Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Joi 17 Mar 2011, 23:12
dolion a scris:
Sunt foarte trist din cauza a ceea ce se petrece la Popas!... va las sa va linistiti si vedem mai incolo ce va fi! Ramaneti cu bine, o vreme!
Şi eu. Cu toate că sunt mesaje la care râd, cu punga de popcorn în mână. Păcat că, clasa politică, şi aici nu vreau să omit pe nimeni, ne-a dezbinat prea tare. Iar din cauza aceasta nu mai ştim să privim cu detaşare postările celor care sunt de altă părere cu noi. Am putea să discutăm câte-n lună şi în stele, sunt atâtea subiecte frumoase, interesante pe lumea asta, dar ne poticnim la politică, unde nu putem, nu vrem să acceptăm şi opinia celuilalt. Dacă e de altă părere, gata îl criticăm. Sunt multe de scris, iar Emil are treabă grea într-adevăr, pentru că pe un anumit topic s-au scris cuvinte urâte. O să se liniştească apele, au mai fost ele învolburate.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Joi 17 Mar 2011, 23:46
dolion a scris:
Sunt foarte trist din cauza a ceea ce se petrece la Popas! Sa dam vina pe astenia de primavara? Am scapa prea usor de vina ce o avem toti, in proliferarea rautatilor din ultima vreme. E vreo mostenire in joc si nu stiu eu de ea? De ce cauta toata lumea sa se elimine, sa se desfiinteze pur si simplu, unul pe altul? Cine si ce castiga din asta? Mai ganditi-va si terminati odata cu mancatoria asta ieftina de mahala! Nu s-a pus niciun premiu, nu e nicio medalie in joc! Postati fiecare ce va doreste inima, iar ceilalti, de vreti, cititi si comentati cu bun simt, iar de nu, pace voua, vedeti-va de treaba voastra, luati o pauza pentru refacere si reveniti cand va mana sentimente mai nobile! Eu unul asa voi face, deoarece, daca mai citesc multe nerozii, iau campii; va las sa va linistiti si vedem mai incolo ce va fi! Ramaneti cu bine, o vreme!
Si eu sunt trist când văd mâncătoria ce a căpătat proportii aici, în ultima vreme. Sunt chiar foarte trist, mai ales că printre cei mai răniti sunt utilizatorii ce nu participă la luptele alea orbesti „de eliminare”, cum bine spui tu. Nu mi-au plăcut găstile nicicând si urăsc asta, mai ales pe un forum. Am spus mai demult că nu voi accepta facerea de grupări care să lupte între ele pe acest forum si nu mi-am schimbat opinia. Sincer regret să pierd utilizatori ca tine, Dolion, chiar si numai pentru o zi, iar lucrul acesta ca să nu se mai repete, trebuie îndreptat. Si o voi face.
Initial am gândit să-i rog pe cei implicati să ia o pauză la aprecierea lor: două, trei zile si să se întoarcă plini de pace si gânduri bune, dar se pare că nu voi mai face aceea...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Vin 18 Mar 2011, 02:12
yzzy a scris:
dolion a scris:
Sunt foarte trist...
Şi eu.
Mda! Si eu sunt...
Citat :
Am putea să discutăm câte-n lună şi în stele, sunt atâtea subiecte frumoase, interesante pe lumea asta, dar ne poticnim la politică, unde nu putem, nu vrem să acceptăm şi opinia celuilalt. Dacă e de altă părere, gata îl criticăm.
Am putea lua acest mesaj drept un îndemn la desfiintarea forumului POLITIC? Cât despre mine, sunt 100% de partea ideii...
Dacă am desfiinta forumul de POLITICĂ, as scăpa (eu nu ei!) usor dând un ultim AVERTISMENT la fiecare din cei implicati.
Citat :
Sunt multe de scris, iar Emil are treabă grea într-adevăr...
Oh! Si cât de greu îmi este să fac aceste decizii! Dar, cred că o să trebuiască să le fac, chiar dacă voi stârni nemultumiri si asta din cauză că fiecare crede că are dreptate, nerealizând că, de fapt fiecare a gresit grav.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Sam 19 Mar 2011, 17:33
Emil Condor a scris:
Am putea lua acest mesaj drept un îndemn la desfiintarea forumului POLITIC? Cât despre mine, sunt 100% de partea ideii...
No, no, no... Politica face parte din viaţa noastră. cu toate că uneori o mai lăsăm în pace, dar ne influenţează traiul nostru, indiferent de partea cui suntem.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 00:27
yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
No, no, no...
Să trăiti, am înteles!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 00:28
yzzy a scris:
Emil Condor a scris:
No, no, no... Politica face parte din viaţa noastră. cu toate că uneori o mai lăsăm în pace, dar ne influenţează traiul nostru, indiferent de partea cui suntem.
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 00:29
Dolion, frate! A trecut tsunami, poti reveni acasă.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 00:55
iertare ca ma bag in discutzie dar daca stam sa gandim mai cu profunzime , fiecare dintre noi si-a definit orientarea politica - cu sau fara un partid politic sau altul, cu sau fara vreun politician sau altul, cu sau fara monarhie sau dictatura sau anarhie asa ca ce rost mai are sa batem apa in piua din moment ce noi, aici, nu avem nici un fel de mijloc sa schimbam situatzia in vreo directie sau alta. Ar fi ideea sa ne indreptam coasele - cine are, sa facem ciomege si sa ascutzim topoare si sa iesim la drumul mare in sperantza ca se vor alatura fortze imbracate in uniforma militara, Canci.... Chestia-i fumata demult deja asa ca.... sorry, dar chiar ca nu vad logica unui topic de politica. Ar avea logica daca s-ar dezbate diferitele curente si conceptzii politice - fara trimitere la ceva concret si palpabil; deci un fel de teorie si fiecare sa-si zica parerea, s-o argumenteze si gata, nu sa sara la gatul oponentului. Ca, ziare citeste tot boboru si ca sa fac copy/paste din articol de ziar chiar ca-i jenant.
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 06:17
Deascoperă acum, cine este adevăratul tău model în viaţă ! Fă întâi calculul, apoi manevrează cursorul pentru a vedea cine este eroul/eroina ta.
Calcul : 1.Alege un număr între 1-9 2.Înmulţeste cu 3 3.Adaugă 3 4. Înmulţeşte din nou cu 3 5.Ai obţinut un număr format din 2 sau 3 cifre. 6.Adună-le. Numărul obţinut va arăta cine este modelul tău.
Acum mergi în jos.
1. Albert Einstein 2. Audrey Hepburn 3. Barbara Streisand 4. Amadeus Motzart 5. Bill Gates 6. Ghandi 7. Maica Tereza 8. Roger Federer 9. Dolion 10. J.F.Kennedy
Ştiu, ştiu că am charismă. Poate într-o zi vei putea să fii şi tu ca mine. De ce mustăceşti? P.S. Nu mai încerca cu alte numere, eu sunt modelul tău şi trebuie să accepţi asta. Acum, şterge numele meu şi pune-l pe al tău în dreptul cifrei 9 şi bucură-te de reacţia altora care au simţul umorului!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 06:27
Emil Condor a scris:
Dolion, frate! A trecut tsunami, poti reveni acasă.
Am sosit, ca nu pot fara voi, vorba ceea: rau cu rau, dar mai rau fara rau! Acuma sa nu intelegeti ca ati fi rai, sunteti imprevizibili, ceea ce e in firea omului, la urma urmei. Uitati-va pe pagina anterioara!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 06:32
dolion a scris:
Deascoperă acum, cine este adevăratul tău model în viaţă ! Fă întâi calculul, apoi manevrează cursorul pentru a vedea cine este eroul/eroina ta.
Calcul : 1.Alege un număr între 1-9 2.Înmulţeste cu 3 3.Adaugă 3 4. Înmulţeşte din nou cu 3 5.Ai obţinut un număr format din 2 sau 3 cifre. 6.Adună-le. Numărul obţinut va arăta cine este modelul tău.
Acum mergi în jos.
1. Albert Einstein 2. Audrey Hepburn 3. Barbara Streisand 4. Amadeus Motzart 5. Bill Gates 6. Ghandi 7. Maica Tereza 8. Roger Federer 9. Dolion 10. J.F.Kennedy
Ştiu, ştiu că am charismă. Poate într-o zi vei putea să fii şi tu ca mine. De ce mustăceşti? P.S. Nu mai încerca cu alte numere, eu sunt modelul tău şi trebuie să accepţi asta. Acum, şterge numele meu şi pune-l pe al tău în dreptul cifrei 9 şi bucură-te de reacţia altora care au simţul umorului!
smecherie ambulanta!!
_____________________ Doctor Cross
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 06:41
Vezi ca mustacesti?
CRUCIAT
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 06:57
dolion a scris:
Vezi ca mustacesti?
pai...am cazut in plasa ta si , rapid, am facut jocul..de-a iesit pe-a ta!
yzzy
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 08:26
dolion a scris:
Deascoperă acum, cine este adevăratul tău model în viaţă ! ....
Şi nu ţi-e greu să fii model pentru o lume întreagă? Fain!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 08:43
[mention][/mention] a scris:
Şi nu ţi-e greu să fii model pentru o lume întreagă?
Mie??? Nu mi-e greu deloc :
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
CRUCIAT
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 08:47
yzzy a scris:
dolion a scris:
STIE ca e modelul nostru! si-i place!
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 14:21
O posibila cauza a cutremurului din Japonia!
Sa fie doar speculatii?
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 16:21
CRUCIAT a scris:
yzzy a scris:
dolion a scris:
Păi ce model, la niste „rafale de vânt” în Popas, preferă să se retragă, decât să pună mâna pe ceva si să încerce oprirea sau atenuarea „curentilor” nefavorabili?
Dolion, sper că nu te superi la remarca mea - ca să te îndulcesc te las să stii că pe jumătate e glumă, problemele create e indicat să fie fixate chiar de creatori. Păi nu? Aceea e calea ideală...
CRUCIAT
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 17:07
Emil Condor a scris:
CRUCIAT a scris:
yzzy a scris:
dolion a scris:
Păi ce model, la niste „rafale de vânt” în Popas, preferă să se retragă, decât să pună mâna pe ceva si să încerce oprirea sau atenuarea „curentilor” nefavorabili?
Dolion, sper că nu te superi la remarca mea - ca să te îndulcesc te las să stii că pe jumătate e glumă, problemele create e indicat să fie fixate chiar de creatori. Păi nu? Aceea e calea ideală...
Oh, Boss, tu ai dreptate intotdeauna... chiar si cind vrei sa dai in noi, cei razboinici, si-i spui lui Dolion. Daca ma fac ca nu pricep, i-o mai zici o data?? ( aici lipseste emotion-ul pentru intrigant/a..cam cum ar trebui sa arate?? )
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 17:12
Schimbăm pseudonimul CRUCIAT în... Provocator?
Dreptate? Eeeh! Uneori nici nu stim ce mai este dreptatea!!!
Da, m-ai salvat în fata lui Dolion, iubitul nostru prieten: asta am vrut să fac (să spun)... Da, da, a fost o cale de a mă adresa celor cu... vânturile! Ei trebuie să se corecteze. Ce dreptate ai tu, Cruciatule!
CRUCIAT
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 17:16
Emil Condor a scris:
Schimbăm pseudonimul CRUCIAT în... Provocator?
Dreptate? Eeeh! Uneori nici nu stim ce mai este dreptatea!!!
Da, m-ai salvat în fata lui Dolion, iubitul nostru prieten: asta am vrut să fac (să spun)... Da, da, a fost o cale de a mă adresa celor cu... vânturile! Ei trebuie să se corecteze. Ce dreptate ai tu, Cruciatule!
nu mi-ai raspuns insa cu emotionul care ar trebui sa arate un intrigant..ca jucam nitel acest rol, incercind sa te fac sa mai dai in Dolion, ca sa scap eu! Daca tot "doarme in papusoi" si nu reactineaza... PS Sper sa stie ca glumesc din toata inima, e o zi taaare buna pentru mine.
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 17:20
O să mă uit după acel emoticon ( nu ai o poză la îndemână? )...
Asa îti doresc mai departe, o zi bună si la fel tie Dolion frate si tuturor prietenilor dragi de la Popas.
CRUCIAT
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 17:24
Emil Condor a scris:
O să mă uit după acel emoticon ( nu ai o poză la îndemână? )...
Asa îti doresc mai departe, o zi bună si la fel tie Dolion frate si tuturor prietenilor dragi de la Popas.
fata sau profil??
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 17:27
Poate să fie si din spate dar să-ti vedem ochii...
Unde sunt ceilalti? Vorbim doar noi aici? Sau nu le mai dăm timp să citească, dar să mai si scrie...
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 20 Mar 2011, 17:28, editata de 1 ori
dolion
Subiect: Re: POPASUL DOLION (II) Dum 20 Mar 2011, 17:28
Multumesc de urare, ziua-i buna, vremea... ba! Azi am iesit din casa numai sa hranesc catelusa si sa duc gunoiul. Sper din tot sufletul sa se incalzeasca saptamana viitoare. Acum ploua din nou!