__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 11 Noi 2009, 16:11 | |
| - ostrovna a scris:
- aurora a scris:
- "Basescu nu se joaca"? bineinteles ca nu.
In acest moment, nu exista in Romania NICIUN ORGANISM , NICI O PUTERE, NICI O INSTITUTIE, NIMENI care sa poata controla, verifica, actiunile presedintelui basescu, modul in care sunt cheltuiti banii publici, fondurile presedentiei.
Mai exista un stat democratic in lumea asta unde presedintele dispune discretionar de banii publici?
Se acrediteaza ideea ca un astfel de fapt este normalitate. Ei bine, NU, eu nu cred ca asa ceva este normal.
Basescu se foloseste de bani publici pentru campania sa.
Da nu mai incape nici cea mai vaga indoiala Aurora si nici n-are scrupule sau vreun pic de jena,eu in viata mea n-am vazut un om atit de grobian si asta o spun si tinerii pe care-i cunosc oricum de nu iese George Laurentiu toate voturile merg la Geoana:( Asa si trebuie, geta! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 11 Noi 2009, 16:26 | |
| - aurora a scris:
- ostrovna a scris:
- aurora a scris:
- "Basescu nu se joaca"? bineinteles ca nu.
In acest moment, nu exista in Romania NICIUN ORGANISM , NICI O PUTERE, NICI O INSTITUTIE, NIMENI care sa poata controla, verifica, actiunile presedintelui basescu, modul in care sunt cheltuiti banii publici, fondurile presedentiei.
Mai exista un stat democratic in lumea asta unde presedintele dispune discretionar de banii publici?
Se acrediteaza ideea ca un astfel de fapt este normalitate. Ei bine, NU, eu nu cred ca asa ceva este normal.
Basescu se foloseste de bani publici pentru campania sa.
Da nu mai incape nici cea mai vaga indoiala Aurora si nici n-are scrupule sau vreun pic de jena,eu in viata mea n-am vazut un om atit de grobian si asta o spun si tinerii pe care-i cunosc oricum de nu iese George Laurentiu toate voturile merg la Geoana:( Asa si trebuie, geta! Noi cei din Timisoara asa procedam,degeaba ia adus imbracati in portocaliu si le-a dat cite un mic si o bere dar cind a zis ala ce se ocupa de campanie "materialele sus" ma vedeam pe mine mica pe stadion cind pioniera fiind trebuia sa ridic un carton cit mine de mare sa facem steagul ca venea Ceausescu:( | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 12 Noi 2009, 20:02 | |
| - ostrovna a scris:
- Noi cei din Timisoara asa procedam,degeaba ia adus imbracati in portocaliu si le-a dat cite un mic si o bere dar cind a zis ala ce se ocupa de campanie "materialele sus" ma vedeam pe mine mica pe stadion cind pioniera fiind trebuia sa ridic un carton cit mine de mare sa facem steagul ca venea Ceausescu:(
Geta, Daca-ti spun ca la Timisoara au participat si "simpatizanti" ai PDL de la Petrosani ma crezi ? Daca e necesar dau si nume. Foarte multi insa, au profitat de transportul gratuit cu microbuzele ( alea care vor fi de "straja" si pe 22 nov. !!! ) ca sa mearga sa-si faca cumparaturi la mall !!! Am ras cu lacrimi cand am auzit asta !!! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 12 Noi 2009, 20:03 | |
| | |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 13 Noi 2009, 09:19 | |
| _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 13 Noi 2009, 09:35 | |
| - silverstar a scris:
- Ticalosia generalizata
Sursa: ziare.com http://www.ziare.com/actual/opinii/11-13-2009/ticalosia-generalizata-949698#adaugare-comentariu Şi un comentariu la art de mai sus – “Ticăloşia generalizată” – comentariu care sintetizează, în puţine cuvinte, acţiunile jurnaliştilor aserviţi: Sorin Rosca Stanescu ar fi trebuit sa infunde de mult puscaria.
Am ramas uimit cu cata scarba a vorbit Cristian Tudor Popescu despre acest fost ciripitor la securitate ce se da mare jurnalist. Toate inregistrarile au fost puse la cale chiar de domnia sa dar bate in retragere…atacand. Tactica tipic fostei securitati. Insa atitudinea lui Macovei este jalnica, pentru un “demnitar” de stat. Pentru toti ar trebui sa ne fie clar: toate actiunile sunt indreptate de fapt impotriva presedintelui Traian Basescu, indiferent ca vin din partea fostilor comunisti si a fostilor securisti din alianta maro PSD&PC sau din partea unor securisti deghizati in jurnalisti, gen SRS, Chireac, Ciutacu, Nistorescu.Comentariu luat prin copy/paste de pe ziare.com _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Vin 13 Noi 2009, 12:22 | |
| - silverstar a scris:
- Ticalosia generalizata
Sursa: ziare.com http://www.ziare.com/actual/opinii/11-13-2009/ticalosia-generalizata-949698#adaugare-comentariu - Citat :
- intoxicarea lui Pinocchio cu cel mai lung nas din lume
dupa cum v-am anuntat din 31 octombrie,
intoxicatorii de la Cotroceni au stabilit o noua diversiune,
Basescu contra presa ticalosita
acest mare fâssss a fost inceputul intarziat al acestei noi diversiuni
Basescu incerca sa duca adevarata dezbatere privind nemerniciile lui, catre alte zone
principala problema a Romaniei este datoria publica si nimic altceva, care, in septembrie era de 140 miliarde euro. intre timp am afla ca doar datoria pe termen scurt (sub 1 an) a ajuns la 50 miliarde. deci cele 140 miliarde din sepptembrie au fost depasite de mult.
aceasta este problema cea mai importanta deoarece inceperea platii acesteie, din anul viitor. atunci va incepe si adevarata criza economica si mai ales sociala.
tonomatele portocalii incearca in fiecare moment sa intoxice cu "stiri" false, sau fara importanta cum este aceasta cu Stanescu.
tori romanii sunt prosti?????????? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 14 Noi 2009, 21:23 | |
| Liga roscastanescienilor devine Realitate Productia “Rosca santajistul” este cronica acestei mari famiglii a jurnalistilor verosi aciuati in curtea mogulilor, dispusi sa santajeze sau sa spele cadavre in timp ce dau natiei lectii despre democratie si binele poporului, a politicienilor partasi si a demnitarilor santajabili sau corupti. Este o productie de serie lunga din care, probabil, partile cele mai odioase vor ramine nestiute, pitite undeva prin conturi, prin seifurile vilelor de pe malul Snagovului sau in literatura de sertar. Aproape nimeni nu iese cu fata curata din povestea asta. Pentru ca dincolo de actorii direct implicati: SRS, Chireac, Macovei, dincolo de pseudojurnalisti, precum Razvan Dumitrescu (ma refer doar la Realitatea din cauza ca Antenele isi asuma deschis abjectia nemaiobosindu-se sa mimeze onorabilitatea), care i-a curatat lui Rosca toate resturile de mincare ramase intre dinti de la festinul santajului, dincolo de armata de manipulatori de profesie care vor sa distorsioneze fondul chestiunii si sa-i scoata victime politice pe cei doi, dincolo de toti acestia obrazul si credibilitatea multor altora s-au ofilit. Este vorba, in primul rind, despre acei politicieni a caror argumentatie arata ca sint familiarizati cu astfel de procedee jurnalistice, ba chiar ca stiu prea bine cam ce fel de foloase pentru propria cariera decurg din ele si care cauta sa utilizeze electoral povestea. In loc de o delimitare energica si in corpore (asa cum au procedat jurnalistii refugiati pe bloguri, ziare ca Evenimentul zilei, Romania libera si Gandul, site-uri ca HotNews si ziare.com sau Conventia Organizatiilor Media) de acest clan al santajistilor si diversionistilor cu pretentia de jurnalisti, am asistat la o penibila alianta televizata politico-mogulista strinsa rapid pe baricade pentru a-si apara ceea ce are mai de pret: capacitatea de dezinforma, minti si manipula sub aura credibilitatii. Gurile de tun fusera lovite chiar in miezul lor si efectele colaterale erau previzibile. Realitatea a intuit corect pericolul. Dupa esecul incercarii de a camufla subiectul, a urmat avalansa emisiunilor de spalare centrate pe “jurnalism si nu santaj in scopul servirii interesului public”, de redirectionare a centrului de greutate spre “nelegalitatea inregistrarilor”, “tentativa PD-L si a lui Basescu de a decredibiliza presa in folos electoral” ( “maestrii” genului au fost Adrian Ursu si Oana Stancu) si “ talentatul si santajabilul domn Macovei”, care trebuie transformat urgent in tap ispasitor. Nu este vorba despre faptul ca toate acestea nu sint chestiuni reale si extrem de grave care trebuie discutate si condamnate, ci de edulcorarea gravitatii santajului, a nesingularitatii lui si a decredibilizarii intregii bresle, in special, a jurnalistilor onesti care nu fac parte din “liga Rosca”.Dar ce sa ne miram, manipularea prin omisiune si prin schimbarea zonei de impact sint doar cele mai inocente mijloace utilizate de trustul lui Vintu, iar pierderea putinei credibilitatii ramase ar fi lovitura de gratie. De aceea asistam in aceste zile la una dintre cele mai scandaloase si ridicole in acelasi timp incercari a acestui mutant jurnalistic numit Realitatea TV de a proteja abjectia gazetareasca in unicul scop de a-si putea continua operatiunea de intoxicare. Mai trebuie spus ca asa cum nu trebuie omis mobilul santajului, adica folosirea unor eventuale date compromitatoare despre cei trei ministri, (oricum obiectul unor mari suspiciuni referitoare la integritate), in campania antibasescu, asa nu trebuie omis nici scopul divulgarii acestora exact la apogeul competitiei electorale. Basescu a folosit deja scandalul pentru a demonstra ticalosia presei adverse si a decredibiliza cu probe de data aceasta trusturile mogulilor.Nu putea sa n-o faca, miza e uriasa si jocul pe muchie de cutit, dar asta nu face decit sa acrediteze ipoteza ca informatiile au fost dirijate si serviciile folosite. Nu trebuie insa sa ne mire. Coalitia Anti, prin trusturile mogulilor, au dus metoda pe culmile excelentei, scandalul Hayssam, traficul de arme si Udrea sint doar ultimele exemple. Strigatele indignate sint doar o mostra de ipocrizie in acest context. La ce se asteptau? Diferenta intre “Basescu traficantul”& “Basescu –Profesorul” si “Rosca santajistul” este diferenta dintre minciuna si adevar. Iar populatia, oricit ar fi ea de intoxicata zilnic inca mai poate face diferenta intre adevarurile clare si minciunile impachetate. Asta doare si genereaza isterie in marea liga a roscastanestilor. http://www.revista22.ro/liga-roscastanescienilor-devine-realitate-7005.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 14 Noi 2009, 21:27 | |
| Organizatiile Media constituie cea mai periculoasă otravă pentru cei neinformati care au sanse mari să ajungă usor, prost informati, adică dezinformati. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 14 Noi 2009, 22:20 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 14 Noi 2009, 22:32 | |
| Franz, între utilizatorii de la Popas avem 6 (sase) din USA si 3 (trei) din Canada. Poate vor răspunde ei înaintea mea. Oricum, promit că voi intra în link-urile alea si voi încerca un răspuns obiectiv asupra problemei ridicate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 14 Noi 2009, 23:01 | |
| Atentie ! Vreau un raspuns cinstit. Mai ales ca respectivii americani care au facut "comentariile" n-au nici in clin nici in maneca cu politicienii romani. Nu pot fi suspectati de nimic. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Sam 14 Noi 2009, 23:57 | |
| Asa tăticule te vreau! Nu câini, pisici si alte orătănii! Vorbesc de avatarul tău, Franz. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 00:21 | |
| | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 10:06 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 10:36 | |
| Te pomeneşti că toţi cei care-l critică pe domnul Bas au fost sau au devenit securişi, de parcă domnul Traian Băsescxu nici n-ar fi mâncat usturoi, nici gura nu-i miroase şi domnia lui este o perlă rară. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 10:49 | |
| - Cristina a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Atentie !
Vreau un raspuns cinstit. Mai ales ca respectivii americani care au facut "comentariile" n-au nici in clin nici in maneca cu politicienii romani. Nu pot fi suspectati de nimic. De ce, ai impresia ca securisti romani -gen rosca stanescu- nu exista si prin America ?! Asa e Cristina. Ai dreptate. Toti americanii care scriu impotriva lui Basescu sunt securisti romani, mama lor de cioflingari. Deci, cam 10-15 % din "scriitorii" americani sunt fosti securisti din Romania, iar 10-15 % din populatia Americii e mai mult decat actuala populatie a Romaniei !!! Trag concluzia ca din Romania au plecat in America numai securisti, toti s-au apucat de scris si au devenit celebrii, toti il cunosc atat de bine pe Baselu incat sa-i cante Prohodu'. PS : Fara suparare, am a va pune o intrebare : Voi ganditi inainte de a scrie ceea ce scrieti ? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 10:53 | |
| Da ce, Băsescu gândeşte înainte de a scoate vorbele din gură ? Stilul se transmite. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 11:36 | |
| Hai ca sunteti haiosi, circotasilor ! De ce? Pai sa va ... desenez : 1- Franz, tu ai facut referire (pus link) la unu-doi "jurnalisti"/"scriitori" sau ce-or fi ei p-acolo prin America, si nu la 10-15% dintre scriitorii americani. Ca atare te rog sa pui linkurile tuturor celor 10-15% care-l critica pe Basescu si apoi mai vorbim...inclusiv gindim ; 2- Abby, unde am afirmat eu ca toti cei care-l critica pe Basescu sunt/au fost securisti?! Stai calm, ca mai sunt si multi ... dashtepti printre ei ! A, si sa nu uitam de tonomate (inclusiv de cele din Ameri ca, care pentru un ban in plus ar face/scrie orice ) ...si de tzatzele din tirg care este ...stii tu, alea care au "auzit ca flota facea flotari" si "daca flota si cu parca barca" "breee, atuncea e di vina tot Baselu' " _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 11:55 | |
| Mai fratilor, Las deoparte politica marsava pentru un alt fel de politica : SOCIALA ! Hai sa vedem daca s-a facut si ce s-a facut in urmatorul caz pe care-l atasez mai jos.
"Acum un an tot orasul s-a adunat pe podul minei.... Astazi, 15 noiembrie 2009, ora 18:00 ne vom aduna in fata Clubului Petrila, pentru a aprinde o lumanare celor care s-au jertfit pe altarul carbunelui.... Copile,...i-ati parintele de mana si vino... Parinte,...i-ati copilul in brate, vino si invata-l SA NU UITE!"
Sa vad comentarii acum !!! Mai ales ca nimeni nu a platit pentru vietile rapuse in subteran. Ce a facut Basescu pentru familiile greu incercate de pierderea celor dragi ? Ce a facut Guvernul lui Boc in acelasi sens ? Ce a facut Justitia pentru a-i pedepsi pe vinovati ?
NIMENI NU A FACUT NIMIC ! Ba da, au facut ceva.... SI-AU APARAT CATZEII VINOVATI DE ACEASTA TRAGEDIE !!! | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 12:36 | |
| Nimeni nu zice nimic ? Hmmm... bag sama ca v-am bagat in racori cu subiectul asta ! | |
| | | abbilbal
| | | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 13:44 | |
| Multumesc Abbi ! Frumoasa melodie ! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 13:51 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Mai fratilor,
Las deoparte politica marsava pentru un alt fel de politica : SOCIALA ! Hai sa vedem daca s-a facut si ce s-a facut in urmatorul caz pe care-l atasez mai jos.
"Acum un an tot orasul s-a adunat pe podul minei.... Astazi, 15 noiembrie 2009, ora 18:00 ne vom aduna in fata Clubului Petrila, pentru a aprinde o lumanare celor care s-au jertfit pe altarul carbunelui.... Copile,...i-ati parintele de mana si vino... Parinte,...i-ati copilul in brate, vino si invata-l SA NU UITE!"
Sa vad comentarii acum !!! Mai ales ca nimeni nu a platit pentru vietile rapuse in subteran. Ce a facut Basescu pentru familiile greu incercate de pierderea celor dragi ? Ce a facut Guvernul lui Boc in acelasi sens ? Ce a facut Justitia pentru a-i pedepsi pe vinovati ?
NIMENI NU A FACUT NIMIC ! Ba da, au facut ceva.... SI-AU APARAT CATZEII VINOVATI DE ACEASTA TRAGEDIE !!! Corect,Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. glitter-graphics.com | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 15 Noi 2009, 14:44 | |
| Dumnezeu sa-i odihneasca. Daca pana acum ne aminteam (cei care isi mai amintesc) de Brasov, atunci brasovenii au primit un pumn in gura de la Ceausescu, de acum incolo ne vom aminti si de minerii din Valea Jiului. Acum au avut aceeasi soarta, din partea lui Basescu, Boc & co. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
| | | | Ştiri politice interne (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |