LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas politica Limba 23 reclame Fantasy muzica_traditionala sibiu mediu brasov 1 problema google drumetie Popasul nicuvar padure efremovivanantonovici curiozitati internet istorie CPSF comment-143 1918 taieri romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"

In jos 
+6
Emil Condor
abbilbal
rolia
aurora
Anahoret
ostrovna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMar 06 Apr 2010, 20:39

rolia a scris:
delta a scris:
Dacă vrei neapărat să ştii, din punctul meu de vedere pari o femeie care scrie ceva undeva. Very Happy
tot e bine ca par o femeie alien
N-am de unde să fiu sigur că nu joci teatru.
Singura persoană care ştie sigur că măcar yo nu joc teatru e Anahoret.
În ceea ce priveşte alţi utilizatori sau utilizatoare... nu bag nici măcar vârfu' degetului în foc, d'apoi ce să mai pomenesc de mână? Laughing

rolia a scris:
pupuncurism... care te asigur ca=mi provoaca greatza.
... îhî... 's convins... scratch

rolia a scris:
Cand spun civilizat, ma gandesc a vorbi in cunostinta de cauza, ori la obiect... nu a bate campii de dragu' discutiei
Păi, nu yo am făcut afirmaţia citată mai jos:
rolia a scris:
mă aflu-n trebă să mai schimbăm o vorbă Very Happy
(vezi la http://luminalumii.forumz.ro/yzzy-f145/popasul-meu-t773-572.htm#80415 )
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMar 06 Apr 2010, 20:59

abbilbal a scris:

Nici nu se ştie că nu citesc în calitate de vizitatori.
Nu se stie ca nu citesc este echivalent cu: se stie ca citesc.

Adica se ofera un loc public (tribuna) de exprimare Laughing
No problemos majores Very Happy
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMar 06 Apr 2010, 22:18

delta a scris:
Recunosc! Chiar dacă, până de curând, gândeam altfel... Păzea, că am început confesiunile... Very Happy

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 07 Apr 2010, 08:18

delta a scris:
rolia a scris:
delta a scris:
Dacă vrei neapărat să ştii, din punctul meu de vedere pari o femeie care scrie ceva undeva. Very Happy
tot e bine ca par o femeie alien
N-am de unde să fiu sigur că nu joci teatru.
În ceea ce priveşte alţi utilizatori sau utilizatoare... nu bag nici măcar vârfu' degetului în foc, d'apoi ce să mai pomenesc de mână? Laughing

te asigur ca nu joc teatru. Cel putin o persoana de pe acest forum poate confirma. M-a intalnit in viata reala si cred ca s-a convins ca sunt femeie si ca atunci cand spun ceva asa si este.

delta][quote="rolia a scris:
pupuncurism... care te asigur ca=mi provoaca greatza.
... îhî... 's convins... scratch[/quote]

erata: pupincurism, pfff tastele astea. treaba ta, nu incerc sa te conving.
Te asigur insa ca n-am nioci un fel de rezerve in a spune ce gandesc indiferent despre ce si cine-i vorba.

delta a scris:
rolia a scris:
Cand spun civilizat, ma gandesc a vorbi in cunostinta de cauza, ori la obiect... nu a bate campii de dragu' discutiei
Păi, nu yo am făcut afirmaţia citată mai jos:
rolia a scris:
mă aflu-n trebă să mai schimbăm o vorbă Very Happy
(vezi la http://luminalumii.forumz.ro/yzzy-f145/popasul-meu-t773-572.htm#80415 )

si unde vezi tu ca o periam, ori pupam in... mi-am spus parerea vis a vis de fotografiile postate. Aha, faptul ca am spus ca schimb o vorba doar sa ma aflu in treaba tie ti se pare ipocrizie.

Na, te las sa ai ce parere vrei, chiar nu tin sa ti-o schimb.
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 07 Apr 2010, 08:23

Anahoret a scris:
delta a scris:
Recunosc! Chiar dacă, până de curând, gândeam altfel... Păzea, că am început confesiunile... Very Happy

smile Hei Anahoret, calugare, ma insrciu si io la spovedanie... pacatoasa de mine. Ma primesti? so funny!
Sus In jos
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 07 Apr 2010, 22:45

Bună seara,

nici nu ştiu cui să mă adresez, vin cu o rugăminte la Emil şi Liviu, nu ştiu care este în măsură şi nu ştiu dacă nu cer prea mult. Aş dori ca toate comentariile care apar intercalate între textele literare postate de mine să fie mutate în postarea "Lie, lie ciocârlie..." asta pentru a se putea urmari firul povestirii. Cred că este destul de greu de a răsfoi pagini de comentarii şi astfel se pierde sirul poveştii.
Este doar o rugăminte, dacă este posibil şi nu ia foarte mult timp. Imi doresc ca şi eventualii vizitatori să poată întelege ceva din ceea ce eu scriu . Îmi pare rău că nu m-am gândit la asta mai devreme. Ştiu că nu este un site literar şi dacă cererea mea vi se pare deplasată o retrag. smile

gata, amu plec, timpu' smile mulţumesc mult, o seară bună tuturor.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 07 Apr 2010, 22:51

rolia a scris:
smile Hei Anahoret, calugare, ma insrciu si io la spovedanie... pacatoasa de mine. Ma primesti? so funny!
Era vorba de confesiunile mele! Şi apoi eu sunt răspopit, nu sunt duhovnic! Laughing

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 07 Apr 2010, 22:54

Frumos Rolia. Citind acest episod mi-am amintit că bunica mea, "buna Iovă", nu voia alte cadouri decât o bucată de "jolj negru cu puchişei albi" pentru rochie (de fapt era o fustă largă) şi cătrinţă. Din ceea ce-i rămânea îşi făcea şi "chişchinău" (batic). Din când în când îi mai cumpăram şi botoşei (acele încălţări cu talpă de cauciuc şi feţe ca de catifea neagră).
Nu costau o avere, dar se bucura de ele de parcă cine ştie ce comoară îi dam. Dar ea de fapt se bucura pentru că o căutam săptămânal, sâmbăta. Dacă eu sau mama nu puteam merge vreodată ne simţea lipsa.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMier 07 Apr 2010, 22:58

rolia a scris:
Aş dori ca toate comentariile care apar intercalate între textele literare postate de mine să fie mutate în postarea "Lie, lie ciocârlie..."

Bine Lia. Ţinem cont de dorinţa ta şi până vine Emil o rezolv eu. Amândoi putem face acest lucru fără prea mare efort.

rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyVin 09 Apr 2010, 22:05

Multumesc mult!

hug2
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyVin 09 Apr 2010, 22:37

Cu multă plăcere Lia.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyMar 20 Apr 2010, 19:57

Acum am citit si eu ce ai postat de Pasti la "O poveste din sat, traditii". Zici ca s-a intamplat in realitate, cuiva? M-a impresionat foarte mult... Povestesti de parca ti s-a intamplat tie. hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 22 Apr 2010, 15:37

zaraza26 a scris:
Acum am citit si eu ce ai postat de Pasti la "O poveste din sat, traditii". Zici ca s-a intamplat in realitate, cuiva? M-a impresionat foarte mult... Povestesti de parca ti s-a intamplat tie. hug

Zaraza, multumesc pentru semnul de trecere pe aici smile

nu zic, nu s-a intamplat in realitate, nu este viata cuiva...iar daca s-a intamplat eu nu cunosc acele persoane, este doar broderie literara, desigur pe ici colo, e marginea unor realitati, unele doar din auzite, altele, cum ar fi nunta, sunt evenimente de care-mi amintesc. Desigur, personajele sunt fictive, nu exista in realitate. Ilinca poate fi oricare din fetele satului maramuresean, daca exceptam intamplarea cu moartea parintilor.
Faptul ca ceea ce povestesc pare ca mi s-a intamplat, asta este talentul, darul pe care natura mi l-a harazit... Huh, o spun fara modestie pentru ca cineva mi-a deschis ochii spunandu-mi asta.

hug2
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 22 Apr 2010, 19:49

rolia a scris:

Zaraza, multumesc pentru semnul de trecere pe aici smile

nu zic, nu s-a intamplat in realitate, nu este viata cuiva...iar daca s-a intamplat eu nu cunosc acele persoane, este doar broderie literara, desigur pe ici colo, e marginea unor realitati, unele doar din auzite, altele, cum ar fi nunta, sunt evenimente de care-mi amintesc. Desigur, personajele sunt fictive, nu exista in realitate. Ilinca poate fi oricare din fetele satului maramuresean, daca exceptam intamplarea cu moartea parintilor.
Faptul ca ceea ce povestesc pare ca mi s-a intamplat, asta este talentul, darul pe care natura mi l-a harazit... Huh, o spun fara modestie pentru ca cineva mi-a deschis ochii spunandu-mi asta.

hug2

Stiu ca esti foarte atasata de satul maramuresean si cand citesc ma duce gandul automat ca ai trait tu insati momentele. Se simte din text ca esti alaturi de personaje, ca te identifici cu ele. flower Trebuie sa precizezi des ca e fictiune... Very Happy ca uit!!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
rolia

rolia

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyJoi 22 Apr 2010, 20:06

Very Happy poi cand scriu, chiar ma pun in pielea personajelor, sunt acolo in locul si in toiul intamplarii pe care o descriu, vizualizez totul... astfel cred, pot spune ca am trait, mi s-a intamplat, dar este doar in gand.
Cred ca am precizat de foarte multe ori ca nu sunt eroina scrierilor mele. Cred ca n-am sa o mai fac, am sa las la latitudinea cititorului...
Si, uite, faptul ca asta se intelege, chiar ma bucura... inseamna ca ceea ce scriu este convingator, are viata si nu-mi pierd timpul scriind. Multumesc Zaraza! sunny

hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 EmptyVin 23 Apr 2010, 02:05

zaraza26 a scris:
... cand citesc ma duce gandul automat ca ai trait tu insati momentele. Se simte din text ca esti alaturi de personaje, ca te identifici cu ele. flower Trebuie sa precizezi des ca e fictiune... Very Happy ca uit!!
Adevărat, se simte aceea în scrierile Roliei! thumb_yello

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"
Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Subiecte similare
-
» O poveste din sat, tradiţii
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» "O casă de păpuşi" ("Nora")
» CINEMA
» Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ROLIA-
Mergi direct la: