| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|
+17ostrovna Cristina rolia cactus Layla ACCENT TUDOR bulache Anahoret zuum zaraza26 nicuvar abba Karima aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 01 Dec 2009, 01:13 | |
| - abbilbal a scris:
- Am mai avut două măsele pe maxilarul superior şi le-am zvârlit afară.
Deci, acum putem afirma despre tine că ai un gol plin de durere! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 01 Dec 2009, 14:46 | |
| Azi, de 1 Decembrie, am ieşit prin târg şi am dat peste un mare bâlci. Tarabe peste tarabe, rotitoare carusel, trenuleţe, maşinuţe, copilaşi buluc, lume peste lume, saltimbaci de tot felul, inclusiv politici, mici, bere, peşti prăjiţi, vin fiert, ginars şi alte dealea aduse din străini. Toate astea pentru mine, ca simplu muritor. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 01 Dec 2009, 15:02 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 02 Dec 2009, 12:52 | |
| - dolion a scris:
- Te-ai gandit vreodata, Liviu, cum ar fi fost viata ta fara Puiu Mic? Cu ce ti-ai fi umplut ziua, ca sa nu te plictisesti? Mare lucru e un nepotel! Ti-am mai spus ca mie nu mi-a harazit nici unul din copii vreunul. Si timpul trece, imbatranesc si m-am dus, fara folos deplin. Si tare mult mi-am dorit unul, sa pot transmite mai departe tot ce-am agonisit o viata. Spiritual vorbind, nu material, cu toate ca le ramane destul dupa mine, dar asta prea putin conteaza in ochii mei!
E destul de trist ce spui tu... Dar chiar nu te-ai gandit ca se poate intampla si asa? Dumnezeu vrea sa ne desavarsim, nu sa desavarsim. Asta e pe locul doi. El oranduieste ce va face fiecare. Eu, de exemplu, as vrea foarte mult sa seman in lumea asta dreptate si adevar. Si deocamdata uite ca a aparut miscarea aia. Nu se stie daca se va alege ceva de ea, dar nu poti sa stii niciodata la ce foloseste ceva. La vremea pensionarii as avea multe de facut, numai sa fiu sanatoasa, deci trebuie sa am grija de sanatatea mea si a sotului. Mi-ar place sa ma ocup cumva de un adapost pentru caini, pentru animale. Deocamdata, din anumite motive, nu initiez nimic, dar atunci voi avea timp, in primul rand. Apoi as vrea sa organizez ceva pentru pensionari, in oras nu exista asa ceva si cred ca va fi foarte greu sa mentin armonie intre oameni preocupati sa critice defectele altora. Si, desigur, sa calatoresc, sa vad macar tara asta frumoasa, locuri pe unde nu voi reusi pana atunci sa le vad. Si daca din ceva motive nu se vor putea materializa acestea, as putea sa ma duc la Centrul pentru copii sa le citesc povesti. P.S. Imi place avatarul tau. Aduci si cadouri sau numai bunadispozitie? | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 03 Dec 2009, 08:59 | |
| Pentru cadouri, ne separa distanta, zaraza! Am spus deseori ca imi doresc sa ne putem intalni cei de pe forum, "face to face", curios fiind de surpriza ce ne-o poate oferi ineditul. Am putea fi prieteni pe vecie, sau ne-am trezi dusmani fara voie? Online, ne intelegem minunat (cu mici exceptii!), nu stiu cum ar fi sa traim in acelasi oras. Ne-am mai cauta unul pe altul? Mister! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 03 Dec 2009, 15:07 | |
| - dolion a scris:
- Pentru cadouri, ne separa distanta, zaraza! Am spus deseori ca imi doresc sa ne putem intalni cei de pe forum, "face to face", curios fiind de surpriza ce ne-o poate oferi ineditul. Am putea fi prieteni pe vecie, sau ne-am trezi dusmani fara voie? Online, ne intelegem minunat (cu mici exceptii!), nu stiu cum ar fi sa traim in acelasi oras. Ne-am mai cauta unul pe altul? Mister!
Imi place sa cred ca va voi intalni pe toti cei din Romania, pocco a pocco. In ce priveste cei de peste hotare, mai trebuie sa asteptam sa ne fie cursul euro favorabil, asa cum da pronosticuri Emil. Si a zis-o de doua ori. Chiar am inceput sa sper! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 03 Dec 2009, 15:23 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...sa asteptam sa ne fie cursul euro favorabil, asa cum da pronosticuri Emil. Si a zis-o de doua ori. Chiar am inceput sa sper
Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură. Adică : X lei salariu : valoarea de schimb în EUR, şi se va avea grijă ca raportul de schimb Leu - Euro să nu fie favorabil românilor. Şi atunci degeaba EURO va fi mai tare decât alte valute, când pentru români nu vor fi EURO. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 03 Dec 2009, 15:28 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- ...sa asteptam sa ne fie cursul euro favorabil, asa cum da pronosticuri Emil. Si a zis-o de doua ori. Chiar am inceput sa sper
Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură. Adică : X lei salariu : valoarea de schimb în EUR, şi se va avea grijă ca raportul de schimb Leu - Euro să nu fie favorabil românilor. Şi atunci degeaba EURO va fi mai tare decât alte valute, când pentru români nu vor fi EURO. Dar eu voiam de fapt sa am bani numai cat costa transportul. Se va ieftini biletul! Daca eu vreau sa merg acolo, tot voi merge, castig eu cat trebuie... De fapt tu esti cam pesimist. Uiti ca romanii au o tara frumoasa. Totul e sa fie la nivelul ei. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 03 Dec 2009, 15:35 | |
| - zaraza26 a scris:
- De fapt tu esti cam pesimist.
Ca orice pensionar, mai ales că la noi cerul e de plumb. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 05 Dec 2009, 16:42 | |
| În noaptea asta dacă nu aveam scaunele instalate ca opritori, Puiul Mic ar fi ajuns sub pat. Toată noaptea a dormit cuibărită între pat şi scaune. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 05 Dec 2009, 21:49 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură. Pesimistule! Bineînteles că o să fie posibilitatea despre care vorbim. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 06 Dec 2009, 21:54 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- ......
Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură. Pesimistule! Bineînteles că o să fie posibilitatea despre care vorbim. Probabil o să vină şi posibilitatea aia. Dar nu pentru pensionari şi mritorii plătiţi cu salariu minimum pe economie, care sunt cei mai mulţi. | |
|
| |
Haifa
Numarul mesajelor : 84 Data de inscriere : 26/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 06 Dec 2009, 21:57 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- ......
Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură. Pesimistule! Bineînteles că o să fie posibilitatea despre care vorbim. Probabil o să vină şi posibilitatea aia. Dar nu pentru pensionari şi mritorii plătiţi cu salariu minimum pe economie, care sunt cei mai mulţi. Trebuie timp pentru a ajunge la situatia aceea. Dar vom ajunge. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 06 Dec 2009, 22:29 | |
| Să dea Dumnezeu Haifa, dar eu nu voi mai prinde acel timp. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 06 Dec 2009, 22:46 | |
| Azi Puiu Mic m-a învăţat o nouă tehnică de scoatere a cizmuliţelor din picioruşe. Stând pe scăunel cu picioare pe un scaun mare. Nu se vede prea bine pentru că şi-a ridicat mânuţa până să declanşeze aparatul. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 07 Dec 2009, 17:02 | |
| Ce fotografii a mai făcut Puiu Mic ? Iată-le : Drumul roşu
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 07 Dec 2009, 22:08, editata de 2 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 07 Dec 2009, 17:03 | |
| Lampa din pistă : | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 07 Dec 2009, 22:13 | |
| Pregătire pentru scoaterea ghetuţelor : | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 08 Dec 2009, 22:17 | |
| Am învăţat să folosim foarfeca. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 09 Dec 2009, 02:18 | |
| Ce te faci cand va TREBUI sa mearga la scoala.... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 09 Dec 2009, 08:18 | |
| În primul rând respectăm programul, apoi respectâm pe doamna învăţătoare şi învăţăm să ignorăm copiii răi. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 11 Dec 2009, 17:09 | |
| După matură reflecţie, doresc sa te anunţ că al nostru "Contract de prietenie" a fost reînnoit pentru anul 2009 - 2010. Nu subaprecia pe nimeni, păstrează în inima ta fiecare persoană căci într-o zi ai putea sa-ţi aminteşti şi să-ţi dai seama că ai pierdut un diamant pentru că erai foarte ocupat să aduni pietre. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 11 Dec 2009, 18:33 | |
| Preacinstite, aşa cum am zis, "Promisu-i promis!". Am revenit după nebuneala alegerilor... dacă mă mai primiţi. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 11 Dec 2009, 18:48 | |
| Anahoretule, uşa îi deschisă. Hai la un ghinars. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
| |
|
| |
| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|