LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul 1918 google 1 taieri romana humanitas problema padure sibiu 23 drumetie efremovivanantonovici Fantasy comment-143 Limba internet curiozitati muzica_traditionala brasov mediu politica istorie reclame nicuvar CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 19 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 19 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 19 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 19 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 19 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 19 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+17
Ion
CRUCIAT
VOTAN
abbilbal
unicu
TRISTAN
Iisus
cactus
nicuvar
Emil Condor
lutra vulgaris
Cristina
ostrovna
dolion
yzzy
delta
aurora
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Una... Alta... în politică - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 15 Feb 2012, 12:27

"Până la ce os să ne ajungă cuţitul ca să ne trezim, să ne dăm seama ce ar fi bine pentru noi?", se întreabă ro­mâ­nul Florin Zamfirescu. Aflat la amurgul vieţii, nu se mai teme să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă acest adevăr are ceva criminal. ● Jurnalul Naţional: Nichita Stă­nescu spunea: "Dragii mei, feriţi-vă să aveţi dreptate prea repede, prea devreme, ca să aveţi la ce visa...". Se pare că tot visăm de 20 şi ceva de ani încoace!● Florin Zamfirescu: Da, aşa e. Tot Nichita zicea că cel mai periculos e adevărul, iar cel mai important e drumul spre adevăr, fiindcă adevărul are ceva criminal. Toţi guvernanţii noştri, din ’90 încoace, au dat întruna dovadă de multă inteligenţă. Prin eşecurile repetate pe care le traversăm, toată lumea crede că guvernanţii noştri, de-a lungul vremii, erau proşti. Dar eu cred că au fost şi sunt extrem de in­te­ligenţi, numai că sunt rău in­ten­ţio­naţi. Acest lucru e vizibil cu ochiul liber. Sunt an­gajaţi să distrugă tot ceea ce în­seam­nă această ţară. Nu întâmplător României i se spune Grădina Maicii Domnului, nu întâmplător Prinţul Charles desco­peră Transilvania şi habar n-avem câte mai avem de vânzare şi cât de repede se vând! Şi nu este din prostie. De fapt, este subordonarea unor comandamente exterioare. Cred că soarta noastră e pecetluită. O spun la sfârşit de viaţă, chiar nu-mi pasă cât mai am de trăit, chiar nu vorbesc pentru mine. Am copii, nepoţi, prieteni şi poate, cel mai important lucru, am studenţi. Nu puţini! Sunt o comoară de talente. ● Au vreo şansă în România? ● Ca artişti au, dar ca români... Duplicitatea discursurilor politice este din ce în ce mai vizibilă. Se spune una, se gândeşte şi se lucrează alta. Mi-a fâlfâit acest gând atunci când Petre Roman a declarat că industria României este o grămadă de fier vechi. Hai să o lichidăm! CAP-urile au fost nişte prostii, hai să le lichidăm! S-a sfărâmat totul! S-a început cu COMTIMUL. Dintr-o dată n-a mai fost bun! Preţurile erau atât de mici, încât s-au vândut în neştire apartamente, pământuri etc. Pe urmă a fost planul diabolic: "Ia-ţi cu buletinul ce împrumut doreşti!". După ce oamenii s-au îndatorat în prostie, agăţaţi fiind de poftele lor de a avea o casă sau o maşină, n-au acţionat cum îi în­văţaseră străbunicii, să "nu se întindă mai mult decât le e plapuma". Regatul României● Am ajuns să ne vindem şi că­ma­şa de pe noi? ● Da. Am ajuns să spunem la 70.000 de oameni că nu le mai dăm indemnizaţia pentru copii sau că nu le mai dăm ajutorul social tocmai acelora care nu-şi mai pot plăti datoriile. Şi tot nu vedem cu ochiul liber ce se întâmplă? Şi tot nu vedem că sfatul "cui nu-i place aici, să plece" ur­mă­reşte acelaşi lucru: depopularea spaţiului. Era o poveste cu trenul care nu mai avea cărbuni. Oamenii au fost sfătuiţi să pună, pe foc, lemnul din tren – scândurile, podelele... În cele din urmă, s-au terminat şi lemnele, iar trenul a ajuns un schelet de fier. Cam asta ni se întâmplă nouă. Dacă nu vrei, nu înţelegi ceea ce se urmăreşte. ● Oamenii vor să înţeleagă, au ieşit în stradă! ● Sunt bucuros că oamenii au început să se trezească. Totuşi, o popu­laţie de 20 de milioane nu poate fi neglijată, nu poate fi nici stârpită brutal. Ea poate fi stârpită prin Codex Alimentarius, prin vaccinuri. Treptat, cu răbdare, poate fi decimată. Dacă s-a răbdat o sută de ani, de ce nu s-ar mai răbda încă 25? Planul de decimare este a la long. ● Cele 20 de milioane de români se vor trezi brusc? ● Lumea să nu creadă că Piaţa Universităţii este formată doar din 50 de demenţi sau de disperaţi care stau acolo în frig şi urlă. Piaţa Universităţii este formată acum din 20 de milioane de oameni care nu pot veni, care nu pot sta acolo. Cred că prin martie toa­tă ţara va fi în picioare! O să ve­dem ce se va întâmpla... Acum se vând toate sistemele energetice ale Ro­mâniei cu condiţia să mai primim nişte bani cu împrumut, ca să ne mai ajungă un an. Şi tot nu se vede cu ochiul liber?! Toţi suntem conduşi din afară, şi nu conduşi spre binele nostru. Nimeni nu doreşte binele nostru. ● Ar trebui noi să ne dorim binele! ● Sper să o şi facem. Suntem sub un blestem, cred că mult mai vechi decât acela fiindcă ne-am împuşcat conducătorul în ziua de Crăciun... Răul vine dinăuntru. Cozile de topor provin din pădure...● Credeţi în monarhie? ● Acum 20 de ani, când glasuri firave strigau "Regele Mihai!", glasuri vânjoase din eşalonul doi, în frunte cu Ion Iliescu, spuneau: "Ce să caute un rege? Să vină aici, să-şi ceară ave­rile?". Şi regele a fost întors de la aeroport. Pe urmă, Iliescu a recunoscut că a fost o greşeală, că ne-am temut degeaba, pentru că e foarte bătrân... Acum 20 de ani era bătrân?! Şi iată că trăieşte şi acum. Ar fi uşor să ne închipuim cum ar fi România astăzi dacă ar fi fost regat. Ei, n-am vrut-o, pentru că răul vine dinăuntru. ● Binele cu forţa nu se poate face! ● Categoric. Eu totuşi sper în trezirea noastră. Monarhia este o instituţie care asigură o stabilitate, asigură o mândrie, asigură o relaţie internaţională de excepţie. Trebuie să se înţeleagă că monarhia nu face politică! Ea este deasupra şi veghează bunul mers al ţării unde există. Era o vorbă cândva, pe vremea Regelui Carol: "regele şi dorobanţul". Do­robanţul era cel care apăra graniţele ţării, iar regele era în frunte. Nu se vrea să se ştie că, de-a lungul istoriei, când regele era prins, războiul era pierdut. Iată motivul pentru care imnul regal începe cu "Trăiască, regele!". Un stat căruia i se ia regele este decapitat! Iată câtă importanţă are acest cap încoronat pentru o ţară unde există monarhie. Asta s-a întâmplat, în 1947, cu România. De asta umblăm ca muştele fără cap. Pentru că suntem decapitaţi din 1947. La noi se confundă democraţia cu vacarmul. Am voie să vorbesc şi spun tot ce-mi trece prin cap. Fără să bag de seamă că n-am ce spune şi nu am bunul simţ să tac. Îl acuz din toată inima mea pe Emil Constantinescu fiindcă nu a permis să se explice popu­laţiei ce însemnează monarhia. Ce fac eu acum într-un articol pe care-l citeşte poate o mână de oameni ar fi trebuit să facă Emil Constantinescu. Să vorbească despre ce ar fi însemnat dacă ţara noastră ar fi fost condusă de monarhie. Şi atunci se putea face un re­ferendum. Oamenii ar fi fost lă­muriţi, nu forţaţi. Vă garantez că sunt foarte mulţi oameni care cred în monarhie. Cât să mai aşteptăm? Până la ce os să ne ajungă cuţitul ca să ne trezim la realitate, să ne dăm seama ce ar fi bine pentru noi? Neamuri proaste● Nu suntem singurele muşte fără cap. Toată lumea e în derivă! ● S-a intrat în derivă când Monica Lewinsky şi-a analizat pata de pe rochie cu Bill Clinton. Preşedintele Statelor Unite a fost târât într-un proces murdar, jenant, care, de fapt, nu-i privea decât pe cei interesaţi să privească pe gaura cheii ce se în­tâm­plă în dormitorul vecinului. Nu era o problemă de stat, dar forţe oculte au început să-şi demoleze conducătorii. Şi încet-încet, după căderea Gemenilor, s-a instaurat un fel de control ACTA de care toată lumea vorbeşte acum. Se va ajunge la cipuri pe frunte sau pe gât sau pe înche­ietura mâinii, şi atunci mie îmi pare bine că sunt la sfârşitul vieţii. ● Suntem la limita subexistenţei, iar mall-urile apar ca ciupercile după ploaie. Unde-i logica? ● Aceste mall-uri se pregătesc pentru viitoarele generaţii care vor veni şi care vor arăta că România este Gră­dina Maicii Domnului. Cu siguranţă nu noi vom fi aceia! Şi investiţiile cu bani europeni tot pentru viitoarele generaţii sunt. O ţară, când a fost cucerită, trebuie să fie şi gata de preluare! De ce să o construiască cei care vor veni? În acelaşi timp, românii sunt sărăciţi, disperaţi, alungaţi, omo­râţi. Încet-încet rămân mall-urile, dealul, valea, spaţiul mioritic care-i sublim. România are de toate! ● Mai avem onoare? ● Nu. Eu am fost crescut prost. Bunicul îmi spunea: "Ai grijă, există neamuri bune şi neamuri proaste. Poate să aibă câte facultăţi vrei, dar cu neamul prost n-ai ce să faci!" Şi eu mă întrebam, fireşte, ce însemnează neamul prost? Din punctul bunicului de vedere, este acel neam care funcţionează după interesele proprii, care uită de cuvânt, de promisiune, de punctualitate, care uită de onoare şi funcţionează după propriile interese. De ani de zile, aud peste tot la noi expresia: "interesele ţării noastre sunt să...". Dar eu nu pot fi de acord cu interesele ţării mele care a bombardat Iugoslavia, singura ţară vecină cu care nu aveam conflicte. Aşa cum a spus un mare actor de-al nostru, Vasile Niţulescu, atunci când văzuse o hartă într-o vitrină: "Dintre toţi vecinii noştri numai Marea Neagră ne iubeşte!". Interesul ţării noastre este acum să nu mai vedem realitatea şi să fim de partea celui pe care noi îl credem mai puternic. Onoarea nu mai contează. Nici credinţa! Unde-i onoarea, unde-i demnitatea şi până la urmă unde-i adevărul?
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 15 Feb 2012, 20:55

Fără icoane în Guvern. Premierul a ordonat scoaterea tablourilor din birouri:(
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 16 Feb 2012, 07:45

ca tot se bate apa-n piua cu meteorologii astia; aici e mai sigur si de astia nu se mai pot lua..

Evoluţia precipitaţiilor, temperaturii şi direcţiei vântului pe trei zile sau o săptămână.

http://www.meteox.com/forecastloop.aspx?type=1&continent=europa

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 16 Feb 2012, 20:09

cactus a scris:
ca tot se bate apa-n piua cu meteorologii astia; aici e mai sigur si de astia nu se mai pot lua..

Evoluţia precipitaţiilor, temperaturii şi direcţiei vântului pe trei zile sau o săptămână.

http://www.meteox.com/forecastloop.aspx?type=1&continent=europa

Adevarul crud e ca acest guvern impreuna cu seful statului si-au expus competenta in cazul inzapezirii,sa le fie rusine ei au schimbat guvernul cu atita nesimtire si nonsalanta,oamenii mureau cica de alcool,vai noua Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 16 Feb 2012, 20:30

De unde oare????

Lume rea şi invidioasă, dom'le!

Dacă Tudor Gheorghe ar fi fost manelist şi l-ar fi cunoscut pe Remus Truică, probabil că în loc de „cântec oltenesc” ar fi existat „cântec şmecheresc”, cu versuri de genul: „Truicăăă, ai vilă de piatră, ai şi glie ai şi vatră / Dacă n-aveai lac de soi, trăgeai Snagovul mai ’napoi”. Asta pentru că proprietatea miliardarului de la Snagov, filmată de paparazzi din elicopter, este una cu adevărat impresionantă.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 16 Feb 2012, 21:26

Turcan si-a dat demisia din purtator de cuvint a lui basescu !
Cine este Claudia Elena Ionas????
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyVin 17 Feb 2012, 03:19

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyVin 17 Feb 2012, 11:15

cactus a scris:
ostrovna a scris:
Turcan si-a dat demisia din purtator de cuvint a lui basescu !
Cine este Claudia Elena Ionas????

http://www.google.ro/#hl=ro&gs_nf=1&cp=19&gs_id=7&xhr=t&q=Claudia+Elena+Ionas&pf=p&sclient=psy-ab&site=&source=hp&pbx=1&oq=Claudia+Elena+Ionas&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=d81b87d9e61a9510&biw=1268&bih=631

te-am servit... ulala so funny! Una... Alta... în politică - Pagina 19 154834

Multumesc cactus,da vad ca o trecut la brunete ,e si tinerica na prospatura ca udrea e cam uzata Una... Alta... în politică - Pagina 19 876722 so funny! so funny! so funny!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyLun 20 Feb 2012, 04:53

Andrei PLEŞU | nici aşa, nici altminteri - „Adevărul”

Dialogul ca ameninţare

<< Avem un nou prim-ministru care, cel puţin deocamdată, n-a socotit necesar să încondeieze, în vreun fel, opoziţia şi, în genere, n-a intrat în jocul declaraţiilor belicoase. Avem un opozant important, preşedinte al PSD, care, în acelaşi spirit, a reuşit să fie critic fără apoplexie şi să propună o dezbatere politică recalibrată stilistic: de la „Ba p’a mă-tii!“ la „Sîntem de altă părere!. >>

Mda, e timpul să ne trezim!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyLun 20 Feb 2012, 05:35

Tot în Adevărul:

Neagu Djuvara, istoric:
„Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să împingă pe cineva mai palid ca preşedinte, iar el să rămână prim-ministru”

Un interviu ce se merită citit în întregime! thumb_yello thumb_yello

http://www.adevarul.ro/la_masa_adevarului/neagu_djuvara-la_masa_adevarului-george_radulescu_0_646735798.html#comment

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyLun 20 Feb 2012, 11:47

"care sunt cerintele exprimate in Piata Universitatii?"

Fara a omite cerintele tiparite pe hartiile format A4,se striga si se striga in Piata Universitatii...

"Topul celor mai tari lozinci de la proteste. "Eba, tatăl tău nu vrea să vorbește cu noi"
20.01.2012
Inventivitatea românului este proverbială. Nici protestele care au avut loc de şase zile încoace nu au făcut excepţie. Pe bannere, pancarte sau simple foi A4, oamenii şi-au spus dorinţa.

Vezi mai jos cele mai inspirate lozinci de la proteste.

„Judecat şi spânzurat cu tot PDL-ul”

„Să trăieşti bine după gratii”

„România, salvează-te!”

„Jos Gu­vernul mafiot!”

„Jos Băsescu!”

„Pleacă tu din ţară, javră ordinară”

„Jos Băsescu, Jos dictatorul!”

„Veniţi cu noi ca în 22”,

„Nu staţi în balcoane, că muriţi de foame”

„Alba-i Ţara Moţilor, nu e tagma hoţilor”

„Bă­ses­cu şi cu Boc, în curând vor face poc”

„Să te duci, Băsescu, ca şi Ceau­şes­cu!”

„Nu contează câţi suntem, pe Băsescu jos îl dăm”

"Nelu Botiş şi Olteanu ne-au fă­cut de râs Ardealu’”

"Suntem 500.000 în Piaţă. Ne-a numărat Roberta!"

"Udrea nu uita. Suntem şi-mpotriva ta!"

"Vă rugăm să ne iertaţi, nu producem cât furaţi!"

"Noi, VIERMII – inepţi, inculţi şi ciumpalaci – PROTESTĂM!"

"Mai bine HAIMANA decat TRADATOR/ Mai bine CIUMPALAC decat DICTATOR!"

"Eba, tatal tau nu vrea sa vorbeste cu noi"

"Dupa 7 ani de presedintie, Base merita o vacanta de 20 de ani la puscarie" "

Sursa:
http://www.301.ro/
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 01 Mar 2012, 04:40

Romania: circa 20 milioane de locuitori
137 de senatori un senator la 160.000 locuitori
332 de deputati un deputat la 70.000 locuitori
469 parlamentari

SUA circa 300 milioane de locuitori
100 senatori un senator la 3.000.000 locuitori
435 reprezentanti un deputat la 560.000 locuitori
535 parlamentari

Daca SUA ar proceda ca Romania ar avea :
1.875 senatori
4.286 reprezentanti

Daca Romania ar proceda ca SUA ar avea :
7 senatori
31 deputati

thumb_yello

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyJoi 01 Mar 2012, 08:22

Mai avem 20.000.000 de locuitori?

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyDum 01 Apr 2012, 08:40

Tunsoarea

Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns, "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunităţii în această săptămână."Florarul a fost mulţumit şi a plecat din magazin.
A doua zi, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la uşa lui un "multumesc", cărţi şi un buchet mare de trandafiri roșii, pentrru el.

Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare şi atunci când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. "Politistul a fost fericit şi a părăsit magazinul.
A doua zi, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la usa lui un "multumesc", cărţi şi o duzină de gogosi, pentru el.

Apoi, un congresman a venit pentru o tunsoare şi când a vrut să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. "Congresmanul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.
În dimineaţa următoare, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit o duzină de congresmani aliniați, în aşteptare pentru o tunsoare gratis.

Aceasta, dragii mei prieteni, ilustrează diferenţa fundamentală dintre cetăţenii ţării şi politicienii care-i conduc.
Atât politicienii, cât şi scutecele, trebuie schimbate cat mai des... pentru acelaşi motiv!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyDum 01 Apr 2012, 12:03

dolion a scris:

aplauze so funny! Una... Alta... în politică - Pagina 19 876722 thumb_yello mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyDum 01 Apr 2012, 14:28

dolion a scris:
Atât politicienii, cât şi scutecele, trebuie schimbate cat mai des... pentru acelaşi motiv!
Laughing thumb_yello Laughing

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyDum 29 Apr 2012, 19:04

Oare in ce calitate e Mihai Razvan Ungureanu la Neptun, la resedinta de vara lui Basescu, fosta a lui Ceausescu? In calitate de prim-ministru debarcat? Vor sa puna tara la cale? Daca Boc a fost cel mai mic prim-ministru, saracu' MRU va ramane in istorie ca cel mai scurt prim-ministru. 78 de zile. A incercat el sa ne vanda tara, dar nu i-a reusit in totalitate. I-a mers chestia aia de la Targu-Mures, cu ungurii si cu facultatea lor. Numai ca a fost taxat de Parlament.
Daca era atat de bun pe cat zice lumea, de ce nu l-a desemnat Basescu tot pe el prim-ministru? A, nu mai avea sprijinul PDL-ului? de ce oare? Sprijinul ungurilor il avea in continuare. Acum sa ramana cu ei, sa se spele pe cap. A fost un ungur care nu prea a fost de acord cu el si nu a vrut sa dea avizele de mediu pentru Rosia Montana, Rosia Poieni si gazele de sist. Dar MRU s-a descurcat, l-a "demisionat" si a pus alt ungur. Numa' ca ala nu a mai avut timp de avize, pentru ca ... da, a picat si el, impreuna cu tot guvernul.
Basescu putea sa o puna si pe Udrea, nu? Ca doar asta era planul: MRU presedinte, Udrea prim-ministru. Dar nu prea le-a iesit la socoteala.
Cel mai sifonat a iesit scurtul asta de MRU. A plecat ca boul de la SIE si acum a ramas fara serviciu. Cica va candida la primarie, la Iasi. La fel ca Boc, care va candida la Cluj. Dar oare astia doi ii cred pe romani chiar atat de dobitoci? Vor mai vota iesenii si clujenii niste fosile, singurii premieri din Romania post-decembrista demisi prin motiune de cenzura? Mira-m-as. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyDum 29 Apr 2012, 19:32

nicuvar a scris:
Oare in ce calitate e Mihai Razvan Ungureanu la Neptun, la resedinta de vara lui Basescu, fosta a lui Ceausescu? In calitate de prim-ministru debarcat? Vor sa puna tara la cale? Daca Boc a fost cel mai mic prim-ministru, saracu' MRU va ramane in istorie ca cel mai scurt prim-ministru. 78 de zile. A incercat el sa ne vanda tara, dar nu i-a reusit in totalitate. I-a mers chestia aia de la Targu-Mures, cu ungurii si cu facultatea lor. Numai ca a fost taxat de Parlament.
Daca era atat de bun pe cat zice lumea, de ce nu l-a desemnat Basescu tot pe el prim-ministru? A, nu mai avea sprijinul PDL-ului? de ce oare? Sprijinul ungurilor il avea in continuare. Acum sa ramana cu ei, sa se spele pe cap. A fost un ungur care nu prea a fost de acord cu el si nu a vrut sa dea avizele de mediu pentru Rosia Montana, Rosia Poieni si gazele de sist. Dar MRU s-a descurcat, l-a "demisionat" si a pus alt ungur. Numa' ca ala nu a mai avut timp de avize, pentru ca ... da, a picat si el, impreuna cu tot guvernul.
Basescu putea sa o puna si pe Udrea, nu? Ca doar asta era planul: MRU presedinte, Udrea prim-ministru. Dar nu prea le-a iesit la socoteala.
Cel mai sifonat a iesit scurtul asta de MRU. A plecat ca boul de la SIE si acum a ramas fara serviciu. Cica va candida la primarie, la Iasi. La fel ca Boc, care va candida la Cluj. Dar oare astia doi ii cred pe romani chiar atat de dobitoci? Vor mai vota iesenii si clujenii niste fosile, singurii premieri din Romania post-decembrista demisi prin motiune de cenzura? Mira-m-as. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

A da si Boc a ramas fara serviciu oare?

Ungurii au iesit sifonati rau l-am vazut pe ritli cu un troler mic si alb in care cred ca era reforma sanatatii cu capul intre umeri si tare trist :thumbs down: so funny!

Apoi pe cele doua primadone blonde albacazapada si cea nespalata pe cap tare pleostite incadrate de buldogul blaga,broscoiul oltean si fatfrumosobedient so funny!
au plecat pe usa din dos asa le trebuie ca prea au fost ignoranti,hoti si tupeisti
Eu cred ca boc cu fata aia umila e implicat in dosarele de coruptie de la Cluj.
Nu am inteles ce s-a intimplat cu placinta,cred a cedat psihic dar de aici si a o incuia ca sa nu voteze e jalnic pt.portocalii vai de capul lor.
Am o mare satisfactie ca grofii nu mai pupa guvernare si sper sa fie inchisi atitia ani cite paduri au defrisat pentru fiecare mp. sa nu zic copac sa putrezeasca fiarele maghiare si portocalii si tradatorii uneperisti.
MRU era negru de suparare cind i-a zis Antonescu de "ungureni" si de ce stie el sa faca ce-l mai bine adica sa traga cu urechea,stiu un prieten drag mie care mi-a spus ca discursul lui a fost MAGISTRAL aplauze aplauze thumb_yello
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 02 Mai 2012, 16:42

Inca imi rasuna in minte cuvintele ex-premierului mru “eu personal nu mi-am spus ultimul cuvânt”. Expresia fetei si tonul vocii mi-au sunat mai mult a amenintare decat … a promisiune!

Una... Alta... în politică - Pagina 19 Terminator

Sper sa dea sama ca a mai luat bani azi pentru culte si nu stiu ce biserica un om fara scrupule !Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 02 Mai 2012, 16:58

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 02 Mai 2012, 17:04

Locatarul de la Palatul Victoria a …expirat!

Una... Alta... în politică - Pagina 19 Victorias-secret
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMar 03 Iul 2012, 11:49

Saraca limba romana! Crying or Very sad Calcata in picioare de insusi ministrul educatiei... Rolling Eyes Twisted Evil Exista parca si un fel de vorba de duh pe tema asta: "in Romania sunt tot mai putini vorbitori de limba romana..."

Una... Alta... în politică - Pagina 19 1n14
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMar 03 Iul 2012, 12:27

Gata, am scapat de el. smile Sa se intoarca la sindicat si sa ii chinuie pe aia, nu limba romana. smile
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMar 03 Iul 2012, 14:55

Mihaela a scris:
Saraca limba romana! Crying or Very sad Calcata in picioare de insusi ministrul educatiei... Rolling Eyes Twisted Evil Exista parca si un fel de vorba de duh pe tema asta: "in Romania sunt tot mai putini vorbitori de limba romana..."

Una... Alta... în politică - Pagina 19 1n14

Pai, asta e! Daca esti la sindicat, vorbesti ca la sindicat:
fara subiect si predicat!
Daca esti la minister, trebuie insa acordat.
Altfel n-ai ce cauta acolo.

Doamne, Doamne!
Mare e gradina Ta!

Dar, prin bunatatea Ta, avem loc toti in ea.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 EmptyMier 04 Iul 2012, 00:57

nicuvar a scris:
Gata, am scapat de el. smile
În alte cuvinte: a făcut treaba pentru care a fost adus. stars
Acum o să fie numit un „sfânt” ca ministru al educatiei,
căruia să nu i se poată reprosa nimic din măsurile pe care le-a luat Pop. :thumbs down:

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 19 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 19 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Romania in politica lumii
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: