__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| ISUS HRISTOS | |
|
+28CRUCIAT VOTAN Iisus delta dolion Diaporevomenos Cristina ostrovna Anahoret zaraza26 cactus murfatlar ACCENT Ciprian grabillion abbilbal Roxy TUDOR bulache MIRCEA tomi zuum sam22 enohabel Karima Restauratorul Emil Condor Administrator 32 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mar 19 Apr 2011, 14:57 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Iisus
Numarul mesajelor : 355 Data de inscriere : 11/12/2009
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 22 Apr 2011, 23:04 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- CRUCIAT a scris:
- Iisus a scris:
- Diaporevomenos a scris:
- Dece sa te duci la popa? Ca sa te certi cu el. Ii mai faci si lui sange rau.
Ti-am zis, dute si intreaba-L pe Dumnezeu. Măi ceangăule, tot n-ai învățat să te exprimi corect? Al doilea cartonas rosu! pentru cel ce a scris asa: modul de exprimare denota violenta in gindire si exprimare. Lipsa de politete si incapacitate de a-si apara si argumenta in mod civilizat opiniile. Iarta-l Doamne, ca nu stie nici ce zice nici ce face! Cruciatule, tu ești nene dzeu? _____________________ Demonstrators were photographed bearing banners saying 'Slay those who insult Islam', 'Butcher those who mock Islam', and, apparently without irony, 'Behead those who say Islam is a violent religion'.
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 22 Apr 2011, 23:11 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 23 Apr 2011, 01:23 | |
| 1 Corinteni 5:7 - Măturaţi aluatul cel vechi, ca să fiţi o plămădeală nouă, căci Hristos, Paştile nostru, a fost jertfit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 07 Mai 2011, 12:12 | |
| ... la săvîrşirea sfintei taine a căsătoriei (Casa Regală de Windsor), s-a auzit cuvîntul Domnului, a fost pronunţat numele lui Isus Christos. Pe care americanii, de pildă, dar şi alţii, au început să-l evite, pentru a fi „politically correct“, adică pentru a nu-i supăra pe evrei şi musulmani. E o scandaloasă nerozie. Marea civilizaţie a lumii stă pe umerii lui Isus Christos. Am mai scris asta şi o voi repeta pînă se vor ruşina toţi impostorii care îşi dau cu părerea despre lucruri la care nu se pricep, dictînd şi conduita altora: încercaţi să extrageţi figura Mîntuitorului din muzică, arte plastice, arhitectură, literatură - nu mai rămîne nimic important, se năruie şi lucrările lui Bach, Händel, Haydn, Vivaldi, ca şi cele ale lui Rafael, Michelangelo, Leonardo da Vinci, El Greco, ca să nu mai vorbim de biserici şi catedrale, dar şi de creaţiile lui Goethe, Tolstoi, Dostoievski ş.a. Mai mult decît atît, dar cei care L-au hulit, sau L-au ironizat pe Christos au avut parte de o moarte rea (fiindcă există o moarte bună, liniştită, firească, dar şi o moarte rea). Aşa că Biserica Anglicană şi-a făcut, vineri, din plin, datoria. CORNELIU VADIM TUDOR 29 aprilie 2011 http://www.romare.ro/pagina-i/marele-absent-regele-cioab--nunta-regal-de-pe-tamisa-comentat-de-nite-chibii-tmpii-de-pe-dmbovia.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 07 Mai 2011, 17:26 | |
| Vadime, le zici bine mă omule! Fără Isus, totul s-ar nărui. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 07 Mai 2011, 18:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- Vadime, le zici bine mă omule! Fără Isus, totul s-ar nărui.
Si daca mai ramane totusi ceva inca in picioare, se va narui la venirea Domnului. 10 Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pămîntul, cu tot ce este pe el, va arde. 11 Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr'o purtare sfîntă şi evlavioasă, 12 aşteptînd şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului? 13 Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pămînt nou, în care va locui neprihănirea | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 07 Mai 2011, 18:47 | |
| 3 Înainte de toate, să ştiţi că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, cari vor trăi după poftele lor, 4 şi vor zice: „Unde este făgăduinţa venirii Lui? Căci de cînd au adormit părinţii noştri, toate rămîn aşa cum erau dela începutul zidirii!” 5 Căci înadins se fac că nu ştiu că odinioară erau ceruri şi un pămînt scos prin Cuvîntul lui Dumnezeu din apă şi cu ajutorul apei, 6 şi că lumea de atunci a perit tot prin ele, înecată de apă. 7 Iar cerurile şi pămîntul de acum sînt păzite şi păstrate, prin acelaş Cuvînt, pentru focul din ziua de judecată şi de peire a oamenilor nelegiuiţi.
8 Dar, prea iubiţilor, să nu uitaţi un lucru: că, pentru Domnul, o zi este ca o mie de ani, şi o mie de ani sînt ca o zi. Ψαλ. 90:4; 9 Domnul nu întîrzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru voi, şi doreşte ca nici unul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 08 Mai 2011, 17:57 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 08 Mai 2011, 19:15 | |
| Nu e singurul, daca asta te consoleaza _____________________ Doctor Cross
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 08 Mai 2011, 20:11 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Nu e singurul, daca asta te consoleaza
hop si el... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 09 Mai 2011, 01:10 | |
| - cactus a scris:
- CRUCIAT a scris:
- Nu e singurul, daca asta te consoleaza
hop si el... Drac zambind, prima data vad. Nu-i drac adevarat, e corcitura. Diavolul nu sta sub umbrela FMI-ului, el este in varful piramidei. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 14 Apr 2012, 22:07 | |
| Să ne iubim (Galateni 5: 13-15)
Să ne iubim cu dragoste de Dumnezeu, Să ne avem ca frati în orice vreme, Să-nlăturăm din viată-al nostru eu Si de păcat în orice clipă a ne teme.
Să ne iubim cu dragoste frătească Precum în puritatea lor, copiii se iubesc, Să-nlăturăm din firea pământească, Privirea s-atintim la Tatăl bun, ceresc.
Cu dragostea ce ne-o arată si Isus Să ne iubim ca fratii pe pământ; Răsplată-n toate s-asteptăm de sus, Răsplata ce-a promis-o Tatăl Sfânt.
Să trăim în dragoste, Domnul ne îndeamnă, Să slujim unii la altii plini de bucurie Astfel vom cunoaste toti ce-nseamnă Viata fericită dusă-n vesnicie.
Aproapele ca pe tine însuti să iubesti E porunca mare ce ni s-a lăsat, Viata-ntreagă astfel să trăiesti Departe de-ntuneric, departe de păcat.
Stindardul luptei fie Iubirea-adevărată, In viata asta scurtă, trecătoare Să fim doar cum Cuvântul Sfânt arată In drum spre viata ce în veci nu moare.
Să ne-atintim privirea spre Isus Si să-ntelegem dragostea-I totală Când El pe cruce la Golgota, sus S-a dat ca jertfă pentru-a noastră boală. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
EC - 19 Sep. 1986
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | fulga
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 65 Localizare : Rm.Valcea Data de inscriere : 28/03/2012
| | | | fulga
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 65 Localizare : Rm.Valcea Data de inscriere : 28/03/2012
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mar 17 Apr 2012, 13:26 | |
| | |
| | | fulga
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mar 17 Apr 2012, 13:28 | |
| | |
| | | fulga
| | | | fulga
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mar 17 Apr 2012, 13:52 | |
| Cu Isus in Lumea Asta Cu Isus în lumea asta, Voi merge eu mereu Înainte-i ţara mea, Înainte-i Dumnezeu Deşi calea e îngustă Şi-i plină de-ncercări Cu Isus ajunge-voi în veşnicii.
Isus, Isus este calea-n Ţara bucuriilor Este jertfa ce ne poartă Spre limanul mult dorit. Isus, Isus este calea-n Ţara bucuriilor Crede-n El şi-n veci tu vei fi fericit
Când durerea te doboară Amice nu uita Înainte-i ţara ta, înainte-i Dumnezeu Atunci ochii ţi-i ridică Şi cere mila Sa Şi prin harul Său, El te va ajuta.
Niciodata pe-a ta cale Să nu te uiţi-napoi, Înainte-i ţara ta, înainte-i Dumnezeu. Vrednică vei fi acolo, La drepta Lui vei sta O mireasa când vei fi în ţara Sa. | |
| | | Diaporevomenos
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mier 18 Apr 2012, 03:58 | |
| AMIN... | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 27 Mai 2012, 16:16 | |
| STUDIU: S-a descoperit data exactă a morții lui Iisus Hristos? Autor: Dorina Călin Potrivit unui studiu publicat în revista International Geology Review, Iisus Hristos ar fi murit, vineri, pe 3 aprilie, în anul 33 e.n., dată la care s-a produs un cutremur menționat în Biblie, scrie Daily Mail. Investigaţia realizată de Centrul Internaţional de Geologie corelează moartea lui Iisus cu activitatea seismică din Marea Moartă, situată la 20 kilometri de Ierusalim. În capitolul 27 al Evangheliei după Matei, se arată că, în timp ce Iisus agoniza pe cruce, regiunea a fost zguduită de un cutremur, care a întunecat cerul. Pe baza acestei informații, geologii au verificat arhivele şi datele astronomice, pentru a afla data exactă a evenimentelor. Geologul Jefferson Williams, de la Supersonic Geophysical, și colegii săi de la Centrul German pentru Geoștiințe, au studiat probe de sol de pe plaja Ein Gedi. În straturile mai adânci ale solului au fost detectate urmele a doua cutremure. Ei au aflat că în Ierusalim au avut loc două cutremure majore în acea perioadă, unul în anul 31 î.e.n. şi unul între anii 26 şi 36 e.n. Primul se exclude, deoarece a avut loc înaintea naşterii Mântuitorului, astfel că geologii au rămas doar cu a doua variantă. Geologul Jefferson Williams a aflat că al doilea seism a avut loc în perioada lui Ponţiu Pilat, perioadă consemnată de Evanghelia după Matei. Williams spune că toate Evangheliile scriu că Iisus Hristos a murit într-o vineri, a 14-a zi a nisanului (calendar evreiesc), înaintea începerii sabatului evreiesc. Astfel, a fost confirmată şi data de 3 aprilie. Cât despre ora la care a murit Mântuitorul, cercetătorii spun că este undeva între miezul zilei şi ora 15. Atunci, cerul se întunecase, cel mai probabil din cauza unei furturi de nisip. Informatii preluate din Adevărul: http://tinyurl.com/ceyjovh _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 10 Aug 2012, 08:11 | |
| Ciprian a scris: - Citat :
- Nu-i mirare. Exact cum mă așteptam... Ca să citez:
Dragul meu, nu a fost intentia mea sa deranjez. Dar topicul e destinat altor discutii, unde religia apare accidental. Despre Isus si fratii lui s-a mai scris mult pe tema asta si (ne) stim parerile. In plus, mi se pare mai important sa ne intrebam cum ne ingrijim sufletul. Cand ajungem Dincolo, n-o sa fim intrebati ce credem despre fratii lui Isus, ci cat de mult am pus in practica Iubirea. Fiecare e raspunzator pentru sufletul lui. | |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 10 Aug 2012, 22:11 | |
| - zaraza26 a scris:
- Dragul meu, nu a fost intentia mea sa deranjez. Dar topicul e destinat altor discutii, unde religia apare accidental.
Nici un deranj. Așa deci, "topicul e destinat altor discutii, unde religia apare accidental"?! - Citat :
- M-am gandit eu asa... sa explic niste termeni care vin de dincolo de existenta noastra asa cum o stim. Vin din existenta eterna a spiritului nostru.
Așa fie! - Citat :
- Despre Isus si fratii lui s-a mai scris mult pe tema asta si (ne) stim parerile
Păi dacă așa este, cine l-a readus în discuție și ce/ cui reproșați? - Citat :
- In plus, mi se pare mai important sa ne intrebam cum ne ingrijim sufletul.
Foarte bine, atunci, să ne îngrijim de suflet! Dar cum poate un creștin să o facă dacă ignoră Sfintele Scripturi, care însele definesc, printre atâtea altele, și ce e acela "suflet" și "Iubirea"? Îmi pare mie că nu vreți doar să "explicați", ci, mai degrabă, să redefiniți ! - Citat :
- Cand ajungem Dincolo, n-o sa fim intrebati ce credem despre fratii lui Isus, ci cat de mult am pus in practica Iubirea. Fiecare e raspunzator pentru sufletul lui.
Accentul nu cade, în discuția asta în particular, și în creștinism, în general, pe ce credem despre frații lui Isus, ci pe ce facem cu Cuvântul lui Dumnezeu. Cine ignoră cele spuse de Dumnezeu, ignoră pe Dumnezeu. Și ignoră "Iubirea"! Și să nu uităm - Citat :
- Fiecare e raspunzator pentru sufletul lui
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 11 Aug 2012, 21:42 | |
| - fulga a scris:
- Noi suntem ca un cântec, nu credeţi? Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârşit spre început. Trebuie să-l cânţi totdeauna îndreptându-te spre sfârşit.
O.Paler E frumos spus, da, e frumos. Si adevărat în ceea ce priveste începutul si sfârsitul. Totusi, multi pot fi un cântec interpretat de o voce falsă, nu-i asa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | IRBESTRA
Numarul mesajelor : 79 Varsta : 28 Localizare : Shielia Data de inscriere : 12/08/2012
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 12 Aug 2012, 22:52 | |
| Cred ca poblema este simplist abordata!Nu exista o data exact cunoscuta pt aceasta tema! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 13 Aug 2012, 09:13 | |
| - IRBESTRA a scris:
- Cred ca poblema este simplist abordata!Nu exista o data exact cunoscuta pt aceasta tema!
Nu e clar la care problema te referi. Ar fi necesar sa folosesti optiunea "quote", adica sa preiei mesajul la care raspunzi in comentariul tau, ca sa stim la ce te referi. Multumesc pentru intelegere! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS | |
| |
| | | | ISUS HRISTOS | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |