__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 08 Dec 2009, 18:22 | |
| Cred ca romanii au ales , nu mai este NIMIC de comentat! | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 08 Dec 2009, 19:39 | |
| - zuum a scris:
- Cred ca romanii au ales , nu mai este NIMIC de comentat!
Gresesti Zuum... Romanii italieni, spanioli, britanici, americani, canadieni ne-au adus presedinte pe Basescu. Ei, care vin sa faca turism in Romania ne-au hotarat soarta. Au hotarat soarta parintilor, fratilor, surorilor lor. Cand acestia din urma vor suferi vor blestema mainile care, acolo in departare, l-au votat pe Basescu. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !!! AMIN ! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 08 Dec 2009, 19:49 | |
| Adrian Năstase a spus cu totul altceva. | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 08 Dec 2009, 22:34 | |
| E un fel de a spune ca "romanii din diaspora" au hotarat in aceste alegeri. Puteau sa voteze toti numai pe Basescu, fara ca acesta sa iasa invingator.
Asa cum am mai spus, simt nevoia sa o repet, Romania e a tuturor: si acelor care l-au votat pe Gioana, si a celor care l-au votat pe Basescu, si a celor care n-au votat pe niciunul din ei. Aceasta impartire, in trei categorii, este valabila numai pe timpul "jocului". Dupa "joc" invingatorii isi imbratiseaza partenerii de intrecere si ii felicita pentru buna prestatie. In caz contrar, nerecunoscand valaorea invinsului, se diminueaza din valoarea invingatorului. Aici valorile, ca vot vreau sa zic, au fost aproape egale. Unul insa trebuia sa invinga. De multe ori locul secund e chiar mai meritoriu, daca stie sa accepte victoria adversarului.
Unii ziaristi s-au si grabit sa imparta Romania in doua, scriind articole intitulate "Doua Romanii". In loc sa indemne la reconciliere, seamana in continuare vrajba intere romani. Impartind pe romani in mai multe categorii, in functie de situatie. Ignorand sa inteleaga ca Romania e una. Si e a tuturor: Si a celor buni, si a celor rai. Si a hotilor si a cinstitilor. Si a credinciosilor si a necredinciosilor. Dumnezeu a lasat sa fim asa. Cum simplu imi spunea tatal meu, om simplu, fara carte, de la tara, aratandu-mi mana cu degetele rasfirate: Le vezi! Nu sunt toate la fel. Asa e si lumea.
Speranta si Credinta! Ion | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 08 Dec 2009, 22:39 | |
| Ioane, intră la subiectul următor, Finala Băsescu-Geoană pag. 6. penultimul subiect, unde am dat trei citate din analiza făcută de Adrian Năstase. Merită să citeşti.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 08 Dec 2009, 23:11, editata de 1 ori | |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 08 Dec 2009, 22:51 | |
| Ps: Iata inceputul discursului lui Basescu, in articolul continand expresia "v-am ciuruit": „Le mulţumesc celor care au votat pentru mine, dar şi celor care nu au votat pentru mine. Pentru mine, toţi sunt români şi ca preşedinte îi voi trata în mod egal........ ( www.gds.ro, azi 8 dec. 09) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 08 Dec 2009, 23:20 | |
| - Franz Schneider a scris:
- zuum a scris:
- Cred ca romanii au ales , nu mai este NIMIC de comentat!
Gresesti Zuum... Zuum nu greseste deloc în afirmatia de mai sus. - Citat :
- Romanii italieni, spanioli, britanici, americani, canadieni ne-au adus presedinte pe Basescu.
Primul cuvânt este foarte corect: românii. Nu au votat spanioli, englezi, indieni... - Citat :
- Ei, care vin sa faca turism in Romania ne-au hotarat soarta. Au hotarat soarta parintilor, fratilor, surorilor lor.
Iarăsi trebuie să-ti spun că gresesti (total): peste 5 milioane de români din interior au votat Băsescu si numai 100 000 din exterior!!! - Citat :
- Cand acestia din urma vor suferi vor blestema mainile care, acolo in departare, l-au votat pe Basescu.
Ai început să devii dramatic si aceea te răneste chiar pe tine, Franz. O întrebare pentru tine, Franz: ne urăsti? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 08 Dec 2009, 23:36 | |
| - aurora a scris:
- Ion a scris:
Eu as fi vrut,aici, pe forum, si nu numai, atat din partea castigatorilor, cat si din partea perdantilor, cuvinte de reconciliere, si de unire a tuturor Romanilor.
Ion Offf... mi-e teama ca sub presedintia lui basescu, nu vom avea reconciliere, ci acelasi "circ".
Spun asta dupa ce am auzit mesajul de "victorie" a lui basescu... le-a multumit celor care l-au votat, iar celorlati le-a spus "v-am ciuruit!" Aurora, tu selectezi doar ce vrei, nu ceea ce este în realitate. Uite mai jos ce a spus Presedintele României... - Ion a scris:
- Ps: Iata inceputul discursului lui Basescu, in articolul continand expresia "v-am ciuruit":
„Le mulţumesc celor care au votat pentru mine, dar şi celor care nu au votat pentru mine. Pentru mine, toţi sunt români şi ca preşedinte îi voi trata în mod egal........ (www.gds.ro, azi 8 dec. 09) Aurora dragă, aversiunea ce o porti Presedintelui român sau oricărui alt om îti poate dăuna doar tie. De ce vrei să-ti faci singură rău sănătătii proprii? Are rost? Întreabă pe sotul tău dacă nu am dreptate - el este un om întelept si-ti poate spune. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 01:55 | |
| Eu am zis sa le dea Dumnezeu gandul al bun si sa scoata Tara din impas. Iata propunerea mea: Guvern de Uniune Nationala. Uitati-va la nemti si la Angela Merkel. Ei asa au facut atunci. Cand nu se pot face aliante pentru a avea un guvern majoritar, cand candidatii sunt foarte apropiati ca numar de voturi, cand cei mai multi nu au votat nici pe unii, nici pe altii, singura solutie este aceasta: Guvern de Uniune Nationala. Lasati toate orgoliile la o parte si chemati-i pe toti la conducerea Tarii. Motivul principal este CRIZA ECONOMICA. Daca adaugam si pe cea politica, se alege praful de Tara. Va rog sa transmiteti propunerea mea Presedintelui ales si tuturor Partidelor. Tara va avea de castigat si, implicit alegatorul. Doamne, ajuta-ne! Ion | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 02:46 | |
| Ion, chiar ieri vorbeam cu un prieten si el a spus câte ceva în sensul celor afirmate de tine. Nu sună tocmai rău.
Eu cred că Tăriceanu revine alături de liberali si o să participe la guvernare iar Crin o să fie doar un personaj fără culoare din istoria alegerilor prezidentiale.
Sper ca poporul român să simtă o diferentă în bine de-a lungul celui de-al doilea mandat pentru domnul Traian Băsescu. Să ajute Dumnezeu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 06:55 | |
| - Emil Condor a scris:
- O întrebare pentru tine, Franz: ne urăsti?
Sincer ? DA !!! Ne-ati hotarat soarta. Vei vedea cum va fi in urmatorii 5 ani in Romania. Pun pariu ca n-o sa-ti placa nici tie. Si atunci as vrea sa vad macar o urma de regret pentru faptul ca ati votat asa cum ati votat. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 07:06 | |
| O să-ti treacă... Văd că gândirea îti este orbită de ură! Si uiti că au votat peste 10 milioane de români, jumătate din ei cu Băsescu. Unii asteaptă ca noul Presedinte să le pună un cartof în plus pe masă! Presedintii nu sunt pentru aceea!!! Vrei cartoful, iesi afară si prăseste-l. Tu si altii ca tine nu pricep că votul pentru încă cinci ani cu PDL înseamnă ruptura de trecut, înseamnă eliberarea de trecut, înseamnă o privire spre viitor. Alegerea unui Presedinte se face cu gândul la viitor, nu la trecut!!! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 08:18 | |
| - Ion a scris:
Guvern de Uniune Nationala. Uitati-va la nemti. Ion Ion, noi nu suntem nemţi. Noi nu am făcut mai nimic în 20 de ani de la revoluţie. Ne ceri imposibilul, să ne înţelegem pt binele nostru. Idem ca pe forum. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 08:21 | |
- Emil Condor a scris:
- O întrebare pentru tine, Franz: ne urăsti?
Sincer ? DA !!! Ne-ati hotarat soarta. Franz, foarte urât ceea ce spui. Soarta ne-am hotărât-o noi, cu toţii. Se ştia că de afară vin voturi pentru Băsescu. De ce nu l-au votat mai mulţi pe Geoană, ca să contracareze? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 08:29 | |
| Franz, Adrian Năstase spune cu totul altceva decât spui tu. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 08:59 | |
| - Emil Condor a scris:
- O să-ti treacă...
Văd că gândirea îti este orbită de ură! Si uiti că au votat peste 10 milioane de români, jumătate din ei cu Băsescu.
Unii asteaptă ca noul Presedinte să le pună un cartof în plus pe masă! Presedintii nu sunt pentru aceea!!! Vrei cartoful, iesi afară si prăseste-l.
Tu si altii ca tine nu pricep că votul pentru încă cinci ani cu PDL înseamnă ruptura de trecut, înseamnă eliberarea de trecut, înseamnă o privire spre viitor.
Alegerea unui Presedinte se face cu gândul la viitor, nu la trecut!!! Vad ca ai modificat mesajul tau initial in care spuneai ca ti-e mila de mine. Nu trebuie sa-ti fie. Pentru ca nici gandirea mea nu e orbita de ura. Ti se pare doar. Eu gandesc logic. Iti voi explica gandirea mea in randurile urmatoare. La momentul incheierii operatiunilor de votare din ROMANIA, Mircea Dan Geoana era in fatza lui Traian Basescu cu cca. 2 procente. Noi ne-am ales destinul. Datorita voua, romanilor din strainatate, dar nu a tuturor ci doar a celor care traiti in strainatate si aveti cetatenia statelor in care traiti, ati schimbat destinul nostru al celor care traim zi de zi in Romania. Cu ce drept Emil ? Pe voi va doare la basca de traiul nostru. Voi sunteti bine merci in America, in Canada, in Italia, in Spania, in Marea Britanie si nici nu aveti de gand sa reveniti vreodata in tara, poate doar ca sa muriti aici, la finalul vietii voastre pe pamant, dar, iti spun eu, nici atunci nu veti veni. Voi huliti tara de provenienta, altfel v-ar fi pasat de ceea ce noi am ales sa traim in viitorii 5 ani. Cei cca. 30.000 votanti care au votat cu Geoana din strainatate sunt cei care stiu ca vor reveni in tara si de aceea au votat cum au votat. Cei cca. 115.000 votanti ai lui Geoana ( votanti multipli din ceea ce a reiesit in urma anchetelor !!! ) nu veti reveni niciodata sa traiti sub obladuirea lui Basescu. Dar va considerati mari patrioti. Patriotismul e atributul celor care traiesc in Romania, care se chinuie, la fel ca in ultimii 5 ani, sa supravietuiasca in conditii decente, care platesc taxe si impozite ce le secatuiesc din ce in ce mai tare agoniseala de-o viata. Voi nu sunteti platitori de taxe in Romania, vi se flambeaza de faptul ca noi tragem ponoasele de pe urma "traiului bun" al lui Basescu. Inainte de a vota cu el voi ati facut o analiza a perioadei in care el a fost sef de stat ? Nu cred. Era si greu de facut. Nu ati fost alaturi de noi ca sa simtiti urmarile lui "Sa traiti bine !" de acum 5 ani. Dupa 5 ani romanii nu traiesc mai bine. Doar privilegiatii politici au un trai bun. Cred ca la ei se si referea Basescu atunci cand a facut urarea. Eu mi-am suspendat doua afaceri in ultimii 5 ani. Oare de ce ? Pentru ca traiam bine ? Pentru ca mi-a creat Basescu si guvernele lui conditii sa am un trai bun si linistit ? Am ajuns la concluzia ca in Romania daca e sa muncesti cinstit si sa fii onest e cea mai mare porcarie. Aici au sanse doar hotii, mincinosii, batausii, delapidatorii, violatorii, eludatorii de legi. Pai da, ca legi avem, dar cine sa le respecte ? Si cine sa-i traga la raspundere pe cei care nu respecta legea in tara lui Papura Voda ? Am mai spus-o si o repet : NE MERITAM SOARTA ! Voi stati linistiti acum si radeti de noi. Ne-ati "tras-o" cu varf si indesat. Nu voi, ci noi suntem cei care vom avea de suportat un mincinos, un bataus, un betivan, un eliberator de teroristi la carma Romaniei aflate in deriva. Si, dupa cum se vad lucrurile de la nivelul nostru, Romania isi va continua deriva si in urmatorii 5 ani. Asa ne trebuie daca nu suntem in stare ca din cca. 18 milioane de cetateni cu drept de vot sa iesim la urne doar cca. 10 milioane. Pentru ca, nu-i asa, 8 milioane sunt cu mult mai multi decat 115.000 care ne-au furat un vis, o speranta. Geoana merita o sansa. Nu a mai fost presedinte pana acum. Basescu da. Si stim prea bine cu ce ne-am confruntat in ultimii 5 ani. Haos scrie pe istoria ultimilor 5 ani. Voi cei 115.000 ne-ati condamnat la haos si pentru urmatorii 5 ani. Si asta pentru ca Alegerea unui Presedinte se face cu gândul la viitor, nu la trecut!!!VA MULTUMIM !!! | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 09:08 | |
| - abbilbal a scris:
- Franz, Adrian Năstase spune cu totul altceva decât spui tu.
Adrian Nastase ? Cine e Adrian Nastase. Eu nu-l recunosc drept reprezentant al meu in tara asta. Oare cand vom fi si noi, talpa tarii, ascultati, cand vom fi bagati in seama, cand se vor fi auzind cuvintele noastre de catre conducatori ? Acei conducatori care imediat dupa alegeri ...ne-au uitat. Hai, spune-mi ca nici de data asta n-am dreptate. Tu nu vezi ca tot ceea ce se hotaraste in tara asta e in favoarea celor bogati si nu pentru cei sarmani ? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 09:15 | |
| Greşti Franz. Aşa cum spunea Adrian Năstase, nu din cauza diasporei a câştigat Traian Băsescu, ci din cauza judeţelor: Cluj, Timiş, Alba, Arad, Suceava, Satu Mare şi Maramureş unde Geoană a pierdut multe voturi.
Şi mai trebuzie avut în vedere că şi în diaspora sunt români muritori de foame, nu doar din cei care o duc bine. Dar asta nu înseamnă că trebuie să le dăm în cap celor care o duc bine în dispora sau România.
În românia au fost pro-Băsescu 50,1 procente din alegători. Eu fac parte din cei 49.9 procente. Nu ştiu de când eşti anti-Băsescian, dar eu sunt din 1990. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 09:16 | |
| - Franz a scris:
- Adrian Nastase ? Cine e Adrian Nastase. Eu nu-l recunosc drept reprezentant al meu in tara asta.
Nu-l recunoşti şi nu te reprezintă, dar sunt sigur că ştie ce spune. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 09:26 | |
| - abbilbal a scris:
- Nu ştiu de când eşti anti-Băsescian, dar eu sunt din 1990.
Din ziua in care a dat VERDE ortacilor mei sa ajunga la Bucuresti, acestia fiind in "pauza" la Craiova. El le-a dat liber spre Bucuresti. Stiu multe... dar tac dracului pana nu-mi baga careva pumnul in gura, sau poate si mai rau... Pe Basescu asta l-au ales romanii. Iar acum il lauda !!! Mi-e scarba ! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 10:53 | |
| | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 14:47 | |
- abbilbal a scris:
- Nu ştiu de când eşti anti-Băsescian, dar eu sunt din 1990.
Din ziua in care a dat VERDE ortacilor mei sa ajunga la Bucuresti, acestia fiind in "pauza" la Craiova. El le-a dat liber spre Bucuresti. Stiu multe... dar tac dracului pana nu-mi baga careva pumnul in gura, sau poate si mai rau... Pe Basescu asta l-au ales romanii. Iar acum il lauda !!! Mi-e scarba ! Da, ai şi tu vechime şi motive bine întemeiate, numai că ortacilor tăi li s-a dat VERDE spre Bucureşti după ce au devastat gara Craiova şi împrejurimile ei în drum spre Prefectura Craiova. Cine i-a îndemnat să facă ceea ce au făcut nu ştiu, dar ştiu ce a fost de lucru în gara Craiova după plecare ortacilor tăi. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 15:02 | |
| - abbilbal a scris:
- Da, ai şi tu vechime şi motive bine întemeiate, numai că ortacilor tăi li s-a dat VERDE spre Bucureşti după ce au devastat gara Craiova şi împrejurimile ei în drum spre Prefectura Craiova. Cine i-a îndemnat să facă ceea ce au făcut nu ştiu, dar ştiu ce a fost de lucru în gara Craiova după plecare ortacilor tăi.
O gara costa mult mai putin decat debandada de la Bucuresti. In locul lui Basescu ii lasam sa rada de pe suprafata pamantului gara aia. Costurile erai infinit mai mici, atat material cat si moral. Sa nu uitam ca la vremea aceea Basescu era la dreapta lui Iliescu. PUNCT ! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 15:16 | |
| Draga Franz, Departe de mine gandul de a incerca sa-ti schimb opinia. Mai cu seama ca e foarte posibil sa ai mai multa dreptate decat mine sau ceilalti care te contrazic. Dar, eu as dori sa ne impacam. Sa ne unim. Nu e deajuns raul pe care ni l-am facut unii altora in aceasta campanie? Mai vrem si-al doilea rau? Iata ce am scris anul trecut de Anul Nou, apropo de cata ura e in noi. De Anul Nou
*Uram cat traim. Dar traim, doar cat/cand iubim. ( Si ce putin traim/iubim! Putin iubim, si mai putin traim!)
Ne nastem, crestem, iubim si suferim... Traim doar cat iubim; si ceeee... putin iubim!
Cu totii stim ca-n lume nimic nu este vesnic, Pe-acest batran Pamant noi suntem/trecem doar vremelnic. In Cer si pe Pamant, al nostru Atotcucernic E bunul Dumnezeu, Cel Sfant si Cel Atotputernic.
Si tanar, si batran, sau chiar mai varstnic, Si slab, si tare,sau si mai puternic, Sarac, bogat, sau chiar nevolnic, Si bun, si rau, sau chiar detot nemernic, Ai nostri ani trecand, se-nsira ca-n pomelnic...
Ne nastem, crestem, iubim si suferim... Uram cat timp traim, dar traim doar cat(si ce putin!) iubim In lumea care ne-o dorim Sa fie Pace!... Noi tot mai buni sa fim! ............................................. Traim doar cat iubim. Si ce putin iubim! Putin iubim, si mai putin traim. La Multi Ani-2009!
Love to You all, Ion dec.29, 2008 | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 09 Dec 2009, 20:53 | |
| - Ion a scris:
De Anul Nou
*Uram cat traim. Dar traim, doar cat/cand iubim. ( Si ce putin traim/iubim! Putin iubim, si mai putin traim!)
Ne nastem, crestem, iubim si suferim... Traim doar cat iubim; si ceeee... putin iubim!
Cu totii stim ca-n lume nimic nu este vesnic, Pe-acest batran Pamant noi suntem/trecem doar vremelnic. In Cer si pe Pamant, al nostru Atotcucernic E bunul Dumnezeu, Cel Sfant si Cel Atotputernic.
Si tanar, si batran, sau chiar mai varstnic, Si slab, si tare,sau si mai puternic, Sarac, bogat, sau chiar nevolnic, Si bun, si rau, sau chiar detot nemernic, Ai nostri ani trecand, se-nsira ca-n pomelnic...
Ne nastem, crestem, iubim si suferim... Uram cat timp traim, dar traim doar cat(si ce putin!) iubim In lumea care ne-o dorim Sa fie Pace!... Noi tot mai buni sa fim! ............................................. Traim doar cat iubim. Si ce putin iubim! Putin iubim, si mai putin traim. La Multi Ani-2009!
Love to You all, Ion dec.29, 2008 Expresia "traim doar cat(si ce putin!) iubim" aveam impresia ca o stiu deja... Hmm, senzatie de deja-vu. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |