__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 00:52 | |
| - ostrovna a scris:
- ... conștientizați ce votați, altfel vă văd pe străzi după câteva luni cum urlați ...
Nici măcar aici nu le potriviti - uite că românii care cu adevărat constietizează despre mersul politic al tării, ies pe străzi înainte de alegeri, nu după... Geta, după menifestările ce vor avea loc, vei spune: si eu am fost acolo, exact ca la „Revolutie”! Stiu că acesta e stilul vostru... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 01:00 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Corneliu Vadim Tudor
Eu credeam că Vadim e un vierme, dar nici măcar atât. Este exact ce spune el în versuri: „... un rahat cu moţ”. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 02:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- ... conștientizați ce votați, altfel vă văd pe străzi după câteva luni cum urlați ...
Nici măcar aici nu le potriviti - uite că românii care cu adevărat constietizează despre mersul politic al tării, ies pe străzi înainte de alegeri, nu după...
Geta, după menifestările ce vor avea loc, vei spune: si eu am fost acolo, exact ca la „Revolutie”! Stiu că acesta e stilul vostru... Acum Emile chiar ma jignesti ce stil sau ce vrei sa afirmi???stilul cui al timisorenilor?? asta chiar ma uimeste si mi lasa un gust amar,intr-adevar basescu a creat un monstru nu numai aici si peste hotare ,pot spune si eu ca esti mana in mana cu stilul lui de dreapta asa zisa...in orasul meu vor iesi doar propagandistii lui de asa zisa dreapta ,cu pancarte tiparite de madam woodrea ,daca in tara a fost ok la alegeri e si normal sa faca circ in afara! Si niciodata nu am sa spun o minciuna ca am fost la o manifestatie chiar nu sunt ceea ce crezi tu si cei de asa zisa dreapta ,elitistii nu si mai incap in piele ,jubilati dar nu ramane chiar asa,cel mai mare mincinos a fost "ghici ghicitoarea mea"???? ps nu toti suntem stirbi si ocolim stomatologul cum cred altii ,vai si amar de elita tarii ! | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 03:15 | |
| Eu am votat deja:Republican, cap-coada. Sper sa castigam. Va spun maine. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 05:53 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- Geta, după menifestările ce vor avea loc, vei spune: si eu am fost acolo, exact ca la „Revolutie”!
Stiu că acesta e stilul vostru... Acum Emile chiar ma jignesti ce stil sau ce vrei sa afirmi???stilul cui al timisorenilor?? Al comunistilor... de oriunde! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 05:56 | |
| - Ion a scris:
- Eu am votat deja:Republican, cap-coada.
Sper sa castigam. Va spun maine. Sigur nu câstigă... Iliescu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 11:36 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- Geta, după menifestările ce vor avea loc, vei spune: si eu am fost acolo, exact ca la „Revolutie”!
Stiu că acesta e stilul vostru... Acum Emile chiar ma jignesti ce stil sau ce vrei sa afirmi???stilul cui al timisorenilor?? Al comunistilor... de oriunde! basistii sunt intr-adevar comunisti sub acoperire vorb supremului si nici nu au curajul raspunderii ,lovesc pe la spate si fura frate cu toata ideologia lor de dreapta !!! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 14:25 | |
| Republicanii controleaza tot. Presedintele va trebui sa ''coabiteze'' pentru restul din mandat... | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 14:43 | |
| Pe cine crezi că mai păcăleşti? Eşti un exemplar al unei epoci pe ducă Nu poţi să ne mai livrezi Gogoşile despre salarii şi muncă.
După douăzeci de ani şi mai bine Nu ştim ce-i aia democraţie O altă eră e pe cale sa vină Adio, domnule Ponta, Şi… să-ţi fie bine!
semnat, zaraza26 | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 17:06 | |
| | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 19:45 | |
| - zaraza26 a scris:
- Pe cine crezi că mai păcăleşti?
Eşti un exemplar al unei epoci pe ducă Nu poţi să ne mai livrezi Gogoşile despre salarii şi muncă.
După douăzeci de ani şi mai bine Nu ştim ce-i aia democraţie O altă eră e pe cale sa vină Adio, domnule Ponta, Şi… să-ţi fie bine!
semnat, zaraza26 Eu nu cred ca e asa de usor sa ne luam ramas bun de la el. Ca nu vrea sa plece. |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 05 Noi 2014, 22:20 | |
| Daca Ponta castiga, primii care vor dezamagiti si vor vrea sa scape de el, cat mai repede, nu vor fi cei care nu l-au votat, ci ceilalti.
Asa ca, aveti rabdare.... Ok? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 06 Noi 2014, 00:13 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 06 Noi 2014, 01:16 | |
| Eu ma implic in campania televizata din Romania. Iata cum imi raspunde DiGi 24:
Buna seara!
Propunerea dumneavoastra s-a transformat in urmatorul scenariu, pe care E.Hurezeanu i l-a propus lui V.Ponta: vi-l inchipuiti pe T.Blair, pe care il admirati atat de mult, vorbind in campanie despre nationalitate si religie?
Dupa o argumentatie in jurul retoricii de campanie, care se mai aprinde, l-am rugat pe domnul Ponta sa spuna: Dl Iohannis e roman? A raspuns ca da.
Multumesc. --- Cele bune!
COSMIN PRELIPCEANU Redactor-sef DIGI24 HD
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 06 Noi 2014, 08:39 | |
| - Mihaela a scris:
- zaraza26 a scris:
- Pe cine crezi că mai păcăleşti?
Eşti un exemplar al unei epoci pe ducă Nu poţi să ne mai livrezi Gogoşile despre salarii şi muncă.
semnat, zaraza26 Eu nu cred ca e asa de usor sa ne luam ramas bun de la el. Ca nu vrea sa plece. Ce e sigur, e ca eu il ignor inainte de a pleca. Daca nu dai atentie unei plante in gradina/ghiveci, ea se va usca. Functioneaza si la oameni, depinde de numarul celor care ignora. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 06 Noi 2014, 08:43 | |
| - Ion a scris:
- Eu ma implic in campania televizata din Romania.
Iata cum imi raspunde DiGi 24:
Buna seara!
Propunerea dumneavoastra s-a transformat in urmatorul scenariu, pe care E.Hurezeanu i l-a propus lui V.Ponta: vi-l inchipuiti pe T.Blair, pe care il admirati atat de mult, vorbind in campanie despre nationalitate si religie?
Dupa o argumentatie in jurul retoricii de campanie, care se mai aprinde, l-am rugat pe domnul Ponta sa spuna: Dl Iohannis e roman? A raspuns ca da.
Multumesc. --- Cele bune!
COSMIN PRELIPCEANU Redactor-sef DIGI24 HD
Nu ma pricep la subtilitati din astea. Ai obtinut ce ti-ai dorit? | |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 06 Noi 2014, 14:21 | |
| Da, zaraza! Am obtinut. Am trimis intotdeauna intrebari la alegerea presedintelui, care au fost puse. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 06 Noi 2014, 14:58 | |
| - Ion a scris:
- Da, zaraza! Am obtinut. Am trimis intotdeauna intrebari la alegerea presedintelui, care au fost puse.
Atunci sunt si eu multumita! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 08 Noi 2014, 03:55 | |
| De la Johannis eu astept să lase Justitia să-si facă treaba. Si mai vreau să întărească legăturile cu UE si NATO. Dar înainte de toate vreau să facă un Referendum prin care poporul să decidă schimbări radicale în ce priveste Parlamentul.
Punctele pe care i le-a pasat Monica pentru sustinerea lui sunt în interesul poporului român si le vreau pe toate. Între timp o să mai vreau si altele în legătură cu Religia, Cultura, Educatia samd.
De la Ponta nu vreau nimic, mai exact nu am niciun fel de asteptări. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 10 Noi 2014, 04:43 | |
| Dragii mei prieteni,
Citind acest articol, veţi înţelege cât de periculoasă este venirea lui Victor Ponta la putere, cât de periculoasă este ascensiunea lui politică.
Victor Ponta este pupilul lui Ion Iliescu. Este continuatorul legitim (şi legitimat) al lui Ion Iliescu.
Cu un Victor Ponta Preşedinte al României, ne îndreptăm spre o Românie a furtului generalizat, o Românie a imposturii guralive şi dezordonate, o Românie a incompetenţei şi a neruşinării, în care oameni fără nicio calificare, oameni care şi-au cumpărat sau au furat diplome universitare – ajungând, astfel, în poziţiile-cheie ale magistraturii, ale mediului academic, economic sau politic –, aceşti oameni corupţi, lipsiţi de scrupule, lipsiţi de caracter, se vor afla la cârma ţării noastre, mai exact: LA TOATE CÂRMELE ROMÂNIEI.
Ieri am împlinit 98 de ani.
Şi ştiu, pentru că am traversat secolul trecut – cu tot ce a avut el bun şi rău, miraculos sau distrugător –, ştiu ce înseamnă atât fascismul, cât şi comunismul. Pe amândouă le-am trăit pe pielea mea. Din amândouă am scăpat cu viaţă: fără să-mi vând sufletul nimănui, deşi „ofertele“ au fost multe şi subtile, inclusiv în anul 1990, când am devenit, în primul guvern liber, de după 1989, ministrul Educaţiei şi al Învăţământului, funcţie în care am rămas timp de şase luni, adică exact PÂNĂ LA MINERIADE, până când am văzut cu ochii mei ce se petrecea în Piaţa Universităţii şi am decis să părăsesc guvernul condus de Petre Roman.
Ştiu, aşadar, ce ar putea însemna un Victor Ponta la cârma acestei ţări.
De aceea – TOCMAI DE ACEEA –, încă din primul tur de scrutin, l-am votat pe domnul Klaus Iohannis.
De aceea îl voi vota pe domnul Klaus Iohannis şi în turul al doilea, duminica viitoare, în ziua de 16 noiembrie 2014.
Vă îndemn şi pe voi, oameni cu scaun la cap şi cu sufletul întreg, să mergeţi la vot şi să-l votaţi pe Klaus Iohannis: fără alte „rezerve“ sau „dileme“, complet sterile în acest moment.
Copiii voştri vă vor fi recunoscători.
MIHAI ŞORA Bucureşti, 8 noiembrie 2014
Cei de la Popasul Prisma Condor îti urează La Multi Ani, Maestre! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 10 Noi 2014, 04:58 | |
| In primavara lui 1989, Mihai Sora si Marin Sorescu au fost invitatii ''Liceului N. Titulescu'' din Craiova, al carui director eram eu.
Ascultati-l, oameni buni! E un om deosebit. L-am cunoscut personal.
Doamne, ajuta!
| |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 12 Noi 2014, 12:30 | |
| A avut loc aseara confruntarea dintre cei doi candidati. Parerea mea este ca Ponta a avut o atitudine de precupeata isterizata. Dar e golanas smecher si usor agresiv care mai are si "copiutele" la el deci a placut. Cum cui? Celor ca el. Doar celor ca el. |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 12 Noi 2014, 12:34 | |
| - Mihaela a scris:
- A avut loc aseara confruntarea dintre cei doi candidati.
Parerea mea este ca Ponta a avut o atitudine de precupeata isterizata. Dar e golanas smecher si usor agresiv care mai are si "copiutele" la el deci a placut. Cum cui? Celor ca el. Doar celor ca el. Mi-a spus fiica mea ceva, ea a vazut partial, dar m-am edificat. Pe facebook insa am vazut pe cineva care desi e de dreapta etc etc, a fost nemultumita de Iohannis. I-am zis ca daca vrem altfel de presedinte, de om politic, pe Iohannis trebuie sa alegem. | |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 12 Noi 2014, 12:54 | |
| Ne-am obisnuit cu din astia tari in clantza. Sa stam la televizor si sa ne distram vazand cum fac circ politicienii. Wow ce tare i-a ziis!!! Insa eu stiu ca Ponta e mitoman si doar gura e de el. Iar Johannis nu se va transforma si el intr-o precupeata isterizata care vorbeste facand bulbuci. Daca va face asta inseamna ca nu e el. Si asta ar trebui sa inteleaga toata lumea. |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 12 Noi 2014, 15:38 | |
| In aceasta seara urmeaza a doua confruntare dintre cei doi la B1. Nu cred ca va avea loc o intalnire intre cei doi si la Antena 3. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |