__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 09 Mai 2014, 18:45 | |
| Nu trebuie neaparat sa-mi placa mie. Mai cu seama ca "Un Presdinte trebuie sa faca nu ceea ce i-ar placea lui( sau chiar mie) sa faca, ci ceea ce trebuie sa faca." Or asemenea Presedinti nu prea gasesti nicaieri in lume.Deosebirea intre ei este ca ca unii fac prea putin sau chiar deloc din ceea ce ar trebui sa faca in interesul celor pe care ii servesc. Multi se marginesc la a conduce, conducandu-i, de multe ori, prost, si nu la a-i servi pe cei care i-au ales.
Se spune ca un ales, dupa ce a primit investitura, ii uita imediat pe cei care l-au ales. Uneori, unii chiar ii dispretuiesc... Puterea ii orbeste, ii surzeste si chiar ii muteste. Prind glas, aud si vad pe altii, pe votanti, o data la 4 ani.
De aceea e bine ca, o data la 4 ani, sa le dam cu piciorul in fund si noi, nevotandu-i inca o data. Doua Mandate, cel mult, si acasa cu ei. Clar? | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 09 Mai 2014, 21:47 | |
| Teodor Atanasiu ,asa-l cheama ,suuuper tip:) | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 09 Mai 2014, 22:30 | |
| Da, e bland, il stiu. Vine de la PS-Cunescu, daca nu ma insel. Dar nu cred ca ar fi in stare. Nu prea are personalitate.... Asa mi se pare...
In fine, pana la urma, si Tara, la fel ca si omul, are o soarta. Eu ii dforesc sa-i fie mai bine. Si, atunci, imi va fi si mie, si tie, si tuturor celor care ii doresc binele. Doamne, ajuta!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 10 Mai 2014, 00:22 | |
| Doamne ajuta,nu stiu de unde vine ,eu il admir:) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 10 Mai 2014, 16:10 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil,Andreea Paul e o nesimtita...
Normal, nu e din PSD... - Citat :
- Ponta daca candideaza va fi votat masiv...
Sper să nu candideze că poporul român e în stare să-l voteze si pe ăsta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 12 Aug 2014, 01:51 | |
| Mihai-Răzvan UngureanuPreşedintele se va alege la Iaşi Moldova are 25 de ani de pesedism în spate şi îl simte la toate încheieturile. Corupţia, deznădejdea, mizeria şi şomajul sunt singurele produse cu care contribuie moldovenii la bunăstarea naţională. E timpul ca acest lucru să se schimbe şi să ne reamintim ce ar trebui să însemne să fii din Moldova. D Ardealul nu mai e o necunoscută pe harta politică a României şi ştim că, dacă există un nucleu dur al electoratului de dreapta, el se află cel mai probabil acolo. Muntenia este dominată de hoardele PSD-ului care şi-au înfipt ghearele în două puncte strategice: Teleormanul şi Oltenia. La Teleorman şi în jurul său, Liviu Dragnea numără cu abilitatea unui vătaf toate sufletele, ale viilor şi ale morţilor deopotrivă. În Oltenia s-a născut o nouă generaţie de pesedişti în frunte cu Victor Ponta, secondat de primăriţa Craiovei, neprietenă cu civilizaţia, Lia Olguţa Vasilescu. Dar despre Moldova nu mai vorbeşte nimeni. Călărită fără milă încă de la vizita lui Ion Iliescu din 1990, Moldova este victima despre care am uitat cu toţii. Părăsită în mâna baronilor veroşi şi iubitori de afaceri cu statul sau de comisioane, Moldova nu exista în nicio strategie naţională de dezvoltare durabilă. Judeţele Moldovei sunt căpuşate fără milă. La Galaţi am avut un prefect care angaja ucigaşi plătiţi, la Vrancea tronează Marian Oprişan, baron sărac cu mamă bogată, la Bacău e sediul familei Sechelariu şi a lui Viorel Hrebenciuc. La Iaşi avem un primar care, pe lângă faptul că a doborât la pământ un simbol al oraşului, a devastat centrul şi a construit pasaje inutile pentru ca spre finalul anului să aştepte şi el liniştit vizitele DNA-ului. Celelalte judeţe ale Moldovei fac parte din centrul sărăciei din România şi au devenit subiect de glume amare despre alimentarea ştirilor de la ora cinci. Moldova a fost industrializată forţat şi au crescut combinate uriaşe la Galaţi şi la Iaşi. Închiderea lor a alimentat numărul şomerilor şi a asistaţilor sociali. Nu s-a reuşit mare lucru nici cu angajaţii din alte mari bazine industriale, dar măcar cei din Valea Jiului au avut parte de o dezbatere naţionala. Săracii din Moldova nu au avut parte de nicio audienţă. O linişte generală şi o indiferenţă completă. Moldova e săracă şi cu asta basta. Pesedismul a avut cruzimea indiferentă a unui sistem care extermină în tăcere. Cu diferenţa că exterminarea nu a fost una fizică, ci una socială. Sărac după sărac au primit statutul de asistaţi sociali, cu dreptul de a vota o singură soluţie: pe cei care i-au adus în aceasta stare şi care le promit cu generozitate că îi vor păstra în acelaşi stadiu. Toate lipsurile şi toata istoria Moldovei la un loc vor decide şi vor înclina balanţa alegerilor prezidenţiale din noiembrie. Nu e loc să mai vorbim astăzi de strălucirea de odinioară a Moldovei, de iluminismul reprezentanţilor săi, de impactul masiv asupra culturii române prin prezenţa a doi reprezentanţi în tripleta de aur a literaturii române: Eminescu şi Creangă alături de Caragiale. Cine îşi mai aminteşte că doi dintre oamenii care au pus bazele României Mari la nivel politic şi conceptual sunt moldoveni: Kogalniceanu şi Maiorescu (prin adopţie). Istoria, ca disciplina de studiu şi de dezvoltare politică a României, s-a născut tot în Moldova, cu Xenopol şi Iorga. Dar nu a mai rămas nimic din toate acestea. Toţi au relevanţa unor nume de străzi şi nimic mai mult. Din 1990 şi până astăzi, Moldova este rezervor de voturi pentru PSD, sursa de emigranţi în vestul Europei şi de poveşti oribile despre excese, băutură şi violenţe domestice. Toate lipsurile şi toata istoria Moldovei la un loc vor decide şi vor înclina balanţa alegerilor prezidenţiale din noiembrie. Ştim că Ardealul va vota majoritar cu Dreapta, în ciuda aducerii lui Ioan Rus la Bucureşti pe post de porte bonheur. Ştim că la ultimele scrutine sudul, cu Capitala la Teleorman, a votat cu doua mâini şi în procent de peste 100% cu Stânga. Fără a face un calcul exact şi bazat pe statistica sociologilor, susţin că Moldova va înclina balanţa. Moldova, cu bunele şi relele ei, va fi cheia Cotroceniului în acest an şi dacă vrem să începem să facem curat în propria noastră ţară, ar trebui să începem de unde e mai greu. Dreapta are o datorie patriotică. Să câştige alegerile prezidenţiale şi să se mobilizeze pentru a repara România. 25 de ani reprezintă un ciclu şi e momentul să începem unul nou. Ajunge sărăcia şi umilinţa prin care am trecut, ca efect al politicilor PSD. Ajunge şi cu propria noastră suferinţă şi incapacitate de a construi un mare partid de dreapta. E un moment bun de a construi o campanie electorală inteligentă, cu discurs direcţionat către fiecare provincie istorică a României pentru că, după o sută de ani de la Unire, nu suntem încă împreună. Ardealul aşteaptă proiecte de dezvoltare pentru viitor, Muntenia are nevoie de o curăţenie a infrastructurii şi de includerea ei în circuitul economic al României pentru că nu întâmplător inundaţiile şi calamităţile se petrec aici în mod obişnuit. Moldova aşteaptă să fie legată de restul ţării, să aibă o autostradă care să o scoată din izolare, Iaşii să redevină Capitala culturală de odinioară, agricultura să funcţioneze, iar reindustrializarea să se facă cu cap. Dacă ne vom duce cu teorii despre antreprenoriat în zone în care populaţia trăieşte din banii de la stat în proporţie de peste 50%, nu vom face decât să vorbim în pustiu. Antreprenorii care există trebuie sprijiniţi de stat pentru a genera locuri de muncă şi pentru a ajuta la schimbarea percepţiilor. Nu au apărut afacerişti de succes dintre minerii din Valea Jiului şi nu vom avea nici dintre asistaţii sociali ai Moldovei. Soluţia va fi o politică permanentă şi coerenta de dezvoltare a micilor întreprinzători care să ducă, prin succesul lor, şi la dezvoltarea unei clase de antreprenori. Altfel, vom avea o populaţie care fie lucrează în fabricile de textile, fie va culege căpşuni. Datoria Dreptei este să îşi adecveze mesajul pentru fiecare şi să ofere soluţii adevărate, nu vorbe goale. Dreapta trebuie să înveţe să răspundă diferit cerinţelor de la Cluj şi Sibiu, faţă de cele de la Iaşi. http://adevarul.ro/news/politica/presedintele-alege-iasi-1_53e8f1c80d133766a833384d/index.html _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 12 Aug 2014, 12:49 | |
| eu in locul lui nu as comenta ,rusine sa i fie ca pe banii nostri si-a facut poftele cu pomezi,bauturi scumpe si mancare , el e insemnat,sigur ca lumea va vota cu cine e aproape de ea . | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 05 Sept 2014, 13:06 | |
| Neruşinarea impostorilor care candidează la Preşedinţia României Motto: „Trăiţi ca nişte porci!” (SAVONAROLA)
Privesc la televizor, mă frec la ochi şi nu-mi vine să cred! Ia te uită ce-i în capul acestor impostori – fireşte, în afară de zegras. Cîtă nesimţire le trebuie ca să emită pretenţia de a fi şeful Statului Român? Cînd le-a venit ideea asta? Cumva, în timp ce stăteau pe closet? Închin să cred că da, gîndindu-mă că interpreta cartilaginoasă Madonna are cele mai bune idei cînd se uşurează (aşa a zis ea). Ce ştiu aceşti indivizi despre funcţia de şef de Stat? Aşa de bună e părerea lor, despre ei înşişi, încît se cred îndreptăţiţi să aspire la cea mai înaltă magistratură din ţară?
Dar s-au uitat ei, oare, în oglindă? Au, oare, idee despre galeria de şefi de Stat din Istoria României? Cum îşi închipuie mutălăul sas Klaus Iohannis că ar putea deveni urmaşul lui Vlad Ţepeş, care i-a cam măcelărit pe înaintaşii lui de limbă germană, aşa că saşii i-au copt-o şi au inventat povestea cu Dracula? Românii nu i-au prea suportat nici pe cîţiva dintre regii de origine germană care au făcut ceva bun pentru ţara asta; şi mă refer, în primul rînd, la Carol I şi Ferdinand. Eu ştiu prea bine ce pamflete circulau în epocă împotriva Hohenzollernilor, deşi nici unul nu avea bubele-n cap pe care le are această matahală grea şi la vorbire, şi la minte. Cine l-o fi inventat pe fostul traficant de copii, furajîndu-l cu nutreţul iluziei că va deveni preşedintele României? Atunci cînd rîde, scrîşneşte ca o balastieră de nisip. Cînd se îndură să vorbească alfabetul latin îşi bagă degetele în urechi: emisia lui verbală e ca o roată dinţată. El e o anomalie chiar şi pentru rasa lui, darmite pentru un popor latin. Românii nu l-ar vota nici dacă şi-ar schimba numele în Iohannescu. Sau în Klauşilă. Avem de-a face cu un exemplar comic, care a devenit subiect de bancuri. Mai e şi mincinos, pe deasupra. Mă refer la seninătatea (cam tulbure) cu care îl contrazice pe tînărul Ioan Codruţ Şereş, negînd că i-ar fi făcut o vizită lui Dan Voiculescu, la sediul firmei GRIVCO. Eu îl cunosc pe Şereş şi ştiu că nu e genul de om să mintă în chestiuni atît de importante, să se lege la cap fără să-l doară. Mincinosul e aşa-zisul şef al PNL (se răsucesc Brătienii în necropola de la Florica!). Un al doilea candidat ridicol e Monica Macovei. La ea, neruşinarea a devenit un mod de viaţă. Ca pamfletar, nu puteam rata ocazia să o urechez, ca pe oi, cu dangaua fierbinte a unei porecle. Aşa că i-am zis Femeia Komisar. După care, observînd, cu ceva mai multă atenţie, halul în care se îmbracă, i-am mai dat un supliment: Văduva lui Mao. Le ilustrează, cu succes, pe amîndouă. Nu am dovezi, dar tot mai multă lume susţine că, în tinereţe, a fost martoră la o tentativă de omor (ea îi făcea sex oral, în maşină, unui om, a trecut pe-acolo un cetăţean, a făcut mişto de ei, amantul s-a dat jos şi i-a crăpat capul cu levierul; juna procuroare a fost scoasă din cauză de către tovarăşul Stamate, şeful ei de la Procuratura Sectorului 1). În 1982, Monica Macovei a făcut o razie, împreună cu Miliţia Gării de Nord, la restaurantul din zonă, operînd mai multe arestări, pentru nişte găinării. Ei, bine, la 2 noaptea se ducea la ăştia în arest, îi alinia, ca la cazarmă, îi înjura birjăreşte şi experimenta karatele pe ei, dîndu-le borşul. Ştiu asta de la intervenţia telefonică a unei victime, care a sunat la emisiunea pe care o susţineam la postul Cosmos TV şi a relatat scenele în care era bătut de faţă cu soţia lui, şi ea arestată. Pe scurt, Monica Macovei era o fiară. Dar, cu timpul, fiara a crescut şi s-a făcut monstru. Această creatură nu are sînge în vene, ci zeamă bordeleză. Mai e şi alcoolică, avînd o beţie violentă (sparge pahare). Poate că nu m-aş fi ocupat de cotoroanţa asta prefăcută dacă n-aş fi văzut-o azi, în direct, pe mai multe posturi de televiziune, anunţîndu-şi demisia din PDL: „Sînt singura care am luptat (sic!) împotriva corupţiei, dintre toţi candidaţii”. Aţi văzut cum iese uleiul analfabetismului la suprafaţă? Acordul gramatical corect este „Sînt singura care a luptat” – deci la persoana a III-a. Nu mai vorbesc de delirul mincinos: ea e singurul candidat care a luptat contra corupţiei? Cînd a făcut chestia asta? Cumva atunci cînd, de pe poziţiile politice pe care le-a avut, a tras sforile să-i facă pe părinţii ei stăpîni peste o vilă din Bucureşti? Din păcate pentru această şmecheră, adevăraţii proprietari n-au capitulat, au luptat şi au cîştigat în instanţă. Am să aplic acelaşi raţionament în cazul Monicăi Macovei, aşa cum am făcut-o cu Klaus Iohannis: de la ce înaintaş(ă) se revendică această muiere bolnavă de orgoliu? De la Vidra? De la Doamna Chiajna? De la sîngeroasa Elisabetha Bathory? Sau poate de la Ana Pauker? Da, da, cu siguranţă – ea are viclenia şi cruzimea Anei Pauker. Trăim vremuri de adîncă ruşine naţională. Funcţia de şef de Stat are o anumită sacralitate. Dar vine un neica-nimeni, Ghişe, care pe el se pişe, şi se visează, şi el, îndreptăţit să-i ia locul lui Alexandru Ioan Cuza. Dar trăim în democraţie, şi asta ne mănîncă ficaţii.
CORNELIU VADIM TUDOR _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 05 Sept 2014, 13:36 | |
| Șerban Cionoff : TRAIAN BĂSESCU SE PREGĂTEŞTE PENTRU ROLUL LUI NERO? Publicat pe 5 septembrie 2014
serban-cionoff Sloganul zilei: „ În PSD se discută despre o nouă suspendare a lui Traian Băsescu”. Nu ar trebui, însă, să se spună: „Nu doar în PSD se discută despre o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, în România se cere imperios această decizie”? Ba bine că nu! Ar trebui, de bună seamă, dar , după o nenorocită obişnuinţă a tărăgănelii la nesfârşit şi a băltelii fără cap şi fără coadă, uite că nici nu s-a rostit bine această propoziţie că au şi apărut contr-argumentele schiloade de tipul: „Păi ce rost mai are ? Şi aşa mai e niţel şi pleacă de-acolo.” Haida-de! Uite că are, ba chiar arde. Chiar nu e un motiv de serioasă îngrijorare – pentru oamenii cu scaun la cap, fiindcă pe băsiştii incurabili numai o minune îi mai poate lecui- ultima nemernicie a Demisului Naţional? Adică în ce ţară cu adevărat democratică şi într-un ce stat de drept s-a mai pomenit ca însuşi preşedintele să dea telefon la mai marii organismelor europene sau mondiale şi să saboteze alegerea unui concetăţean într-o importantă misie doar pentru că aşa este bâzdâcul lui? În cazul ăsta ajung să cred că, de acolo unde e, adică în lumea umbrelor, funestul Jean Bedel Bokassa îşi muşcă mâinile de invidie. Iar Nero însuşi e negru de supărare că Amiralul Dezastrului Naţional este pe cale să-i ia faţa! Vreau să fiu bine înţeles: ultima nemernică ispravă a lui Traian Băsescu are nişte foarte grave implicaţii care depăşesc situaţia particulară, punctuală, a personajelor direct implicate. În cazul de faţă, europarlamentara Corina Creţu, respectiv primul ministru Victor Ponta. Hotărât nu! De data asta- sau mai ales de data asta!- Ilegitimul Suprem a lucrat direct şi otrăvit împotriva Interesului Naţional. De aceea, se impune, cu maximă urgenţă, ca el să fie sancţionat aşa după cum merită. Adică suspendat! Păi dacă acum, când încă nici nu s-a dat startul campaniei electorale cel care se împăunează a fi şeful statului recurge la asemenea nemernicii la ce să ne aşteptăm din partea sa în luna asta, în luna viitoare şi în luna decisivă a prezidenţialelor? Nu sunt, de felul meu, nici alarmist, nici autor de scenarii catastrofice, dar uite că încep să mă gândesc tot mai atent la ceea ce spun nu puţini oameni de bine şi anume că , în disperarea sa patologică, Traian Băsescu să se folosească de situaţia explozivă din Ucraina pentru a edicta că asupra României planează un teribil pericol. Şi, pe cale de consecinţă, să declare stare de asediu în ţară, suspendând regulile normalităţii democratice. Amânând <> alegerile prezidenţiale. Bineînţeles, acesta este, deocamdată, un scenariu de domeniul fanteziilor negre, dar un dram de adevărat tot există. Şi asta pentru că a-l mai judeca, pe Traian Băsescu, după tot ceea ce a făcut şi a clocit în aceşti zece ani de Dezastru Naţional Multilateral Dezvoltat ca pe un personaj conform regulilor eticii, justiţiei şi chiar al logicii elementare, este (daţi-mi voie să v-o spun) o dovadă ori de prostie crasă. Ba chiar mai rău, de laşitate mizerabilă. În definitiv, ce ar mai trebui să mai comită Demisul României pentru a fi trimis, în regim de maximă urgenţă, acolo unde îi este locul? Poate să dea foc Cetăţii spre a scrie, precum Nero, o poemă. Poemă pe care, desigur, să ne-o cânte , pe post de prohod, Nimfa din Pleşcoi, dacă tot s-a apucat ea şi de meseria asta… Şerban CIONOFF | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 05 Sept 2014, 15:43 | |
| Cea mai mare cangrenă a regimului băsist este la Justiție,și se va vindeca greu !În momentul când ai pus în vârful instituției o persoană slab pregătită și coruptă,scopul este atins !Pot americanii să le dea câte o medalie pe zi,NOI,justițiabilii știm câți bani fac jegurile astea cu nașu-n suflet !Justițiarii ăștia securiști cu ștate vechi sau noi au reușit să încalce la noi toate DREPTURILE OMULUI,prin ABUZURI DUSE LA EXTREM !O GAȘCĂ DE BORFAȘI ȘANTAJABILI ȘI CORUPȚI,AU CONFISCAT JUSTIȚIA !Și totul a început de la procuroarea comunistă +băs+Predoiu ! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 05 Sept 2014, 18:38 | |
| Un slogan mai vechi: "Keep walking, Monica!" _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 05 Sept 2014, 19:13 | |
| - Anahoret a scris:
- Un slogan mai vechi: "Keep walking, Monica!"
asta e si pentru udrea ahahaha:) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 06 Sept 2014, 04:19 | |
| - dolion a scris:
- CORNELIU VADIM TUDOR
Oricine ar fi mai bun Presedinte decât Ponta. Chiar si zăpăcitul de Vadim... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 06 Sept 2014, 04:38 | |
| Un cunoscut mi-a trimis prin Emai mesajul ce urmează:Uniunea Europeana: NU-l votati pe Victor Ponta! By Mihai Giurgea The Guardian: e cel mai dur atac al UE contra unui guvern membru. Nici macar nazistii greci sau austrieci n-au fost loviti asa de violent! Un Raport de 22 de pagini il face praf pe Victor Ponta si zice, foarte clar si pe fata, ca metodele lui or fi potrivite pentru Rusia, dar nu pentru Uniunea Europeana: “Ponta incalca Constitutia, ameninta judecatorii, concediaza ilegal oficialii care nu-I convin si distruge democratia”. Sursa: http://www.theguardian.com/world/2012/jul/17/romania-eu-report-constitution-abuseMesajul catre poporul roman e foarte clar. Si a fost dat inainte de alegeri, pentru ca toti imbecilii sa se gandeasca bine ce fac: Vedeti ca pensiile si salariile voastre, de bugetari romani cacaciosi, le platiti cu banii nostri: ai Germaniei si ai Statelor Unite. Vedeti ca deja v-am taiat robinetul cu bani al FMI! Acordul FMI e suspendat din vara! Vedeti ca deficitul bugetului vostru de pensii a ajuns in 2014 la 4 MILIARDE de euro! Deci daca aveti de gand sa traiti doar pe banii vostri, din 2015, va trebui sa va taiati pensiile si salariile la jumatate! (sursa grafic: http://www.zf.ro/eveniment/deficitul-bugetului-de-pensii-va-ajunge-la-aproape-4-miliarde-de-euro-anual-dupa-reducerea-cas-12818986)Il votati pe Ponta? Sa fiti sanatosi! ca sunteti cetateni liberi. Liberi sa muriti de foame… Ii va convinge UE pe votantii lui Ponta? Eu nu cred. Cei 3 milioane de boi (ca romani nu le putem spune) care voteaza credincios cu comunistii si cu domnu’ Iliescu, nu vor fi niciodata convinsi de argumente logice sau matematice. In plus, ei urasc oricum Uniunea Europeana si, in prostia lor nemarginita, au impresia ca Statul roman are un pom de bani in curte, de unde va culege bani la infinit, pentru pensiile lor. Din fericire, mai sunt restul de 14 milioane de alegatori, adica adevaratul popor roman (care nici nu s-a mai prezentat la ultimele alegeri, de scarba). Oameni normali la cap (multi chiar lucreaza si castiga bani in Uniunea Europeana), care au pentru prima oara un candidat anti-sistem: Monica Macovei. Astia daca vin, il spulbera pe Ponta din primul tur. Spulbera toate partidele de fapt, chiar daca se aliaza toate, la gramada: PSD+Basescu+PNL+Voiculescu+Blaga+etc. etc. LOR li se adreseaza Uniunea Europeana: nu pensionarilor gen colonelul Dogaru si nici asistatilor social. Pentru adevaratii romani este ultima sansa sa schimbe directia tarii, inainte de prabusirea in prapastie. Articolul de la Guardian îl voi posta în întregime la topicul de engleză. O fac pentru că uneori sunt probleme de conectare cu acel Site. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 06 Sept 2014, 17:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Oricine ar fi mai bun Presedinte decât Ponta.
Chiar si zăpăcitul de Vadim... Nu da ceasul înapoi! Îmi aduc aminte că am fost obligaţi o dată să alegem între Vadim şi Iliescu... parcă n-aş vrea să se mai repete scârboşenia aia. Oricum, nu cred că anul ăsta o să ajung la urnă... urna de vot, se înţelege! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 06 Sept 2014, 18:32 | |
| - Emil Condor a scris:
- Un cunoscut mi-a trimis prin Emai mesajul ce urmează:
Uniunea Europeana: NU-l votati pe Victor Ponta! By Mihai Giurgea
The Guardian: e cel mai dur atac al UE contra unui guvern membru. În primul rând, ceea ce postează numitul Giurgea, este foarte departe de ceea ce se scrie în "The Guardian". În plus, articolul este din 17 iulie, iar Giurgea îl prezintă ca fiind de actualitate... mă rog, încearcă şi el să manipuleze, după puterile sale. Prima constatare este că acel Giurgea pare să fi copiat din CV-ul lui Băsescu ca să scrie mizeriile alea! Giurgea cred că nu vrea să ştie (sau se preface că nu ştie) o realitate: băncile Germaniei au fost salvate cu banii bugetarilor "căcăcioşi" care or să plătească mult şi bine dobânzi la FMI. Iar împrumuturile alea nu le-a făcut Ponta, le-a făcut Pârţe. Iar dacă sistemul de pensii va intra în colaps, nu din cauza cuantumului (mizer) al pensiilor se va întâmpla ci din cauza "minunatei" politici a regimului Boc-Băse care îndemna românii să se ducă în străinătate, că România n-are ce să le dea de lucru. Acel Giurgea se pare că a uitat şi asta. Băse tot băga în faţă pensiile şi salariile bugetarilor: nu-mi aduc aminte să fi văzut bunăstare la cele două categorii sociale. După cum îmi amintesc, Băse a ieşit la TV cu faţa aia de înmormântare şi a anunţat că le taie şi din salarii şi din pensii. Ponta s-a prefăcut că restabileşte "normalitatea" dar nu a returnat decât 30% din ce-a furat Băse. Deci... care este diferenţa dintre cei doi? Doar atâta: că cancelariile occidentale îl susţin pe Băse pentru toate măgăriile făcute în ţară în favoarea Vestului. Dar să-l lăsăm pe lătrăul Giurgea şi să ne întoarcem la articolul din "The Guardian" pe care, eu cel puţin, nu-l iau prea mult în serios: "The Guardian" este un fel de "Libertatea" sau de "Click" de la noi. Între "The Guardian" şi "The Sun" nu este mare diferenţă. Şi.. a propos: articolul este împănat cu două link-uri (ca să ofere credibilitate cititorului grăbit, ştiut fiind că puţini dau click pe link să ajungă la documentul-sursă), dar niciunul nu duce către raport. Duc fie la pagina Comisiei Europene, fie la Justiţie iar acolo nici urmă de document. Sau... nu l-am găsit eu. Deci, dacă există un raport al comisiei (şi, cu siguranţă, există) acesta este public. De ce nu au pus link direct pe fişierul pdf? Probabil pentru că cei de la "The Guardian" au amplificat şi au denaturat ceea ce se scrie acolo? Măgării nu se fac doar în presa românească! Oameni buni, chiar dacă nu-l votez pe Ponta, nu suport să mi se jignească grosier inteligeţa. Prefer chestii mai subtile! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 06 Sept 2014, 22:26 | |
| - Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
- Oricine ar fi mai bun Presedinte decât Ponta.
Chiar si zăpăcitul de Vadim... Nu da ceasul înapoi! Îmi aduc aminte că am fost obligaţi o dată să alegem între Vadim şi Iliescu... parcă n-aş vrea să se mai repete scârboşenia aia. Oricum, nu cred că anul ăsta o să ajung la urnă... urna de vot, se înţelege! Eu sustin hotărât că prezenta la vot arată dorinta de a face ceva ( cât de cât!) pentru tară. Si... ...l-ati ales pe Iliescu, nu-i asa? În final a reiesit ca fiind o decizie tare gresită! Acum unii ( în frunte cu „bolnavii închipuiti”!!!) vor să-l aleagă pe cel ce ar fi pentru România mai rău ca Iliescu si Năstase la un loc. - Anahoret a scris:
- [adus de pe topicul ENGLISH]...nu tot ceea ce scriu ziarele este adevărat.
Total de acord cu tine. Eu ( si nu numai!) văd ce e scris acolo si cunoscut ca fiind adevărat. Nu mă interesează Sursa când datele problemei sunt prezentate în conformitate cu realitatea pe care multi o stim, deja. La fel cum e si cu acea scrisoare de la Mihaela Grădinaru: în ea sunt adevăruri de netăgăduit, cui îi pasă de numele autorului? Mie, nu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 06 Sept 2014, 23:28 | |
| - Anahoret a scris:
Oameni buni, chiar dacă nu-l votez pe Ponta, nu suport să mi se jignească grosier inteligeţa. Prefer chestii mai subtile! Asa e Dragos pe multi vor sa fraiereasca tot felul de indivizi care se considera jurnalisti iar pentru unii chiar tine asa e si cu televiziunea ,toate posturile in afara de Antena 3 sunt partinitoare si idolatrizeaza basistii,basescu,udrea si altii ,nu ar spune nimic de fratele presedintelui combinat cu mafiotii,de afacerile necurate ale udre ,si altor pedelisti sau de alta natura ahahah asta e adevarul ! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 07 Sept 2014, 06:58 | |
| - Emil Condor a scris:
Eu sustin hotărât că prezenta la vot arată dorinta de a face ceva (cât de cât!) pentru tară.
Da, de la tine, de peste gârlă, aşa se vede pentru că este o judecată justă: dacă-ţi pasă de ţara ta, mergi la vot să-ţi alegi conducătorii. Din păcate Emile, România nu mai este demult o ţară normală şi, citindu-i pe clasicii litaraturii nostre, stau să mă întreb dacă a fost vreo dată. Sunt exact ca şi Cetăţeanul Turmentat, Emile: nu ştiu pe cine să aleg, pentru că toţi sunt nişte lichele. Într-adevăr, l-aş vota pe Iohannis... dacă PNL nu s-ar fi înhăitat cu PDL. Or la cât rău au făcut "aleşii" acestui partid (chiar dacă acum s-au decolorat şi şi-au vopsit părul ca lupul), n-am cum să-l votez. Pe de altă parte, văd că lipsa noastră de la vot a început să-i sperie pe politicieni (ups! era să scriu "pe îmbuibaţi") atât de tare încât vor să ne oblige. Ei, înseamnă că am judecat corect. - Emil Condor a scris:
Si... ...l-ati ales pe Iliescu, nu-i asa? În final a reiesit ca fiind o decizie tare gresită! Acum unii (în frunte cu „bolnavii închipuiti”!!!) vor să-l aleagă pe cel ce ar fi pentru România mai rău ca Iliescu si Năstase la un loc.
Vadim este tipul de polician de genul celui care a fost Jörg Haider în Austria, cu un discurs asemănător, chiar dacă era (numai ) antisemit. Or, Coana Europa i-a pus palma-n bot Austriei, cât este ea de ţară europeană, democratică, dezvoltată şi minunată. Acea Coană Europa pe care o curtam ca pe o doamnă de onoare şi nu vedeam cât este de cocotă (dar asta-i altceva). Deci, în acel context, ce-ai fi făcut? A, da... ştiu... l-aş fi votat pe Vadim, niciodată pe jigodia de Iliescu! Ponta este produsul politicii româneşti. Este rodul "evoluţiei" Iliescu - Constantinescu - Băsescu. Trebuia să avem ceva mai "bun" decât Băsescu nu? Şi o să-l avem! Iar unii or să se bucure... o scurtă perioadă de timp. După aia o să le treacă. Dar va fi cam târzior. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 07 Sept 2014, 07:02 | |
| - ostrovna a scris:
Asa e Dragos pe multi vor sa fraiereasca tot felul de indivizi care se considera jurnalisti iar pentru unii chiar tine asa e si cu televiziunea ,toate posturile in afara de Antena 3 sunt partinitoare si idolatrizeaza basistii,basescu,udrea si altii ,nu ar spune nimic de fratele presedintelui combinat cu mafiotii,de afacerile necurate ale udre ,si altor pedelisti sau de alta natura ahahah asta e adevarul ! Nu, Geta. Şi Antena 3 este părtinitoare. Este la fel de "roşie" cum este "Realitatea" lui Ghiţă. Antena 3 face ca Iozefini: îţi flutură prin faţă degetele de la mâna dreaptă şi cu stânga-ţi ia portofelul din buzunar. Adică ţi-l agită pe Pârţe şi clica lui în timp ce ţi-l vâră pe Ponta pe sub uşă. A nu se înţelege că nu l-aş dori pe Băse la "brutărie". Ba da... şi pentru mulţi ani! _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 07 Sept 2014, 15:43 | |
| - Anahoret a scris:
- ostrovna a scris:
Asa e Dragos pe multi vor sa fraiereasca tot felul de indivizi care se considera jurnalisti iar pentru unii chiar tine asa e si cu televiziunea ,toate posturile in afara de Antena 3 sunt partinitoare si idolatrizeaza basistii,basescu,udrea si altii ,nu ar spune nimic de fratele presedintelui combinat cu mafiotii,de afacerile necurate ale udre ,si altor pedelisti sau de alta natura ahahah asta e adevarul ! Nu, Geta. Şi Antena 3 este părtinitoare. Este la fel de "roşie" cum este "Realitatea" lui Ghiţă. Antena 3 face ca Iozefini: îţi flutură prin faţă degetele de la mâna dreaptă şi cu stânga-ţi ia portofelul din buzunar. Adică ţi-l agită pe Pârţe şi clica lui în timp ce ţi-l vâră pe Ponta pe sub uşă.
A nu se înţelege că nu l-aş dori pe Băse la "brutărie". Ba da... şi pentru mulţi ani! Stiu Dragos parerea ta ca doar am povestit dar tu o spui intr-un fel in care imi place si as sta cu tine zile in sir de povesti ,esti o enciclopedie ca si doamna Cati stii tu cine,astept luna noimbrie sa ne intilnim ca dupa aceea plec la Dia,te imbratisez cu drag | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 11 Sept 2014, 14:00 | |
| | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 12 Sept 2014, 20:18 | |
| O tânără din Sibiu urmează modelul celei care i-a scris o scrisoare deschisă lui Victor Ponta și a scris una pentru primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
Colceriu Elena-Denisa îi reproșează edilului că a plecat la București cu visul de a ajunge președintele României și a uitat de problemele cu care se confruntă sibienii.
„Sunt sute de familii din Sibiu care suferă din cauza aroganței și indiferenței dumneavoastră, domnule Iohannis. Toți acești oameni sunt dovada vie a faptului că până acum ați jucat doar un rol, ați construit un mit, ascunzând toate problemele din oraș în umbra lui”, scrie tânăra în scrisoarea postată pe Facebook.
În continuare, tânăra enumeră mai multe probleme din Sibiu, pe care consideră că primarul Iohannis ar trebui să le rezolve cât mai repede. Printre acestea se numără problemele din cartierul Ștrand, mizeria din zona Stadionului Voința și lucrările începute și nefinalizate.
„M-ați dezamăgit, domnule Klaus Iohannis. Sunteți la fel ca toți ceilalți “afaceriști” și “băieți deștepți” de pe la noi!”, conchide aceasta.
Scrisoarea integrală a tinerei:
„Domnule Klaus Iohannis, Trăind în Sibiul real, cel pe care turiștii nu au cum să îl descopere pe parcursul unei vizite scurte, dar cu care noi cei care locuim în oraș ne confruntăm zi de zi, am ajuns la concluzia că afacerile și interesele dumneavoastră politice au fost întotdeauna deasupra priorităților și problemelor sibienilor. Acum ați plecat la București cu visul de a ajunge președintele României și ați uitat de sibieni, de cetățenii în slujba cărora v-ați pus și pe care i-ați dezamăgit de foarte multe ori până acum! I-am văzut la televizor pe foarte mulți colegi de-ai dumneavoastră din partid care vă lăudau că sunteți un bun administrator și care spuneau că puteți face din România un Sibiu mai mare. Dar această iluzie pe care ați construit-o cu mare abilitate, că totul e perfect în orașul nostru, nu este mai mult decât o doză de otravă în sufletele românilor, care trebuie să afle adevărul până nu este prea târziu. Sunt sute de familii din Sibiu care suferă din cauza aroganței și indiferenței dumneavoastră, domnule Iohannis. Toți acești oameni sunt dovada vie a faptului că până acum ați jucat doar un rol, ați construit un mit, ascunzând toate problemele din oraș în umbra lui. Vă invit, domnule Iohannis, să răspundeți în fața întregii Românii, pe care vreți să o conduceți, la câteva întrebări despre problemele pe care le-ați ignorat din Sibiu, probleme de care noi și vecinii noștri ne-am lovit în ultimii ani: Când aveți de gând să amenajați Parcul Ștrand, cel mai urât parc din Sibiu, unde nu există nici măcar bănci pe care să stăm și nicio sursă de apă potabilă? Când veți face ordine în zona fostei centrale termice de cartier din cartierul Ștrand, unde e plin de gunoaie și unde, la fel, trăiesc o mulțime de oameni fără adăpost? Când aveți de gând să vă ocupați de strada Andrei Șaguna (înainte de intersecția cu Dealului), unde există imobile îngropate în gunoaie și unde s-au adăpostit numeroși cetățeni care sunt săraci lipiți pământului cărora nu li s-au asigurat condiții decente de viață? Când aveți de gând să curățați zona Stadionului Voința, unde între blocuri (în zona Vasile Carlova) există o ghenă de gunoi pusă în mijlocul străzii și mirosul intră pe geam în apartamente de nu se mai poate sta în casă? De câți ani se roagă sibienii de dumneavoastră să reparați străzile Macaralei, Oțelarilor și Principatelor Unite, unde mașinile circulă pe drumuri distruse - neasfaltate și pline de gropi, unde oamenii respiră praf vara și trebuie să navigheze printr-un labirint de noroaie toamna și primăvara ca să ajungă acasă? Sau vreți să asfaltați în zonă doar pentru că aici trăiește purtătoarea de cuvânt a Primăriei? Când aveți de gând să amenajați treceri de pietoni pentru oamenii care își riscă viața traversând în locuri nemarcate, deși 40.000 de cetățeni au semnat pentru reglementarea regimului străzilor și traficului Când veți finaliza lucrările de pe străzile Kiev, Părului și Gutuilor, în condițiile în care traficul a fost deviat pe străduțele mici pe care se joacă copii și nici măcar nu au fost instalate sisteme de avertizare sau de limitare a vitezei? Când veți recunoaște toate afacerile pe care le-ați făcut cu E.ON Gaz, care ne-au distrus toate străzile din oraș și nu le-au mai reparat? Când veți organiza niște parcări civilizate în zona Pieței Schiller, unde fiecare își lasă mașina oricum dorește? Când veți curăța deșeurile și mizeriile din halele de pe Strada Triajului? Dar gunoaiele de pe strada Înfrățirii (intersecția cu Câmpului)? Când veți curăța deșeurile depozitate în zona lacului Binder (spre strada Tractorului)? Când veți amenaja zona pentru agrement? Când veți finaliza lucrările la pista de biciclete de la ieșirea din Sibiu către Rășinari, prin pădurea Dumbrava? Zona este un pericol public, nici vorbă să se poată circula cu bicicleta! Când vă veți ocupa de lucrările din zona sensului giratoriu de la intersecția Bâlea – Constituției – Bulevardul Coposu, unde se face treabă de mântuială și este o mizerie de nedescris? Când veți aduna toate deșeurile depozitate la marginea Sibiului, pe drumul spre Poplaca? Când veți face ordine pe aeroport, unde s-au cheltuit sume enorme și totuți au fost făcute lucrări de mântuială, iar avioanele au parte de accidente săptămânale din cauza amplasării prost gândite a pistei și a infrastructurii? Când veți ajuta să trăiască în condiții civilizate oamenii săraci care și-au construit adăposturi improvizate vis-a-vis de Strada Zăvoi, peste Cibin? Ce vină avut ei să fie mutați în câmp din fața Bazei Sportive – și de ce, pentru că cei care treceau cu trenul vedeau niște oameni amărâți în oraș? Când veți construi un pod normal pentru ca acești oameni să poată trece peste Cibin în siguranță? Acum toți trec peste un pod improvizat făcut din doi stâlpi de electricitate doborâți peste râu, iar apa în acel loc este adâncă de doi metri! Ați uitat de problemele pe care le-ați avut în 2010 când au venit cei de la Pro TV și au făcut reportaj după ce a murit un copilaș de cinci ani în zonă? Cel puțin trei copii s-au înecat pe acolo, domnule Iohannis. Și dumneavoastră ce ați făcut? Nimic! Când veți începe să mergeți prin Sibiu, să vă întâlniți și să discutați direct cu oamenii despre problemele lor? Oare românii știu, domnule Iohannis, că dumneavoastră nici măcar nu v-ați făcut timp să ne primiți în audiențe, ci întotdeauna ne pasați către subordonați? Ce fel de primar sunteți dumneavoastră, dacă nici măcar nu ascultați ce avem de zis? Domnule Iohannis, permiteți-mi să vă spun, din partea tuturor cetățenilor din Sibiu, că nu suntem mulțumiți de treaba pe care ați făcut-o în ultimii ani! Dacă v-ați propus de la început să vă cumpărați șase case și să faceți zeci de mii de euro din chirii, dacă v-ați gândint de la început că veți ajunge să faceți politică la București, atunci este clar că ați jucat un rol și ați avut ambiții care nu aveau legătură cu sibienii! M-ați dezamăgit, domnule Klaus Iohannis. Sunteți la fel ca toți ceilalți “afaceriști” și “băieți deștepți” de pe la noi!” _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 13 Sept 2014, 00:44 | |
| Au început să curgă scrisorelele! Totul pentru... Cotroceni! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 13 Sept 2014, 17:46 | |
| - Emil Condor a scris:
- Au început să curgă scrisorelele!
Păi, în perioada asta, decât să citeşti ziarele sau să urmăreşti emisiunile la TV, mai bine descarci filme de pe torrente! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |