__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" | |
|
+6Emil Condor abbilbal rolia aurora Anahoret ostrovna 10 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:20 | |
| - Mihaela a scris:
- delta a scris:
- Pe un site electronic nu contează.
Azi e, mâine nu-i. Aşa că poţi spune orice... Eu as zice ca mai conteaza ce zici . Poate pentru tine ce zic eu. Noroc tău e că-s modest... - Mihaela a scris:
- Atata timp cat ne adresam unor oameni si ne mai si cunoastem (virtual).
Cunoaşterea "virtuală" e la fel de inutilă ca şi părul aplicat pe chiloţii finlandezi care crează purtătorului senzaţia de pilozitate pubiană mai abundentă... P.S. Chiar există asemenea produs absolut inutil pentru un om normal. (la nevoie pot recăuta link-ul site-ului cu reclama pentru piesele respective, că l-am pus pe neimportant unde făceam mişto de idioţenia respectivă...) - Mihaela a scris:
- Chiar daca un site dispare, uite ca putem sa ne intalnim pe un altul si atunci memoria este activata. Ne amintim unii de altii
Eh, frecţie... | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:25 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Ultima editare efectuata de catre yzzy in Mar 06 Apr 2010, 18:27, editata de 2 ori | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:26 | |
| - delta a scris:
- Cunoasterea virtuala e inutila...
Ei, nu e inutila delta. Eu de exemplu de cate ori dau peste tine pe diverse forumuri stiu despre ce e vorba. Altii insa abia acum descopera |
| | | delta
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:28 | |
| - abbilbal a scris:
- Nu-i place să stea în defensivă.
Nu mă refer (mă rog, nu neapărat mă refer...) la acest forum, dar în momentul în care nu mai comentez, înseamnă că prostia este cea care a avut câştig de cauză. Indiferent că nu comentez din cauză că am abandonat sau că am primit restricţie de acces de la câte un bou de site-admin sau câte un tractorist ajuns moderator. P.S. Pentru evitarea confuziilor (mai ales că diamanique este ahtiată să le facă) precizez că prin bou nu mă refer la Emil Condor şi prin tractorist nu mă refer la abbilbal. | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:33 | |
| - delta a scris:
P.S. Pentru evitarea confuziilor (mai ales că diamanique este ahtiată să le facă) precizez că prin bou nu mă refer la Emil Condor şi prin tractorist nu mă refer la abbilbal. Eu nu fac confuzii de genul asta. Insa tu repeta obsesiv si da-i inainte cu nemultumirile fata de cei care te-au banat si care evident, nu-s aici ca sa te auda |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:39 | |
| - delta a scris:
- Nu mă refer (mă rog, nu neapărat mă refer...) la acest forum, dar în momentul în care nu mai comentez, înseamnă că prostia este cea care a avut câştig de cauză.
Indiferent că nu comentez din cauză că am abandonat sau că am primit restricţie de acces de la câte un bou de site-admin sau câte un tractorist ajuns moderator.
P.S. Pentru evitarea confuziilor (mai ales că diamanique este ahtiată să le facă) precizez că prin bou nu mă refer la Emil Condor şi prin tractorist nu mă refer la abbilbal. Aici la cine faci referire? Ca să nu fie confuzii. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | delta
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:43 | |
| - rolia a scris:
- De provocari si conflicte cred ca avem parte cu totii in viata reala.
Întâmplarea face să fiu într-un post de mediator de conflicte. Yo ies cu o damigeană de vin din locuri unde alţii mănâncă bătaie... Probabil din acest motiv sesizez din start oamenii ipocriţi şi pe forumuri. Şi ăia ăşi dau seama rapid că i-am depistat, motiv pentru care începe "hora" la scurt timp după apariţia mea... Mă rog, de regulă yo iau "ban", dar asta nu contează deoarece pe virtual nici măcar ipocriţii nu te pot strânge de gât prin ecranul computerului. - rolia a scris:
- Din punctul meu de vedere nu exista nici o divergenta intre mine si Delta.
Nici din partea mea. Din punctul meu de vedere pari o femeie care scrie ceva undeva. - rolia a scris:
- Daca am scris ceea ce am scris nu l-am atacat neaparat pe el. Daca asa a luat-o este treaba lui.
Eh, hai să fim serioşi, ce naiba?! Dacă vrei neapărat să ştii, din punctul meu de vedere pari o femeie care scrie ceva undeva. - rolia a scris:
- Stii bine cred ca este plin virtualul de cei ce pretind a fi cu totul altceva decat sunt.
Absolut! Inclusiv găseşti idioţi şi cretine care se apucă să vorbească cu ei înşişi / ele însele (prin clone). Şi, dacă le zici că nu prea e normal să procedeze aşa, rişti să iei şi restricţie pe cont... - rolia a scris:
- Nu am spus ca Delta ar fi, da-mi voie insa sa pastrez rezerva pana-mi va dovedi contrariul. Ori in ce ma priveste imi place sa vorbesc, sa ma adresez oamenilor si cel putin aici asa parea ca este, o comunitate unde poti purta un dialog civilizat. Si sper sa ramana la fel.
Doar să nu confunzi dialogul "civilizat" cu un şir de replici care să-ţi aprobe orice ai posta... | |
| | | delta
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:44 | |
| | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:51 | |
| - delta a scris:
- ...
Mă rog, de regulă yo iau "ban", ... Logic, nu? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:55 | |
| - yzzy a scris:
- abbilbal a scris:
- Ei uite că eu am ajuns la o cu totul altă cocluzie. Delta nu nesocoteşte lumea virtuală, ba chiar o apreciază. Sub aparenţa unor comentarii în doi peri, el ne supune unor teste de logică. Uneori îi reuşesc, alteori nu. Uneori este înţeles, de cele mai multe ori nu şi atunci se nasc divergenţe. Delta nu se dă înapoi din faţa conflictelor, dar nu este iniţiatorul lor. Când Delta este încolţit îşi zburleşte musteaţa, părul şi barba i se fac vâlvoi şi trece la atac. Nu-i place să stea în defensivă.
Pot să fiu de altă părere? Dacă nu vrea conflicte, de ce postează comentarii răutăcioase sau doar aşa "în doru'lelii"? PS. Delta, pentru noi, cei din acest popas, contează ceea ce se scrie pe aici. Şi să sperăm că acest popas nu va avea soarta "altora". Yzzy, te asigur că acest popas nu va avea soarta altor popasuri sau forumuri. Nu ştiu la ce "comentarii răutăcioase" de-ale lui Delta te referi, dar eu până acum nu am găst aşa ceva. Şi te asigur că i le-am citit pe toate. Dacă totuşi ceva scris de el la adresa ta ţi se pare supărător, lasă-l fără răspuns. Te asigur că Delta nu va insista să te sâcâie. | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 18:58 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | delta
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:00 | |
| - yzzy a scris:
- delta a scris:
- ...
Mă rog, de regulă yo iau "ban", ... Logic, nu? Păi, de unde draq să fi existat ingineri pricepuţi pe vremea când s-a construit gardul grădinii Domnului? | |
| | | delta
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:04 | |
| | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:07 | |
| - rolia a scris:
- daca nu am de ales prefer sa las de la mine ori sa parasesc arena. Stiu ca pare pozitia lasului,
Nu este o poziţie a laşului, ci a înţeleptului. | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:07 | |
| - abbilbal a scris:
Yzzy, te asigur că acest popas nu va avea soarta altor popasuri sau forumuri. Nu ştiu la ce "comentarii răutăcioase" de-ale lui Delta te referi, dar eu până acum nu am găst aşa ceva. Şi te asigur că i le-am citit pe toate. Dacă totuşi ceva scris de el la adresa ta ţi se pare supărător, lasă-l fără răspuns. Te asigur că Delta nu va insista să te sâcâie. Poate sunt eu mai suspicioasă şi sensibilă, dar las-o aşa. Iar cu Delta, fac ce face şi Lia. Stau cuminte în banca mea dcă va fi cazul. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:12 | |
| - delta a scris:
- P.S. Pentru evitarea confuziilor (mai ales că diamanique este ahtiată să le facă) precizez că prin bou nu mă refer la Emil Condor şi prin tractorist nu mă refer la abbilbal.
Nici nu puteai să te referi la mine că-s tractorist. Toată lumea ştie că am fost secretar de partid la calea ferată. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:14 | |
| - Mihaela a scris:
- delta a scris:
P.S. Pentru evitarea confuziilor (mai ales că diamanique este ahtiată să le facă) precizez că prin bou nu mă refer la Emil Condor şi prin tractorist nu mă refer la abbilbal. Eu nu fac confuzii de genul asta. Insa tu repeta obsesiv si da-i inainte cu nemultumirile fata de cei care te-au banat si care evident, nu-s aici ca sa te auda Nici nu se ştie că nu citesc în calitate de vizitatori. | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:16 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:20 | |
| | |
| | | delta
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:20 | |
| | |
| | | rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| | | | delta
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:42 | |
| - rolia a scris:
- Eh, vezi ce inteleapta sunt?
mda... şi yo doar acum am sesizat că şi-a declarat vârsta şi mi-am dat seama că am din ceva motiv am considerat că reperul e o cifră cu valoare de 45% mai mică decât cea afişată? Cred că m-a indus în eroare ceva de pe vremea "Sanctuar"-ului, deşi iritarea dânsei ar fi trebuit să-mi dea de gândit. Eh, asta e... când e cazul abandonez mai rapid decât Băsescu. | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:55 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Ultima editare efectuata de catre yzzy in Mar 06 Apr 2010, 19:56, editata de 1 ori | |
| | | rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 19:55 | |
| - delta a scris:
-
- rolia a scris:
- Daca am scris ceea ce am scris nu l-am atacat neaparat pe el. Daca asa a luat-o este treaba lui.
Eh, hai să fim serioşi, ce naiba?! Dacă vrei neapărat să ştii, din punctul meu de vedere pari o femeie care scrie ceva undeva. tot e bine ca par o femeie poi scriu pe ici, colo... amu aici - delta a scris:
-
- rolia a scris:
- Nu am spus ca Delta ar fi, da-mi voie insa sa pastrez rezerva pana-mi va dovedi contrariul. Ori in ce ma priveste imi place sa vorbesc, sa ma adresez oamenilor si cel putin aici asa parea ca este, o comunitate unde poti purta un dialog civilizat. Si sper sa ramana la fel.
Doar să nu confunzi dialogul "civilizat" cu un şir de replici care să-ţi aprobe orice ai posta... a aproba tiot timpul si a fi mereu de acord, a ridica in slavi... nu-i dialog civilizat, este gratulare, mai pe "romaneste" ori in termeni actuali se numeste pupuncurism... care te asigur ca=mi provoaca greatza. Cand spun civilizat, ma gandesc a vorbi in cunostinta de cauza, ori la obiect... nu a bate campii de dragu' discutiei si desigur a incerca sa eviti a rani. Nu suntem toti la fel... | |
| | | delta
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" Mar 06 Apr 2010, 20:29 | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" | |
| |
| | | | Comentarii la "O poveste din sat, tradiţii" | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |