LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
padure internet google sibiu politica 1918 problema taieri nicuvar mediu muzica_traditionala efremovivanantonovici reclame humanitas romana CPSF 1 comment-143 Popasul istorie 23 brasov Limba Fantasy curiozitati drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)

In jos 
+17
ostrovna
Cristina
rolia
cactus
Layla
ACCENT
TUDOR
bulache
Anahoret
zuum
zaraza26
nicuvar
abba
Karima
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 23 Sept 2009, 02:34

Sărut mâna Karima ! şi bine ai venit în casa mea. Eu sunt cel care-ţi mulţumeşte pentru apreciere.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 23 Sept 2009, 02:39

ostrovna a scris:
Wow,ce drumetii:)

N-ai obosit puiul mic?

"Studenta" a fost la grădiniţă şi nu m-a însoţit.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyDum 27 Sept 2009, 21:32

Preumblarea-n prag de seară ar mai fi de completat cu ceea ce nu am putut fotografia. Două ciute zbenguindu-se pe câmp şi un uli singuratic ce se odihnea pe un drot de telegraf, dar care nu m-a lăsat să mă apropii de el.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyDum 27 Sept 2009, 21:54

Astăzi am fost LA PAS prin BRAŞOV imaginile sunt la preumblări, dar fără comentarii. Să văd dacă Milu nost şi Zuum îşi mai aduc aminte de ele. Da pe lângă cele vechi, sunt şi imagini noi, dar zonele trebuie să fie cunoscute. Cred eu.

Un lucru n-am mai găsit. Crişma unde mergeam să mâncăm "ciorbă de perişoare" şi alte specialităţi la preţuri convenabile pentru noi, şcolerii de atunci.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyLun 28 Sept 2009, 01:27

Care crâsmă? Aceea mai jos de Livada Postei, pe Strada Lungă?
Aici consumam cea mai bună ciorbă de burtă când plecam cu trupa de handbal.

Cum să nu fie cunoscute acele locuri?
Un colt de munte dacă se vede, după el mă orientez, eventual. smile

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyLun 28 Sept 2009, 07:59

Nu este vorba de crâşma de pe Strada Lungă. Pe strada ce coboară de la Poarta Schei era o crâşmă. Acum este desfiinţată. Casa există, dar a fost modificată.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMar 29 Sept 2009, 02:40

abbilbal a scris:
...pe lângă cele vechi, sunt şi imagini noi, dar zonele trebuie să fie cunoscute. Cred eu.
Sunt anumite clădiri pe care nu le cunosc. Normal că au apărut si unele noi acum...

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMar 29 Sept 2009, 10:00

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
LA PAS prin BRAŞOV

Tot ce pot spune: multumesc! hug

Cu multă plăcere Emil. Ştiam că-ţi voi face o bucurie cu pozele din Braşov. Doar ţi-am promis.

A fost un circuit de patru ore şi nu am mers pe aceeaşi stradă decât de la gară la prima intersecţie. Dar, din grabă, am mai scăpat şi multe alte locuri cunoscute. Cum ar fi, spre exemplu, "HIDROMECANICA", biserica Sf.Nicolae din Schei, magazinul central de lângă piaţă şi altele.

Dar, una lângă alta, patru ore ai fost şi tu cu mine prin Braşov.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 30 Sept 2009, 01:42

abbilbal a scris:
Ştiam că-ţi voi face o bucurie cu pozele din Braşov. Doar ţi-am promis.

Dar, una lângă alta, patru ore ai fost şi tu cu mine prin Braşov.
Ai promis dar nu mă asteptam ca în câteva zile de la promisiune, deja să fii în Brasov.
Excelent! thumb_yello

Ai perfectă dreptate: m-am plimbat cu tine si nu mică a fost plăcerea. thumb_yello

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 30 Sept 2009, 01:43

Mihaela a scris:
Am invatat singura pana la un moment dat, insa am ales sa merg din nou la facultate si sa invat temeinic informatica la un nivel ridicat, si singurul lucru pe care mi-l doresc este sa reusesc sa tin pasul cu colegii mei...

Mai ai ?

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptySam 03 Oct 2009, 11:15

Îmi este tot mai greu s-o fotografiez pe Puiu Mic. S-a învăţat să fugă din cadru. Ştie că se pot face fotografii dacă se strâmbă sau pune mâinile la ochişori şi atunci a găsit soluţia. Să fugă. Uneori reuşesc să-i fac fotografii fugind, dar de cele mai multe ori nu.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMar 06 Oct 2009, 11:05

abbilbal a scris:
Îmi este tot mai greu s-o fotografiez pe Puiu Mic. S-a învăţat să fugă din cadru. Ştie că se pot face fotografii dacă se strâmbă sau pune mâinile la ochişori şi atunci a găsit soluţia. Să fugă. Uneori reuşesc să-i fac fotografii fugind, dar de cele mai multe ori nu.

Laughing Las' ca-i trec si mofturile astea... Unde s-a vazut fetita sa nu aiba poze? Nu-i mai faci... si uita-te la alea vechi. Cum reactioneaza?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptySam 10 Oct 2009, 01:49

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:

Laughing Las' ca-i trec si mofturile astea... Unde s-a vazut fetita sa nu aiba poze? Nu-i mai faci... si uita-te la alea vechi. Cum reactioneaza?

Nu reacţionează nicicum. Se uită la ele şi gata.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptySam 10 Oct 2009, 15:51

Important este că în noul tău avatar, banana a iesit în întregime. Laughing

Abby, dacă vrei, trimite-mi poza întreagă si o prelucrez eu ca să fiti toti trei (nu doar banana!) în imaginea mentionată.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptySam 10 Oct 2009, 19:01

Emil Condor a scris:
Important este că în noul tău avatar, banana a iesit în întregime. Laughing

Abby, dacă vrei, trimite-mi poza întreagă si o prelucrez eu ca să fiti toti trei (nu doar banana!) în imaginea mentionată.

Nu ai ce prelucra. Aşa e poza. Un ochi io, un ochi ea, jumătate de nas io, jumătate de nas ea şi banana toată. Tocmai ăsta-i şpilu avatarului. Nu am întins suficient mâna.

Da banana şi stâlpu ăla în capul meu să fi vrut, nu ieşeau aşa.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 21 Oct 2009, 12:53

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:

Nu reacţionează nicicum. Se uită la ele şi gata.

Tu te uiti la alea vechi si ii spui cum a iesit acolo...i le comentezi. Dar vad ca deja ati mai facut poze de cand am scris randurile de mai sus. smile
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 21 Oct 2009, 12:58

abbilbal a scris:
Cărarea pe care am venit se uneşte cu un drum utilivat de motorizaţi, după cum arată urma LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Dscn5886w.th, că doar motorizaţii nu se încumetă să meargă pe jos nici prin pădure.

În drumul meu am întâlnit şi brânduşe de toamnă LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Dscn5887m.th LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Dscn5888g.th ieşite timid de sub frunzele căzute.

Foarte bine ti-au iesit pozele! mwah! hug
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 21 Oct 2009, 16:21

Noa d-apăi tu Zaraza dragă, că chipurile or ieşit bine, nu-i meritu meu. E meritul chiparniţei. Io numa am apăsat pe bumb. De lucram cu chiparniţa bătrână, ziceam şi eu că am reglat-o cum o trăbuit. Da asta se reglează singură şi nu-mi place că nu mai pot face chipuri cu planul doi luat cadru principal şi prim-planul voalalt, cum se făcea cândva cu "Zenitul" ori "Eastarul". Da, s-or dus vremurile alea şi nu să mai întorc. De acuma io-s bătrân, nu chiparniţa.

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 21 Oct 2009, 16:24

Despre ce banana e vorba ca eu nu o vad! Very Happy
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyMier 21 Oct 2009, 23:58

Am avut un avatar în care nu am prins decât jumătate din profilul meu, jumătate din profilul lui Ioana şi o banană între noi.

Fotografia o poţi vedea la preumblări cam a doua pagină spre stânga.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 22 Oct 2009, 16:43

Astăzi peste urbea mea s-a aşternut o zi specifică de toamnă.

Dimineaşa, când zorile au bătut la geamul meu LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Dscn6662c.th am terminat treaba LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Dscn6661.th.

A răsărit soarele LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Dscn6663e.th, dar de şugubăţ ce e, refuză să mai bată la geamul meu LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Dscn6664k.th. Se uită chiorâş la mine. E bine totuşi că se uită, şi azi când am venit cu Puiu Mic de la grădiniţă a fost chiar cald şi bine. Am făcut un ocol mai mare, căci a trebuit plătit telefonul lu moşu şi treaba asta se face taman în oraşul de jos. Pe drum, Puiu Mic era să adoarmă în mai multe rânduri pe bicicletă şi pentru a nu adormi, moşu a pus-o să spună poezii şi cântecele.
Până la urmă somnul a fugit şi ne-am oprit puţin şi la hinte, dar odată ajunşi acasă, Puiu Mic a adormit mâncând.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyJoi 22 Oct 2009, 17:19

abbilbal a scris:
Astăzi peste urbea mea s-a aşternut o zi specifică de toamnă.

Dimineaţa, când zorile au bătut la geamul meu am terminat treaba.

A răsărit soarele, dar de şugubăţ ce e, refuză să mai bată la geamul meu. Se uită chiorâş la mine. E bine totuşi că se uită, şi azi când am venit cu Puiu Mic de la grădiniţă a fost chiar cald şi bine. Am făcut un ocol mai mare, căci a trebuit plătit telefonul lu moşu şi treaba asta se face taman în oraşul de jos. Pe drum, Puiu Mic era să adoarmă în mai multe rânduri pe bicicletă şi pentru a nu adormi, moşu a pus-o să spună poezii şi cântecele.
Până la urmă somnul a fugit şi ne-am oprit puţin şi la hinte, dar odată ajunşi acasă, Puiu Mic a adormit mâncând.

Si aici e sugubat. La serviciu s-a inseninat cu fiecare ora ce trecea, iar cand am ajuns acasa... stau si admir norii. Dar sunt zdrente-zdrente, asa ca vad si cerul senin prin ei. acord
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyVin 23 Oct 2009, 17:11

Astăzi primăvara a venit din nou la noi. A fost cald şi am decis că mai merge o freză chelie.

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptyVin 23 Oct 2009, 17:58

abbilbal a scris:
Astăzi primăvara a venit din nou la noi. A fost cald şi am decis că mai merge o freză chelie.

gata? te-ai tuns, ras şi frezat? ia să te vedem sunny

te-a plăcut PuiuMic?

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 EmptySam 24 Oct 2009, 01:37

Ei, Puiu Mic mă tot mângâie cu mânuţa pe chelie. I se dedă.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 31 Empty

Sus In jos

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
Sus 
Pagina 31 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» HaZ şi RaS la abbilbal
» POPASUL ABBILBAL
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: