| POPASUL ABBILBAL | |
|
+13Layla Anahoret zuum nicuvar zaraza26 abba cactus Karima aurora dsm Emil Condor Administrator abbilbal 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 31 Oct 2008, 11:33 | |
| Măi, Ionică, m-ai zăpăcit ce cap! Ţie chiar cred că îţi place să mergi cu trenu! Deci tu te-ai dus numa' până în gară la Bucureşti... şi apoi ce ai căutat prin alte alea gări? chiar numa' de plăcerea de a te plimba cu trenul? Nostalgie? Dar cred că petrecerea de ziua ta cu trenul a fost frumoasă... ai făcut ceva deosebit de fiecare zi! A fost ca un fel de aniversare a vieţii tale... frumoasă idee! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 31 Oct 2008, 20:54 | |
| Aurora eu treabă am avut doar pentru a da acele poliţe de asigurare şi ca să fiu sigur că ajung unde trebuie, m-am dus cu ele şi le-am dat io cu mâna mea.
Da, îmi place să mă plimb cu trenul, că în tren pot visa cu ochii deschişi fără nici o grijă şi obligaţie de a întreţine dialog cu cineva. Din Bucureşti am plecat cu intenţia să cobor la Alba Iulia, dar în Alba Iulia vagonul în care eram a oprit într-o zonă neiluminată şi am crezul că suntem la semnalul de inmtrare. Afară ploua, era noapte şi nu se vedeau decât siluetele unor construcţii, care sau confundat cu cele din dreptul semnalului de intrare. Când mi-am dat dat seama ca sunt în gară trenul s-a pus în mişcare, dar nu mi-am dat seama ce viteza avea, căci noaptea este înşelătoare, şi nu am riscat o coborîre din mers. Trenul fiin rapid, următoarea oprire a fost Simeria. Cu această ocazie, am revăzut gara Simeria după zeci de ani. O gară dezolantă prin singurătate şi lipsa de curăţenie. Nu mai este ce a fost odată. La înapoiere am adormit după ce am plecat din Şibot şi m-am trezit pe la Sântimbru, crezând că intru în Alba Iulia, când eu de fapt intram în gara Coşlariu.
Nu a fost nimic intenţionat, dar aşa a fost să fie şi a fost frumos. De ziua mea m-am plimbat cu trenu'. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 31 Oct 2008, 20:56 | |
| | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 00:58 | |
| Abbi, intre cei patru care pleaca in Israel, esti cumva si tu? Intreb pentru ca eu am fost acum 2 ani, de Paste, si a fost o excursie extraordinara, am vizitat toate locurile sfinte. Si cred ca ar fi extraordinar si pentru tine, m-ar bucura tare mult. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 01:04 | |
| Am asculta melodia lui C. Drăghici iarăsi - a doua oară mi-a plăcut mai mult (adevărat că am dat volumul mai mare). Îmi gâdilă timpanele chiar acum la postarea mesajului. Dumnezeu să-ti dea multă sănătate, Abby! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 01:07 | |
| hehe.... Constantin Draghici e boala veche ... eram moarta dupa el, nu ma dezlipeam de teveu cand canta ... si mi se parea frumooos, asa distins, asa sensibil, cald
si Bogardo mi-a mai placut tare mult _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 01:46 | |
| - aurora a scris:
- Abbi, intre cei patru care pleaca in Israel, esti cumva si tu?
Intreb pentru ca eu am fost acum 2 ani, de Paste, si a fost o excursie extraordinara, am vizitat toate locurile sfinte. Si cred ca ar fi extraordinar si pentru tine, m-ar bucura tare mult. Nu, între cei patru nu sunt şi eu. Loc mai sfânt decât cetatea ce o bântui toată ziua într-o parte şi alta nu cred că mai este pe undeva. Locul unde a trăit, murit şi înviat Iisus a fost sfinţit de El, dar pângărit de alţii. Cetatea ce o bântui (cu accentul pe "â") eu a fost sfinţită de cei mulţi şi necăjiţi care se numeau geto-daci, romani, români, unguri, austrieci, turci, tătari, ţigani şi ce or mai fi fost, care prin truda lor, sudoarea şi sângele ce le-au vărsat în blidul cu zamă din care mâncau cu gândul dus departe. Şi cei mulţi şi necăjiţi nu se duşmăneau, pentru că în afară de truda lor, a fiecăruia, nu aveau la ce lăcomi şi ce împărţi. Pe urmele lor calc eu azi, cu un Pui Mic de mână, şi de atâta umblet pietrele s-au şlefuit, caldarâmul s-a netezit, temniţele s-au încălzit, fiarele înroşite-n foc s-au răcorit, foamea s-a potolit, setea s-a domolit, vrajba a dispărut, oamenii se bagă-n seamă reciproc sau se ignoră reciproc.... Toate din toate s-au născut şi pe rând vor muri toate, căci toate îşi au rostul şi locul lor şi sunt bine rostuite în cetatea ce o bântui zi de zi cu un Pui Mic de mână. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 01:48 | |
| - Emil Condor a scris:
- Am asculta melodia lui C. Drăghici iarăsi - a doua oară mi-a plăcut mai mult (adevărat că am dat volumul mai mare). Îmi gâdilă timpanele chiar acum la postarea mesajului. Dumnezeu să-ti dea multă sănătate, Abby!
Dar şi videoclipurile din dreapta sunt la fel de frumoase. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 01:55 | |
| M-am tot gândit şi până la urmă m-am hotărât să dau aici o poză documentMartorii Puiului Mic la evoluţia ei în ultimele 6 luni: pantalonnaşii şi sfetăraşul. Dacă atunci pantalonaşii trebuiau puţin îndoiţi, acum sunt scurţi, iar sfetăraşul a rămas cu mânecuţe trei sferturi. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 01:59 | |
| Acum cu somnul mă bat tot mai greu şi de aceea vă zic: Să ne reîntâlnim sănători. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 02:04 | |
| Dormi tăticule, dormi: somnul îti prelungeste traiul sănătos. Noapte bună! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 01 Noi 2008, 10:35 | |
| He, he! Ce draguta e micuta Maria Nicoleta Ioana, cu "martorii" cresterii ei, pantalonasii prea scurti si manecutele tot mai spre coate! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 03:02 | |
| frumoasă fată PuiuMic... frumoasă domnişoară va fi PuiuMic când s-o făcea ea mare mwah1 _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:04 | |
| Am tot vrut dar n-am reuşit să ţin pasul peste tot cu timpul. Uneori somnul şi-a făcut de cap, iar au am atâta treabă că de săptămâna viitoare încep o nouă muncă voluntară. Tehnoredactarea unei cărţi de... muzică. Dumnezeu să-l aibă-n pază pe domnul profesor de muzică Alexiu, pentru a nu s zvârcoli în mormânt că timp de patru ani n-a aflat de ce sunt în stare. Nici el şi nici alţii. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:10 | |
| - abbilbal a scris:
- timp de patru ani n-a aflat de ce sunt în stare. Nici el şi nici alţii.
Si noi, deja stim?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:15 | |
| Deşi nu este nimic interesant în dezordinea ce domneşte la mine în cameră şi nici hăinuţele cu care este îmbrăcată Puiu Mic atunci când doarme nu sunt cele adecvate, nu m-am putut abţine să nu-i fac această poză în care mângâia, nimic altceva, decât plapuma de protecţie aşezată pe marginea patului pentru a nu se lovi când transformă patul în trambulină elastică. Şi atunci face nişte salturi de trebuie să fiu foarte atent pentru ca aterizarea să nu fie peste scaunele de protecţie, că prin zid nu are unde trece. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:17 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- timp de patru ani n-a aflat de ce sunt în stare. Nici el şi nici alţii.
Si noi, deja stim?! Depinde ce bănuiţi. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:21 | |
| Şi după ce s-a trezit Puiul Mic, gangsterul a plecat în acţiune, cu ATV-ul vezi bine.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 02 Noi 2008, 19:25, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:23 | |
| No, acu' vrei să ne bagi la bănuieli? Nu bănuim nimic - asteptăm să decidem după ce vedem. Cum esti Abby? Ai primit Email-ul de la mine? Ai hotărât ceva în privinta celor discutate? Stii bine că oricine îmi cere suport, sunt mereu prezent: nu las pe nimeni "cu ochii în soare". _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:31 | |
| - Emil Condor a scris:
- No, acu' vrei să ne bagi la bănuieli?
Nu bănuim nimic - asteptăm să decidem după ce vedem.
Cum esti Abby? Ai primit Email-ul de la mine? Ai hotărât ceva în privinta celor discutate? Stii bine că oricine îmi cere suport, sunt mereu prezent: nu las pe nimeni "cu ochii în soare". Am primit mesajul tău şi ţi-am răspuns că nu are rost să schimbăm ceva. Credeam că accesul la nişte date este mai simplu, dar aşa chiar nu are rost să ne batem cuie-ncap. Nici măcar pionezele nu-şi au rostul. Probail unde se apropie 1 decembrie şi alegerile de la sfârşitul acestei luni, s-a încărcat reţeaua mea locală. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:36 | |
| Păi nu putem numi accesul despre care vorbesti chiar asa complicat... Vezi că poti în profilul tău să schimbi parola pentru linistea ta. Măcar aia... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:36 | |
| Şi acum, la preumblare nocturnă. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:40 | |
| - Emil Condor a scris:
- Păi nu putem numi accesul despre care vorbesti chiar asa complicat...
Vezi că poti în profilul tău să schimbi parola pentru linistea ta. Măcar aia... Păi parola mea este o încâlceală de litere şi cifre că dacă o schmib mă tem că nici io no să mă mai descurc în ea. Dar, poate ai dreptate. voi modifica parola de aici. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:45 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
Vezi că poti în profilul tău să schimbi parola pentru linistea ta. Măcar aia... Păi parola mea este o încâlceală de litere şi cifre că dacă o schmib mă tem că nici io no să mă mai descurc în ea. Dar, poate ai dreptate. voi modifica parola de aici. Gata. S-a făcut. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 02 Noi 2008, 19:51 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
Vezi că poti în profilul tău să schimbi parola pentru linistea ta. Măcar aia... Păi parola mea este o încâlceală de litere şi cifre că dacă o schmib mă tem că nici io no să mă mai descurc în ea. Dar, poate ai dreptate. voi modifica parola de aici. Oricând, dacă uiti parola, o putem elimina si pune alta - nicio problemă. Fă si aia ce ti-am spus pentru schimbarea IP-ului tău (înainte de culcare). Pentru securitatea calculatorului personal si al informatiilor de pe el. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL | |
| |
|
| |
| POPASUL ABBILBAL | |
|