| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|
+17ostrovna Cristina rolia cactus Layla ACCENT TUDOR bulache Anahoret zuum zaraza26 nicuvar abba Karima aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 22 Dec 2008, 05:28 | |
| Mâine îmi iau vacantă... de pe forum! Ha! | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 22 Dec 2008, 05:57 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mâine îmi iau vacantă... de pe forum! Ha!
Tu cam uiti de la mana pan' la gura! Mie imi spusesi ca pleci special cu 2 ore mai tarziu ca sa prinzi computerul liber si sa-ti faci de cap pe prispa ! Pai si io oi fi singur la serviciu si sa vezi ce-ti fac! Te urmaresc cu Biblia pe unde nici cu gandul nu gandesti! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 22 Dec 2008, 05:57 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mâine îmi iau vacantă... de pe forum! Ha!
Tu cam uiti de la mana pan' la gura! Mie imi spusesi ca pleci special cu 2 ore mai tarziu ca sa prinzi computerul liber si sa-ti faci de cap pe prispa ! Pai si io oi fi singur la serviciu si sa vezi ce-ti fac! Te urmaresc cu Biblia pe unde nici cu gandul nu gandesti! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 22 Dec 2008, 06:09 | |
| Taci trădătorule! Abby nu e apicultor - nu a fost pe la stup! De unde să stie el?
Ia vezi care mesaj a fost scris primul... poate acolo îmi găsesc scuza.
Tu mă urmăresti cu Biblia?! Wow! Ti-ai cumpărat una? Nu cumva ai început chiar si să citesti în ea? Acu' să vedeti fratilor bâzâit, dacă până acum nu a fost destul! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 24 Dec 2008, 06:14 | |
| Iarna nu este indicat să deranjezi albinele şi acum că mi-ai vârât sub nas ce aveam pierdut în lumea largă, mi-ai dat şi de lucru. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 24 Dec 2008, 06:18 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 24 Dec 2008, 06:21 | |
| El functionează după fusul nostru orar. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 24 Dec 2008, 06:28 | |
| Ma intreb ce tot mosmondeste la computer ca de scris nu scrie mai nimic | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 24 Dec 2008, 06:30 | |
| Probabil scrie ca ăsta _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 24 Dec 2008, 06:37 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Probabil scrie ca ăsta
...parca il si vad pe abbi .... ... cu un ochi umflat? Abby, fă o poză acum si pune-o să-ti vedem ochii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 24 Dec 2008, 12:08 | |
| Ziua bună, Preacinstite! Am trecut pe la tine să mai schimbăm o vorbă, dar bag seama că eşti plecat prin târg, cu treburi. Ţi-am pus ulcica-n stâlpu' porţii ca să ştii că ţi-am călcat pragul prispei. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 25 Dec 2008, 01:22 | |
| | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 25 Dec 2008, 03:33 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 25 Dec 2008, 19:26 | |
| Da, mi-a plăcut şi se potriveşte cu ceea ce am scris în word, fără să ştiu ce mă aşteaptă pe internet. Io încă n-am ajuns la spart pahare, da-mi vine "să dau cu cuţâtu-n chiatră".
Crăciunul 2008
E seara de ajun şi-au început colindele. Fiind modernizat, merg la colindat pe internet, apoi prin telefon. Îmi sun un văr şi-o verişoară. Sunt bine şi fac ca bătrânii. De-acum nu mai suntem tineri. Am luat locul celor care au fost. Sun la un cunoscut fost şef la calea ferată. Aflu că este bine. Are ceva probleme de sănătate, dar le poate duce, deşi nu mai vede bine, iar vederea-i slăbeşte pe zi ce trece. Sun la un altul. Îmi răspunde nevastă-sa, şi ea fostă colegă de serviciu. Şi prima veste mă trăzneşte ca un arc electric. „Mişu a murit”.
Mişu „a vrut să divorţeze” şi a divorţat de această viaţă în urmă cu doi ani... după ce am vorbit la telefon... de Crăciun. Atunci mi s-a părut că are vocea cam tristă, dar am considerat că este nostalgia amintirilor deoarece au trecut mulţi ani de când nu ne-am mai văzut. În urmă cu trei ani căutând ceva prin caiete vechi, ce nu le-am aruncat din spirit de conservare, am dat peste o adresă şi am trimis o felicitare la întâmplare, iar pe felicitare am scris numărul meu de telefon. Aşa am aflat numărul lor de telefon pe care l-am folosit în urmă cu doi ani. Anul trecut am vrut să-l sun de Sânnihai, dar ceva mi-a anulat bunele intenţii, iar anul trecut de Crăciun am fost capitalist şi am avut alte preocupări. În acest an altceva mi-a amânat intenţia de a-l suna de Sânnihai. Da, nu a trebuit să-i sun de Sânnihai pentru a afla că cel căutat pentru a-i ura „La mulţi ani” nu mai este, căci Mişu „a divorţat” de astă viaţă. O, viaţă legată cu aţă, o veste care m-a bulversat. E trist când afli că cei pe care i-ai cunoscut se duc încet, încet, unul câte unul, după cum se hotărăsc să „divorţeze” de această viaţă. | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 25 Dec 2008, 22:27 | |
| _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 26 Dec 2008, 00:25 | |
| in noaptea de craciun am fost in jurul mesei, la noi, aceeasi ca anul trecut... cu unul mai putin, fara Nelut, cumnatul meu... am ras amintindu-ne atatea cate ne-a spus el anul trecut, am plans ca nu mai e cu noi... in 21 decermbrie au fost 6 luni... am fost la cimitir si in ajun, am fost si azi... i-am dus ingerasi-candele, lumanari, daruri de Craciun... anul trecut am fost cu totii, si el nu avea absolut nimic, era asa de vesel, atata glumea, atatea ne spunea... _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 26 Dec 2008, 00:31 | |
| Mulţumesc Abba. Mi-a plăcut melodia. Şi când am scris ce-am scris premergător Ajunului Crăciunului nu ştiam de ce-mi trec prin cap doar idei sunbre. A trebuit să aflu şi acea veste pentru a-mi da seama. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 26 Dec 2008, 10:44 | |
| Sunt omul care a cunoscut o altă lume în două rânduri. Am refuzat să mă integrez ei, deşi era o lume frumoasă. L-am rugat pe Dumnezeu să mă mai lase aici cât timp Puiul Mic mai are nevoie de mine şi Dumnezeu a primit rugăciunea mea. Pentru asta îi mulţumesc. Când Dumnezeu îmi va da acceptul am să vă povestec mai multe. Până atunci tac. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 28 Dec 2008, 15:29 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 28 Dec 2008, 15:41 | |
| Frumos cântec, Preacinstite! Cine-l cântă? Aş zice că este grupul Ecoul (fetele cu "Bună seara şi o cană cu vin") dar nu cred. Pare a fi mai recentă... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 28 Dec 2008, 20:20 | |
| - Anahoret a scris:
- Frumos cântec, Preacinstite!
Cine-l cântă? Aş zice că este grupul Ecoul (fetele cu "Bună seara şi o cană cu vin") dar nu cred. Pare a fi mai recentă... Vârf Carpatin era trecut la numele formaţiei. Dar probabil să fie aceleaşi. | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 28 Dec 2008, 20:46 | |
| Cine ştie?! Pân' la urmă cântecul contează! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 28 Dec 2008, 20:56 | |
| - abbilbal a scris:
- Când Dumnezeu îmi va da acceptul am să vă povestec mai multe. Până atunci tac.
Tăcerea nu este pentru oameni ca tine! Din bogata ta experientă e bine să împarti si celor ce vin după tine... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
| |
|
| |
| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|