LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri problema istorie 1918 sibiu nicuvar efremovivanantonovici muzica_traditionala reclame Limba CPSF comment-143 curiozitati internet padure Fantasy 23 mediu romana google humanitas brasov drumetie politica Popasul 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 34 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 34 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 34 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 34 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 34 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 34 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+17
Ion
CRUCIAT
VOTAN
abbilbal
unicu
TRISTAN
Iisus
cactus
nicuvar
Emil Condor
lutra vulgaris
Cristina
ostrovna
dolion
yzzy
delta
aurora
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

Una... Alta... în politică - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 15:09

Ion a scris:
Cand vorbesc despre Istorie, eu ma refer la manualele dupa care am invatat la scoala.
OK! Acum am înţeles punctul tău de vedere.

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 15:20

Au inceput sa ma enerveze unii, in frunte cu Ponta, in privinta felului in care Basescu, de fapt guv. Boc, a scos Tara din criza.
Basescu a taiat salariile si pensiile. Noi am venit si le-am dat inapoi...etc....,

Eu, daca as fi in locul Opozitiei, l-as intreba pe Ponta daca stie ce au facut celelalte tari pentru a iesi din criza.
Chiar asa, ia sa vedem daca stiti ce masuri impopulare au luat Franta, Germania, USA, ca sa mentionez numai cateva dintre acestea. Si nu am mauzit si nici n-am vazut nimic scris sau vorbindu-se  despre guvernele acestor tari, asa cum se vorbeste despre Presedintele Basescu.

Si l-as mai intreba pe Ponta el cum sau ce ar fi facut ca sa scoata Tara din criza.
Sunt slabi, tare slabi astia din opozitie. Iar populatia se lasa manipulata.

Sa va spun ce au facut cei din compania mea: au redus norma completa la 35 de ore pe saptamana.
Apoi, pentru o vreme, la 32. Adica, luam cu 5/40, respectiv 8/40 bani mai putini la sfarsitul lunii.
N-am mai primit bonusuri si nici over-time. Si asa a ramas si acum. Numai la orele pe saptamana s-a revenit. La Banci, dobanda e si acum zero sau aproape de zero. Etc., etc....

Bine ca a venit Ponta si ai lui si au dat salariile si pensiile inapoi...
Sa vedem cat o sa tina si asta.
Doamne, fereste! Eu nu vreau sa vina rau, numai pentru ca e Ponta. Dar as vrea ca lumea sa inteleaga cum stau lucrurile in realitate. Sa nu se mai lase manipulata.

Asta nu inseamna ca ii iau apararea lui Basescu. Nici pentru ceea ce am scris mai sus si, cu atat mai mult, nici pentru alte lucruri pentru care lumea il detesta si abia asteapta sa scape de el.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 15:54

Marea enervare nu a fost că guvernarea Băsescu a tăiat pensiile şi salariile. Oamenii (majoritatea) au înţeles că trecem printr-o criză şi au acceptat. Enervarea a venit când au văzut risipa pe care o făcea guvernarea Băsescu. Poate-ţi aminteşti, Ioane, de toate aberaţiile alea: terenuri de sport în pantă, săli de gimnastică în comune cu câteva sute de locuitori, parcuri făcute te miri unde... adu-ţi aminte! A... şi drumul asfaltat la Răchiţele şi sală de sport tot la Răchiţele. O comună unde cerul, la răsăritul şi apusul soarelui, nu are culori trandafirii... are culori portocalii!  Cool Pe când... autostrăzile... au rămas ca la-nceput: nimic!

ASTA ne-a enervat pe toţi: risipa, nu tăierea salariilor în sine.
Şi poate-ţi mai aminteşti că, în timp ce populaţiei (bugetare, este adevărat) i se tăia din salariu iar pensionarilor (care, în opinia lor, oricum respiră aerul degeaba) le lua din pensii, ce crezi că se întâmpla cu bugetul Administraţiei Prezindenţiale? Hopa! Se mărea!

Adică, parafrazându-l pe Gr. Alexandrescu: "Austeritatea nu e pentru câini, e pentru căţei".

Deci, ce ne-a enervat pe noi, ăşita de mai trăim prin spaţiul carpato-danubian şi pontic, a fost mârlănia PDL-istă şi hoţia pe faţă a PDL-ului. Nu măsurile de austeritate.

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 16:59

Asta da, pot sa zica. Si i-am auzit zicand si despre terenuri de sport in panta, etc.
Dar nici aici nu le dau dreptate totala.
In sensul ca acei bani nu erau pentru salarii si pensii, ci exact pentru ce faceau acei ministri.
Nu puteau sa le deturneze pentru altcea.
Ar fi fost contrar legii, nu?
Ca terenurile de sport le-au facut in prost e altceva.
Ca nu s-au facut autostrazi se vede si acum ca nu suntem in stare.
Ca privatizariel s-au facut prost sau nu s-au facut deloc si nu se fac nici acum, iar e rau.
De huzur ce sa mai vorbim. Parca acum ar fi altfel.
Sa-i vedem pe unde scot camasa , cand li se va cere socotela pentru campania de acum.
Ca Ponta o face pe banii contribuabililor se vede de la o posta. Si nimeni nu zice nimic. Si in timpul serviciului. Atentie!
Cat priveste marlania pdl-ista, eu nu o vad prea criticata si nici sanctionata de actuala Putere.
Care are ceva vreme de cand e la Putere.
Ce ii lipseste?
Presedentia?
Sa vedem ce o sa faca dupa ce o vor castiga.
Desi am o vaga banuiala ca nu prea vor. In secial Ponta.
Care a fost impins cu forta sa candideze.
Poate gresesc eu. Dar asa simt..
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 18:19

Monica Macovei: Religia nu are ce căuta în școli, ci istoria religiilor

Monica Macovei, candidat independent la Președinție, se declară împotriva orelor de religie în scoli, considerând că se impune, în schimb, predarea istoriei religiilor, unde e "multă cultură generală".

"Religia nu are ce căuta în școli, ci istoria religiilor ar trebui să fie introdusă. Lasă copilul să-și aleagă singur religia și dă-i istoria religiilor, care reprezintă de fapt istoria umanității, e multă cultură generală acolo", a declarat, vineri, Monica Macovei, la Timișoara, în cadrul unei întâlniri cu oameni de cultură, potrivit pressalert.ro.

Europarlamentarul și-a exprimat, de asemenea, și indignarea față de destinația unei părți din fondul de rezervă a Guvernului, ea susținând că se impune alocarea de mai mulți bani pentru cultură.

"Săptămânal, din fondul de rezervă se dau bani pentru biserici, pentru asta sunt bani. "Dacă aveți bani pentru biserici, dați și pentru cultură", așa trebuie să le spuneți guvernanților. Bani sunt, există acest fond de rezervă care ar trebui folosit atunci când este nevoie, în caz de calamități, inundații, etc, dar 90 % din acești bani s-au dus la biserici. Mai bine s-ar da acești bani căminelor de bătrâni", a mai spus Monica Macovei.
- See more at: http://www.dcnews.ro/monica-macovei-religia-nu-are-ce-cauta-in-coli-ci-istoria-religiilor_453421.html#sthash.Hpku1szp.TwXWjZ3X.dpuf
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 19:34

Ponta: 
Daca a fost ofiter acoperit, trebuie felicitat.
A aparat Tara.
Ilie Sarbau:
Dar Traian Basescu n-a fost ofiter acoperit?

Concluzia:
Traian Basescu trebuie felicitat?

Unii ar zice ca nu. De ce? 
Atunci a fost alta Tara decat cea de azi?
Da, ar zice aceiasi. Pentru ca a fost Dictatura, sa zicem.
Fara acea aparare, insa, cei de azi, n-ar mai fi in Tara de azi, as zice eu.

Discutia pe tema aceasta nu e productiva.
Nu face decat sa dezbine lumea.
Pe cat e delicata problema, pe atat de delicat trebuia rezolvata.
Fara a o face publica, opinia mea.

Aici sunt de acord ca Basescu a dezbinat lumea.
Problema este insa: era necesar intr-adevar?
Cui serveste pana la urma?
O sa vedem...
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 19:48

Băselu' a fost informator, nu ofiţer acoperit. Adică ciripoi.

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 20:03

În internetul românesc circulă o ştire cu o propunere-surpriză a CTP-ului pentru prezidenţiale.
Cred că am căzut în capcana în care (probabil) au căzut mulţi cititori, aşteptându-mă la o propunere "pe bune", şi chiar eram curios să văd cine este diva politică (pentru că era vorba despre o femeie) pe care o va propune. De fapt, ceea ce a spus CT Popescu în dezbaterea "Vreau preşedinte" a fost mai mult o parabolă.

Mai jos am pus link-ul către pagina din site-ul "Gândul", însă părerea mea este să vedeţi clipul video. La sfârşit CTP-ul face o radiografie a celor trei preşedinţi pe care România i-a avut după 1990.

Ioane, CT Popescu a exprimat mult mai bine decât mine (normal, d-aia e ziarist) în ceea ce am scris în postarea cu mârlănia PDL. Parcă mi-ar fi citit gândurile! Very Happy

http://vreaupresedinte.gandul.info/stiri/vreau-presedinte-dezbatere-live-de-la-ora-20-00-cu-editorialistii-gandul-clarice-dinu-cristian-tudor-popescu-claudiu-pandaru-si-florin-negrutiu-13236642

Şi, pentru că tot am atins subiectul, întrebai ce-o să facă Ponta.
Am mai scris în forum că Băsescu n-a făcut altceva decât să deschidă Cutia Pandorei. A arătat că se poate. A reînviat poliţia politică în România. Tot ceea ce a făcut Băsescu îi prinde cum nu se poate mai bine lui Ponta: se va preface că repară greşelile şi mârlăniile PDL-iste dar le va lăsa aşa, pentru că-i convin de minune; însă va arunca vina pe "greaua moştenire". În rest, va ridica la "next level" mârlăniile PDL-iste. O să ne aştepte nişte vremuri foarte interesante! Twisted Evil Pe noi, ăştia d-aicea. Vouă, vă urez vizionare plăcută! Very Happy

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 20:13

Ilie Sarbu zice ca a fost de toate: de la informator, pana la ofiter acoperit...
Pana acum nu au dovedit ca ar fi fost. Nici una, nici alta.

In privinta "acoperirii", eu am o teorie a mea.
Intuitia imi spune ca ''acoperirea'' trebuie asa de bine facuta incat ''descoperirea'' sa n-o poata proba nici ''acoperitorul'', dar nici, cu atat mai mult, ''acoperitul''.
Cum ar putea sa spuna unul dintre candidatii respectivi ca a fost un ''acoperit'', daca 
''acoperitorul'' nu vrea sa confirme, din diferite motive?
Ar putea chiar s-o sfarseaca in puscarie pentru lipsa de probe.
Cu cat sunt mai putine urme, cu atat mai buna e ''acoperirea''.

E asa de delicata chestiunea. Ba chiar foarte complicata. Pentru mine cel putin.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 20:35

Am citit "Gandul" lui CTP. Nu e pe ''gandul'' meu.
Nu in totalitate, vreau sa zic.
Un Presedinte american, proaspat ales a zis cam asa:
"Ei bine, sa stiti ca eu nu stiu nimic din ceea ce trebuie sa fac ca Presedinte. Si nici cum sa fac
cele ce am promis."
Si-a ales pe cei mai buni consilieri si a fost unul dintre cei mai buni Presedinti ai USA.
Bun este opusul lui prost. In felul acesta am vrut sa zic atunci cand ma refeream la Ponta.

Da, in mare masura, conteaza Consilierii.
In rest, ce trebuie sa faca un Presedinte este deja scris. El n-are decat sa execute.
Felul in care (se) executa, in care intelege cum sa aplice ce este sfatuit sau este scris, ramane 
de vazut. Amprenta subiectiva va fi vizibila la oricare dintre Presedinti.

A propos de Ponta, ca va continua, intr-un anume fel ce a fost pe vremea lui Basescu.
Un singur lucru se va schimba, cu siguranta, daca va fi Iohannis.

L-ati auzit pe Constantinescu vreodata folosind expresii gen "mai animalule" sau "tiganca imputita''?
Nu.
Asa cred ca nu veti avea ocazia sa auziti nici de la Iohannis.
Pentru ca ei sunt de meserie dascali.

Numai daca, nu se stie niciodata, Doamne fereste....
Atunci as avea scaparea: Exceptia intareste regula!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 21:02

Tocmai ce scriam mai sus despre "next level" la care va lucra Ponta.
A luat lecţii de la Pârţe cu Antena 3, şi acum îşi face şi el mâna cu Cornel Nistorescu. După el, probabil că va trece la o publicaţie şi – de ce nu? – la un post TV sau la un trust media.

"Șeful TVR acuza presiuni din zona premierului Ponta: Am primit mesaje sa-l dau afara pe Nistorescu" este ştirea care circulă pe "Ziare online".
http://www.ziareonline.com/stire-breaking-news-%C8%98eful-tvr-acuza-presiuni-din-zona-premierului-ponta-am-primit-mesaje-sa-l-dau-afara-pe-nistorescu-255926352.html

Se pare că Nistorescu (pe care, eu, cel puţin, nu l-am considerat niciodată un mare ziarist) l-a deranjat pe Ponta cu un articol scris în "Cotidianul" în care nu susţinea ideea suspendării lui Pârţe (şi eu consider că e o tâmpenie acţiunea asta, dar pe mine nu mă ascultă nimeni).

Am căutat în Google articolul cu pricina şi când am ajuns la "Cotidianul" ce să vezi?!! "Error Not Found". Articolul fusese şters din site. Google, băiat deştept, a ţinut minte(ai lui Ponta n-au cum să facă presiuni la Google ca să şteargă link-ul). Pentru orice eventualitate, am făcut o captură de ecran pe care v-o prezint în toată splendoarea ei:

Una... Alta... în politică - Pagina 34 15217793805_573de75c3e
COTIDIANUL by Anahoret2007, on Flickr

Uitasem: link-ul din Google către Cotidianul:
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CC8QFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.cotidianul.ro%2Fstelian-nastase-am-primit-mesaje-sa-l-dau-afara-pe-nistorescu-247008%2F&ei=IioTVPbhIZLkaITtgsgO&usg=AFQjCNHJWTT2tSBY1LRfgBlwEQZF9gQOMw&cad=rja

Iar aici, ce scrie Stelian Tănase pe blogul său:
http://www.stelian-tanase.ro/cazul-nistorescu/

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptyVin 12 Sept 2014, 21:58

Hai, base, curaj praleo, iesi cu probele!

HG 223/2013 pentru aprobarea Listei cuprinzand categoriile de informatii secrete de stat din domeniul de activitate al Serviciului de Informatii Externe
LISTA cuprinzand categoriile de informatii secrete de stat din domeniul de activitate al Serviciului de Informatii Externe.
C. Informatiile, datele si documentele secrete sunt cele care se refera la:
4. personalul din domeniul activitatii informative, chiar si dupa incetarea, in orice mod, a raporturilor de munca sau de serviciu;

Este ca erai beat, praleo, si acu` nu stii cum s-o mai dai la intors, ca sa nu te duci inauntru pentru "inalta tradare"?

Uite, praleo, sunt baiat bun si te invat io ce sa faci, ca sa respecti legea! Dupa ce isi depune Ponta candidatura, i-o contesti la BEC, pe chestia ca-i ofiter sub acoperire si, deci, incompatibil, ca este, iti spun eu, si astepti o zi, sa vezi ce zice BEC-ul. BEC-ul va intreba la SIE, iar SIE va raspunde, ca-i obligat, asta pentru ca ala care intreaba este judecator. Daca SIE raspunde ca nu poate raspunde, se deschide calea catre instanta, la TMB, iar aia vor cita SIE, iar SIE nu va mai avea ce sa zica, va zice ce si cum.
Acu`, sa-ti zic ce va face SIE! SIE care a mirosit ca esti mort, i-a facut deja lui Ponta documente de trecere in rezerva si le-a antedatat, , desi Ponta ar merita s-o ia in bot, dar n-o ia, pentru ca serviciile vor unul de-al lor la Cotroceni, nu una de-a ta!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 00:08

Anahoret a scris:
Marea enervare nu a fost că guvernarea Băsescu a tăiat pensiile şi salariile. Oamenii (majoritatea) au înţeles că trecem printr-o criză şi au acceptat. Enervarea a venit când au văzut risipa pe care o făcea guvernarea Băsescu. Poate-ţi aminteşti, Ioane, de toate aberaţiile alea: terenuri de sport în pantă, săli de gimnastică în comune cu câteva sute de locuitori, parcuri făcute te miri unde... adu-ţi aminte! A... şi drumul asfaltat la Răchiţele şi sală de sport tot la Răchiţele. O comună unde cerul, la răsăritul şi apusul soarelui, nu are culori trandafirii... are culori portocalii!  Cool Pe când... autostrăzile... au rămas ca la-nceput: nimic!

ASTA ne-a enervat pe toţi: risipa, nu tăierea salariilor în sine.
Şi poate-ţi mai aminteşti că, în timp ce populaţiei (bugetare, este adevărat) i se tăia din salariu iar pensionarilor (care, în opinia lor, oricum respiră aerul degeaba) le lua din pensii, ce crezi că se întâmpla cu bugetul Administraţiei Prezindenţiale? Hopa! Se mărea!

Adică, parafrazându-l pe Gr. Alexandrescu: "Austeritatea nu e pentru câini, e pentru căţei".

Deci, ce ne-a enervat pe noi, ăşita de mai trăim prin spaţiul carpato-danubian şi pontic, a fost mârlănia PDL-istă şi hoţia pe faţă a PDL-ului. Nu măsurile de austeritate.
Problema mare aici e alta:
Nu se întelege faptul că UE injectează bani doar în anumite lucări, nu în toate, iar administratiile tărilor membre trebuie să se orienteze pentru a investi banii Europei pe care nu-i mai dă înapoi, dar să-i investească acolo unde Europa îsi dă acceptul. Prin urmare, banii despre care vorbiti sunt „irositi” de UE, nu de administratia de la Bucuresti sau din altă capitală europeană. Nu Udrea a făcut tot ce a făcut pe Valea Jiului, ci UE, cu banii lor, nu ai poporului român. Udrea doar a atras cum a putut niste fonduri la care avem dreptul si prosti am fi să nu le utilizăm. PE ORICE, că sunt bani ce nu se adaugă la datorii.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 00:13

Ion a scris:
Cat priveste marlania pdl-ista, eu nu o vad prea criticata si nici sanctionata de actuala Putere.
Care are ceva vreme de cand e la Putere.
Ce ii lipseste?
Presedentia?
Sa vedem ce o sa faca dupa ce o vor castiga.
Vor duce tara la faliment, tară ce o să fie cumpărată de chinezi si rusi, ce altceva?
Atunci vom avea: ... ... nimic, absolut nimic!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 00:17

ostrovna a scris:
Monica Macovei: Religia nu are ce căuta în școli, ci istoria religiilor

Monica Macovei, candidat independent la Președinție, se declară împotriva orelor de religie în scoli, considerând că se impune, în schimb, predarea istoriei religiilor, unde e "multă cultură generală".

"Religia nu are ce căuta în școli, ci istoria religiilor ar trebui să fie introdusă. Lasă copilul să-și aleagă singur religia și dă-i istoria religiilor, care reprezintă de fapt istoria umanității, e multă cultură generală acolo", a declarat, vineri, Monica Macovei, la Timișoara, în cadrul unei întâlniri cu oameni de cultură, potrivit pressalert.ro.

Europarlamentarul și-a exprimat, de asemenea, și indignarea față de destinația unei părți din fondul de rezervă a Guvernului, ea susținând că se impune alocarea de mai mulți bani pentru cultură.

"Săptămânal, din fondul de rezervă se dau bani pentru biserici, pentru asta sunt bani. "Dacă aveți bani pentru biserici, dați și pentru cultură", așa trebuie să le spuneți guvernanților. Bani sunt, există acest fond de rezervă care ar trebui folosit atunci când este nevoie, în caz de calamități, inundații, etc, dar 90 % din acești bani s-au dus la biserici. Mai bine s-ar da acești bani căminelor de bătrâni", a mai spus Monica Macovei.
- See more at: http://www.dcnews.ro/monica-macovei-religia-nu-are-ce-cauta-in-coli-ci-istoria-religiilor_453421.html#sthash.Hpku1szp.TwXWjZ3X.dpuf
Opinie pe care o sustin si eu de mult...
Sunt 100% de partea celor afirmate de Monica Macovei.
Politicianul ăsta începe să-mi placă tot mai mult si mai mult.
Prin declaratia dânsei, cu sigurantă îsi mai câstigă câteva procente din electorat.
Si merită. Asta indiferent de ce zice „Biblia manipulatilor”, adică Antena.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 00:21

Anahoret a scris:
Băselu' a fost informator, nu ofiţer acoperit. Adică ciripoi.
Nu!
A fost ofiter „descoperit”! Laughing
Toată lumea îl stia exact ce/cine era.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 00:31

Anahoret a scris:
Tot ceea ce a făcut Băsescu îi prinde cum nu se poate mai bine lui Ponta: se va preface că repară greşelile şi mârlăniile PDL-iste dar le va lăsa aşa, pentru că-i convin de minune; însă va arunca vina pe "greaua moştenire". În rest, va ridica la "next level" mârlăniile PDL-iste. O să ne aştepte nişte vremuri foarte interesante! Twisted Evil Pe noi, ăştia d-aicea. Vouă, vă urez vizionare plăcută! Very Happy
Da, din păcate am gândit si eu la aspectul acesta si nu sună deloc bine pentru românii de acasă.

Vremuri interesante si triste pentru tară, as completa eu.

Cât despre „vizionarea” aceea, nu o să fie tocmai plăcută nici pentru noi:
avem rude multe în tară, suferim alături de cei de acolo, de voi.

Mârlăniile PDL-iste nu trebuie să le repare că sunt ale lor ce trebuie să le fixeze întâi.

Anahoret, de doi ani, Băsescu e Presedinte (Lider) doar cu numele, tara a fost condusă în totalitate de PSD (Parlament si Ministru). Ce au făcut ăstia pentru România în doi ani?
Nimic!
Adică, hai să nu spun nimic că mint din greseală, au făcut tot ce s-a putut să-i prostească în absolut toate directiile, i-a mintit fără întrerupere, i-a condus ca pe o turmă de oi acolo unde si cum au vrut ei. Deci să nu asteptăm de la Ponta să îndrepte ceva, NICIO SANSĂ!

Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 02:29

Mi-e imposibil sa gasesc art. lui Nistorescu....
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 03:01

Vezi poate îl găsesti undeva pe aici: http://www.cotidianul.ro/autor/cornel-nistorescu/

Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 03:34

Accesasem si eu acelasi link, dar nu-l gaseam.
Acum, iata-l:
[size=35]pendarea contra gunoiul băgat sub preş[/size]

OPINII  EDITORIAL

Una... Alta... în politică - Pagina 34 Nistorescu_cornel
Cornel Nistorescu

Între suspendarea lui Traian Băsescu şi votul pentru alegerea lui Victor Ponta ce aleg? Nici una din variante! Dar între suspendarea lui Traian Băsescu şi debarcarea lui Victor Ponta ce aş alege? Amândouă! Ca şi între arestarea lui Traian Băsescu şi cea a lui Victor Ponta. A da unuia dreptate (prioritate) împotriva celuilat este un soi de nenorocire egală. Argumentele diferă pe ici pe acolo. Dar în esenţă sunt cam aceleaşi.
Campania iniţiată de Călin Popescu Tăriceanu face parte din reţeta de propagandă a PSD-ului în campania electorală. A insista pe suspendarea lui Traian Băsescu este egal cu a arăta lupul bătrân din pădure în vreme ce ţi se ia mielul din curte. Este tot o şmecherie ieftină, care ascunde o încercare de a păstra captiv electoratul de la ultimul referendum. Aşa cum spuneam la începutul textului, Traian Băsescu merită suspendat şi răs-suspendat. Chiar şi în ultima zi de mandat. Evident, cu valoare strict simbolică, mai ales pentru viitorul ţării noastre. Adică aceea de a atrage atenţia asupra sancţiunii publice pe seama unui tip de comportament. Să ţină minte toţi politicienii că în cazul în care repetă trăsnăile jucătorului Băsescu vor păţi la fel. Or, Victor Ponta nu asta urmăreşte! Fericit nevoie mare, ar repeta şi el ce a făcut Ceau-Băsescu. Ba în unele cazuri chiar face. Şi la el contractele se dau pe veresie ca la Udrea, Boc şi Băsescu. Şi PSD-ul ar face exact ce a făcut PDL-ul pe vremea când era la guvernare şi preşedintele îi ţinea spatele. Ba chiar se poartă la fel. Aş zice că, în materie de forţare a legilor, mai abitir. PDL-ul învârtea banii cu tupeu. PSD-ul învârte legile ca să poată mişca banii cu acoperire formal legală.
Suspendarea anunţată de Călin Popescu Tăriceanu este un SHOWUna... Alta... în politică - Pagina 34 Arrow-10x10 politic care să ţină lumea înfuriată pe Traian Băsescu. Altfel spus, să ţină publicul USL montat în ostilitatea sa faţă de descurcăreţul, arogantul şi învârtitul personaj Traian Băsescu. Atât cât are nevoie ca Victor Ponta în tandem cu Călin Popescu Tăriceanu să pună mâna pe putere la alegerile din noiembrie. Nimic mai mult. Iar Traian Băsescu, prin toate pe care le face, abia că-i întărâtă şi le dă apă la moară pentru menţinerea acestei strategii tip diversiune. Care este diversiunea? Stupid de simplă. Guvernarea Ponta este scoasă de sub lumina reflectoarelor şi a dezbaterii publice. Toată lumea stă cu ochii pe Băsescu şi-i ţine hangul premierului, care mai fredonează câte o ocară şi două înjurături. Concentrarea tirului şi implicit a mâniei populare asupra lui Traian Băsescu permite ascunderea sub preş a tuturor aberaţiilor lui Victor Ponta, a tuturor mânăriilor făcute cu Sebastian Ghiţă, a grosolanelor abuzuri de la CNA făcute de Laura Georgescu şi a multor altor lucruri legate de redevenţe şi de tot soiul de acorduri subterane. Dacă populaţia se concentrează ca la referendum pe huiduirea lui Traian Băsescu, ea scapă din vedere cum a fost scos din hazna caraghiosul acesta de Dan Diaconescu şi tolerat cu emisiuni de noapte pe postul de seriviciu al PSD şi la care se dau pachete şi se promit funcţii pentru un vot la prezidenţiale. Cică primii 300 vor primi funcţii la Cotroceni, nu la Jilava lângă tăticul OTV-ului. Adoptarea ordonanţelor de urgenţă nu se mai vede nici ea, limbariţa penibilă a premierului trece şi ea neobservată iar lăudăroşeniile sale cu posturile negociate la Comisia Europeană şi replicile sale isterice intră şi ele sub preş ca atâtea alte căcănării. Trec mai uşor şi intrarea României în recesiune, şi numirea lui Victor Ciorbea la Avocatul Poporului pe post de Augustin Zegrean mai tânăr, dar şi mai adormit. Şi multe altele scapă nepurecate, nediscutate şi chiar necondamnate.
Dacă mai ţineţi minte, nu Călin Popescu Tăriceanu a fost cel care a lansat suspendarea după ce a trecut şi al doilea referendum. Primul a fost Dan Voiculescu (amplificat de Antena 3), apoi Mădălin Voicu, amplificat şi el de acelaşi post cu al său vaier. Şi nu mai ştiu câţi au făcut-o în emisiunile lui Mihai Gâdea. Asta e dovada strategiei deja vechi de câteva luni, dacă nu chiar de un an şi ceva. Că este doar o scenetă electorală ne arată şi reacţiile lui Victor Ponta şi ale lui Liviu Dragnea. Mai săptămâna trecută, la o emisiune ca de vitrină, Victor Ponta zicea despre anunţul abia făcut de C.P. Tăriceanu că aşteaptă să vadă care sunt argumentele sau acuzele. Ce înseamnă asta? Că nu-s clare, că nu s-au hotărât sau că sunt atât de multe şi nu le-au ales pe cele pe care să le invoce şi cu care să rateze şi al treilea referendum!
România este chemată să caşte ochii la un spectacol deja cunoscut pentru a nu realiza cât de dramatică este alunecarea în râpa de la marginea Europei.

CORNEL NISTORESCUPublicat Duminică, 07 septembrie 2014
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 15:35

Virusul ” Politruc “
Un virus fara precedent ameninta statul si poporul roman. Un virus ce ne macina hotarele tarii de aproape 25 ani. Acest virus a fost identificat prima oara in decembrie 89’. Incet, incet a luat amploare iar in anul de gratie 2014, riscam sa ajunga la apogeu. Ani dea-randul, ne-a macinat pe interior sub diverse nume si forme. Primul nume pe care l-a avut a fost: Democratia. Apoi cu timpul i s-a spus: Capitalism.

“Politrucul” apare cel mai frecvent in preajma alegerilor la presedintie, mai ales din cauza contaminarii din mass-media. O alta cauza o reprezinta interesul scazut al poporului. Cei mai frecventi microbi intalniti sunt “Dezinteretus-poporus” supranumit “Behehe-glotus” si “Trucus-politicus”.

Simptome, semne si tratamente:

- Durere la apasarea buzunarului propriu care se poate solda cu iesiri violente in familie, sau mai rau se lasa cu consumul de alcool in cantitati duse pana la extrem. Netratat la timp se poate solda cu decesul propriu, sau celor cu care intra in contac. Tratamentul este: “Iesirea din Matrix”. O doza de logica, amestecata cu o perceptie sanatoasa asupra lucrurilor ce te inconjoara si cu putina responsabilitate fata de succesorii nostrii, va face ca in maxim un an de la alegeri, deja “buzunarul propriu” sa fie iar generos. Insa fara “simplul ingredient: “unitate nationala”, durerea buzunarului” va recidiva, iar cu timpul va deveni de nesuportat, ducand incet si sigur la deces. Desi acest medicament este scump si uneori de negasit, “planta datatoare de viata” o puteti cultiva in propria constiinta, apoi cu ajutorul unei doze de curaj si patriotism veti reusi sa starpiti pe vecie acest flagel.

- Supranumit si: “otita politica” aceasta forma mai avansata a virusului, face ca subiectul sa auda glasul poporului din ce in ce mai slab. Netratata la timp, poate duce la surzire si in unele cauze la greata si violenta propriilor semeni, sau mai rau se poate solda cu temnita pe termen lung ajungand in unele cazuri chiar la deces. Tratamentul este simplu si eficient: o doza mica de moralitate si altruism fata de “votaci”. Tratamentul trebuie reluat cu strictete din cinci in cinci ani, ca sa nu se ajunga la recidiva.

Dupa cum v-am relatat mai sus, acest virus numit “politruc” tine de peste 20 ani si trebuie tratat cu seriozitate, pentru a nu mai fi nevoie sa ne mai chinuie iar alti cinci ani……sau si mai rau, depinde dupa caz: 10,20 etc si etc…

Frati romani de pretutindeni, tratati-va caci ati bolit prea mult !!!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 15:37

postacii macaci si trezirea constiintei

Vad in virtual un mare loby agresiv al’ “postacilor’ si “aplaudacilor flatulati” (unde au fost la referendumul din 2012?). Oare cati bani ia pe o postare un “macac” fost portocaliu? Oare crede ca mai poate manipula pe cineva dupa cate nenorociri a adus propriului popor? Oricum de puscarie nu va scapa! Se vede dintr-un avion cu reactie strigatul lor disperat de a nu pierde puterea, agatandu-se cu dintii de orice oportunitate.

Nu am nimic cu oamenii care pentru un os de ros ar’ vinde-o si pe masa’ (cam asa procedeaza si “puscariabilii” ) deoarece saracia din Romania in ziua de azi, te face din ce in ce mai hain. Ca sa nu creada cineva ca am o afinitate pentru “plagiat cobitat” si despre el s-ar putea spune multe dupa ruperea U.S.L.

Sa nu uitam ca a facut doua parteneriate impotriva votului de acum doi ani si anume: cu maghiarii, care nu au iesit la vot si cu “Agamita Dandanache” ala de “Dan Minciunescu”. Insa nu trebuie sa fim divizati in tabere. Asta se si doreste. S-a schimbat maieul in 89, acum se schimba doar camasa, iar faptul ca “dejectia” a bagat la puscarie meritat sau nemeritat niste baroni P.S,D, s-a dat curs spre binele nostru, la curatirea clasei politice. “Piratul” insa nu s-a gandit ca aceste fapte, se vor intoarce toate cu efect de bumerang. Vorba aceea: “semeni vant, culegi furtuna”, fapt care s-a si intamplat, “sclava Izaura cu Z” a rezolvat familia prezidentiala de un al treilea mandat.

Trusturile de presa nu sunt libere, sunt aservite politic, ele va manipuleaza cel mai mult. Oricine va castiga in decembrie nu va fi spre binele nostru, insa sper ca “turma adormita” se va trezi pana atunci si va avea un cuvant de spus. Sper din neant sa apara un candidat Roman (care sa promoveze si sa iubeasca “romanismul”) 100% care va face acesta mareata natiune sa prospere si sa ne faca cunoscute valorile genealogice, spirituale si culturale in intreaga lume. Cu tot respectul pentru casa regala, insa poporul roman isi doreste un Rege Roman si nu de alta nationalitate. Poporul roman are dreptul sa-si aleaga atat regii cat si guvernantii, nu este nevoie sa aleaga imperiile pentru noi (prin asta inteleg eu libertate nationala).

“Marele Popeye marinarul” si-a divizat ostirea spre drepte de toate tipurile. Unele civice, altele foste si actuale legionare doar, doar, cineva va pune “botul la vrajeala” lui. Ba chiar s-a implicat si peste Prut (cu vorba doar) poate, poate, va mai pacali pentru a treia oara propriul popor si la alegeri va iesi iar invingator, ca deh, Putin sa nu aiba sosie? Insa ii dau un sfat si anume sa candideze la presedentia Moldovei asa va avea iar imunitate si va scapa de vila de la Rahova. La fel ii sugerez sa investeasca in ea deoarece cred ca ii va fii casa pana la adanci batraneti.

Noi romanii trebuie sa intelegem un lucru, cat de fraier poti sa fi sa mai ai incredere in politic, cand toate partidele manipulatoare au radacini adanci din fostul F.S.N? De ce fratilor sa ne certam pentru aceste scursuri ale societatii ? Putem foarte bine sa ne uitam la tarile civilizate si sa invatam ceva de la patriotii lor. Mai nou exista si Democratia Directa, care dpv. va duce in timp la distrugerea acestor imperii de oligarhi (insa nu voi discuta acum despre acest subiect, o voi face mai amplu in alt material).

Europa are nevoie de un “presedinte mascota” indiferent din ce tabara vine, si nu o intereseaza cine va fi acela, atata timp cat este putred pana in maduva oaselor. O data cu trecerea in U.E, ne-am pierdut si suveranitatea. Cine mai crede ca Romania se va uni cu Moldova, ori este nostalgic, ori naiv, ori orb. Acestea sunt jocurile puterii, iar poporul este o victima, insa cine ii si promoveaza, sunt direct complici. Nu merita nimeni dintre cei ce si-au depus candidatura pana in prezent, onoarea de a fi presedintele Romaniei, insa merita cu prisosinta sa fie sef de camera la Poarta Alba, Rahova sau alt palat de gen.

In aceste vremuri tulburi, cetatenii romanii de pretutindeni, trebuie sa fie uniti indiferent de originile lor. Chiar daca sunteti: maghiari, tigani(rromi), germani, ucrainieni, rusi lipoveni, evrei, turci, tatari, armeni, bulgari, sarbi si croati, cehi si slovaci, polonezi, greci, albanezi si italieni toti sunteti fii acestei tari, dpv. nu faceti parte din nici o minoritate, deoarece cu totii sunteti cetateni romani! Impreuna facem puterea! Singuri vom culege firimituri! Sa nu fiu inteles gresit, ma refer la trezirea constiintei, apoi cu cat vom fi mai multi, vom putea si pe o cale pasnica sa schimbam multe.

Treziti-va frati romani de pretutindeni, ca ati dormit prea mult!!!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 16:02

”Colonelul” Turcescu încearcă să-l scoată pe Băsescu din depresie
Elena Constantin

Cum ultimele luni de mandat nu-i priesc de loc președintelui Traian Băsescu și nici comunicatele ceaușiste emise de PMP, care-l proslăvesc la pachet cu Elena Udrea, n-au fost prea convingătoare, colonelul de presă Robert Turcescu a considerat că este cazul să intervină cu tot ce are în dotare pentru a readuce zâmbetul și hăhăiala optimistă de odinioară, la Cotroceni.

Înfrângerea partidei băsiste pe cazul portofoliului de comisarul european al Corinei Crețu a fost mult prea usturătoare pentru Traian Băsescu, dovadă faptul că după zicerile aiuritoare ale propagandiștilor PMP, care-l proslăvesc pe Băsescu dar și pe Elena Udrea pentru ”reușita” numirii social-democratei într-o funcție chiar mai bună decât a lui Dacian Cioloș, a intervenit și Turcescu, care a produs rapid o poveste ușoară, dar plină de minciuni din alea grele-grele, singurele care-l mai pot face pe Traian Băsescu să se simtă bine, în situația actuală.
Citeşte şi: Colonelul Turcescu, înaintat în grad de Băsescu pentru tentativa de sinucidere a lui Sobaru?

Dacă ar fi să comparăm metastaza politică în care se zbate președintele, despre care până și Dan Tăpălagă ajuns să afirme că ”si-a construit propria realitate in jurul unui om fara talent de politician si profund nociv”, minciunile grave ale șansonetistului Turcescu reprezintă echivalentul morfine admininistrate pe ultima sută, când n-a mai rămas nici șansă, nici speranță. Băsescu ”plutește deja de ceva timp într-o halucinație politică tristă - Tăpălagă dixit. Poveștile ”colonelului” Turcescu îl înfundă și mai tare în această pâclă nocivă, a lipsei de luciditate. Să remarcăm și că nimeni nu-și mai asumă o asemenea periere a lui Băsescu, nimeni nu s-a mai hazardat să propage asemenea ”gogonele” infantile despre șezători cu Băsescu și Juncker, stând la taifas cu goange și farse puse la cale la adresa primului ministru Victor Ponta, mai ales că însuși Băsescu a recunoscut că a aflat de la Juncker despre nominalizarea Corinei Crețu. Până și Turcescu a tăcut, jenat de gogorița scăpată cu ”glumele” care se fac chipurile pe la Bruxelles, pe motiv că popularii au simțul umorului în timp ce social-democrații nu...
Citeşte şi: Traian Băsescu și comisarul european – nu a reușit să blocheze numirea, atunci vrea să ia caimacul

Băsescu a tăcut și el, jenat de faptul evident că toată lumea a înțeles că nu mai este partener de discuție pentru nimeni și a fost lăsat de papagal de Juncker. Doar colonelul Turcescu, neînfricat, își asumă această misiune imposibilă în care, pe blogul său, o misterioasă alchimie transformă minciunile cele mai cumplite într-o suită de afirmații cu pretenții de adevăr. În intimitatea blogului său, Turcescu se face comod și se dezbracă de hainele prea strâmte ale meseriei de ziarist... Ba chiar și de caracter, atunci când de dragul tămâierii tardive a bolnavului în fază terminală, de la palat, îl sacrifică și-l murdărește fără să clipească chiar și pe Dacian Cioloș, a cărui singură vină a fost aceea de a se afla la momentul nepotrivit pe traiectoria vidanjei pline cu care Turcescu lua curba pe două roți, pe serpentinele periculoase ale adevărului, logicii și bunului-simț.
- See more at: http://www.obiectiv.info/colonelul-turcescu-incearca-sa-l-scoata-pe-basescu-din-depresie_54086.html#sthash.BzZGB8sj.z5f9AVMl.dpuf
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 16:12

RĂSTURNARE de situație: Cine e candidatul ACL dacă Iohannis pierde lupta cu ANI
Cristi Șelaru, Redactor
09:00
3,441
predoiu-iohannis2

Klaus Iohannis ar putea fi declarat incompatibil, anunță anumite voci din politică, în urma procesului cu ANI. Dacă pierde, liderul PNL nu mai poate candida la președinție. Deși nu au anunțat vreodată, liderii ACL pare că au pregătită o soluție de avarie. Și aceea nu e Teodor Meleșcanu ci Cătălin Predoiu, pe care Alianța l-a propulsat în postul de posibil premier în cazul în care Iohannis ar ajunge președintele României.

”Practicile juridice nu ne oferă date care să ne spună că o soluție definitivă a cauzei ANI vs Iohannis ar putea să apară până la data desfășurării alegerilor.

Soluția pe fond dată de către Tribunal în acest caz precum și jurisprudența mă fac să fiu încrezător că domnul Iohannis va câștiga procesul cu ANI. Deci există toate datele pentru ca domnul Klaus Iohannis să candideze pentru Cotroceni, iar în decembrie PNL să ofere țării un președinte liberal pentru un mandat întreg.

În cazul improbabil în care o soluție în favoarea ANI va fi dată iar ACL va putea propune un alt candidat, probabil ACL nu va repeta procedurile interne greoaie din iulie, din lipsă de timp, și se va merge pe mâna candidatului PDL, Cătălin Predoiu. O alianță precum ACL poate strânge semnăturile necesare depunerii dosarului de candidat la BEC, în două zile.

Nu cred că domnul Meleșcanu ar fi o soluție pentru ACL, ar putea fi o soluție pentru alte grupuri politice sau de interese. Vă readuc aminte că domnul Meleșcanu nu a fost propunerea PNL pentru funcția de director al SIE, ci a președintelui Băsescu. În consecință, în ciuda unor elemente din CV, domnul Meleșcanu, nereprezentând PNL, nu ar putea reprezenta nici ACL în ansamblul ei.”, a declarat deputatul PNL Radu Zlati pentru titanul.ro.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 EmptySam 13 Sept 2014, 16:21

Virusul ” Politruc “
................................................

Frati romani de pretutindeni, tratati-va caci ati bolit prea mult !!!

Cui pe cui se scoate!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 34 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 34 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Romania in politica lumii
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: