__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne (I) | |
|
+21George TRISTAN Iisus U boots delta zaraza26 zuum Ion Franz Schneider silverstar bulache ostrovna yzzy cactus abbilbal dolion aurora Emil Condor Cristina nicuvar Anahoret 25 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 07 Oct 2009, 21:58 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 08 Oct 2009, 08:28 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 13 Oct 2009, 08:35 | |
| Sesizarea PD-L respinsa de Curtea Constitutionala . PD-L anunta ca se prezinta in parlament la motiunea de cenzura ! Curtea constitutionala [cu "c" mic! ] a anuntat ca nu intra in atributiunile sale controlul constitutionalitatii motiunilor de cenzura , respingand ca inadmisibila sesizarea PD-L impotriva motiunii "11 pentru Romania". Decizia a fost luata in unanimitate. Liderul deputatilor PD-L, Mircea Toader, a declarat ca PD-L respecta decizia Curtii Constitutionale si ca se va prezenta marti in parlament la votarea motiunii de cenzura. "Vedem mâine. Noi avem varianta de a ne prezenta la moţiune, de a ne susţine punctul de vedere şi de a participa la vot", a declarat Mircea Toader, citat de RealitateaTV. PD-L contestase constitutionalitatea motiunii PNL-UDMR-PSD deoarece parlamentarii PNL si UDMR au mai semnat în aceasta sesiune motiunea de cenzura impotriva asumarii de catre guvern a reformei in educatie. Potrivit articolului 113 din Constitutie, "dacă moţiunea de cenzură a fost respinsă, deputaţii şi senatorii care au semnat-o nu mai pot iniţia, în aceeaşi sesiune, o nouă moţiune de cenzură, cu excepţia cazului în care Guvernul îşi angajează răspunderea potrivit articolului 114."_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Dum 25 Oct 2009, 14:13 | |
| Guvernul la mişto de Marius NIŢU 24 OCTOMBRIE 2009 Tehnocratul Lucian Croitoru şi-a făcut guvern cu nouă pedelişti. Deja asta nu mai e o ştire, e un banc sec. Cum ar veni, Vodă Croitoru zice: "- Tehnocraţi, pe cai! - N-avem tehnocraţi, n-avem nici cai, Măria Ta! - Atunci, pe curând, mă duc la Boc". Dincolo de absurdul situaţiei doar câteva lucruri mai merită comentate. Prin gestul său de a croi un guvern din rămăşiţele ministeriale ale lui Boc, Lucian Croitoru a omorât de tot orice idee de tehnocrat apolitic care ar putea lucra într-o funcţie înaltă în România. În ţara asta mai existau oameni care mai credeau în independenţa finanţistului Croitoru, mai erau persoane impresionate de morga sa de bancher care împrumuta ceva din blazonul Băncii Naţionale. Dar, ieri, imaginea asta de rigurozitate şi eficienţă altoită cu ceva independenţă s-a făcut ţăndări. Să vorbeşti zile întregi de specialişti, de oameni hipercalificaţi şi apoi să-l pui tot pe inginerul pedelist Pogea la Finanţe e o dovadă de cinism, pentru că de prostie nu poate fi vorba. 15 sau 20 de personalităţi din diferite domenii puse la un loc, chiar dacă erau respinse pe neve de Opoziţie, demonstrau că un astfel de guvern poate exista măcar teoretic, pe hârtie. Lumea măcar se obişnuia puţin cu ideea, care poate va fi aplicată într-un viitor mai îndepărtat. Dar n-am avut parte nici măcar de un exerciţiu de imaginaţie în ceea ce priveşte independenţa politică. Pur şi simplu, independentul Croitoru face o simplă mişcare politică, un pas din baletul mecanic pe care PD-L şi PSD îl execută de o lună şi ceva. Caracterul formal al aşa-zisului cabinet Croitoru se vede chiar din componenţa sa. Vasile Blaga, poate singurul ministru care îşi cunoaşte perfect "moşia", e mutat de la Interne la Dezvoltare şi Turism. Parcă îl şi vezi pe ministrul "Buldog" dansând precum blonda Udrea pe la bâlciurile şi târgurile de turism. Dar acest guvern Boc Semipur nu e menit să conducă vreodată România. Sarcina lui e de a arăta şi demonstra PSD-ului şi PNL-ului voinţa de neclintit a preşedintelui Băsescu. Cum ar veni, indiferent ce face Opoziţia, şeful statului merge mai departe, chiar spre dizolvarea Parlamentului dacă va avea această posibilitate. Culmea e că această politică a făcut deja nişte victime colaterale chiar prin PD-L. Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3, membru de vază al partidului lui Emil Boc, vorbea vineri dimineaţă de miniştri tehnocraţi, de cât de utili vor fi ei ţării. Peste câteva ore, Lucian Croitoru l-a lăsat în ofsaid cu anunţul său cu "tehnocraţii" Videanu, Pogea, Berceanu sau Blaga. Singura consolare a lui Negoiţă e că n-a fost singurul român luat la mişto. marius.nitu@gandul.info _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Lun 26 Oct 2009, 08:03 | |
| - dolion a scris:
- Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3, membru de vază al partidului lui Emil Boc, vorbea vineri dimineaţă de miniştri tehnocraţi, de cât de utili vor fi ei ţării. Peste câteva ore, Lucian Croitoru l-a lăsat în ofsaid cu anunţul său cu "tehnocraţii" Videanu, Pogea, Berceanu sau Blaga.
Asta nu dovedeste altceva decit faptul ca Lucian Croitoru chiar are mina libera in a-si forma singur guvernul, asa cum crede domnia sa de cuviinta si fara amestecul vreunui partid . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Oct 2009, 00:10 | |
| - Cristina a scris:
- dolion a scris:
- Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3, membru de vază al partidului lui Emil Boc, vorbea vineri dimineaţă de miniştri tehnocraţi, de cât de utili vor fi ei ţării. Peste câteva ore, Lucian Croitoru l-a lăsat în ofsaid cu anunţul său cu "tehnocraţii" Videanu, Pogea, Berceanu sau Blaga.
Asta nu dovedeste altceva decit faptul ca Lucian Croitoru chiar are mina libera in a-si forma singur guvernul, asa cum crede domnia sa de cuviinta si fara amestecul vreunui partid . Care "mana libera"? Cati din "noul" guvern sunt membrii PD- L? Cati din "noul" guvern sunt consilieri prezidentiali? fara amestecul vreunui partid... _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Oct 2009, 07:55 | |
| Ei, ce sa-i faci daca exista mai multi profesionisti la PDL decit la altii ?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Oct 2009, 11:54 | |
| - Cristina a scris:
- Ei, ce sa-i faci daca exista mai multi profesionisti la PDL decit la altii ?!
daaaaadadada... pogea, videanu, blaga, berceanu, teodor paleologu, sulfina barbu mai sunt si altii? profesionisti la PDL? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Oct 2009, 13:47 | |
| Ei, nu mai zic de ... Elena Udrea, ca iar ma "certi" ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 27 Oct 2009, 14:59 | |
| - Cristina a scris:
- Ei, nu mai zic de ... Elena Udrea, ca iar ma "certi" !
pune-o si pe Ridzi, si pe Placinta _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 28 Oct 2009, 13:26 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 28 Oct 2009, 20:13 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 29 Oct 2009, 08:55 | |
| - yzzy a scris:
Cristina e cu suspendare, Asa e, dar e un inceput: macar sa stie lumea ca are de-aface cu un PENAL, clar ! - yzzy a scris:
- şi apoi eu cred că a călcat pe bec de a ajuns în situaţia asta!
Evident! - yzzy a scris:
- Crezi că cu o floare se face primăvară? Sau că mai urmează cineva?
Raspuns: da si da ! - yzzy a scris:
- Optimisto!
Speranta moare ultima. Iar cind ea va muri, voi muri si eu... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 05 Noi 2009, 07:41 | |
| O excelenta reflectare a "viziunii" telespectatorilor iRealitatii si Antenei3: Usor cu dictatura pe scarile mogulior! Basescu ne-a facut-o! De cinci ani cizma dictaturii ne apasa grumazurile si noi continuam, ca prostii lui Brucan, sa haladuim prin strainatate, sa luam cu asalt mall-urile, sa ne imprumutam la banci ca sa ne satisfacem nesatiosul consumism, sa facem mitinguri si sa protestam pentru tot ce ne trece prin cap sau buzunar. Dictatura ne-a patruns in case, in familie, in conturile din off-shor-uri si noi, idiotii, stam linistiti. Pe canapeua din living, cu un Cola sau o tuica alaturi, rontaind seminte sau fistic, dupa posibilitatile fiecaruia, si ne uitam la televizor. Butonam in draci, zapam ca apucatii, din 70 de canale e greu de ales. Gindul la odioasa dictatura nu ne-a bintuit nici macar cind adormeam cu Mircea Badea in urechi injurind tot ce misca. Chestia e ca, in timp ce ne traiam linistiti vietile in fara televizorului, s-a instalat dictatura. N-am fi stiut nimic, daca nu era Coalitia Anti sa stea de veghe la hotarele democratiei. Daca echipa de politicieni, analisti, ONG-isti si jurnalisti onesti, deontologi si rupti in fund nu ne-ar fi avertizat asupra pericolului. Doar ea, Coalitia Anti, reperul moral al neamului, ne-a trezit la realitate. Doar datorita ei, caiinele de paza care urla cu burta goala la luna oglindindu-se in piscinele vilelor din Snagov, am inteles si noi, in sfirsit, cum stau lucrurile. Fara organele si goarnele ei de lupta n-am fi aflat ca numele dictaturii este... Basescu. Doar asa am inceput sa fim atenti, am inteles si ne-am cutremurat. Basescu a fost suspendat de 322 cavaleri ai dreptatii tocmai ca sa poata instaura mai bine dictatura pe care o traim din plin astazi. A scos in public, in loc sa-l bage in seiful Rodicai Stanoiu, un biletel roz scris de Calin Popescu Tariceanu, fostul lui tovaras de arme electorale – ceea ce nu se face intre amici –, biletel care este dovada agramata a presiunilor pe care Basescu le-a facut, le face si le va mai face chiar si dupa moartea sa politica, asupra Justitiei. Coalitia Anti ne-a lamurit cum sta treaba si cu doamna aceea cu coada calului, despre care noi, naivii, credeam ca este amazoana dreptatii. Cind colo, tovarasa Macovei este un procuror de pe vremea prea lesne impuscatului, una care ii batea cu bulanul pe nevinovati. Lovea tortionara doar la rinichi si ficati. Desi vigilentii democratiei ne-au prezentat pe viu dovada, noi, naivii, nu am dat suficienta atentie malacului plimbat pe ecrane. Ministresa justitiabila, la comanda dictatorului Basescu, evident, a facut din procurori falanga de lupta impotriva celor mai cinstiti oameni din politica asta. Bietul Nastase, cit a avut de suferit din cauza matusii Tamara, care s-ar intoarce din mormint sa puna lucrurile la punct cu milionul de euro virit in niste amarite de termopane. Dar cel mai mult au contribuit la luminarea noastra trei oameni mai presus de orice banuiala. Cu averi facute cinstit si care au luat de pe umerii statului povara unor societati comerciale, a banilor negri facuti in timpul celuilalt dictator si care stiu direct de la sursa cit de lung era bratul Securitatii. Oameni care au pus umarul la consolidarea mass-media democrate, aflate in slujba unei spalari corecte si principiale pe creier a individului. Adevarati oameni de afaceri, au inteles cit de important este sa dai cite o piine buna, unsa cu toate cele, si pe fata si pe dos, niste lefuri cu multe zeroruri unor jurnalisti, care altfel s-ar fi ingropat in anomimatul independentei sau al mediocritatii. Celor trei, Vintu, Voiculescu si Patriciu, trebuie sa le multumim pentru demascarea dictatorului si pentru toate eforturile – financiare, politice, intelectuale si spirituale –, pe care le fac pentru ca acesta sa nu ne mai oropseasca inca cinci ani. In slujba lor activeaza jurnalisti tot unul si unul, actionind cu condeiul si gura, dar in primul rind, cu tot ce au ei mai onest in constiinta si portofele, jurnalisti de categorie grea, ajunsi, iata, niste biete stafii bintuind obosite de munca de lamurire pe ecrane si prin gazete pentru a ne face pe noi sa intelegem pericolul. Sa pricepem odata ca e dictatura in stare pura sa lasi un guvern minoritar, cum a fost cel pastorit de Tariceanu, sa conduca tara timp de doi ani. Ca nimic nu e mai ingrozitor sa rapesti niste jurnalisti, sa te faci ca-i salvezi si apoi sa-i dai drumul teroristului numarul 1. Doar acesti jurnalisti si politicieni din Coalitia Anti ne-au facut sa apreciem la adevarata lor valoare vorbele teroristilor, hayssamilor, camatarilor si nicugherelor. De acum inainte, acuzele rostite de infractori vor deveni pentru noi insusi Adevarul. Glorie acestor luminatori ai mintilor noastre proaste! Lor le datoram faptul ca am inteles ca doar in dictatura puterea are 25% si opozitia 65% si guvernele pot pica prin motiune de cenzura. Dovada suprema, de necontestestat, ca numai in dictatura se intimpla asemenea lucruri este ca doar in regimul Basescu o motiune a reusit sa darime un guvern. Pentru noi, Gidea, Ciutacu, Nistorescu, S. R. Stanescu, Dana Grecu, Mircea Badea, Valerian Stan, Petru Romosan, Razvan Dumitrescu, Adrian Ursu & Oana Stancu, lista e prea lunga si glorioasa, sint chiar glasul constiintei mogulilor. Vai, ce eticheta nedreapta pusa de pupincuristii dictatorului! Ne-au ajutat sa ne destupam mintile infundate de lenea democratiei si sa vedem cum trebuie sa se desfasoare o adevarata campanie pusa in slujba unui scop nobil: inlaturarea odiosului de la Cotroceni. O campanie care ar putea sa intre in analele istoriei si in manulalele de jurnalism. Am putea chiar sa o importam si altor tari cazute sub bocancul cu crampoane al dictaturii de tip basescian. Sau chiar la Uniunea Europeana. Barroso a aflat si el dintr-o scrisoare demascatoare a lui Nistorescu. Sa ne traiesti coane! Si dai inainte cu listele negre, ca doar asa ii stirpesti pe fripturisti. Campania Coalitiei Anti este un model, pe care noi, trezitii din somnul adinc al falsei democratii, dispusi sa dam piept cu dictatura lui Basescu, o aplaudam ca la Congresul al XIV-lea. Noi vrem respect, sa fie clar!. Vrem sa fim respectati chiar si in dictatura. Mai ales in dictatura! Dar cine sintem noi? Cum cine? O intrebare de-a dreptul tendentioasa! Sintem telespectatorii Antenelor si Realitatii! Un lucru va rugam, usor cu dictatura pe scarile mogulilor, sa nu cumva sa se sparga. Ca atunci nu mai avem ce viziona. http://www.revista22.ro/usor-cu-dictatura-pe-scarile-mogulior-6927.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Joi 05 Noi 2009, 09:44 | |
| _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 08:41 | |
| Delegaţia Fondului Monetar Internaţional a venit în România pentru a face muncă de apostolat. Mai întâi, a acceptat această vizită chiar dacă nu are ca partener un guvern în deplinătatea puterilor. Apoi, au început să se întâlnească cu toată lumea: liderii tuturor partidelor parlamentare, lideri sindicali, patronate. Doar la Patriarhie cred că n-au fost. Până şi Curtea Constituţională a părut impresionată de aceste eforturi şi a judecat mai repede legile aprobate prin asumarea răspunderii, şi nu pe 9 decembrie, aşa cum anunţase iniţial. Sigur, la aceste întâlniri funcţionarii Fondului au avut de-a face şi cu reacţii care i-au făcut să se închine: un lider sindical, de exemplu, Dumitru Costin, le-a cerut celor de la FMI să nu ne mai dea niciun ban, pentru că dorea el să pedepsească pe cineva în acest fel. După ce iniţial acceptaseră un lucru rar în istoria FMI, şi anume ca o parte din bani să nu intre în vistieria Băncii Naţionale, ci să meargă la Ministerul Finanţelor, astfel ca dobânzile la împrumuturile pentru acoperirea deficitului bugetar să fie mai cu faţă umană, acum, funcţionarii FMI vin şi să ne mai tragă de mânecă, şi pentru a-i face pe oamenii politici să înţeleagă faptul că nu are niciun rost să introducă acest acord în ping-pongul politic. Adică ne rugau să avem minima înţelepciune şi să facem un minim efort pentru a încasa şi banii din următoarea tranşă. Evident că şi după aceste dovezi de bună-voinţă se vor găsi destui deştepţi iritaţi de subjugarea ţării în faţa FMI . Deci, una peste alta, FMI pare că vrea să ne ajute mai mult decât vrem să ne ajutăm noi inşine. O vorbă veche spune că Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n traistă; FMI vrea să ne bage şi-n traistă. Pe de altă parte, cam toate prognozele serioase ale unor instituţii financiare internaţionale, mari bănci străine, chiar şi agenţii de rating prevăd că anul viitor economia românească va reîncepe să crească. Agenţia de rating Fitch, de exemplu, pare să fie cea mai optimistă şi vede o creştere de două procente în 2010. Aceste prognoze nu numai că nu provoacă entuziasm, dar chiar sunt întâmpinate de către Cassandrele autohtone cu mârâieli şi neîncredere, în cazul în care nu sunt pur şi simplu ignorate. Oricât de greu ar părea de crezut, cel mai probabil este că anul viitor economia românească va reintra pe creştere, indiferent ce guvern vom avea. Bazele au fost puse din acest an: legea salarizării unice şi cea referitoare la restructurarea agenţiilor reprezintă paşi mari pe drumul eficientizării cheltuielilor publice.În plus, FMI va veghea ca dezmăţul din 2007 şi 2008 să nu mai poată avea loc, iar în ţările mari criza dă semne de slăbiciune; şi, poate, vom fi învăţat cu toţii că bugetul statului nu e un sac fără fund. http://www.capital.ro/articol/fmi-ne-baga-si-n-traista-127679.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 10:22 | |
| - Citat :
- poate, vom fi învăţat cu toţii că bugetul statului nu e un sac fără fund.
Uite asa aflam si noi de ce nu mai sunt bani la buget, de ce basescu-boc ne-au imprumutat la FMI si unde s-au si topit banii din imprumt, ca iar nu mai sunt Candidat pe banii noştri: Cu cât sponsorizează bugetul de stat campania lui Băsescu cât ne costă deplasările electorale sub acoperire prezidenţială ale lui Traian Băsescu.
Ce zici, Cristina, ce "paşi mari pe drumul eficientizării cheltuielilor publice" face domnul presedinte?
Sau cheltuielile lui basescu nu se pun? presedinte risipitor _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 12:28 | |
| Draga Aurora, Te informez, cu aceasta ocazie, ca eu nu am norma la numarul de postari ca sa repet aceeasi postare pe toate topicurile posibile si imposibile, ca e off-topic sau nu, ca atare te rog citeste aici http://luminalumii.forumz.ro/intern-f107/respect-pentru-premierul-boc-t1019-55.htm#60992 raspunsul meu la intrebarea ta obsesiv-repetitiva (no-offense, parol!) ... ps: scuze tuturor pentru off-topic, dar -deh- daca Aurora tot insista sa-mi afle parerea, eu nu o pot opri ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 14:14 | |
| Cristina, ala era raspunsul tau? ala era raspunsul unor useri, ca dioar nu esti tu "naiv". Ti-am raspuns si eu acolo. Si nu ca as fi "obsesiv-repetitiva" dar m-as mai conversa si eu cu tine, nu cu roncea si indianu si euforia _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 14:48 | |
| - aurora a scris:
- Cristina, ala era raspunsul tau? ala era raspunsul unor useri, ca dioar nu esti tu "naiv".
Ti-am raspuns si eu acolo. Si nu ca as fi "obsesiv-repetitiva" dar m-as mai conversa si eu cu tine, nu cu roncea si indianu si euforia Aurora, repet: raspunsul meu este in acelasi gind cu cel al userilor respectivi. Daca vrei, iti fac si-un desen, ca sa-ntelegi ... Iata-l : _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 17:58 | |
| "Basescu nu se joaca"? bineinteles ca nu.
In acest moment, nu exista in Romania NICIUN ORGANISM , NICI O PUTERE, NICI O INSTITUTIE, NIMENI care sa poata controla, verifica, actiunile presedintelui basescu, modul in care sunt cheltuiti banii publici, fondurile presedentiei.
Mai exista un stat democratic in lumea asta unde presedintele dispune discretionar de banii publici?
Se acrediteaza ideea ca un astfel de fapt este normalitate. Ei bine, NU, eu nu cred ca asa ceva este normal.
Basescu se foloseste de bani publici pentru campania sa. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 18:08 | |
| Bine, bine, cum spui tu, Aurora ...Asa e, ai dreptate, tu le stii pe toate, bref, iti ofer acest card : _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 18:32 | |
| dada, cristina, in lipsa de alte argumente foloseste ... cardul!
inteleg ca nu te deranjeaza ca Basescu se foloseste de bani publici pentru campania sa. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mar 10 Noi 2009, 18:58 | |
| Aici discutia nu se refera la ce ma deranjeaza sau nu pe mine, adica la persoana mea, draga Aurora . Deci, : CSM nu va sesiza Curtea Constitutionala asa cum vrea Crin AntonescuAntonescu baga Justitia in campanieCandidatul PNL la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu, a cerut marti CSM-ului sa rezolve conflictul dintre presedinte si Parlament. Crin Antonescu spune ca presedintele nu a tinut cont de o hotarare luata de Parlament prin care i se cerea sa il nominalizeze premier pe Klaus Johannis.Seful CSM, Virgil Andreies, a declarat, marti, ca va sesiza Curtea Constitutionala doar atunci cand va aprecia ca exista un conflict juridic intre puterea judecatoreasca si celelalte autoritati, precizand ca justitia trebuie delimitata de campaniile electorale, relateaza ziare.com. "Voi sesiza Curtea Constitutionala doar atunci cand voi aprecia ca exista un conflict juridic intre puterea judecatoreasca, a carei independenta este garantata de catre Consiliul Superior al Magistraturii, si celelalte autoritati ale statului. Este un drept conferit de art. 146 alin.1 lit. e din Constitutie si art. 24 alin. 3 lit. f din Legea nr. 317 din 2004, privind Consiliul Superior al Magistraturii. Orice alta interpretare data legii echivaleaza cu o imixtiune in drepturile si obligatiile constitutionale recunoscute celorlalte puteri ale statului, de neacceptat intr-un spatiu al justitiei si al legalitatii. Justitia trebuie lasata sa functioneze exclusiv in limitele asigurarii functionarii statului de drept si trebuie delimitata de campaniile electorale, datorita rolului pe care il are - de asigurare a echilibrului intre puteri, a legalitatii si impartialitatii in realizarea justitiei.", a declarat Virgil Andreies, citat de NewsIn. http://www.revista22.ro/-csm-nu-va-sesiza-curtea-constitutionala-asa-cum-vrea-crin-antonescu-6973.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) Mier 11 Noi 2009, 15:06 | |
| - aurora a scris:
- "Basescu nu se joaca"? bineinteles ca nu.
In acest moment, nu exista in Romania NICIUN ORGANISM , NICI O PUTERE, NICI O INSTITUTIE, NIMENI care sa poata controla, verifica, actiunile presedintelui basescu, modul in care sunt cheltuiti banii publici, fondurile presedentiei.
Mai exista un stat democratic in lumea asta unde presedintele dispune discretionar de banii publici?
Se acrediteaza ideea ca un astfel de fapt este normalitate. Ei bine, NU, eu nu cred ca asa ceva este normal.
Basescu se foloseste de bani publici pentru campania sa. Da nu mai incape nici cea mai vaga indoiala Aurora si nici n-are scrupule sau vreun pic de jena,eu in viata mea n-am vazut un om atit de grobian si asta o spun si tinerii pe care-i cunosc oricum de nu iese George Laurentiu toate voturile merg la Geoana:( | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne (I) | |
| |
| | | | Ştiri politice interne (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |