LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 taieri Popasul CPSF drumetie nicuvar efremovivanantonovici internet 1918 romana humanitas reclame politica comment-143 google Fantasy curiozitati Limba problema istorie mediu sibiu brasov muzica_traditionala 1 padure
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 I_vote_lcapPOPASUL ABBILBAL - Pagina 13 I_voting_barPOPASUL ABBILBAL - Pagina 13 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 I_vote_lcapPOPASUL ABBILBAL - Pagina 13 I_voting_barPOPASUL ABBILBAL - Pagina 13 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL ABBILBAL

In jos 
+13
Layla
Anahoret
zuum
nicuvar
zaraza26
abba
cactus
Karima
aurora
dsm
Emil Condor
Administrator
abbilbal
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 08:32

aurora a scris:
...fata are 30 de ani azi-maine.. ce sa-i zic? a zis ca va avea grija, ca va merge cu grija... ce mai pot zice?!?!?
Nimic! E destul de mare ca să decidă pentru ea. Ce ai de făcut tu: rugă
Sus In jos
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 09:27

Cat de bine te inteleg, Aurora draga! Numai sufletul unei mame stie ce inseamna framantarea si incordarea de grija copiilor. Tatii sunt nervosi, trantesc si bufnesc, cauta vina, asa inteleg ei sa isi manifeste ingrijarea. Mama tace si se roaga in sinea ei ori cu glas tare, roboteste prin casa cu gandurile duse si nimic nu-i mai tihneste pana nu afla ca totul e bine!
O sa vezi ca va fi bine si pentru prunca ta, iar tu vei rasufla din nou in voie si iti vei recapata linistea si seninatatea!

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 11:45

Si noi am avut ieri emotii, mai ales ca am auzit de avertizarea de cod galben. Copiii au plecat ieri la "cuscrii", la Orsova. Au ajuns cu bine. Le-am spus sa ne dea telefon imediat ce ajung acolo. La noi a plouat mult si a fost si un vant puternic. Azi dimineata toata curtea era plina de frunze si ace de brad.
Am vazut si eu imaginile cu ninsorile si masini blocate. Ceva asemanator am patit si noi, acum exact 10 ani. In urma unei colaborari cu o firma de turism, beneficiarii au fost atat de multumiti de rezultate incat ne-au oferit o minivacanta de o saptamana in Ungaria, pe malul lacului Balaton, in perioada 21 - 28 noiembrie 1998. Am plecat in 21 dimineata, la 6. Vremea era buna, un pic cam frig. N-am avut probleme pana la granita, dar in primul orasel din Ungaria am facut pana. Am schimbat roata, apoi am oprit la o vulcanizare, sa facem pana. Ne-am continuat drumul si, dupa alta suta de km, am facut alta pana. Am gasit cu greu o alta vulcanizare, era sambata si ungurii nu prea aveau chef de lucru. Vremea s-a inrautatit si a inceput sa ninga. Nu ne-am asteptat la asa ceva, nu aveam lanturi dar veam cauciucuri de iarna. Pe ultima portiune au fost ceva dealuri iar pe drum s-a depus un omat cam de 10 cm. Totusi am mers destul de bine, incet-incet, am depasit masini si tiruri blocate pe drum. Cand am ajuns la destinatie, in Szekesfehervar, era polei. Finnd obisnuit cu drumurile noastre necuratate, m-am descurcat si pe polei si am ajuns la club pe seara, pe la noua. Am facut un drum de 5-6 ore in 15 ore. Dar am ajuns cu bine. Cei de la club au fost foarte mirati ca am ajuns totusi, nu se asteptau. Au fost draguti si ne-au dat ceai fierbinte si biscuiti. Am dat drumul la radio, am prins Bucurestiul si am auzit stirile. In tara era prapad. Nameti si drumuri blocate.
La intoarcere a fost usor, s-a incalzit, zapada s-a topit. Am ajuns chiar prea devreme. Very Happy

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 12:48

Fata e inca pe drum, a zis ca ma suna cand ajunge.
Dar la tv eu vad zapada-zapada pe drumu catre Sinaia, si masini blocate, si ca se circula greu, si... si...
Am vorbit cu fata... era in trafic, s-au dus intai pana la Breaza, sa aranjeze cu cabana pentru week-endul urmator, cand o alta fata de-a lor sarbatoreste 30 de ani!
Si cand am vornit eu cu ea la telefon, zicea ca se indreptau spre Cheia, ca a si plouat, a si nins putin, iar atunci nu mai facea nimic. Soseaua era asa..si asa. Nu mi-a zis ca ar fi ceva probleme... dar uite ca e ceasul 1 si inca nu ma suna!

Io n-o mai sun, ca numa' o enervez.

rugă

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 17:11

Fii linistită, Aurica dragă! Agitatia ta nu face nimic bun fetei, nici celor în mijlocul cărora esti chiar în momentele astea siii... cel mai rău îti face tie însuti. Totul e să ai deplină credintă că fata o să fie ok, si chiar asa va fi... Nu lăsa în inima ta absolut nicio formă de îndoială - a te agita e una din acele forme. Fii cu inima plină de pace!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 21:12

Am urmărit câteva stiri din Bucegi (Caraimanul) si nu am putut să nu gândesc la Aurora: sper că ai vesti bune de la fata ta, Aurica. Vremea nu este tocmai fantastică pe acolo.

Late edit:
Te-am văzut câteva momente pe aici si am realizat că totul e fain. Mă bucur...
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 22:36

Da, ma iertai ca n-am intrat pana acum, dar fusei prinsa cu treburi de=-ale casei.
Fata a juns cu bine, nu ne-a dat prea multe amanunte (a vorbit numai cu taica-su , care nu intreaba, el numa' asculta!) A zis ca pe drum nu a nins, dar acolo la Cheia este zapada, chiar in curtea cabanei, si este totul de vis. Sper sa se simta bine si sa se distrece party

multumesc Bunului ca a avut grija de ea si ma rog sa o aiba in paza si la intaorcere.

si va multumesc tare mult voua, ca m-ati suportat si m-ati incurajat!

mwah1 la toata lumea!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 22:42

La vârsta noastră trebuie să fim mai relaxati... ajută sănătătii si, implicit lucrează asupra longevitătii. Mă bucur că totul e ok.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 22:44

offf... in teorie stiu, dar ...

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptySam 22 Noi 2008, 22:45

mai depinde si de fire... ma gandesc ca daca maica-mea se stresa atata la cate drumuri am facut eu cu masina, si am avut si 2-3 accidente... dar ea e alta fire.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 23 Noi 2008, 10:30

Noa vezi tu, de-aia te precipitezi tu, că ce făcuşi. Lasă fata în pace, că are şi ea experienţele ei, mai multe ca Puiu Mic al meu, care acum îşi doreşte deja o "mască pentru cicichetă" ca la nenii ăia mulţi...

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 23 Noi 2008, 10:31

Şi io, care cumpărai nişte animale, dechid aici o menajerie, ca cei ce vin pe la popas să nu se plictisească.

http://gallery.popularscreensavers.com/index.jsp?catid=6

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 23 Noi 2008, 13:35

Azi, se screme să ningă peste urbea mea. Şi din atâta scremut, urbea mea s-a aciperit cu câţiva zeci de... milimetri de zăpadă. Vai, ce multă zăpadă este peste urbea mea.
Şi un ţânc s-a încumetat să iasă cu sania... pe iarbă.
De pe sanie ţâncul vede curu nădragilor lu tată-so.
Puiu Mic al meu se încumetă să iasă cu... "bicicheta" pe... bruma de zăpadă de pe trotuar.
Şi de pe "bicichetă" Puiu Mic al meu vede panorama oraşului şi oamenii pe lângă care trece.
Care dintre cei doi puştani o fi mai câştigat ?

Dar mă "urâţilor". Mă aţâţaţi să stau cu voi la taclale şi nu-mi vă capul de treburi. Salut !

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 23 Noi 2008, 14:11

abbilbal a scris:
Noa vezi tu, de-aia te precipitezi tu, că ce făcuşi. Lasă fata în pace, că are şi ea experienţele ei, mai multe ca Puiu Mic al meu, care acum îşi doreşte deja o "mască pentru cicichetă" ca la nenii ăia mulţi...

Ce "mască pentru cicichetă" ? ce-i aia?

mamaaaa, ai sa ma reciclezi Very Happy frusty

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 23 Noi 2008, 14:13

abbilbal a scris:
Şi io, care cumpărai nişte animale, dechid aici o menajerie, ca cei ce vin pe la popas să nu se plictisească.

http://gallery.popularscreensavers.com/index.jsp?catid=6

de-astia ai cumparat ?
http://gallery.popularscreensavers.com/index.jsp?catid=6&subcatid=274&imgid=7&sV=0

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 23 Noi 2008, 14:16

Si la noi a nins... aserara m-a scos sotul la o mica plimbarica... ningea asa de tare, cu fulgi asa de mari... azi dimineata pe geam am vazut... totul era alb, dar asa cum zice si Abbi, un strat subtire, frumos pe dealuri si pe pomi, ca in oras, pe trotuare si pe drumuri, e numai fleoscaiala.

azi avem program de voie prin casa smile

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 23 Noi 2008, 17:34

aurora a scris:
Si la noi a nins... aserara m-a scos sotul la o mica plimbarica... ningea asa de tare, cu fulgi asa de mari... azi dimineata pe geam am vazut... totul era alb, dar asa cum zice si Abbi, un strat subtire, frumos pe dealuri si pe pomi, ca in oras, pe trotuare si pe drumuri, e numai fleoscaiala.

azi avem program de voie prin casa smile
...

Aici e frig dar cerul albastru fara un nor, soare stralucitor...ma duc la film cu copiii
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyDum 23 Noi 2008, 17:39

De câti copii ai grijă la film? 20, 30? Sau poate doar un grup restrâns?
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyLun 24 Noi 2008, 06:58

Emil Condor a scris:
De câti copii ai grijă la film? 20, 30? Sau poate doar un grup restrâns?

Am ramas cu doi, Mokonje si Cyrus, copii veniti ca refugiati din Liberia...doar am mai povestit!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyLun 24 Noi 2008, 07:01

Ai povestit dincolo - poate nu am fost pe fază.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyLun 24 Noi 2008, 07:14

Emil Condor a scris:
Ai povestit dincolo - poate nu am fost pe fază.

O sa-mi adun timp si o sa scriu probabil la " Popasul lui Zuum " ..hmmm, ce idee ??? Deocamdata scriu doar dupa ora 11 atunci am timpul meu. Acum Mokonje doarme, casa doarme, motanul doarme si eu imi fac de cap! Ah, unde esti Mircea ?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyLun 24 Noi 2008, 07:20

Mircea voievod sau... Mircea al nostru, de la Popas?
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyLun 24 Noi 2008, 09:15

aurora a scris:
abbilbal a scris:

Ce "mască pentru cicichetă" ? ce-i aia?

mamaaaa, ai sa ma reciclezi Very Happy frusty

Păi tu vecino, nenii ăia care merg grămadă cu bicicletel ăn Turul Franţei, Turul Spaniei, Turul Italiei, la care şi Puiu Mic s-a uitat, nu aveu "mască" pe cap să nu facă buba atunci când cad? Şi tu mai întrebi ce "mască" îi mai trebuie la fata mea. Da, că te recilezi acuma va fi bine pentru mai târziu, când vorbele nu vor fi aceleaşi, dar nici nu diferă mult. Că doar şi io încă mai sunt pe post de dicţionar în dialogurile cu nenii şi tantile care nu ştiu limba noastră.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyLun 24 Noi 2008, 09:19

Emil Condor a scris:

- Tu esti Mircea?
- Da,-mparate!
- Am venit sa mai vorbim...
De nu, o sa-mi fac o zama
Si-om vedea ce o mai fi!...

Wink
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 EmptyLun 24 Noi 2008, 11:49

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

- Tu esti Mircea?
- Da,-mparate!
- Am venit sa mai vorbim...
De nu, o sa-mi fac o zama
Si-om vedea ce o mai fi!...

Wink

C-o fi una..., c-o fi alta...,
Iată şi ce mai urmează

Cota +9

COPERTINA CU HUMOR NAIV

Boxa 1

HAZ PE NEPUSĂ MASĂ

Dar din humorul involuntar de tăte zâlele mai face parte şi dialogul ad-hoc.
Într-una din zile m-am întâlnit cu un prieten. Era la plimbare cu unul din feciorii lui şi un frumos câine-lup, negru, care-şi vedea de treburile lui pe la tufele din parc. Pe prieten nu-l văzusem de ceva vreme, deşi trăim în aceeaşi urbe.
După tradiţionalul: „Noa, serbus dragă! Ce mai faci?“ şi avertismentul să nu întind mâna spre el, ăl „bătrân“ răspunse rar, apăsat şi sobru:
- Io, plimb cânele.
Ăl „tânăr“ zice şi el:
- Io, mă plimb cu tata cânelui.
Ăl bătrân se burzului:
- Bă! Fii atent cum vorbeşti.
Ăl tânăr replică:
- Păi, dacă dumneata plimbi cânele şi suntem doar noi doi, io ce pot să fac?
Ăl bătrân reflectă, apoi zise şi mai apăsat:
- Aşei! De data asta ai scăpat.
Aici, se cuvine o remarcă. Ăl „bătrân“, nu-i chiar aşa de bătrân, dar nici ăl „tânăr“ nu mai e prea tânăr, iar sensul vorbelor e tare dubios, că are mult prea multe înţelesuri.

Dumnezeu să-l ierte pe ăl bătrân, care se duse nu chiar aşa bătrân, iar io, când mă plimb cu Puiu Mic prin parc, aştept să se igiască de după vro cotitură.

*
* *

Altă dată, două verişoare, aflate într-un grup mai mare de auditori, discutau cu mare vervă.
- Acum îs bătrână şi urâtă, zise una.
- Cealaltă o apostrofă: Vezi-ţi de treabă! Că nu eşti bătrână. Tu ai numa douăşcinci de ani pişte cinzăci. Ce să mai zâc eu, că am măi mulţ. Ş-apăi nici urâtă nu eşti, da… eşti urâcioasă foc! Ca cloca.
Atunci, cineva din grup întrebă:
- De ce-i ca cloca?
- Păi cloca nu-i nică şi-a dracului? Cât gândeşti îţ sare în cap şi dă cu ciocu.

*
* *

Într-un an făceam pavoazarea pentru 23 August. Am pus tabloul lui Nicolae Ceauşescu în geamul unui birou situat la etaj, în zona centrală. Un coleg comentă:
- De ce ai pus tabloul aici, că s-a întunecat biroul?
Eu am răspuns:
- Păi, tot îi place colegului X să-i pupe-n cur pe şefi. Acum îi dau ocazia să pupe curu cel mai mare, iar dacă-i întuneric, cu atât mai bine.
Colegul a bufnit în râs, apoi m-a întrebat:
- Da, tu î-ţi dai seama ce ai zis?
Răspunsul meu a fost:
- Acum dă-i pace. Porumbelul a zburat.

*
* *

În primii ani de lucru la calea ferată, şeful meu direct a început să mă sâcâie cu fel şi fel de treburi. La un moment dat, postându-se în faţa mea, cu mâinile pe masă, făcu afirmaţia:
- Bă, tu trăbă să ştii că, dacă cineva vrea să mă caute în cap, acela trebuie să trăiască pe picior mare!
În birou eram mai mulţi. Fiecare ne vedeam de treaba ce o aveam. Eu, continuându-mi lucrul, i-am răspuns:
- Dacă nu ştiaţi până acum, aflaţi că am 45.
Atunci „tovarăşu” şef s-a înfuriat şi a strigat:
- Ce bă!!!???
Eu am continuat:
- Dacă nu credeţi, vă pun pantofii pe masă. Şi l-am ţintit cu o privire încruntată.
Nemaiştiind ce să facă, a ieşit furios din birou iar ceilalţi au izbucnit în hohote de râs.

*
* *

Cândva, pe vremea când eram voluminos, mă aflam la sediul comitetului de partid municipal. Primul-secretar mă vede şi-mi zice cu ton foarte serios, după modelul Ceauşescu:
- Ai burta cam mare, tovarăşe secretar.
Eu îi răspund:
- Ce să fac tovarăşe prim-secretar? Sarcinile multe deformează abdomenul, la care primul-secretar a părăsit încăperea fără să mai spună nimic.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 13 Empty

Sus In jos

POPASUL ABBILBAL
Sus 
Pagina 13 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» HaZ şi RaS la abbilbal
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: