__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+17Ion CRUCIAT VOTAN abbilbal unicu TRISTAN Iisus cactus nicuvar Emil Condor lutra vulgaris Cristina ostrovna dolion yzzy delta aurora 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 17:14 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 17:24 | |
| Mi-a dat si mie eroare, prima data. Apoi, nu puteam, insa, accesa pagina "Opinii". Insistand, dupa ce mi-a zis Emil, am reusit.
Am probleme cu computerul vechi din cauza reclamelor. Am doi ''paznici'', in sprjinul carora a mai venit inca un voluntar. Dar tot nu pot scapa de ele, in totalitate.
Pe cel nou am un paznic mai bun, pus de fiul meu. Nici urma de reclame.
Inteleg ca retelele de socializare, precum facebook, sunt vinovate si ele de aceste reclame, insuportabile uneori. | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 17:29 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 17:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- Prin urmare, banii despre care vorbiti sunt „irositi” de UE, nu de administratia de la Bucuresti sau din altă capitală europeană. Nu Udrea a făcut tot ce a făcut pe Valea Jiului, ci UE, cu banii lor, nu ai poporului român. Udrea doar a atras cum a putut niste fonduri la care avem dreptul si prosti am fi să nu le utilizăm. PE ORICE, că sunt bani ce nu se adaugă la datorii.
OK! Şi atunci de ce a mai tăiat salariile şi pensiile? De ce a desfiinţat spitale? Ca să simţim şi noi că e criză? Nu, Emile! Ceea ce ne-au tăiat nouă au furat ei. Pentru că nu s-a văzut absolut nicio îmbunătăţire, nimic! În altă ordine de idei, nu sunt de acord să cheltuieşti banii europeni pe ORICE. Dacă tot îi ai, fă ceva pentru populaţie. Dar... nu poţi cere politicienilor noştri "să gândeşte" pentru ţară. Ei întotdeauna au gândit doar pentru buzunarul lor (locul unde a ajuns şi grosul banilor UE). "Boborul" a fost doar oaia de pe care, după ce i-ai tuns lâna, iei şi pielea. Aşa a fost din cele mai vechi timpuri şi până astăzi, n-a inventat asta nici PDL-ul, nici PSD-ul. _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 18:06 | |
| - Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
- Prin urmare, banii despre care vorbiti sunt „irositi” de UE, nu de administratia de la Bucuresti sau din altă capitală europeană. Nu Udrea a făcut tot ce a făcut pe Valea Jiului, ci UE, cu banii lor, nu ai poporului român. Udrea doar a atras cum a putut niste fonduri la care avem dreptul si prosti am fi să nu le utilizăm. PE ORICE, că sunt bani ce nu se adaugă la datorii.
OK! Şi atunci de ce a mai tăiat salariile şi pensiile? De ce a desfiinţat spitale? Ca să simţim şi noi că e criză? Nu, Emile! Ceea ce ne-au tăiat nouă au furat ei. Pentru că nu s-a văzut absolut nicio îmbunătăţire, nimic! În altă ordine de idei, nu sunt de acord să cheltuieşti banii europeni pe ORICE. Dacă tot îi ai, fă ceva pentru populaţie. Dar... nu poţi cere politicienilor noştri "să gândeşte" pentru ţară. Ei întotdeauna au gândit doar pentru buzunarul lor (locul unde a ajuns şi grosul banilor UE). "Boborul" a fost doar oaia de pe care, după ce i-ai tuns lâna, iei şi pielea. Aşa a fost din cele mai vechi timpuri şi până astăzi, n-a inventat asta nici PDL-ul, nici PSD-ul. asa e Dragos si au batut joc de noi toti dar psd-ul nu a indraznit sa taie salariile si pensiile ,ce au facut ticalosii pedelisti e de coma ,au murit oameni cu zile si ce s a bucurat basescu ca au iesit din sistem ca sai ramana bani udrei,vai si amar ,acum iar debiteaza prostii Doamne apara si pazeste ! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 18:09 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 18:30 | |
| Cum a întristat-o Băsescu pe Udrea la Mamaia
INTALNIRE - BASESCU - REPREZENTANTI SINDICATE - GUVERN
Traian Băsescu nu a avut o analiză prea bună pentru Elena Udrea în ceea ce privește șansele de câștig în alegerile prezidențiale. În timp ce Udrea se și vede la Cotroceni, președintele încearcă să o aducă înapoi cu picioarele pe pământ. ”Istoria PMP începe din 2015!” a spus Băsescu și a continuat: la algerile din 2016, PMP va obține între 25 și 30%. Asta înseamnă că Elena Udrea nu va obține nici măcar acest scor la prezidențialele din noiembrie.
Băsescu a glumit și pe seama unei alianțe cu ACL.
”Când să facem alianță cu ACL, după ce pierdem? Sper să nu pierdem! Cred că partidul trebuie să-și continuie drumul lui. E posibil ca unele organizații din PDL să opteze pentru PMP și trebuie deschisă poarta pentru ei.
PMP va ajunge în 2016 la 25-30% și va deveni cel mai important partid de dreapta din România. Istoria PMP va începe din ianuarie 2015.
PMP e ca nașterile la momentul nepotrivit. A apărut când au fost alegeri europarlamentare și prezidențiale.”, a declarat Băsescu.
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 18:31 | |
| Pai, chelu' isi pune mana in cap, nu se spune asa?
Cum s-ar zice: Cine zice, ala e! Sau, mai popular: Ba pe-a ma-ti!
Important ar fi, pentru noi, ca amandoi sa fie pedepsiti de lege, daca se dovedeste adevarat ce spune unul despre celalalt. Altfel nu suntem decat in piesa lui Caragiale: "Ba pe-a mamii dvs., don' sef! Si noi ramanem cu rasu' si plansu', iar ei cu casele.... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 18:34 | |
| - Ion a scris:
- Pai, chelu' isi pune mana in cap, nu se spune asa?
Cum s-ar zice: Cine zice, ala e! Sau, mai popular: Ba pe-a ma-ti!
Important ar fi, pentru noi, ca amandoi sa fie pedepsiti de lege, daca se dovedeste adevarat ce spune unul despre celalalt. Altfel nu suntem decat in piesa lui Caragiale: "Ba pe-a mamii dvs., don' sef! Si noi ramanem cu rasu' si plansu', iar ei cu casele.... sa plateasca dar o cabanuta din lemn costa cat doua salarii ale Dacianei,pe cand mosiile ticalosului costa cat un morman de bani vorba lui BERCEA! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 18:58 | |
| Salariul Dacianei e si din banii nostri, nu? Se duc acolo ca sa se imbogateasca, nu ca se ne aduca noua bunastare. Acesta este sentimentul meu.
Aceste salarii, ale europarlamentarilor, sunt niste salarii ''nesimtite''. Si pentru cei din Vest. Cu atat mai mult pentru cei din Est.
Acesta va fi unul din marile impedimente ale Uniunii, care va contribui la lipsa de ''uniune''...
Unde mai pui ca unii nici nu mai au de gand sa plece de acolo. Doua Mandate! Si acasa! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 19:01 | |
| - Ion a scris:
- Salariul Dacianei e si din banii nostri, nu?
Se duc acolo ca sa se imbogateasca, nu ca se ne aduca noua bunastare. Acesta este sentimentul meu.
Aceste salarii, ale europarlamentarilor, sunt niste salarii ''nesimtite''. Si pentru cei din Vest. Cu atat mai mult pentru cei din Est.
Acesta va fi unul din marile impedimente ale Uniunii, care va contribui la lipsa de ''uniune''...
Unde mai pui ca unii nici nu mai au de gand sa plece de acolo. Doua Mandate! Si acasa! pai asa si Adina Valean si a luat casa de 500000de euro si aia o traseista ca si babatu ei care a tradat in halul asta,sunt convinsa ca a fost santajat de basescu ! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 19:06 | |
| Băsescu, sfat pentru tinerii din PMP: Luați exemple din filme
Traian Băsescu a început campania de promovare a Elenei Udrea la alegerile prezidențiale prin prezența la tabăra de vară a tinerilor din PMP. Președintele României le-a dat sfaturi din filme tinerilor și le-a cerut să protesteze zilnic în fața Guvernului.
”Uitați-vă în filmele americane. Când tinerii își găsesc un loc de muncă, se mută acolo, prioritatea nu e să-și facă o casă. Nu vă faceți case de vacanță ca Ponta și Năstase la munte. Cu banii de construire a ei, de întreținere, de pază ca să nu intre urșii în ea, faci concedii toată viața în toată țara.
Dacă aș fi în locul vostru aș face zilnic proteste la Guvern. Avem bani de la Uniunea Europeană pentru tineri care nu sunt folosiți.”, a declarat Băsescu la Mamaia.
asa ceva nu e permis stie ca nu are cum sa fie suspendat atata ticalosie nu am vazut
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 21:35 | |
| Sesizările Guvernului sunt ignorate de procurori Rapoarte ale Corpului de Control al premierului, în care sunt sesizate prejudicii de sute de milioane de euro, sunt ignorate de DNA şi Parchetul General. Sesizările se referă la nereguli din instituţiile publice, multe dintre ele conduse de apropiati ai preşedintelui Traian Băsescu. Mai exact, vorbim despre 97 de sesizări înaintate de Corpul de Control al premierului, în perioadă 2012 – 2014. 45 dintre acestea au ajuns la DNA, 51 la Parchet, în timp ce o sesizare a ajuns la DIICOT. Sunt vizate mai multe instituţii conduse de apropiaţia ai preşedintelui Traian Băsescu, printre care Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, condusă la acel moment de Lucian Duţă, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, condus la acel moment de Eugen Tomac, actual şef de campanie al Elenei Udrea dar şi din Ministerul Dezvoltării Regionale, păstorit de Elena Udrea la acel moment. sursa: antena3.ro
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 22:44 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
Se duc acolo ca sa se imbogateasca, nu ca se ne aduca noua bunastare. Acesta este sentimentul meu.
Unde mai pui ca unii nici nu mai au de gand sa plece de acolo. Doua Mandate! Si acasa!
pai asa si Adina Valean si a luat casa de 500000de euro si aia o traseista ca si babatu ei care a tradat in halul asta,sunt convinsa ca a fost santajat de basescu ! Em am zis ca unii nu mai au de gand sa plece de acolo. Nici cand sunt alungati, precum cazul Severin.... Mai corect zis nu unii, ci niciunul. Corina Cretu va avea 22 de mii de euro pe luna, plus, plus, .... Pai sa nu te bati pentru un asemenea job. Altii au peste 37 de ani de studii, cu gradinita cu tot, si n-au ajuns la un asemnea salariu. Si ce raspundere au imbuibatii astia? Cui dau soscoteala pentru ce au facut acolo? Si mai iau si pensii tot asa de nesimtite... Nu mai zic nimic, pentru ca as putea fi inteles gresit. Si nu am de ce sa ma explic mai bine. Pentru ca nu rezolv nimic. Am pus petitia aceea online. Si aici. Cu privire la 2 mandate. Am trimis-o la 30 de insi. Am semnat-o cei 4 autori de articole si inca doi dintre cei 30 prieteni ai mei. Televiziunile, inclusiv a lui Dan Diaconescu, n-au facut nimic in acest sens. Concluzia: mare demagogie! Una zice romanu' si alta face. Cand e vorba de a semna ceva, se opreste. Atunci ai ce faci. Sau, mai bine zis, ce nu faci. Parlamentari alesi pe viata. Corina Cretu va capata experienta, cum se zice acum va avea expertiza si va ramane acolo pana la pensie. Bravos natiune! Halal sa-ti fie!( Zicea Nenea Iancu) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 13 Sept 2014, 23:55 | |
| Traian Băsescu riscă 7 ani de închisoare, dacă "suflă" ceva despre "candidatul ofiţer acoperit"
Traian Băsescu riscă 7 ani de închisoare, dacă "suflă" ceva despre "candidatul ofiţer acoperit"
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la începutul săptămânii, în timpul unei conferinţe de la Palatul Cotroceni, că unul dintre actualii candidaţi la alegerile prezidenţiale este ofiţer acoperit al unui serviciu secret.
Declaraţia preşedintelui este dovada, dacă mai era necesar, că şeful statului încalcă legea oricând este nevoie pentru a înlătura adversarii din calea Elenei Udrea pentru alegerile din toamnă.
Monica Macovei a fost primul candidat care a ţinut o conferinţă de presă cu privire la informaţia lansată de preşedinte şi a declarat că nu a fost şi nici nu este ofiţer acoperit al vreunui serviciu de informaţii roman sau străin. Fostul europarlamentar a punctat ca "un ofiţer acoperit între candidaţi este un lucru grav şi un atentat la siguranţa naţională a României".
Nici Klaus Iohannis, actualul candidat ACL la prezidenţiale, nu a rămas indiferent la declaraţia preşedintelui. Aflat într-o vizită la Drobeta Turnu Severin, el a precizat că nu se număra printre politicienii care deţin informaţii secrete, în afară de cele vehiculate în spaţiul public şi în formaţiunea politică pe care o conduce. Principalul candidat al dreptei la prezidenţiale a declarat că în momentul depunerii candidaturii va trece un singur lucru în CV: "Vreau să fiu preşedintele României".
Dacă Traian Băsescu dezvăluie vreun nume al candidaţilor, riscă 7 ani de închisoare pentru încălcarea art. 12 din Legea nr. 51 din iulie 1991 privind securitatea naţională a României. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 00:00 | |
| - Ion a scris:
- ostrovna a scris:
- Ion a scris:
Unde mai pui ca unii nici nu mai au de gand sa plece de acolo. Doua Mandate! Si acasa!
pai asa si Adina Valean si a luat casa de 500000de euro si aia o traseista ca si babatu ei care a tradat in halul asta,sunt convinsa ca a fost santajat de basescu ! Em am zis ca unii nu mai au de gand sa plece de acolo. Nici cand sunt alungati, precum cazul Severin.... Mai corect zis nu unii, ci niciunul.
Corina Cretu va avea 22 de mii de euro pe luna, plus, plus, .... Pai sa nu te bati pentru un asemenea job.
Altii au peste 37 de ani de studii, cu gradinita cu tot, si n-au ajuns la un asemnea salariu. Si ce raspundere au imbuibatii astia? Cui dau soscoteala pentru ce au facut acolo? Si mai iau si pensii tot asa de nesimtite...
Nu mai zic nimic, pentru ca as putea fi inteles gresit. Si nu am de ce sa ma explic mai bine. Pentru ca nu rezolv nimic.
Am pus petitia aceea online. Si aici. Cu privire la 2 mandate. Am trimis-o la 30 de insi. Am semnat-o cei 4 autori de articole si inca doi dintre cei 30 prieteni ai mei. Televiziunile, inclusiv a lui Dan Diaconescu, n-au facut nimic in acest sens.
Concluzia: mare demagogie! Una zice romanu' si alta face. Cand e vorba de a semna ceva, se opreste. Atunci ai ce faci. Sau, mai bine zis, ce nu faci. Parlamentari alesi pe viata. Corina Cretu va capata experienta, cum se zice acum va avea expertiza si va ramane acolo pana la pensie. Bravos natiune! Halal sa-ti fie!( Zicea Nenea Iancu) Dar Ciolos cat a avut???tot atat dar .....asta nu se vede daor pentru ca Cretu e pesedista,pai si Valean e la al treilea mandat!Macovei si Eba ne au barfit si mintit ca s au furat voturile ,Norica ,Weber,Bostinaru sunt cei mai faini in rest care a apucat,Andronescu aplauze ca nici nu s a dus ! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 02:49 | |
| Corina Cretu este un comisar recent. Nu a fost data decat ca exemplu. Fara vreo intentie discriminatorie. Nu cred ca Dana Grecu poate fi banuita ca ar fi impotriva PSD. Si ea a dat acelasi exemplu ca si mine.
Problema a fost ridicata si de alte tari, chiar din Occident.
Doamna Ecaterina Andronescu a fost pastrata aici pentru o functie mai inalta, dupa alegeri. Dar mai prost platita decat orice europarlamentar. | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 03:06 | |
| - ostrovna a scris:
- Traian Băsescu riscă 7 ani de închisoare, dacă "suflă" ceva despre "candidatul ofiţer acoperit"
Traian Băsescu riscă 7 ani de închisoare, dacă "suflă" ceva despre "candidatul ofiţer acoperit"
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la începutul săptămânii, în timpul unei conferinţe de la Palatul Cotroceni, că unul dintre actualii candidaţi la alegerile prezidenţiale este ofiţer acoperit al unui serviciu secret.
Declaraţia preşedintelui este dovada, dacă mai era necesar, că şeful statului încalcă legea oricând este nevoie pentru a înlătura adversarii din calea Elenei Udrea pentru alegerile din toamnă.
Monica Macovei a fost primul candidat care a ţinut o conferinţă de presă cu privire la informaţia lansată de preşedinte şi a declarat că nu a fost şi nici nu este ofiţer acoperit al vreunui serviciu de informaţii roman sau străin. Fostul europarlamentar a punctat ca "un ofiţer acoperit între candidaţi este un lucru grav şi un atentat la siguranţa naţională a României".
Nici Klaus Iohannis, actualul candidat ACL la prezidenţiale, nu a rămas indiferent la declaraţia preşedintelui. Aflat într-o vizită la Drobeta Turnu Severin, el a precizat că nu se număra printre politicienii care deţin informaţii secrete, în afară de cele vehiculate în spaţiul public şi în formaţiunea politică pe care o conduce. Principalul candidat al dreptei la prezidenţiale a declarat că în momentul depunerii candidaturii va trece un singur lucru în CV: "Vreau să fiu preşedintele României".
Dacă Traian Băsescu dezvăluie vreun nume al candidaţilor, riscă 7 ani de închisoare pentru încălcarea art. 12 din Legea nr. 51 din iulie 1991 privind securitatea naţională a României. Nu Basescu va face denuntul. El, dar nu neaparat el, va da citire unei hotarari judecatoresti. Eu sunt aproape sigur ca este vorba de cineva care nu mai e activ. Obligat si de functia pe care o detine in prezent. Dar, chiar si in aceasta situatie, eu n-as fi de acord ca aceasta deconspirare sa fie facuta. La fel ca si cu informatorii. Asta n-a facut decat sa semene vrajba in popor, la fel cum au facut si comunistii, folosindu-se de aceleasi persoane. Asta n-o puteau face decat tot comunistii care au ramas la Putere, pentru ca ei sa conduca in continuare nestingheriti. Cine a avut aceasta idee geniala, n-a fost prost. Sluga tot sluga, iar stapanul tot stapan... Indiferent de timpuri. Divide et impera! Iar prostul tot prost e si in ziua de Pasti! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 03:36 | |
| Asa e... chiar si de Pasti! Cât despre puscărie, Traian stie mai bine dacă-si riscă libertatea sau nu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 15:39 | |
| - Ion a scris:
- Corina Cretu este un comisar recent. Nu a fost data decat ca exemplu. Fara vreo intentie discriminatorie.
Nu cred ca Dana Grecu poate fi banuita ca ar fi impotriva PSD. Si ea a dat acelasi exemplu ca si mine.
Problema a fost ridicata si de alte tari, chiar din Occident.
Doamna Ecaterina Andronescu a fost pastrata aici pentru o functie mai inalta, dupa alegeri. Dar mai prost platita decat orice europarlamentar. Poate prim ministru ,doamna Andronescu,mie imi place de ea ,e frumoasa si eleganta,are idei bune si e bataioasa ,Doamne ajuta ! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 15:54 | |
| Eu sunt convins, de pe acum, ca toata Puterea va fi psd-ista. Si asa ar fi bine. O sa vedem atunci de cate realizari sunt in stare. Numai asa Opozitia se va mobiliza si va fi mai puternica. Acum e divizata intre Presedinte si Partide, iar dreapta e faramitata.
Pierderea Presedintiei de catre dreapta nu e o catastrofa. Se vor destepta. se vor mobiliza , se vor uni si vor invinge la alegerile Parlamentare. In 2016 sau mai tarziu....
Dar neprevazutul isi poate face loc in orice moment... Asa e lupta politica... Impredictibila, imprevizibila... De aia ne pricepem toti la ea... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 15:56 | |
| Am putut vedea in aceste zile culmea ipocriziei unui golan smenar aflat sub panza parapantei!!!Sa iei casa de la stat ilegal si sa-l acuzi pe adversarul tau ca a facut evaziune construind-u-si o casa,ori esti tembel ori ne crezi pe noi tembeli!!Iti dau o veste proasta.Nu suntem!!!Sa dai lectii la scoala analfabetilor de vara care tine 'cursuri' pana-n iarna despre cum sa nu te gandesti prima oara la o casa ci la loc de munca si salariu denota ca ori esti schizofrenic ori ne crezi pe noi schizofrenici!!Iti mai dau o veste proasta!!!Nu suntem!!Noi astia care ne revendicam titulatura de Popor nici nu uitam nici nu iertam!Din simplul motiv ca s-ar crea un precedent!!!Si ai grija!!!Panza parasutei ne poate usura durerile....sufocand-u-te!!! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 15:59 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 16:31 | |
| SA FIM FOARTE ATENTI: România s-a trezit transformată în tampon american, cu şovăielnică susţinere europeană. În chirurgie, tamponul se foloseşte la oprirea hemoragiei şi, după ce se îmbibă zdravăn, şomoiogul este aruncat la gunoi. Astfel se întâmplă dintotdeauna, rolul tamponului nu s-a schimbat... Din spatele frontului... După ce atâta amar de vreme am avut un preşedinte-jucător, ne-am trezit cu unul sabotor. Aşa ne-a anunţat premierul, indignat că Ilegitimul cere Bruxelles-ului să n-o voteze în Comisia Europeană pe Corina Creţu. Şi când te gândeşti că preşedintele a jurat să-şi servească ţara şi poporul... Când colo, efemerul şi inadecvatul locatar de la Cotroceni nu-şi urmăreşte decât interesele personale şi politice, atât. România mai trimite câteva sute de militari în Afganistan, cică nu mai e carne de tun în tranşeele asiatice. În schimb, la noi vor poposi alte cârduri de soldaţi americani, iar un comandament de peste Ocean se va încartirui tot aici. Spaţiul terestru şi aerian românesc e pus la dispoziţia aliaţilor euro-atlantici, nouă ne revin doar ponoasele. Occidentalii ne-au anexat pe trei cepe degerate ca să aibă de unde lansa rachete nimicitoare înspre Rusia, iar nu să ne emancipeze în democraţie şi prosperitate. Suntem linia gri între Apus şi Est, un gri aducător de suferinţă şi umilinţă. Figuranţi în războiul altora, obligaţi mai apoi la plata despăgubirilor istorice. “Marea Neagră nu e lac rusesc”, s-a îmbăţoşat mai demult Traian Băsescu şi zău că mi-a plăcut ţâfnoşenia lui. Tot de la el am aflat alaltăieri că în lacul respectiv vor patrula în curând nave de luptă cu steagul yankeilor. Niţică, un picuţ numai de consecvenţă n-ar strica, fiindcă dacă nu e lac rusesc, de ce să fie american ? Ce mi-e unu', ce mi-e altu', tot un drac... În Ţara Galilor a avut loc summitul NATO. Jurnalul Naţional a publicat o fotografie cu strângerea de mână a preşedinţilor beligeranţi. Poza ar trebui înrămată şi expusă în orice salon pentru ca postumitatea să n-o uite vreodată. Putin, mai scund, zâmbeştre demonic, chiar dacă îi lipsesc coarnele, conştient de forţa imperiului pe care îl conduce discreţionar. Îl priveşte pe omologul său pe sub sprâncene, cinic şi fix, cu un rânjet siberian, în stare să îngheţe şi lacul Baikal. Poroşenko, deşi mai masiv, pare hipnotizat de ţarul de la Kremlin, îi simţi teama, slăbiciunea, paralizia. Imagologic, ucraineanul a pierdut bătălia, poza cu pricina nu minte. Fotografia aceasta mă va urmări mereu, căci Siberia nu e departe de România... Stăpânii noştri au decis să suportăm dimpreună daraverile războiului, iar Traian Băsescu şi-ar dori să ne angajăm mai ferm de partea Ucrainei. Guvernul Ponta nu e de acord, şi nici Parlamentul, nici măcar aici nu suntem pe aceeaşi baricadă. Orice am face, ruşii ne vor privi cu duşmănie şi, din păcate, nu putem să ne luăm ţara în spate şi s-o mutăm mai la Vest. America se va sătura la un moment dat să se joace de-a Rambo mondial şi se va retrage din Europa, însă Rusia va rămâne de-a pururi în coasta valahă. Nu ne costă prea scump integrarea asta euro-atlantică ? La summitul de pomină, Traian Băsescu s-a hăhăit din nou, l-a umflat şi pe el râsul când declara că ne-a trecut prin criza economico-financiară. Şi a râs gros, cu proverbiala-i indecenţă de chefliu. A mai bolmojit ceva şi despre criza militară, dar mandatul său se va încheia în noiembrie. De aceea mă tot întreb cine ne va scoate din criza din urmă şi cum.... Că el a deschis atâtea fronturi încât viitorului succesor nu-i va fi deloc uşor să le acopere cu năframa albă. Cu un tupeu nemaiîntâlnit, fostul ambasador al Americii la Bucureşti, băgăreţul Gitenstein, s-a autodenunţat că a intervenit pentru ca guvernul român să concesioneze zăcăminte de gaze de şist către Chevron. Dacă vreun oficial băştinaş s-ar fi hazardat la o asemenea mărturisire, era demult săltat de mascaţi şi traficul de influenţă îl păştea. Or subminarea economiei naţionale. Obrăznicia insului nu are margini şi arată, de fapt, cine conduce cu adevărat colonia de la gurile Dunării. ■ Deocamdată vă scriu din spatele frontului, încă e linişte şi pace, o pace înfricoşătoare şi fragilă, însă. România s-a trezit transformată în tampon american, cu şovăielnică susţinere europeană. În chirurgie, tamponul se foloseşte la oprirea hemoragiei şi, după ce se îmbibă zdravăn, şomoiogul este aruncat la gunoi. Astfel se întâmplă dintotdeauna, rolul tamponului nu s-a schimbat..."
Marian Nazat | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 14 Sept 2014, 16:42 | |
| - ostrovna a scris:
- Am putut vedea in aceste zile culmea ipocriziei unui golan smenar aflat sub panza parapantei!!!Sa iei casa de la stat ilegal si sa-l acuzi pe adversarul tau ca a facut evaziune construind-u-si o casa,ori esti tembel ori ne crezi pe noi tembeli!!Iti dau o veste proasta.Nu suntem!!!Sa dai lectii la scoala analfabetilor de vara care tine 'cursuri' pana-n iarna despre cum sa nu te gandesti prima oara la o casa ci la loc de munca si salariu denota ca ori esti schizofrenic ori ne crezi pe noi schizofrenici!!Iti mai dau o veste proasta!!!Nu suntem!!Noi astia care ne revendicam titulatura de Popor nici nu uitam nici nu iertam!Din simplul motiv ca s-ar crea un precedent!!!Si ai grija!!!Panza parasutei ne poate usura durerile....sufocand-u-te!!!
Tot ce ai scris, mai sus, e valabil pentru oricare politician. Asta pentru ca nu i-ai dat numele. Ai sa vezi cat de adevarat o sa fie, cand Presedintele ales, va fi Ponta. Ce mi-e Ponta, ce mi-e Basescu. Vorba lui Nistorescu... O deosebire va fi una. Unul pleaca, altul vine. Speranta de mai bine? O sa vedem.... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |