LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
padure istorie reclame Limba curiozitati romana Fantasy muzica_traditionala politica 23 brasov efremovivanantonovici humanitas internet Popasul sibiu CPSF problema taieri mediu 1 drumetie comment-143 google 1918 nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 I_vote_lcapPOPASUL ABBILBAL - Pagina 8 I_voting_barPOPASUL ABBILBAL - Pagina 8 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 I_vote_lcapPOPASUL ABBILBAL - Pagina 8 I_voting_barPOPASUL ABBILBAL - Pagina 8 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL ABBILBAL

In jos 
+13
Layla
Anahoret
zuum
nicuvar
zaraza26
abba
cactus
Karima
aurora
dsm
Emil Condor
Administrator
abbilbal
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 16:42

Din experienta mea cu copiii pot sa spun ca un copil care plange inainte de a merge la gradinita este speriat de ceva.Colegi mai agresivi sau o educatoare nu prea intelegatoare.
Aveam la noi la scoala la baby class(gradinita din cadrul scolii)o invatatoare atat de buna si copilaroasa,se punea in mintea lor,se juca cu ei si fotbal,canta facea orice incat o mare parte din copii plangeau cand trebuiau sa plece acasa :cool_9:
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 16:51

Puiu mic la grădiniţă (pentru că numi plac prescurtările decât atrunci când iau notiţe, iar acum nu mai merg la şedinţe de partid) este de "comă". Singură se trezeşte dimineaţa înainte de ora 7,oo şi când mamă-sa zice hai la grădiniţă se ridică din pat în picioruşe şi pleacă la spălat şi îmbrăcat. De mers merge cu mamă-sa care are locul de muncă foarte aproape de grădiniţă (5 minute de mers alene). Ajunge printre primii şi o ia pe doamna educatoare în primire: Tu ai vint. Facem tleabă. Şi se apucă de scos jucăriile pe măsuţe. La 12 merg eu după ea. Dacă mai sunt cu ea 1-2 copilaşi îmi spune: Moşulică mai am tleabă. Şi pleacă doar pentru că educatoarea-i spune "hai du-tre acasă şi lasă treaba pentru mâine".
Întrebată ce a făcut răspunde: "Am bătut copiii lăi" (chiar dacă nu este aşa) "Cîţi copii ai bătut?" este întrebarea mea "Cinci" (şi arată degeţelele de la mână, este răspunsul ei).
De plâns nu a plâns nici în prima zi. Atunci s-a dus cu mamă-sa şi cu tată-so şi când s-a văzut între copilaşi, nu le-a mai avut treaba, aşa încât ei simţindu-se în plus pe acolo, s-au luat şi au plecat la lucru. Sâmbăta şi duminica se trezeşte după programul de la grădiniţă.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 17:20

Astăzi am să vă prezit "Florile şi culorile toamnei băgrădene"[i]

Am început activitatea foto tot la această apă ţâşnitoare, unde Puiului Mic îi place să-i sară apa din cap, că doar, de data asta, bine ştiu că i-am spus să stea între două coloane de apă. Dar de ce insit cu această apă ? Nimic mai simplu. Pentru că vreau să prind un curcubeu în ea şi nu mă las până nu voi reuşi acest lucru.

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3342

Şi ce bun a fost ştrudelu cu mere mâncat pe drum, şi ce nu-i place lu moşulică să mânce Puiu Mic pe drum... Şi ce motiv are vecina Abba să-mi sară în cap că e mănânce nu mânce....

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 17:26

Prin tufele de trandafiri se mai găsesc şi boboci...

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3343

Căutaţii şi-i veţi găsi...

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 17:31

Au mai rămas flori şi prin ronduri... aici putând să vedeţi căteva fire de barba-mpăratului (panseluţe), dar şi un rond original.

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3344

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 17:38

Puţin mai departe, alţi trandafiri... şi un chioşc uitat de lume, care de fapt ascunde intrarea în tunelele subterane destinate cândva pentru evacuarea oamenilor din cetatea asediată.

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3345

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 17:43

Până la urmă ne-am luat inima în dinţi şi am intrat printre trandafiri, că ăştia doi erau prea frumoşi pentru a fi rataţi.

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3346

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 17:47

Am mai găsit şi un tei ce-şi pierdu mare parte din frunze, dar mai avea destule şi pe coroană...

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3347

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 17:52

Şi un nuc din cartierul nostru, care străjuieşte transformatorul Electricii, cu care de altfel încheiem preumblarea de astăzi.

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3348

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 22:25

Ştii care-i treaba cu fetiţă şi băieţelul de care zic eu? Ei merg la grădiniţă dintr-o familie destul de mare şi foaret frumoasă, adică bunica, cu care stau toată ziua, cu care au fost toată vara la ţară, bunicul (care a murit acum un an, dar amintirea lui ca persoană permanent prezentă între ei, cu care au crescut)două suroi ale mamei, fiecare cu câte o fată de 14-16 ani, cu care petrec toată ziua de când s-au născut şi toată vară au fost împreună. Cred că e mai plăcut acasă în această atmosferă foarte plăcută pentru ei, fără program restrictiv, plus că ar sta cu mama, pe care o văd numai seara.

Din câte ştiu eu le place la grădi, dar după ce se obişnuiesc, după ce trece scena despărţirii Very Happy
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyJoi 23 Oct 2008, 22:35

abibule, când o aşezi tu stă bosumflată, când se pune ea cum vrea se înseninează

şi ce ai tu împotrivă să mănânce fata când îi pică ei bine? (ştiu că ora 12-13 nu-i potrivită pentru ştrudel, înainte de masa de prânz, dar dacă ştrudelul era aşa de bun... şi covrigul ăla maaaare de ieri... ştii tu că lu' PuiuMic îi plac mărunţişurile astea).
hug
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 05:50

aurora a scris:
abibule, când o aşezi tu stă bosumflată, când se pune ea cum vrea se înseninează

şi ce ai tu împotrivă să mănânce fata când îi pică ei bine? (ştiu că ora 12-13 nu-i potrivită pentru ştrudel, înainte de masa de prânz, dar dacă ştrudelul era aşa de bun... şi covrigul ăla maaaare de ieri... ştii tu că lu' PuiuMic îi plac mărunţişurile astea).
hug

Păi tu vecină rouă de soare, unu şi cu unu fac doi, că numa câteodată şi din pură întâmplare se mai ajunge şi la trei, da asta ce mai contează la o casă aşa de mare, unde ea nu vrea, tu chiar crezi că io am spor. Că nu de poţine ori dialogul decurge şi aşa: "Puiuţ, hai facem o poză aici." "Nu" "Hai tu, facem poză aici." "Nu" "De ce tu, ui ce fain e aici" "Nu." şi nu rămâne. La poza cu nucu din cartier, chiar n-a fost îmbufnată, şi moaca aia luată, a fost aşa, ceva de fandoseală, "atitudine de vedetă".
Covrigi, ştrudel, bomboniţi, pufuleţi dar numai cu surprize sunt plăcerea ei vezi bine, dar numai pentru a fi cumpărate, nu şi consumate în întregime, că ea ronţăie cât ronţăie din ele apoi le pasează lu moşulică, dacă nu vede vreo vrăbiuţă, că atunci le aşează jos, pe caldarâm, "să vină vlăbiuţa să pape că i foame". Mie nu-mi place să mănânce pe stradă pentru că în general nu-mi plac oamenii ce merg molfăind, da de când cu ea, şi io molfăi destul de des în timp ce mă deplasez.
Şi ce nu-mi mai place să văd pe stradă sunt femeile fumând, iar acestea, pe la noi prin urbe, sunt mult mai numeroase decât bărbaţii cu ţigara-n colţu gurii. Mi se pare totuşi un gest dezgustător ca femeia să fumeze mergând pe stradă.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:13

Citat :
ştiu că ora 12-13 nu-i potrivită pentru ştrudel, înainte de masa de prânz, dar dacă ştrudelul era aşa de bun... şi covrigul ăla maaaare de ieri... ştii tu că lu' PuiuMic îi plac mărunţişurile astea

Foarte frumoase imagini din Alba-Iulia, dar cel mai frumos trandafir e tot Puiutu Mic. Si vai, ce de lucru este cand trebuie sa-i formezi bunele deprinderi si totusi sa aiba libera initiativa. Rabdare si iar rabdare. Unul din b din abbilbal vine si de la bunic. Wink Cei 7 ani de acasa au rostul lor, dar parerea mea e ca de fapt daca nu continui pana la 18 ani cu alte si alte deprinderi, nu e nici pe departe de ajuns. oh da!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:14

Azi plouă peste urbea mea. O ştire banală. De ce o scriu ? Aşa, ca să mă aflu-n treabă, că poate vă interesează că azi plouă peste urbea mea. "Şi ce dacă pouă moşulică? Hai melem pa să facem fotlogafii că mie-mi pace. Mult, mult îmi pace cănd cade poc, poc, apă pe umbela mea. Să nu uiţi să vi după mine la glădiii. Viii? Da să nu uiţi că ai plomis că melem pa".

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:15

abbilbal a scris:
Azi plouă peste urbea mea. O ştire banală. De ce o scriu ? Aşa, ca să mă aflu-n treabă, că poate vă interesează că azi plouă peste urbea mea. "Şi ce dacă pouă moşulică? Hai melem pa să facem fotlogafii că mie-mi pace. Mult, mult îmi pace cănd cade poc, poc, apă pe umbela mea. Să nu uiţi să vi după mine la glădiii. Viii? Da să nu uiţi că ai plomis că melem pa".

Pentru cei mici orice se intampla se cheama EVENIMENT. Asa ar trebui sa facem si noi, sa ne bucuram si de soare si de ploaie!... clown
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:18

zaraza26 a scris:
Citat :
ştiu că ora 12-13 nu-i potrivită pentru ştrudel, înainte de masa de prânz, dar dacă ştrudelul era aşa de bun... şi covrigul ăla maaaare de ieri... ştii tu că lu' PuiuMic îi plac mărunţişurile astea

Foarte frumoase imagini din Alba-Iulia, dar cel mai frumos trandafir e tot Puiutu Mic. Si vai, ce de lucru este cand trebuie sa-i formezi bunele deprinderi si totusi sa aiba libera initiativa. Rabdare si iar rabdare. Unul din b din abbilbal vine si de la bunic. Wink Cei 7 ani de acasa au rostul lor, dar parerea mea e ca de fapt daca nu continui pana la 18 ani cu alte si alte deprinderi, nu e nici pe departe de ajuns. oh da!

Dreptate ai Zaraza, dar răbdarea se mai şi pierde şi atunci... poc, poc sună hăinuţele pe acolo pe unde se termină geaca. Urmează apoi... "ialtă-mă moşulică, da ialtă-mă şi pupă-mă" după care o luăm de la început.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:22

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:

Pentru cei mici orice se intampla se cheama EVENIMENT. Asa ar trebui sa facem si noi, sa ne bucuram si de soare si de ploaie!... clown

Faptul că-i place să se plimbe pe ploaie nu mă surprinde. Că doar surceaua nu cade prea departe de trunchiul bătrân. Câţi "bătrâni" de 20 - 30 de ani se încumetă să meară pe jos 10 - 20 de km ? Că mama şi tata Puiului Mic nici într-un caz.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:24

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
Citat :

Dreptate ai Zaraza, dar răbdarea se mai şi pierde şi atunci... poc, poc sună hăinuţele pe acolo pe unde se termină geaca. Urmează apoi... "ialtă-mă moşulică, da ialtă-mă şi pupă-mă" după care o luăm de la început.

Nu-i bai ca se termina rabdarea, ca oameni suntem si mai gresim, trebuie explicat de fiecare data, e greu dar ce sa-i faci..."mama ei de tleaba..." Chiar daca pare ca nu inteleg tot pe moment, tot e mai bine sa vada ca i se explica cu dragoste. I love you
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:25

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:

Faptul că-i place să se plimbe pe ploaie nu mă surprinde. Că doar surceaua nu cade prea departe de trunchiul bătrân. Câţi "bătrâni" de 20 - 30 de ani se încumetă să meară pe jos 10 - 20 de km ? Că mama şi tata Puiului Mic nici într-un caz.

Inseamna ca faceti o pereche reusita. aplauze
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:34

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:

Inseamna ca faceti o pereche reusita. aplauze

Punem în practică acel cântec : "Ce bine ne-nţelegem noi doi / Parc-am fi unul singur nu doi"

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 11:02

abbilbal a scris:
La poza cu nucu din cartier, chiar n-a fost îmbufnată, şi moaca aia luată, a fost aşa, ceva de fandoseală, "atitudine de vedetă".
dadada, asta am remarcat-o si eu, atitudinea, si in poza aia cu nucu' am stiut io ca ea o pozat asa, se vede ce privire smechereasca are

abbilbal a scris:
Şi ce nu-mi mai place să văd pe stradă sunt femeile fumând, iar acestea, pe la noi prin urbe, sunt mult mai numeroase decât bărbaţii cu ţigara-n colţu gurii. Mi se pare totuşi un gest dezgustător ca femeia să fumeze mergând pe stradă.
Fumatul si bautul pe strada... groaznice gesturi! La femei, nici nu mai spun, oribil!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 19:59

Astăzi nu vă mai arăt imagini de pe traseul Grădiniţă casă. Am fă cut un drum cu ţintă precisă:

Biserica Maieri I, unde a popsit şi Mihai Eminescu în 1866. Nu am putut fotografia biserica din cauza lipsei de spţiu şi de la distanţă mai mare interveneau stâlpi şi droate, aşa că vă arăt doar plăcile comemorative de pe biserică:

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3350

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 20:04

Biserica Maieri II, construită la 1714 cu materiale recuperate din demolarea Mitropoliei ctitorite de Mihai Viteazul. O prezentare mai detaliată am să dau la Religii, Cultul Ortodox.

La această "beseică" a fost botezată Puiu Mic cu numele de Maria Nicoleta Ioana.

De ce Maieri II când este mai veche decât Maieri I ? Simplu. Pentru că pe drumul de la Primărie la Gară, asta este ordinea.

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3351

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Vin 24 Oct 2008, 20:17, editata de 1 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 20:14

Piatră funerară utilizată la construirea bisericii

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Dscn3352

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 EmptyVin 24 Oct 2008, 21:55

Detalii de arhitectură în care se vede zidul original

POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 P1010110POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 P1010111

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL ABBILBAL   POPASUL ABBILBAL - Pagina 8 Empty

Sus In jos

POPASUL ABBILBAL
Sus 
Pagina 8 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» HaZ şi RaS la abbilbal
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: