LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov reclame mediu comment-143 romana internet Fantasy CPSF google politica efremovivanantonovici problema curiozitati 1918 nicuvar humanitas drumetie 1 sibiu Popasul 23 padure muzica_traditionala taieri Limba istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei I_vote_lcapVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei I_voting_barVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei I_vote_rcap 
Emil Condor
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei I_vote_lcapVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei I_voting_barVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei

In jos 
+16
dolion
Cristina
cactus
Anahoret
res
zuum
yzzy
Ion
Darius
Franz Schneider
nicuvar
ostrovna
aurora
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
20 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Empty
MesajSubiect: PRESEDINTELE ROMÂNIEI    VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 05:24

Topic pentru felicitări, flori si pentru urări de bine, noului Presedinte român, Traian Băsescu.
BEC:
Traian Băsescu - 50,43%
Mircea Geoană - 49,57%

Totodată vrem să stim ce asteaptă fiecare de la Presedintele nostru în următorii 5 ani.

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 21 Dec 2014, 19:02, editata de 2 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 09:44

Da, Băsescu a ştiut să se bată şi ca atare a câştigat un nou mandat de preşedinte cu un plus de 0,75 procente. Pentru asta merită felicitări. Hoţul neprins este om cinstit. Nu am dovezi pentru a declara că PDL a furat alegerile.

Ce aştept de la Preşedinte ? Nimic altceva decât să respecte legile şi să nu se amestece în treburile altora cu "indicaţii preţioase".

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 13:11

Emil Condor a scris:
Topic pentru felicitări, flori si pentru urări de bine, noului Presedinte român, Traian Băsescu.
BEC:
Traian Băsescu - 50,43%
Mircea Geoană - 49,57%

Totodată vrem să stim ce asteaptă fiecare de la Presedintele nostru în următorii 5 ani.

Sa biruie cat de cat mafia, sa poata vedea romanii si dincolo de ce spun televiziunile aliate psd-ului. Eu nu urmaresc b1tv (de doua zile am aflat ca e televiziunea pdl-ului). Ganditi cu capul vostru, oameni buni!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 13:21

Emile, te-ai grabit cu subiectul asta, exact cum s-a grabit si basescu aseara sa fure statul.
Cu mai bine de 5 minute de inchiderea urnelor la ora 21.00, basescu si-a inceput discursul "AM CASTIGAT!" 50% - 50%

Acum si tu te-ai grabit, BEC inca nu a anuntat rezultatul final, numaratoarea inca nu e terminata.
Nu ca ar conta, dar asa mi s-ar parea de bun simt, sa spunem "romania are un nou presedinte" in momentul in care oficialitatile statului ar declaar oficial acest lucru.

In momentul in care va depune juramantul in fatza Parlamentului,
vom putea spune ca romania are un nou presedinte.

De la basescu, nu astept nimic... numic bun nu-l cred a fi in stare.
Atata timp cat basescu va fi presedinte al romaniei, va fi aceeasi circoteca politica din ultimii 5 ani.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 13:39

aurora a scris:
Emile, tea-i grabit cu subiectul asta, exact cum s-a grabit si basescu aseara sa fure statul.
Cu mai bine de 5 minute de inchiderea urnelor la ora 21.00, basescu si-a inceput discursul "AM CASTIGAT!" 50% - 50%

Acum si tu te-ai grabit, BEC inca nu a anuntat rezultatul final, numaratoarea inca nu e terminata.
Nu ca ar conta, dar asa mi s-ar parea de bun simt, sa spunem "romania are un nou presedinte" in momentul in care oficialitatile statului ar declaar oficial acest lucru.

Atata timp cat basescu va fi presedinte al romaniei, va fi aceeasi circoteca politica din ultimii 5 ani.

Aurora si ciuruiala ca asa a amenintat aseara:(
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 14:06

Nu, ca "ciuruiala" a zis ca a fost deja, "i-am ciuruit!"

Dar nu avem guvern, avem imprumutul FMI de platit, avem oameni care asteapta sa fie dati afara din servici.

PSD intentioneaza sa conteste alegerile, am inteles ca au oprit numaratoarea paralela cand au aparut inexplicabil de multe centralizari de la sectii de votare la care nu se inchidea "cheia (cifra) de control".

Dupa masa, pana seara, vor fi sedinte la nivelul conducerii pe tzara,
la toate partidele. Sa vedem ce decizii se vor lua.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 14:11

aurora a scris:
Emile, tea-i grabit cu subiectul asta, exact cum s-a grabit si basescu aseara sa fure statul.

Toata circoteca e din cauza ca fostii si bine situatii oameni politici sunt amenintati de pdl si Basescu. Daca vine psd, vom avea linistea asigurata! Ca pe vremea comunistilor!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 15:00

De la Basescu nu astept nimic. M-am lamurit. Cat despre guvern, cititi un pic mai jos. Avem guvern. Veti vedea de ce:

art. 103 alin. (2) din Constitutia Romaniei:

"Candidatul pentru functia de prim-ministru va cere, in termen de 10 zile de la desemnare, votul de incredere al Parlamentului asupra programului si a intregii liste a Guvernului"

si in alin. (3):

"Programul si lista Guvernului se dezbat de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna. Parlamentul acorda incredere Guvernului cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor".

Iar in art. 75 alin. (1) din Constitutia Romaniei:

"Se supun spre debatere si adoptare Camerei Deputatilor, ca prima camera sesizata, proiectele de legi si propunerile legislative [...] precum si proiectele legilor organice prevazute la [...]. Celelalte proiecte de legi sau propuneri legislative se supun dezbaterii si adoptarii, ca prima camera sesizata, Senatului"

DAR, in alineatul (2) se prevede:

"[...] In cazul depasirii acestor termene se considera ca proiectele de legi sau propunerile legislative AU FOST ADOPTATE"

Lista cu membrii Guvernului Negoita si programul au fost depuse la data de 9 Noiembrie 2009.

Conform Regulamentului camerelor reunite ale legislativului, şedinţa pentru votarea guvernului ar fi trebuit să aibă loc în cel mult 15 zile.

Deci, ultima zi prevazuta de lege pentru votarea componentei guvernului, a fost data de 25 Noiembrie 2009.

Conform art. 75 alin. (2) ultima teza din Constitutia Romaniei, rezulta ca, atat Guvernul, cat si programul acestuia, au fost adoptate, ASA CUM AU FOST PROPUSE DE BASESCU SI NEGOITA, in mod tacit de catre camerele reunite ale parlamentului, IN UNANIMITATE.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 15:11

zaraza26 a scris:
aurora a scris:

Toata circoteca e din cauza ca fostii si bine situatii oameni politici sunt amenintati de pdl si Basescu. Daca vine psd, vom avea linistea asigurata! Ca pe vremea comunistilor!

Atata timp cat basescupdl inseamna blaga, videanu, pogea, udrea, cocos,
flutur, regii asfaltului, casuneanu, popoviciu, fratii paunescu, ridzi, atata timp cat "viata" lui basescu s-a intrepatruns atat de strans cu vantu si voiculescu, atunci cand a avut nevoie de ei, si cand in mod sigur va mai avea,
basescupdl nu ameninta pe nimeni, pentru ca nu are nici un interes sa faca nimic din ceea ce spune "poporului" ca va face.

Probabil va incerca asa cum face din 2004 incoace, sa creeze si sa intareasca partidul-stat-prezidential pd- l, va incerca cu taoet puterile sa destrame pnl
atragand spre guvernare pe cei care se vor lasa ispititi, va incerca sa refaca alianta D.A. ceea ce va fi distrugerea/inghitirea pnl-ului. Asta este marea "pohta" a lui basescu din momentul in care ca fraierii liberalii au acceptat in 2004 sa-l faca presedinte!

Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 17:08

Vrem, nu vrem.... Basescu mai sta 5 ani la Cotroceni !!!

Macar sa stea in folosul natiunii romane si nu importiva ei. Toate cele ce se vor fi facand in urmatorii 5 ani nu-i vor afecta numai pe cei 50 % care nu l-au votat ci si pe cei care l-au votat. Si daca se va intampla ca efectele intreprinderilor Basescului sa fie negative, ei sa-l dea jos din jiltul domnesc ca noi ceilalti ne-am facut datoria ! Acum.

Ce mai astept din partea lui ? Nimic. Nu am ce sa astept de la un betiv, un bataus, un mincinos cu mana pe Biblie. Oameni ca el imi repugna. Profund.

Nu voi putea uita cat traiesc MINCIUNA SFRUNTATA pe care a spus-o cu mana pe Biblie la intrebarea :

- Domnule Basescu, ati lovit acel copil ???
- Nu am lovit acel copil in plex si nici cu pumnul...

Multumesc domnule presedinte. Tacit ati recunoscut ca l-ati lovit asa cum a vazut o tara intreaga la TV : cu dosul palmei !!! Altfel raspunsul dominiei voastre ar fi trebuit sa sune asa :

- Nu l-am lovit !

Era suficient atat.

Incepand cu ziua de azi ...pentru mine nu mai existati. Nu am incredere in cei care ma mint in fata. Scuzati-ma ! Cred ca nici dumneavoastra nu aveti in cei care va mint in fata.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Darius

Numarul mesajelor : 161
Varsta : 41
Data de inscriere : 12/10/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 23:53

Basescu poate fi declarat presedintele diasporei, pentru ca fara romanii de peste hotare nu mai ramanea la Cotroceni.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyLun 07 Dec 2009, 23:58

Poate e adevăr în ceea ce spui dar au fost încă circa 5 milioane din tară ce au votat la fel!

Darius, stii de ce alegătorii din Moldova (de peste Prut) si din lumea toată au votat cu Băsescu?

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:03

Eu am spus ca nu votez. Desi aveam dreptul.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa recunosc persoana care a fost aleasa.
Respectand acest lucru, ii respect, in acelasi timp, si pe cei care l-au votat, si pe cei care nu l-au votat.

Si, mai presus de toate, respect si iubesc Romania si Presedintele Ei.
Romania este si Tara mea.

Eu as fi vrut,aici, pe forum, si nu numai, atat din partea castigatorilor, cat si din partea perdantilor, cuvinte de reconciliere, si de unire a tuturor Romanilor.

Cei care se considera castigatori ar trebui sa multumeasca, mai intai, partenerilor de intrecere. Pentru ca, nu-i asa, gratie invinsilor exista invingatori.

Tara nu trebuie impartita decat in timpul "jocului". Acolo nu sunt decat parteneri si nu dusmani.

As vrea sa vad, acum, cat de mult putem aprecia diplomatul Geoana.
Cat poate, continuand lupta, sa atraga lumea, s-o uneasca, si nu s-o invrajbeasca.

Cu atat mai mult cerem acelasi lucru de la Presedintele ales.

Sa le dea Dumnezeu gandul al bun. Si lor si noua.
Numai asa putem iesi din impas.

Succes alesului! Incurajari perdantului!

Noapte buna, Romania!

Ion
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:16

Total de acord cu mesajul tău, Ion! thumb_yello
Fiecare din noi ar trebui să-l citească si să-l pună în practică pentru că nu avem altă realitate.
Apreciez mult cuvintele tale, cuvinte de adevărat român! bravo

Darius

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:18

Emil Condor a scris:
Darius, stii de ce alegătorii din Moldova (de peste Prut) si din lumea toată au votat cu Băsescu?
Crezi ca a existat un singur motiv?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:22

He, he! Ce stil ai! Răspunzi cu întrebare. hug

Eu încercam să glumesc dar, totusi e o glumă născută din ceva-ceva adevăr:
Cei amintiti nu au urmărit Realitatea si Antena. Laughing

Darius

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:28

Nici cu TVR nu mi-a fost rusine. VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei 601218
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:29

Emil Condor a scris:
He, he! Ce stil ai! Răspunzi cu întrebare. hug

Eu încercam să glumesc dar, totusi e o glumă născută din ceva-ceva adevăr:
Cei amintiti nu au urmărit Realitatea si Antena. Laughing

Acuma fara gluma, emile, ca deja m-am saturat de vorbele astea,
prea des si prea mult auzite, si aici, si prin alte parti.
Atata cat m-ai cunoscut tu pe aici, si prin alte parti,
ma consideti atata de tampita incat nu pot gandi cu capul meu, si imi spala creierul antenele si realitatea tv?

Shocked

Darius

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:33

La tine nu e cazul, dar sa stii ca la multi romani a functionat.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:41

aurora a scris:
Atata cat m-ai cunoscut tu pe aici, si prin alte parti,
ma consideti atata de tampita incat nu pot gandi cu capul meu, si imi spala creierul antenele si realitatea tv?
#1 - am specificat că e mai mult glumă. Very Happy

Nu Aurora, tu nu esti inclusă între cei "spălati", tu ai drumul tău si fără ajutorul televiziunilor, dar trebuie să recunosti că nu toti îsi cunosc drumul asa bine ca tine.

Nu mai fi atât de tragică si lua totul în serios. Te pup! mwah!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 00:44

Darius a scris:
La tine nu e cazul, dar sa stii ca la multi romani a functionat.
De acord cu tine. Stii bine ce zici. hug Aurora e destul de matură să aibă propria cale. bravo

Revenind la titlul topicului: personal doresc ca Presedintele României să fie mai agresiv în împlinirea promisiunilor ce privesc Educatia, Agricultura, Justitia...
Undeva trebuie să se înceapă procesul democratic.
Si Geoană dacă iesea Presedinte îi doream aceleasi lucruri.
Iubesc România indiferent cine o conduce.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 08:23

Ion a scris:

Eu as fi vrut,aici, pe forum, si nu numai, atat din partea castigatorilor, cat si din partea perdantilor, cuvinte de reconciliere, si de unire a tuturor Romanilor.

Ion
bravo smile

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 12:39

Ion a scris:

Ion

Offf... mi-e teama ca sub presedintia lui basescu, nu vom avea reconciliere, ci acelasi "circ".

Spun asta dupa ce am auzit mesajul de "victorie" a lui basescu... le-a multumit celor care l-au votat,
iar celorlati le-a spus "v-am ciuruit!"

In plus, cine "s-a fript" cu basescu, sufla acum si in iaurt!
(ma refer la oamenii politici sau specialistii care au lucrat cu basescu,
si care acum fug de el, ca dracu' de tamaie... firesc, nu?)

Criza politica continua, fara sa se rezolve absolut nici o problema!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 13:15

aurora a scris:
Ion a scris:

Ion

Offf... mi-e teama ca sub presedintia lui basescu, nu vom avea reconciliere, ci acelasi "circ".

Spun asta dupa ce am auzit mesajul de "victorie" a lui basescu... le-a multumit celor care l-au votat,
iar celorlati le-a spus "v-am ciuruit!"

In plus, cine "s-a fript" cu basescu, sufla acum si in iaurt!
(ma refer la oamenii politici sau specialistii care au lucrat cu basescu,
si care acum fug de el, ca dracu' de tamaie... firesc, nu?)

Criza politica continua, fara sa se rezolve absolut nici o problema!

Criza continua pentru ca hotii striga Hotii!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei EmptyMar 08 Dec 2009, 13:17

Ion a scris:
Eu am spus ca nu votez. Desi aveam dreptul.

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa recunosc persoana care a fost aleasa.
Respectand acest lucru, ii respect, in acelasi timp, si pe cei care l-au votat, si pe cei care nu l-au votat.
Si, mai presus de toate, respect si iubesc Romania si Presedintele Ei.
Romania este si Tara mea.
Cei care se considera castigatori ar trebui sa multumeasca, mai intai, partenerilor de intrecere. Pentru ca, nu-i asa, gratie invinsilor exista invingatori.
Tara nu trebuie impartita decat in timpul "jocului". Acolo nu sunt decat parteneri si nu dusmani.
As vrea sa vad, acum, cat de mult putem aprecia diplomatul Geoana.
Cat poate, continuand lupta, sa atraga lumea, s-o uneasca, si nu s-o invrajbeasca.
Cu atat mai mult cerem acelasi lucru de la Presedintele ales.
Sa le dea Dumnezeu gandul al bun. Si lor si noua.
Numai asa putem iesi din impas.
Succes alesului! Incurajari perdantului!
Noapte buna, Romania!

Ion

Am crezut ca se vor linisti apele, dar nu e asa... Sad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Empty

Sus In jos

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei
Sus 
Pagina 1 din 30Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Un presedinte sarac
» Basarabia
» A fi sau a nu fi... [român/unit]
» CAMERA DE WHISKY
» BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ - scurt istoric

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum