva zice ca sunt un copil nu?smile mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! hug
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 19:40

Anahoret a scris:

Din ficţiune fac parte personajele şi întâmplările prin care le faci să treacă. Dar, în spatele lor, se află ceea ce ai trăit cu adevărat. Iar asta, la tine, se simte din plin; mă refer la acel parfum al copilăriei. Să nu-mi spui că n-ai petrecut nici măcar o vacanţă la ţară! Very Happy

Anahoret,

nu numai ca am petrecut vacante la tara, am crescut acolo. Ceea ce sigur se simte este nostalgia acelor locuri, oameni care mi-au influentat devenirea si mi-au ramas dragi. Din pacate satul, oameni satului nu mai sunt aceeasi, anii de comunism i-a schimbat dar si mai mult i-a schimbat ceea ce a urmat dupa '89. Nu stiu daca e bine, daca e rau!?! ...timpul isi va spune cuvantul.

Prin ceea ce scriu incerc sa aduc satul asa cum a fost in anii copilariei mele pentru cei care nu stiu ca satele romanesti si oamenii lui au fost si altfel decat ceea ce vad astazi.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 19:40

Emil Condor a scris:

Toate graiurile sunt frumoase Milu nost. Să nu-i uităm pa moldoveni, nici pe olteni, dobrogeni, bănăţeni ori regăţeni. Aşei bre călugăre ? Graiul popular a rămas încă de cristal.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 19:43

Ai dreptate Abby.
Eu mă refeream doar la povestirile lui Rolia,
dar completarea ta e bine venită si cât se poate de reală. thumb_yello

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 19:44

ostrovna a scris:

Api stiam,dar m-am jucat si eu ca doar vin Sarbatorile si parca cineva zice ca sunt un copil nu?smile mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! hug

Bine tu Geta, joaca-te, glumeste... ramai copilul care esti sufleteste.

mwah! hug mwah!
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 19:51

abbilbal a scris:

Toate graiurile sunt frumoase Milu nost. Să nu-i uităm pa moldoveni, nici pe olteni, dobrogeni, bănăţeni ori regăţeni. Aşei bre călugăre ? Graiul popular a rămas încă de cristal.

Liviu,
asa-i, graiul popular asa suna precum cristalul. Frumos spus.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyDum 13 Dec 2009, 23:05

rolia a scris:
nu numai ca am petrecut vacante la tara, am crescut acolo.
Eram sigur! Se vede după scriitură! Very Happy

Satul, ca tot ceea ce este în lumea asta, se schimbă. Dar, pentru asta sunteţi voi, cei care scrieţi: fie poveşti, fie monografii. Sunt imaginile care rămân. Ia gândeşte-te: fără Creangă am mai fi cunoscut Humuleştiul secolului al XIX-lea? Fără prahoveanul meu Geo Bogza, am mai fi ştiut cum arătau localităţile de pe malul Oltului la jumătatea secolului trecut?

Este şi motivul pentru care te-am îndemnat, mai demult, să încerci să publici. Asta dacă n-ai făcut-o până acum, pentru că talent ai, har Domnului! thumb_yello

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyLun 14 Dec 2009, 21:35

Anahoret a scris:
rolia a scris:
nu numai ca am petrecut vacante la tara, am crescut acolo.
Eram sigur! Se vede după scriitură! Very Happy

Satul, ca tot ceea ce este în lumea asta, se schimbă. Dar, pentru asta sunteţi voi, cei care scrieţi: fie poveşti, fie monografii. Sunt imaginile care rămân. Ia gândeşte-te: fără Creangă am mai fi cunoscut Humuleştiul secolului al XIX-lea? Fără prahoveanul meu Geo Bogza, am mai fi ştiut cum arătau localităţile de pe malul Oltului la jumătatea secolului trecut?

Este şi motivul pentru care te-am îndemnat, mai demult, să încerci să publici. Asta dacă n-ai făcut-o până acum, pentru că talent ai, har Domnului! thumb_yello

Anahoret,
multumesc din suflet pentru cuvinte... am mai spus inca nu am publicat, mai am pana acolo, talentul nu-i suficient stiu bine asta. Nu, nu o spun din modestie. Stiu ca am talent, o stiu de mult, din pacate n-am avut timp sa scriu, nici macar profesional nu m-am indreptat spre latura umana... poate asa trebuie sa se intample, acum incerc sa-mi acord mie si scrisului franturi de timp. Uneoti ma amuz si spun ca la pensie am sa ma reteag la tara si voi scrie in liniste. Asta daca mai apuc pensia. hug
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 EmptyMar 15 Dec 2009, 00:30

Lasă cu profesionalul şi cu umanul... că eu am început să cochetez cu filosofia tot discutând cu Luminiţa. Care nu-i "umană", fiindcă este inginer petrochimist. Laughing Laughing Laughing

Ei... pensia! Păi când ai să ajungi la ţară trebuie să ai musai două cărţi tipărite şi alte trei în manuscris! Laughing

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"
Sus 
Pagina 3 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O poveste din sat, tradiţii
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» "O casă de păpuşi" ("Nora")
» CINEMA
» Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ROLIA-
Mergi direct la: