LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1 muzica_traditionala curiozitati CPSF problema sibiu drumetie google internet efremovivanantonovici Limba nicuvar Fantasy comment-143 23 mediu romana reclame Popasul istorie 1918 politica brasov taieri padure humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)

In jos 
+17
ostrovna
Cristina
rolia
cactus
Layla
ACCENT
TUDOR
bulache
Anahoret
zuum
zaraza26
nicuvar
abba
Karima
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyLun 16 Noi 2009, 19:32

Te aştept cu o porţie de vin din Podgoria balcon şi pe Doina cu flori de sezon şi o cafea în urecehe de măgar acord noroc! flower

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMier 18 Noi 2009, 07:35

Pentru Puiu Mic:

Copilasi minunati si iubiti!

Lumea îngerilor revarsa peste voi chiar acum când cititi o ploaie de stelute de aur pline de binecuvântari! Noi îngerii vrem sa stiti ca va suntem mereu alaturi. Suntem lânga voi când va treziti dimineata, când mergeti la scoala, când va faceti lectiile, când sunteti suparati sau fericiti. Va veghem mereu din Împaratia norilor si stim ca si voi ne puteti vedea. Trebuie doar sa închideti ochii si sa ne chemati! Veti simti ca aripile noastre va mângâie obrajiorii si inimioara va tresalta de bucurie. Acesta e semnalul ca am venit la voi si suntem gata sa va îndeplinim toate dorintele frumoase. Vrem sa stiti ca noi va iubim pe toti la fel si ca indiferent de greselile voastre noi vedem mereu doar acea parte din voi care este buna, pentru ca acea parte este singura adevarata.

TOTI COPIII SUNT FOARTE IMPORTANTI!

Sa nu credeti când va spune cineva altfel! Voi sunteti darurile lui Dumnezeu pentru acest Pamant! Voi uniti oamenii cu râsul vostru si aduceti pacea si prospetimea pretutindeni. Prin jocul vostru le aratati oamenilor mari ce inseamna sa isi gaseasca linistea si armonia. Voi sunteti puri asa cum si noi îngerii suntem si de aceea puteti vindeca lumea. Voi sunteti cei mai pretiosi profesori pentru ca îi învatati pe oameni ce înseamna simplitatea.

Sunteti iubiti si protejati! Amintiti-va asta mereu!

(Ligia Luminita Tonita)

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMier 18 Noi 2009, 09:37

abbilbal a scris:
Ura, ura, ura, azi am terminat prima parte a procesului de vinificaţie. Noua tehnologie a dat rezultate bune. Sper să n-o uit până la anu.

Si daca o uiti, tot un proces imbunatatit vei folosi! hug2 thumb_yello
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMier 18 Noi 2009, 23:55

Azi a fost o zi faină. Soare, cald, preumblare, vinificare în partea a II-a terminată. Aşa că, la Crăciun vă ofer must (sirop de struguri) şi la Paşti, vin de anul ăsta. noroc!

La anul, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne-om descurca cumva. Chiar şi fără struguri.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 19 Noi 2009, 15:33

abbilbal a scris:
Azi a fost o zi faină. Soare, cald, preumblare, vinificare în partea a II-a terminată. Aşa că, la Crăciun vă ofer must (sirop de struguri) şi la Paşti, vin de anul ăsta. noroc!

La anul, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne-om descurca cumva. Chiar şi fără struguri.

N-am vazut soare decat marti, pe drum la Cluj, ca a tras cu ochiul... Aseara tarziu am vazut stele si cam atat... Zi-i sa mai vina pe la noi! sunny
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 19 Noi 2009, 18:27

Azi, la noi, din nou a fost soare şi cald. Eu am reuşit să termin şi partea a doua de vinificaţie. De acum şi până la Paşti gata cu vinul. La Paşti am să-l scurg de pe drojdie (în mod normal vinul se trage de pe drojdie, dar la mine nu este cazul).

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 19 Noi 2009, 19:09

abbilbal a scris:
Azi, la noi, din nou a fost soare şi cald. ....
La noi, dimineaţa e urât rău de tot. No Ceaţă, rece, urât-urât.
Dar, pe la 10-11 iese soarele sunny , se încălzeşte, de zici mai degrabă că vine primăvara, nu iarna. scratch 15 grade am avut zilele astea.
Şi totuşi nu-i a bună asemenea căldură pe vremea asta! old

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 19 Noi 2009, 22:32

yzzy a scris:
abbilbal a scris:
Dar, pe la 10-11 iese soarele sunny , se încălzeşte, de zici mai degrabă că vine primăvara, nu iarna.

Pe vremea când lucram la calea ferată se făceau zilnic comunicări ale stării vremii. Aşa că ştiu cum merge vremea de la Cluj la Timişoara şi Sibiu comparativa cu Alba Iulia. Când toamna la Alba Iulia era ceaţă şi frig, peste tot era senin şi temperatura cu cel puţin două grade mai mare decât la Alba Iulia. Când peste tot era ceaţă, la Alba Iulia era senin, iar iarna când peste tot era zăpadă, la Alba Iulia se raporta "fără zăpadă".
Explicaţia acestei stări a vremii se regăseşte în faptul că, aşa cum v-aţi putut da seama din fotografiile de astă vară, la Alba Iulia Valea Mureşului este un fund de ceaun şi ca atare curenţii de aer diferă de celelalte zone. Este diferenţî chiar şi faţă de localităţile apropiate: Sebeş, Vinţu de Jos şi Teiuş, unde curenţii de aer sunt total diferiţi.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyVin 20 Noi 2009, 09:42

abbilbal a scris:
yzzy a scris:
abbilbal a scris:
Dar, pe la 10-11 iese soarele sunny , se încălzeşte, de zici mai degrabă că vine primăvara, nu iarna.

Pe vremea când lucram la calea ferată se făceau zilnic comunicări ale stării vremii. Aşa că ştiu cum merge vremea de la Cluj la Timişoara şi Sibiu comparativa cu Alba Iulia. Când toamna la Alba Iulia era ceaţă şi frig, peste tot era senin şi temperatura cu cel puţin două grade mai mare decât la Alba Iulia. Când peste tot era ceaţă, la Alba Iulia era senin, iar iarna când peste tot era zăpadă, la Alba Iulia se raporta "fără zăpadă".
Explicaţia acestei stări a vremii se regăseşte în faptul că, aşa cum v-aţi putut da seama din fotografiile de astă vară, la Alba Iulia Valea Mureşului este un fund de ceaun şi ca atare curenţii de aer diferă de celelalte zone. Este diferenţî chiar şi faţă de localităţile apropiate: Sebeş, Vinţu de Jos şi Teiuş, unde curenţii de aer sunt total diferiţi.

Si Nasaudul e intre dealuri si se intampla ca vremea umeda sau foarte rece sa stationeze prea mult timp. E cunoscuta ca o zona putin cam umeda, neprietenoasa anumitor persoane sensibile la umezeala. Vantul bate mai rar si mai slab ca in alte zone, dar in ultimii ani parca a batut mai des si mai tare. Eu am la serviciu fereastra spre nord. Asa ca de acuma vad foarte putina lumina, trebuie sa fiu pe faza sa stiu cand e soare in oras. Acum e innorat si/sau ceata, dar cladirile pe care le vad sunt luminate de soare! Very Happy
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyVin 20 Noi 2009, 17:03

Astăzi şi la mine a fost ceaţă mult timp. Doar în ceazul amiezii s-a ridicat ceaţa şi a lăsat loc soarelui care a încălzit bine. Dar soarele s-a plimbat pe cer doar vreo trei ceasuri şi pe urmă s-a ascuns în nori. Probabil se pregăteşte să vină "ningeaua".

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptySam 21 Noi 2009, 15:40

Ceaţă şi răcoare toată ziua. Aşa a fost azi timpul la noi

Pe la 9,30 m-am pregătit de plecare cu Puiu Mic la biserică. Nu am fost de mult timp să-i dea tata-popa slujbă bună. După ce a îmbrăcat-o mami şi a văzut-o tati cât este de frumoasă, a vrut să-i facă o poză. Ea a stat în stilul ei caracteristic. Tati a vrut să stea ca în studio. Ea s-a înfuriat şi a strigat : "Moşu, fă-mi tu poză cu aparatul tău !" Şi moşu a făcut poza "Mica vedetă a lu moşu".

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyLun 23 Noi 2009, 16:49

Timpul se răceşte tot mai mult. Ne pregătim pentru iarnă.

Din când în cînd Puiu Mic îmi spune: "moşu, lasă-mă să te iubesc !"

Atunci simte nevoia să mă strângă cu braţele ei mici. Dacă suntem pe stradă mă aplec şi ea mă strânge pe după gât. Dacă suntem acasă se urcă în patul-trambulină şi eu mă apropii de marginea lui. Ea mă cuprinde cu mânuţele pe după gât, iar eu o strâng la piept peste micul ei mijlocel. Este o formă de a-şi reîncărca micile baterii.

Alteori îmi spune: "moşu mă doare aici !" Şi îmi arată bărbiţa, năsucul sau obrăjorul. Atunci moşu se apleacă asupra ei şi pupă locul unde o doare, după care urmează: "gata, a trecut !"

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 23 Noi 2009, 20:12, editata de 1 ori
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyLun 23 Noi 2009, 19:21

abbilbal a scris:
Timpul se răceşte tot mai mult. Ne pregătim pentru iarnă.

Din când în cînd Puiu Mic îmi spune: "moşu, lasă-mă să te iubesc !"

Atunci simte nevoia să mă strângă cu braţele ei mici. Dacă suntem pe stradă mă aplec şi ea mă strânge pe după gât. Dacă suntem acasă se urcă în patul-trambulină şi eu mă apropii de marginea lui. Ea mă cuprinde cu mânuţele pe după gât, iar eu o strâng la piept peste micul ei mijlocel. Este o formă de a-şi reîncărca micile baterii.

Alteori îmi spune: "moşu mă doare aici !" Şi îmi arată bărbiţa, năsucul sau obrăjorul. Atunci moşu se apleacă asupra ei şi pupă locul unde o doare, după care urmează: "gata, a trecut !"

Ce momente de fericire! floare
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMar 24 Noi 2009, 15:25

Astăzi Puiu Mic s-a simţit obosită. N-a avut chef să ne plimbăm prea mult, dar cu toate astea a avut chef să facem fotografii. Acum doarme liniştită de vreo două ore.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyMar 24 Noi 2009, 15:54

abbilbal a scris:
Astăzi Puiu Mic s-a simţit obosită. N-a avut chef să ne plimbăm prea mult, dar cu toate astea a avut chef să facem fotografii. Acum doarme liniştită de vreo două ore.

A avut o dispozitie melancolica, usor romantioasa! hug2 flower
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyJoi 26 Noi 2009, 15:36

În dimineaţa asta am avut program de revizie tehnică la role. Era şi cazul după câte bălţi au cercetat. După ce am terminat revizia tehnică, fuga, fuga la grădiniţă. Trebuia recuperat un Pui Mic. După recuperarea Puiului Mic, o scurtă preumblare şi apoi acasă un scurt program de colinde la calculatorul lu moşu. La colinde Puiu Mic a adormit şi acum doarme liniştit, iar moşu vă spune poveşti.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyDum 29 Noi 2009, 19:02

În lipsa Puiului Mic care a fost la plimbare cu mami şi cu tati, am profitat de soarele care m-a îmbiat la drum şi am plecat de unul singur spre Mureş, iar de acolo pe malul Ampoiului, apoi pe o rută ocolitoare am revenit acasă. Când am ajuns la Ampoi era deja ceaţă, dar nu am renunţat la circuit.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyDum 29 Noi 2009, 22:21

În seara asta Puiu Mic a exersat altă şmecherie. Urcarea în pat pe la capul-patului. Şi a reuşit. Este destul de înăltuţă şi îi ajunge picioruşul.

Iată ce a făcut :

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 Dscn7153.th LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 Dscn7154t.th LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 Dscn7155

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyDum 29 Noi 2009, 22:54

ce frumoasa, din zi in zi este parca mai expresiva
are niste ochi, mama-mama, sa nu se penseze niciodata
Laughing

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyDum 29 Noi 2009, 23:09

aurora a scris:
sa nu se penseze niciodata
Laughing

Asta o decide ea când va fi mare.

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyDum 29 Noi 2009, 23:38

bineinteles, am vrut sa zic ca are ochi cu sprancene tare faine!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyLun 30 Noi 2009, 21:25

Te-ai gandit vreodata, Liviu, cum ar fi fost viata ta fara Puiu Mic? Cu ce ti-ai fi umplut ziua, ca sa nu te plictisesti? Mare lucru e un nepotel! Ti-am mai spus ca mie nu mi-a harazit nici unul din copii vreunul. Si timpul trece, imbatranesc si m-am dus, fara folos deplin. Si tare mult mi-am dorit unul, sa pot transmite mai departe tot ce-am agonisit o viata. Spiritual vorbind, nu material, cu toate ca le ramane destul dupa mine, dar asta prea putin conteaza in ochii mei!

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyLun 30 Noi 2009, 23:14

Nu şi nici nu mă gânmdesc. Dumnezeu mi-a trimis pe Puiu Mic în casă să am cu ce mă ocupa. Uneori mă port urât cu ea şi-mi este ciudă, dar altfel nu se poate. Şi Biblia spune să foloseşti ciomagul, dar nu peste cap, că doar deaia are funduleţ. Să suporte consecinţele.so funny! Dar nici peste funduleţ nu-i dau cu ciomagul. Doar cu palma. scratch happy acord

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 30 Noi 2009, 23:30, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyLun 30 Noi 2009, 23:23

dolion a scris:
Si timpul trece, imbatranesc...
Da, pot vedea aceea în noul tău avatar: ai albit tare! Laughing
De fapt, Santa este vesnic, nu-i asa? cheers

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 EmptyLun 30 Noi 2009, 23:34

Gata ! Am scăpat ! Le-am dat afară. Am mai avut două măsele pe maxilarul superior şi le-am zvârlit afară. Am început să fac curăţernie în casă.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 34 Empty

Sus In jos

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
Sus 
Pagina 34 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» HaZ şi RaS la abbilbal
» POPASUL ABBILBAL
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: