LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati efremovivanantonovici taieri 23 padure Fantasy politica comment-143 drumetie brasov mediu problema 1 nicuvar Popasul Limba istorie romana CPSF google muzica_traditionala humanitas reclame sibiu 1918 internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 I_vote_lcapVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 I_voting_barVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 I_vote_rcap 
Emil Condor
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 I_vote_lcapVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 I_voting_barVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei

In jos 
+16
dolion
Cristina
cactus
Anahoret
res
zuum
yzzy
Ion
Darius
Franz Schneider
nicuvar
ostrovna
aurora
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator
Anonymous

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyLun 03 Noi 2014, 22:30

dolion a scris:
Concluzii după primul cur de scrutin (da, ați citit bine):

1. Pe 45% dintre românii cu drept de vot i-a durut în cur. Asta înseamnă cam 9 milioane (calculați voi mai bine, mie nu-mi plac științele exacte) de văicăritori care se plâng zilnic de durere că-i f-t guvernanții continuu.
2. Pe 40% din cei prezenți la vot i-a mâncat în cur și l-au votat pe Ponta. Motivul, după cum ați ghicit, este că Ponta știe să-i scarpine exact acolo unde-i mănâncă, după cum e proverbul: Scratch my back and I will scratch yours (scarpină-mi dosul și io-l scarpin pe al tău) sau Asinus asinum fricat (măgar pe măgar scarpină).
3. 4,5% din votanți știu că gura bate curul dar așa sunt ei, masochiști - au votat cu Macovei.

Eu nu pot intelege cum e posibil ca 40% dintre oamenii tarii asteia sa voteze cu Ponta !!!! Stiam ca exista multi prosti, dar !! 40% ??? atat de multi??
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyLun 03 Noi 2014, 22:33

Profilul alegătorului care a votat cu Victor Ponta (PSD) pe 2 noiembrie, în primul tur, este un român cu cel mult 10 clase, care locuieşte în sudul ţării, inclusiv Bucureşti, şi are între 50 şi 64 de ani sau mai mult.

Deci aia cu 10 clase, dependenti de stat, pomanagii, decid cine ii conduce pe toti.

Pentru ca aia inteligenti sunt asa de destepti ca stiu ca n-are nici un rost sa voteze.

Bravos, sa ne traiasca mintea!

http://www.gandul.info/politica/alegeri-prezidentiale-2014-cine-sunt-votantii-lui-victor-ponta-cel-mult-10-clase-majoritatea-din-sudul-tarii-13488137

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 24l2dkg
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyLun 03 Noi 2014, 22:47

"Din 2004 am spus ca aceast hibrid nu trebuie pus in fruntea tarii si "din pacate"am avut dreptate,dar oamenilor le-a placut ha-ha-ha.Asa cum si acum peste 20% din alegatori (in special bugetari platiti din banul nostru ) vor sa voteze tot cu devastatorul regim basist.Sustin cu toata familia acest demars ,cu atat mai mult cu cat am scapa si de cheltuieli multe , din banii nostril ,pentru intretinerea borfasului , inca multi ani de acum incolo'!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyLun 03 Noi 2014, 23:15

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 2akejx2
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyLun 03 Noi 2014, 23:18

dolion a scris:
REZULTATELE VOTULUI DIASPOREI
Iata explicatia pentru care guvernul a sabotat alegerile romanilor din diaspora:

Klaus Iohannis - 46,1%

Victor Ponta - 16%

Monica Macovei - 15,1%

Elena Udrea - 10%

Dan Diaconescu - 4,5%

Restul condidatiilor obtinand sub trei procente fiecare...

Pai normal. Si Plagi stia asta. Dar impertinenta si tupeul lui Plagi sunt atat de mari incat nu-i pasa.

Si eu in final l-am votat tot pe Johannis. Pentru ca mi-am dat seama ca doar el avea sanse sa ajunga pe locul 2. Asa ca m-am aliniat cu toata familia , care mi-a spus sa votez pragmatic si sa nu stric un vot degeaba. oh da!
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 01:13

Mândri că suntem români? Seara în care democraţia a fost făcută ţăndări la Paris. Vrem să votăm!
Opiniiacum 1 ora
Cuvintele se rostogolesc cu dificultate. E vremea emoţiilor. A celor care sunt insuportabil de greu de descris şi de articulat. Când uşa ambasadei ţării tale ţi se închide literalmente în nas şi în faţa ei se postează sute de jandarmi, tot ce îţi rămâne de făcut e să strigi pe stradă în gura mare: Vrem să votăm! Şi au strigat mii de români (am discernământ atunci când avansez cifre) umiliţi de un sistem pe care nu încetează să îl denunţe şi care, în mare parte, i-a împins pe drumul exilului economic. Faptele de la faţa locului se ştiu. Ele sunt penale în registrul juridic şi insuportabile în plan simbolic. Oricine tace după ce a trăit România în seara aceea e complice cu o orânduire criminală care ne macină tinereţea, visele şi speranţele. Sunt trei mari crime care s-au comis în orele ce s-au scurs şi care nu au voie să rămână nepedepsite.

Crima economică

Oamenii umiliţi reprezintă, de departe, cel mai mare şi mai stabil investitor în România. Dragi guvernanţi penali, noi vă aducem oxigenul, cash-ul, trezoreria, mălaiul. Noi vă finanţăm cu dobândă zero o mare parte din creşterea economică a României. Miliardele de euro (să mă ajute cineva cu cifra exactă, căci vorbim despre foarte mulţi bani) care sunt deversate peste ţară în fiecare an vă ţin pe linia de plutire. Domniţă pseudo-Harvard, arătaţi cifrele, graficele, tendinţele. Spuneţi-ne să ştim şi noi cât din PIB ni se datorează? Orice guvernare care îşi dispreţuieşte într-atât cel mai important investitor trebuie să plece.

Crima faţă de cetăţean

Atunci când o orânduire vremelnică îţi îngrădeşte un drept fundamental prevăzut în constituţie, în speţă acela de a-ţi exercita votul, vorbim despre o democraţie defectă, bolnavă, infectată de cancer. Într-o ţară europeană, în 2014, c’est du jamais vu… Problema de logistică/logică poate fi rezolvată de băiatul de clasa a IV-a al premierului: Când ai de pus mii de ouă (voturi) într-un coş şi nu ai decât cinci mâini (ştampile), cât timp îţi ia să muţi toate ouăle? Orice argumente legate de logistică defectuoasă şi neprevăzut nu stau în picioare. Nu alimentaţi pista falsă a organizării păguboase. Nu despre asta vorbim. Cauza se află la punctul trei.

Crima penală

Avem, evident, de-a face cu acte premeditate de ordin penal. Nu sunt jurist, însă bunul-simţ trebuie să ne împingă în direcţia denunţului şi a procedurilor penale. A împiedica în mod vădit un drept constituţional trebuie pedepsit. Nu despre demisii simbolice vorbim aici, ci despre plata unor daune care nu pot fi măsurate suficient în cuvinte. S-au strâns semnături, multe, s-au făcut petiţii. Cum se poate canaliza demersul acesta într-o procedură juridică? „PSD, frica ta se numeşte DNA!“, s-a strigat duminică la Paris. Haideţi să fim lucizi! Suntem noi împotriva lor. E un război pe care tinerii acestei ţări trebuie să îl ducă şi să îl câştige. Media de vârstă de la Paris de duminică seară a fost sub 30 de ani. Au fost mai multe telefoane şi filmuleţe decât la un concert rock la care, bănuiesc, mulţi dintre nevotanţii de aici ar fi preferat să asiste duminică seară. Nu ne pot închide gura şi nu pot bloca wirelessul. Aliaţii lor sunt babele cucuiete din deal fără conexiune. Şi-au pus în cap forţele vii din această ţară şi pentru asta trebuie să plătească (democratic). Suntem mai mulţi decât cred ei, suntem deştepţi foc şi le vom face mandatele un coşmar. Nu suntem înregimentaţi politic, gândim cu mintea proprie şi nu înghiţim nici o găluşcă electorală. Nu vă lăsaţi intimidaţi, spuneţi lucrurilor pe nume, nu mai e timp de negociere: avem de-a face cu un cancer penal de care trebuie să scăpăm. ACUM ! Dragi guvernanţi penali, cum ştim că nu vă e ruşine, nu vă vom cere să vă scuzaţi. Vă vom combate. Feroce. E şi ţara noastră şi ne pasă…
Cristian Mureşan – Paris

Dispreț și umilință pentru alegătorii români din diaspora
Opiniiacum 1 ora
La Paris 1.000 de oameni nu au mai fost lăsați să voteze
La Paris 1.000 de oameni nu au mai fost lăsați să voteze
Alegeri prezidențiale 2014, Paris: doar două secții de votare (una lângă cealaltă chiar) pentru câteva mii de români, cozi infernale și ore bune de așteptare, directive menite să… încetinească votarea. Rezultatul: 1.000 de oameni care nu au mai fost lăsați să voteze.
Peste 2, 3 milioane de români au părăsit hotarele României începând cu 1989 și până în prezent (potrivit INS), iar Ministerul de Externe și Biroul Electoral Central tot nepregătite au rămas. Paris, Londra, Viena, Hamburg, Valencia, New York și multe alte orașe au devenit brusc prea mici pentru dorința românilor de a-și VOTA președintele.
Pe 2 noiembrie 2014, trotuarele Institutului Cultural Român și ale Ambasadei României din Paris forfoteau de oameni veniți să-și îndeplinească datoria morală. Vedeai oameni râzând, oameni cântând imnul României, oameni cu speranță. Îi vedeai ieșind fericiți și spunând că după patru-cinci ore de așteptare au reușit să voteze.
Facem campanii pentru a mobiliza oamenii să vină la vot, dar avem unde să îi primim? Vrem oare cu adevărat să voteze? Căci realitatea faptică relevă împotrivire îndărătnică și rea-voință din partea autorităților române.
E strigător la cer ca după 25 de ani de la ieșirea din comunism să nu ne putem exercita una dintre principalele prerogative democratice. Între hotare, românii sunt amuțiți prin sărăcie și dezinformare generală; peste hotare, prin negarea dreptului de a ne exprima opinia.
Am stat trei ore la coadă și nu am reușit să mai votez. Prin urmare, nu știu cum arătau cabinele de vot, dar niște doamne „mai norocoase“ au ieșit spunând că „ne bagă să votăm la WC, între trei perdele“.
Una dintre respectivele doamne ne-a mărturisit că e supărată pe statul român și pe cetățenii lui pentru că nu fac nimic pentru a schimba situația României; că din cauza lor copiii suferă de acasă după mamele plecate la muncă în străinătate.
A urmat un plâns înecat de strigăte de disperare… Ca ea suntem mulți: familii dezbinate, suflete rătăcitoare.
Imigrația masivă în contextul actual ascunde și generează mai departe un dezechilibru inimaginabil.
Gabriela-Anabella Costache, studentă la Sorbona

sursa: www.gds.ro
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 04:14

Ion a scris:
Mândri că suntem români?
Hmmm! Nu mă provoca să râd ca un tembel acum când sunt asa de trist pentru tara mea!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 04:16

Mihaela a scris:
In municipiul Iasi , Johannis l-a depasit pe Ponta la numarul de voturi obtinute.
Felicitări! thumb_yello
Vreau cât mai multe stiri de acest gen în turul următor.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 04:25

dolion a scris:
REZULTATELE VOTULUI DIASPOREI
Iata explicatia pentru care guvernul a sabotat alegerile romanilor din diaspora:

Klaus Iohannis - 46,1%

Victor Ponta - 16%

Monica Macovei - 15,1%
Diaspora nu o să fie de stânga absolut nicicând!
Din cauza lor si-au părăsit tara, iar asta nu se uită.
Sunt sigur că si în turul doi, guvernul lui Ponta o să găsească o modalitate de a pune bete în roate Diasporei si studentilor din România.

Totusi mă mir că Ponta a obtinut 16%!
Cred că a făcut ceva si în acest sens...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 04:31

Mihaela a scris:
Eu nu pot intelege cum e posibil ca 40% dintre oamenii tarii asteia sa voteze cu Ponta !!!! Stiam ca exista multi prosti, dar !! 40% ??? atat de multi??
Prostii sunt mai fertili - nicicând nu vom scăpa de ei.

Eh, nu au fost chiar 40% prosti!
1% îl reprezintă cei ce duc de nas pe prosti. :thumbs down:

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 04:46

Mihaela a scris:
Profilul alegătorului care a votat cu Victor Ponta (PSD) pe 2 noiembrie, în primul tur, este un român cu cel mult 10 clase, care locuieşte în sudul ţării, inclusiv Bucureşti, şi are între 50 şi 64 de ani sau mai mult.

Deci aia cu 10 clase, dependenti de stat, pomanagii, decid cine ii conduce pe toti.

Cine sunt votanţii Monicăi Macovei:
tinere urbane, cu studii superioare, multi din Bucureşti şi Transilvania

Cine sunt votanţii Elenei Udrea:
tineri din sudul ţării, cu studii medii

Cine sunt votanţii lui Klaus Iohannis:
tineri cu studii medii, mai ales din Transilvania

Cine sunt votanţii lui Victor Ponta:
cel mult 10 clase, majoritatea din sudul ţării

www.gandul.info

După cum se vede foarte clar, inteligenta nu are nicio legătură cu electoratul PSD (sau invers - cum vreti).

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 11:43

Emil Condor a scris:
...

După cum se vede foarte clar, inteligenta nu are nicio legătură cu electoratul PSD (sau invers - cum vreti).

Nu are, evident.

Insa in turul 2 inteligența va iesi la vot. Altfel, nu mai e inteligență...
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 12:37

Emil Condor a scris:
Cine sunt votanţii Monicăi Macovei:
tinere urbane, cu studii superioare, multi din Bucureşti şi Transilvania
mda, alea de băteau cu bidoane de plastic în asfalt... (n-am înțeles pe ce motiv)
mă rog, ceva de genul ăsta comenta careva jurnalist pe la o emisiune, că naiba mai poate fi atent la toate reportajele

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 15:10

Antenele si televiziunea lui Ghita au pus tunurile pe Johannis scratch  Scarbele !
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 15:20

Ponta=Vadim!
Vedeti ce a zis Vadim azi.
Cum sa te asociezi cu un extremist?

Daca Ponta este de acord cu tot ce a zis Vadim, atunci, in mod normal,  nimeni din lume, dar nimeni,
n-ar trebui sa-l mai primeasca.

Asa ceva e de noaptea mintii...
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 18:28

Premierul lui Ponta asa cum a inteles Iohannis:
"In functie de cum va fi vremea: daca e vrema buna, e Tariceanu, daca e rea, atunci e Georgescu, iar, daca e grea, atunci e Maior."
Ponta, ca Presedinte, va tine cont de "meteo".. Adica de "M.T.O.?!...."
Adica: in functie de...meteo ...or de "eM.Ti.Ou?.

Ponta, cu vremea, iar oamenii, cu vremurile....
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 19:02

Johannis nu stie, dar eu il voi vota chiar si daca isi va pune pene in cap. VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 154834 Cu acelasi foc (il voi vota). oh da!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 19:41

Ponta isi aduna prietenii in jurul lui. A inceput deja sa negocieze cu urmatorii candidati: Domnu' Dan din tomberon si Vadim care nu mai are nevoie de nicio prezentare. so funny! VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 876722
Deja Vadim a spus ca "arestarile astea abuzive trebuie sa inceteze.  Suspect  :keep normal: "

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 2z8ajpt
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 20:47

pontosul ginere al celui care și-a-mpușcat un testicol se dă în petec pe labeunu
mă și mir că plagiatorul ăsta infect încă nu delirează despre faptul că matolul cu strabism a băgat la înaintare țâțoasa fană a poșetelor scumpe doar ca asta să-și rupă gâtul din primul tur, motiv suficient să-i ia locul în pimp după ce părăsește crama de la cotroceni... oh da!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 21:23

De parca mai conteaza despre ce delireaza plagi. Oricum daca va pierde ( rugă ) va zice ca base e vinovat Very Happy
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 23:38

Corneliu Vadim Tudor a devenit aliat cu Victor Ponta, via UNPR. Tribunul îl susţine pe actualul premier pentru a ajunge preşedintele României, nu ştiu deocamdată ce a primit la schimb pentru anunţul de azi. Ştiu însă ce-i ura Vadim familiei actualului premier, pe Facebook, pe 21 septembrie, anul acesta. Liderul PRM i-a dedicat lui Ponta un fel de poezie-pamflet pe pagina sa de Facebook, în care vorbeşte în termeni mizerabili şi misogini de Daciana Sârbu, soţia lui Ponta. Am descoperit mesajul cu "dedicaţia" lui Vadim, pe care o redau mai jos:

Aţi înnebunit cu toţii?
Aclamaţi un maimuţoi
Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
Babette pleacă la război!

Capul mic, de bibilică
Pe un trunchi acromegal
Monstrul, carevasăzică
L-aţi urcat pe piedestal

Astfel de anomalie
Nu s-a mai văzut pe-aici
Nu e om, e o stafie
Şolduri mari şi umeri mici.

Tata-socru, ce idee
A pontat la fundul lui
Nu-i bărbat, dar nici femeie
Face pofta orişicui.

E lasciv ca o vădană
Are mersul legănat.
Cine şi-a făcut pomană?
Curva Popii  şi l-a luat!

Ăştia-s mai urîţi ca dracul
Dar ce aere îşi dau!
Se reped să ia caimacul
Numai pe ecrane stau.

Ea, o boarfă răsuflată
El, un jalnic poponar
Ce familie spurcată
Suportăm, ca proştii, iar!

O pereche răpciugoasă
Asta-i tot ce-aveţi mai bun?
Şleampăta spălătoreasă
Şi un procuror nebun.

Ţara azi e dirijată
De la Cabinetul 2
Dă funcţii la gaşca toată
Ce-o pupă-n părţile moi.

Zilnic, face şi desface
Miniştri, chiar comisari
(O caută la găoace
Uneori, nişte curvari).

E normal, căci cimpanzeul
N-are puţă, e pe dos
Dacă scoţi din ei tupeul
Rămîne un vid jegos.

Lacomi sînt, pe apucate
Vizite de lucru fac
Taie panglici inventate
Şi anunţă: Cotcodac!

Fac spectacole, prosteşte
Bani publici aruncă-n vînt
Kim Ir Sen se răsuceşte
De oftică, în mormînt.

Într-o ţară ruinată
Asta mai lipsea: dezmăţ
Propagandă deşănţată
Iar pielea vacii e-n băţ.

Ne conduce iar Mafia
O boarfă şi-un eunuc.
Ăştia fac din România
Cel mai ieftin balamuc.

Un spectacol de 5 stele?
Mai degrabă de 5 cruci!
Sifilitici cu sechele
Care au în cap doar muci.

Flamuri roşii precum focul
Care arde-n iad gudron
Unde este dobitocul
Ce l-a uns pe avorton?

Mister Pîrţ şi Curva Popii
Prind curaj, confiscă tot
Strîns uniţi cu interlopii
Sînge proaspăt au pe bot.

Lumea, însă, se cruceşte:
În acea bandă de hoţi
Nimeni, chiar, nu mai gîndeşte?
Ori au căpiat cu toţi!

Nu văd că-s în pielea goală
Noile caricaturi?
Abia ce-am scăpat de-o boală
Şi-avem alte murături.

Nimeni nu le-a pus oglinda
Să îşi vadă, cîteodat
Cum priveşte porcul  ghinda
Faţa ca un cur pictat?

El mongol, ea bulbucată
El plagiator şi hoţ
Ea  un sex cît o găleată
Şi el  un rahat cu moţ.

Ăsta este viitorul
Promis de aceşti ciumaţi?
Au exasperat poporul
Care i-ar vrea spînzuraţi.

Fraţilor, intraţi în casă
Şi-i ascundeţi pe copii
O pereche sulfuroasă
După voturi va veni.

Două paţachine triste
Imitînd pe Ceauşeşti
Băgaţi nasul în batiste
Ca să nu luaţi boli lumeşti.

Nu credeam că impostura
Naşte monştri-aşa pitici
Un refren le umple gura:
"Mîndri că sîntem calici!"

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 23:47

Cât e 40,44% faă de 30,37%, când pe 40,02% din români îi doare-n cur?

Numărul total al alegătorilor înscrisi în listele electorale permanente a fost de 18.284.066, iar numărul total al celor care s-au prezentat la urne a fost de 9.723.232, adică 53,17%. Numărul celor care au votat pe liste suplimentare a fost de 1.126.284, iar cu ajutorul urnei mobile au votat 76.016 alegători. Numărul de voturi anulate a fost de 237.761, adică 2,44%.  Aa muli, când limitele normale sunt de la 0,1% - 2,1%?!?
Dacă la vot nu au fost 18.284.066 - 9.723.232 = 8.560.834 de români cu drept de vot, dintre care cca 1,5 milioane care lucrează i au rezidena în străinătate, rezultă că în jur de 7 milioane boicotează democraia cu nesimire, alături de cei 237.761 sau 2,44% imbecili care i-au dat cu dreapta în sânga ca să facă un joc de sumă nulă!
Dacă îi aduni cu abacul ar fi 7.060.834 + 237.761 = 7.318.595 de români pentru care democraia e indiferentă i ar abandona-o pentru dictatură. Concret, fiindcă reversibilitatea democraiei se realizează prin apatie nesimită i opoziie făiă sau pervers disimulată, jocul de sumă nulă aparent devine joc de sumă negativă - dublu distructivă, în care suferă toate pările, toi cei 18.284.066 români pentru că cei 7.318.595 permit restartarea unei dictaturi, cea a prostiei. După scutinul în care prostia dictează, adică în care nu 2,44% sunt imbecili care anulează voturile, ci 40,02719%  au dureri anale pentru soarta naiunii lor, permiând dictatura unei minorităi oligarhice de profesioniti. Chiar nu v-ai gândit că securitii aveau monopolul informaiei i sociologi la Fane Babanu (tefan Gheorghiu) în 1989 i că se joacă cu procentele?
Reamintesc că nu suntem o democraie consolidată i că naiunea este mutilată de 5 dictaturi succesive (carlistă, legionară, antonesciană, dejistă i ceauistă) i un regim autoritar de 10 ani, astfel că de data asta participarea de 53,17% ne-a salvat la limită! Dar ne-a salvat i de data asta, fiind totdată pândii de valul uria de 40,02% cărora tirania le-a intrat în ADN, fie prin ură fie prin paralizie i manipulare.
Să vă vedem la turul 2, cât vă ine muchiul cerebral!? Cât e 40,44% - cât a luat Victor Ponta, faă de 30,37% - cât a luat Klaus Iohannis, dacă 40,02% (aproape cât are Ponta!) pot fi manevrai oricum, bătui de orice vânt - fiindcă îi doare în cur de democraie?!?  Da, ăsta e procentul de mămăligă în România, la care faci combinaie excelentă cu borul magic...  Globalizarea serviciilor portuare a determinat globalizarea spaiului docurilor i spaiul simbolic de joc pervers al lui Băsescu, unde borul magic se vinde en gros ambalat în violet, promovat ca joc de maidan cu mingi de cârpe ca Blaga, Videanu, Ungureanu, Boc, Iohannis sau ca bordel între uscat i umed La Tanti Elvira, unde Nuica Undrea i blondele păpui de azi Andreea, Roberta, Monica, Ramona, Alina, Mădălina uor vă iau... lira cu crăpăturica dulce a buzelor: ba două, ba patru, ba bot de tiucă ori de rechin.
P.S. Privii atent la jumătatea stângă a curbei lui Guass, curba distribuiei normale a capacităilor i calităilor umane. Dacă îi scazi pe cei 2,44% dintre idioi i imbecili (0,1% +2,1%,), trebuie să sari cu cei 13,6% la cei 34,1% de la medie ca să îi acoperi pe toi cei 40,02% cu scoara cerebrală rasă, tunsă, paralizată i dependentă de iluzia sexului! Este normal, e sănătos să fi atât de mămăligos???
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 10fceg8

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMar 04 Noi 2014, 23:53

Franz Schneider a scris:
Corneliu Vadim Tudor a devenit aliat cu Victor Ponta, via UNPR. Tribunul îl susţine pe actualul premier pentru a ajunge preşedintele României, nu ştiu deocamdată ce a primit la schimb pentru anunţul de azi. Ştiu însă ce-i ura Vadim familiei actualului premier, pe Facebook, pe 21 septembrie, anul acesta. Liderul PRM i-a dedicat lui Ponta un fel de poezie-pamflet pe pagina sa de Facebook, în care vorbeşte în termeni mizerabili şi misogini de Daciana Sârbu, soţia lui Ponta. Am descoperit mesajul cu "dedicaţia" lui Vadim, pe care o redau mai jos:

Aţi înnebunit cu toţii?
Aclamaţi un maimuţoi
Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
Babette pleacă la război!

Capul mic, de bibilică
Pe un trunchi acromegal
Monstrul, carevasăzică
L-aţi urcat pe piedestal

Astfel de anomalie
Nu s-a mai văzut pe-aici
Nu e om, e o stafie
Şolduri mari şi umeri mici.

Tata-socru, ce idee
A pontat la fundul lui
Nu-i bărbat, dar nici femeie
Face pofta orişicui.

E lasciv ca o vădană
Are mersul legănat.
Cine şi-a făcut pomană?
Curva Popii  şi l-a luat!

Ăştia-s mai urîţi ca dracul
Dar ce aere îşi dau!
Se reped să ia caimacul
Numai pe ecrane stau.

Ea, o boarfă răsuflată
El, un jalnic poponar
Ce familie spurcată
Suportăm, ca proştii, iar!

O pereche răpciugoasă
Asta-i tot ce-aveţi mai bun?
Şleampăta spălătoreasă
Şi un procuror nebun.

Ţara azi e dirijată
De la Cabinetul 2
Dă funcţii la gaşca toată
Ce-o pupă-n părţile moi.

Zilnic, face şi desface
Miniştri, chiar comisari
(O caută la găoace
Uneori, nişte curvari).

E normal, căci cimpanzeul
N-are puţă, e pe dos
Dacă scoţi din ei tupeul
Rămîne un vid jegos.

Lacomi sînt, pe apucate
Vizite de lucru fac
Taie panglici inventate
Şi anunţă: Cotcodac!

Fac spectacole, prosteşte
Bani publici aruncă-n vînt
Kim Ir Sen se răsuceşte
De oftică, în mormînt.

Într-o ţară ruinată
Asta mai lipsea: dezmăţ
Propagandă deşănţată
Iar pielea vacii e-n băţ.

Ne conduce iar Mafia
O boarfă şi-un eunuc.
Ăştia fac din România
Cel mai ieftin balamuc.

Un spectacol de 5 stele?
Mai degrabă de 5 cruci!
Sifilitici cu sechele
Care au în cap doar muci.

Flamuri roşii precum focul
Care arde-n iad gudron
Unde este dobitocul
Ce l-a uns pe avorton?

Mister Pîrţ şi Curva Popii
Prind curaj, confiscă tot
Strîns uniţi cu interlopii
Sînge proaspăt au pe bot.

Lumea, însă, se cruceşte:
În acea bandă de hoţi
Nimeni, chiar, nu mai gîndeşte?
Ori au căpiat cu toţi!

Nu văd că-s în pielea goală
Noile caricaturi?
Abia ce-am scăpat de-o boală
Şi-avem alte murături.

Nimeni nu le-a pus oglinda
Să îşi vadă, cîteodat
Cum priveşte porcul  ghinda
Faţa ca un cur pictat?

El mongol, ea bulbucată
El plagiator şi hoţ
Ea  un sex cît o găleată
Şi el  un rahat cu moţ.

Ăsta este viitorul
Promis de aceşti ciumaţi?
Au exasperat poporul
Care i-ar vrea spînzuraţi.

Fraţilor, intraţi în casă
Şi-i ascundeţi pe copii
O pereche sulfuroasă
După voturi va veni.

Două paţachine triste
Imitînd pe Ceauşeşti
Băgaţi nasul în batiste
Ca să nu luaţi boli lumeşti.

Nu credeam că impostura
Naşte monştri-aşa pitici
Un refren le umple gura:
"Mîndri că sîntem calici!"

Mare e Gradina Ta, Doamne!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMier 05 Noi 2014, 00:12

"Nu este mesaj de campanie, dar sunt câteva întrebări pe care trebuie să le pună orice alegător înainte să-și exprime lipsit de inhibiții dorințele electorale și să-ncerce precum un sectant să-i convingă și pe alții:
Tăriceanu sau Flutur?
Corlățean sau Baconschi?
Dragnea sau Boc?
Geoană sau Blaga?
Anastase sau oricine altcineva?
Nu e vorba de funcții, comparațiile sunt aleatorii... Cei care nu știu un singur personaj din cei enumerați, ii rog să se abțină de la vot.
Întrebările de mai sus trebuie să aibă răspuns înainte de a emite un vot pentru o funcție aproape onorifică.
Vă rog să nu-l menționați pe Adrian Nastase în comentarii, consider că a platit cu vârf și îndesat pentru că a predat la cheie lui Băsescu o țară ale cărei negocieri pentru UE și Nato erau finalizate de guvernul condus de el.
Părerea mea, votați, dar vă rog să conștientizați ce votați, altfel vă văd pe străzi după câteva luni cum urlați că vă e greu, așa cum s-a-ntâmplat și cu președintele actual viitor membru în partidul Elenei." Vali Badea
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 EmptyMier 05 Noi 2014, 00:46

Hai să vorbim despre Johannis! dance
Este topic special deschis despre Presedinti români, nu-i asa? cool

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 18 Empty

Sus In jos

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei
Sus 
Pagina 18 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Un presedinte sarac
» Basarabia
» A fi sau a nu fi... [român/unit]
» CAMERA DE WHISKY
» BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ - scurt istoric

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: