LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 muzica_traditionala reclame google Popasul istorie humanitas politica comment-143 Fantasy nicuvar brasov efremovivanantonovici 23 problema Limba CPSF mediu 1 padure taieri romana internet drumetie sibiu curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"

In jos 
+6
Emil Condor
abbilbal
rolia
aurora
Anahoret
ostrovna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyLun 30 Mar 2009, 23:17

Eheeei! Avem de citit aici, fratilor!
Dar îmi place si o voi face.

Pentru moment, am remarcat partea cu Dictionarul care, pe alocuri m-a făcut să râd cu plăcere.
Scrierile tale ca ale multora din Popasul nostru sunt Briză pentru inimă si suflet. hug

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyLun 30 Mar 2009, 23:48

Vă rog nu deranjati acum, sunt adâncit în lectură, acaparat total de ea. hug

Layla

Layla

Numarul mesajelor : 168
Varsta : 62
Data de inscriere : 24/02/2009

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMar 31 Mar 2009, 08:12

Emil Condor a scris:
Vă rog nu deranjati acum, sunt adâncit în lectură, acaparat total de ea. hug

si daca incerci sa citesti cu voce tare..sa vezi atunci!!! scrie super Rolia noastra...eu o recitesc cu toata placerea,mai ales pentru traditiile descrise de ea,si care,prin ea,nu mor niciodata sunny
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMar 31 Mar 2009, 12:28

Citat :
„Dragi părinţi, îmi cer iertare
Daţâ-m’ binecuvântare
Că-s pe pticior de plecare
Cu străinii pe cea cale;
Si pă drumu’ care zine
Nu ştiu rău mi-a hi, ori bine,
Numa’ bunu’ Dumnezău
Şti’ despre binele mneu.
Dacă mni-a hi rău ori bine,
Nu voi face de ruşâne.
Amu la căsătorie,
Io îm’ cer iertări o mnie.
S-aveţi parte de tihneala
Ca io plec în astă seară,
Ne despărţâm de olaltă;

Eu tare mult ma minunez de atatea versuri. Mi-a spus Rolia ca se mai inspira din carti, dar orisicat! trebuie sa stii cand le vine "orânda"!
Fain e Maramuresul! I love you
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyMar 31 Mar 2009, 13:16

zaraza26 a scris:
Citat :
„Dragi părinţi, îmi cer iertare
Daţâ-m’ binecuvântare
Că-s pe pticior de plecare
Cu străinii pe cea cale;
Si pă drumu’ care zine
Nu ştiu rău mi-a hi, ori bine,
Numa’ bunu’ Dumnezău
Şti’ despre binele mneu.
Dacă mni-a hi rău ori bine,
Nu voi face de ruşâne.
Amu la căsătorie,
Io îm’ cer iertări o mnie.
S-aveţi parte de tihneala
Ca io plec în astă seară,
Ne despărţâm de olaltă;

Eu tare mult ma minunez de atatea versuri. Mi-a spus Rolia ca se mai inspira din carti, dar orisicat! trebuie sa stii cand le vine "orânda"!
Fain e Maramuresul! I love you

Zaraza subscriu,si mie im place mult:)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 02 Apr 2009, 19:10

in amintirea ei,tare mi-a fost draga:(
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 2 EmptyJoi 02 Apr 2009, 19:12

ostrovna a scris:
ostrovna a scris:
in amintirea ei,tare mi-a fost draga:(