Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Lun 02 Feb 2009, 04:31
abbilbal a scris:
Atâta timp cât porţi telefonul mobil în jeb, să nu mai spui la nimeni că nu eşti controlat.
Să mă controleze, Preacinstite, dar ca pe Năstase la ferma lui de la Cornu!
_____________________ Free your mind!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Lun 02 Feb 2009, 09:50
Emil Condor a scris:
Văd că intră aceleasi legi peste tot în lumea asta. Globalizarea, bat-o vina, nu-i asa? În alt mod spus: globalizare = control. Controlul maselor!
Eu sunt imuna la chestiile astea. De ce, nu stiu... Spiritul nu mi-l poate controla nimeni. Cred in puterea mai mare a energiei pozitive decat in puterea a ceea ce e rau. Globalizarea este fireasca...altfel ne-am intoarce la caruta si soba cu plita. Dar are si efecte negative. Tentatia puterii, tentatia de a controla totul...Dar o lege nescrisa, insa pe care o propovaduiesc popoarele prin credinta lor de milenii, spune ca cei care au ganduri negative nu au sanse de reusita pe termen lung.
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Lun 02 Feb 2009, 19:33
Zaraza, globalizarea este nimic altceva decât celebrul 666. După globalizarea totală urmeză "şefia" anticristului. Pentru noi, cei care am trăit în comunism, nu este o problemă. Problemă este şi va fi pentru ceilalţi, care nu ştiu cu ce se mănâncă "globalizarea comunistă", indiferent ce nume va purta.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Lun 02 Feb 2009, 19:39
Dar, până la globalizare, să ne distrăm puţin cu ei:
abbilbal
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Lun 02 Feb 2009, 19:49
Sau cu ei....
abbilbal
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Lun 02 Feb 2009, 19:57
Şi de ce nu cu ei?
abbilbal
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 03 Feb 2009, 01:11
O motănică şi un moşulică dedică mesajul cu nr. 4001 prietenilor de pe forum, în categoria cărora includem forumiştii înregistraţi de la nr. 1 la nr. 77, cu drepturi egale.
Bradul, care nici acum nu este dezbrăcat complet, a fost fotografiat de "motănică" şi "motănica" a fost fotografiată de moşulică.
PS. Fotografiile au fost aranjate pentru a simboliza o semnătură
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 03 Feb 2009, 04:14
abbilbal a scris:
O motănică şi un moşulică dedică mesajul cu nr. 4001 prietenilor de pe forum, în categoria cărora includem forumiştii înregistraţi de la nr. 1 la nr. 77, cu drepturi egale.
Sunt tentat să transmit felicitări dar în primul rând vreau să spun (stiu că multi altii sunt de acord cu mine, simt si ei la fel), un sincer multumesc. Multumesc, mai bine zis, multumim pentru că ai avut si ai plăcerea de a fi cu noi, multumim pentru multe minunate informatii ce le-ai împărtăsit cu noi. Să ai multă sănătate si viată lungă, fratele meu. Cerul să te binecuvinteze!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 03 Feb 2009, 09:50
abbilbal a scris:
Zaraza, globalizarea este nimic altceva decât celebrul 666. După globalizarea totală urmeză "şefia" anticristului. Pentru noi, cei care am trăit în comunism, nu este o problemă. Problemă este şi va fi pentru ceilalţi, care nu ştiu cu ce se mănâncă "globalizarea comunistă", indiferent ce nume va purta.
Parerea mea e ca globalizarea e un efect firesc al dezvoltarii tehnologiei: viteza cu care ajunge un om in orice punct de pe glob si viteza informatiei. Nu are nicio legatura cu 666. Din cauza vitezei cu care circula informatia si a largului acces al populatiei la informatie, apare insa o specie noua, Homo alarmisticus.
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 03 Feb 2009, 11:13
Sunt de acord cu tine, Zaraza! Şi aş mai adăuga şi faptul că noi, oamenii, prin natura noastră, reuşim să pervertim toate lucrurile bune. Partea întunecată a globalizării este aceea că au acces la informaţii şi minţile perverse. Iar, de aici, toate nenorocirile. Nu uita că cine are informaţia, are puterea.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 03 Feb 2009, 14:36
Anahoret a scris:
...cine are informaţia, are puterea.
Si invers...
zaraza26
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 03 Feb 2009, 15:18
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 03 Feb 2009, 15:29
La început puterea s-a manifestat doar fizic, apoi cei în control (la putere) au avut mai usor acces la informatie si puterea lor a crescut. Că poate argumenta cineva în favoarea informatiei ca fiind prima, e posibil! Oricum, puterea si informatia merg hand in hand... ajutându-se una pe cealaltă. Gresesc?
zaraza26
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mar 03 Feb 2009, 15:32
Emil Condor a scris:
La început puterea s-a manifestat doar fizic, apoi cei în control (la putere) au avut mai usor acces la informatie si puterea lor a crescut. Că poate argumenta cineva în favoarea informatiei ca fiind prima, e posibil! Oricum, puterea si informatia merg hand in hand... ajutându-se una pe cealaltă. Gresesc?
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mier 04 Feb 2009, 01:45
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
Parerea mea e ca globalizarea e un efect firesc al dezvoltarii tehnologiei: viteza cu care ajunge un om in orice punct de pe glob si viteza informatiei. Nu are nicio legatura cu 666. Din cauza vitezei cu care circula informatia si a largului acces al populatiei la informatie, apare insa o specie noua, Homo alarmisticus.
Şi tocmai de aceea globalizarea, în întregul ei, nu se va finaliza vreodată la fel ca şi comunismul. Se va îngriji Dumnezeu şi de globalizare la fel ca şi de comunism.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mier 04 Feb 2009, 10:38
Abbi... cine si cu ce ocazie a pictat-o asa pe Motanita? Ar fi trebuit sa=-i faci niste poze portret, puteai s-o pui chiar la avatar... plus ca amintirea era extraordinara!
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Mier 04 Feb 2009, 12:33
A prins cumva cutia cu farduri a mamei?
Anahoret
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 05 Feb 2009, 16:55
Preacinstite, ce-i cu tine? Ţi-a anchilozat tastatura, că nu prea te mai văd p-acilea?
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Joi 05 Feb 2009, 23:58
Supărat pe noi de când s-a dat pe muzică!
abbilbal
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 06 Feb 2009, 23:21
Emil Condor a scris:
Supărat pe noi de când s-a dat pe muzică!
Noa mă ciufailor, nu poate omu derapa puţin la alte treburi că-l şi daţi dispărut.
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Vin 06 Feb 2009, 23:23
Am auzit, Abby, că în ultimul timp ai acelasi slagăr cu Jiji!!! (Supărat...?)
Anahoret
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 07 Feb 2009, 10:49
Păi dacă ne lipseşti, Preacinstite... ce să facem?
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Sam 07 Feb 2009, 17:50
Anahoret a scris:
Păi dacă ne lipseşti, Preacinstite...
El chiar se încăpătânează să priceapă acest adevăr! Ori s-o fi dat pe Mozart să-si excite scoarta scortoasă a... scortosului abbil!
abbilbal
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 08 Feb 2009, 01:07
Scoarţa scorţoasă a scorţosului Abbil a fost scormonită până ce scorţosul a dat cu scoarţa dovleacului de tastele calculatorului şi-a moţăit aşa preţ de un ceas. Dar gata. Ce a fost e gata şi de-acu începe un nou ceva. Gata.
abbilbal
Subiect: Re: POPASUL ABBILBAL Dum 08 Feb 2009, 01:08
Emil Condor a scris:
Am auzit, Abby, că în ultimul timp ai acelasi slagăr cu Jiji!!! (Supărat...?)
Nu că mă dau în vânt după aşa ceva, dar de data asta se potriveşte: