LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu 1 google 23 Limba humanitas comment-143 efremovivanantonovici 1918 mediu curiozitati CPSF Popasul problema taieri Fantasy padure muzica_traditionala internet brasov istorie reclame politica romana nicuvar drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 I_vote_lcapComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 I_voting_barComentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"

In jos 
+6
Emil Condor
abbilbal
rolia
aurora
Anahoret
ostrovna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:20

Mihaela a scris:
delta a scris:
Pe un site electronic nu contează.
Azi e, mâine nu-i.
Aşa că poţi spune orice... Laughing
Eu as zice ca mai conteaza ce zici smile.
Poate pentru tine ce zic eu. scratch
Noroc tău e că-s modest... so funny!

Mihaela a scris:
Atata timp cat ne adresam unor oameni si ne mai si cunoastem (virtual).
Cunoaşterea "virtuală" e la fel de inutilă ca şi părul aplicat pe chiloţii finlandezi care crează purtătorului senzaţia de pilozitate pubiană mai abundentă...

P.S. Chiar există asemenea produs absolut inutil pentru un om normal.
(la nevoie pot recăuta link-ul site-ului cu reclama pentru piesele respective, că l-am pus pe neimportant unde făceam mişto de idioţenia respectivă...)

Mihaela a scris:
Chiar daca un site dispare, uite ca putem sa ne intalnim pe un altul si atunci memoria este activata. Ne amintim unii de altii smile
Eh, frecţie...
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:25

rolia a scris:

... Nu-mi plac conflictele de nici un fel si pe cat pot incerc sa le evit. daca nu am de ales prefer sa las de la mine ori sa parasesc arena. ....
oh da!
Cam aşa ceva. Ce rost ar avea să ne batem capul cu răutăţile unora? thumb_yello
hug2

Ultima editare efectuata de catre yzzy in Mar 06 Apr 2010, 18:27, editata de 2 ori
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:26

delta a scris:
Cunoasterea virtuala e inutila...
Ei, nu e inutila delta. Eu de exemplu de cate ori dau peste tine pe diverse forumuri stiu despre ce e vorba. Altii insa abia acum descopera oh da!
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:28

abbilbal a scris:
Nu-i place să stea în defensivă.
Nu mă refer (mă rog, nu neapărat mă refer...) la acest forum, dar în momentul în care nu mai comentez, înseamnă că prostia este cea care a avut câştig de cauză.
Indiferent că nu comentez din cauză că am abandonat sau că am primit restricţie de acces de la câte un bou de site-admin sau câte un tractorist ajuns moderator. Very Happy

P.S. Pentru evitarea confuziilor (mai ales că diamanique este ahtiată să le facă) precizez că prin bou nu mă refer la Emil Condor şi prin tractorist nu mă refer la abbilbal.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:33

delta a scris:

P.S. Pentru evitarea confuziilor (mai ales că diamanique este ahtiată să le facă) precizez că prin bou nu mă refer la Emil Condor şi prin tractorist nu mă refer la abbilbal.
Eu nu fac confuzii de genul asta. Insa tu repeta obsesiv si da-i inainte cu nemultumirile fata de cei care te-au banat si care evident, nu-s aici ca sa te auda Very Happy
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:39

delta a scris:
Nu mă refer (mă rog, nu neapărat mă refer...) la acest forum, dar în momentul în care nu mai comentez, înseamnă că prostia este cea care a avut câştig de cauză.
Indiferent că nu comentez din cauză că am abandonat sau că am primit restricţie de acces de la câte un bou de site-admin sau câte un tractorist ajuns moderator. Very Happy

Aici la cine faci referire? Question Ca să nu fie confuzii. Suspect

Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:43

rolia a scris:
De provocari si conflicte cred ca avem parte cu totii in viata reala.
Întâmplarea face să fiu într-un post de mediator de conflicte. Very Happy
Yo ies cu o damigeană de vin din locuri unde alţii mănâncă bătaie... so funny!
Probabil din acest motiv sesizez din start oamenii ipocriţi şi pe forumuri.
Şi ăia ăşi dau seama rapid că i-am depistat, motiv pentru care începe "hora" la scurt timp după apariţia mea... Laughing
Mă rog, de regulă yo iau "ban", dar asta nu contează deoarece pe virtual nici măcar ipocriţii nu te pot strânge de gât prin ecranul computerului. Laughing

rolia a scris:
Din punctul meu de vedere nu exista nici o divergenta intre mine si Delta.
Nici din partea mea.
Din punctul meu de vedere pari o femeie care scrie ceva undeva. Very Happy

rolia a scris:
Daca am scris ceea ce am scris nu l-am atacat neaparat pe el. Daca asa a luat-o este treaba lui.
Eh, hai să fim serioşi, ce naiba?!
Dacă vrei neapărat să ştii, din punctul meu de vedere pari o femeie care scrie ceva undeva. Very Happy

rolia a scris:
Stii bine cred ca este plin virtualul de cei ce pretind a fi cu totul altceva decat sunt.
Absolut! Inclusiv găseşti idioţi şi cretine care se apucă să vorbească cu ei înşişi / ele însele (prin clone).
Şi, dacă le zici că nu prea e normal să procedeze aşa, rişti să iei şi restricţie pe cont... Laughing

rolia a scris:
Nu am spus ca Delta ar fi, da-mi voie insa sa pastrez rezerva pana-mi va dovedi contrariul. Ori in ce ma priveste imi place sa vorbesc, sa ma adresez oamenilor si cel putin aici asa parea ca este, o comunitate unde poti purta un dialog civilizat. Si sper sa ramana la fel.
Doar să nu confunzi dialogul "civilizat" cu un şir de replici care să-ţi aprobe orice ai posta...
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:44

yzzy a scris:
La personajul colectiv... so funny!
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:51

delta a scris:
...
Mă rog, de regulă yo iau "ban", ...
Logic, nu?

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:55

yzzy a scris:
abbilbal a scris:
Ei uite că eu am ajuns la o cu totul altă cocluzie. Delta nu nesocoteşte lumea virtuală, ba chiar o apreciază. Sub aparenţa unor comentarii în doi peri, el ne supune unor teste de logică. Uneori îi reuşesc, alteori nu. Uneori este înţeles, de cele mai multe ori nu şi atunci se nasc divergenţe. Delta nu se dă înapoi din faţa conflictelor, dar nu este iniţiatorul lor. Când Delta este încolţit îşi zburleşte musteaţa, părul şi barba i se fac vâlvoi şi trece la atac. Nu-i place să stea în defensivă.
Pot să fiu de altă părere? Dacă nu vrea conflicte, de ce postează comentarii răutăcioase sau doar aşa "în doru'lelii"?
PS. Delta, pentru noi, cei din acest popas, contează ceea ce se scrie pe aici. Şi să sperăm că acest popas nu va avea soarta "altora". Razz

Yzzy, te asigur că acest popas nu va avea soarta altor popasuri sau forumuri. Nu ştiu la ce "comentarii răutăcioase" de-ale lui Delta te referi, dar eu până acum nu am găst aşa ceva. Şi te asigur că i le-am citit pe toate. Dacă totuşi ceva scris de el la adresa ta ţi se pare supărător, lasă-l fără răspuns. Te asigur că Delta nu va insista să te sâcâie.

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 18:58

delta a scris:
yzzy a scris:
Chiar aşa la toţi-toţi?

Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:00

yzzy a scris:
delta a scris:
...
Mă rog, de regulă yo iau "ban", ...
Logic, nu?
Păi, de unde draq să fi existat ingineri pricepuţi pe vremea când s-a construit gardul grădinii Domnului? so funny!
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:04

yzzy a scris:
delta a scris:
yzzy a scris:
Chiar aşa la toţi-toţi?
Aveam impresia că "personaj" e la singular... scratch

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:07

rolia a scris:
daca nu am de ales prefer sa las de la mine ori sa parasesc arena. Stiu ca pare pozitia lasului,

Nu este o poziţie a laşului, ci a înţeleptului.

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:07

abbilbal a scris:

Yzzy, te asigur că acest popas nu va avea soarta altor popasuri sau forumuri. Nu ştiu la ce "comentarii răutăcioase" de-ale lui Delta te referi, dar eu până acum nu am găst aşa ceva. Şi te asigur că i le-am citit pe toate. Dacă totuşi ceva scris de el la adresa ta ţi se pare supărător, lasă-l fără răspuns. Te asigur că Delta nu va insista să te sâcâie.
Poate sunt eu mai suspicioasă şi sensibilă, dar las-o aşa. Iar cu Delta, fac ce face şi Lia. Stau cuminte în banca mea dcă va fi cazul.

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:12

delta a scris:

Nici nu puteai să te referi la mine că-s tractorist. Toată lumea ştie că am fost secretar de partid la calea ferată. so funny!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:14

Mihaela a scris:
delta a scris:

Eu nu fac confuzii de genul asta. Insa tu repeta obsesiv si da-i inainte cu nemultumirile fata de cei care te-au banat si care evident, nu-s aici ca sa te auda Very Happy

Nici nu se ştie că nu citesc în calitate de vizitatori.

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:16

delta a scris:
yzzy a scris:
delta a scris:
yzzy a scris:
Chiar aşa la toţi-toţi?
Şi colectiv e tot un singular? că plural e colectivuri, nu?

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:20

yzzy a scris:
delta a scris:
yzzy a scris:
Chiar aşa la toţi-toţi?

Nu trebuie să ne supere această afirmaţie a lui Delta deoarece nu toată lumea apreciază ca bun acest forum. Depinde de gusturi, care nu se discută.

delta

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:20

yzzy a scris:
delta a scris:
yzzy a scris:
delta a scris:
yzzy a scris:
Chiar aşa la toţi-toţi?
Şi colectiv e tot un singular? că plural e colectivuri, nu?
Păi, dacă deja ştii, se poate dovedi a fi redundant să mă întrebi şi pe mine dacă nu e vorba de colective şi nu colectivuri... scratch
Sus In jos
rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:31

yzzy a scris:
rolia a scris:

... Nu-mi plac conflictele de nici un fel si pe cat pot incerc sa le evit. daca nu am de ales prefer sa las de la mine ori sa parasesc arena. ....
oh da!
Cam aşa ceva. Ce rost ar avea să ne batem capul cu răutăţile unora? thumb_yello
hug2

yzzy,

atunci cand te cunosti suficient de bine si ai incredere in fortele proprii si inca ai incredere in oameni, faci distinctie intre o rautate gratuita ori o gluma. Depinde foarte tare si de starea de spirit din acel moment.
Ni se intampla cred tuturor sa interpretam exact pe dos spusele cuiva si de fapt sa nu fie decat vina noastra, omul poate chiar nu a intentionat sa raneasca. Iar cei ce ranasc gratuit trebuie priviti cu clementa, nu-i vina lor, mama natura....

Eh, vezi ce inteleapta sunt? Embarassed

hug mwah!
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:42

rolia a scris:
Eh, vezi ce inteleapta sunt? Embarassed
mda... şi yo doar acum am sesizat că şi-a declarat vârsta şi mi-am dat seama că am din ceva motiv am considerat că reperul e o cifră cu valoare de 45% mai mică decât cea afişată? scratch
Cred că m-a indus în eroare ceva de pe vremea "Sanctuar"-ului, deşi iritarea dânsei ar fi trebuit să-mi dea de gândit.
Eh, asta e... când e cazul abandonez mai rapid decât Băsescu. so funny!
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:55

delta a scris:
... şi yo doar acum am sesizat că şi-a declarat vârsta şi mi-am dat seama că am din ceva motiv am considerat că reperul e o cifră cu valoare de 45% mai mică decât cea afişată? scratch
Cred că m-a indus în eroare ceva de pe vremea "Sanctuar"-ului, deşi iritarea dânsei ar fi trebuit să-mi dea de gândit.
Eh, asta e... când e cazul abandonez mai rapid decât Băsescu. so funny!
No, chestia asta chiar n-am înţeles-o. confused confused
Da, Delta ne-am intersectat şi pe Sanctuar.

Ultima editare efectuata de catre yzzy in Mar 06 Apr 2010, 19:56, editata de 1 ori
Sus In jos
rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 19:55

delta a scris:
rolia a scris:
Daca am scris ceea ce am scris nu l-am atacat neaparat pe el. Daca asa a luat-o este treaba lui.
Eh, hai să fim serioşi, ce naiba?!
Dacă vrei neapărat să ştii, din punctul meu de vedere pari o femeie care scrie ceva undeva. Very Happy

tot e bine ca par o femeie alien
poi scriu pe ici, colo... amu aici smile

delta a scris:
rolia a scris:
Nu am spus ca Delta ar fi, da-mi voie insa sa pastrez rezerva pana-mi va dovedi contrariul. Ori in ce ma priveste imi place sa vorbesc, sa ma adresez oamenilor si cel putin aici asa parea ca este, o comunitate unde poti purta un dialog civilizat. Si sper sa ramana la fel.
Doar să nu confunzi dialogul "civilizat" cu un şir de replici care să-ţi aprobe orice ai posta...

a aproba tiot timpul si a fi mereu de acord, a ridica in slavi... nu-i dialog civilizat, este gratulare, mai pe "romaneste" ori in termeni actuali se numeste pupuncurism... care te asigur ca=mi provoaca greatza. Cand spun civilizat, ma gandesc a vorbi in cunostinta de cauza, ori la obiect... nu a bate campii de dragu' discutiei si desigur a incerca sa eviti a rani. Nu suntem toti la fel...
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 EmptyMar 06 Apr 2010, 20:29

yzzy a scris:
No, chestia asta chiar n-am înţeles-o. confused confused
Da, Delta ne-am intersectat şi pe Sanctuar.
Ca să nu cumva încurcăm thead-ul... http://luminalumii.forumz.ro/delta-f89/pupa-m-ai-in-popas-t1251-55.htm#80533
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"   Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii"
Sus 
Pagina 5 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: ROLIA-
Mergi direct la: