LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov taieri curiozitati romana nicuvar mediu sibiu drumetie comment-143 reclame padure internet 1918 humanitas 1 istorie google efremovivanantonovici muzica_traditionala CPSF problema politica Fantasy Popasul 23 Limba
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)

In jos 
+17
ostrovna
Cristina
rolia
cactus
Layla
ACCENT
TUDOR
bulache
Anahoret
zuum
zaraza26
nicuvar
abba
Karima
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMar 01 Dec 2009, 01:13

abbilbal a scris:
Am mai avut două măsele pe maxilarul superior şi le-am zvârlit afară.
Deci, acum putem afirma despre tine că ai un gol plin de durere! Laughing

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMar 01 Dec 2009, 14:46

Azi, de 1 Decembrie, am ieşit prin târg şi am dat peste un mare bâlci. Tarabe peste tarabe, rotitoare carusel, trenuleţe, maşinuţe, copilaşi buluc, lume peste lume, saltimbaci de tot felul, inclusiv politici, mici, bere, peşti prăjiţi, vin fiert, ginars şi alte dealea aduse din străini. Toate astea pentru mine, ca simplu muritor.

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7169h LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7170x.th

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMar 01 Dec 2009, 15:02

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7171 LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7172.th LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7173f.th

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMier 02 Dec 2009, 12:52

dolion a scris:
Te-ai gandit vreodata, Liviu, cum ar fi fost viata ta fara Puiu Mic? Cu ce ti-ai fi umplut ziua, ca sa nu te plictisesti? Mare lucru e un nepotel! Ti-am mai spus ca mie nu mi-a harazit nici unul din copii vreunul. Si timpul trece, imbatranesc si m-am dus, fara folos deplin. Si tare mult mi-am dorit unul, sa pot transmite mai departe tot ce-am agonisit o viata. Spiritual vorbind, nu material, cu toate ca le ramane destul dupa mine, dar asta prea putin conteaza in ochii mei!

E destul de trist ce spui tu... Dar chiar nu te-ai gandit ca se poate intampla si asa? Dumnezeu vrea sa ne desavarsim, nu sa desavarsim. Asta e pe locul doi. El oranduieste ce va face fiecare. Eu, de exemplu, as vrea foarte mult sa seman in lumea asta dreptate si adevar. Si deocamdata uite ca a aparut miscarea aia. Nu se stie daca se va alege ceva de ea, dar nu poti sa stii niciodata la ce foloseste ceva. La vremea pensionarii as avea multe de facut, numai sa fiu sanatoasa, deci trebuie sa am grija de sanatatea mea si a sotului. Mi-ar place sa ma ocup cumva de un adapost pentru caini, pentru animale. Deocamdata, din anumite motive, nu initiez nimic, dar atunci voi avea timp, in primul rand. Apoi as vrea sa organizez ceva pentru pensionari, in oras nu exista asa ceva si cred ca va fi foarte greu sa mentin armonie intre oameni preocupati sa critice defectele altora. Si, desigur, sa calatoresc, sa vad macar tara asta frumoasa, locuri pe unde nu voi reusi pana atunci sa le vad. smile Si daca din ceva motive nu se vor putea materializa acestea, as putea sa ma duc la Centrul pentru copii sa le citesc povesti. flower

P.S. Imi place avatarul tau. Aduci si cadouri sau numai bunadispozitie? Wink hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 03 Dec 2009, 08:59

Pentru cadouri, ne separa distanta, zaraza! Am spus deseori ca imi doresc sa ne putem intalni cei de pe forum, "face to face", curios fiind de surpriza ce ne-o poate oferi ineditul. Am putea fi prieteni pe vecie, sau ne-am trezi dusmani fara voie? Online, ne intelegem minunat (cu mici exceptii!), nu stiu cum ar fi sa traim in acelasi oras. Ne-am mai cauta unul pe altul? Mister!

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 03 Dec 2009, 15:07

dolion a scris:
Pentru cadouri, ne separa distanta, zaraza! Am spus deseori ca imi doresc sa ne putem intalni cei de pe forum, "face to face", curios fiind de surpriza ce ne-o poate oferi ineditul. Am putea fi prieteni pe vecie, sau ne-am trezi dusmani fara voie? Online, ne intelegem minunat (cu mici exceptii!), nu stiu cum ar fi sa traim in acelasi oras. Ne-am mai cauta unul pe altul? Mister!

Imi place sa cred ca va voi intalni pe toti cei din Romania, pocco a pocco. In ce priveste cei de peste hotare, mai trebuie sa asteptam sa ne fie cursul euro favorabil, asa cum da pronosticuri Emil. Si a zis-o de doua ori. Chiar am inceput sa sper! hug
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 03 Dec 2009, 15:23

zaraza26 a scris:
...sa asteptam sa ne fie cursul euro favorabil, asa cum da pronosticuri Emil. Si a zis-o de doua ori. Chiar am inceput sa sper

Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură. Adică : X lei salariu : valoarea de schimb în EUR, şi se va avea grijă ca raportul de schimb Leu - Euro să nu fie favorabil românilor. Şi atunci degeaba EURO va fi mai tare decât alte valute, când pentru români nu vor fi EURO.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 03 Dec 2009, 15:28

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
...sa asteptam sa ne fie cursul euro favorabil, asa cum da pronosticuri Emil. Si a zis-o de doua ori. Chiar am inceput sa sper

Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură. Adică : X lei salariu : valoarea de schimb în EUR, şi se va avea grijă ca raportul de schimb Leu - Euro să nu fie favorabil românilor. Şi atunci degeaba EURO va fi mai tare decât alte valute, când pentru români nu vor fi EURO.

Dar eu voiam de fapt sa am bani numai cat costa transportul. Se va ieftini biletul! Very Happy Daca eu vreau sa merg acolo, tot voi merge, castig eu cat trebuie...
De fapt tu esti cam pesimist. Uiti ca romanii au o tara frumoasa. Totul e sa fie la nivelul ei. smile
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyJoi 03 Dec 2009, 15:35

zaraza26 a scris:
De fapt tu esti cam pesimist.

Ca orice pensionar, mai ales că la noi cerul e de plumb. so funny!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptySam 05 Dec 2009, 16:42

În noaptea asta dacă nu aveam scaunele instalate ca opritori, Puiul Mic ar fi ajuns sub pat. Toată noaptea a dormit cuibărită între pat şi scaune.

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7210

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptySam 05 Dec 2009, 21:49

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:

Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură.
Pesimistule!
Bineînteles că o să fie posibilitatea despre care vorbim. cheers

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyDum 06 Dec 2009, 21:54

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
......
Nu-ţi face speranţe deşarte Zaraza. Când România va trece la EURO veniturile populaţiei vor fi pe măsură.
Pesimistule!

Probabil o să vină şi posibilitatea aia. Dar nu pentru pensionari şi mritorii plătiţi cu salariu minimum pe economie, care sunt cei mai mulţi.

Haifa

Numarul mesajelor : 84
Data de inscriere : 26/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyDum 06 Dec 2009, 21:57

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
......
Pesimistule!

Probabil o să vină şi posibilitatea aia. Dar nu pentru pensionari şi mritorii plătiţi cu salariu minimum pe economie, care sunt cei mai mulţi.
Trebuie timp pentru a ajunge la situatia aceea. Dar vom ajunge.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyDum 06 Dec 2009, 22:29

Să dea Dumnezeu Haifa, dar eu nu voi mai prinde acel timp.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyDum 06 Dec 2009, 22:46

Azi Puiu Mic m-a învăţat o nouă tehnică de scoatere a cizmuliţelor din picioruşe. Stând pe scăunel cu picioare pe un scaun mare.

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7235

Nu se vede prea bine pentru că şi-a ridicat mânuţa până să declanşeze aparatul.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Dec 2009, 17:02

Ce fotografii a mai făcut Puiu Mic ? Iată-le :

Drumul roşu

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7237

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 07 Dec 2009, 22:08, editata de 2 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Dec 2009, 17:03

Lampa din pistă :

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7236

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyLun 07 Dec 2009, 22:13

Pregătire pentru scoaterea ghetuţelor :

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7240

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMar 08 Dec 2009, 22:17

Am învăţat să folosim foarfeca.

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7261s

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMier 09 Dec 2009, 02:18

Ce te faci cand va TREBUI sa mearga la scoala....
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyMier 09 Dec 2009, 08:18

În primul rând respectăm programul, apoi respectâm pe doamna învăţătoare şi învăţăm să ignorăm copiii răi.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyVin 11 Dec 2009, 17:09

După matură reflecţie,

doresc sa te anunţ că al nostru "Contract de prietenie"

a fost reînnoit pentru anul 2009 - 2010.

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 2i0zs0j

Nu subaprecia pe nimeni,
păstrează în inima ta fiecare persoană
căci într-o zi ai putea sa-ţi aminteşti
şi să-ţi dai seama că ai pierdut un diamant
pentru că erai foarte ocupat să aduni pietre.

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyVin 11 Dec 2009, 18:33

Preacinstite, aşa cum am zis, "Promisu-i promis!".
Am revenit după nebuneala alegerilor... dacă mă mai primiţi.

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyVin 11 Dec 2009, 18:48

Anahoretule, uşa îi deschisă. Hai la un ghinars.

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Vodka1

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 EmptyDum 20 Dec 2009, 11:30

Îndrăzneala scatiului :

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7402.th LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Dscn7403

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 35 Empty

Sus In jos

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
Sus 
Pagina 35 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» HaZ şi RaS la abbilbal
» POPASUL ABBILBAL
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: