__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Despre noi | |
|
+25VOTAN delta dolion Cristina nicuvar yzzy Mara rolia ostrovna Anahoret MIRCEA zuum Roxy Nicanor Christina zaraza26 Domino bulache abba abbilbal Franz Schneider Emil Condor cactus Karima aurora 29 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 07 Mar 2011, 13:11 | |
| - Emil Condor a scris:
- Văd că la topicul ăsta despre noi nu se înghesuie nimeni.
Hai să mai scriu eu ceva, poate asa dau curaj si altora!
Stim că fiecare din oameni învată mai mult sau mai putin în viată, nu-i asa? Eu, printre cele învătate trebuie să subliniez una în mod deosebit: am învătat să nu plâng, să nu plâng indiferent de situatie. Din păcate, am învătat aceea chiar prin plâns si suferintă.
Hmmm! Interesant cum mi-au venit gândurile astea, acum când sunt, pot spune, chiar vesel, bine dispus. Asta este, gândurile nu te întreabă niciodată dacă e momentul potrivit să vină sau nu... Eu cred ca sunt suferinte care ne apasa si de care ne putem elibera partial plangand. Eu as zice asa in locul tau - sa nu-mi dea Dumnezeu acea suferinta care ma aduce pe taramul lacrimilor! Am momente cand plang, dar trebuie sa-mi ascund plansul. Altii interpreteaza plansul ca un mijloc de induplecare/intimidare. Dar nu e asa. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Despre noi Lun 07 Mar 2011, 17:56 | |
| Plinsul este benefic, doar daca este sincer. Nu consider ca trebuie sa ne ascundem sentimentele, atita timp cit ele se inscriu in limitele decentei si nu cadem in ridicol.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Lun 07 Mar 2011, 21:47 | |
| - Cristina a scris:
- Plinsul este benefic, doar daca este sincer. Nu consider ca trebuie sa ne ascundem sentimentele, atita timp cit ele se inscriu in limitele decentei si nu cadem in ridicol.
Corect. A mai fost unul care a plans, apoi a ajuns presedinte. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 08 Mar 2011, 00:04 | |
| - zaraza26 a scris:
- Eu as zice asa in locul tau - sa nu-mi dea Dumnezeu acea suferinta care ma aduce pe taramul lacrimilor!
Mi le-a dat pe toate! Sincer spun... A mai rămas să-mi ia viata, dar aceea ar fi o usurare, nicidecum durere. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Despre noi Mar 08 Mar 2011, 01:59 | |
| Atît timp cit suntem trecători pe aceasta coajaa a pămîntului nici o suferința nu e de nesuportat. Totul este trecător. Timpul le rezolva pe toate, el este cel mai bun doctor, vindeca tot.
Clipa in care trăim este prezentul, după numai o secunda ea devine trecut. s.a.m.d.p. | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Despre noi Mar 08 Mar 2011, 13:00 | |
| Da, Emil, ar fi o usurare daca ar veni pe neasteptate, dar daca vine cu suferinte ani in sir, nu stiu zau cui i-ar placea! Bunica, la 95 de ani, s-a stins ca o lumanare, fara boala, fara suferinta; aceea a fost intr-adevar o usurare. Si pana la acea varsta, nu a fost povara pentru nimeni, a fost pe picioare pana la ultima saptamana inainte de moarte. Asa ceva mi-as dori si pentru mine si de ce nu, pentru toti! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Despre noi Mar 08 Mar 2011, 15:51 | |
| - nicuvar a scris:
- Cristina a scris:
- Plinsul este benefic, doar daca este sincer. Nu consider ca trebuie sa ne ascundem sentimentele, atita timp cit ele se inscriu in limitele decentei si nu cadem in ridicol.
Corect. A mai fost unul care a plans, apoi a ajuns presedinte. Macar acela a plins pentru ca stia la ce se-nhama . Altii au ris de noi cind se lasau invinsi de securisti ordinari ... Ca sa nu mai vorbesc de cei care rinjeau fasolea la blajinii securisto-mineri ce plantau panselute ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Mar 08 Mar 2011, 15:54, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Despre noi Mar 08 Mar 2011, 15:54 | |
| - dolion a scris:
- Bunica, la 95 de ani, s-a stins ca o lumanare, fara boala, fara suferinta; aceea a fost intr-adevar o usurare. Si pana la acea varsta, nu a fost povara pentru nimeni, a fost pe picioare pana la ultima saptamana inainte de moarte. Asa ceva mi-as dori si pentru mine si de ce nu, pentru toti!
Multumesc frumos pentru ceea ce-mi doresti, Dolion. Sincer. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Despre noi Mar 15 Mar 2011, 05:57 | |
| Cunoasterea este cel mai complex aspect al nostru, al omului, dar si cel mai complet aspect al intuitiei. Este certitudinea mea interioara ca un lucru este real, fara a fi necesar sa-l mai verific sau sa-l studiez cu ajutorul mijloacelor exterioare, fizice. Intuitia devine posibila prin rezonanta cu sfera de manifestare a inteligentei universale, care este mai mult sau mai putin trezita, in functie de nivelul de evolutie spirituala la care ma aflu. Prin urmare, unei constiinte suficient-trezite ii este accesibila, in fiecare clipa, orice perceptie legata de tot ceea ce exista, a existat sau va exista vreodata.
Dar persoana care a decis sa-si dezvolte spiritul intuitiv trebuie -pentru inceput- sa se reintoarca asupra ei insisi, pentru a redescoperi cu adevarat cine este. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Despre noi Mar 15 Mar 2011, 06:41 | |
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Despre noi Vin 18 Mar 2011, 01:17 | |
| Uf! Nu-i usor să faci decizii când e vorba despre cei ce te înconjoară de atâta timp si ti-au devenit dragi! Nu-i usor deloc!
În ce situatie m-au pus unii dintre voi! Asta a fost intentia voastră?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Despre noi Vin 18 Mar 2011, 07:49 | |
| Emil, daca tu consideri ca ti-as face misiunea mai usoara, spune-mi ca plec si gata. Vad ca lumea sufera in loc sa nu puna la suflet niste insignifiante impunsaturi, deci sa se termine odata cu comico-tragedia asta ieftina. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Vin 18 Mar 2011, 23:22 | |
| - Cristina a scris:
- Emil, daca tu consideri ca ti-as face misiunea mai usoara, spune-mi ca plec si gata.
Nicicând! Nu voi cere nimănui să plece... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Lun 27 Iun 2011, 04:46 | |
| Ultimele trei-patru săptămâni m-au făcut si mai răbdător ca înainte - o văd chiar si eu! Dar stiu că vulcanul din mine arde intens... încă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Despre noi Lun 27 Iun 2011, 07:52 | |
| Cineva spunea ca rabdarea e capacitatea de a avea lumina, chiar daca ti s-a ars siguranta . Deci... schimba becu' ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Vin 26 Aug 2011, 02:03 | |
| Celor ce mi-au trimis mesaje, invitatii sau absolut orice pe Facebook le cer scuze pentru întârzierea răspunsurilor, iar asta este din cauză că nu activez pe acel Site - au trecut luni si luni de zile fără să intru acolo si nici nu garantez că voi mai intra. Sorry! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Despre noi Vin 26 Aug 2011, 07:11 | |
| Ti-am trimis un mail pe gmail; nici acolo nu ai mai intrat? Eram curios de raspunsul tau. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 27 Aug 2011, 00:07 | |
| Oh! Ai scuzele mele, Dolion dragă! Am intentionat să-ti scriu (am si gândit răspunsul ce-l aveam de dat!!!), apoi am plecat în vacantă si acum când am citit mesajul tău eram gata să-ti spun că ti-am răspuns, dar am mers întâi în Gmail, am verificat mesajele trimise si nu apare nimic către tine. Te rog să mă scuzi! Voi veni imediat cu răspunsul. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Despre noi Sam 27 Aug 2011, 09:24 | |
| Nu am primit. Vezi ca ti-am trimis adrese alternative.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Sam 27 Aug 2011, 18:06 | |
| Normal că nu ai primit - întâi trebuie să trimit... Vine băiatul! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Despre noi Mier 11 Ian 2012, 01:58 | |
| Uite ce gândesc nepoatele despre mine. Zic asta pentru că ele mi-au cumpărat această cească: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Despre noi Mier 11 Ian 2012, 10:16 | |
| | |
| | | dolion
| Subiect: Re: Despre noi Joi 12 Ian 2012, 07:34 | |
| Trag concluzia ca le place mai mult cand esti rau... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Despre noi Joi 12 Ian 2012, 13:25 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre noi | |
| |
| | | | Despre noi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum