LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
romana taieri sibiu problema Limba mediu Popasul nicuvar internet reclame brasov google politica 1918 curiozitati comment-143 drumetie CPSF 23 humanitas istorie efremovivanantonovici padure muzica_traditionala 1 Fantasy
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)

In jos 
+17
ostrovna
Cristina
rolia
cactus
Layla
ACCENT
TUDOR
bulache
Anahoret
zuum
zaraza26
nicuvar
abba
Karima
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 11:11

Liviu fain oras Deva du-o sus la cetate e un fel de telecabina super:)
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 12:34

Din pacate inteleg ca vor sta putin la Deva, mai mult o plimbare dus-intors.
Si pacat ca nici eu nu as avea cu ce ajunge la Deva (sotul e plecat cu masina la Bucuresti)
sa-i vad pe plimbareti.

E foarte bine ca o plimna asa cu trenul... chiar daca acum nu stie diferenta intre orase,
cred ca inregistreaza tot in capsorul ei si-i vor ramane amintiri grozave.

Exceptional cum Liviu foloseste tot ce stie, tot ce are, pentru educatia acestui copil... extraordinar! As spune chiar ca inca eu nu am intalnit un om, un bunic,
atat de preocupat de tot ce ieste si inseamna nepotelul.
Sunt intr-o continua admiratie pentru Liviu.

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 4xvim2pLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 4xvim2pLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 4xvim2p

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 15:02

Asa e!
Si din partea mea,
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 4xvim2pLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 4xvim2pLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 4xvim2p
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 21:24

zaraza26 a scris:
E prea mica sa faca diferenta intre orase. Very Happy E ca si cum ai duce-o dintr-un cartier in altul al Bucurestiului. De Bucuresti ce zice? E tot ca Alba Iulia? Wink

Nu cred, dar zona gării din Arad nu diferă prea mult de oraşul de jos din Alba Iulia, doar că sunt clădirile mai mari şi au tramvai. La Cluj şi Deva s-a comportat altfel.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 21:28

aurora a scris:
Din pacate inteleg ca vor sta putin la Deva, mai mult o plimbare dus-intors.
Si pacat ca nici eu nu as avea cu ce ajunge la Deva (sotul e plecat cu masina la Bucuresti)
sa-i vad pe plimbareti.....

Nu-ţi fă probleme. Va fi un tur şi prin Hunedoara.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:00

abbilbal a scris:
...
Astăzi mai stăm puţin şi plecăm din nou la tren. Facem o ieşire până la Deva şi înapoi după vreo 20 de minute dacă totul decurge normal în normalitatea graficului de circulaţie feroviară. Ceau şi pa. Ne vom mai citi.
Din păcate, a fost de genul: "Veni, vidi, vici!"?
Prea târziu ai spus şi tu, cu toate că cu serviciul ăsta...la stat...nu e rost de chiul! Sad

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:17

Astăzi pe la 10, aşa din senin, Puiu Mic strigă la mine: "Moşu, mă duci cu trenu?" "Te duc, îi răspund eu." Dar unde? Hai la mersul trenurilor să vedem ce ne arată. O rută bună: Deva. La 12,54 plecarea din Alba. Aveam timp să ne pregătim. Înapoierea, după cum va avea chef. După 20 de minute sau după aproximativ trei ore şi ceva, acel ceva fiind în funcţie de întârziere, trenul, rapid internaţional, vine taman de la Viena.
Deşi ieri am fost la Cluj, azi n-a dat semne de oboseală. Am povestit şi ne-am jucat tot timpul.
Ajunşi în Deva nimic altceva decât: "moşu, aici este huţa-huţa?" "Da, este." "Mă duci?" "Te duc".
Ne-am dus la casa de bilete şi ne-am rezolvat cu întoarcerea la Alba Iulia, apoi hai în parcul "Dr. Petru Groza", cum îi ştiu eu numele. Ajunşi la o intersecţie eu am vrut să merg înainte, dar Puiu Mic îmi zice: "moşu, hai pe aici că ajungem mai repede în parc!", şi-mi arată drumul spre dreapta. Am ascultat de ea, deşi diferenţa nu era prea mare, decât vreo zece metri, dar am vrut să-i fac plăcerea şi să-i dau staisfacţie că mi-a arătat drumul. Asta după ce ieri în tren mi-a fost de un real folos spunându-mi să apăs pe un buton pentru a deschide o uşă, eu necăjindu-mă să trag de o manetă, şi mi-a arătat cabina individuală pentru a o duce să se uşureze. Ajunşi la huţa-huţa, îi trebui şi tobogan, dar era cu role şi a decis: "moşu, mergem acasă, schimbăm rolele, luăm săndăluţele şi venim la tobogan, să vedem cum merge". "Da, aşa facem", îi aprob eu, de poarcă Deva ar fi la doi paşi. La întoarcere am venit pe cealaltă rută şi memaifiind de multă vreme prin Deva, am fost surprins să văd că în centru, în locul statuii Dr. Petru Groza apăru Imperatorul Traian. Oare de ce? Să ne amintească de victoria lui asupra lui Decebal, care stă la umbră în parc?
La gară am aflat că trenul întârzie 60 de minute, dar în realitate a întărziat vreo 70 de minute.
Ajunşi acasă Puiu Mic a cerut lăptic şi pânţ să il încălzesc, a adormit. S-a trezit pe la ora 22, a băut lăpticul şi a adormit din nou. Acum doarme tolănită-n pat. Dacă mâine va vrea să meargă cu trenul, vom merge la Târgu Mureş. Asta doar dacă se va trezi în timp util. Dacă nu... vedem noi. Poate la Blaj.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mier 29 Iul 2009, 23:17, editata de 1 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:20

yzzy a scris:
abbilbal a scris:
...
Astăzi mai stăm puţin şi plecăm din nou la tren. Facem o ieşire până la Deva şi înapoi după vreo 20 de minute dacă totul decurge normal în normalitatea graficului de circulaţie feroviară. Ceau şi pa. Ne vom mai citi.
Din păcate, a fost de genul: "Veni, vidi, vici!"?
Prea târziu ai spus şi tu, cu toate că cu serviciul ăsta...la stat...nu e rost de chiul! Sad

Aşa este, dar timpul este destul de strâns şi ea preferă huţa-huţa. Dacă serviciul tău nu este departe de casa Dr. Petru Groza, tura următoare. La Preumblări o să ai florile culese de Puiu Mic pentru tine.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:23

Flori culese de Puiu Mic pentru Yzzy: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 Dscn4829.th

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:26

abbilbal a scris:

Aşa este, dar timpul este destul de strâns şi ea preferă huţa-huţa. Dacă serviciul tău nu este departe de casa Dr. Petru Groza, tura următoare. La Preumblări o să ai florile culese de Puiu Mic pentru tine.
Foarte aproape!

Rămâne pe data viitoare! Very Happy

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:32

abbilbal a scris:
Flori culese de Puiu Mic pentru Yzzy: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 Dscn4829.th
O floare între flori! Very Happy
PS. Azi am ţinut în braţe, tot un pui mic, 3 anişori, dulceaţă de copil, ochişori albaştri, m-am îndrăgostit pe loc. Wink

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:48

yzzy a scris:
... Azi am ţinut în braţe, tot un pui mic, 3 anişori, dulceaţă de copil, ochişori albaştri, m-am îndrăgostit pe loc. Wink

Ei, puiu meu este mare. Are 3 ani şi 6 luni, de acum, iar ochii îi sunt două mure.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mier 29 Iul 2009, 23:10, editata de 1 ori
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:51

Voi ati luat cu trenul si rolele? si pe iepurila?

pai da, ca doara alt bagaj nu ati avut, parca erati plecati un pic in parc
Very Happy

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 29 Iul 2009, 22:58

aurora a scris:
Voi ati luat cu trenul si rolele? si pe iepurila?

pai da, ca doara alt bagaj nu ati avut, parca erati plecati un pic in parc
Very Happy

În sacoşă musai avem: iepurele, ursuleţul, broscuţa, sticla cu apă şi dacă este e bine, dacă nu este iar e bine, mâncare: pufuleţi, banane sau biscuiţi. Unde ajungem, vedem noi ce găsim: piţa sau mici. Alt ceva..."nu-mi trebeee!"

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 30 Iul 2009, 00:03

Te cred... mancare se mananca acasa... in deplasare, numa' bunatati Very Happy

Vreau si eu un bunic ca si tine LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 Toyou

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 30 Iul 2009, 07:06

aurora a scris:
.....
Vreau si eu un bunic ca si tine LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 Toyou

Lasă că vezi tu cât sunt de uricios.

Aurora şi Yzzy, daţi-ni numerele de telefon unde vă pot găsi când suntem cu rolele la voi.

Aurora, pentru Hunedoara am un singur tren la dispoziţie. Soseşte în Hunedoara la aproximativ 14,40 şi acelaşi tren se întoarce la 15,30

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyJoi 30 Iul 2009, 18:09

În dimineaţa asta înainte de ora 6,00 numai ce aud: "moşu, trezeşte-te!" "M-am trezit", răspund eu.
- Moşu, dă-mi lăptici şi hai să mergem cu trenu! continuă Puiu Mic.
- Ca să mergem cu trenul nu-i destul doar lăptici, trebuie să şi mănânci, o contrez eu.
- Bineeee, dă-mi "clemuşti".
I-am pregătit cremvuştii şi după ce mâncă trei bucăţi cu pâine i-am dat porţia de lptici. Dar după ce bău laptele se răzgândi. "Moşuuuu, eu nu mai merg cu tineeee. Merg cu tati la huţa-huţa în groapă". "Bine tu fruşcă, fă ce-ţi place", îi răspund eu şi după ce Puiu Mic plecă, am plecat şi eu să-mi expun chelia la soare. Cum stam eu pe dig culcat pe spate şi cu ochii închişi să nu mă deranjeze soarele, am adormit de-a binelea. M-am trezit pe ora 13. Am continuat să stau întins pe spate şi pe la ora 14 au apărut nori albi, răzleţi. Nu le-am dat importanţă pentru că nu făceau umbră dar după o vreme am privit spre Mamut. Deasupra lui se strângeau noi gri, compacţi. Nu le-am dat nici lor importanţă, dar începu să adie vântul. Atunci mi-am strâns lucrurile, mi-am luat sandalele în picioare şi am plecat spre casă cu hainele în braţe. Pe drum am fotografiat nişte flori de ciulin şi când am ajuns acasă cerul s-a înnorat complet. A stat o vreme aşa, apoi a apărut din nou soarele. Acum privesc frunzele pomilor din dreptul geamului meu. Stau nemişcate. A fost doar o alarmă falsă.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyVin 31 Iul 2009, 00:57

La puţin timp după ce am ajuns eu acasă a venit şi Puiu Mic cu tati. S-a jucat ce s-a junat şi a venit mami. Au mai stat de poveşti şi timpul a trecut. Pe la ora 5, după orele amiezii, s-a culcat şi s-a trezit pe la ora 20. A mârâit că vrea la plimbare cu tati, dar tati a avut program de "folbal" şi mami a avut treabă. "Tleaba mamii tleabă". Aşa că moşu a chemat pe Puiu Mic să meargă cu el. Şi ce s-a mai bucurat Puiu Mic. Probabil a crezut că moşu este supărat pe ea. Am plecat cu bicicleta şi Puiu Mic a cerut să mergem la "huţa-huţa în groapă". Moşu a acceptat şi acolo a găsit o fetiţă cu care s-a jucat. După ce s-a înoptat am plecat să ne plimbăm pe "drumu roşu". Am mers ce am mers pe aleea rolelor şi bicicletelor, apoi a cerut să ne întoarcem acasă. Dar la arteziană a apărut şi fetiţa cu care s-a jucat în groapă. Aşa că ne-am oprit şi am mai stat puţin. Până la urmă am plecat spre casă, unde a tras o porţie de ceartă cu mami pentru mâncare. Până la urmă moşu i-a dat o banană s-o mănânce pentru a-i da lptic. A acceptat şi pe la ora 23 s-a culcat pentru a merge cu trenu când se trezeşte.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyVin 31 Iul 2009, 12:53

abbilbal a scris:
La puţin timp după ce am ajuns eu acasă a venit şi Puiu Mic cu tati. S-a jucat ce s-a junat şi a venit mami. Au mai stat de poveşti şi timpul a trecut. Pe la ora 5, după orele amiezii, s-a culcat şi s-a trezit pe la ora 20. A mârâit că vrea la plimbare cu tati, dar tati a avut program de "folbal" şi mami a avut treabă. "Tleaba mamii tleabă". Aşa că moşu a chemat pe Puiu Mic să meargă cu el. Şi ce s-a mai bucurat Puiu Mic. Probabil a crezut că moşu este supărat pe ea. Am plecat cu bicicleta şi Puiu Mic a cerut să mergem la "huţa-huţa în groapă". Moşu a acceptat şi acolo a găsit o fetiţă cu care s-a jucat. După ce s-a înoptat am plecat să ne plimbăm pe "drumu roşu". Am mers ce am mers pe aleea rolelor şi bicicletelor, apoi a cerut să ne întoarcem acasă. Dar la arteziană a apărut şi fetiţa cu care s-a jucat în groapă. Aşa că ne-am oprit şi am mai stat puţin. Până la urmă am plecat spre casă, unde a tras o porţie de ceartă cu mami pentru mâncare. Până la urmă moşu i-a dat o banană s-o mănânce pentru a-i da lptic. A acceptat şi pe la ora 23 s-a culcat pentru a merge cu trenu când se trezeşte.

Ora asta e cam tarzie pentru ea. Fiica mea si acum e in pat la ora 23. E ora de culcare.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyVin 31 Iul 2009, 13:15

zaraza26 a scris:
Ora asta e cam tarzie pentru ea. Fiica mea si acum e in pat la ora 23. E ora de culcare.

Da aşa este, dar dacă s-a trezit la ora 20, a trebuit să ne plimbăm pentru aşi face poftă de o nouă porţie de somn. De regulă şi ea se culcă pe la ora 21, cel mai târziu 22.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyVin 31 Iul 2009, 13:18

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:

Da aşa este, dar dacă s-a trezit la ora 20, a trebuit să ne plimbăm pentru aşi face poftă de o nouă porţie de somn. De regulă şi ea se culcă pe la ora 21, cel mai târziu 22.

Aha! thumb_yello
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMar 04 Aug 2009, 13:25

De două zile sunt fără Puiu Mic. Ioana este bucureşteancă. Albumul de fotografii nu va mai primi noutăţi. Asta nu din cauză că nu mă voi mai preumbla prin urbe şi aiurea, dar fără Puiu Mic, fotografiile nu mai prezintă interes pentru mine. Aurora, am o veste bună pentru tine. În Hunedoara pot sta până pe la 16,30. Deci o oră mai mult decât plănuisem iniţial. Am un tren ce merge la Simeria şi acolo se schimbă. Dar asta, după 25 august. Mai ţinem legătura. Yzzy, şi la Deva vom veni tot după ce vine Puiu Mic de la capitalişti. Te vom anunţa, dar nu ştiu dacă va mai fi timp şi pentru cafea. Puiu Mic vrea doar la huţa-huţa să vadă cum merg toboganele din Deva.
Aseară m-a sunat mami şi am vorbit cu Puiu Mic. Încă nu ajunseseră la Bucureşti. Trenul a avut întârziere mare. Puiu Mic mi-a spus: "moşu, încă nu suntem la Bucureşti, da nu mai este mult". Apoi, peste unu, poate două minute îmi spune din nou: "moşu am uitat să-ţi spun, la Bucureşti mă joc cu Alexandra. Să mă aştepţi că vin acasă".
Da, moşu o aşteaptă pe Puiu Mic. Mai avem de mers prin multe locuri şi din septembrie din nou la grădiniţă. Dar şi atunci sâmbăta şi duminica mai putem merge cu trenu. Şi asta pentru că-i place Puiului Mic. Să fie cu "moşu meu".

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMar 04 Aug 2009, 23:25

Închei şi ziua de azi fără Puiu Mic lângă mine. Casa e prea mare şi nu mai umblă nimeni prin ea.
Azi la noi a "sclipănit" şi "bubuit", a bătut şi vântul puţin mai tare ca de obicei, s-a făcut că plouă, acum cântă greerii şi parcă picură pe frunzele vişinului de la geamul meu. Prin judeţ parcă a fost zarva mai mare.
În aceste condiţii am avut vreme să mă uit la televizor pentru a vedea finalul etapei Turului Poloniei, ultimele 10+6 minute din meciul vasluienilor cu Omonia, puţin biliard şi nu mai ştiu ce în pauza de somn. Dormind am visat pe Puiu Mic mergând cu bicicleta pe o roată. Vă mai spun şi poveşti să nu vă plictisiţi pe forum. Aşa că, am cu ce mă ocupa.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMar 04 Aug 2009, 23:34

Cat sta Puiu la capitala?
Abia astept sa va vad la Hunedoara, trebuie sa merg in parculet aici
sa vad ce hutza-hutza avem si noi aici... zilnic parculetul este plin de copii.
In parculet este si un "local" la care putem bea si cafea si suc.
(sper! trebuie sa ma interesez)

La Hunedoara a plouat toata seara, inca ploua, si ploua tare,
si din cand in cand mai si tuna. Si s-a racut destul de tare.

Acuma-s si incurcata... eu mi-am pregatit bagajul cu haine pentru caldura mare...
Zaraza, s-a racit vremea la tine?

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 EmptyMier 05 Aug 2009, 22:24

Am încercat să-ţi răspund aseară, dar pe undeva a fost o întrerupere de conexiune.

Puiu Mic stă la Bucureşti doar o săptămână. În dimineaţa asta, după ce l-am servit pe Cactus cu un cafei ceferist, am avut din nou întrerupere de conexiune şi m-am apucat de treburi gospodăreşti, aşa încât la calculator am ajuns de abia spre noapte.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 25 Empty

Sus In jos

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
Sus 
Pagina 25 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» HaZ şi RaS la abbilbal
» POPASUL ABBILBAL
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: