__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| POPASUL ABBILBAL | |
|
+13Layla Anahoret zuum nicuvar zaraza26 abba cactus Karima aurora dsm Emil Condor Administrator abbilbal 17 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Lun 03 Noi 2008, 10:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- Păi nu putem numi accesul despre care vorbesti chiar asa complicat...
Vezi că poti în profilul tău să schimbi parola pentru linistea ta. Măcar aia... Păi parola mea este o încâlceală de litere şi cifre că dacă o schmib mă tem că nici io no să mă mai descurc în ea. Dar, poate ai dreptate. voi modifica parola de aici. Oricând, dacă uiti parola, o putem elimina si pune alta - nicio problemă. Fă si aia ce ti-am spus pentru schimbarea IP-ului tău (înainte de culcare). Pentru securitatea calculatorului personal si al informatiilor de pe el. Ştiu că nu sunt probleme cu "recuperarea" parolelor şi nu doar înainte de culcare, ci ori de câte ori nu mai lucrez cu internetul scot modemul din priză pentru "a i se răci" adaptorul. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Lun 03 Noi 2008, 10:59 | |
| Şi uite cum zbură vremea şi azi, prima zi de grădiniţă după vacanţă, când Puiului Mic i-a făcut plăcere ca moşulică să o conducă până la autobuz. Acum moşulică se duce să recupereze un Pui Mic de la grădiniţă. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 04 Noi 2008, 03:35 | |
| - abbilbal a scris:
- ori de câte ori nu mai lucrez cu internetul scot modemul din priză pentru "a i se răci" adaptorul.
Eu nu o fac nicicând pentru răcire... Până în prezent totul e fain. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 07 Noi 2008, 19:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- ori de câte ori nu mai lucrez cu internetul scot modemul din priză pentru "a i se răci" adaptorul.
Eu nu o fac nicicând pentru răcire... Până în prezent totul e fain. Tu trăieşti în Canada, eu în România şi la mine se încălzeşte adaptorul. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 14 Noi 2008, 17:50 | |
| | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 14 Noi 2008, 23:00 | |
| dada, am mai vazut asta... este intradevar senzational! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 15 Noi 2008, 22:07 | |
| Incerc ceva, şi nu ştiu dacă-mi reuşeşte căci ruta este prea ocolitoare. Dar încerc.
Şi deocamdată nu. Dar nu ma las. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 15 Noi 2008, 22:22 | |
| Te putem ajuta cu ceva? Este ceva de domeniul informaticii sau... | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 16 Noi 2008, 09:13 | |
| - Emil Condor a scris:
- Te putem ajuta cu ceva? Este ceva de domeniul informaticii sau...
Am vrut să dau nişte poze dintr-un album de familie, dar mărinea acceptată de server este prea mică şi am renunţat la idee. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 16 Noi 2008, 21:05 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- Te putem ajuta cu ceva? Este ceva de domeniul informaticii sau...
Am vrut să dau nişte poze dintr-un album de familie, dar mărinea acceptată de server este prea mică şi am renunţat la idee. de ce nu le micsorezi? eu folosesc programul asta VSO Image Resiser , pe care l-am luat de pe internet, si este foaret simplu de folosit _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 16 Noi 2008, 21:38 | |
| | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 16 Noi 2008, 22:00 | |
| Cu serving com lucrez dar fiind vorba de pagină de album, am mai multe poze pe ea şi ca atare am decupat pozele şi am încercat să le trimit individual, dar fiind vorba de poze 6/9 de prin 1946-1950 au dimensiuni mai mari. Micşorate şi apoi mărite apare granulaţia hârtiei fotografice.
Milule mi s-a ivit şi o problemă de informatică. A rămas ceva blocat şi nu pot depista ce pentru că mesajul este prea scurt şi pretinu ăsta al meu din Alba nu dă nici un semn că ar fi pe acasă. Dacă-ţi dau calculatorul meu ţie, te ocupi puţin de el ? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 16 Noi 2008, 22:31 | |
| Cu plăcere dar nu e bine să dai calculatorul pe mâna oricui!!!
Trimite-mi prin Email date despre problema ta, poate rezolvăm în modul ăsta. Mesajul ce spune? E în engleză? Dacă stiu mesajul, încerc să dau de capătul problemei fără să intru în calculatorul tău. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 21 Noi 2008, 23:20 | |
| Singur
Sunt singur pe forum. Mă plimb în dragă voie peste tot şi niciunde, mă opresc la un popas şi privesc prin Prisma lui Condor cum se descompune lumina. Este superbă priveliştea. O mulţime de culori ce joacă zglobiu într-o parte şi alta pentru a se uni, apoi a se despărţi şi iar a se uni pentru ca să se despartă din nou. Dar despărţirea culorilor la trecerea luminii prin prismă nu este definitivă. Imediat ce a trecut de acest obstacol transparent, lumina revine la starea ei iniţială, care este şi starea ei normală. Transparentă. Şi totuşi, culorile luminii sunt individuale şi individualiste. Fiecare culoare cu sectorul ei bine stabilit, de aici până aici. Orice amestec de culoare dă o altă nuanţă luminii. Doar noaptea culorile luminii sunt amestecate şi atunci apre negrul. Acea culoare dezagreată de cei mai mulţi oameni. Şi când sunt extrem de furios, văd negru în faţa ochilor. De ce ? Pentru că atunci toate culorile luminii intră în capul meu şi se produce acel haos al împerecherii tuturor culorilor care dau splendoare culorii negre
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Vin 21 Noi 2008, 23:29, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 21 Noi 2008, 23:28 | |
| Nu mai esti singur... Ti-am spulberat gândurile singurătătii tale de moment. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 21 Noi 2008, 23:31 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu mai esti singur...
Ti-am spulberat gândurile singurătătii tale de moment. Îmi pare bine, Dar azi aproape toată ziua am fost singur. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 21 Noi 2008, 23:33 | |
| Am văzut că numărul de mesaje nu prea a crescut. Până în prezent avem o medie de 108 mesaje pe zi si azi s-au pus doar 25-30... Este sfârsit de săptămână si lumea e ocupată cu de toate - îi iertăm data asta? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 22 Noi 2008, 00:04 | |
| - Emil Condor a scris:
- Am văzut că numărul de mesaje nu prea a crescut.
Până în prezent avem o medie de 108 mesaje pe zi si azi s-au pus doar 25-30... Este sfârsit de săptămână si lumea e ocupată cu de toate - îi iertăm data asta? La mine este altă hibă. Lucrând concomitent la trei activităţi diferite: forum-carte de muzică-tehnoredactarea unei lucrări, mi s-a cam destrămat firul gândurilor pe forum. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 22 Noi 2008, 00:07 | |
| Renunti pe moment la ceea ce este mai putin important, nu? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 22 Noi 2008, 00:09 | |
| Dar voi termina curând cu tehnoredactarea cărţii şi voi rămâne doar cu cartea de muzică şi forumul, iar o dată pe lună, tehnoredactarea Buletinului parohial. Aşa, ca să nu mă plictisesc atunci când doarme Puiu Mic. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 22 Noi 2008, 00:12 | |
| E bine că ai mereu activităti - ele ne mentin proaspeti. | |
| | | abbilbal
| | | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 22 Noi 2008, 00:17 | |
| - Emil Condor a scris:
- E bine că ai mereu activităti - ele ne mentin proaspeti.
Dacă nu mi-aş găsi de lucru aş intra şi eu în grupul celor mulţi care se gândesc toată ziua că poensi-ai mică şi că nu-i mai bagă nimeni în seamă. Nici măcar cei din casă. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 22 Noi 2008, 01:53 | |
| mai draga, dar ce scaune elegante ne-ai pregatit... si e si soare, ce placut... dupa ziua asa de ploioaaaaaaaaasa ce a fost azi... a plouat tare, aca vara, dar a plouat toata ziua! si inca mai ploua! prognoza meteo e nashpa... alerta, alrma, zapada... in zona Predeal deja ninge, si tot arata la tv masini care se blocheaza si maine dimineata fiica-mea pleaca la munte la Cheia, cu masina ei, cu inca 3 fete si un baiat (deci masina ei plina!) O prietena din grupul lor face 30 de ani, si a organizat petrecerea acolo. unii au plecat cu masinile de azi, ei merg numai maine, nu au putut pleca din cauza de servcii. Sotul meu este turbat de furie, din cauza vremii rele care se anunta. E normal sa fie nervos, si ingrijorat, si eu sunt, dar incerc sa tac din gura. Ce pot sa fac? Nu avea de ales, ca petrecerea e demult planuita, e ceva deosebit, se duc cu totii la munte. Nici nu stiu daca este tren pana acolo, cum s-ar putea altfel ajunge. dar mai merge lume cu masini pe soseaua aia, doar e sosea nationala, ce dracu?!?!? E aDEVARAT ca masina e noua, numai din septembrie, duopa ce in iunie a avut un accident, din cauza ei, o depasire pe care nu a a precait-o corect... a scapat ca prin urechile acului, a trecut printre doua tiruri care au sters-o lateral... doar masina a fost sifonata pe ambele si parti, si ea speriata... noroc ca si-a revenit si a putut conduce. dar masina nu am mai reparat-o, am vandut-o acolo la reprezentanta Citroen si am luat alta noua Si acuma, masina noua, are caucioucurile cu care am cumparat-o (deci nu sunt de iarna..e nu ma pricep, oricum). Dar fata e majora, are 30 de ani azi-maine.. ce sa-i zic? a zis ca va avea grija, ca va merge cu grija... ce mai pot zice?!?!? Normalca sunt ingrijorata si eu... dar el de ce se enerveaza asa? A tunat si fulgerat, si a zis ca Fereasca Dumnezeu daca se mai intampla ceva, el nu o mai ajuta, sa se descurce singura ! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 22 Noi 2008, 08:28 | |
| - aurora a scris:
- mai draga, ...... si maine dimineata fiica-mea pleaca la munte la Cheia, cu masina ei, cu inca 3 fete si un baiat (deci masina ei plina!) ... Sotul meu este turbat de furie, din cauza vremii rele care se anunta... E normal sa fie nervos, si ingrijorat, si eu sunt, dar incerc sa tac din gura.
Ce pot sa fac? ... Nici nu stiu daca este tren pana acolo, ... dar mai merge lume cu masini pe soseaua aia, doar e sosea nationala, ce dracu?!?!?... E aDEVARAT ca masina e noua, numai din septembrie, duopa ce in iunie a avut un accident, din cauza ei, .... Si acuma, masina noua, are caucioucurile cu care am cumparat-o (deci nu sunt de iarna..e nu ma pricep, oricum). Dar fata e majora, are 30 de ani azi-maine.. ce sa-i zic? a zis ca va avea grija, ca va merge cu grija... ce mai pot zice?!?!?....sunt ingrijorata si eu... dar el de ce se enerveaza asa? A tunat si fulgerat, si a zis ca Fereasca Dumnezeu daca se mai intampla ceva, el nu o mai ajuta, sa se descurce singura ! Noa tu dragă, ce ar mai fi de zis... Că-i curajos ficioru... Să meragă singur cu trei.... Şi dacă este tren, ce să facă cu trenu ?... Că soţul tău e turbat, cred şi io fiindcă-şi dă şi el seama că vremea lui o trecut şi-l arde zama... dar dacă maşinai nouă şi cauciucurile sunt noi, chiar dacă-s de vară n-au nici o hibă, că doar ăia de le-or pus pe maşină, nu or fi folosit gume proaste... şi după cum povesteşti... fata are deja multă experienţă la condus maşini, aşa că şi bărbatu-to până mâine uită şi mâine o ia de la început cu draga tatii, iar când o vede acasă o pupă de bucurie că s-a întors sănătoasă. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL | |
| |
| | | | POPASUL ABBILBAL | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |