LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
padure Popasul humanitas sibiu muzica_traditionala CPSF nicuvar comment-143 mediu 1 taieri Limba efremovivanantonovici curiozitati 23 drumetie Fantasy google 1918 istorie romana internet problema brasov reclame politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" I_vote_rcap 
Emil Condor
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"

In jos 
+6
Emil Condor
abbilbal
rolia
aurora
Anahoret
ostrovna
10 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Empty
MesajSubiect: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyJoi 26 Mar 2009, 20:47

Fain ai scris Lia,api tare ma bucur ca ai zinit aici smile
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 09:08

Frumos rău! Mai scrii? Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" 4xvim2p

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 11:52

"Vezi tu dragă fătucă, natura ne dă de tăte, ne treb’e numa’ un ptic de voinţă şi-un strop de sudoare şi avem cele de trebuinţă, ş-amu du-te ca vine mă-ta c-o joardă şi te snopeşte-n bătaie!"

tare fain scrii, rolia Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Smiley-IPB-438

rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 17:43

aurora a scris:
"Vezi tu dragă fătucă, natura ne dă de tăte, ne treb’e numa’ un ptic de voinţă şi-un strop de sudoare şi avem cele de trebuinţă, ş-amu du-te ca vine mă-ta c-o joardă şi te snopeşte-n bătaie!"

tare fain scrii, rolia Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Smiley-IPB-438

Aurora, multumesc din suflet! flower
Ma bucur ca-ti place ceea ce scriu. Sper sa-ti placa si fragmentele care urmeaza. Intelegi regionalismele? daca nu am sa pun la subsolul fiecarui text un mic dictionar acord
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 17:54

Anahoret a scris:

Anahoret, Embarassed cum vine asta: Frumos rau? scratch ... glumesc, sper sa citesti si urmatoarele fragmente.

de scris mai scriu cand am timp, inca nu am terminat povestirea (de fapt ma gandeam la un roman, o monografie a satului, insa in forma literara, sper sa reusesc sa-l duc pana la capat). Deocamdata am sa postez din fragmentele scrise deja si aparute si pe alte siteuri. E posibil ca unii sa le fi citit deja smile
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 17:58

ostrovna a scris:
Fain ai scris Lia,api tare ma bucur ca ai zinit aici smile

Geta, scuza-ma ca-ti raspund doar acum. Stiu ca tu esti cititorea mea fidela, iti multumesc din suflet... si da, ma bucur si eu ca am zinit mwah!
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 18:07

Asa deci, nimeni nu ma trage de urechi Question am postat de doua ori un fragment... Nu a fost cu intentie, abia acum am vazut, imi cer scuze! Uff, oboseala, neatentia si vesnica mea criza de timp... Pe viitor promit sa fiu mai atenta.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 20:09

rolia a scris:
Anahoret a scris:

Anahoret, Embarassed cum vine asta: Frumos rau? scratch ...

Lia, pentru călugărul nostru tot ce-i place este "frumos rău!" Când va spune "frumos bine" să-ţi pui semne de întrebare...

Dar Lia, ce s-a întâmplat de ai repetat povestea? Să şterg a doua poatsre?

PS. Recitesc cu aceeaşi plăcere cu care am citit prima dată povestirea ta.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 20:18

rolia a scris:
Asa deci, nimeni nu ma trage de urechi Question am postat de doua ori un fragment... Nu a fost cu intentie, abia acum am vazut, imi cer scuze! Uff, oboseala, neatentia si vesnica mea criza de timp... Pe viitor promit sa fiu mai atenta.

Gata, s-a reparat zminteala.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 20:22

rolia a scris:
Anahoret, Embarassed cum vine asta: Frumos rau? scratch ... glumesc, sper sa citesti si urmatoarele fragmente.
Laughing Laughing Laughing Are dreptate Preacinstitul! Laughing Laughing Laughing
Păi cum să zic? Frumos rău este ca şi dulceaţa de mure, care este bună rău! Laughing Laughing Laughing
Nu-ţi fac complimente, chiar citesc cu plăcere. Nu ştiu pe ce site-uri ai mai scris, eu acum citesc pentru prima dată. Scrii aşa cum făcea şi Preacinstitul, numai că, după nişte vizite prin Capitală, s-a "virusat" şi scrie de parc-ar vorbi ca noi ăştia din sud! Laughing

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 20:24

abbilbal a scris:
Lia, pentru călugărul nostru tot ce-i place este "frumos rău!" Când va spune "frumos bine" să-ţi pui semne de întrebare...

Dar Lia, ce s-a întâmplat de ai repetat povestea? Să şterg a doua poatsre?

PS. Recitesc cu aceeaşi plăcere cu care am citit prima dată povestirea ta.

Abbilbal, multumec, e bine de stiut, cel putin pana am sa reusesc sa "cunosc" prietenii virtuali mai bine.

te rog sa stergi daca se poate fragmentul dublat. A fost vina mea, nu am fost atenta cand am selectat inainte de postare. Am avut impresia ca am postat in prima parte, un fragment mai scurt si abia azi am vazut.

Ma bucur sa vad ca place ceea ce scriu, sper sa am cat mai multi cititori. Nu ma deranjeaza nici opiniile critice daca sunt facute motivat si la modul obiectiv.
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 20:34

Anahoret a scris:
rolia a scris:
Laughing Laughing Laughing Are dreptate Preacinstitul! Laughing Laughing Laughing
Păi cum să zic? Frumos rău este ca şi dulceaţa de mure, care este bună rău! Laughing Laughing Laughing
Nu-ţi fac complimente, chiar citesc cu plăcere. Nu ştiu pe ce site-uri ai mai scris, eu acum citesc pentru prima dată. Scrii aşa cum făcea şi Preacinstitul, numai că, după nişte vizite prin Capitală, s-a "virusat" şi scrie de parc-ar vorbi ca noi ăştia din sud! Laughing

Doamne Anahoret, cine-i Preacinstitul? idee

Apoi de vorbit si eu vorbesc literar ( Embarassed ca voi cei din sud ) mi-am cam pierdut accentul de morosanca. Vorbirea arhaica in dialect o mai pastrez undeva in cotloanele mintii... si pentru a da un pic de savoare scrierii am introdus-o in text.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptySam 28 Mar 2009, 21:17

Mai întâi să-ţi spun că mi-ai trezit o amintire.
rolia a scris:
Într-o zi pusesem în ea caiete, penar, creioane. Mi-o agăţasem pe umăr şi mă plimbam prin casă, mândră nevoie mare.
Era în augustul lui 1968 când mama mi-a cumpărat uniforma, ghiozdanul şi toate cele pentru şcoală. Locuiam într-un cartier care se întindea în sus pe patru străzi cu câte zece case iar în lateral era mărginit de două străzi principale. M-am îmbrăcat în uniformă, mi-am umplut ghiozdanul, l-am luat în spate şi m-am plimbat pe fiecare stradă, ca să afle vecinii că în septembrie am să merg la şcoală. Laughing

rolia a scris:
Doamne Anahoret, cine-i Preacinstitul?
Acum partea cu Preacinstitul, care este una şi aceeaşi persoană cu Abbilbal. Laughing Ne ştim de pe alt forum şi el îmi spunea "Bătrâne călugăr bulgar" (călugăr – că aşa mi-am luat numele, bulgar – că am încercat să vâd castraveţi cui nu trebuie Laughing) iar eu îi spuneam "Preacinstite frate din Apullum". Acum eu am rămas Călugăre iar el Preacinstite.

rolia a scris:
Apoi de vorbit si eu vorbesc literar ( Embarassed ca voi cei din sud ) mi-am cam pierdut accentul de morosanca. Vorbirea arhaica in dialect o mai pastrez undeva in cotloanele mintii... si pentru a da un pic de savoare scrierii am introdus-o in text.
De vorbit şi el vorbeşte literar, că ne mai auzim pe la telefon. Dar îmi plăcea că scria cu regionalisme, ca şi tine. Îi spuneam Creangă din Ardeal. Dar bag seama c-a apărut şi Smărăndiţa popii! Laughing Laughing Laughing

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 11:10

Anahoret a scris:
Mai întâi să-ţi spun că mi-ai trezit o amintire.
rolia a scris:
Într-o zi pusesem în ea caiete, penar, creioane. Mi-o agăţasem pe umăr şi mă plimbam prin casă, mândră nevoie mare.
Era în augustul lui 1968 când mama mi-a cumpărat uniforma, ghiozdanul şi toate cele pentru şcoală. Locuiam într-un cartier care se întindea în sus pe patru străzi cu câte zece case iar în lateral era mărginit de două străzi principale. M-am îmbrăcat în uniformă, mi-am umplut ghiozdanul, l-am luat în spate şi m-am plimbat pe fiecare stradă, ca să afle vecinii că în septembrie am să merg la şcoală. Laughing

rolia a scris:
Doamne Anahoret, cine-i Preacinstitul?
Acum partea cu Preacinstitul, care este una şi aceeaşi persoană cu Abbilbal. Laughing Ne ştim de pe alt forum şi el îmi spunea "Bătrâne călugăr bulgar" (călugăr – că aşa mi-am luat numele, bulgar – că am încercat să vâd castraveţi cui nu trebuie Laughing) iar eu îi spuneam "Preacinstite frate din Apullum". Acum eu am rămas Călugăre iar el Preacinstite.

rolia a scris:
De vorbit şi el vorbeşte literar, că ne mai auzim pe la telefon. Dar îmi plăcea că scria cu regionalisme, ca şi tine. Îi spuneam Creangă din Ardeal. Dar bag seama c-a apărut şi Smărăndiţa popii! Laughing Laughing Laughing

smile Anahoret,
"Smarandita popii" zici?! Hmmm!

Noa nu-i bai dara, tot se apropie sarbatoarea de Paste si daca m-ai botezat trebe musai sa dai un miel. Ma scutesti de o cheltuiala oh da! Pe la noi asa-i obiceiul Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" 876722
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 12:42

Numa tu Smărăndiţo, la voi în Maramu-s mai mulţi niei decăt la călugăru... ş-apăi călugăru, tăt călugăr îi şi călugării ştiu să ia, nu să dea. Noa, dar ce făcui, că doar gura păcătosului mai şi sminteşte nu numa adevăr grăieşte. Noa tulai doamne, treabăi asta?

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 15:48

Anahoret>Abbilbal
Lasă Preacinstite, ştii cum zicea Creangă: "Dar din dar se face Raiu". Oi primi eu un miel de la creştini şi am să i-l dau Roliei de Paşti. Laughing

Anahoret > Rolia.
Da' dacă vin cu mielul, ca naşul la finul de botez, înseamnă că dup-aceea pot să-ţi zic numai Smărăndiţa! Wink Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" 128fs318181

Până atunci, o dedicaţie, ca să te obişnuieşti! Laughing
http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/18bd81faf87d03

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 17:05

rolia a scris:
Din neguri uitate (2)
Asa mult mă relaxează genul scrierilor tale! sunny
Să nu te opresti, dragă Rolia, să nu cumva să te opresti din scris. hug

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 20:07

Rolia, merci pt delectare smile
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 20:25

abbilbal a scris:
Numa tu Smărăndiţo, la voi în Maramu-s mai mulţi niei decăt la călugăru... ş-apăi călugăru, tăt călugăr îi şi călugării ştiu să ia, nu să dea. Noa, dar ce făcui, că doar gura păcătosului mai şi sminteşte nu numa adevăr grăieşte. Noa tulai doamne, treabăi asta?

Liviu, api ba'sama vrei sa-mi dai si tu un mniel. Nu-i bai, oi ave doi nanasi. Ziniti voi in Maramu' de paste si facem mniei la protap, ii stoptim bine cu jin de Cicarlau, horinca ieste bugata ca nu-i cine o be' si incingem o hora campeneasca sa ne mearga buhul hug
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 20:33

Anahoret a scris:
Anahoret>Abbilbal
Lasă Preacinstite, ştii cum zicea Creangă: "Dar din dar se face Raiu". Oi primi eu un miel de la creştini şi am să i-l dau Roliei de Paşti. Laughing

Anahoret > Rolia.
Da' dacă vin cu mielul, ca naşul la finul de botez, înseamnă că dup-aceea pot să-ţi zic numai Smărăndiţa! Wink Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" 128fs318181

Până atunci, o dedicaţie, ca să te obişnuieşti! Laughing
http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/18bd81faf87d03

Tulvai doamne! Ada mielul si zi-mi cum ii vre' nanas acord ... numa ai grija nanas ca fina asta a mnetale nu-i prea "dusa la biserica" ... Smarandita popii deh Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" 876722
multam de dedicatie Very Happy
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 20:39

Emil Condor a scris:
rolia a scris:
Din neguri uitate (2)
Asa mult mă relaxează genul scrierilor tale! sunny
Să nu te opresti, dragă Rolia, să nu cumva să te opresti din scris. hug

Emil, mi-ai adus soare-n suflet sunny Multam! Nu ma opresc din scris, e meteahna veche... timp sa am, inspiratie si cititori binenteles...
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyDum 29 Mar 2009, 20:41

Mihaela a scris:
Rolia, merci pt delectare smile

Mihaela, eu iti multumesc pentru popas si cuvinte. Te mai astept hug
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyLun 30 Mar 2009, 21:54

Noa mă călugăre sudist, din a bulgarilor neam, d-apăi io mă dădui după vorba voastră că fură pre mulţ ăia de zâsără că nu ştiu ce grăiesc io şi li se rupe limba-n gură şi-mbîrligă mintea-n cap să zâcă şi ei cum zâc io. Şi ca să priceapă tăt românu şi neromânu ce găiesc io, o dădui pe limba voastră sudistă. Că doar de-aia fusăi la capitalişti să mă reciclez, că parcă aşe să zâce când uiţi ce şti şi deprinzi ce nu şti a zâce ca ăilalţi.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyLun 30 Mar 2009, 21:59

Noa d-apăi zâi RoLia, zâi, că ţi graiul ca un tril de cicârlie şi mâna uşoară la scris ca o peană pe-o foaie albă ca omătu. Zâi şi nu ne lăsa să aşteptăm pre multă vreme, că ne-or prinde zorile şi ne-om cherde răbdările.

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" EmptyLun 30 Mar 2009, 23:02

abbilbal a scris:
Noa d-apăi zâi RoLia, zâi, că ţi graiul ca un tril de cicârlie şi mâna uşoară la scris ca o peană pe-o foaie albă ca omătu. Zâi şi nu ne lăsa să aşteptăm pre multă vreme, că ne-or prinde zorile şi ne-om cherde răbdările.

oh da! Noa dara, Liviule, zas-am de v-am imbatat de cap. Amu ma duc sa ma culc sa nu aud de mi-ti blagoslovi talking va las sa cititi study dar am sa revin maine, pana atunci sa aveti parte de bine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Empty

Sus In jos

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"
Sus 
Pagina 1 din 6Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O poveste din sat, tradiţii
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» "O casă de păpuşi" ("Nora")
» CINEMA
» Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ROLIA-
Mergi direct la: